2016. 10. 24.
Trump oder villains? (okt. 24-25-26-27.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Trump oder villains? (okt. 24-25-26-27.)

 

 

 

 

 

 

HÉTFŐ, OKTÓBER 24.:
KENYÉRTELENÜL

0
Mimmóza.

A hetet a talánárdemességek és ismétlések uralják (gondolom a velük járó rossz vagy kaotikus időjárás is maradni fog egy darabig). Lássunk neki időben visszafele nézve a programokat:

Talán érdemes:
Este tizenegy után öt perccel újfent Olaszország aljas utcáira tehetünk egy kirándulást a Cinemax 2 és egy kettős életet élő gyári melós segítségével, akiről őt tisztelői kollégái aligha tudják hogy a rendes állása mellett behajtóként is dolgozik. Mimmo nem érzi az ellentmondást nappalit munkája és esti kegyetlenkedései között, ennek egyik fő oka az hogy "keresztapja" a nagybátyja, de eljön az a pillanat amikor kénytelen döntei jó és rossz között, mégpedig unokatesója születésnapján amire megrendelik a város legszebb (utca)lányát aki végül parlagon marad, így az ünnepelt helyett Mimmóval tölti az időt és mindketten érzik hogy ez több lesz mint egy egyszeri alkalom. A kenyértörést az hozza el amikor az unokatestvér megveri a lányt, ezt már Mimmo sem nézheti tétlenül: Könyörtelenül leszámol addigi életével és annak fenntartóival.
Cinemax, 20:00 – Mintha már lett volna egy Adidasos vagy Pumás életrajz valamikor, de a Két testvér története idei, szóval szinte biztosan nem ez volt az. Én általában kerülöm a sportfilmeket (sőt magát a sportolást is), de nem kell ahhoz futóversenyre járni hogy a két cipőmárka valamelyikével találkozzon az ember, egy időben a cicanadrág mellett a metálosok kötelező viselete volt mindkettő, bár viselet terén nem voltak olyan vérre menő viták mint a rivális zenekarok iránti rajongócsoportok között. Most a kezdetektől követhetjük mi vezetett a két Dassler közti szakadáshoz, de igazából szerintem max. annyi versengés folyhat köztük mint a Pepsi és a Coca Cola között, főleg hogy testvérek, szóval ha lemegy a függöny akkor vége a nyilvánosságnak szánt előadásnak és jöhetnek a közös családi ebédek.

Ismétlés, talán érdemes:
Utána tízkor Salma Hayek egy komoly alakítása ugyanitt (Cinemax) ahol Frida Kahlo bőrébe bújik, és szinte ráöntötték az öntörvényű festőnő karakterét aki már akkor feminista volt amikor a szó maga még nem is létezett, akkor választotta a művészetet amikor a világ szinte lemondott róla (baleset, ideiglenes mozgásképtelenség), hogy aztán ünnepelt sztár és nemzeti hős váljék belőle akiből mindenki szeretne egy kis darabot Rockefellertől Trockijig, na jó, utóbbinak csak menedéket adtak, különben is, nincsen művész hülye politikai meggyőződés nélkül, Kahlo-t és Riverát sem azért szeretjük mert Lev bácsival haverkodtak.

Hétfő? #LESZAROM.
GO – Elsőként lett diplomám a családban, mégis hülyének érzem magam:
„Az első generációs értelmiségi sokszor önértékelési problémákkal, gyökértelenséggel küzd. De mi lehet a megoldás?” – Le kell szarni:
Egy fiú, egy lány és az univerzum - vajon melyik híres filmet foglalják össze így?LESZAROM.
A tinédzserek kinyírják a tévézést: „Az új generációt nem érdekli a tévé, és a sztárok sem. Ismerkedjünk a szóval: social influencer.” – Inkább ezzel ismerkedjetek, tinédzserek: LESZAROM.
Miley Cyrus pánszexuális és az első párkapcsolata egy csajjal volt: „De milyen hatással lehet mindez Liam Hemsworthszel való kapcsolatára?” – Magánügy, LESZAROM.
lelkizóna – Kamasz-káosz: „Melyik az a szó, ami K-val kezdődik, SZ-re végződik, és zűrzavart fejez ki? A kérdésnek két megoldása is van.” – De az igazi megoldás még mindig L-lel keződik és M-mel végződik.
ferencker – A játszótéri ürülék­kenegető soha nem pihen: „Kulturált játszóteret adtak át a 9. kerületben, de a játszóterek réme már tiszteletét tette.” – Nem én voltam, de LESZAROM. Mármint a szarkenegetőt.
Gumicukor – Lindsay Lohan hálás Görögországnak, ezért nyitott egy luxusklubbot: „Lohan mindenkit szívesen vár a LOHAN-be, még azt is, aki nem iszik alkoholt.”LESZA Vagy nem is vár mindenkit szívesen:
Lindsay Lohan úgy nyitotta meg a szórakozóhelyét, hogy elküldte a francba a bulizókat: „Hé, enyém ez a hely! Mindenki foja be a pofáját!” - BIZTOS SOK FIZETŐVENDÉGE LESZ LESZAROM.
Ilyen lehet 300 kiló Nutellában fürdeni – Olyan lehet mint amikor LESZAROM...és tényleg olyan lehet :DDD
Ezt mondja a legtöbb férfi, mielőtt elélvez (18+): „És a te pasid?” – Nekem nincs pasim mert heteró vagyok és csak annyit mondok ilyenkor is, hogy LESZA Ni!


KEDD, OKTÓBER 25.:
PÁC A PÁCBAN

0
...csak nem elaprózni!

Talán érdemes:
...de csak ha bírjuk a logikátlan krimiket és szeretünk bűnözőknek drukkolni, netán 50 cent rajongói vagyunk, mindenki más, de a főleg az egyszeri néző Felültetve érezheti magát ha kilenckor megtekinti Mike Gunther próbálkozását a Film+2-őn amiben csak úgy hemzsegnek a hibák. A Setup-ból bennem az maradt meg leginkább hogy itt fehérek követik el azokat a balhékat és fail-eket amiket jellemzően fekete bandatagok szoktak, főleg a hirtelen bepipulást és összevissza lövöldözést, vagy azt amikor a főnök embere játszik a pisztollyal és fejbelövi magát vele (mielőtt belekötne valaki: 1.: Detroitban játszódik, 2.: végignéztem ezt is és más ilyen ganges filmeket is, így van némi viszonyítási alapom). A kezdés egy gyémántrablás amit három gyerekkori jóbarát együtt követ el, de az egyik (Ryan Phillippe) elárulja a társait, az egyetlen túlélő (50 cent) bosszút esküszik, őt közben zaklatja egy semmiből előtűnt bérgyilkos (akit vagy a rablás áldozata bérelt fel, vagy nem) és még a helyi maffiavezér (Bruce Willis) is megbízza valamivel... A gájricsis eszköztár akkor működne ha akár csak minimálisan is szimpatizálhatnánk Gunther szereplőivel, de nem: jobban belegondolva én végig a rendőröknek drukkoltam - akikből viszont a film szerint egész Detroitban egy darab sincs, ja és Bruce Willis miatt sem érdemes bepróbálkozni vele, kb. öt percig van a vásznon összesen. Ha már a szereplők szóba kerültek, ott van még az az ellentmondás is hogy feketék-fehérek együtt rabolják ki a gazdagokat, mert igen, a rendező szerint Detroitban is így mennek a dolgok: "A sors úgy rendelte, hogy mindhárman a bűnnek élnek"TAKARODJATOK DOLGOZNI B+!!!!44!!4 négy, ezzel azt akarom mondani hogy elég hazug és fárasztó az egész, max. egyszer nézhető, viszont a vele foglalkozó fórumban többek közt ezt találtam:

a bal mellső lábam | Válasz | Előzmény (a bal mellső lábam) ápr. 20. 04:42 | 37/39
Vagy a Népek Barátsága Expón Novokuznyeckben, 1970-ben bemutatott telefon, amin egy hatalmas lámpa volt.
A magas vendég kérdésére a főmérnök elmondja, hogy forradalmi újdonság, mert a siketek számára is észlelhető a telefonhívás, mivel nem csörög, hanem villog. Be is mutatnánk. Ő Igor, hallássérült. Kérem, hívják a számot!
A telefon néma marad, viszont sárgán villog, mint a ménkű. Igor felveszi, figyel, majd artikulálatlan hangon üvölti, hogy HALLÓ, HALLÓ, HALLÓ, KI BESZÉL? NEM HALLOK SEMMIT!

Kilenc után öt perccel Makk Károly egy jó régi tévéfilmsorozatának (Nők apróban) első része az M3-on a szocialista érából, a korra jellemző fő problémával a középpontban, ami mellé Kolozsvári Grandpierre Emil még a nőket is odateszi, a főhős művészlélek férfit ugyanis lakásuk kis alapterülete mellett még felesége pedantériája is az őrületbe kergeti (a hülyéje, ahelyett hogy örülne neki!), de a különválás majd az akkori társkereséses pofáraesések után már inkább visszamenne a régi rosszba... Ugyanitt maradva 22:20-től egy aktuális doksi merthogy az olasz slágerek újból kezdenek feljönni, most pedig megnézhetjük milyen volt amikor 2009-ben Gianni Morandi pár napot Budapesten töltött és a koncert mellett jutott ideje interjút is adni. Éjjel háromnegyed háromkor egy Franco Zeffirelli-dráma a Dunán. Bár az olasz mestert leginkább a Rómeó és Júlia na meg a Napfivér, Holdnővér miatt ismerjük, azért az Egy apáca szerelme sem kutya: a fiatal kora óta zárdában élő novíciust a közelgő kolerajárvány miatt hazaküldik mostohaanyjához és épp nősülő féltestvéréhez, és először szembesül azzal hogy van élet a kolostorfalakon túl, még „rosszabb”, hogy beleszeret jogi pályára készülődő szomszédjába... A már említett alkotásokkal még az is összefűzi hogy Zeffirelli a másik kettőben is egy tragikus történetet fest át romantikusra, és eredetileg Giovanni Verga műve is sötétebb volt, pont a szerelem lehetetlensége miatt. Mindenesetre érdekes Vanessa Redgrave-et az Ördögök után újra fityulában látni (és itt is őrültet játszik)

Kis hírek a nagyvilágból:
godmode - Itt van a jövő, és szédülünk tőle
– ...és persze sose lesz vége:
Továbbra sem tudjuk, miért lesz jó a virtuális valóság: „Mark Zuckerberg megmutatta, szerinte hogy néz ki majd a jövő VR-sisakban.” – Na, akkor mindjárt jön a Halál a faszbúkra! rovat.
Betiltották az alkoholt Irakban: „Se behozni, se gyártani, se árusítani nem lehet. Az iszlám tiltja, így mostantól a parlament is.” – ...de a lényeg hogy szavazhatnak. MUHAHA, ezért aztán érdemes volt nekik elhozni a demokráciát :DDD
Dzsudzsák meglőtte első arab gólját – Videó – Amíg nem így lövi be, addig nincs semmi baj! :)
őrület, komolyan – Gumicukor – Hírek tepertős pogácsa mellé: Havas Henrik szerint Hajdú Péter hülyén néz – Asszem ideje lesz lassan újraindítani a Bagoly mondja rovatot is.
müpa - Így lehetsz világhírű!: „A közösségi médiafelületek segítségével a világhírnév már senkinek sem elérhetetlen.” – Elég baj az :SSS A jó hír viszont hogy bár világhíresek de ez nem jelenti azt hogy meg is élnek belőle :DDD
Aggódik az USA a magyar sajtószabadságért – Hú azért én is, csak el ne hozzánk nekünk is a demokráciát. Na és mi van rögtön alatta:
Elismerték, hogy korlátozzák a WikiLeaks-alapító nethozzáférését: „Az amerikai elnökválasztással indokolták.”SEEMS LEGIT, nehogy már befolyásolja bármivel a dolgokat. Ez is mekkora, leszólni odafentről hogy ugyan kapcsolják már le a netet Assange-nál :DDD
Megkezdődött Moszul felszabadítása: „Több tízezer áldozatra számítanak.” – Tessék mondani, ez már a demokráciaexport vagy még csak a kezdete? Mert igen, apa kezdőődik:
Képeken a moszuli offenzíva – Nem is tudom mi tűnik föl ezeken a fotókon. Ja de igen: minden katonai cucc vadiúj és egyiket sem a Közel-Keleten rakták össze... :SSS
fehér ház – Madonna kínosabb, mint valaha: „Az 58 éves popsztár nyilvánosan megígérte, mindenkit leszop, aki Hillary Clintonra szavaz.”LESZA Bezzeg ha Trump mond valami csúnyát az maga a nők tárgyiasítása.
p – Madonna orális szexet ajánlott a Hillary Clinton szavazatokért: „Amy Schumernél kampányolt rend­ha­gyóan a pop királynője. Rövid fellé­pésében megdöbbentő kijelentést tett.” – Csak azért hogy ide is jusson egy Nap kommentje:

csakférfi 2016.10.19. 12:37:45
Ennél mar lehetetlen lejjebb sűllyedni.
Íme így múlik el a popdíva .
Béke poraira.
Siker. Pénz. Csillogas.
Eredmény :pszichiatria
:) :)

 

SZERDA,OKTÓBER 26.:
AZ ELLŐSZOBA VÉGZETE

0
Ez tuti nem a mennyország.

Talán érdemes:
Kilenckor
folytatódik a lakásmizéria az átkosban, második részéhez érkezett a Nők apróban a szokásos helyen (M3), utána 23:40-kor monstre történelmi képeskönyv a Dunán Amerika belviszályairól, Észak és Dél háborújáról (Mennyország és pokol). A nagyság a hosszában is megmutatkozik, ha hinni lehet a műsornak több mint négyórás lesz, azt lehet mondani hogy a polgárháború és az ezt feldolgozó művek az amcsik Háború és békéje, ennek megfelelően a végére bőven lesz időnk összezavarodni hogy ki kivel van. Ha jobban megnézzük, egy másik párhuzam is beugrik, az Atlas Shrugged: ez is, az is könyvfeldolgozás, háromrészes és a befejezésig sokat változott a stáb is (meg az elkészültük között is eltelt pár év), és igazából a rajongóknak hozták össze a harmadik részt (ami már hű maradt az irodalmi alaphoz). Mondjuk a mellékelt infók alapján nem egyértelmű az sem hogy leadták-e a korábbi részeket vagy egyből a harmadik könyvvel kezdenek, de hát aki nem kockáztat az nem is nyer.

Nem érdemes:
Film+2, 21:00
– Mintha átok sújtaná a The Room címmel megvert filmeket: ez a tízéves darab a magyarításban a Végzet előszobája címet kapta és több halmozott hátrány sújtja mint főszereplőjét aki tolókocsiban élő Down-kóros és akit csak a nővére szeret abban a diszfunkcionális családban ahova született (de ő is csak azért mert kisebb szerepe van a tolószékbe kerülésben). A házban aztán egyszercsak feltűnik egy titokzatos ajtó, és aki mögötte eltűnik azt szenvedés várja. Giles Daoust nagyon akart valamit ami thriller, horror, művészfilm, de ahogy a legtöbb nagy akarásnak, ennek is csak egy jó büdös LESZA beszarás a vége: a zene tűrhető, kb. minden más borzalmasan rossz a magukat túljátszó színészektől (lásd a naggggyon gonosz apát és a nagyonterhes nővért) egész a fullba nyomott effektekig meg az erőltetett mondanivalóig. Ahogy Tommy Wiseau azonos című opus magnuma, ez is max. viccként nézve működik de mondjuk nem sokkal rosszabb annál mint amit a magyar alterszínházakban próbálnak ránk sózni művészetként.

Halál a faszbúkra! rovat:
Online piacot nyit a Facebook:
„Könnyebbé tennék az adásvételt az oldalon.”MAGYARUL: erre is rátelepednek.
3..2..1.., az üzenet már nem olvasható: „Önmegsemmisítő üzeneteket szeretne a Facebook a Messengerben.” – Én meg azt szeretném ha végre már önmagukat semmisítenék meg ^^
Nézzen be a Facebook svéd szervertermébe!: „A hűtés nem olyan nagy probléma, de a használt adathordozókat nagyon kis darabokra törik össze.” - Végre valamiben egyetértek velük! Én az összes általuk használt cuccot apró darabokra törném, utána a biztonság kedvéért még egy kis napalmot is ledobnék rájuk  :)))
A Facebook emberek kirúgásával küzd az elfogultság ellen: „Még inkább algoritmusokra fognak hagyatkozni a legjobban pörgő hírek kiemelésében.” – ...és mennyi eszük van:
A Facebook alig rúgta ki az embereket, a gép máris kínos bakikba szaladt bele: „Emberi szerkesztők nélkül könnyen csúsznak be kamuhírek.” – Nahát! Az emberi fogyasztásra szánt cikkeket ember-szerkesztőknek kell átnézni? Hogy mik vannak :DDD
Így szabadulhat meg a Facebook idegesítő célzott hirdetéseitől: „Szürreális élmény szembesülni azzal, mit gondol rólunk a közösségi oldal reklámgépezete.”MAGYARUL: NEM szabadulhatsz tőlük még akkor sem ha törölteted magad.
36 óráig nem vették le egy meggyilkolt nő megrázó fotóját a Facebookról: „Hiába jelentették kifogásolhatónak, a nőről készült véres fotók nem sértették a szabályzatot. Vasárnap reggel találták meg a 42 éves Jennifer Streit-Spears holttestét. A nő gyilkosa, Kenneth Amyx még ezt megelőzően posztolt a lány Facebook-oldalára pár megrázó fotót, amin a nő sárosan vagy véresen volt látható, azzal a felirattal, hogy "Imádkozzatok értünk!". A hozzátartozók többször is jelentették a kezelők irányába, hogy a képek sértik a felhasználási jogokat, ezért el kellene őket távolítani. 36 órába telt, hogy a fotók lekerüljenek az oldalról. Az áldozat testvére azt mondta (...), hogy egy automatikus értesítésben azt a javaslatot kapta, hogy blokkolja Jennifer posztjait, ha nem tetszik neki, amit lát mert a kifogásolt képek nem indokolják azok levételét.” - Nem is tudom honnan ismerős ez. Ja de, csak nem fogom linkelni :((( – „Ebből az esetből kiderült, hogy bizonyos esetekben lehet ilyen jellegű, véres, megrázó fotókat kirakni, mert a szabályzat szerint akkor veszik le a kifogásolt képeket, ha azok az erőszak dicsőítése céljából kerülnek fel.” – Ja, mivel a lány gyilkosa nem "dicsőítette" az erőszakot csak elkövette, így mindjárt más. A JOGOKAT TISZTELETBEN KELL TARTANI!!4
A Facebook cenzúrázta a világ leghíresebb háborús fotóját: „Az újság a címlapján hozza a Mark Zuckerbergnek írt nyílt levelet, miután a posztjukat és az újságírójukat is törölték a Facebookról.” – Szerintem örüljenek hogy megúszták ennyivel, legközelebb Cukkerberg személyesen fogja drónbombázni őket!!! DEMOCRACY FTW!!!
Trump tovább fröcsöghet a Facebookon: „A Facebook a belső viták ellenére sem kívánja korlátozni, vagy felülvizsgálni Donald Trump republikánus elnökjelölt bejegyzéseit - írta a pénteken a The Wall Street Journal című napilap.” - Hahaha, ez nagyon jó, a terroristák nyugodtan szervezkedhetnek, a vetkőző tinik nem zavarnak senkit, a gyilkos kiposztolhatja az áldozatát, BEZZEG a trumpok meg a háborús fotók, azokra lecsap a cenzúra ökle! Nem lennék most az imperialisták helyében! Év kommentje-candidate:

Felhasználási feltételek:) 2016.10.22. 10:14:55
Ez ám a szép! A demokrácia és szólásszabadság szentföldjén, az USA-ban, azon lamentálnak, hogy elhallgattassanak-e egy elnökjelöltet, vagy cenzúrázzák az általa mondottakat. :)

 

CSÜTÖRTÖK, OKTÓBER 27.:
A FÖLD ALÓLI KACAJ SEM EGÉSZEN ŐSZINTE

0
Fight like a girl, kiss like a guy.

Ajánlott:
Bár még messze van az újév, éjfélkor már kóstolót kaphatunk belőle a Duna TV-vel ahol a kádár-kor iránt érzett nosztalgiát pukkantja ki a BUÉK! Három vegyész (Bodnár Erika, Bujtor István és Bálint András) egy előszilveszteri bulin a közös munka és a barátság örömére isznak, de egységükbe éket ver az új felettes aki külön-külön interjúztatja őket kutatásaikról és munkájukról, és ahogy lenni szokott, a közjó helyett az egó diadalmaskodik. Utána az M3-on 21:05-től az Örökös tagság vendége Sinkovits Imre lesz aki addigi pályafutását összegzi ebben az 1997-es dokumentumfilmben csak hogy egy órával később egy külföldi (és nőbolond) színész bőrébe bújjon ugyanitt a Földi kacajjal akit exneje és barátai (ma divatos szóval) intervencióval akarnak kimenteni az aktuális groupie karjaiból. Színházi felvételként jobban működne, de ennek ellenére Sinkovitsot és a többi régi nagyot mindig jólesik látni.

Talán érdemes:
Film+, 19:00
– A színészkedő izomembereket lassan már megszoktuk, de végre már nőket is láthatunk erőlködés nélkül „erős” szerepekben. Mondjuk Gina Caranónak nem okoz nehézséget hozni a szokásos MMA-s formáját (ahogy Danny Trejo feltűnése is egyértelműsíti milyen műfajban is járunk), de ezt szerencsére úgy teszi hogy nincs olyan mellékíze a dolognak mint amikor Hulk Hogan folyton önmagát alakította (OK, annak is van egy bája), hihetően adja a férjét kiszabadító kemény csajt úgy hogy még az antifeministáknak se lehet egy szavuk se mert semmi mögöttes agenda nincs: a Kontroll nélkül kb. azt hozza amit a címével is ígér, vagyis pont az csapja szét (elég véresen és keményen) az emberrablókat akiről a legkevésbé feltételeznék. Eddig is beválogattam Carano filmjeit, eztán is be fogom, végre egy tökös csaj aki nem úgy néz ki mint az NDK-s úszónők vagy a kétezres évek szénné szteroidozott testépítői! Egy órával később (nyolckor) a 2008-as Mumbai-beli terrortámadás az HBO-n egy Taj Mahal-hotelbeli túlélő, egy épp csak nagykorú lány szemszögéből aki ahelyett hogy szüleivel kimozdult volna, inkább a szállodában maradt, de ezután az este után szinte biztosan éveket öregedett. A valóságot nyilván kozmetikázták a készítők mert különben aligha mutathatták volna be, de még így is elég hatásos. Szintén egy órát ugrunk és a Filmboxra, aholis kilenctől egy különösen aktuális dán thriller vár minket amiben a sokszor emlegetett Politikai pókhálót próbálja kibogozni egy újságíró ami elsőre egyszerűnek tűnhet, azaz egy pártvezető balesetét és egy másik férjének botlásait. Ezekben elsőre csak a szenzációt látja, de a felszín mögött újabb és újabb hazugságrétegek állnak, mondjuk aki a újságíró az nagyrészt pont ezekből él. Bár Dániából elsősorban a buta művészkedések jutnak el hozzánk, a Kongekabale-t vétek lenne az előítéleteink miatt kihagyni: remek thriller a hatalom és a média korrumpáló voltáról.

Nem érdemes:
Film+2, 22:45
Élve eltemetve címmel már legalább egy gagyi horror volt nálunk és még egy egyhelyszínes drámázás is (utóbbi ráadásul idén!), de ez a 2007-es cucc is max. akaratlan komédiaként működhet, annyira összecsapott, a visszatérő szellem a dédnagyapa felesége aki még véletlenül életben volt amikor berakták a koporsóba, az időnkénti női vetkőzések valamelyest mentik, de nem sokkal.

Kis hírek a nagyvilágból:
kívül – Havanna, csoda és romok: „Mesés képek egy befejezetlen, tökéletlen, ápolatlan nagyvárosról.” – Basszus HANYADSZORRA lövitek el ugyanazokat a kubai fotókat ugyanazzal a körítéssel?!
Ez a lány csak vonatok tetején, Batgirlként szörfözve érzi jól magát: „A 19 éves Kobzarro négy éve kattant rá a vonatszörfként ismert őrületre. Azóta nem is hajlandó máshogy utazni.” – Hát tényleg "kattant", de nem rá, hanem meg, az olaszos név pedig - jól tippeltem - szokás szerint egy oroszt takar. Mindegy, legalább nem sok fog utána maradni, emlékét egy Darwin-díj jelöléssel megőrizzük.
b1 – Orwel leleplezte Orbán háborús stratégiáját: „Az orbáni újbeszédet nem kötelező benyelni.”„Orwel”, ja, „ORWEL”. ÉDES FASZOM, kicsit beszélni azért még magyar? Általános iskola nyolc osztály megvolt?
w - Kezd megbukni az a frázis, hogy a kínai csak szar lehet: „Telefonos fronton az utóbbi években megtáltosodni látszik a kínai ipar.” - Hát igen, a simán szar helyett néha már nagyon szar amit csinálnak.
Megúszta a gigabírságot a Kétfarkú Kutya: „Kicsit jogsértő volt a Szavazz érvénytelenül! app.” – ...meg gondolom az is hogy műemlékekre, hidakra stb. ragasztgatták a hülyeségeiket de amint leszedték az utcaseprők máris indult a rinya...
Leszakadt egy ház erkélye buli közben - Asszem akkor meg is van az idei PARTY HARD!!! győztes csapata is.
Trolljai miatt nem kell a Twitter senkinek – Pedig esküszöm ez az egyetlen értéke. – „A Disney, a Google és a Salesforce is licitált volna, végül senki nem tett ajánlatot a cégre.” - Hát akkor innentől halál a Twitterre is :)
légy szabad – Az 1956 októberi forradalom ma nem aratna sikert – Pedig mindent megtettetek, blogokon, kommentekben :DDD – „Miért volt 60 évvel ezelőtt hőstett az ami ma nem csak jogilag, de erköl­csi­leg is köztörvényes bűnnek számítana?" - Talán mert valójában akkoriban, egy kommunisa diktatúrában számított köztörvényes bűnnek, ma meg bármikor elmehetsz szavazni, ellentüntetni, ésatöbbi. Örülök ha segíthettem! Nap kommentje:

eßemfaßom meg áll • http://tahobloggerek.blog.hu 2016.10.20. 07:37:21
"Mi a különbség tehát? Miért hőstett valami 60 évvel ezelőtt ami ha ma történne akkor elítélnénk?"
"Előre megmondom nem tudom a választ. "
Irhattad volna rövidebben is az egész poszt helyett, kb így:
"Hülye vagyok mint a segg"

VISZLÁT SZOMBATON!

 

Kulcsszavak: LESZAROM

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés