2009. 05. 21.
A makettes gyilkos uborkája (FAP FAP FAP)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
 CSÜTÖRTÖK, MÁJUS 21.: BREAKING NEWS!
A makettes gyilkos ma este visszatér a Helyszínelõkbe!!!

 Ismét az ismétlés bosszúja. Kilenctõl a TV2-n A Bourne-csapda. Ugyanabban az idõpontban az M2-n A bébiszitter megrontója, vagyis két rossz közül válaszd azt amelyiket még nem ismered, majd utána 22:30-kor Záróra, vendég Gothár Péter.
Az HBO-n 21:35-tõl Plutónium (The Half Life of Timofey Berezin): Tyimofejev Berezin rájön arra, hogy atomerõmûben dolgozni az tulajdonképp káros az egészségre, ezért kárpótlásként plutóniumot lop, hogy eladja fegyvernek. Itt nálunk is történtek ilyenek a 90-es évek vége felé, ha jól emlékszem... Valamivel késõbb ugyanott, 23:10-tõl megint egy újrázás: Kaptár 3. - Teljes pusztulás - nomen est ó, NEM! Olyan, mint a címe. A Cinemax-on 21:30-tól rendõrsztori, keleties beütéssel: Megfigyelés alatt, és milyen a szerencsénk, a címe mintegy utal a Jobbik-Tettrekész összefogásra :D Akik kíváncsiak arra, milyen lett volna ha a Nyolcadik utas a Starlight Express-en utazik, azok kilenckor kapcsoljanak a Film+-ra, kezdõdik Az utas neve: Halál (Alien Express). Hehe, csak viccelek. Kerüljétek el jó messzire. Az Alienbõl csak az elsõ volt félelmetes, a másik három az elmegy kategória, ennek viszont köze nincs az eredeti tri,-vagy kvadrilógiához. Szóval csak akkor nézzétek, ha tudtok nevetni azon, hogy forgács meg szalma dõl az idegen hasából, ha megszúrják.
 
 
PÉNTEK, MÁJUS 22.: URALKODÓ OSZTÁLY, VIGYÁZZ!

 Az HBO-n pont délben Cindy Lauper és Jeff Goldblum egy vígjátékban (Rezdülések, rezgések, vagy valami más ilyen vibrátoros izé), szerintem nem egy nagy eresztés, pszichikus energiák meg ilyenek vannak benne, plusz a büntetõ nyolcvanas évekbeli ruha meg hajviselet... Egy nagyon fárasztó sztori este kilenckor a TV2-n: A riasztóember (eredeti címe Life During Wartime, ami egy Talking Heads-szám is, a magyar címe meg némileg utal a Death In June / Boyd Rice közös lemezre [Alarm Agents]). A lakásriasztókkal házaló lúzer egyszercsak rájön, hogy a fõnöke tör be azokba a házakba, ahová késõbb beszerelik a riasztókat. Aztán bumm, jön egy haláleset, és az alakoskodást már nem lehet tovább csinálni. Mondom én hogy gáz ez a sztori...
22:00, M2: Az osztály. Erõsen gyanús hogy ajánlottam már, de a téma mindig is aktuális lesz: az osztály gúnyolódásának célpontja egyszercsak visszalõ, éles lõszerrel. Kétszínû az az együttérzés, ami utólag az áldozatok felé irányul, és elítéli a tettest. Könnyû úgy elítélni valakit, hogy nem ismerjük min ment át (az iszákos, durva férjet lelövõ asszon vagy gyerek iránt azért megértõbb a közhangulat). “Mi visz rá egy gyereket ilyen szörnyû tettekre”? Az bazmeg, hogy a tanár tehetetlen, a rendõrség dettó, és ha panaszkodik, dupla akkora verést kap az osztálytársaitól. Csodálkoztok, hogy nem lát más megoldást? Eh, el van cseszve az egész. :(
Nyolckor a Filmmúzeumon a Te rongyos élet-ben csodás szocializmusról mesélnek nekünk, ahol “az ünnepelt primadonnát mint osztályidegent kitelepítik, az isten háta mögötti faluban tovább folytatódik az osztályharc: míg a volt uralkodó osztály képviselôi a földet túrják, a helyi pártkáderek hadat üzennek a népnyomorító kulákoknak”. Nézõpont kérdése, mit látsz a filmbe, aki nosztalgiázik, az nyilván nem fog felébredni belõle. Hopp, ha már nosztalgia: 21:00-kor A jedi visszatér a Film+on, avagy milyen az ha a saját rendezõje bassza el a legjobb filmjeit.
 
 
SZOMBAT, MÁJUS 23.: NÓSZMÓKINGER

 A Filmmúzeumon 20:30-tól Én és a tábornok: egy klasszikus Pitkin-film. Ajánlott.
m1, 20:15: Tutira kamuzunk - tutira voltmár. Könyörgöm, álljatok már le az ismétlésekkel, kedves tévések, adjátok a Futrinka utcát vagy bármit!
A TV2-n nyolctól A Szmokinger, lüke helycserés-szuperkémes vígjáték Jennifer Love Hewitt-tel, tõle eltekintve elég gyenge. Sajnos.
Az RTL Klub-on 19:30-tól Rendõrakadémia. Nézd meg egymilliomodszorra is a nagycsöcsû szõkeséget, a hangokat utánuó fekete srácot meg a két méteres haverját. Ha akarod.
0:05, Viasat3: Mesterlövész - nem hét, csak egy. Rablóbanda fosztogat, új seriff rendet rakna, erre a bandavezérrel egyik társa végez. Nagy ujjongás, persze hamar kiderül hogy az ilyen alakok milyenek valójában. A Júdásoktól sose szabad jót várni!
 
VASÁRNAP, MÁJUS 24.: URAM, NE A NŐT, AZ AJÁNLÓT NÉZZE!

 Az iszonyat áradása...20:00-tól az RTL Klub mûsorán a Szakítópróba, szeretném leszögezni ha még nem tettem volna, hogy
ASHTON KUTCHER EGY NYÁLAS FÜLESKANCSÓ!
19:05-tõl asszem a Viasaton nõi megfelelõje, Lindsay Lohan borzolja az idegeinket Egy hisztérika feljegyzéseivel, hát nem egy Dosztojevszkij (Feljegyzések az egérlyukból). Ja, és VOLTMÁR! Zárásként egy nem túl bonyolult filmet nézzetek meg, Száguldó félelem a Film+-on 23:25-tõl, jó csajokkal (lást fentebb) és majdnen olyan jó motorokkal, üldözéssel. Az ilyen filmekben benne van mindaz, ami a Halálbiztos-ban nem lesz sose, mert ezek ösztönbõl jönnek, nem úgy hogy a befutott rendezõ kitalálja, hogy na most csinálok egy B-kategóriát...


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés