2016. 10. 31.
Egész héten Helovín!, 2. rész (nov. 5-6.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Egész héten Helovín!, 2. rész (nov. 5-6.)

 

 

 

 

 

 

SZOMBAT, NOVEMBER 5.:
A KŐSZÍVÓ ELMEGYÓGYINTÉZET FIGYELI

0
Not your average marriage.

Talán ismétlés, abszolút horror:
AMC, 00:00
– Az első Fűrész valamelyest új színt hozott az őrültgyilkosos zsánerbe (plusz megalapozta a szabadulószobákat is): ha John Doe hagyott volna esélyt az áldozataiknak megváltozni akkor kb. ilyesmi lett volna a végeredmény. Az egyszerhasználatos tanulságot már akkor levonták (az átélt halálféfelem tanít meg az élet megbecsülésére, blablabla), és míg a Hetediket szerencsére nem folytatták és (még!) nem is remake-elték addig a Saw 2008-ban már az 5. részénél tartott, és hát olyan is: itt már a torture porn van az első helyen, vagyis vér, verejték és könnyek várnak a rejtvénytfeladó áldozataira, de az igazi (idő)veszteség megint a nézőt éri. Ugyanabban az időben a hímsovinisztákat rémisztgetik egy sorozattal a Filmbox Extra HD-n, mert ugyan ki szeretne bekerülni Wentworth-be, a nők börtönébe, pláne Bea Smith „szárnyai” alá? Nem is az a baj hogy „erős nő”, hanem hogy valamilyen szinten megértjük alkalmazkodását a kegyetlen környezethez, ugyanakkor taszít minket amivé lett. Nyilván ez az a két érzés ami odaragaszt(hat)ja a nézőt eléje, de én azért csak LESZA kihagyom, ha már férfimentes világ akkor maradok a leszbipornónál :)

Horror rovat:
Fél kilenckor
lengyel-izraeli koprodukció a Cinemax 2-őn. A dybbukról már volt egy bőrlenyúzás a Démoni dobozzal, ma simán csak egy Démon jut nekünk aki egy leendő házaspár férfitagjába költözik miután megzavarják addigi nyughelyén. A vőlegény az örökölt birtokon előás egy csontvázat ami másnapra eltűnik, ő viszont innentől kezdve a boldogító igen kimondása helyett nyelveken szól és rángatódzik, a násznép legnagyobb örömére (NEM). Először persze mindenki racionális magyarázatot keres a történtekre és próbálják folytatni a bulizást a lengyel hagyományok szerint (=vodka, nők, tánc), de a szellem nem enged... Értékelendő ahogy az esküvős-lánybúcsús-másnapósos marhaságokat keresztezték a horrorral, de nekem mindenfajta házasság már önmagában egy merő horror, nincs ehhez szükség dybbukokra! Talán nem spoiler ha elárulom hogy a sajnos idő előtt elhunyt rendező mintha a filmjét is idő előtt fejezte volna be, azaz igazi nagy megoldást-lezárást nem kapunk.

Gyász! Induló!!4! rovat:
Teszt: ön melyik Spice lenne az újjáalakuló Spice Girlsben?:
„Posh, Baby, Scary, Ginger vagy Sporty lenne ön, ha ön is Spice Girl lenne? 10 kérdésből megmondjuk!” – Ha nő lennék, tuti az Old Alkesz Spice lennék, de szerencsére heteró férfi vagyok ^^
Recorder blog – Hm, villantsak cicit?: „Íme az első Playboy-nyuszilány, aki maga dönt, mennyit mutasson meg. (...) Sky Ferreira villantott már cicit 2013-as első albumának borítóján, valamikor még idén megjelenő második albumának (szó szerinti) teasereként pedig a Playboy legújabb számában pózol.” – Persze, ő maga dönti el, azért megy a Playboyba, azért pucérkodik a lemezborítóján is... :DDD – „A most 24 éves énekesnő öntörvényű (...) előadó, akinek a jelmondata nagyjából az lehetne: azt csinálok, amit akarok, és ha nem tetszik, kapd be! Öntudatos, független nő, aki dalaiban, klipjeiben és nyilatkozataiban határozottan szól a szexizmus és a nőkkel szembeni erőszak ellen (...). Szabadon rendelkezik a testével is, ebbe pedig belefér a Night Time, My Time debütabum félmeztelen borítója éppúgy, mint most azok a csábos fotók, melyek a legújabb Playboyban láthatók róla.”HAHAHAHAHA. Igen, a pucérkodásával harcol a nők tárgyként kezelése ellen, véletlenül sem azért teszi mert csöcs nélkül eladhatatlan amit csinál...ja várjunk csak, azzal együtt is az :DD Na mindegy, megy ez is az év végi válogatásba. Ez a meztelenséggel promózás amúgy nagyon megy mostanában:
lángoló 18+ Lykke Li egy rakás meztelen hippivel vezeti fel az új supergroupját – El kéne döntenie neki is hogy zenélni vagy pornózni akar, mert így:

Jossarian 2016.10.12. 18:52:15
A zene sajnos tonkreteszi a vizualis elmenyt

Madonna még mindig lehet kínosabb: „Egy kiállításon beborozva fetrengett a földön.” – Nem bor volt az hanem valami olyasmi aminek a fogyasztására ő maga is buzdította a rajongóit.
Még az idén forgatni kezd a VAN rendezője a középszerűségről: „Reisz Gábor már keresi is a szereplőket az új filmjéhez, az a címe, hogy rossz versek.” – Most persze beleköthetnék mert a VAN...-t is utáltam, de be kell látnom ezúttal a Rendező Úr végre olyasmiről forgat amit maga is ismer :DDD
Szülinapi buli Mexicaliban? Rossz ötlet: „Steven Tyler, az Aerosmith énekese is szerepel a Happy Birthday című horrorban.” – Nem is tudom, honnan ismerős ez a sztori. Ja de igen, a Motelből, csak ott Kelet-Európa volt az ügyeletes mumus.
Varga Zsuzsa új zenekarral tért vissza – Egy kérdés: Minek? Nap kommentje:

torzio-4 2016.09.02 00:19:13
Finom!
Bár nem tudom, kinek szól...
A fiataloknak öreg, öregeknek fiatal, magyaroknak angol, angoloknak magyar.
:(
Azért sok sikert!

 

VASÁRNAP, NOVEMBER 6.:
ENFIELD SZELLEMÉNEK...

0
...sötét árnyéka.

Horror, ajánlott:
A pénteki tévémentes napra eredetileg valami dokut akartam berakni Anglia leghírhedtebb poltergeist-esetéről, de mindegyik annyira nyomasztó volt hogy inkább kihagytam, „szerencsére” tíz előtt tíz perccel ma itt van az Enfield szelleme ami tévés minisorozatként is méltóbban emlékszik a sztorira mint a Conjuring vagy a When The Lights Went Out. A hetvenes évek vége felé egy teljesen hétköznapi családot egyszercsak „megtalál” magának egy kopogószellem és onnantól kezdve nincs nyugta senkinek, de főleg a gyerekeknek: be,-és kikapcsolódó lámpák, arrébb mozduló bútorok és sok egyéb apró, de annál ijesztőbb esemény követi egymást. A média rácuppan az esetre, megjelennek a hívők és a szkeptikusok is akik szerint csak az egyik lány szeretné magára irányítani a figyelmet... Amityville-hez hasonlóan huszadik századi történet, ergo viszonylag jól dokumentálták (a már említett doksik egyikében az egyik leghidegrázósabb jelenet az amikor "interjúvolják" a szellemet aki többször és „lelkesen” közli kopogásával hogy csakazértse fogja békén hagyni a családot). Nincs kizárva hogy a már említett horrorok (plusz az Insidious) hatására kapott zöld jelzést és anyagi támogatást a stáb, de attól még ez a kevésbé szenzációhajhász verziója az eseménynek. Timothy Spall szokás szerint nagyon jó, mindenki kapcsoljon a Cinemaxra és nézze, a bátrabbak keressenek rá az eredeti felvételekre is Youtube-on – de csak miután megnézték a rögtön utána a folytatást is.

Horror, ismétlés, nem ajánlott:
Duna TV, 00:00: Amerikai ének
– Ahogy az elnökszidó amcsi alkotások is hamar unalomba tudnak fulladni ha nincs mögöttük valódi indok és elhatározás, úgy az ezeket parodizáló vígjátékok is erőltetettnek hatnak, főleg ha szánalmasabbak mint azok akiken élcelődnek. Az An American IDOL Carol egy már többszörösen is lejárt szavatosságú megmondóembert vesz célba: Michael Malone mögött nem nehéz felfedezni Michael Moore-t, a gáz az hogy David Zucker fullba nyomta a kretént és démonizálni próbálja a dagi baloldalit, szerinte amaz annyira gyűlöli a hazáját hogy harcot is indít július 4-e megünneplése ellen. Ha ez az eltúlzott szélsőségesség nem fekszi meg a gyomrunkat akkor az biztosan meg fogja hogy a filmbeli direktort Dickens Karácsonyi Énekének mintájára meglátogatja hazája három történelmi személyisége és megtéríti, viszont innentől addigi hívei fordulnak el tőle. Az SJW-nek megágyazó Stupid White Men óta nem szeretem Moore-t de le kell szögezni hogy sehol nem adta tanújelét olyan hazafiatlanságoknak mint amit itt a nyakába varrnak, az meg hogy a testsúlyán viccelődnek (Malone = melon, görögdinye), az simán óvodás szint. Dennis Hoppernek nagyon szüksége lehetett a pénzre ha még ezt is elvállalta, de mi még miatta se nézzük meg.

Nem horror, talán érdemes:
22:40-kor
a megszokott helyen (M3) folytatódik a Ki Mit Tud? az 1993-as elődöntők 2. részével, előtte kilenckor Henry Jaglom egy „vígjátéka” a Filmboxon egy tipikus FIRST WORLD PROBLÉMázó színészcsalád tagjairól és a hozzájuk tanulni érkező halivúdi színésznőről akik vidéken esnek egymásnak sekszuálisan is meg egyébként is, ennek megfelelően az Utolsó nyár Hamptonban kb. annyira vicces mint Todd Solondz munkái, az egyszeri nézőt nem tudja érdekelni az a sok mondvacsinált probléma amivel az itteni „hősök” küzdenek. Jaglom egyszerre próbál Csehov, Allen és még Altman bőrébe is belebújni, az eredmény – mint minden nagyot akarásnál – itt is csak beszarás lehet. Az is.

Búfelejtő éjszakák rovat:
Mennyit tud a whiskyről? Teszt!
– Arról semmit, én sör-bor szakértő vagyok ^^
Ezért rosszabb a szex, ha sok pornót néz: „Ha sok a pornó, csökken a szexuális elégedettség. A szexuálpszichológus megmondja miért.” – Viszont ha jó a seksz, eleve nincs is szükség pornóra.
Aktnaptárt készített a cambridge-i egyetem – ...gondolom ezzel is a tanulás szükségességére próbálják felhívni a figyelmet. Ja, nem.
é18+ - Mikor leszek jó az ágyban? – Mármint te? Soha :)
Tíz palack francia bort is megiszik naponta Kim Dzsongun – Csak tizet? Mekkora kezdő, muhaha :DDD – „Francia iskolába küldte a tisztviselőit, hogy megtanuljanak jó sajtot készíteni.” – Minek? Már így is elég dagadt, kár belé az a sok finomság!
Unatkozott a 80 éves néni, heroinnal üzletelt: „Számomra ez csak barna por volt.” – A seksz, a szipu: idősebbek is elkezdhetik :)
a tasz jelenti – Ártalom­csökkentés elutasítva: „A lesújtó szembesülni a drogstratégia 2016-2017-es időszakra összeállított bizarr cselekvési tervével.” – Basszus, már megint kiraktátok? Helyesen írni meg még mindig nem tudtok?!
drogriporter – Nincs felépülés tűcsere nélkül: „Rétvári szerint nem kell tűcsere, a felépülést kell támogatni. De hogy jutnak el a drogfüggők a felépülésig, ha nincs tűcsere?” – Őszintén? Szarom le, eleve nem kell elkezdeni drogozni, oszt’ jónapot!
120yard – Inkább füveznének, hogy ne legyenek gyógyszerfüggők – Na erről beszélek. Rászoknak az egyikre aztán átállnának a másikra... Bezzeg mi alkoholisták megmaradunk az egyenes úton :))) EGÉSSÉG!
váááó - Heti viking megmutatja: sört a szakállba!HÉ GYEREKEK, A SÖRT MEGINNI KELL, NEM ELPAZAROLNI! Vagy mégsem?...
Ön kibírná egy hónapig alkohol nélkül?: „Itt a lehetőség egy jó kis önismereti útra, csatlakozzon ön is a száraz november kezdeményezéshez!”ÉDES FASZOM, már itt is?! Csakazértis még egy sör rendel, mellé meg egy Évezred kommentje-candidate a négynégynégyről:

0

VISZLÁT HÉTFŐN!

 


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés