2016. 10. 31.
Egész héten Helovín!, 1. rész (okt. 31., nov. 1-2-3.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Egész héten Helovín!, 1. rész (okt. 31., nov. 1-2-3.)

 

 

 

 

 

 

HÉTFŐ, OKTÓBER 31.:
HARCOM AZ ÉRZÉKELÉSSEL

0
Furák ezek a japán kertitörpék o_O

Horror rovat:
Nyolckor a zseniális rendező, Michael Bay Transformers-trilógiájának negyedik része vár minket a TV2-őn. Garantált a borzongás: a gagyi effektek, a percenkénti robbanások de főleg a színészi játék emléke még hetekkel később is kísérteni fog álmainkban (erre utal a Kihalás kora alcím is: ezzel tényleg vallatni és ölni lehet, főleg úgy hogy majd’ három órás). Isten egyébként sem azért küldte le hozzánk az egyetlen fiát, aki még meg is halt értünk a kereszten, hogy mi olyan szar filmeket gyárthassunk és nézhessünk, mint a Transformers!

Horror, talán érdemes:
...bár az HBO-n adott Sötét erdő az Ámerikában manapság oly divatos polkorrektség áldozata lesz: nem elég hogy a ferdeszeműek rémmeséit remake-elik, most már odáig jutott a kultúrinvázió hogy házhoz (azaz a szigetországba) jönnek a LÓFA kísértésért, itt például egy fiatal csaj aki az ikertestesóját keresi a mesélő erdőben. Na most, ha nekem egy ismerősöm Aokigaharába menne sátorozni, én persze sajnálnám de nem lennék annyira hülye hogy utánamenjek, de hát az összes amcsi horrornak az az alapszituja hogy oda kell menni és baszogatni kell a halottakat, aztán meg csodálkozni ha reagálnak valamit (plusz ha mindezt Natalie Dormer teszi, akkor csakazértis az erdőlakóknak drukkol az ember). Az is külön vicc hogy ebbe is kellett valami pszichológiai csavar, nem volt elég az öngyilkoserdő maga (az ikertesós megoldást annyiszor ellőtték hogy lassan nem számít spoilernek ha leírom mit takar de nem fogom). Bezzeg ha egy echte japán rendező csinált volna ebből valamit az egyszerű lett volna mint a faék, de legalább befostunk volna tőle: az erdőbe látogatót hazáig kíséri a szellem majd idővel öngyilkosságba kergeti, végefőcím, de előtte még egy jó kis jumpscare a közönségnek hogy biztosan hazáig vacogjanak. Na mindegy, éjfél után tíz perccel ez is tuti hatni fog de azért ápoljuk a hagyományokat: JAPÁN ERDŐBE JAPÁN HALOTTAKAT ÉS FŐLEG JAPÁN SZELLEMEKET!!

Ismétlés, de garantáltan horror:
Film+2, 21:00
– A Harc a démonokkal ugyanazért kerül ide amiért Michael Bay, vagyis nem annyira a tartalom mint inkább a megvalósítás lesz több mint rémisztő, pedig a címből sejthetően inkább az elsővel szerettel volna ránk hatni, nem is leplezik nagyon hogy ez a Hetedik érzék 2007-es bőrlehúzása, szenvedő alanya (a néző mellett) egy Öböl-háborús veterán aki a nagy demokráciacsinálásban kinyírt pár polgári személyt akik azóta is visszajárnak hozzá. Kapcsolódó komment:

2011. dec. 10. 18:57 _Freddy_
nagyon komoly egy film lehet, már ilyen is van, hogy hetedik érzék? 24562. érzék is létezik?

Halloween? #LESZAROM.
Tökbe szarni vicces vagy nem vicces?
– Ha én csinálom, az. Ha bárki más, azt meg én SZAROM LE:
Mutatunk három képet, találja ki, mi a közös bennük! – Az hogy mind a hármat LESZAROM.
vitalitás - haSznos - Előre a feszes, kerek popsiért!: „5 szuper hatékony gyakorlat a világ legformásabb fenekének tulajdonosától.” – Heteró vagyok. LESZAROM.
Régen tényleg félelmetesek voltak a Halloween jelmezek: „Ezektől a képektől tényleg összecsinálja magát.” – Dehogyis, sőt éppen ellenkezőleg: LESZAROM őket.
Menjek vagy maradjak - Gumicukor - Hírek hosszú kávé mellé – Többé már nem titok, hová tűnt Vujity Tvrtko – ...ahogy az sem titok hogy LESZAROM hol van amíg nem itthon írja a „tényfeltáró” könyveit...
Havas Henrik mindenkit elküld a picsába – Jogos! Én meg mindenkit leszarok. Őt is.
she – Killstar x Marilyn Manson: „Mi sült ki a Killstar és Marilyn Manson kollabo­rációjából?”LESZAROM, a divatdiktátorkodás helyett meg inkább zenéljen. Ja, azért azt inkább ne :DDD
hát ez meg hogy lett ott? - Gumicukor - Rihanna hajával valami nagyon fura dolog történtLESZAROM happened.
Hírek tejeskávé mellé - Nyugi, Pumped Gabo a tévében maradPEDIG MÁR AZT HITTEM ELMEGY SZAKMÁT TANULNI ÉS DOLGOZNI FOG Keep calm & LESZAROM.
Kristen Stewart először nadrágot, aztán blúzt felejtett el felvenni: „A színésznő New Yorkban filmfesztiválozik éppen." – Továbbra is Budapesten SZAROM LE.
nem mellékes kérdés – Mocskosul drága, funkciótlan, de még csúnya is. Mi az? – Biztos hogy nem a LESZAROM, mert az mindenre jó és továbbra is ingyen van :DDD

 

KEDD, NOVEMBER 1.:
KÉT KIRÁLYOM, EGY TALÁROM.

0
Akaratos önvédelem.

Abszolút horror:
Csak idő kérdése volt hogy Uwe Boll és Dolph Lundgren közösködjenek egy jót, bár lehet jobban jártunk bolna a sekszuálisan teszik – vagy mégsem, mert Boll – úgy tűnik – abbahagyja, így vegyük annak a Király nevében 2. részét (Két világ) aminek a rendezője szánta: két géniusz találkozásának. Nem tudom adták (vagy legyártották)-e az első részét, ami biztos az a kifordított Jöttünk, láttunk, visszamennénk-sztori: egy időutazó varázslónő királya seregét egy jelenkori zsoldossal (Lundgren, ofkorsz) szeretné erősíteni. Lehetetlen kiemelni belőle csak egy horrorisztikusságot, de a gagyi királyi korona, a Gyaloggalopp-ba illő „vár” biztosan üt majd akkorát mint a rendező amikor bokszmeccsre hívta az ellenlábasait. Mondhatnám hogy jó helyen van a retekklubbon este tizenegykor, de inkább azt mondom, becsüljük meg a (szórakoztatóan) rossz rendezőket amíg velünk vannak!!4

Talán ismétlés, biztosan horror:
A Filmcafén
Lundgren nagy elődje, Chuck Norris alázza magát fél nyolc előtt tíz perccel. De komolyan, a Karátos védelem szerintem rosszabb mint a Boll összes, de rá ugye utaznak a kritikusok, míg ha más csinál valami szemetet az szinte fel se tűnik, pedig itt van minden: túszejtő náci háborús bűnös, az áldozat unokája által megbízott ex-katona (Norris, nyilván) és egy gyémánt amire a fogvatartó szeretné kicserélni a nagyapót. Kapcsolódó komment:

Sárkányölő    2015. okt. 25. 23:07
Megütik benne Chuck Norrist? A filmtörténelem legdurvább vizuális effektjével oldhatták csak meg.

Horrorpornó rovat:
Nagyon későn, hajnali háromnegyed négykor szabadítja ránk a Cinemax 2 aZ AMITYVILLE Playhouse bemutatja II. részét (Az asszisztens) amiben ha minden igaz Kylie Minogue fog vetkőzni, a háttér a warholi STÁRgyárról szóló színdarab. Én nem is tudtam hogy Minogue bevállalt ilyen pléjboj-közeli jelenéseket, hát nem most, hetvenéves korában kellett volna, vagy ha igen, miért nem Rob Zombie alkotásaiban tette!4

Ezt susogja a sírkertben a szél:
EGO - Jobb a memória, ha különböző érzeteket kapcsol össze az agyunk:
„Például a halványságát a hétfővel, és a főiskolát a kolbásszal. Nem őrültség, hanem izgalmas képesség: ez a szinesztéziás érzékelés.” – Öööö...mi is volt a kérdés?
Ateista temető nyílt Svédországban: „Hívőket is szívesen látnak, ha nem kérnek vallási jelképet a sírkövükre.” – Nem tökmindegy? Pár év és ott is félhold lesz az összes síron...
Megkezdődnek a tárgyalások az atomfegyverek betiltásáról: „A nagyhatalmak tiltakoznak, még Japán is, pedig egyedül rájuk dobtak atombombát.” – Ja, de az akkor volt, most már ők is rájöttek milyen jó is tömegpusztító fegyverekkel kompenzálni :(((
Koroncón verekedtek a Fradi-ultrák: „Csapatuk 9-0-ra nyert.” – Ez még a jobbik eset, képzeljük mi lett volna ha veszítettek volna!
Nem jó ötlet meztelenül szelfizni autóvezetés közben – Dehogynem, sőt egyenesen Darwin-díjas ötlet, én támogatom ha mást nem öl meg közben a hülyéje.
A brit gazdaság egész jól viseli a brexit-szavazás következményeit: „Nagyobb lett a növekedés a harmadik negyedévben, mint bárki várta volna.” – Vagy nem, mert kicsivel később az ellenkezőjét olvashatjuk:
A brexit katasztrófa, új szavazás is jöhet: „Blair: A döntés visszafordíthatatlan, hacsak meg nem gondolják magukat az emberek.” – Jaj, döntsétek már el mit hazudtok...


 

SZERDA, NOVEMBER 2.:
EGY HÁZHOZKÖTÖTT NŐ BALLADÁJA

0
A függöny bosszúja, hatodik rész.

Horror rovat:
Tízkor
újabb akciós horrorguru, Steven Seagal, ismét a TV2-őn: a gumiarcú blues-zenész most a Minőségi Művészfilmek STÁRjával, Vinnie Jones-szal forgatott. A helyszín Románia, a Drakula-mítosz szülőföldje, a felszín látszólag sima leszámolósdi, a háttérben azonban igen komoly metafizikai játszmák zajlanak!! Itt most el kell oszlatnom egy félreértést Vinnie és Stevie körül: sokan a tehetség hiányának, horribile dictu lustaságnak fogják fel hogy mindig ugyanolyan filmekben ugyanazt játsszák, de a szakértő cinefilek tudják, milyen nehéz kitalálni egy működőképes formulát, ahogy az eszköztelen színészi játék is néha több mint az egyszerű ripacskodás. Egy jobb világegyetemben Jones és Seagal egy Bergman vagy Fellini mellett kiteljesedhetett volna, de az arthouse auteur-ök vesztesége a mi nyereségünk: az Igazság mecénását tényleg csak a legedzettebbek fogják bírni, ne tévesszen meg minket az alcím, itt nem nem lesz Feloldozás!44 négy!! Aki nem bírja ezt a vérengzést az még mindig vigasztalódhat az Észak és Dél: Mennyország és pokol 2. részével a Duna TV-n 23:20-tól.

Horror, de ajánlott:
Cinemax 2, 22:30
– A Házi őrizet csak címére nézvést bűnügyi dráma, az a szál csak ürügy hogy egy visszaeső party girl-t összehozzanak az anyja házában tanyázó kísértettel. A drog,-és alkoholdiétán élő csaj először nem hisz anyja beszámolóinak (érthető, különb dolgokat láthat részegen vagy betrippelve), de aztán maga is megtapasztalja a nyugtalan lélek jelenlétét, annyira hogy mamájával együtt ráveszi a kapcsolattartó tisztjét (aki szabadidejében hobbi-szellemvadászként tevékenykedik) hogy nézzenek jobban utána a ház történetének, de amit találnak arra egyikük sem számít... Elspoilerezni nem fogom, legyen elég annyi hogy akárminek is nézzük (ijesztgetős komédia, családi film vagy thriller) a Housebound a What We Do In The Shadows mellett az utóbbi idők legkellemesebb meglepetése.

Amiről a kriptában fecsegnek:
zach braff – Kurt Russellnek öltözött, belefutott Kurt Russellbe:
„Na ilyen a tökéletes Halloween!” – Remélem nem úgy ért véget a találkozó mint a Halálbiztosban!!
deju-vu - Halloween - 10 +1 Halloween jelmez felnőtteknek: „Hamarosan itt a Halloween.” – Nekem nincs szükségem ilyesmikre ahhoz hogy ijesztő legyek :DD
A legfélelmetesebb Halloween-jelmez - ...továbbra is a BKV-ellenőrök munkaruhája. EGÉSZ ÉVBEN!
Két nő meghalt egy Halloween-buliban kitört lövöldözésben: "Rajtuk kívül még legalább heten megsérültek. A gyanúsított elmenekült." - Biztos iskolai lövöldözőnek öltözött a fickó, csak fullba nyomta.
Van, ahol már javában készülnek a Halloweenre: "Ebben a cukrászdában például többek között egy ilyen nagyszerű csontváz emeli a kalapját a vendégeknek. Mondjuk a képet jobban megnézve a Transformers 2 egyik hírhedt jelenete is beugorhat." - Nekem meg az ugrott be, hogy LESZA ez valami törzsvendég lehet akit a mai napig nem szolgáltak ki :SSS
:DDDDDDDDD – Snoop Dogg a saját fehér alteregójának öltözött: „A rapper Halloweenkor kifehérítette arcát, szőke parókát húzott, és Toddnak nevezte magát.” – ...és még mondják hogy a fű a legkevésbé ártalmas narkó :SSS

 

CSÜTÖRTÖK, NOVEMBER 3.:
PARA. NORMÁLIS?!

0

Vagányok földjén.

Nem horror, de ajánlott:
Tíz előtt tíz perccel az HBO segítségével tehetünk egy utazást a Végtelen magány földjén, kalauzunk Lance Mackey kutyaszánhajtó aki túlélt jópár mélypontot hogy végül 2015-ben újra kezébe vegye a gyeplőt, immár nem csak a magánéletében hanem a versenypályán is. Amellett hogy leküzdte testi-lelki betegségeit (előbbiek közül például a rákot is), a bizonyítás mellett a családi hagyományok folytatása is hajtja, hiszen ősei is ezzel az embert-állatot próbára tevő sportnak-munkának hódoltak, apja alapította meg a versenyt is amin most ő indul.

Ismétlés, horror, de nem ajánlott:
22:05-kor
az ilyenkor mindig leadott Ghost-ot újrázza a Duna TV ami a részletek fölött elsikló nézőnek sima romantikus dráma amiben a megölt vőlegény feleségének akar üzenni, Jerry Zucker művének valódi (és nagyonis valóságos) rossz szelleme azonban Whoopi Goldberg aki azóta is ott kísért az álomgyárban, nincs olyan rossz film amit ne vállalna el, nincs olyan szánalmas politikai állásfoglalás ami ne lenne túl büdös neki.

Horror rovat:
Nincs ijesztgetés kicsi zöld (vagy inkább szürke?) emberkék nélkül és fél kilenckor őket is megkapjuk a Filmbox Family-n egy leleplező erejű doksival!!4 A Legnagyobb felfedezés a Marson természetesen a most kiszivárgott, a földönkívüli inváziót előkészítő levelezésről szól és arról hogy a reptilián elit milyen módszerekkel hamisít Mars-programot és Holdraszállást hogy elleplezzék: már köztünk vannak!44 négy
HBO, 22:50: A lány, aki hétköznapi akart lenni – ...de ehelyett vámpír volt és még örökéletű is, hiába kérte az öccse és egy fogyókúramegszállott idegen srác segítségét. Eleve hülyeség lemondani az ilyen lottóötössel felérő adottságokról, plusz hogy is van az hogy a csaj akar normális életet élni és még ő oktatja ki az egészségesen étkező gyereket?! Inkább menjen dolgozni, legalább az áldozatai közül kihúzhatja a szüleit, bár az ő vérüket csak áttételesen szívja!!

Bohócterrorovat:
A gyilkos bohócok már az igaziakat veszélyeztetik: "Elérte Angliát is a bohócruhába öltözött ijesztgetés divatja. Ez pontosan az, ami: ijesztő bohócruhában meg kell ijeszteni embereket, felvenni, és feldobni a netre, nyár végén indult az USA déli részéből." - Haha, nagyon vicces. Ja, nem:
Egy bohóc megkéselt egy tinédzsert Svédországban: „Nem tudni, a támadásnak van-e köze az USA-ból indult bohócterrorhoz.” – Hát ha Svédország, akkor tuti semmi köze nincs semmiféle terrorhoz, biztos megmondták már az illetékesek is!44
A horrorbohócjárvány már Németországban is pusztít: „Bohócjelmezbe öltözött emberek láncfűrésszel, késsel, baseballütővel ijesztgetnek és néha támadnak idegenekre.” – Kár hogy ezeket nem pusztítja valami járvány. Viszont jó hír hogy már van egy gyanúsított:
Gumicukor - Mickey Rourke civil bohócnak öltözött – Miért, eddig mi volt? És minek húz maszkot, anélkül sokkal ijesztőbb!
Sikoly-álarcos férfi ijesztgeti a sárbogárdiakat: „Garázdaság miatt indult eljárás az ismeretlen ellen, aki a kislányokra és a felnőttekre is ráhozza a frászt.” – Magyarország bohócterrorban is jobban teljesít, bár ennek most nem örülök :SSS
Horrorbaleset, négy halott egy ausztrál vidámparkban – Ott nincsenek bohócterroristák, de azért nekik is jut a jóból :((... Helyesen írni persze nem tanultak meg az origósok még a második cikk kedvéért sem: „Határozatlan ideig zárva marad az ausztrál témapark.”Témapark, mi? Még mindig nem jöttetek rá hogy a theme park-ot nem szó szerint kell magyarítani?!
Félünk tőlük, de egyre több bohócszexet nézünk: "Ahogy a közelmúltban egyre több rejtélyes bohóc ijesztgetettet (vagy késelt) az utcákon világszerte, úgy szaporodtak meg a bohócos tartalmak is a pornóoldalakon." - Véletlen? ALIGHA!!4 Ahogy az sem hogy ti sem tudtok írni!
Zéró tolerancia Németországban  a horrorbohócok ellen – Támogatom de úgy hogy továbbvinném az ötletüket, lásd az aktuális Év kommentje-candidate-et:

Elolvastam,reagálok 2016.10.28. 12:17:21
Én porondmesternek öltöznék és ostorral verném öket...


VISZLÁT SZOMBATON!

 

Kulcsszavak: Béla bácsi, LESZAROM

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés