2016. 10. 08.
Ráját a kút kávájára! (október 8-9.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Ráját a kút kávájára! (október 8-9.)

 

 

 

 

 

 

SZOMBAT, OKTÓBER 8.:
A LÁNYOK A HÁTTÉRBEN DOLGOZNAK

0
...forró BŐRNADRÁGBAN szoknyában.
 

Talán érdemes:
Nyolc után öt perccel
folyatótnak a Muskétások kalandjai az M2 / Petőfi TV-n, a három (vagy négy?) jóbarát most a király aktuális hóbortjához kénytelen asszisztálni aki megirigyelte Harun al-Rasid és a mi Mátyásunk babérjait, vagyis egy napot szeretne inkognitóban tölteni a plebs-szel, viszont ő nem az istenadta nép érzéseire és elégedettségére kíváncsi, csak zülleni akar egyet egy noname kocsmában. A beilleszkedés olyan jól sikerül hogy el is rabolják D’Artagnanostul, a többiek meg próbálják kiszabadítani mielőtt beültetik egy gálya evezősei közé... Ilyenkor örülök hogy nem vagyok király, akkor iszok amikor csak akarok és ott ahol csak szeretném ^^ Utána egész 00:05-ig kell várnunk hogy megérkezzenek a retekklubbra a Lányok forró szoknyában, de csak ha kíváncsiak vagyunk az önmagát adó Charlene Tilton-ra (a Dallas Lucyja), mert ez még vele együtt is csak egy egyszernézős-meztelenkedős tinivígjáték amit ráadásul az Asylum követett el. Két iskolai rivális fúrja egymást egy nyári táborban úgy ahogy csak a nők képesek: egyikük minden álma hogy összehozzon egy pompomlány-csapatot az előrelépés érdekében, a másik viszont az utolsó percben mindig szétrobbantja a gárdát. Szerencsére van egy ott dolgozó fülig szerelmes kölyök aki tudja a megoldást: beszervez pár bártáncosnőt... Ha nem a gyártó neve, akkor a történet a garancia az agyatlanságra, és tényleg, minden csak ürügy a villantásra és a sekszes poénokra. Aki még ezután hajnali 02:10-ig fennmarad az jutalmul ugyanitt megnézheti a kanadaiak válaszát a Tetsuo-ra amiben egy orosz műhold a földre zuhan és a belőle elszabaduló baktérium (!) megszállja a fémdolgokat, pontosabban egy ócskavastelep tulaja által épített gólemszobrot ami aztán (kb. egy zombi sebességével) megindul a város felé hogy kivonja az ottlakók véréból a fémeket és ásványokat (nem vicc!). Mi az Idegen invázió tanulsága? Hát hogy óvakodjunk az olcsón begyűjthető színes és egyéb fémektől, és hogy hiába változtatja egy színész Kavan Smith-re a nevét, azzal még nem fogja bepalizni Kevin Smith rajongóit (legalábbis remélem). Ezen túl a Kockából ismert Nicole de Boer mellett csak egy jó van csak benne, SPOILER hogy a végén piával győzik le a gonosz organizmust SPOILER VÉGE.

Év filmje rovat:
Bokszolnak és szomjaznak a legjobb európai elsőfilmekben:
„Egy román, egy német, egy finn, egy izraeli és egy bolgár film van versenyben a díjért.” – Mind simán Év filmje. Vagy nem is, mert kicsivel később mit írnak az egyikről:
Kritika – Egy művészfilmes forgatott a menekültek pokolszigetéről: „Jártunk a szigeten, ahol a Berlinale-nagydíjas dokumentumfilmet forgatták. Nem kellett volna.” – Na mi van, rájöttetek hogy más a valóság mint amit a moziban láttok? Fognak még meglepetések érni titeket :DD
Állandóan az exek profilján csüngünk: „Fluor Tominak nagyon fontos volt, hogy a készülő Wellhello-film tényleg wellhellós legyen. A forgatáson az alkotókkal beszélgettünk.” – Remélem ez is úgy lesz Év filmje ahogy a Fluor Film volt!44 négy
Valószínűleg ez lesz a világ legfeleslegesebb filmje: „Emlékszik még valaki a Max Steel-akciófigurákra? Nem? Nem baj, idén már mozifilm is lesz belőle.” – Meg sem kell néznem, anélkül is tudom hogy ez az Év filmje.
Meg kell értenünk a csáplények nyelvét: „Elkészült az új, teljes, elég sokat elmagyarázó előzetes az idén talán legjobban várt sci-fihez.” – Akció és sci-fi helyett lila művészkedés, vagyis Év filmje.
Vagy az év filmje, vagy az év cukisága – Vagy inkább mindkettő egyben a kritikus szerint: „A kis kedvencek titkos élete olyan bájos, hogy a cukiságfaktora felülmúlja az év összes többi filmjét együttvéve. És elég ez? Bőven elég.” – Nekem is. Ahhoz hogy kihagyjam :DDD
Hülyék vagyunk, hogy nem ez megy az Oscarra: „Végre tudjuk, hogy mire vágott mindenki pofákat, Xavier Dolant díjazták Cannes-ban Toni Erdman helyett. És lett egy új magyar szerelmünk.” – A Toni Erdmannra még visszatérek, itt csak a lehülyézést emelném ki, na meg a gagyizást:
Még a gagyi filmek sem kerülnek nálunk moziba – ...pedig mind Év filmje és még Oscar-jelölt is, csak „hülyék vagyunk” hogy nem értékeljük őket. Milyen kár hogy amit végül bemutatnak abban sincs közönet:
Kritika – Ne ugorjon bele a Kútba! – Pedig erről is elmondtátok hogy az Év filmje lesz, ehelyett:

Spike60 2016.09.24 12:57:24
Vajon miért csinálnak olyan filmeket, amiknek a trailerét ha megnézem, rögtön érzem, hogy nem szeretném látni, még a tv-ben sem, ingyen, nemhogy pénzért???

James Franco és Christian Slater melegpornóban és erőszakban utaznak: „A King Cobra című film megtörtént esetet dolgoz fel, és az előzetes alapján a Boogie Nights meleg, erőszakosabb verziójának tűnik.” – Erre nagy szükség volt, ez egy hiánypótló mestermű, és persze Év filmje is, én meg kihagyom.
rv – Könnyen lehet, hogy megérkezett az év sorozata: „Újra van egy so­rozat, ami izgalmas, látványos, és tele van érdekes rej­tély­ek­kel és nagynevű színészekkel.” – ...és az is könnyen lehet hogy én mindezt majd jól LESZA ja nem, azzal várjuk csak meg a hétfőt ^^
Kritika – Toni Erdmann mindennek az ellenkezője: „Mégis az év egyik legtöbbet emlegetett filmje: és pont az a jó benne, hogy egyáltalán nem olyan film, amit szeretni szokás 2016-ban.”Év filmje lesz ez is: „Bár a Toni Erdmann vígjáték, a humora elég sajátos, és nem az a térdcsapkodós komédia, hanem sokkal rafináltabb annál: vagy azon lehet nevetni, hogy mennyire nem vicces, amit a szereplők épp annak szánnak, vagy pedig az arcunkat eltakarva, kínunkban röhögni a kellemetlen helyzetek miatt, ahogy azt a Ricky Gervais-féle Office közben lehetett.” - Aha, szóval az a mulatságos ami nem mulatságos! Értem!!! Az Origo kritikusa még tovább ment:
Ezt a filmet nem lehet túldicsérni: „Falhoz vág, ámulatba ejt, és vinnyogó nevetésre késztet a német csoda.” – LOL: Azt mondja „nem lehet túldicsérni” aztán mégis megteszi :D Nap kommentje:

Galliba 2016.10.04. 13:08:39
Végig olvastam ezt a filmkritikának álcázott háború és békét! Nem kellett volna.


VASÁRNAP, OKTÓBER 9.:
A
NÉGY HÉT PÁNCÉLOS LEFOLYÓ ÉS A KUTYA
0
Tábor. Tűz!

Talán érdemes:
Nyolckor
Steven Spielberg tavaly készült háborús drámája az HBO-n ami ugyanabban a betegségben szenved mint minden ami az utóbbi időben kikerült a keze közül, vagy simán ki lehetne vágni belőle egy-másfél órát. A Kémek hídja elé senki ne úgy üljön le hogy 007-es akciózást vár, a cím ugyanis arra a helyre utal ahol hosszú tárgyalások után az amerikai és orosz kémeket kicserélték a hidegháborús felek, és most van is miről beszélgetni mert a nagy találkozáshoz az apropót az az 1960-as incidens adja amikor a SZU-ban lelőttek egy U2-es kémrepülőgépet (igen, innen kapta a zenekar is a nevét, lapozzunk). Kicsivel utána fél kilenckor egy szintén lassú folyású komolyság a Cinemax 2-őn Ázsiából az osztályülönbségek világából: egy nő két udvarlója közül a gazdagabbikat választja (a visszautasított bányász megszégyenülten távozik), a gyerekeküket pedig stílszerűen az amcsi pénzről nevezik el. A házasság azonban csalódással végződik: tíz évvel később a beszédes nevű Tao gazdagon, de egyedül él és az időközben visszatért súlyos beteg kérőjét támogatja. Fia ekkor már apjával van Shanghaiban, de egy korrupcióellenes akció után innen is menniük kell, a felnőtt gyerek, Dollár végül Ausztráliában próbálja felidézni az Ősi folyók irányát egy idősebb tanárnő segítségével aki elfeledett anyanyelvével együtt mindenféle eltemetett érzelmeket is felfedeztet vele. Összetett, több korszakot felölelő dráma aminek végkicsengése a hagyománytisztelet és a pénzzel vásárolt boldogság elutasítása, ugyanakkor áttekintés is a modern Kínáról. A korszakváltásokat a képformátum és a párbeszédek megoldásai is követik (ja és még a Pet Shop Boys egyik száma is felcsendül rendhagyó körülmények között új értelmet nyerve).

Ajánlott:
Kereken kilenckor Martin McDonagh kicsit túlvariált, de attól még élvezetes krimivígjátéka a Filmbox Premiumon. Egy alkotói válsággal küszködő író (Colin Farrell) a valóságból szeretne ihletet meríteni, ebben segít neki pár félvilági alak, leginkább a haverja (Sam Rockwell) aki társával (Christopher Walken) kutyák ellopásával foglalkozik, az ebeket pedig váltságdíjért cserébe visszaadják. Legújabb áldozatuk tulajdonosa azonban sajnos egy igazi őrült (Woody Harrelson ismét született gyilkos formáját hozza), aki semmitől sem riad vissza hogy a drágaszágát visszaszerezze. A kutyálkodáson kívül a bűntársak még egy hirdetést is feladtak amire egy valódi sorozatgyilkos (Tom Waits) válaszol élete történetével, közben a nehezen elkészülő forgatókönyv karakterei is be-beköszönnek, csak hogy a valóságos őrületek felülkerekedjenek rajtuk, s így lesz teljes a Hét pszichopata és a Si-cu szereposztása: bár hivatalosan csak a kutya tulajdonosa nem normális, a végére egyértelmű lesz hogy a többieknek is hiányzik minimum egy kereke, Donagh pedig másik nagy Colin Farreles dobásához, az In Bruges-hez hasonlóan egy Sam Peckinpah-t idéző-karikírozó végkifejlettel tesz pontot a történet végére. A Seven Psychopaths ha nem a tarantinós-gájricsis hasonlítgatások között akkor a mese a meséről / film a filmben vonalon vérezhetne el, de nem teszi: nehéz műfajban vizsgázik jelesre, ennek megfelelően írni is nehéz róla, mivel a móka nagy részét nem a sztori hanem a prezentáció jelenti. Néhol erőszakos, néhol vicces, és a végén itt is úgy állhat fel a néző hogy ma is tanultam valamit.

A seksz, a szipu rovat:
prominent – Ez a férfi ismeri a nők szexigényeit
– Azt sajna nem, max. a perverzióikat: „Az ausztrál férfi prostituáltként dolgozik, négyszáztól hatezer dollárig terjed nála a tarifa.” – Nem akarom tudni mit vállal be hatezer dollárért :SSSSSSSS
Vigyázz! A péniszed bánhatja ezeket! (18+): „Mi lehet a baj az anális szexszel?” – Esküszöm nem értem, hát eddig az Origo propagálta leghangosabban a popsi-sekszet!4!!4!
ma is tanultam valamit – A vízre is lehetünk allergiásakÍGY IGAZ, én is ebben a különleges betegségben szenvedek, de szerencsére általános iskolás korom óta nem érintette víz a gyomromat. Első az EGÉSSÉG!
Így pornózik a párom: durva videó! (18+): „Nem könnyű megemészteni ezt a látványt” – Már megint sajnálnunk kéne a pornóSTÁRokat amikor egymás jelenetét nézik? Senki sem kényszeríti rá őket, különben sem maguknak forgatják a filmjeiket hanem nekünk!
Pornófilmet közvetített egy közúti reklámtáblán az indonéz hacker: „A szokatlan látvány hatalmasat futott a közösségi médiában, az elkövetőre több év börtön vár.” – ...és bár általában elítélem az iszlamista törvénykezést, ezzel nagyjából egyet tudok érteni: biztos jó viccnek gondolta a hülyéje hogy iszlám országban pornót rak a kivetítőre, csak azt felejtette el hogy a pornó sehol sem közterületre való. Egyébként meg mi ebben is jobban teljesítünk:
18+ Michelle Wilddal avatták fel az MTK-stadion kijelzőit – Hé, ő már visszavonult! Vagy nem?... – „Miközben a stadionban dolgoztak, mindkét kivetítőn pornó ment. A klub megdöbbent.” – Sajnálatos és mint mondtam, én vagyok az első aki a nyilvános pornóvetítést elítéli, de még így is izgalmasabb műsor ment a megnyitó előtt a kivetítőn mint ami innentől a pályán lesz :DDDD
unikornis – Egy floridai milliárdos véletlenül elvette az unokáját – Véletlenül, nyilván. NYILVÁN! Gondolom most majd nála is tüntet a Femen és a Pussy Riot. Ja nem, a gazdagokat békén hagyják :DDD
Melegpornószínész lett a Disney egykori gyereksztárjaMIÉRT, EDDIG MI VOLT Természetesen csak filmszerep (lásd az Év filmjeit), de ha úgy tálalnák senki se kattintana. Nap (azóta már törölt) kommentje:

Indokolatlanul indokolatlan 2016.10.04. 09:47:35
Bréking: Lehúzta a rolót az Origo.hu!
Tudósítónk jelentette, hogy a tegnap esti lapzárta után a VII. kerületi Dob utcai főbejárat rolóját leengedte a portás. Az Origo.hu szerkesztősége eddig nem erősítette meg, de nem is cáfolta információnkat.

Fury: Mániás depresszióm miatt ittam és kokainoztam – Szerencsére nekem nincs szükségem ilyen kifogásokra a piához (ami továbbra sem kábszer). A kokóhoz nem mert azzal nem élek, a drog az rossz, értem?
mimi - Mennyit isznak az operákban? – Röviden: KEVESET, bár már dolgoznak az ügyön: „Bor, sör, pezsgő, whisky - az abszti­nen­ciának kevés szerep jut.”MUHAHA, azt remélem is! EGÉSSÉG 4 LIFE!!!4
Homár - Soha többet Oktoberfest!: „A szervezők szerint óriási buli órákig sorbaállni órákig?” – Aki olyan hülye hogy szeptemberben megy Oktoberfestre meg belépőt vesz hogy utána még külön sört vehessen, az meg is érdemli. Egyébként meg:

SzerződésSertés 2016.10.05. 13:36:54
Titeket legalább nem fogdostak össze, mint a münchenieket. Az is valami, nem?

VISZLÁT HÉTFŐN!

 


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés