2017. 01. 30.
Páternoszferatúra (jan. 30-31., feb. 1-2.) + The Rest of 2016 vol. 9.
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Páternoszferatúra (jan. 30-31., feb. 1-2.) + The Rest of 2016 vol. 9.

 

 

 

 

 

 

HÉTFŐ, JANUÁR 30.:
A SZOMSZÉD FIÚJA MINDIG VÖRÖSEBB

0
Well, it's Hell.

Talán érdemes:
21:25-től egy horror vagyis inkább thriller a Cinemaxon merthogy a Szomszéd fiú már ez a kategória: a baleset során tolószékbe kényszerült, vidéken élő címbeli és a nagyszüleivel a környékre költöző elárvult lány barátságát keresztülhúzza a srác egyre zsarnokabb anyja, ám azt nem tudja megakadályozni hogy távollétében látogassa, mígnem egy napon a szülők előbb érnek haza, a csaj pedig a pincében ragad ahol sötét titkokat talál... 23:05-től újra western a Duna TV-n a kötelező Titokzatos Idegennel (nem vicc, így hívják Clint Eastwood karakterét) aki a klasszikus magányos, jó pénzért bármilyen munkát elvállaló törvényenkívüli prototípusa. Ezúttal azonban elsőre úgy tűnik hogy inkább a szívére mint a zsebére hallgat amikor egy kisváros szemlátomást reménytelen védelmét vállalja el a helybeli haramiákkal szemben akik annak idején megölték a seriffet a lakók szeme láttára. A jövevényt először megmentőként tisztelik, annyira hogy innentől minden fura kívánságát teljesítik és későn kezdenek gyanakodni (kb. akkor amikor vörösre festeti az épületeket, a helységnévtáblát meg átírja „Pokol”-ra). Eastwood nem csak eljátssza a Fennsíkok csavargóját hanem rendezi is, nem is akárhogyan, az egyetlen ami miatt nem egyértelműen ajánlott az a nemierőszak-jelenet, pontosabban hogy a főhős áldozata menet közben rájön hogy hát ő ezt tulajdonképpen élvezi, csak ez mutatja, mennyire 1973-as darabbal van dolgunk.
M2 / Petőfi TV, 23:25Pándi Balázs politizálós húzásaival és celebesedésével mindent megtesz hogy ne szeressük de ha egy jól megválasztott zenészpartnerrel „közösködik” arra mindig vevő vagyok, és ez a helyzet ma is amikor a szuperbőgős Trevor Dunn-t látja vendégül Az A38 Hajó színpadán – egy kis formabontás senkinek sem árt!

Hétfő? #LESZAROM.
The 2016 Pallyween Enikő Edition, mert egy időben szinte Mihalik Barbarát is háttérbe szorította:
Palvin Barbara nagyon natúr és nagyon szép, valami mégis fura – Az hogy ma még nem szartam le, na de majd most:
aztamindenit – Palvin Barbara ráncolt orral csapja be érzékeinket – Azért ráncolja az orrát, mert már ő is érzi hogy LESZAROM!
#nofilter – Gumicukor – Instahíradó: Palvin Barbara utazott, Horváth Éva vízparton dolgozott„DOLGOZOTT”, LOL LESZAROM.
Makeup – Így sminkelnek a magyar nők: „Még mindig Palvin Barbi sminkje a kedvenc és a megkérdezettek több mint a fele reggelente 10-20 percet is foglalkozik az arcápolással.”LESZA Palvin-sminkhez nem kell 10-perc, elég csak egész éjjel bulizni és másnap kialvatlanul ébredni:
Túltolt bulizás – Gumicukor – Végre, néhány nem teljesen szokványos Palvin-fotó – Végre ezeket is LESZARhatOM!
Palvin Barbara a világ egyik legjobban kereső modellje – Minimálbérből SZAROM LE.
Palvin Barbara nővérével és Lakatos Márkkal kolbászozott – …avagy súlyosbítani mindazt amit úgyis csak leszarok.
Gumicukor – Palvin Barbara és Ryan Gosling tette széppé a hetet – Ízlések és pofonok, az enyémet továbbra is a LESZAROM fogja.
nesze!szer – híres – Palvin Barbi a magyar újságban is tud szép lenni: „Tombor Zoltán fotózta a júniusi Marie Claire címlapjára.”A MARIE CLAIRE MIÓTA MAGYAR ÚJSÁG? LESZAROM.
A 7+1 legborzalmasabb dolog, ami magyar nővel ma megtörtént: „Hárman lejtőre, sőt, padlóra kerültek! Még Palvin Barbara is! Pornós Barbara már nem vigyorog!!! Na és vajon kit kellett szendviccsel várni Ferihegyen, mert annyira kajás???”LE-SZA-ROOOOOOM!!!!!!!44 négy
Adjon már egy csókot Palvin Barbarának! – Hát az most éppen nincs nálam, van viszont friss, illatos LESZAROM.
ideiglenes Palvinsimogató nyílt budapesten – Gumicukor – Palvin Barbara rajongókat puszilgat a Fashion StreetenHUHH, REMÉLEM NEM KAPOTT EL SEMMIT LESZAROM.
De, ha nem akar kimozdulni, akkor...  - Gumicukor - Látta már ezt a képet Palvin Barbaráról? – Látatlanul is LESZAROM:
videó – Palvin Barbi nagyon szép: „És aki csütörtök este együtt vásárolt vele, az tudja. Akinek saját fotója van róla, az meg főleg.” – Őket meg aztán főleg LESZAROM…
Gumicukor – Disney-hercegnőt csináltunk Palvin Barbarából, bár ne tettük volna!: „Se Palvinhontasz, se Aranyhaj Barbara nem érhet az igazi Palvin nyomába.”LESZA Viszont Gianna Michaels jobb Jessica Rabbit, mint az eredeti!44
Hogy került az egyik legszebb magyar modell a legundorítóbb reklám közelébe?: „Az Instagramon napokig folyamatosan szembejött a hirdetés, de gyanús a dolog. Na de mostanában egyre többször dobja fel az Instagram a csodaszerként hirdetett Black Maskot. Ráadásul mindezt állítólag Palvin Barbarával népszerűsítik.” – Ez a LESZAROM-maszk, csak meg kell nézni a képet :DDD
Gumicukor - Ha eddig azt hitte, Palvin Barbarának egy arckifejezése van, tévedettBEVALLOM, SZINTE MÁR SZERELMES VAGYOK ŐBELÉJE Nem tévedés: LESZAROM.
kimaradt jelenetek - Fontos előrelépés a Palvin Barbi melléhez vezető úton: „A csodaszép szupermodellt szinte teljesen átlátszó fehérneműben fotózták.” – Nem én lépkedek a mellei felé, úgyhogy LESZAROM.
filmklub – Palvin Barbara melléhez még sosem kerültünk ilyen közel: „Nézd meg a legmerészebb fotókat, amik valaha készültek a magyar szupermodellről!” – Lásd eggyel feljebb.
Teljesen kitárulkozik: meztelenül terpeszt Palvin Barbi (18+): „EZ aztán a címlap!” – Nem, EZ aztán a címlap, mert rögtön alatta megint ő van:
kimaradt jelenetek – Palvin Barbara megöl minket: „A magyar szupermodell minden eddiginél merészebb fotósorozattal állt elő.” – Meglepődtem…ja, nem: LESZAROM, főleg hogy egyre többet mutat, egyre többet vállal be:
Strange – Palvin Barbi félmeztelenül címlapon!: „Sokat sejtető képek jelentek meg róla a Maxim magazinban.” – Nem sejtetek, csak LESZAROM.
kimaradt jelenetek – Palvin Barbara őrjítően félmeztelen: „A magyar szupermodellről talán még sosem készültek ilyen merész fotók.” – Őrjítő hogy én mennyire LESZAROM…
blogozine – kacér – Palvin Barbi újabb férfimagazinnak vetkőzött!: „A magyar modell ismét megmutatja bájait!”voltmár, leszartukmár, egyébként meg:

toportyánféreg 2016.12.07. 19:48:11
lesz itt nunis kép is, ha így halad
persze művészi

…és lett is:
kimaradt jelenetek – Palvin Barbi Sharon Stone legemlékezetesebb pillanatát adja elő: „Az Elemi ösztön legendás jelentében a magyar modell kokóról és szexről beszél.”PEDIG MÁR STONE-NÁL IS ÜBERCIKI VOLT akarom mondani Ő MÁR CSAK TUDJA, MIRŐL BESZÉL LOL LESZAROM, főleg hogy ezt olvasom rögtön alatta:
kimaradt jelenetek – Palvin Barbara szeretné, ha a fenekére is figyelnénk – Figyelek rá, LESZAROM azt is :) És a legalja:
WOW – Palvin Barbara teljesen meztelen egy naptárfotón – Nem hat meg: LESZAROM. És hogy mit reagált minderre a fő vetélytárs? Ezt:
Mihalik Enikő benne lesz az amerikai PlayboybanLESZA MAGYARUL: Legközelebb neki lesz önálló LESZAROM-rovata ^^


KEDD, JANUÁR 31.:
A BAD OF ROSES.

0

You can cook the cake and eat it.

Talán érdemes:
A retekklubb mintha jóvá akarná tenni az eddigi szellemi rombolást, a XXI. században az 1956 decemberi néma tüntetésre emlékeznek fél tizenegytől ami igencsak bátor cselekedet volt, főleg úgy hogy nők szervezték és vettek részt rajta, ergo az Asszonyok ereje alcím egyáltalán nem túlzás. Jó tudni hogy az igazi erős nőket nem a mai lilaködös netes feminácik között kell keresni.... Előtte tíz perccel (22:20) az M3 egy '70-es magyar sorozat (A 0416-os szökevény) első majd második részével és az akkori színészek legjavával támad (Márkus László, Páger Antal, Tordy Géza, Básti Lajos).

Ajánlott:
Január Alain Resnais ’83-as, impozáns nevekkel megpakolt művével (Fanny Ardant, Geraldine Chaplin, Vittorio Gassman) búcsúzik tőlünk fél kilenckor: az Élet kész regény három történetből áll, közös érintőpontjuk a boldogságkeresés, na meg a helyszín ahol mindez történik, Forbek gróf kastélya. A legkorábban játszódó sztoriban egy ifjú vitéz indul legyőzni a sárkányt és megmenteni a királylányt, az első világháborús epizódban a már említett gróf egy optimista-pozitivista emberkísérletnek veti alá vendégeit akiket különféle szerekkel juttat az eufóriába a birtokon kialakított Boldogság Templomában, a szép reményeket és az infantilis alanyokat elsöpri a háború, a hely pedig jóval később a náci titkosrendőrség központja lesz a megszállás alatt. A következő rész már a nyolcvanas években játszódik, a falak között ekkor már gyerekek meg a belőlük álompolgárokat nevelni akaró felnőttek tanyáznak akik a fényes jövő (és az ennek hátteret adó épületek) tervezgetése közben pont a lényegről feledkeznek el. Komoly témája dacára ez mégis inkább musical, mint dráma és a rendező jön ki a legjobban belőle ahogy politika,-és vallásmentesen mutatja meg, miért is van kudarcra ítélve minden utópia a kommunizmustól az ilyen-olyan szeretetvallásokig (természetesen az ezeket feltaláló ember a leggyengébb láncszem). Bár tudjuk hogy örökké fenntartható boldogság nincs, az erre való törekvés mégis elég erőt adhat a mindennapi küzdelmek folytatásához, ne csak a sznobok kapcsoljanak a Cinemax 2-re, ezzel a darabbal mindenki gazdagabb lesz! Egésznél (azaz 21:00-ás időpontnál) maradva Jennifer Aniston egy tőle meglepően komoly szerepben a Filmbox Premiumon. A Boldogság bármi áron az önellentmondó címek közé tartozik, főhősnője a testét kínzó fájdalom rabja, csak nem olyan szórakoztató mint Dr. House, bunkósága miatt szinte senki nem is tart ki mellette. Külső sebhelyei valamilyen fizikai szenvedésről is árulkodnak, de ő ezekről sem nagyon beszél, a fordulópont az amikor az önsegítőcsoport egyik tagja ahova korábban ő is járt, öngyilkos lesz. Ennek első hatására ideig maga is gondolkozik a befejezésen (erre rásegít az alkohol,- és fájdalomcsillapító-függősége), találkozik magával az elhunyttal is (ennyi szer használata mellett ez nem is meglepő), ám lassan elkezdi feldolgozni testi-lelki sebeit meg fájdalmait... Ne várjuk a Lesz ez még így se! humorát és próbáljunk a Jóbarátoktól is elvonatkoztatni, és katarzisban lehet részünk.

Nem érdemes:
Ugyanebben az időben (azaz még mindig kilenckor) Bruce Willis alázza magát a Mozi+-on a (régebben) ugyancsak nagy ígéretként elkönyvelt Claire Forlani-val. A rétestésztává nyújtott, egyre gázabb Die Hard utolsó része mestermű az Értékes rakományhoz képest. Egy nagymenő nehézfiút (Willis) megrövidít egy fifikás nőszemély (Forlani) aki meg sem áll élete régi párjáig  (Mark-Paul Gosselaar) hogy húzná ki a szarból. Ahhoz képest hogy ez a fickó elvileg a tolvajok Michelangelo-ja, a nő úgy csavarja az ujja köré ahogy akarja, ezek után az aranyköpéseit sem tudjuk komolyan venni, ma már egy Tarantino kell ahhoz hogy valaki hitelesen hozzon egy ilyen figurát, itt viszont percenként vált irányt a forgatókönyv, egyszerre akar akció, romantikázás meg vígjáték lenni, de ahogy megtippelhető, nem lesz egyik sem, csak egy hatalmas katyvasz.

Év filmje 2016 vol. 3:
...még egyszer, utoljára:
Csupa frusztráció, szex és kívülállás: „A legjobb bizarr elsőfilmes animációkat felvonultató Primanima fesztivál filmjeiből válogattunk.” – Megannyi Év filmje, LOL.
Az okostelefonok belsejében játszódik majd a Sony emoji-filmje: „Három emotikon kalandjait mutatja be a Sony új rajzfilmje.” – Ha bemutatják, ez is tuti Év filmje lesz!
Ilyen különleges rajzfilmet idén még biztos nem látott: „Ha A kis kedvencek titkos élete volt az év legcukibb meséje, akkor a Kubo és a varázshúrok a legkülönösebb, a szó legjobb értelmében.” – Én is ettől félek :SSS
godmode – A videojáték, amiben minden benne van – Ezért lesz ez az Év játéka:
godmode – Egy gyönyörű játék, ami csúnya dolgokról szól: „A platformjáték nem egy tánc. A Boundot két óra alatt le lehet nyomni, de érdemes bámulni.” – Ja, sőt minél csúnyább dolgokról szól, annál inkább ez az Év játéka.
Micsoda érzés fiatalnak lenni: „Rasztahajú Shia Labeouf buszozgat egy csomó ismeretlen lánnyal az év egyik legjobban várt amerikai filmjében.”Év filmje? Simán!
Kritika – Mekkora seggfejek viszik ezt a romkocsmát!: „Szippantsunk fel egy csík kokaint, markoljunk rá a legközelebb álló csaj seggére, gyújtsuk meg a haverunk fingját, aztán indulhat a zene hajnalig!” – Az Év magyar filmje. Kihagyom.
A párizsi tanárnő egyedül kínlódik: „Az eljövendő napok témája sokkal riasztóbb, mint amilyen végül maga a film lett.”Év filmje, meg se kell nézzem hogy tudjam ^^
kritika – Mindenki másképpen hülye: „A sors kegyeltjei... meg a többiek nehezen besorolható, ráadásul borzasztóan idegesítő film.”Év filmje, akárcsak az a másik tavalyi „csoda” aminek most nem jut eszembe a neve.
Egy gyönyörű erotikus thriller, amiről jobb minél kevesebbet tudni – Én se tudok róla semmit, csak azt hogy LESZA akarom mondani EHELYETT IS PORNÓT FOGOK NÉZNI na, talán harmadjára összejön: Év filmje!!44! négy
Kritika – Kár ezért a két szép emberért: „A Szövetségesek a Becstelen Brigantyk és a Mr. és Mrs. Smith furcsa keveréke, Brad Pitt és Marion Cotillard sem menti meg.”Év filmje!
A szép részeg lány az unalmas vonaton: „Az idei év legnagyobb filmes kérdése az volt, hogyan sikerül elcsúnyítani Emily Bluntot A lány a vonaton-ban. A könyvből 11 milliót adtak el, a film végre a mozikban.” – Előbb „végre” és Év filmje, utána meg:
stílfűrész – kritika – Ez a vonat elment: „A Lány a vonaton című könyv a tavalyi év krimi bestsellere volt. Fontos témákat érint: erőszak, szeretet, gyerek, a házasság máza mögötti pokol. Megérdemelt volna egy jó filmet.” – Mibe fogadjunk hogy ez is a férfiak hibája :D
Mozi KRITIKA – Az asszony a HÉV-en: „A lány a vonaton egészen ügyetlen a rendezés, amit a jó színészek sem tudnak megmenteni. A címbéli lány pedig egy 30-as, alkoholista nő.” – Dehát az volt a lényeg hogy a valóságot a maga pőreségében mutassák! Vagy nem?...
cinematrix – Kritika – Erre a filmre vártunk száz éve: „Bár a Szürke senkik tévéfilm, mégis fontos adósságot törleszt: van első világháborús filmünk. Az, hogy még jó is, hab a tortán.”ÉV FILMJE Száz év? Akkor igazán ráérek még pár emberöltőt megnézni : ))
A foci még a templomnál is fontosabb: „Az előzetes alapján vidám magyar film a Brazilok.”ÉV FILMJE Véssétek jól az eszetekbe: A TEMPLOMNÁL NINCS FONTOSABB!444 négy


SZERDA, FEBRUÁR 1.:
KETTEN AZ ÁGYBAN

0

Breast exam is the best exam.

Nem érdemes:
Kellett emlegetnem Aniston komolyodását, ma fél tíz után öt perccel jön az ellenpélda a TV2-re a Hippi túra képében ami röviden abból áll hogy egy munkahelyi és életközépi válsággal küzdő házaspár (miután létszámleépítés miatt a fő bevételi forrás is megszűnik, pont mikor lakást vesznek) jobb híján a férj bunkó testvéréhez utazik, de útközben megtalálják Elysiumot, na nem a Blomkamp-félét hanem egy kommunát ahol radikálisan más értékek szerint élnek, ami közös hogy mindenki bolond és gyaníthatóan be van tépve, na meg önkritikájuk sincs mert vannak köztük nudisták. Nem csak Anistonnak nem ez a legjobb dobása, hanem még Malin Akermannek sem, a Wanderlust kb. minden ami miatt utáljuk az amcsi vígjátékokat, főleg a történet szempontjából szükségtelen pisi-kaki poénokat (tökmindegy hogy a meztelen férfi mellékszereplő szerszáma vagy Aniston mellei valódiak-e, ha már egyszer pucérok). Ja és nem szokásom védeni a hippiket de mintha kicsit elkéstek volna a kiparodizálásukkal, nem?

Talán érdemes:
Film Mánia, 19:20: Ketten az egyben
– Francia tudathasadás amiben egy comeback-re készülő STÁR lelke baleset folytán egy papírtologató hivatalnokba költözik és ezzel a turné is bizonytalan ideig elhalasztódik. Éjfél után öt perccel angol bőrlehúzás a Das Experimentről és hasonszőrű társairől a Filmbox Plus-on: egy multinacionális cég kissé inhumán eszközökkel igyekszik megtalálni a tökéletes alkalmazottat, a nyolc jelentkezőt összezárják és nyolcvan percet adnak nekik a legfontosabb kérdés megválaszolására – a gond csak az hogy a papíron ami ezt tartalmazná, nincs semmi, így az alanyok egymást kezdik faggatni, hiszen a válaszadáshoz tudni kell a kérdést is... A Vizsga megítélésén az sem javít hogy volt nemrég egy nagyon jó magyar film ugyanezen a néven, szóval csak óvatosan vele, ami meg az ultimate választ illeti hát az sem titok: 42.

Talán ismétlés, talán ajánlott:
21:50-től megint egy Herzog-rendezés tokkal-vonóval-Előszóval az M5-ön, ráadásul remake amiben a rendező ugyanazt tette Nosferatuval, az éjszaka fantomjával mint Gus Van Sant a Psychóval, azaz színesben mondta fel a jólismert leckét. Mellette szól hogy kisebb változásokat eszközöltek a sztorin, jobban előtérbe hozva az utalásokat amik Murnaunál „csak” jelen voltak (pestis, a fertőzést és romlottságot hozó vérszívó freudi áthallásai) és megelőlegezi Coppola Drakuláját (na meg sajnos az Anne Rice-összest is): a vámpír szenved az örök élettől, csak valami emberire vágyik amit már ebben az állapotában soha nem kaphat meg. A három húzónév közül Adjani mára kicsit hátrébb szorult, Bruno Ganz többször is megdicsőült (bár a Bukás-mém valószínűleg élete végéig kísérteni fogja), a szörnyet játszó Kinskiről meg ugye halála után kiderült az, ami, a legmeglepőbb azonban a zseniális őrült, Roland Topor a simán csak őrült Renfield-ként. Murnau eredetije viszont annyira beteges hogy manapság is csak késő éjjel adják le (de ha szigorúak vagyunk, már az is eleve újrafeldolgozás volt).

Trónok harca rovat vol. 3.:
…avagy a befejező rész, amiben a torture porn feminizmussá nemesül:
got porn - Tucatnyi pornós szerepelt már a Trónok harcában – Még szerencse hogy senki se miattuk nézi...NEM. Mondjuk én még így is kihagyom : )
tv go – A Trónok harca fedetlen keblei: Sibel Kekilli: „Pornósból a westerosi nemesek ágyasa. A német színésznő nem csak a sorozatban dobta le a textilt.”SZÍNÉSZNŐ, SŐT SZÍNÉSZKOLLÉGA, MINT ABBAN A RÉGI VICCBEN, BESZAROK Ha jól emlékeszem annak idején egy ólban rakták meg vagy pózolt pucéron…vagy az már a GoT-ban volt?
Könyves – Ki kivel szexelt a Trónok harcában? – Nem az a kérdés hogy kivel, hanem hogy még kivel nem: „Az oráltól az orgiáig minden. Átfogó kapcsolati térkép, spoilerveszély.” – Mondom én hogy nem lehet már eldönteni mi volt előbb, a pornójelenetek vagy ez :DDD
0
Félmeztelen fotók szivárogtak ki Arya Starkról: „Maisie Williams privát közösségi oldalán küldhette el a képeket, amik a Redditen landoltak.” – Ki kíváncsi rá azok után hogy a sorozatban mindenki mindenkivel, ruhában-ruha nélkül?...
Vérrel, dugással érkezik országos tévére a Trónok harcaKeep calm, még így is ez a legfeministább, legnőpártibb sorozat, a médiában is dolgoznak már rajta:
A Trónok harca hatodik évada a nőkről szólt: „Fordult a kocka, a férfiak harcába beleszóltak a nők, és sokkal erősebb karaktereket kaptak, mint az első öt évadban. Az HBO 100 millió dolláros sorozata a feminizmus tévés élharcosa lett.” – Igen, a feminizmus pornósok szerepeltetéséről, nők nyilvános megszégyenítésről és kisbabák megöléséről szól!!!4 Ja, nem.
watchmen – Csöcsök nélkül sok­kolt a Trónok harca évadzárója – Ja. Sokkoló hogy kivételesen nem felmosórongynak használták a nőket:
Trónok harca – hogyvolt 18+ Totális csajbuli lett a Trónok harca – Miért, eddig nem egy leszbikus buli volt? :D – „Hat év alatt Sansa lett az egyik legnagyobb taktikus, Arya a helyi Jason Bourne-ként dúl, Danaerys sárkányainak nem tudni, mi állhat ellen, Cersei meg Sztálin és Franco szerelemgyerekeként hozza a frászt az emberre. Pompás évadfinálét kapott a hatodik évad.” – …és csak nem akar vége szakadni:
c:c – Patakvér és szőke csaj a Trónok harcában: „Az új előzetes alapján véres, komor évad jön, amiben Daenerys sárkányai pár emberre ráhozzák a szívbajt. Áprilistól a tévében.”
h 18+ - Kegyetlenség és szex az eddigi legjobb epizódban! – Hát igen, a csürhe szórakoztatása komoly feladat:
c:c 18+ Véres mellrázás Westerosba: „Az új Trónok harca évad pont úgy indult, ahogy az előző véget ért. És milyen jól teszi.” – Bizony jól mert a rajongók ezt szeretik:

lalolib 2014.04.09. 11:10:59
Zseniális volt a nyitány, felejthetetlen részekkel. Melyből az Arya és Kutya kettősét háromszor néztem meg egymásután. Amikor először láttam, olyan feszült és dermedt lettem mint a Vörös nász résznél. Mert itt egy "kislány" gyilkolt. És nem is akárhogy. Utána meg ahogy ült a lovon, és ami az arcára volt írva, az tényleg felejthetetlen.
Nem esett szó, de briliáns rész volt a két testvér jelenete: Nikolaj Coster-Waldau és Lena Headey kettőse lehetne tananyag a színésztanodákban.
Külön pont a szerzőnek, hogy nem ment bele az oly divatos tanítónénis osztályzatos játékba.

hogyvolt – tv – Ilyen mészárlást tévében még nem láttunk: „A Trónok harca megmutatta, hogy tévés méretekben, eszközzel és költségvetéssel is lehet nagyfilmes csatajelenetet forgatni, olyat, amilyentől mindenki leteszi a haját. Ha ilyen volt a középkori hadviselés, nettó szívás lehetett akkor katonának lenni.” – Igen, nyilván korrektül bemutatják a közékpori hadviselést egy fikcióban. Aztán meg jött a Walking Dead és még egy lapáttal rátett az aberrált gyilkolásra és onnantól mindenki arra verte…
c:c 18+ Itt a Trónok harca 6. évadának összes meztelenkedése: „Nagyon visszafogták magukat a készítők, tíz órányi tartalomra 2,5 perc pucérkodás jutott.”MAGYARUL: már gyúrnak a díjátadóra:
Minden idők legtöbbet díjazott sorozata lehet a Trónok harca: „Vagy mindent visznek, vagy üres kézzel távoznak. A tévés Oscaron a legtöbb kategóriában nyílt a verseny, csak az OJ Simson-ügy tarolása vehető biztosra. Esélylatolgatás a hétfő hajnali Emmy-díjátadó előtt.” – Meg is kapták ha jól emlékszem.
c:c – Olyan Trónok harca hírünk van, a fal adja a másikat – Nekem is, megjött az Év kommentje-candidate:

0

CSÜTÖRTÖK, FEBRUÁR 2.:
A MI KIS VÁROSUNK
LOVE ME SLENDER, LOVE ME TRVE
0
Ne fogadj el slendriánoktól édességet.

Talán érdemes:
Kilenctől családi szórakozás, szokás szerint a Filmbox Family-n: egy félárva srác apja akarata ellenére zenélni tanul egy titokzatos idegentől (nem a hétfői westernhőstől, nyugi), a Kis hegedűs amilyen rövid, olyannyira visszaadja a hitünket a világban, ez is kell néha. Az HBO-n fél tíztől egy doku arról hogy mi történik ha valaki a kelleténél komolyabban veszi az urban legendeket, például az abszolút kitalált személy Slendermant. Az alcímmel (Az internet réme életre kel) ellentétben szó sincs róla hogy kilépett volna a netről a valóságba, annál inkább arról hogy hogyan lesz két, mentálisan eleve labilis kiskorú csajból gyilkos. A készítők sorra interjúvolják a szülőket, belenyúlnak a netes folklórba is, de eléggé elfogultak ahhoz hogy a rossz végkövetkeztetést vonják le. Igen, nyilván az internetet kell hibáztatni nem azt aki szűrés és válogatás nélkül elolvas és elhisz mindent...

Sorozat, talán érdemes:
...bár nem tudom hogy a retekklubb mennyire gondolta komolyan hogy akkor ők most csinálnak egy vígjátékot a vidéki életről (még akkor is ha külföldi licensz alapján). A Mi kis falunkról a sznoboknak Menzel alkotásai, az aktív tévézőknek a Kisváros juthat eszébe, bár ezt ugyan nem a királyi tévé gyártotta le, de ebben is olyan karakterek vannak amikről ordít hogy a fővárosban, íróasztal mellett találták ki őket: a pap gyúr, vazze, a pultoscsaj vonzó és fiatal, a rendőr meg szerethetően buta, és mindenki a polgármester-választással foglalkozik. 21:25-től aki akar, bepróbálkozhat vele.

Nem érdemes:
Viasat3, 21:00
– Foglalkozhatnék a Sikítófrász aktuális részével is, de igazából LESZA nagyon álságosnak tartom hogy a gusztustalan próbatételeken nyert pénzt adakozásra fordítják. Nem volna egyszerűbb a tévéseknek egyszerűen csak adakozni és nem egy újabb gagyi műsort gyártani ürügynek? Ráadásul a celebek megalázása is legalább egyszer voltmár valamelyik valóságsóban - ezt persze én is csak úgy hallottam, nekem egyedül a Mezzo és a NatGeo jön be és azok is csak agyagtáblán, rovásírással.

Donald Trump rovat:
...mert 2016 az ő éve volt, tetszik vagy sem, pedig indulása pillanatától össztűz alatt állt:
Bryan Cranston álma, hogy Donald Trump lehessen: „A Breaking Bad Walter White-ja szerint Trump egy igazi shakespeare-i karakter. Szívesen eljátszaná.” – Á, már van rá genderkompatibilis jelentkező:
Meryl Streep simán el tudná játszani Donald Trumpot is – Amit meg Streep csinál azt bárki el tudná játszani...
„Ha Trump elnök lesz, az USA megszűnik létezni”: „Nem mi mondjuk, hanem Johnny Depp, aki az Alíz Csodaországban 2 sajtókörútján nyilatkozott az egyik angol tévéadónak.” – Szerintem inkább a szerepeit válogassa meg jobban...
Trumpra szavazol? Akkor nincs szex!: „Egy új kampány arra szólít fel, hogy ne szexeljenek Trump-szavazókkal.” – De hiszen ez sekszuális megkülönböztetés!44 Remélem a Femen és a Nane amcsi megfelelői lelkesen tüntetnek ellene!
Könyves – Hogyan adjuk el Adolf Hitlert? Tegyük Donald Trumpot a borítóra!: „A republikánus elnökjelölt állítólag az ágya mellett tartja a náci vezér beszédeit, ez adta az ötletet.” – Sőt, az apja még malomtulajdonos kulák is volt. Állítólag.
Fehér ház – Trump ultimátumot kapott a Wall Street Journal-től: „A pénzvilág republikánus lapja egyértelművé tette: a botrányjelölt vagy változtat, vagy megy.” – Mi van, most akkor mégsem a Zemberek választják a vezetőiket? :DDD
Könyves – Képregényes szupergonosz lett Donald Trump: „A hatalmas fejű gonosz feltűnően hasonlít rá.”
Trump szerint összeesküdtek ellene – A fenti hírek után szerintem ez teljes nyugodtsággal kizárható.
lumens – Történelmi szakadékban Donald Trump: „Soha nem jött még vissza jelölt olyan mélyről, ahol a republikánus jelölt most találja magát.” – Azóta már tudjuk hogy igen:
A Láthatatlan Kéz - Clinton pontosan tudja Trump győzelmének a titkát – Utólag már én is pontosan tudnám.... :DDD
fehér ház – A mi zsebünk is bánni fogja Trumpot: „Kereskedelmi háború, pénzügyi összeomlás, államcsőd, recesszió, klímakatasztrófa. Trump elképesztő gazdasági pusztítást hozhat, amibe az Európai Unió is beleremeghet.” – ...mondja az Index, miközben a tulajdon blogjai összevissza írkálnak mindent:
b1 blog – 5 dolog, amiért Trump megválasztása nem hozza el a világvégét: „Nincs populista ellenforradalom, világméretű elitellenes lázadás, bezárkózó Amerika.” – Jaj, döntsétek már el hogy most akkor ő az Antikrisztus vagy nem:
proli – A Fenevad már a Fehér Házban van: „Bevégeztetett. Feltörettetett a hetedik pecsét, megjelent a hét angyal, s megfújta hét harsonáját. És láték egy fenevadat feljőni a tengerből Florida partjainál, amelynek hét feje és tíz szarva vala, és az ő szarvain tíz korona, és az ő fejein a káromlásnak neve.” – ...és a vadállat feje nagy lesz, és fekete, és minden egyes szeméből élő teremtmények vére fröcsög majd szerteszét! Aztán egész Babilon felülemelkedik majd, jön egy háromfejű kígyó, és az egész földkerekség vakítóan kifényesedik, mint egy lakkcipő, vagy ilyesmi! És az oroszlánfejű sas lófarkú hátán énekelni kezdenek!... De jó is amikor baloldali blogok hivatkoznak a Bibliára! Ma este már ne igyatok többet ti se :DD
Kettős Mérce – Az új világrend Trump után: „Donald Trump keddi győzelme az elnyomás és erőszak új korszakát nyitja meg a világban.” – Szeretnétek, mi? :DD
Ne dőljünk be, Trump győzelme nem támasztja fel a fasizmust: „Aki Trump győzelme után apokalipszissel riogat, az semmit nem tanult az elmúlt egy évből. Félni nem kell: a vidéki fehér Amerika lázadása most sem volt elég a szavazattöbbséghez, de az ámokfutástól más is visszatartja majd az elnököt.”
Trump bázisa az új ellenforradalmi osztály: „Vidékiek a városiak, frusztrált tömegek az elit ellen, a fehérek szemben mindenki mással. Megvan, kik szavazták meg Donald Trumpot.” – Nincs mese, le kell váltani a „vidéki, fehér, ellenforradalmár” amerikaikat, Hofi is ezt mondaná :DD
Trumpra erősödtek a tőzsdék: „Mindhárom fontos amerikai mutató pluszban zárta a napot, pedig mindenki leolvadásra számított.” – Ismerős?  Igen, ez volt a Brexitnél is.
Lady Gaga máris az új elnök ellen tüntetett: „A Trump Tower elé vonult egy táblával.”She just went full retard, bár nincs egyedül:
Ha Trump nyer, a Metallica dobosa megfontolja a Dániába költözést – És? Attól jobban fog dobolni, vagy mi? :DDD
fehér ház – Bush óta nem gyűlöltek így senkit: „Egykor istenítették, ma már szitokszó a rapperek között. A zeneipar szinte egy emberként tüntet Donald Trump ellen.”Nap kommentje, csak hogy mindenki megnyugodjon:

I_Isti 2016.11.07 13:55:17
Ez jó jel! Az Antikrisztust mindenki szeretni fogja. Amíg Trumpot gyűlölik egy csomóan, addig biztos, hogy nem ő az Antikrisztus.

VISZLÁT SZOMBATON!

 

Kulcsszavak: LESZAROM, rest of, 2016

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés