2017. 01. 02.
A helyesebb arcú (jan. 2-3-4-5.) + The Rest of 2016 vol. 1.
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A helyesebb arcú (jan. 2-3-4-5.) + The Rest of 2016 vol. 1.

 

 

 

 

 

 

HÉTFŐ, JANUÁR 2.:
GIA, GIA, NOSZTALGIA!!

0
Csenddé lett a kutyával együtt.

Na, megvolt a szilveszter is, bevallom nagy megkönnyebbülés volt Weisz Fannit újra látni, bár mintha kicsit stílust váltott volna (öltözködés? ruházat? ehhez nem értek, heteró vagyok), úgyhogy plusz egy okom volt végignézni az újévi köszöntőt...

Talán ismétlés, talán érdemes:
Cinemax, 20:00
– A Tánckar az volt a nyolcvanas években a Broadway-nek mint pár éve a Whiplash a dobosoknak, vagyis kíméletlen bemutatása a függöny mögötti világnak, de ez ráadásul pont azon a helyen kezdte a karrierjét amiről szólt. Amekkora siker volt élőben, annyira nem akart megszületni a filmvásznon: majd’ tíz éven át dolgoztak az adaptáción, de a produkció erejét nem sikerült átmenteni. Richard Attenborough az előadáshoz képest komoly változásokat eszközölt a dalok megváltoztatásán-újraírásán kívül is: míg ott mindenki egyenlő volt és a színpadon látható arctalan tömeg személyekre-személyiségekre bontásáról szólt a darab, ő kiemelte Michael Douglas-t (a casting directorként aki eredetileg szinte végig háttérben marad), majd nagy hangsúlyt fektetett rá és régi, szintén táncos(nő) szerelmére. Ja és még valami amiben a Whiplash is mellényúlt amellett hogy pont a zene örömét hagyta ki: próbákon-meghallgatáson hivatalosan nem szokás személyes(kedő) kérdéseket föltenni.

Kiemelten ajánlott:
Cinemax 2, 20:30 – Tarkovszkij művei más minőséget képviselnek és a Nosztalgia sem kivétel: ebben a félig-meddig önéletrajzi alkotásban a rendezőt szimbolizáló író egy zeneszerzőről írott könyve miatt vetődik el Olaszországba hogy ott végül – eltérve eredeti céljától – egy a környékbeliek által bolondnak tartott, világvége-váró fickóban találja meg az addig hiába keresett emberiességet (dacára annak hogy a mellérendelt tolmácsnő kifejezetten vonzódik hozzá). Mindez amit elmondtam persze még mindig csak az üres vászon amit felejthetetlen (bár itt-ott tarrbélásan lassú) képekkel tölt meg a mester, a kulcsszavak: család és honvágy (már csak azért is mert ez volt az orosz zseni első külföldön forgatott filmje). Ha könnyes nosztalgiázást akarunk, ne ezt válasszuk, viszont ha elegünk van a modern kor álságaiból és se a jelenben, se a múltban nem érezzük otthon magunkat, tegyünk vele egy próbát, nem fogjuk megbánni, az igazán durva az hogy a kétezertizes évekig kellett várni arra hogy nálunk is kapható-látható legyen.

Talán érdemes:
Ezután minden más csak lábjegyzet lehet a mai napon, márpedig a Kamaszok kalamajkái Krétán már címével is erre ösztönöz: az Inbetweeners sorozatként kezdte Angliában és ha csak fele ennyire alpári mint ez, nem is bánom hogy kihagytam. Az egészestés mozi (ami egyben a TV-show lezárása is) kb. annyi hogy a sorozatban látott négy chav kölyök élete első nagykorú bulijára készül a görög szigeteken egyikük halott nagyszülője pénzén, kipihenni a suli fáradalmait meg a régi csaj helyett újat találni. Mint a hasonszőrű mai franciázásoknál, itt is max. azt lehet értékelni hogy európaiak is tudnak olyan szart csinálni mint ami az amcsiknak csuklóból megy. Azt meg hogy hogyan is zajlanak ezek a bulik amikor az átlag brit (amerikai, európai stb.) proli elszabadul azt meg lehet nézni Pattayán, Magalufon és New Orleans-ban, nem kell emiatt negyed éjfélkor a Filmcaféra kapcsolni.

2016? #LESZAROM!
...mert még mindig van leszarnivaló tavalyról:
Friss – Gasztró – Kladdkaka - a csoki nélküli svéd csoda-csokitorta: „Hamar elkészül, de szükség is lesz rá, mivel rekord­se­besség alatt eltünteti a vendégsereg.” – Hát igen, a „Kladdkaka” minden alkalomra jó, csak mi magyarok máshogy nevezzük:
Hogy van manapság Sharon Stone?: „Na, kettőt találhat!” – Egyet mondok: LESZAROM, addig jó amíg nem színészkedik.
Mit is csinál Budapesten Sky Ferreira már hetek óta?LESZAROM amíg nem énekel és nem színészkedik ő sem...
Mínuszok – Instahíradó: amikor itthon a jégeralsó is kevés, Ashley Graham bikiniben nyaral - ...én pedig LESZAROM.
A nagy októberi szocialista forradalom 99. évfordulóján ünnepélyes budiavatás volt egy zuglói általános iskolában – A századik évfordulóra pedig odamegyek és személyesen SZAROM teLE.
valentin-nap? – Megvan, melyik az év legnépszerűbb randinapja – Nekem minden este a borosüveggel van találkozóm, úgyhogy LESZAROM.
Van valami furcsa Walt Disney összes portréfotóján – Az, hogy mindegyiket LESZAROM.
párkovács – 3 karácsonyi mondat egyedülállóknak: „Egyedül vagy és jön a Kará­csony? Ezekre a mondatokra nem árt felkészülni!” – Én minden okoskodásra azt mondom hogy LESZAROM.
Velvet – 18+ Erotikus Spice Girls-paródia is van az Öngyilányok műsorában – Még ha pornóverzió lenne belőle azt is leszarnám, az ÖREG Öngyilányoknak meg csak annyit hogy AN HERO PLZ!44
Johnny Depp lányának elcseszett egy tinédzserkora volt: „Lily Rose Depp nem tudott mi ellen lázadni!!!”First world problem, LESZAROM.
óriási felfedezés – Tudja, hogy mi a közös a Jóbarátokban és a Reszkessetek betörőkben? – Hát hogy mindkettőt a retekklubb adja, és én mindkettőt (meg a leadócsatornát is) LESZAROM.
Hogyan érjük el, hogy ne kelljen karácsonykor a rokonok pécéit takarítani?LESZA egyszerű: nem a PC-k be kell szarni hanem a WC-k-be, ennyike.


KEDD, JANUÁR 3.:
DÚVAD, I SAY!

0
Suburra és Gomorra.

Talán érdemes:
Az M5-ön
előszóstul-mindenestül tizenegykor kezdik Fábri Zoltán Dúvadját ami bár jellemzően az ötvenes évek hangulatában készült (azaz alig leplezetten a kulákokat tette meg minden rossz eredetének), de Bessenyei Ferenc alakítása még így is izgalmassá teszi. A faluréme Ulveczki akarata előtt mindenki kénytelen meghajolni, aki nem, azt ő maga hajtja igába, így tesz egy fiatal falubeli lánnyal is: játszik vele majd eldobja, csak hogy utóbb megirigyelje annak házasságát, ergo nem azért akarja újra elcsábítani hogy megint "meglegyen" neki, hanem szimplán a családi béke szétveréséért. Biztos hogy a valóságban is voltak (vannak!) Ulveczkihez hasonló zsarnok barmok (nagygazdák-kisbirtokosok, nem kívánt törlendő), de az is tuti hogy nem véletlenül készült akkor, amikor, ahogy a téeszesítés sem mellékszál benne. Ha ettől a vonalasságtól eltekintünk és simán csak mint drámát nézzük, jó lóra teszünk. Valamivel előtte (nyolckor) ugyancsak sötét, de már jóval nagyobb tétekkel játszó alaké a rivaldafény a Cinemaxon: Szamuráj tengerparti szerencsejáték-fellegvárat szeretne csinálni Ostiából. A buliba természetesen beveszi addigi ellenségeit és még egy helyi hatalmasság is áldását adja a tervre, de végül minden borul. Jean-Hugues Anglade feltűnése nem elég, az unszimpatikus szereplőket igyekeztek minél földbedöngölőbb látvánnyal ellensúlyozni és ez csak részben sikerült: amit látunk az valóban sötét és erőszakos (meg még seksz is van benne), de hosszú távon hidegen hagyja a nézőt (mondjuk a Dobermannal ellentétben ami hasonlóan nihilistán állt mindenhez de legalább a humor és a betyárbecsület megvolt néha benne). Az is megérne egy MISÉT tanulmányt hogy a bűnözők milyen jogon hivatkoznak egy kőkemény japán hagyományra: ha egy korabeli szamuráj találkozna a Suburra (saját felfogása szerint "etikus") főhősével, talán még a kardját is eldobná miután levágta a fejét.

Talán ismétlés, talán érdemes:
...de csak akkor ha nem unjuk az ezeregyedik sport-akciózást, mert a Snowboardos műfaj eleve a gazdagoknak meg sznoboknak van fenntartva, a belső körbe való bekerüléshez kb. az kell mint itt is, azaz hogy jöjjön egy STÁR és felkarolja az emberfiát. A lúzer eladósrác is elsőre azt hiszi, megfogta az Isten lábát, csak arra nem számít hogy példaképe, a magától elszállt hószörfös csak áldozatszerepet szán neki. Bár majd' másfél évtizeddel ezelőtt készült, se a (Point Break-re hajazó) sztorija, se a színészek nem túl emlékezetesek belőle (a svájci tájak már annál inkább), ezért sem vagyok biztos abban hogy volt-e már nálunk. Viszont mivel idén mindössze egyszer havazott és az is hamar felszáradt, ezért kilenckor már csak a régi tél emlékéért is bepróbálkozhatunk vele a Filmbox Plus-on.

Zene rovat:
Csak azért érdemes volt létrehozni az M3-at hogy végre az új nemzedékhez is eljusson a Roxinpad koncertfelvétel-sorozata, melynek mai részének vendége a Tátrai Band. Bár kicsit későn (23:15-kor) kezdődik, de attól még fölvevendő ez az 1989-es agárdi buli. Tibusz lehetne a magyar Jimi Hendrix (és akkor a tanítómester Radics Béláról nem beszéltem), de a bálványokkal szemben ő szerencsére örök túlélő aki „csak” játssza ami jön belőle, profin, egó és elszállások nélkül.

Kis hírek a nagyvilágból:
2016-ból:
A szeretet is az önzésből jön a legtöbbszörTermészetesen ezt is véletlenül pont karácsonykor rakták ki ahogy előre megtippeltem.
Ezek a mozisztárok sosem ráncosodnak: „Herbie, K.I.T.T., Lee tábornok, Christine és más legendás filmautók gyűltek össze egy kiállításon.” – Ja, nem öregednek csak néha átfestik őket :DDD
Töriklub – Háborús övezet – A vietnami háború 5 legnagyobb csatája: „A Hamburger Hill elnevezés például arra utal, hogy olyan mészárlásban "darálták" ott le katonáikat, mint a hamburger húst szokták.” – ...de azért nem annyira mint My Lai-nél, ugye? Vagy itt csak az amcsik veszteségeit számolják?
Törölje magát az internetről néhány kattintással: „Egy svéd fejlesztéssel nagyon könnyen törölhetjük fiókjainkat nem használt szolgáltatásokból.” – Nem volna egyszerűbb magát az Internetet törölni? A PRAE meg a 'doboz maradhatna, de innentől kőtáblán terjesztenénk...
A családja szerint a börtön változtatta meg a berlini merénylőt: „Korábban még vallásos sem volt.” – Nem baj, majd kitalálják hogy senkit nem csuknak börtönbe, akármit is követ el, nehogy szegény véletlenül radikalizálódjon ^^
Köln, Kiss László, burkini, brutális orvosok, ez történt idén a nőkkel: „Fürdőruhás nők és orvosok bűnügyei körül pörögtek a nőkkel kapcsolatos hírek 2016-ban.” – A fegyinfó kiáll a burkini mellett abban a cikkben ahol a kölni erőszakoskodásokkal is foglalkoznak? Asszem ez már tényleg a nullával osztás esete :DDD
Meghalt Gábor Zsazsa – Hát igen, sajnos 2016 a halálozások éve is volt akárhogy is magyarázzák az ellenkezőjét, erre majd visszatérek talán, de most maradjunk az eredeti hírnél: „Kilencvenkilenc évet élt a magyar származású amerikai színésznő, aki a filmszerepeinél is ismertebb volt gazdag férjeiről és szellemes mondásairól.” – Egy dolgot ajánlanék minden MNK-zó figyelmébe, éspedig ezt:

Andicop 2016.12.19. 09:08:07
Ha elvonatkoznánk a női mivoltáról és férfiként gondolnánk rá( mondjuk mint Gábor ;) ) akkor ő lenne a nap hőse . Sőt minden férfi azt mondaná, helyes igy kell élni , bárcsak én is ezt tehettem volna.
RIP


SZERDA, JANUÁR 4.:
GARY IS TRULY AN OLD MAN.

0
Tébolyító ez a szakáll :SSS

Talán érdemes:
Tíz előtt tíz perccel Franco Nero egy negyvenéves spagettiwesternben a Film Mánián. A Keoma a szabványos igazságtételekre épít némi vallásos felhanggal (a címszereplőt ha jól emlékszem keresztre is feszítik). Tengerentúli társaitól már az alaphelyzet is elkülöníti: egy polgárháborút megjárt félvér mesterlövész szülőföldjére hazatérve csak káoszt talál, faluját megszállta föderációs tisztből lett bandita és haverjai akik elzárják a közösséget még a járványveszély ellenére is (utóbbit úgy „oldják meg” hogy a betegeket halálra dolgoztatják egy ezüstbányában). Ide érkezik a szokatlan megmentő akit még féltestvérei sem fogadak kitörő örömmel pedig tudják hogy ha valaki, akkor ő hozhatja el a változást... Bizarrabb pillanataiban Jodorowsky El Topóját idézi, a gyengébb részei azok amikor tisztán látható hogy a cselekmény nagy része improvizált. Egynek érdemes, csak lambadázást ne várjunk tőle. Más. A hét első igazán komoly drámáját nem véletlenül kezdi 00:20-kor az AMC mivel a Téboly börtöne akár a Száll a kakukk... sötétebb tónusú testvére is lehetne: egy harctéri sokktól szenvedő veterán előbb a szomszédai, majd maga ellen fordítja a szolgálati fegyverét (ebben közrejátszanak adósságai és hogy nem találja a helyét a békés világban). Erre már a hatóságok is felfigyelnek és beszállítják az eredeti címet adó Chattahoochee nevű zárt intézménybe ő pedig igazi harctéri állapotokat talál: a betegeket csak tessék-lássék látják el vagy még úgy sem, inkább szükséges rosszként tekintenek rájuk és állatként bánnak velük főleg ha a vezetőség nem néz oda. Emberünk (Gary Oldman) természetesen harcba száll az embertelenségek ellen és csak a nővére (Pamela Reed) meg egy nemierőszakért elítélt fickó (Dennis Hopper) segíti az egyenlőtlen küzdelemben. A kritikusok nem szerették főleg a komor hangulata miatt, de azt még ők sem vitathatják hogy Oldman hatalmasat alakít benne. A Kakukk-hoz abban egyébként is hasonlít hogy ez is valós eseményeken alapul. Ami esetleg negatívum az a hossza: itt kivételesen nem elég a másfél óra arra hogy minden szálat kibontsanak.

MUHAHA! Azt remélem is! rovat:
c:c - Baj van a The Walking Dead nézettségével AmerikábanMUHAHA, azt remélem is, bár még így is túl sokan nézik.
c:c - Stohl Buci atomjaira hullik a Válótársak új évadábanMUHAHA! Azt remélem is!
Fagyasztóba zárta a kismacskát: „A pécsi állatkínzó videóra vette, ahogy az állatot rugdossa és kínozza, később őt verték meg.”Remélem is hogy megverték és azt is hogy a verést is felvette valaki videóra! Küldjétek át hozzám hogy én is rugdoshassam egy kicsit a fickót ^^
Megtorpant az okosórák terjedéseMUHAHA! Azt remélem is!
Mélyrepülésben a Windows 10MUHAHA! Azt remélem is! – „Mióta fizetni kell érte, drámaian visszaesett a forgalma, sokan visszaállnak Windows 7-re.” - Á, ez akkor lesz az igazi ha mindenki a 3.1-re vagy a DOS2.0-ra áll vissza ahogy Uj Péter is megmondta :D
Nagyot bukott a Note 7-botrány miatt a Samsung MUHAHA! Azt remélem is! – „Egy éve nem produkáltak visszaesést, most igen.” – ...és hol van még a vége :)))
15 év után először csökkent az Apple éves bevételeMUHAHA! Azt remélem is! – „Nem fogy úgy az iPhone, ahogy régen.” – Előbb-utóbb a Gawker sorsára jutnak:
Csődbe ment a Gawker-alapító: „Nick Denton csődvédelmi kérelmet nyújtott be, mert nem akarja, hogy Hulk Hogan azt utolsó fillérjéből is kiforgassa.” – Én pedig remélem hogy igenis kiforgatják ^^
Tom Hanks pofára esett legújabb filmjével: „Nem kíváncsiak az Infernora az amerikai nézők.”MUHAHA! Azt remélem is!
Óriásit hasalt Bruce Willis a briteknél – MUHAHA! Azt remélem is! - „A színész legújabb filmje kereken nulla százalékon áll a Rotten Tomatoes oldalán.” – Majd akkor bontom a pezsgőt ha ő is meg ez is átmegy negatívba:
Van olyan megye, ahol a baloldali delegáltak száma: 0 - MUHAHA! Azt remélem is! Mit is szokás ilyenkor mondani?

ciseaux 2014. április 7. 23:50
...és a jó hírek csak jönnek és jönnek!


CSÜTÖRTÖK, JANUÁR 5.:
NICOLAS, NICOLAS...

0
Sorban állva.

Ajánlott:
Negyed nyolckor
végre egy normális (=családkompatibilis) vígjáték a Film Mánián, kicsit másfajta nosztalgiával mint a hét elején Tarkovszkijnál: a Nicolas az iskolában a régi Franciaországba visz el minket. Általában minden múltba tévedő rendező előszeretettel hozza ki a rossz vagy ma már meghaladott dolgokat, de Laurent Tirard és Alain Chabat nem kezdenek prédikálni, "csak" kikapcsolnak minket másfél órára – pont ahogy Sempé rajzai tették, mert Nicolas mint képregényhős már régóta jelen van a gall köztudatban (bár hogy miből is adaptálták arra csak a forgatókönyvírók között feltüntetett René Goscinny neve utal azoknak akiknek kimaradt az originál). Nicolas problémái gyerekgondok: iskola, barátságok, de főleg az esetleges kistestvér akitől kicsit tart is (vagyis attól hogy miatta kevesebb ideje lesz rá a szüleinek). Valójában mindössze egy félreértésről van szó, de ő (gyerekekhez méltó módon) túlreagálja és megteszi az előkészületeket a testvérveszély elhárítására... Magából a filmből Valérie Lemercier a legismertebb arc, de ez ne rettentsen el senkit: amennyire felemásak lettek a Lucky Luke-Asterix és Obelix feldolgozások, ez annyira hű maradt az eredetihez (talán mert igazán nagy STÁRok nincsenek is benne?). Később, fél tízkor egy igazi séta New York vadabbik oldalán az HBO-n, kalauzunk a város seksz,-és drogpoklában Robert Mapplethorpe (remélhetőleg a gyerekek ilyenkor már aludni fognak). A Fényművész annyiban hű marad témájához hogy készítői ugyanazzal a botrány-bekalkulálással fókuszálnak a művész (majdnem)pornográf fotóira amivel anno ő maga is elkészítette őket: bár a tűréshatár és a melegjogi frontvonalak nem ott húzúdnak ahol régen, de Mapplethorpe képei még egy darabig lesznek az iskolai tananyag része, és okkal. Magáról a fotósról legendák keringtek már életében, életútját pár híres jóbarát és támogató (legfőképp Patti Smith) és számtalan névtelen modell szegélyezte. Hedonista volt, őrült étvággyal mindenre ami káros, de mindvégig tudatában annak hogy kvázi az ördöggel táncol, és mintha magát is büntette volna azért ahogy másokkal bánt (erről partnerei-modelljei tudnának mesélni). A szubkulton belüli szubkult dokumentátora volt aki nem kért elnézést se melegsége, se művészete miatt - mert akármilyen "ízléstelen" dolgokat ábrázolt, végig ott volt az a látásmód amit számtalan epigonja nem tudott utolérni. A Look at the Pictures egy jó doksi egy ellentmondásos zseniről, de lehetett volna sokkal jobb ha a zsenialitásra figyeltek volna oda, így viszont háttérbe szorulnak a szépen megkomponált virágfotók és minden ami nem annyira illik a választott agendába. Ha ez volt a cél, bejött nekik: kis hazánkban is erre örömködtek a kritikusok és nézték ki ül fel a provokációnak.

Zene rovat:
Bérczesi Robi 2016-ban már túl volt egy életműösszegzésen (még ide is bekerült vele), de annyira sűrű évet zárt hogy még mindig jut a tavalyi aktivitásaiból, pláne hogy kultzenekarát is újraélesztette. A Hiperkarma Halloween igazi jelmezes-beöltözős akció volt, az erre való készülődést-miegyebeket láthatjuk a Kulisszák mögött az A38-as hajón aktuális részében (természetesen az M2 / Petőfi TV-n). Mit mondhatnék? Remélem túljutott az árnyékok meg a halál völgyén és most már megmarad nekünk – viszont a szerkesztőknek üzenném hogy esetleg konkretizálhatnák hogy most akkor 23:20-kor vagy 03:25-kor adják le, mert nagyon nem mindegy és nagyon nem egyértelmű :SS

TISZTELET! rovat:
...mert voltak akik 2016-ban is rászolgáltak:
ntf 18+ - Az elátkozott katonák: „Voltak olyan lengyel ellenállók, akik a németek kiűzése után a szovjetek és a lengyel kommunisták ellen is folytatták a harcot.”MAXIMÁLIS TISZTELET!
Az ausztrálok kimaxolták a sört és a nyaratTISZTELET, bár nekik könnyű, ott mindig süt a nap :(
Még hogy a képviselők nem csinálnak semmit?! Íme, Szabó Tímea vécét takarítottTISZTELET, a munkát mindig alulról kell kezdeni! Jöhet akár hozzám is :)))
randi - A lány halálos beteg, nem várhattak az esküvővel: „Ez a két bristoli fiatal csak 17 éves, középiskolások. Szerelmesek, de nem adatott nekik sok idő.”TISZTELET és én azért remélem hogy még százévesen is együtt lesznek, valahogy így:
58 év házasság után egymás kezét fogva haltak meg: „Ennek az idős amerikai párnak a halála ugyanolyan szép volt, mint az élete.” – ...vagy így:
63 évig voltak házasok, 20 perc különbséggel haltak meg: „A 87 éves Jeanette és a 86 éves Henry De Lange egy dél-dakotai idősek otthonában élt.”TISZTELET, bár énnekem sose lesz részem ilyesmiben :(
ma is tanultam valamit - Houdini törvénnyel tiltatta volna be a szellemidézést: „Minden idők legnagyobb illuzionistája utolsó éveit a spiritualista csalók leleplezésének szentelte.” - TISZTELET, én még messzebb mennék, mindent betiltanék ami nem RKE, de főleg a szcientológiát:
Gumicukor - Celebek, akik ki tudtak szállni a szcientológiából: „Sokan eltántoríthatatlanok, de vannak, akik nem hagyták magukat végleg behálózni.”TISZTELET nekik, és innen üzenem hogy sosem késő megtérni a Római Katolikus Egyház kebelébe!
c:c - Harambére emlékeztek a Dunán: „Egy hős széttrollkodta az Önök kértéket.”TISZTELET & DICKS OUT 4 HARAMBE!44 négy
Részegen jelent meg élő adásban az X-Faktor mentoraTISZTELET, azt józanul nem is lehet elviselni.
Ennél a svéd férfinél biztos, hogy soha nem volt részegebb: „Barátja 60. születésnapján ivott a kelleténél többet. Sokkal többet.” – Már majdnem azt mondtam hogy én szinte egész biztosan mindenkinél részegebb vagyok minden egyes nap, de aztán továbbolvastam: „Egy 37 éves malmöi férfi 60 éves ismerőse születésnapján bulizott, ami után valahogy egy 50 lelkes falu egyik tyúkóljában kötött ki (...). A ház tulajdonosa először azért nézett ki az udvarra, mert azt hitte valamilyen vad keveredett a jószágok közé, ehelyett egy tök meztelen, véres férfivel találta magát szembe. A nő azonnal kihívta a rendőröket, akik őrizetbe vették a részeg bulizót. Arra, hogy hogyan siklott ki ennyire az este már nem emlékezett, arra viszont igen, hogy ipari mennyiségű alkoholt ivott aznap este barátja születésnapján. Sérüléseit valószínűleg akkor szerezte, amikor az ól kitört ablakain beküzdötte magát az épületbe. A bíróság a férfit pénzbüntetésre ítélte.” – Ahelyett hogy közTISZTELETre ítélték volna...
Sajátosan jókedvű volt Kunhalmi Ágnes: "Alig tudta befejezni Kunhalmi Ágnes a pénteki sajtótájékoztatóját. A szocialista politikus többször elnevette magát, és ő maga is elismerte, hogy "nem áll a helyzet magaslatán". Kunhalmi Ágnest arról kérdezték, hogy az MSZP együttműködne-e a Jobbikkal." – Nem hittem volna hogy egy szocialista képviselőnő kapcsán ezt fogom írni, de akkor is: MAXIMÁLIS TISZTELET azért hogy már december 30-én fullba nyomta a PARTY HARD!!!-ot!
18+ 800 halott díler az orgyilkosként ténykedő házaspár eddigi mérlege: „A Fülöp-szigeteki Ace és Sheila 28 ezer forintnak megfelelő összeget kap egy lelőtt drogdíler után.”TISZTELET, és VISZLÁT SZOMBATON!

 

Kulcsszavak: LESZAROM, rest of, 2016

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés