2016. 12. 12.
Hirtelen: rémek. (dec. 12-13-14-15.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Hirtelen: rémek. (dec. 12-13-14-15.)

 

 

 

 

 

 

HÉTFŐ, DECEMBER 12.:
VÉRES ÁLMOKAT!

0
Hív a bokor, vár a HÉV.

A hét eleje megint szar időjárással és velejáró minimális jósággal indul:

Talán érdemes:
21:35-től
egy Örkény-színdarab az M3-on. A Vérrokonok majdnem annyira abszurd helyzettel nyit mint a Rátóti legényanya: az összes szereplőt Bokornak hívják és a MÁV-nál dolgoznak (vagy szeretnének), a vonat és az állomás életük helyszíne és egyben földi mennyországuk-purgatóriumuk is ahol kis lépésekkel tudnak előrehaladni a ranglétrán. Picit tarrbélás rögvalóság-dráma, de nála azért valamivel humorosabban.
Cinemax, 22:05: A rémálom – Egy felnövés-dráma ami egyben horror is, nagyjából ennyi a Der Nachtmahr: tizenéves német lány éli a berlini fiatalok átlagos életét, techno-partik, drogok és kezdődő vonzalmak egy srác iránt, mígnem egy különösen kemény éjszaka után egy szörnnyel találja magát együtt aki minden hova követi, de csak ő látja. Előbb fél tőle majd megtanul vele együttélni, tehát a szörnyecske (aki mintha ET gonosz ikertesója lenne) nem valóságos, csak szimbóluma valaminek...de vajon tényleg az? Az álom/valóság, élet/halál elmosódások a Donnie Darkót és a Fekete hattyút idézik, a fő vonzere számomra Kim Gordon (Sonic Youth), aki iskolai angoltanárt játszik, az elrettentés pedig a hang,-és fényeffektusokban rejlik, azaz epilepsziára hajlamosak még véletlenül se nézzék.

Hétfő? #LESZAROM.
The Pallyween Enikő Edition:
...mert eljött a palvin-túladagolás ideje, Mihalik Barbara teljesen háttérbe szorult a médiában!! Pedig olyan szépen indult minden, már kezdtem örülni én is hogy visszavonultak mindketten:
Hol vagy, Palvin? Merre jársz, amikor szükségünk lenne rád?: „Hiába várjuk Palvin Barbarát, nincs sehol. Jobb híján mi raktuk oda a hazai gálákra.” – Sajnos ez az idilli állapot nem tartott sokáig, hamar elszabadult a pokol:
kimaradt jelenetek – A Saul Oscarjánál fontosabb díjat kapott Palvin Barbara – Jaj, vajon mi lehet az a díj ami fontosabb az Oscarnál? – „Úristen, úristen, ÚRISTEN! Tudtuk, hogy így kell lennie, mert nem is lehet máshogy. De mégis rettegtük, szorítottunk, már előre bundát kiáltottunk. Mi van, ha mégse?! Az nem lehet! Hiszen ő érdemli meg a legjobban! Hát ki más? Valami Ashley, vagy nem tudom? (Fogalmam sincs, ki volt a többi jelölt.) És aztán bejelentették: Palvin Barbara lett az év újonca a Sports Illustrated Swimsuit Issue szavazásán! Ez nem olyan, mint az Oscar, a Golden Globe, vagy a cannes-i nagydíj. Itt nem szmokingos taták, Návai Anikók, meg Coen testvérek döntenek, hanem az egyszerű emberek, a nép.” – Ja, persze :DDD Igaza van a poszternek, egy vetkőzős magazin újoncának lenni sokkal nagyobb dolog mint Oscart nyerni egy elsőfilmmel!44 Ja nem, viszont ha már így alakult akkor LESZAROM.
Megszereztük Palvin Barbara tablóképét – Visszamegyek az időben, és LESZAROM!
Amire senki nem számított: Palvin fekete lett – ...és amire mindenki számít: LESZAROM.
Velvet - Palvin Barbara most éppen dögnek öltözöttMIÉRT, EDDIG MI VOLT? LESZAROM.
Nézze csak, kivel szelfizget Palvin Barbara! – Még ha Giannával, akkor is leszarnám...
Velvet – Melyik az idősebb Palvin Barbara? – Az, amelyiket LESZAROM, vagyis mindkettő.
Instahíradó: Palvin ufó, Jamie Oliver pedig öreg lettDEHÁT EDDIG IS UFÓ VOLT LESZAROM.
Palvin Barbara már megint Hamiltonnal cicázott: „Az amfAR gálán vacsoráztak együtt, és igen nagy volt az összhang.” – Harmonikus LESZAROMot nekik ^^
Gumicukor – Palvin és Hamilton nem akarták, hogy ezek a fotók elkészüljenek róluk – Én meg simán csak LESZA DO NOT WANT!!!
Monaco – Folytatódik: Palvin és Hamilton hatalmasat buliztak együtt: „A magyar modell még sosem vágott olyan intenzív pofákat, mint amikor a forma1-es versenyző végigsimította az arcát.”LESZA Akkor mégiscsak tudja változtatni az arckifejezését? Lehet hogy nem is gyíkember? o_O
A versenyzés helyett Palvin Barbin jár Hamilton esze?...EZÉRT NEM NYERT, LOL LESZAROM.
Gumicukor - Így rogyaszt Palvin Barbara egy aranyban úszó bulin: „Ezt kívánta a helyzet a L'Oréal Gold Obsession elnevezésű rendezvényén.”KEMÉNY MELÓ LEHETETT Én meg így SZAROM LE.
Ó - Palvin Barbara twerkelése minimum átütő: „A magyar modell lelkes tánca után még elegánsan be is mutatott egy New York-i partin.” – Az a minimum, hogy LESZAROM.
kimaradt jelenetek – Kukkantsuk meg Palvin Barbara mellét!: „A szupermodell mélyen dekoltált ruhája nem bízott sokat a fantáziánkra.”AZ ELSŐ LÉPÉSEK A LEJTŐN LESZAROM, folyt. köv. hamarosan :)


KEDD, DECEMBER 13.:
MIT CSINÁLT A FELESÉGED...

0
...öttől hétig bezárólag?!

Talán érdemes:
Fél tizenegykor
egy a félrelépést normalizáló rom. kom. az HBO2-n. Szeretném azt hinni hogy a Kizárólag öttől hétig készítői látták a hasonló című magyar vígjátékot de valószínűbb hogy a régi francia hagyomány miatt adták neki ez a nevet (ebben az időintervallumban a házastársak "szabadon" mozoghatnak és a munkából hazafele egy kis etyepetye is belefér). Egy fiatal író téma után kutatva viszonyt kezd egy férjezett, gyerekes francia nővel - szinte már elítélnénk ezért ha élete párja nem ugyanezt tenné. Még "jobb" hogy a férfi szeretője szerkesztőként dolgozik, így a srác - miután a seksz hatására ihletet és új erőt kapott - talán kiadót is talál, mert ebben a majdnem-mozaikcsaládban mindenki mindenkinek haverja (igen, még a szeretők is), talán csak a gyerekek előtt nem reklámozzák. Kicsit érződik rajta a Diploma előtt hatása, meg hát római katolikusként nem nézhetem jó szemmel az extramarital afférokat, mondjuk inkább azt hogy ez is egy variáció a carpe diem ezeréves igazságára amivel minden hedonista nyugtatgatja magát, viszont hogy a többiek se érezzék hogy kimaradnak a Zéletből, tegyük hozzá hogy az ami az egyiknek Óriási Bölcsesség és Életigazság, az a figyelmesebbeknek inkább kliségyűjtemény ahol a nők (de csak a francák!44) mindig szépek, okosakat mondanak és közben egy méterrel a föld felett járnak, megnyitják a serdülőkben az addig ismeretlen csakrákat, és még a férjük se neheztel rájuk ezért.

Kiemelten nem ajánlott:
TV2, 22:00
– Lassan már hetente büntetnek minket hülyébbnél hülyébb dolgokkal, a Hibbant hímek és a hormonok azonban annyival rosszabb a Meet The Spartans-nál, hogy már eleve komédiákat vettek alapanyagnak. Ízlelgessük: egy vígjáték ami vígjátékokat parodizál. Na most hogy egy effajta többszörös önszopás működjön ahhoz vagy az alapanyagnak kell jónak lennie vagy a róla élcelődő vicceknek, de legjobb esetben mindkettőnek. Itt szerencsére ez a veszély nem fenyeget mert már a poénok céltáblái közül is egyik rosszabb mint a másik (Superbad, Knocked Up, 40-Year Old Virgin meg persze kötelezően a Twilight is kap), és ezeket a szar vicceket még szarabbul próbálják nevetségessé tenni (kis segítség leendő kabarészerzőknek: az nem szórakoztató még paródiaként sem ha egy minden szempontból működésképtelen viccet a végtelenségig elnyújtanak). Gusztustalan, értéktelen, az Irigy Hónaljmirigy ehhez képest Monty Python összes. Nem viccelek.

Kis hírek a nagyvilágból:
Totális kontroll alatt tartják az átmeneti otthonban élő anyákat:
„Családgondozók: A szigorú szabályok a gyerekek egészséges testi és lelki fejlődése miatt kellenek.” – Szinte már aggódnék a kontroll meg ilyenek miatt hanem ezt olvasnám valamivel később:
Elhanyagolta gyermekeit a tatabányai pár: „A fiúk gyakran nem kaptak enni, koszosak voltak.” – Jaj, döntsétek már el mit akartok ott az Indexnél, egyszer azért sírtok mert odafigyelnek a szülőkre, máskor meg azért mert nem...
Mel B meztelen képpel üzent a nőknek: „Az énekesnő azt tanácsolja, mindenki szeresse a testet, amelyben él.” – Ha egy átlagos nőnek pont az fogja meghozni az önbecsülését ha más nők tökéletes(re retusált), meztelen testét nézegetheti akkor miért nem a pornót választja?
pszicho életvezetés - „Tele a tököm a karácsonnyal!“: „Az ünnepi időszak feszültsége nem feltétlenül a legjobbat hozza ki belőlünk.” – Ne aggódj, pár év és ehelyett is ramadán meg kwanza lesz mindenhol, addig még bírd ki! :)
Mel Gibson kifakadt a filmekben látott erőszakra: „Szerinte a Marvel-mozikban durvább dolgok történnek, mint a saját filmjeiben.” – Újabb jelentkező a Bagoly mondja rovatra.
Hírek reggeli kávé mellé - Jordán Adél megúszta az okirat-hamisítást – ...ahogy Kern is a maga autós ügyét. Első a színház, az előadásnak meg kell lennie!
Mesterséges intelligenciával nyomul az Uber: „Az Uber lassan nem csak olcsó lesz, de önjáró is.” – Mit is mondtam idén július 26-án? Egészen pontosan ezt: „az Uber csak egy állomás a vezető nélküli kocsik felé!”
Gumicukor - VV8: Egy ember kiesett, a villába pedig beküldik Pumped GabótNEMZETHALÁL, szerencsére nem nézem csak a NatGeót meg a Mezzót olvasom agyagtáblán, ez a hír is csak most jutott el hozzám!!!4


SZERDA, DECEMBER 14.:
THE SHADOW MARKER

0
Mikor melyiket dobjuk le?

Talán ismétlés, talán érdemes:
...de csak mert a Múzsa csókja is továbbviszi kilenckor a Szép Lány hatására megtáltosodó író karakterét, azzal a különbséggel hogy a Story4-en látható ihletadó nagy valószínűséggel valódi mitológai személy (Sharon Stone-ról ezt nehéz feltételeznünk az Elemi ösztön elhíresült jelenete óta) és egyben evilági material girl, azaz nem adja ingyen a homlokpuszit. Nagyobb baj hogy szolgáltatásaiban sem monogám (na ez már közelebb áll Stone-hoz!), és a régi kuncsaftok sorba állnak nála. A bajt tetézi hogy a forgatókönyves felesége nem valószínű hogy beveszi a múzsás-ihletes dumát... Akár Woody Allen is rendezhette volna, de nem: ez Albert Brooks filmje (viszont Allenhez hasonlóan ő játssza benne a főszereplőt), sok önmagát adó hírességgel.

Talán érdemes:
...de csak akkor ha elfogadjuk Paolo Sorrentino hozzáállását öregséghez és Ifjúsághoz, a La giovinezza ugyanis (a keddi franciázós-megcsalóshoz hasonlóan) vagy abszolút reveláció ami után jobban éljük és értékeljük az életet, vagy coelhós-müllerpéteres-fenyőivános okosságok tárháza fellinis megvalósításban. Legyünk őszinték, legtöbbünkre magányos vegetálás vár majd életünk alkonyán, nem pedig egy alpesi szálloda amit megérdemelten élvezünk többévnyi karmesterkedés után. A konduktor (Sir Michael Caine) már visszavonult, de egy másik régi bútordarab, az angol királynő kéri hogy csak még egyszer álljon össze egy búcsúkoncert erejéig. Emberünk vacillál, mindeközben legjobb barátja (Harvey Keitel) próbál összehozni egy szkriptet, beugrik a lánya (a mindig gyönyörű Rachel Weisz) is, vagyis tipikus first world problémák kötik le hőseinket és nem mondjuk az hogy mi lesz a vacsora. OK, az hogy a rövid távú memória elvesztésével megjavul a hosszabb távú és emberünk látja a karrierjére áldozott életét, ígéretes kezdés, Caine, Weisz és Keitel jók, de ezt eddig is tudtuk, aki újabb FRANCIÁS olaszos világmegváltást vár az kilenctől jól jár vele az HBO-n, Sorrentino nekem kicsit túl direkten akar túl nagyokat mondani, Federico hatása túlságosan is nyilvánvaló nem csak a bizarr mellékszereplőkben, például ide is jut ikonikus(nak szánt) jelenet. Az olasz mesternél ez általában fára mászó, nőt követelő nagybácsikban, nagymellű trafikosnőkben és Trevi-kútbeli fürdésekben kulminálódik, Sorrentinónál meg ez az a pillanat amikor Zsuzsannát meglátják a vének a jacuzziban. Ezt azóta is emlegeti mindenki, de egyetlen női meztelenkedésért nem érdemes két órán át szenvedni. Az évek számlálása egyébként is hülyeség, én például már ötven éve folyamatosan fiatal vagyok, és hol van még a vége! EGÉSSÉG! Előtte fél kilenckor anti-rom. kom. a Cinemax 2-őn ami úgy kezdődik mint bármelyik hétköznapi társa: egy fickó a buli végén jó kis megcsalós este elé néz, már majdnem lehullanak a ruhák és velük a gátlások is amikor Hirtelen megáll a levegő, és nem jó értelemben: a nő rosszul lesz, alkalmi párja pedig ahelyett hogy hívná a mentőket, maga megy hozzájuk, és ez még csak az első hiba a sokból. Másfél órában és logikátlanságok nélkül is le lehetett volna zavarni, de akkor nem tudtak volna egy ilyen hétköznapi eseten keresztül is a kisvárosi látszat mögött megbújó ellentétekről-feszültségekről szónokolni. Gondolom hogy ez volt a cél, tekintve hogy egyértelműen pozitív szereplők sincsenek benne, főleg maga a félrelépő aki jóformán a barátnőjét hibáztatja amiért az kirúgja, pedig ugyan ki örülne annak ha a pasija lakásában egyszercsak egy halott nőt találnának? Még korábban, nyolckor egy dráma az atomfegyverkezés kezdetéről, a Manhattan-projektről a Cinemaxon. A Fat Man és Little Boy már hazájában is plusz egy címen (Shadow Makers) futott, ergo könnyen megtippelhető hogy Ennio Morricone zenéje és Zsigmond Vilmos operatőrködése ellenére is ez „csak” egy fontos történelmi helyzet (katonai és tudományos érdekek ütközése) kissé unalmasan, ugyacsak a kelleténél jobban (majd’ 130 percig) elnyújtva, kötelező fiktív karakterrel és szerelmi szállal, kihagyva a legnagyobb ziccert, hogy Oppenheimer miért félt egy ekkora fegyvert adni az USA kezébe: hiába hogy jó honpolgárként a szövetségesek győzelmén dolgozott, baloldali meggyőződése miatt rendszeresen vegzálták.

Szelfibűnözés rovat:
Élet – Ütős profilképre vágytak, de belehaltakMUHAHA, azt remélem is: „Volt, aki szikláról zuhant le, másokat vonat gázolt el, de arra is akadt példa, hogy valakinek a szelfibotjába csapott villám.” – Mit lehet erre mondan? LÁJK!!44 négy
kocka - A tökéletes szelfie öt titka: „Ezeket illik nem elrontani, és miénk lesz a legjobb szelfi széles-e vidéken!”MAGYARUL: megy ez is az NSA-adatbázisba.
Ezért nem szabad szelfibottal a kézben vezetni: „Ez a sofőr kétszer meg fogja gondolni, szelfibotozik-e a volán mögött.” – Az a baj, hogy a többi eset alapján erre kevés az esély:
Fegyverrel szelfizett, agyonlőtte magát: „A szerencsétlenül járt amerikai szelfiző két kisgyermeket hagyott maga után.” – Csak a gyerekeit sajnálom :(((
Szelfizni akartak a közeledő vonattal, elgázolta őket#YOLO #TRAIN #LAJKABOSS #IDIOCY Nem baj, maradt elég faszbúk-idióta így is.
Szerelmes kolozsvári fiú miatt késett a Wizz Air londoni járata: „Felszökött, de a pilótafülkében szelfizett, lebukott.” – Ez is hogy miért nem tudott a hajtóműben szelfizni...
A vonatsín-szelfi veszélyeire figyelmeztet a német rendőrség: „Többen haltak már bele az utóbbi években.”Still not enough.
Magassági szelfizés az új budapesti divat - ...és még ezt is lehet tetézni:
Budapest - Mit szólna egy bungee jumpinghoz a Szabadság hídon? – Ugorjatok, én meg vágom a kötelet ^^
Szelfiztek parázsonjárás közben, kórházban végződött az önbizalom-szeminárium – Ez az istentelenség és az okkultizmus büntetése!!
Justin Timberlake-et börtönbe küldhetik egy szelfi miatt: „Szavazás közben fotózta magát, amit törvény tilt.” – Madonnának szabad? Ja, neki mindent :S
Az egyujjas szelfi lényege a meztelenkedés: „Le kell vetkőzni, és elég sok időt igényel, de a végeredménytől sokan boldogok - mégsem látszik semmi.” - Ez olyan mint a petting? Vagy az valami más ujjazás? LOL!
Nem a szelfizés fogja romba dönteni a világot: „Beyoncé mutatja az utat a Szépművészeti Múzeumnak. A világ vezető intézményei már megadták magukat a mániának, a szelfibot viszont az esernyő sorsára juthat.” – Ja, mert minden hülye trend után rohanni kell... Év kommentje-candidate:

cogitoergosum 2015.08.08. 18:44:42
A HÜLYESÉG HATÁRTALAN, DE MEGKERÜLJÜK!!!


CSÜTÖRTÖK, DECEMBER 15.:
A TERROR. AN HERO :D

0

Az igazi Norris!

Talán érdemes:
A Mozi+-on
egy '88-as Chuck Norris-krimi héttől amiben kedvencünk többet nyomoz, mint körbepörgőrúg. A Hős és a terrorban játszott figura nem a megszokott norrisi értelemben vett hero, inkább a terhes feleségének járó anyasági segélyből mint saját rendőri munkájából él, mígnem egy régi ügy és vele egy legyőzhetetlen, szinte természtfeletti ellenfél fel nem bukkan a múltjából. Ha valakinek ismerős a sztori, akkor jól emlékszik: ez az idén adott Néma düh folytatása-rebootja, és már az eredeti is közelebb állt a Carpenter-összeshez mint egy átlagos bunyós mozihoz (így az sem véletlen hogy az örök rosszfiú Billy Drago pszichiáter-szerepben tűnik fel benne). Háromnegyed tízkor Keleti Márton minisorozata az M3-on 1966-ból. Az Én, Strasznov Ignác, a szélhámos főhőse akár az igazi Trebitsch riválisa is lehetne, kalandjaira és legnagyobb átveréseire Mikola Menyhért (Márkus László) emlékszik vissza a kamerák előtt aki fénykorában (és a Monarchia rendőrségében) előszeretettel ütötte bottal a nyomát. Film a filmben-megoldásos, minőségi tévéjáték. Más. Az HBO egyre gyakrabban nyúl a Vice exkluzív riportjaihoz, ez részben azt mutatja hogy haladnak a korral, részben viszont visszalépés (a komoly oknyomozó doksikhoz képest). Az AIDS-aktával is ez a helyzet ma este tízkor: szerepel benne az összes krokodilkönnyeket hullató usual suspect, főleg Bono, aki a nagy jótékonykodás közepette elfelejtett dalokat írni, de - ahogy az ebolás résznél - a lényegről itt sem beszélnek.

Kiemelten nem ajánlott:
Ide is egy „vígjáték” jut amit szerencsére csak 00:50-kor kezd az HBO, merem remélni hogy a szókimondó tartalom miatt. Volt idő amikor Sacha Baron Cohent nem értettem, de értettem mitől sikeres. Aztán eljött az is amikor már engem is "megvett" az időnkénti alpárisága ellenére is: az Ali G-Borat-Brüno triász jobb jelenetei a saját piszkába nyomták a polkorrektség orrát (kb. azzal a módszerrel amikor Howard Stern beszédhibás riportert küldött bunkó kérdésekkel a legelszálltabb celebekhez), még akkor is ha a harmadik részben már megint fullba nyomták az alpáriságot. A Diktátorral gondolom törleszteni akarta mindazt amivel Boratként alázta Amerikát, de még ebbe is jutott azokból az igazságokból amiket csak a király lábánál dekkoló udvari bolond mondhat ki, mindenki másnak instant fejvesztés. A 2016-os Agyas és agyatlan részemről a "good night and good luck" esete: Cohen trágárabb és ellenszenvesebb mint valaha, az ürügyet elvileg a titkosügynök-zsáner meg a kultórsokk adná: egy testvérpár egyik fele az MI6-nál dolgozik, a másik semmit, már ha a fociultra-létet valamint a sekszelést-piálást nem számítjuk munkának. Természetesen utóbbit játssza SBC, a kultúrkarambolt meg az szolgáltatja amikor a titkos tesónak egy elbaltázott meló után családja utált tagjánál kell meghúznia magát, innentől kikerülhetetlenek a közös bulik és a velük járó kínos helyzetek. A nemiszerves-pisis-kakis viccekre már senki se húzza fel a szemöldökét, Cohen valami durvábbat akart, és sajnos sikerült is neki, az eredmény az egyetemes filmművészet egyik mélypontja: a két testvér egy elefántban húzza meg magát és spermával borítva másznak elő belőle. A sok ocsmányság mellett azért érdemes megfigyelni a nézőpontváltást is: eddigi szerepeiben valamelyest képviselte is azokat akik bőrébe bújt (Borattal a Balkánt és általában Kelet-Európát, Ali G-vel a wiggereket és általában a tévéből-videoklipekből tájékozódó divatmajmokat). Mostani célpontjai a chav-ok akik legtöbbjéről tényleg kevés jót lehet elmondani, viszont abban van valami nagyon taszító amikor egy különiskolában nevelkedett, jó családból származó fickó röhög a társadalom alsóbb osztályain. Cohen sokmindent tanulhatott Cambridge-ben (vagy az Oxfordon / Yale-en, a francot se érdekli melyikbe járt), de a "nem bántjuk a nálunk kisebbeket" (=nem röhögünk fogyatékos palesztin gyerekeken) és a "nem szarunk a saját fészkünkbe" (=britként nem gúnyolódunk az általunk nem ismert, nálunk szegényebb honfitársainkon) tuti nem szerepelt a tananyagban még otthon se. Ritka alkalom amikor egy indexes szerző összes szavával egyet kell értenem, de most eljött ez is. És ha már témánál vagyunk:

HA HA VERY FUNNY! rovat:
Ilyen az, amikor Tom Cruise vicces: „Egy kis Top Gun, egy kis Mission Impossible.” – ...és egy kis LESZA HA HA VERY FUNNY!
OT – Menekülj el Pestről az ország legkisebb településeire!: „Mekkora az ideális településméret? Legyen sűrűn lakott nyüzsgő és folyton pezsgő vagy icipici, vadregényes és a nyugalom szigete?” – Vidéki „nyugalom szigete”? HA HA VERY FUNNY:
Baltával és bárddal támadt a focipályán: „A marcali fiú láthatóan eltévesztette a sportot és a történelmi korszakot.”HA-HA, NAGYON VICCESEK VAGYTOK OTT A SZERKESZTŐSÉGBEN :(
A Samsung szerint nem vicces a GTA V-ben bombává alakított a Note 7: „A cég elkezdte leszedetni az érintett videókat.”HA-HA, NAGYON VICCES EZ A CENZÚRA!
Az USA külügyi szóvivője nem bírta ki röhögés nélkül: „Élőben tudta meg, hogy Boris Johnson a brit külügyminiszter.” – Mi olyan HA HA VERY FUNNY ebben, a Boris vagy a Johnson?
Liptai Claudia nem zsűrizik tovább a Sztárban sztárban: „Hajó András pedig filctollal varratta magára, hogy SÁNDOR. De melyik?”„HAJÓ” András? HA HA VERY FUNNY!
béren kívül – Legyél te is nyugdíjmilliomos!: „Kisebb összegű megtakarítással is ko­moly summa szedhető össze a szűkebb eszten­dőkre. Mutatjuk hogyan, a matek egyszerű!”HA-HA, NAGYON VICCESEK VAGYTOK TI IS! Lehet ezt még fokozni?
Bárkiből lehet milliomos: „Lesd el a legsikeresebbek trükkjeit.”HA HA VERY FUNNY!

VISZLÁT SZOMBATON!

 

Kulcsszavak: nemzethalál, LESZAROM

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés