2017. 01. 09.
Salvadorzók (jan. 9-10-11-12.) + The Rest of 2016 vol. 3.
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Salvadorzók (jan. 9-10-11-12.) + The Rest of 2016 vol. 3.

 

 

 

 

 

 

HÉTFŐ, JANUÁR 9.:
IF YOU ARE A POPE...

0
Keep CALM stalking!

Mára egy nagyon jó és egy nagyon rossz műsor jut, vegyük sorra őket:

Kiemelten nem ajánlott:
...csak akkor ha utáljuk a kereszténységet mert új év, új hét, új fokozatba kapcsolnak a hívőket támadó médiák (most épp az HBO), természetesen főműsoridőben (este nyolckor, de ha lemaradsz, nyugi, ismétlik). Az Ifjú pápa asszem még csak a hírrovatban szerepelt és elég is lenne belőle annyi: Jude Law kb. annyira színész mint Keanu Reeves, itteni játéka is kimerül abban amit a Jobs-ból meg a Whiplash-ből lopott ő is, vagyis hogy minél eredményretörőbb valaki, annál bunkóbb a környezetével. Bár a legszebb napok már szinte biztosan mögötte vannak (nem csak a karrier terén), de a nők egy része még mindig megőrül érte, innentől kit érdekel hogy amit kapunk az se életrajzként, se egy adott korszakot bemutató szériaként nem működik? Azt se reméld hogy a megtekintése után többet fogsz érteni a liturgiából: itt annyi a lényeg hogy Piusz mindenkivel keményen bánik és beszél maga körül, csak remélni tudom hogy az életben nem volt ennyire unalmas és felszínes ember. Nem az mondatja velem mindezt hogy katolikus vagyok, tökéletesen tisztában vagyok azzal hogy az RKE sem mentes a hibáktól és mindig ökölbe szorul a kezem amikor arról olvasok hogy papok molesztálnak gyerekeket, akkor meg főleg amikor a mostani közönségkedvenc pápáról derül ki hogy tudott minderről csak inkább kussolt és nem rúgott ki senkit (János Pált vagy Ratzingert fele ennyiért meghurcolták volna a médiában, de Ferencnek elég ha szelfizik meg jópofizik egy sort és minden el va nézve, meg van bocsátva). Ha Benedek lemondásáról vagy I. János Pál gyanús körülmények között történt elhalálozásáról csináltak volna tényfeltárást, annak valahogy jobban örültem volna.

Ismétlés, de ajánlott:
Cinemax 2, 20:30 – A Sztalker az oroszok Űrodisszeája: nagyon hosszú, nagyon képekben beszél és nagyon nehéz megemészteni, de aki bírja a végéig annak juthat a katarzisból. Tarkovszkij most egy nagyon egyszerű esetet vázol fel: egy író és egy tudós utazik egy közelebbről meg nem nevezett rendőrállam területén levő Zónába a címbeli vezető segítségével. A sima felállásokban az a jó hogy bármire rá lehet őket húzni: nézhetjük Sztrugackij-adaptációként és akkor unatkozni fogunk, felfoghatjuk mozgóképes filozofálgatásnak és akkor már közelebb járunk a lényeghez, a legborzongatóbb párhuzam persze Csernobil és a reaktor terme mint a Szoba – ez esetben meglepődhetünk azon hogy a rendező mennyire megérzett valamit a jövőből. Reménytelen úton keresni a reményt ami nélkül nem lehet élni a Zónán kívül – talán ez lehetne a hosszú utazás rövid összefoglalása, Tarkovszkijtól elvárhatóan lenyűgöző képekkel.

Hétfő? #LESZAROM.
The Palvin Enikő / Mihalik Barbara Edition 2016 vol. 1.:
túladagolás – Mi a közös Mihalik Enikőben és Palvin Barbiban? Mind a ketten vetkőznek! - …és még az is közös bennük hogy mindkettejüket LESZAROM:
Gumicukor – Mihalik Enikőnek melege van, posztolta – Elegem van belőle, MEGÍROM LESZAROM.
neszeszer 18+ Palvin Barbi levetkőzött!LESZAROM.
kimaradt jelenetek – Mihalik Enikő volt már pucérabb, de szexibb soha
– Én viszont soha nem szartam le ennyire, mint most.
Alaposan beterpesztett a dögös celeblány (18+): „Palvin Barbi országos barátnője megmutatta.” – Nem ismerem. LESZAROM.
Mihalik Enikő megmutatta az igazi diszkóleszbizést – Mutatom az igazi leszarást: LESZAROM.
Gumicukor - Instahíradó: Mihalik Enikő már 16 évesen is így nézett ki: „Brooklyn Beckham a csajával büszkélkedik, Britney Spears pedig megint összeért Zimány Lindával.” - ...én pedig megint LESZAROM őket.
akkor és most - Gumicukor - Palvin Barbarának és Mihalik Enikőnek is el kellett kezdenie valaholLESZAROM hol kezdték...
atyavilág, de szép – Gumicukor – Exkluzív fotó a Playboyban meztelenkedő MihalikrólJÓ LESZ AZ A HUSTLERBE IS, LOL LESZAROM.
Palvin Barbara kombinéban lett a Hollywood-i celebek egyikeMIÉRT, EDDIG MI VOLT? LESZAROM.
ritka pillanat – Gumicukor – Hajóvonták: Mihalik és Palvin együtt medencéztek Saint-Tropez-ban BIZTOS DOLGOZTAK, ÉRTED, DOLGOZTAK, LOL!4 NÉGY LESZAROM.
instahíradó – Palvin Barbarából előtörtek az anyai ösztönökLESZA wait, a challenger appears:
Hírek energiaital mellé - Mihalik Enikő pocakot villantottMOST AKKOR FELSZEDETT PÁR KILÓT VAGY TERHES? LOL LESZAROM, magánügy!
nesze!szer – dögös – Azt írták a kommentelők: dagadt: „És mégis ő lett az év fürdőruhás újonca.” – …aki sajnos továbbra sem Gianna hanem Palvin, így LESZAROM.
nesze!szer – Palvin Barbi nem kövér és fánkban mosolyog: „Élettel teli képek a magyar szépségről az orosz Elle oldalain.” – Én viszont felülről súrolom a mázsát, szóval: LESZAROM.


KEDD, JANUÁR 10.:
ARE FROM THE HERO KIN?

0
Peace in the valley?

Talán érdemes:
Itt kilenctől egy tavalyi román minisorozat (Néma völgy) várja a nyitottabb nézőket az HBO-n. Filip és Horia nem épp átlagos tinédzserek akiknek másságát még a fővárosban sem mindig tolerálják, nemhogy vidéken, így amikor első komolyabb együttlétük során egy többszörös gyilkosság szemtanúi lesznek, egyből a hallgatást választják hisz különben nem csak a rendőrség előtt kéne coming out-olniuk. Más. Az ugyanabban az időben adott Hirokin elvileg valami B-kat. sci-fi akciózás lenne, azaz illene is a Film+2-re és ezt a műfajt is lehet jól csinálni, de nem úgy hogy a nézőnek szinte a szájába rágják a sztorit (ami sejthetően nem értedődik magától): a gonosz emberiség egy szintén emberszabásúak lakta bolygót zsákmányol és bányász ki egy űrtechnikához szükséges fém miatt. Azért mondom el én is, mert nem egyértelmű, a megszállók ugyanis - eltekintve egy-két Csillagok háborújából szalajtott homoksikló-szerűségtől - mintha egy steampunk valóságból érkeztek volna (középkori ruhák és szokások). Ekkora zsarnokság ellen kell hős is, és az is van egy "utolsó szamuráj" (WTF, de komolyan, ez az angol alcíme) személyében aki ugyan ember, de felesége és gyereke mégis az aridokhoz köti, akiknek vezetője Yodaként tanítja meg az itteni Erő kezelésére (és majdnem megkapjuk a Tautin ikernapjait is). Lesz némi aktuálpolitizálás is (az aridokat alig leplezetten az arabokról mintázták), hogy az ötleteket honnan lopták az egyértelmű (a SW-n kívül még a Dűne is áldozatul esett). Akár piálós versenyt is lehet szervezni a hibák számolgatása köré: hol egy mikrofon lóg be a képbe, hol a CGI "ugrik" (=a siklók és a néha a rohamosztagos-szerű katonák sisakja néha jópár centivel a kép szélén belül van). Hogy még emiatt sem érdemes az azért van mert a legordítóbb hibája mégis a hossza: az ötlet még egy forgatókönyvvel is csak másfél órára lenne elég, itt viszont a rossz szkriptet nyújtják 105 percig. Hatalmas ugrás majdnem másnap reggelig: hajnal négy előtt öt perccel adja le az AMC Oliver Stone 1986-os drámáját melyben a lepusztult médiagecivé avanzsált riporter Richard Boyle (James Woods) a feje fölött összecsapó hullámok elől nosztalgiázni menekül Salvadorba a régi szép hatvanas évek után amikor még arrafele olcsó volt a seksz, még olcsóbb a drog, ehelyett azonban polgárháborút és amerikai katonákat talál. Annyira feldühíti hogy a régi pajzán paradicsom a múlté hogy egyből újrafelfedezi magának a hivatását, nem mindenki örömére. Ez az igaz anti-Félelem és reszketés amiben egy nemtörődöm figura szembesül azzal, mennyire megváltozott a világ amit ismert. A Szakasz mellett Stone itt és ekkor volt igazán csúcsformában: a Született gyilkosok kegyetlenkedéseivel és fekete-fehér világlátásával szemben most még hagy teret a nézőnek megdöbbenni és gondolkodni (persze a rá jellemző sekszizmust nem ússzuk meg, ahogy egy erőszakolós jelenetet sem). Annyira valós történet alapján hogy az igazi Boyle is besegített a forgatókönyvbe.

Szelfibűnözés rovat:
...merthogy 2016 a technika és Darwin éve volt:
Kampány a halálos szelfibalesetek ellen – Egyetlen kérdés: MIÉRT? Hagyni kell hadd működjön a természetes szelekció ^^
vigyázó18+ Veszély – Hat szelfi, ami tragédiával végződött: „Vannak, akik bármit bevállalnak a népszerűség érdekében. Egy izgalmas háttér ugyanis rengeteg kattintást hozhat és sajnos egyre többen vállalnak be felesleges kockázatokat a virtuális népszerűségért. Következik 6 szelfizés, amely tragédiával ért véget.”Csak hat?! Kevés.
:(((((( Egy hídról a halálba szelfizte magát a 21 éves orosz lány – Helyes, helyes, csak így tovább, csak arra vigyázzatok hogy senkit ne üssetek agyon zuhanás közben!
öa – Megint gyilkolt a szelfizés: „Jól látni a videón, hogy az állat mennyire szenved, a fejét például egy úszóövvel szorítják le.” – Amennyiben állatot ölt a szelfiző, akkor remélem ő is meghal, remélhetőleg szelfizés közben.
Először szelfiztek a halott barátjukkal, aztán kilökték az út mellé: „Három barát elment crystal methezni és nyugtatózni, egyikük meghalt a buliban, a másik kettő elkezdett vele fotózkodni.” – Csak dokumentálták a PARTY HARD!!!-ot.
túszdráma – Kiakadtak a sydney-i túszejtésnél szelfizgetőkre: „Zéró együttérzés van azokban, akik az iszlamista túszdráma helyszínén vigyorogva fotózzák magukat.” – ...és itt is csak remélni tudjuk hogy hamarosan szenvedő alanyai lesznek egy hasonló akciónak. Lehet ezt még lefelé fokozni?
Média2.0 18+ Temetésen, nyitott koporsóval szabad szelfizni?: „A digitális média nemcsak az életünket, a halálunkat is átalakítja.” – Jaj megint ez a gyászmunka-duma mint tavaly már egyszer, de most már végre meglátták benne az üzletet is: „Az is biztos, hogy a temetkezési vállalkozóknak is egyre több mindenhez kell érteniük. A digitális skillek ma már ugyanúgy részei egy ilyen munkának, mint a konkrét ravatalozás. (...) Nem árt az sem, ha a vállalkozók értenek a képszerkesztéshez is: ma már elvárás, hogy az elhunytról nagyon jó kép kerüljön ki, ehhez bizony néha jól jön, ha valaki ért a retusáláshoz. (...) Emellett, a résztvevőknek adott fotókat mára felváltották a videók, vetítések, amelyeket kivetítenek a temetésen, de megnézhetőek online is. Vagy kiírják DVD-re, és odaadják a családnak. Valószínű, hogy az élő közvetítésektől sem vagyunk már messze. Mármint azoktól, amihez még celebnek sem kell lenni, ahol a család akár zárt adásban oszthatja meg bánatát a távol élő rokonokkal.”ÉDES FASZOM, még egy sört ide de nagyon sürgősen :SSS
A szelfik miatt több a plasztikai műtét: „Lájkgyűjtés miatt akarnak sokan szebbé válni orvosi segítséggel.” – Íme, hova vezet a mindenkinek tetszeni vágyás! Jut eszembe, HALÁL A FASZBÚKRA!
A Colosseumnál akart szelfizni, most kómában van: „Öt métert zuhant a szülinapját ünneplő tinédzser.” – Nagyon helyes fiam, csak így tovább :))
A Tévémaci nincs itt, de szelfizhetünk vele: „Megnéztük a Rádió- és Televíziótörténeti Kiállítóhelyet.” – De ha nincs ott, hogy csináltok vele közös képet?! NORMÁLIS?!
Bill Clinton szereti a ciciket: „Azt mindig is tudtuk, hogy az egykori amerikai elnök nem veti meg a szebbik és gyöngébbik nemet, most azonban egészen új megvilágításba került a női idomok iránti rajongása. A fényképet és a hozzá kapcsolódó sztorit egy Reddit-felhasználó osztotta meg. A lány csak egy szelfit szeretett volna az Amerikai Egyesült Államok negyvenkettedik elnökével, ám amikor visszanézte a képet, ő maga is meglepődött a látottakon: Clinton – aki vagy nem vette észre, vagy csak nem érdekelte, hogy fotózzák – jól láthatóan és elégedetten a melleit hesszeli.” – Most persze elmondhatnám minden vén kecskének, de legyünk őszinték, Killary mellett kell is némi változatosság és legalább addig sem politizál ameddig csöcsörész.
Szelfiző turista lelkén szárad Szent Mihály megsemmisülése: „Egy brazil turista hátrálás közben lökte fel a 18. századi szobrot, amiben visszafordíthatatlan kár keletkezett.” – ...és ha nincs szerencsénk az a nő fogja „restaurálni” aki a Jézus-festményt is :SSS
Tragédia: hárman haltak meg szelfizés miatt: „Egy kislány folyóba esett, szülei utánaugrottak Pakisztánban.”Év trollkommentje-candidate:

guanabo 2016.08.16. 17:56:57
Na de a felvétel, az legalább jó lett?


SZERDA, JANUÁR 11.:
TEXASI PRAXIS

0
Újra sír a telefon...

Talán ismétlés, biztosan ajánlott:
Ha a közelmúltban adott road movie-jára azt mondtam hogy nem emiatt szeretjük Wenders-t, akkor a Párizs, Texas meg pont arra jó példa amik miatt igen: ez is útifilm, küldetéssel, amennyiben a civilizációt maga mögött hagyó Travis Henderson (Harry Dean Stanton) öccse segítségével keresi régi szerelmét, gyereke anyját (Nastassja Kinski). A rendezőtől elvárható módon ez megintcsak háttér a mélyütések beviteléhez kb. onnantól kezdve hogy a férfi vissza akar térni mindahhoz aminek korábban hátat fordított, miután megtalálta a közös hangot gyerekével akit addig annak nagybátyja (vagyis a csavargó testvére) nevelt. Bár a rendező korábban kritizálta Amerikát (mármint ami a kultúr-kolonizációt illeti), itt mégis tisztelettel adóz neki: ez egy olyan amerikai film, amit csak egy európai készíthetett el, csak így lehet hogy valaki ennyire ügyesen mixelje a görög tragédiát a modern korral. A Kinski-lány által játszott feleség úgy van "jelen" hogy az utolsó percekig nincs "jelen", akkor viszont olyat alakít ami valóban méltó a másik hasonló eszközökkel operáló, ugyancsak nagyon hosszú, dettó görögtragikus eposzhoz (igen, az Apocalypse Now-ra gondolok). Ehhez is van Előszó, azzal együtt fél tizenegykor vetíti az M5, én ma ezt fogom választani.

Talán érdemes:
...és akkor ahogy ígértem, jöjjön a Bigger Splash ami kis hazánkban Vakító napfényben címmel futott és ami nagyjából három szóval (first world problem), de max. egy mondattal jellemezhető: egy hangját vesztett énekesnő (Tilda Swinton) aktuális barátjával lábadozik Pantellerián amikor befut régi felfedezője-producere és vele a lány akit ketten összehoztak. Innentől a csipet csapat válogatott, de könnyen megtippelhető eszközökkel megy egymás agyára (a régi szerető vissza akarja hódítan a nőjét, a lány a mama új pasija és tulajdon apja között őrlődik több értelemben is). Fiennes szokás szerint jó, ahogy egyes ötletek is (például hogy Swinton karaktere hangos szó nélkül, testbeszéddel vagy csak suttogva kommunikál), de a végső tanulság mégis az hogy pár elkényeztetett gyökér még a legföldibb paradicsomot is pokollá tudja tenni és ezen az sem segít (sőt!) hogy mindegyiküket meztelenül láthatjuk (sőt, olykor seksz közben is, brrrrr!!), szóval aki esetleg kíváncsi erre az nyolckor megnézheti az HBO-n. Mondjuk azokon a jeleneteken amik Swinton énekesnői karrierjét mutatják még a rajongói is röhögni fognak: a női dévidbóvit érezhetően az igazi egyik klipjében játszott szerepe ihlette, de önállőan egyszerűen nem áll meg a lábán ahogy a magáról nagyon sokat gondoló rendező ama döntése sem hogy a menekültválságot is bevegye. És igen, ahogy az egyik kommentelő is mondta nem kicsit vastag arcbőr kell ahhoz hogy a Le Piscine-t lenyúlják és átnevezzék (és egyúttal a 2003-as Swimming Pool-t is megidézzék), persze aki az(oka)t nem látta annak ez a vicc is tuti új lesz. Akkor már inkább az ugyanekkor (nyolckor) adott olasz krimi a Cinemaxon amiben Franco Nero-t vádolják tévesen gyilkossággal csukják emiatt egy viszonylag súlyos börtönbe ahol feltűnik neki a korrupt belső rendszer, a maffia jelenléte, de ellenvetéseit annyival intézik el hogy A vizsgálat lezárult, felejtse el! (érdekes, a hétvégén is volt valami ilyesmi). Ez Damiano Damiani egyik világjobbítóbb műve, egy kis neorealizmus, egy kis társadalomkritika és a főhősnek félre kell tennie addig értékrendjét hogy túlélje a benti poklot.

Trónok harca rovat vol. 1.:
2016-ban két tévés agymosás volt ami mindent vitt, a Walking Dead sima dehumanizáló szar, de a GoT is csak annyiban érdekes hogy mint látni fogjuk, hiába az explicit jelenetek (az eddig is hemzsegő seksz mellé idén meztelen nő szarral dobálása, kisgyerek brutális megölése és más nyalánkságok érkeztek), még így is feminista műként ünnepli a világ, hozzá is vágtak gyorsan pár díjat, de mi azért csak nézzük a kezdetektől:
C:c – Élő adásban tiltották be a Trónok harcát – Betiltás élő adásban? Ennyi erővel akár le is adhatták volna a hülyék... – „Az Emirátusokban nem lehet ennyi csöcs a tévében.” – Lehet ott egyáltalán bármennyi csöcs is? :D
c:c – Betilthatják a Trónok harcát a török hadseregnél – Nem baj, ott is lesz helyette vallásos oktatás ^^
A Trónok harca legszörnyűbb pillanatai: „Kilenc esemény, ami összetörte a szívünket az HBO-féle fantasyben. És hol van még a vége?” – Ugyanez az indexen:
c:c – Trónok harca: meddig mehet a féktelen szenvedés?: „A Trónok harca kín- és szenvedéspornó lett: legalább egy karakternek csak egyszer, egy picit lehetne már jobb a sorsa. De nem.” – Most miért, eddig nem egy merő torture porn volt? És ti nem pont ezért néztétek?
c:c – Zseniális új színész a Trónok harcában - Kit érdekelnek a színészi kvalitásai? Akár férfi, akár nő, csak baszni, ölni és megdögleni fog ő is:
Némi pénzért bárki karakterét megölik a Trónok harcában: „Az adakozó választhat: paraszt, kurtizán, nemes lovag?” - Tessék mondani, az egész stáb mennyibe kerülne? LOL!
A Trónok Harca alatt jött rá, hogy megölte gyerekét: „A férfi a forró autójában felejtette tízhónapos kislányát és csak két órával később vette észre.” - …de legalább bekerült vele sorozatba?
Elnézést kérnek a Trónok harca készítői - Elkéstek vele, se sem kellett volna forgatniuk.
Obama mindenkinél előbb akarta látni a Trónok harca folytatását – Gondolom ötleteket akart belőle meríteni, mint azóta tudjuk, hiába.
18+ szexjelenetek – A Trónok harca vagy a Vikingek jobbak? – Mint a politikában: EGYIK SEM :DDD
c:c – A Trónok harcába kell a nemi erőszak: „A regények írója szerint ha elfinomkodják az ilyen jeleneteket, nem lenne hiteles a történet.”ÍGY IGAZ, az első a hitelesség! Az Író Úr már csak tugggggya!!!4 négy
hoppácska – Gumicukor – A Trónok Harca Ygritte-je bevállalta a forró hempergést egy másik lánnyal – Á, ez semmi magához a GoT-hoz képest…
Natalie Dormer mindenkire rámászik: „A Trónok harca sztárja egy klipben engedi szabadjára a vágyait.” – Lásd fentebb, de onnantól hogy a GoT még tovább vitte a Róma és társai által megkezdett pucérkodást és brutalitást, mindenki vérszemet kapott:
c:c – A Sense8 az év legmegosztóbb sorozata: „Azt hitted, a Trónok harcában sok a meztelenség? A Wachowski testvérek sorozata messzebb megy.” – Már dolgoznak az abszolút tévés élményen: seksz + halál élőben :SSS Szerencsére én azt már nem fogom megérni.
tv go – Felesleges elolvasni a Trónok harcát – ...sőt, nézni az ami igazán felesleges...
Vér, keserűség, gyalázat a Trónok harca fináléjában: „Az előző rész is durva volt, de az évadzárót sem ajánljuk 16 év alatt.”MAGYARUL:

Demokráciaélharcosa 2015.06.16. 09:39:21
Szado-mazo, homo, brutális gyilkosságok, minden szenny, ami a devianciát megpróbálja fogyaszthatónak eladni

 

CSÜTÖRTÖK, JANUÁR 12.:
HULLÁMKÖNNYEK

0
Néma hölgy a völgyben.

Van egy olyan érzésem hogy ma esni vagy havazni fog, de legalábbis elromlik az idő. Hogy miből gondolom ezt? Természetesen a kevés jóságból:

Talán érdemes:
Fél tíztől
egy kínai dráma a Cinemax 2-őn egy kis hegyi HALÁSZfalu közösségéről és arról hogy néha szavak nélkül is megérthetjük egymást. Egy frissen beköltözött család férfitagja meghal és a néma özvegyre hárul a feladat hogy helyette is elmondja történetüket. A Néma könnyek elvileg regényadaptáció, de nyilván az eredeti ismerete nélkül is évezhető.

Ismétlés, nem érdemes:
Filmbox, 21:00
– Nem tudom hogy a Hullám vagy a Kísérlet volt-e előbb, az biztos hogy mindkettő alapjául valós események szolgáltak, ám míg az Experiment anno magával ragadott, addig a Welle egyre jobban idegesít mert egyre nyilvánvalóbb hogy nem több egy sima bűntudatfilmnél: érezd magad rosszul Európa múltja miatt még akkor is ha meg se születtél, uszkve ennyi a tartalom, rosszul megcsinálva, az itt látottak alapján el kéne hinnünk hogy pár gimnazistából egyetlen éjszaka leforgása alatt náci lesz, „hála” tanáruk viselkedést vizsgáló kísérletének aki csak az autokráciát próbálja velük gyakoroltatni, csak ugye minden félremegy a lehető legrosszabbul. Vicces hogy a tanár pont a vizsgált rendszer kontextusát nem adja meg, nem elemzi, dehát mint mondtam ez elsősorban propaganda, a logikai bukfencekre meg nem figyeltek a nagy prédikálás közepette. Zárjunk is valami szebb dologgal:

Gianna Michaels rovat:
...mert 2016 azért mégiscsak az ő éve volt:
Tényleg soha nem találná ki, ki lett a legtöbbet megguglizott színésznő 2016-ban – Dehogynem: Gianna Michaels.
A spanyol sportlap tudja, kié az Aranylabda – Én is tudom: Giannáé. Mind a kettő ^^
Veszettül dögös Victoria's Secret angyal bújt elő az adventi naptárból – Gianna Michaels lesz az, minden római katolikus legnagyobb örömére!
15 szexi pornós csaj az Instagramról: Forró fotók! (18+): „A legszexibb pornószínésznők insta-fotói.” – Gianna persze nincs köztük. Véletlen? ALIGHA!
cinematrix - 10 film, amit látni kell év végéig: „Az új Star Wars-sztori nem maradhat ki, de jön az új Marvel, az új Woody Allen, az év sci-fijének tűnő Érkezés és egy magyar bűnfilm is. Melyiket várja a legjobban? Szavazzon!” – Én még mindig Gianna visszatérésére várok :(
Meglepetééés: Egy nem várt karakter is visszatért a Szívek szállodájában – Gianna Michaelst senki se várja, menjen ő!
Egymással versengve meztelenkedik a két énekesnő: „Melyik pucér sztár a dögösebb?” – Gianna Michaels, pedig nem is énekel. Vagy mégis?...
A srác, aki lenyomta Mariah Carey-t: „Találja ki, kié a legnézettebb karácsonyi dal!” - Gianna Michaels-é lenne ha hímnemű volna és énekelne.
Melyik sztár koncertje előtt sátraznak a rajongók öt hónapig?: „Atyavilág, Úristen, Jézus, OMG, WTF. Mi a franc van a világgal? Ezeknek az embereknek nincs más dolguk?!” – Giannára még talán én is várnék annyit. Justin Bieberre nem, mert heteró vagyok!
Gumicukor - Ki volt most a legjobb a Sztárban sztárban?: „A hozadék nélküli döntő műfaja a TV2-n debütált, elég jó előadásokkal. Kinek kéne nyernie? Mondja meg!” – Röviden? Gianna Michaels-nek.
Gumicukor - Amikor a celebnél megint érdekesebb, aki mögötte áll - A celebnél mindig érdekesebb aki mögötte áll, főleg ha G. M. a monogramja.
Hátborzongató fémes hang az óceán legmélyebb pontjánál: „Egyelőre nem tudják a kutatók, mi lehet a forrása.” – Gianna Michaels búvárkodik ürgebőrben!!4 négy
Szokjon hozzá, hogy mostantól mindenhol ezt a nőt fogja látni – Szokjatok hozzá hogy én továbbra is csak Giannát látom mindenütt:
Felismeri ezt a szakadt, öreg cowboyt? – Hát pesze, Gianna az álruhában, elvegyül a nép között.
RÁJÖN, KI EZ A NAPSZEMÜVEGES MENŐCSÁVÓ EZEN A FOTÓN? – A beragadt caps lock ellenére is nagyon jól látom hogy ez újra Gianna, megintcsak álruhában.
na ki ez? - Felismeri az edzőcuccos hollywoodi színésznőt? – Ez is tuti Gianna ^^
Ő lett Németország legszebb pasija – Ez is Gianna lenne, ha átoperáltatta volna magát. Legnagyobb szerencsére nem tette!
Brazília legjobb feneke most már ehhez a nőhöz tartozik: 17 millió ember csak nem tévedhet! Ennyien szavaztak arra, hogy Erika Canela hátsójának nincs párja az országban.” – Ezért szar néha a demokrácia (csak hogy a Hullámra is utaljak valamelyest), a világ legjobb feneke ugyanis még mindig Gianna Michaels-é:

0
VISZLÁT SZOMBATON!


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés