2017. 01. 16.
Nyuletide events (jan. 16-17-18-19.) + The Rest of 2016 vol. 5.
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Nyuletide events (jan. 16-17-18-19.) + The Rest of 2016 vol. 5.

 

 

 

 

 

 

HÉTFŐ, JANUÁR 16.:
AMÍG A FÖLD KEREK, MINDIG LESZNEK BUNKEREK

0
Sötétséggel hatályos.

Megjósoltam a múlt heti időromlást meg a havazást? MI AZ HOGY, NAGYONIS, rögtön a hét elején, úgyhogy innentől az időjárásjelentések helyett is a TV-műsort fogom várni hogy lássam, jó vagy rossz napok várnak-e ránk:

Ajánlott:
...de csak ha bírjuk még a Tarkovszkij-túladagolást, mert fél kilenckor jön a Solaris I-II. része a Cinemax 2-re. Bár a 2001-et legutóbb a Stalker kapcsán emlegettem, valójában ez az a mű ami már tényleg egyértelműen Kubrickkal versenyez. Ami nála Arthur C. Clarke, az itt Stanislaw Lem, a helyszín egy űrállomás, itt is vannak rejtélyes halálesetek, de míg a Stalker erőlködés nélkül hozta azt amit a Space Odyssey, itt már szinte érezhető az a hidegháborús versengés ami az űrprogramban is megjelent: ha a Nyugat előállt egy jó hosszú space trippel, akkor nosza, vegyünk elő mi is valami tudományos fantasztikusságot egy baráti országból. Félre ne értsd, se Lem, se Tarkovszkij nem tud hibázni, egyszerűen csak nem tudom nem észrevenni ezeket a párhuzamokat, ahogy azt sem hogy végeredményben itt is egy belső utazást kapunk ahol az újjászületéshez elengedhetetlen a múlt (halott családtagok, stb.) elengedése. Bár Soderbergh feldolgozása rövidebb és befogadhatóbb, az igazi sznobok erre (na meg az alapkönyre) esküsznek.

Talán érdemes:
Filmbox Premium, 21:00
– Mindenki álmodozott már arról hogy belefulladjon valamibe amit imád, nos az Édes gyilkosságban majdnem ez történik: egy bűntény nyomai nem máshová mint a helyi csokigyárba vezetnek, egész pontosan a főnöknőhöz aki gyanúsan hamar megtalálja a közös hangot az ügyön dolgozó rendőrrel, de ahogy mondani szokás, egy egybeesés még lehet véletlen, kettő már nem, és mikor az egy hullából több lesz és véletlenül mindegyik mellett a nő édességeinek maradványait találják akkor már a nyomozónak is szarrá válik a csokoládé... Öt perccel utána (21:05-kor) vicces-művészkedős betekintés a német nyelvterület alagsoraiba a Cinemaxon, mintegy enyhítendő a téma komolyságát (Josef Fritzl és társai). Egy egyszerűen csak Diákként emlegetett srác előbb csak lakást bérel egy furcsa (de sajnos heteró) párnál, majd egyre jobban az életük része lesz míg végül megbíznak benne annyira hogy ráhagyják Bunkerbe zárva tartott fiuk oktatását, de a külsős "idegen" felborítja az amúgy sem stabil és pláne nem normális családi egyensúlyt. Vannak előzményei ennek a témának (Kaspar Hauser élete és a Bruno vándorlásai), itt azonban a humorosabbik oldaláról fogják meg a dolgot, az eredmény pedig egy igazi fekete komédia, persze azért ezt is lehetne fokozni, vannak akik meg is teszik :)))

Talán ismétlés, biztosan érdemes:
Film+, 21:00
– Mel Gibsonnak az utóbbi időkben sok vezekelnivalója volt, ha nem az antiszemita kirohanásai akkor a legutóbbi teljesítményei miatt (mintha elfelejtette volna, honnan is jött), de 2010-ben a Sötétség határán már javított a képen, itt végre azt csinálja amihez ért, azaz rendőrként két kézzel osztja az igazságot miután kilövik mellőle a lányát. Nyomozása során kormányok felett átnyúló üzletekre és illegális atomkísérletekre bukkan na meg egy radikális csoportra akiket lánya csempészett be a munkahelyére miután egyértelmű lett neki az ami az apának csak hosszas kutatás után. Hibái ellenére is olyan darab, ami garantáltan leköti az embert, hála a forgatókönyvnek és Gibsonnak, na meg Ray Winstone-nak akiről a végéig nem tudjuk eldönteni, kinek is dolgozik és kit segít, egyáltalán vannak-e még érzelmei ennyi titkosszolgálati munka után.

LESZAROM a kardashianokat...
...és az egész családjukat, első rész:
gumicukor – Kardashian ebben a kastélyban unatkozik épp: „A celebnő négy napig nem vásárolgathat, csak a semmi közepén ücsörög rapper férjével.” – Sajnálom...ja, azt most nem, viszont LESZAROM.
Kim Kardashian melltartó nélkül fagyizott: „A celebnő nem vett melltartót fehér trikója alá.” – Jól mutat majd rajta a LESZAROM.
Kim Kardashian megszellőztette melle alját – Dacolok a gravitációval és LESZAROM.
Kardashianékat leszállították a repülőről: „Kikerülték a biztonsági ellenőrzést, mert úgy gondolták, nekik azt is lehet. De nem lehet.”REMÉLEM A RASSZISTA VÁMOSOKAT AZÓTA MÁR KIRÚGTÁK LESZAROM.
Kardashian folyton a melleit mutogatja - …én meg folyton LESZAROM.
Bréking: Kim Kardashian kiszőkült
MIÉRT, AGYILAG EDDIG IS AZ VOLT LESZAROM.
gumicukor –Így csúfították el Kim Kardashiant
MUHAHA, azt remélem is, és akkor most még én is LESZAROM.
Fegyveres rablás áldozata lett Kim Kardashian Párizsban
- Tuti önkirablás, de ha nem én akkor is LESZAROM.
Kim Kardashian tervelte ki az egész ékszerrablást?: „Egy lap azt állítja, hogy az egészet megrendezték, ezért a realitycelebnő be is perelte őket. De ön mit gondol az egész ügyről?” - ÉN EDDIG IS SEJTETTEM HOGY Ő ÁLL A HÁTTÉRBEN LESZAROM.
Kanye West büszke a nejére, amiért ügyesen használja a telefonját – Gondolom majd ezt a mondatát is kiragadják úgy ahogy Ákoséval tették. Ja, nem: „Micsoda szerencse, hogy Kim Kardashian halad a korral, és remekül Snapchatezik.”ÍME A BIZONYÍTÉK HOGY A NETEZÉSHEZ MEG OKOSTELEFONOZÁSHOZ NEM KELL ÍRNI-OLVASNI ÉS ÁLTALÁBAN GONDOLKOZNI LESZAROM.
cuki és buta – Kardashian nyitott szájjal mutatta meg áttetsző felsőjétLESZA nem, hanem ciki ÉS buta:
tejben-vajban – Trendek, amiken 10 év múlva nevetni fogunk: „Várhatóan ciki lesz majd a foltos haj, az Adidas edzőcipő, a nyakörv nyaklánc és a Kardashian klán is.” – Megelőztem a korszellemet, már most LESZAROM őket.
Most már mi is szeretnénk tudni, hogy Kim Kardashiant miért imádják milliók – Mindenki egyéniség, de én vagyok a legegyénibb: LESZAROM.
Bruce Jennert alázzák az amerikai lapok: „Kardashian anyjának exe mindenkitől keményen megkapja, mióta otthagyta a családot.”LESZA pedig már majdnem össznépnemzeti példaképet csináltak belőle:
40 év után újra a Sports Illustrated címlapján, immáron nőként: „1976-ban Bruce Jennerként, idén már Caitlyn Jennerként szerepel az újságban.”ÉS HA KÖZBEN KITALÁLNAK EGY HARMADIK NEMET ÉS AZZÁ OPERÁLTATJA MAGÁT, ÚJABB NEGYVEN ÉV MÚLVA MEGINT CÍMLAPRA KERÜLHET VELE LESZAROM.
Chrissy Teigen és Kim Kardashian is megmutatta a gyerekétA GYEREKÜKET? NEM ELÉG A NEMVÁLTOZTATÁS MÉG VÉRFERTŐZÉS IS VAN NÁLUK?! LESZAROM.
jó neki, és nekünk is – Gumicukor – Nicole Scherzinger bikiniben twerkelve örült az ibizai naplementének – Én pedig egy pesti késdobálóban SZAROM LE most, a jövő héten meg utána is ^^


KEDD, JANUÁR 17.:
NÉMA HÖLGYNEK AZ ANYJA SE

0
Faarcok és farhangok.

Talán érdemes:
Ma megint kevés nézhetőség lesz (ha elromlik vele együtt az idő is, ne feledjétek, itt olvastátok először), 21:05-től folytatódik a Néma völgy még mindig az HBO-n, illetve ismételnek egy magyar színházi felvételt is ami már volt a blogban (Bolha a fülbe), az egyetlen maga lábán álló program az HBO2-őn lesz de ez is átcsúszik szerdára hála annak hogy éjjel fél kettőkor kezdik. Jön föl a stand-up komikusok új nemzedéke külföldön is, szeretném azt hinni hogy JOHN akarom mondani STEVE szóval Pete Holmes más színt fog képviselni mint Amy Schumer, bár az hogy Judd Apatow támogatja az legalábbis okot ad az aggódásra. Az Arcok és hangok a műfajhoz illően nagy közönség előtt, élőben került felvételre, hát meglátjuk felér-e Eddie Murphy és Andrew Dice Clay legjobb pillanataihoz, és akkor a kevés jóságot pótoljuk is hírekkel:

Halál a faszbúkra! rovat:
…merthogy 2016-ban sem maradt abba a közösségi agymosás:
Elmaradt idén a Facebook robotforradalma: „A botok felfutásához több idő kell, mint gondoltuk volna, de vannak már magyar próbálkozások is.” – Annyira hogy végül mégis lezajlott a robotforradalom:
Zuckerberg tényleg megépítette a Vasember asszisztensét...és lesz neki is olyan spéci börtöne mint Magnetónak az X-men 2-ben? :)))
Nyilvánosságra kerültek a Facebook titkos moderálási alapelvei: „Ha ember rosszat ír emberről, azt jó eséllyel törlik. A Süddeutsche Zeitung megszerezte a Facebook belső moderátor-tanfolyamának oktatóanyagait.” – És ha a Faszbúkról írok rosszat azt lehet? ^^
A Facebook lefeküdne Kínának?: „Magasabb szintre emelnék a tartalom blokkolását, hogy beengedjék őket az országba.” – Hát igen, üzlet mindenek előtt : ))) Gondolom már dolgoznak Észak-Korea lefedésén is, ideológiailag már úgyis majdnem ott tartanak:
vírusirtó – A fejünket akarja a Facebook: „A Facebook az érzelmek kifejezésére használt hangulatjeleket lecserélné a felhasználók saját képeire.”MAGYARUL: Nagy Testvér: már egész közel:
Könyves - Zuckerberg szerint ezeket a könyveket kellene elolvasnunk: „A Facebook-alapító főként non-fictiont ajánl, de becsúszik egy-két sci-fi is.”ÉS AKI NEM OLVASSA EZEKET AZOKAT VISZIK GUANTANAMÓRA Tessék mondani, az 1984 közte van? LOL!44 négy
Súlyos hibát talált a Facebookban, 4 milliót kapott érte – ...és utána elvitték Guantanamóra és addig vallatták amíg be nem vallotta hogy malomtulajdonos kulák is volt. – „Bárki nevében be lehetett lépni az oldalra a biztonsági résen át. Nyugi, már befoltozták.” – Csak egy hiba létezik a faszbúkban: maga a faszbúk.
Netet visz a világ végére a Facebook: „Egyelőre csak tesztelik nyílt forrású, OpenCellular nevű megoldásukat. Wifit és mobilnetet is tud.” - Nyilván puszta szívjóságból. NYILVÁN!
Zuckerberg elárulta, miért csinálta meg a Facebookot: „Hollywood ezt rosszul mutatta be, a valóságban nem csajokra, hanem jobb osztályzatokra hajtott.”MUHAHA, HÁT PERSZE Kinézem belőle hogy ezt komolyan gondolta, elég perverz feje van és nem tűnik heterónak sem!!44 négy
A Facebook behálózza a gémereket: „Retteghet a Steam, mert jön a Gameroom, a Facebook saját fejlesztésű játékplatformja.” – Sőt, retteghetnek a tévések-rádiósok is:
A Facebook újra feltalálta a rádiót: „Az élő videó mellé megérkezett az élő audió is.” – Edison és Tesla perelni fognak…ja, nem.
Londonba tartanak a nagy techcégek: „A Facebook 1500, a Google 3000 emberrel bővítené új londoni székházát.” – Huh, el ne felejtsem az összegző HALÁL A GUGLIRA! rovatot is…
Rizikófaktor – Adataink egy képért: „Megéri egy kvízért vagy az indián nevünkért az összes adatunkhoz hozzáférést adni Facebookon?” – Mármint nektek, birkáknak? Igen, nektek megéri.
Zuckerberg elismeri, hogy változtatni kell a Facebook hírfolyamán: „A rengeteg kamuhír már a választásokat is befolyásolja.” – Sőt, a wikileaks-et meg illegális nézni, megmondták a polgároknak is, de hiába a tiltás és a lekapcsolás, ők mégiscsak olvassák és még szavaznak is. Hát milyen dolog ez? Ezért találták fel a demokráciát?!
A Facebook hadat üzen a klikkvadászatnak – Ez akár mehetne a Bagoly mondja rovatba is.
A Microsoft vagy a Facebook fizet jobban?: „Összevetették, hogy a két cégnél melyik munkakör mekkora fizetéssel jár.” – Egyik sem fizet elég jól ahhoz képest hogy a dolgozóik eladták a lelküket a Sátánnak amikor beléptek!
live – élet – A Facebookon mától olyat is tud majd, amit eddig csak a celebek tudtak – Leszarni viszont még mindig csak én tudok, celebeket meg faszbúkot is…
Baj van a Facebookon küldött linkekkel: „Lekérdezhető, hogy miket küldünk egymásnak Messengeren. A megosztott dokmentumok is.”It's not a bug, it's a feature:
Le tudja tiltani, hogy a Facebook használja az adatait: „Az is megoldható, hogy letiltsa, hogy a Facebook kövesse, ha nem is regisztrált rá.”MAGYARUL: nem tudod letiltani.
Brit tudósok kiszámolták, hogy a Facebook pontosan 98-szor izgalmasabb a szexnél - EZÉRT FOGYNAK A BRITEK. Férfitársaim, maradjunk meg a seksznél és az alkoholnál mint izgalomforrásoknál!!!
Orvoshoz ment a 77 éves férfi, így derült ki, hogy holttá nyilvánították – Egyedi eset. Ja, nem:
Milliókkal közölte a Facebook, hogy meghaltak – A következő lépés pedig az lesz mint a Skynetnél meg a Mátrixban hogy ténylegesen le is kapcsolják az illetőt :SSS És hogy mi áll az akció mögött valójában:

casino jack 2016.11.12. 16:39:33
Pillangó effekt.A sok 100 millió fb tag miatt értékes ez a közösségi oldal.
Valakik pénzt akarnak keresni a tőzsdén.Ezért ezzel a kamu balesettel ráveszik a tagokat,hogy gyorsan ellenőrizzék meg e haltak.Azok persze kattintgatnak,mert annyi eszük van,és gyarapítják a részvények értekét.

Jogisztorik - A posztomba kerülhet a posztom?: „Egy cég egy Facebook-poszt miatt kirúgta a dolgozóját. A felmondás viszont több sebből is vérzik.” – Dehogyis vérzik, sőt innentől ez lesz majd a követendő:
gordiusz – „Nálunk akar dolgoz­ni? Mutassa a böngészési előzményeit!“: „A jó állampolgár nem hamisít bön­gésző ujjlenyomatot, mert az rossz.”
Jobangel – munka – Facebook-baklövések, amikkel soha nem találsz munkát: „Az álláskeresőket akár közösségi oldalon való megnyilvánulások miatt is kiszórhatnak, csak úgy.”Év kommentje-candidate:

antisystem 2016.05.25. 11:11:20
Az 1984 ITT VAN, ha valakinek esetleg illúziói voltak... sokkal kevésbé szabad bárki is, mint volt mondjuk 30 éve... Ennyit a rendszerváltásról és a
"megyünkejrópába" Nyugatról...
Más kérdés, hogy olyan állás milliós fizetésért se kellene, ahol a burzsuj az ember munkaidején és munkaerején felül a lelkét és a magánéletét is
birtokolni akarja... akkor inkább a zsíros kenyér és a szabadság.


SZERDA, JANUÁR 18.:
HIRÓZ DEL SILENZIO

0

Megúszta a körözést :(

Nem érdemes:
HBO, 20:00
– Amióta a Disney rájött hogy mostanában jobban kaszálnak a betegesen megcsinált mesék mint a rendesek, egyből ráállt erre a vonalra: míg annak idején (úgy húsz-harminc éve) csak nagy nehezen adtak teret Tim Burton fantáziáinak, mára nem győzik újrahasznosítani azt amit ő is csak újrahasznosított, így jöhetett létre az Alice Tükörországban ami abszolút biztonsági játék a látszólag elrugaszkodott figurák ellenére is. Carrol karakterei ugyanarra a sorsra jutottak mint Milne Micimackója: miután kilóra megvették az életművet, annyi bőrt húznak le róla amennyit nem szégyellnek. Az apropót most az adja hogy a bolond Kalapos még a megszokottnál is lököttebb, Alice-nak pedig vissza kell térnie a JÖVŐBE múltba hogy megtudja, mi okozza a zavart az Erőben (tényleg, a másik nagy agymosó franchise-ról el is feledkeztem). Mia Wasikowskán túl is abszolút STÁRparádé (Johnny Depp, Helena Bonham Carter, Alan Rickman, Anne Hathaway), de mit tegyünk ha az egész egyszerűen úgy lélektelen ahogy van: Depp hozza a szokásos lökött figurát ami egyre idegesítőbb a sokadik karibtengerkalózai meg a vadnyugati bukta után, és még Elfman is csak kopipésztelte a korábbi zenéit. Kihagyható.

Talán érdemes:
...és csak a húzónév azóta napvilágra került sötét titkai miatt „talán”. Werner Herzog és Klaus Kinski viszonyát legjobban a Legkedvesebb ellenségem mutatta be, ebből megtudtuk azt is hogy az őrült direktor mivel „marasztalta” a hasonlóan nem normális aktort az Aguirre, Isten haragja színfalai között: volt nála egy lőfegyver és nyolc golyó Kinskinek, egy pedig saját magának miután megölte. Erős anekdota, de Herzogtól nem idegen sem a sztori, sem az hogy eleve lehetetlen történeteket vigyen színre, ugye a Fitzcarraldo is a dzsungelben játszódik, annak is egy küldetéstudatos európai a főhőse akit ugyancsak Kinski alakít, ám míg ő kultúrát (meg egy hajót) próbál átverni az Amazonas népein, Aguirre céljai jóval földhözragadtabbak ugyanezen a vidéken: pénz és hatalom mindenáron, majd ezek mellé fokozatosan felzárkózik az istenülési vágy is, és ahogy minden, magát Istennek képzelő embernél, nála is lealjasodásban és őrületben teljesedik ki mindez, embereit felőrli a betegség, az éhség és persze a zsarnok vezető aki végül teljesen megbolondul és elállatiasodik meg majmokkal beszél. Herzog is antihőse útját választotta, azaz stábostul bevette magát az őserdőbe (ahogy Coppola is az Apokalipszissel) ami köztudottan hajlamos kihozni az emberből az állatot, azaz megáll a párhuzam az Aranyvárost kutató megszállók és a mozikatarzist kergető filmesek között, de a legviccesebb mégis az hogy az élet mennyire szaván tudja fogni az embert és hogy a valóság mennyire a fikció után kullog, az Aguirre legtöbbet idézett mondata ugyanis így hangzik: „Én vagyok Isten haragja. Ahol én vagyok, ott a fákról lehullanak a madarak. Feleségül veszem a lányomat és megalapítom a legtisztább dinasztiát. Aki velem tart, gazdag lesz, aki nem, az meghal.” Kicsit fura mindezt úgy hallani Kinski szájából hogy ma már tudjuk, amit, akkoriban mindenki csak a színész-zsenit látta ebben a szerepben is és nem hiszem hogy az Előszóban szóba kerülne ez a téma. Ha el tudunk vonatkoztatni attól hogy Kinski a valóságban gonoszabb és perverzebb volt bármely szerepénél, 21:35-től egy amilyen rövid, olyan ütős élmény vár minket az M5-ön, ha nem, inkább hagyjuk ki.
Film+, 01:00: A jogosult – Többszörös címe (Megfontolt szándékkal) ellenére korrekt túszejtéses thriller amiben egy végsőkig elkeseredett srác elrabol három bunkó gazdag gyereket hogy az értük kapott pénzzel akadályozza meg anyja kilakoltatását. Talán nem meglepő hogy a zseniális ötlet kb. onnantól megy félre hogy a fogvatartottak minden eszközzel igyekeznek szabadulni. Egy kis film noir, egy kis keménykedés, unatkozni biztosan nem fogunk vele.

Ajánlott:
Film Mánia, 21:50
– Továbbra is el vagyunk árasztva spagettiwesternekkel és én ennek örülnék is ha a Halál csöndjét nem megint Kinski verné fel. Viszont Sergio Corbuccione alkotása még Klaus ellenére is ajánlott mert ellenpárnak és pozitív főhősnek ott van mondjuk Jean-Louis Trintignant akit BULLDÓZERNEK Silenzióak hívnak és már ebből is sejthetően inkább a revolvere beszél helyette a téli tájakon, és van is mit mondania miközben "banditákra" (valójában az éhínség és tél miatt lopásra kényszerült emberekre) vadászó fejvadászokat üldöz. Erre egyikük feleségétől kap megbízást miután annak kegyetlenül megölték a férjét, de gyaníthatóan neki magának is van mit törlesztenie miután némaságát is egy bizonyos fejvadásznak köszönheti... Nincsenek egyértelműen jó és rossz figurák (kivéve Kinskiét akinek már a neve is őrült), nincs humor a dráma feloldására, a befejezésről meg minél kevesebbet tudsz, annál jobb és annál nagyobbat fog ütni.

More human than human rovat:
...mert 2016-ban már mindenre kifejlesztettek egy gépet ami ugyanazt olcsóbban és jobban csinálja:
Már izzadni is tudnak az emberszabású robotok - More izzadás than izzadás.
Itt a valódi robotzsaru: "Kicsit rondább, kicsit butább, kicsit gyengébb, de valóban létezik." - More rendőr than rendőr.
Először gyilkoltak a rendőrök robottal: "Irakban már bevetették ezt a módszert, de most szintet lépett az amerikai rendvédelem." - Ja, már a sajátjaikat ölik :DDD
Rihannát énekeltek az Origónak, lelkesebben, mint ő - videó - More Rihanna than Rihanna.
Izmainkhoz hasonlóan működik egy szuperszámítógép: "ATP molekulával hajtják meg, a testünk is ebben tárolja az energiát." - More izom than izom.
A kőművesektől veszi el a munkát a falazórobot: "Két nap alatt húzza fel azt a házat, amihez az embereknek nyolc nap kellene." - More kőműves than kőműves. És tényleg:
Dubajban kinyomtattak egy 250 négyzetméteres házat: "Alig 17 nap alatt elkészült a negyvenmilliós iroda. Építészeti csúcstechnológia, féláron." - More ház than ház.
Ez a robotkutya még a sört is kihozza: "A banánhéj azért még rajta is csúnyán kifog." - More kutya than kutya.
Farmerrobot lusta kertészeknek: „Farmbot az ültetéstől az öntözésig mindent megcsinál, mint egy élő Farmville-ben.”More farmer than farmer.
Robot ilyen emberien még sosem sétált: "Nem könnyű utánozni a járást, de sikerült." - More séta than séta.
Freedee - Wow! - Életnagyságban nyomtathatod ki hasonmásodat: „Végre mindenki felállíthatja saját szobrát.”MORE MÁSOLAT THAN MÁSOLAT Ha úgyis meghalunk akkor ez is minek? :D
Ijesztően nagy festmény készült Erzsébet királynőről: "Maga a királynő is megdöbbent."More Queen than Queen.
Zenét írt a Google mesterséges intelligenciája - More zenész than zenész.
Ráncok elleni szilikonbőrt fejlesztettek amerikai tudósok: "Vége a botoxnak? A folyékony műbőr ráadásul egészséges is." - More bőr than bőr, amúgy meg valamiért a Brazil jut róla eszembe :SSS
Sört vitt az első önjáró teherautó: „A sofőr az alvófülkéből figyelt a kétszáz kilométeres út nagy részében.”More sörszállító than sörszállító :(


CSÜTÖRTÖK, JANUÁR 19.:
KÁVÉ A ZOO-BAN

0
Falra fel, támadunk!

Talán érdemes:
...de csak ha nem zavar minket ha 23:20-kor Jézus életét interpretálják kissé sajátos módon az HBO-n: bár manapság ritkák a laikusok számára is tűrhető vallásos filmek, de a Feltámadás pont ilyen, csak sajnos a címet járatták le kicsit Halivúdban, az egyszeri néző össze is tévesztheti a Kaptár meg a Függetlenség napja aktuális részével vagy akár Gibson még csak belengetett Passió-folytatásával. Az egyik újdonság hogy a régi történetet egy "hitetlen", azaz Poncius Pilátus egyik tisztviselője szemszögéből mesélik el nekünk aki a megfeszítés után racionális eszközökkel próbálja kinyomozni, mi is történt "valójában", vagyis a csodák egy része is elmarad, viszont ha már a földönkívülieket emlegettem, nem mehetek el szó nélkül amellett hogy kicsit ezt az agendát is beleerőltették (ennyiben rokonítható pld. az özönvíz legutóbbi feldolgozásával). Visszafele haladva 22:35-kor a Kávézót Sas Tamás Presszójának SZELLEME illata lengi be a Filmbox Premiumon: három nő, jópár vendég és számtalan átfedéses kapcsolat. Kicsit a 2 Broke Girls is eszünkbe juthat róla de ez volt előbb, még akkor is ha alapvetően ugyanarról szól: furábbnál furább randik és pasasok, na meg a velük járó kínos helyzetek. Bár amerikaiak csinálták, de majdnem sikerül eladni brit komédiának, annyira szövegcentrikus és annyi bizarr helyzet van benne (bár Londonban azért nincs ennyire jó idő és nem ugyanaz a pár taxi meg emeletesbusz jár körbe folyton). A színészek közül a legismertebb természetesen Mena Suvari, de Katherine Heigl és Breckin Meyer sem szégyenkezhet itteni teljesítménye miatt.

2016-ban is MAGYARUL! rovat:
...első rész:
VV8: Soma 36 milliót kapott, amiért kamerák előtt élt 3 hónapigMAGYARUL: a magánélet felszámolása tovább folytatódik. De persze van akinek még ez sem elég jó: „Már megint nem nő nyerte a Való világot, pedig nem sokon múlt.” – Mit rinyáltok hülyék? Az első bigbradört nő nyerte, menjetek és interjúzzatok vele :DDD
Döbbenetes valóságshow indul Szibériában - A nyeremény hatalmas, a körülmények kegyetlenek, sőt még gyilkosság vagy nemi erőszak is előfordulhat(18+)MAGYARUL: Halál egyenes adásban. Idézzük is fel, mi vezetett idáig:
Félünk-e annyira a haláltól, hogy inkább gyilkolunk?: „A Galaxis őrzői írójának új filmjében halomra ölik egymást az emberek a kolumbiai toronyházban.”MAGYARUL: a csürhe deszenzitizációja a média segítségével éri el a célját:
podcast – Azt akarom látni, hogy ölik a zombikat: „Még mindig nézzük a Walking Deadet, de már nem igazán tudjuk, hogy miért.” Azért, buta birkák mert átmosták az agyatokat és minél erőszakosabb valami, annál jobban rákattantok.
A vallás tényleg a nép ópiuma: „Az agyszkennerrel végzett vizsgálatok kimutatták, hogy a vallás úgy hat az agyra, mint a drog.”MAGYARUL: csak a kereszténység! Minden más vallás vallás.
netsi – Ha hihető lenne a Biblia, mi szükség lenne hitre?: „Kedorláómer király legyőz egy olyan népet, ami akkoriban még nem is létezett.”MAGYARUL: csak a kereszténységet lehet büntetlenül gyalázni, a többire meg csak ennyit:

DFK 2016.12.15. 12:03:00
Gondolom a sok "toleráns" ateista karácsonykor, húsvét hétfőn és pünkösdkor bemegy a munkahelyére dolgozni, mert nehogymán a sok hívő akadályozza a munkavégzésben. vagy talán tévednék és a kereszténység rájuk eső előnyit nem dobják el maguktól?

az életed túl unalmas, a férjed túl tökéletes?MAGYARUL: a hagyományos családmodell szétverése tovább folytatódik.
Apád alávaló, romlott ember volt: „Zsótér Sándor előadása megmutatja, mitől tud jó és fontos lenni a színház.”MAGYARUL: a hagyományos családmodell szétverése és a férfiak démonizálása tovább folytatódik.
bezzeganya – Megbántam, hogy feladtam magam a gyerekemért: „Nem voltam tisztában vele, mit is vállalunk ezzel.”MAGYARUL: a hagyományos családmodell szétverése tovább folytatódik. És igen:
A legcsodálatosabb nők,  a legsármosabb férfiak fütyülnek a házasságra: „Házasság? Ezek a sztárok köszönik, de nem kérnek belőle, jól megvannak nélküle is.”MAGYARUL: a hagyományos családmodell szétverése tovább folytatódik. Nap kommentjei:

ZsögödBenő 2016.12.13. 04:23:08
Azért nem semmi, hogy időről időre előmászik valamilyen a házasság intézményét mocskoló degradaló cikk, megjegyzés, film. Először csak "teszt" jelleggel, aztán, ha nincs külösebb ellenreakció, akkor érkezik az egészpályás letámadás. Ugyan kit érdekel a cikkben felsorolt drogos színészek társadalmi előképe? Még szerencse, hogy nem tudjuk mivel is töltik valójában ezek a "csodálatos emberek" a hétköznapjaikat... egyszer-egyszer azért kibukik, mindjuk amikor szétcsúszott aggyal véresen kórházba viszik vagy előállítják őket.

hányingerkerülget 2016.12.12. 22:58:12
Nemérted buta fehér ember?!! Ne hazasodj és gyereket se vallalj!

VISZLÁT SZOMBATON!

Kulcsszavak: LESZAROM, rest of, 2016

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés