2017. 02. 13.
American Pimpernel Y (feb. 13-14-15-16.) + The Rest of 2016 vol. 13.
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
American Pimpernel Y (feb. 13-14-15-16.) + The Rest of 2016 vol. 13.

 

 

 

 

 

 

HÉTFŐ, FEBRUÁR 13.:
ADDIG INOG A KÚT MEG AZ INDA KÖZÖTT...

0
...hogy kettő között a földre esik.

Kiemelten kötelező:
Erősen kezdődik a hét, rögtön egy Poe-adaptáció jut a Cinemaxra! A Kút és az inga epizódként szerepelt már nálunk a szerző előtt tisztelgő filmovella-gyűjteményben, de most az 1961-es Roger Corman-féle jön este nyolckor a kultkedvenc Vincent Price-szal. Ez amúgy a Rendkívüli mesékben látható epizódhoz hasonlóan maga is egy nagyobb sorozat egyik része (melynek mindegyik részéért Corman felel), csak nem negyed-félórás, hanem egészestés (bár tény hogy látszik rajta a kora és hogy a szűk költségvetés). Nővére öngyilkossága után a fiútestvér meglátogatja annak férjét, de magyarázat helyett sötét titkokat talál: a férfi egy inkvizítor gyermeke aki meg van győződve arról hogy apja lelke néha beleköltözik és egy ilyen pillanatban élve eltemette a feleségét, róla viszont az sem biztos hogy egyáltalán távozott az élők sorából...

Talán érdemes:
Éjfélkor a Tökéletes feleség fordítja meg az iménti horror sztoriját és csinál belőle thrillert: egy nő nem tudja túltenni magát öccse végzetes balesetén és feleségül megy az őt ellátó orvoshoz hogy BELÜLRŐL BOMLASSZA A RENDSZERT lassan, de biztosan csinálja kifele. Ha ismerős a felállás, nem a te hibád, rengeteg hasonló készült, ez csak abban különbözik hogy egyből TV-re gyártották, és ahhoz képest tűrhető, mondjuk ennyire mulya és naiv férjet már tényleg nagyítóval kell keresni, de a Lifetime valahogy mindig tud egyet prezentálni, ha nem a romantikus-családi vonalon akkor a borzongatósabb műfajokban. Igen, ez megérne egy tanulmányt: miért van az hogy ha veszély leselkedik rájuk akkor azért buták a filmjeikben a férfiak, ha meg mindenük megvan, akkor meg azért...nem felejtettem el valamit? Ja igen, a leadócsatornát az pedig a Filmbox. Más. Az ezredforduló után itthon is elszaporodtak a Papok és Prostik / Stricik és Kurvák / Kamionosok és Kurvák-típusú theme party-k amikben csak az volt a közös hogy a nőkre mindig ugyanazt a szerepet osztották (és általában nekik ingyenes is volt a belépő, cserébe a lenge öltözékért). Hogy a fegyinfósok és társaik elkerülték ezeket az annak köszönhető hogy a szervezők "ironikusan" álltak a témához (lehet hogy a pornósoknak is ezt kéne tenniük, a másik nagy posztmodern vicc az amikor "lehetőségként" meg rendes munkaként állítják be a kizsákmányolást, lásd az Origo meg az Index riportjait-videóit), ma (azaz már holnap) 02:10-től viszont kőkemény (bár néha elfogult) betekintés vár ránk az AMC-n a bűnök világába. Az Amerikai strici megértéséhez nem árt tudni hogy arrafele komoly kultusza van a kitartóknak, hála a rappereknek, akik mára elfelejtették ebből a melóból azt amit régen pld. Ice T vagy az itt is megszólaló Too $hort is melegen tartott, éspedig hogy ez egy igen-igen kemény-kemény világ. Ice T nevét és ihletét Iceberg Slimtől vette, de nem ő volt az egyetlen aki a kurvafuttatástól eljutott a mainstream-ig, a Hughes fivérek pedig igyekeztek megszólaltatni mindenkit a még élő régi fekete arcok (és persze az újgenerációs, legális bordélyházakat üzemeltető fehérek) közül. Ki megtért, ki hazatért (családot alapított), ki pedig kitartott a kitartásnál. Bár a filmesek időnként mintha pozitív színben tünetnék fel az utca urait, két dolgot még így is jól csináltak. Az egyik, hogy megszólaltattak pár prostituáltat is akiket részben sajnálhatunk, részben viszont pont olyanok amilyeneknek elképzeltük őket. A másik, hogy hagyták a striciket beszélni, az összes primitív-nődegradáló jelzőjükkel meg önelletmondásukkal egyetemben (pld. elítélik a „rabszolgatartó fehéreket” de a pénzük kell nekik, és nem zavarja őket hogy a sajátjaikat adják-veszik). A sokezredik „nigga” meg „biatch” után az embernek akkora hányingere támad tőlük amit még az ékszereik csillogása sem tud feledtetni. Pajor Tamással szólva, ilyen az amikor a spray alól kicsap a hullaszag.

Hétfő? #LESZAROM.
...továbbra is 2016-ból:
Jennifer Lopeznél ízlésesebben senki nem hívja fel a figyelmet: „Pénteken valami történni fog!” – ...és hétfőn is: LESZAROM:
Mit mondana közvetlenül a halála előtt?: „A texasi halálsoron kivégzettek utolsó szavainak gyűjteménye szerint legtöbben valamilyen nagyon pozitív dolgot mondanak. Ők azok, akik nem csupán félik a halált, de pontosan tudják azt is, hogy számukra mikor következik be. Pár perc múlva.”LESZAROM a kivégzett sorozatgyilkosok okosságait, és hogy mit mondok majd a halálom előtt? Ugyan ki nem szarja le...
Mi lehet durvább annál, amikor egyetlen autó egyszerre két zebrára parkol? – Az amikor odamegyek és LESZAROM a sofőrt meg a kocsiját is.
A jó anyagcsere a karcsúság titka: „Végre kiderült az igazság.” – Mázsa fölött vagyok, kiváló anyagcserével, és LESZAROM.
!!! – Gumicukor – Britney Spears rég volt ekkora szexistennő – Régen is leszartam. Most is LESZAROM.
Két szóval idegesített fel rengeteg embert ez a nő – Pedig egy is elég lenne: LESZAROM.
18+  Megmutatjuk a mindenre kapható Karmen Karma első pornófilmjétÉS MÉG MELLE SINCS LESZAROM.
fk – Különleges látnivaló a ba­lácai római kori villagazdaság: „De azért arra készüljön fel, hogy az épületen belül mindenhova, még wc-re is csak kísérettel mehet.”LESZAROM, nekem nem kell gardedám!
18+ Megan Rain simán twittelte, hogy két pasival szexelHOGY TUD SEKSZ KÖZBEN BILLENTYŰKET NYOMOGATNI simán LESZAROM.
˘O-o!/ - élet – Idén is mocsokban és piában fetrengtek a nők napján Aintree-ben – Idén is LESZAROM őket.
ma is tanultam valamit – Milyen szaga van a világűrnek?: „Büdös. Az asztronauták mindenféle variációkról beszámoltak, de ezek többsége elég kellemetlen.” – Maradok két lábbal a Földön, és LESZAROM.
Kattintson, ha még nincs elege Ariel Winter bikinis képeiből, de nyilván nincsLESZAROM. Nyilván.
Most már biztos, hogy Kristen Stewart ezt a nőt szereti – Most már biztosan LESZAROM.
problémás – élet – Tízezer méter magasan levizelte utastársát ez a kedves férfi – Továbbra is két lábbal állok a földön, és LESZAROM.
Gumicukor – A Mushu frontembere bevallotta, hogy melegLESZAROM, magánügy!
randi – Nehézkvíz: tippeljen, melyikük az idősebb!: „Ezt a roppant egyszerű kérdést híres párokkal kapcsolatban meglepően nehéz fejből megválaszolni.”NEHÉZKVÍZ, HA HA, VERY FUNNY LESZAROM.


KEDD, FEBRUÁR 14.:
AZ EMLÉKEK UTÁN...

0
...maradnak az árnyak.

Talán érdemes:
Kilenckor
tovább mesélnek az alvilági Árnyak a román gengsztervalóságról az HBO-n, de „nagy” (LOL) riválisa lesz ugyenebben az időben a Film+2-őn. A Jelszó: Világvége 1. részében a hétvégi franciázás után újra egy chip körül bonyolódnak az események amit megint egy emberbe kénytelenek ültetni és ami itt az Apokalipszis elkerüléséért felelős. Jól sejted: ez egy keresztény (!!!) akciófilm, és az angol címben a The Mark a Fenevad számára utal, de a bibliázás nem ér itt véget, a legnagyobb mélyütés a terrortámadás közben bekövetkező elragadtatás amit utána percekig magyaráznak is (a Ponyvaregényben működött az ilyesmi, itt nem annyira). Ha valaki kíváncsi miket csinál mostanában Kamarás Iván, most megnézheti wannabe Antikrisztusként bár lehet hogy nem fog neki örülni, akkor már ezerszer inkább a még mindig 21:00-kor adott Emlékek útján Olaszországból a Filmbox Extra HD-n már csak Emir Kusturica kedvéért is. Itt festőt játszik, de az igazi főszereplő nem ő hanem egy fiú-lány testvérpár akiknek azon túl is vannak sötét foltok az életükben hogy szemtanúi voltak anyjuk megölésének, mindez azonban csak akkor derül ki amikor mindketten (már felnőttként) Szicíliába utaznak hogy megtekintsék gyerekkoruk eladósorba került házát. A húg hódolója (Kusturica) meg akarja venni szíve hölgyének, de a báty is érdeklődik a hely iránt, főleg hogy élete nem úgy alakult ahogy tervezte (szétmenő házasság). Mielőtt hírekkel pótolnám a gyenge műsorokat, egy szolgálati közlemény a megboldogult Subbacultcha nyomán: FASZKORBÁCS mindenkinek aki megtartja a Valentin-napot!

More HUMAN best of than HUMAN 2016 rovat:
Közel a madárszerű repülőgépek gyártásaMore madár than madár.
Jön az önfelfújó abroncsMore abroncs than abroncs.
Nemsokára kapható lesz a Luke Skywalkerről elnevezett robotkar: „A Segway feltalálói egy évtizedig fejlesztették.”More Luke than your father!
Robothadsereg építi a következő telefonunkat – ...és a robothadsereget ki építette? Sürgősen ki kellene rúgni:
Egy mesterséges intelligenciáról szóló filmhez vágott össze előzetest egy másik: „Tessék, egy filmelőzetest összevágni tényleg nem nagy truváj, egy számítógép is megcsinálja.” – Nézzék akkor ezt is a számítógépek :SS
Emberre támadt egy robot KínábanAPA KEZDŐŐŐDIIIKKK!!!4 négy
Mesterséges intelligenciát vett a Samsung:
„A Viv személyi asszisztens elhozhatja a valóban okos hűtők korszakát.” – Ha olyan lesz mint a mosógépük, inkább jégveremben hűtöm majd a sört:
Emberre támad a Samsung mosógépe is: „A Samsung nehézfiú mosógépet csinált, eltöri a vállát vagy az állkapcsát, ha packázik vele.”More mosógép than mosógép. Maradok a kézi mosásnál :SSS
t – Érintésre nyögdécse­lő, mele­gedő és beszélgető szexrobot: „Jövőre bárki meg is veheti a való­ság­hű műanyag mátkáját. De nem lesz olcsó.”More guminő than guminő, maradok itt is az eredetinél. Vagy nem?...
Működik a katonai pilótarobotMore pilóta than pilóta: „Talán azt hiszi, hogy robotpilótát kellett volna írni? Meg fog lepődni ezen a videón.” – Nem, ti fogtok hamarosan meglepődni:
Hekkerek vették át az irányítást egy német Patriot rakéta felett: „Átmenetileg „megmagyarázhatatlan műveleteket“ hajtott végre a fegyverrendszer.” – Á, biztos nem lesz semmi baj! Automatizálni-robotizálni mindent, ez az egyetlen megoldás :)))
Ez a lány abból él, hogy direkt használhatatlan robotokat épít – Miért, a többi használható?
Szájról olvas a mesterséges intelligencia: „És jobban csinálja, mint az emberek.” – Csak nem HAL9000-enk hívják ezt a szájrólolvasó-művészt?
Szuperembert építenének egy mindent túlélő miniállatka segítségével: „Felfedezték a kis élőlény különleges fehérjéjét, ami megvédheti az emberi DNS-t is a támadástól.”It’s official: MORE HUMAN THAN HUMAN :(
Ijesztgetésre tanítják a mesterséges intelligenciát: „A szoftver félelmetesre rajzol át képeket, és önmagától tanul. Ugyan mi baj történhet?” – Á, semmi:
Itt a hangok Photoshopja, és félelmetes: „Egyszerűen át lehet vele írni a szöveget, a valódi embertől származó hang meg elmondja.”More hang than hang.
Megbukott az egyetemi felvételin a japán robotMORE HU Akkor mégiscsak van remény :)))
Mikor tűnik el a kormánykerék az autókból? – Szeretnétek, mi? Vagy legalábbis dolgoztok ezen is :SSS
A Volvók a jövőben egymást fogják figyelmeztetni, hogy csúszós az út: „A Toyota és a Mercedes is tud már ilyet. Idő kérdése, hogy minden autó kommunikáljon egymással.” – Tessék mondani, és a sofőrrel ki fog kommunikálni?
90 százalékkal kevesebb baleset lehet önjáró autókkal: „Az autók száma 60 százalékkal csökkenhet. Itt az eddigi legátfogóbb kutatás a piacról.” – ...vagy innentől az autó okozza majd az embernek a baleseteket.:
Megölte vezetőjét az önjáró Tesla - Biztos csak véletlen. Ja, nem:
Megint balesetet szenvedett egy Tesla-autó: „Valószínűleg a sofőr is követett el hibát.” - Vagy nem:
Gyorshajtott a robotpilóta a halálos Tesla-balesetnél: „A tulajdonos állította be a sebességet.” – Most akkor mégsem figyelmeztetik egymást meg a sofőrt? LOL!
Olcsó önjáró autó Elon Musk mesterterve: „A Tesla vezére közzétette a Nagy Terv második részét, amelynek vége egy igazi népautó.” – Népautó, Nagy Tervek és végső megoldások...nem is tudom honnan ismerős mindez. Ja, de.
Hamarosan tízmillió robotautó járja már az utakat – Akkor ez a mesterterv? Népességcsökkentés mesterséges balesetekkel? :DD És igen:
Áthajtott az okosrobot egy tizenhat hónapos gyereken – ...és már meg is indult a szerecsenmosdatás:
Ártatlan a gyerekgázolással vádolt robot: „Ok nélkül hurcolták meg a szegény gépet.” – Nosza, Kossuth-díjat neki!
Technológiai fejlődést mindenkinek!: „A gépek növekvő mértékben képesek az emberi munkaerő kiváltására.” – Igen, ez az új irány, mind nemkívánatosak vagyunk:
CH – Itt fogják átvenni a hatalmat a robotok: „Elsősorban az autóipari munkások félhetnek.” – Örültök neki, mi?
Digitális melósok kellenek a gyárakba: „A robotok nemcsak elveszik az emberek munkáját, hanem átalakítva újakat is adnak. Az ipar 4.0-ban van Európa és Magyarország jövője.” – Akkor elmarad a beígért gazdasági csoda, vagy nincs hozzá szükség munkaerő-behozatalra? LOL!4
Ünnepelni kellene, hogy elveszik a munkánkatNap kommentje:

Bellfegor 2016.06.04. 20:18:51
Remélem aki ezt a fajta haladást támogatja, annak a családfájának nem lesz először munkahelye, és naponta azért imádkozik, hogy ne kegyetlenkedjen helyette, ne igya el az eszét stb.!


SZERDA, FEBRUÁR 15.:
HIS MASTER'S VOICE.

0
Fitzgerald haragja.

Talán ajánlott:
A Fitzcarraldo olyan mint az emlegetett szamár: addig-addig hivatkoztam rá míg most végre (Előszóval együtt) háromnegyed tízkor ez is sorra kerül az M5-ön a Kinski-Herzog közreműködések közül. Az Aguirre mellett ez volt a másik alkalom amikor a két megszállott bevette magát a dzsungelbe hogy filmre vigyenek egy harmadikat, aki itt az  operarajongó Brian Sweeney Fitzgerald. Ő is létező személy, annyira imádta Caruso-t hogy egy semmi kis ötletért (operaház létesítése a kis faluban ahol él) egészen feláldozta magát még akkor is ha nem talált hozzá anyagi támogatókat (ebben hasonlít a rendezőhöz aki ugyanilyen mániássággal igyekezett hű maradni a történethez). Az eredeti elképzelés (miszerint hajójával megközelít egy kaucsuklelőhelyet és az abból befolyt összeget fordítja az építkezése) természetesen annyira sikerült mint Fitzgerald egy másik terve (út kiépítése az őserdőn át). A többi kooperációjukhoz illően ehhez is legendák fűződnek, a legismertebb az amikor a vadak (akik pedig sokmindent megélhettek) besokalltak a szőke őrülttől és közölték Werner bácsival hogy csak egy szavába kerül ha esetleg meg szeretne szabadulni tőle, a többi, forgatást kísérő nehézség (indántámadások, balesetek, kitolódó határidők) szinte mind mellékes (bár nem ártana ha leadnák a róla készült doksit is).

Talán érdemes:
Itt a Félvilágok aktuális részén (HBO3, 22:00) túl is lesz mit nézünk, bár nem sokat, a fél kilenckor kezdett Aloys pont olyan amilyennek a művészfilmesek elképzelik a mai paranoiás világot, azaz kreálnak teljesen valótlan főszereplőt (a címbeli magányomozót), valótlan hobbival (folyamatosan készítgeti és rendezi home videóit másokról, azok tudta nélkül) amivel tükröt akarnak tartani korunk népbetegségének, a nárcizmusnak. A buborékot az apa halála pukkantja szét, a majdnem-forrest gump magára marad és mikor féltve őrzött kamerája egy idegen nő kezébe kerül (aki ezek szerint az ő megfigyelésével szórakozott), arra kényszerül hogy kilépjen az életbe. Szimpatikus elhatározás depresszíven megvalósítva, mintha Coppola Magánbeszélgetését kereszteznék a tarrbéla-mundrucó-flígauf összessel, és ez (sejthetően) nem dicséret, az max. a Cinemax 2-őt illeti hogy ilyesmiket is bevállal néha.

Best of MAGYARUL! 2016 rovat:
L – Segítség, dizájner babák!: „2015 egyik tudományos slágere lehetővé teszi a minden korábbinál könyebb és olcsóbb génmódosítást.”MAGYARUL: GATTACA.
A térfigyelők tiltása is nehezítette a hajszát: „A rendőrök szerint a szigorú adatvédelmi szabályok ilyenkor hátrányt jelentenek. Kiderült: így is készült kép a berlini támadóról egy megfigyelt mecset előtt, csak akkor még nem őt keresték.”MAGYARUL: átlagemberek halálát használják fel az átlagemberek még jobb megfigyeléséhez :(
balázs utazik 18+ bizarr - 17 morbid szuvenír (nem) a fa alá: „Meghökkentő, gusztustalan, sokkoló. Idén ilyen felkavaró szuveníreket szerezhettünk be utazásaink során.”MAGYARUL: a csürhe aberrációkhoz szoktatása a karácsony ürügyén is tovább folytatódik.
Jól van, egye fene, szerepelhet kecskeszarvakkal a jogosítványképén, de csak mert vallási jelképMAGYARUL: megint a sátánistáknak kedveznek.
pb – Mi jön a bankkártya után?: „A zeneipar, a lapkiadás, a szállásfoglalás, és a személyszállítás digitális átállása után most jön a bankrendszeré is.”MAGYARUL: nem átállás, hanem felszámolás.
Ezekről a magyar zenékről nem érdemes lemaradniMAGYARUL: ezeket kell messzire elkerülni.
Reflektor – A monogámia idejétmúlt szokás?: „Azok az elvárások, amelyek a szexuális szerelmet kísérik nem természetes és Isten által adott intézmények.”MAGYARUL: a hagyományos családmodell szétverése tovább folytatódik.
Ha csak a vaginádban akarsz érezni és nem a szívedben (18+): „3+1 póz egyéjszakás szexhez.”MAGYARUL: a hagyományos családmodell szétverése tovább folytatódik.
Világevő – Mit esznek a pápuák, ha már nem embert?: „És minek ettek embert, ha ilyen lenyűgöző környezetben laknak?”MAGYARUL: még mindig embert esznek, csak már titokban.
Sztárgyerekek a vörös szőnyegen: „Vannak híres színészek, akik korán bevetik az új generációt: nézze meg a legédesebb gyerekek bemutatkozását!”MAGYARUL: a gyerekkor felszámolása és a pedofília normalizálása tovább folytatódik.
ingatlanműhely – Elnéptelenedik az ország: „Mndegy a terület, ha az ország nem élhető.”MAGYARUL: NWO-s agymosás. És tényleg: „A nemzetállamok megszületésével azt a délibábot kergették "nacionalista" elődeink, hogy az országok majd másképp fognak működni és nem lesznek benne városállamok, amik az ország felett állnak. Ez volt a 20. század nagy illúziója, ami mára nyilvánvalóvá vált, hogy nem volt igaz.” – Mert a városállamok, a huszadik század meg az államalapítás az mind egy időben történt :DD – „Az élhető szó, ma egész mást jelent, mint 100-150 éve. Az is lehet, hogy megint mást fog jelenteni 100-150 év múlva. De, hogy Magyarország nem kinövi a jelenlegi méretét, hanem inkább kínos teherré válik számára a jelenlegi mérete is, az már bizony nem a jövő problémája, hanem a jelené.” – Milyen szerencse hogy te tudod a megoldást, mindenki más helikopter.
Az EU helyet csinál a jövő internetének: „Új frekvenciatartományt kapnak a távközlési szolgáltatók, jöhet az okosvilág.”MAGYARUL: Nagy Testvér.
Készpénz? Ki használja?MAGYARUL: a csürhe hozzászoktatása a készpénz felszámolásához tovább folytatódik.
Keményen büntetnék a Facebookot a kamuhírek miatt: „500 ezer euró járna a németeknél egy álhírért.”MAGYARUL:

Fájdalmas igazság 2016.12.19. 14:03:23
Az igazság mostantól kamuhír.


CSÜTÖRTÖK, FEBRUÁR 16.:
ÖRDÖGI FÉTIS

0
Nem akarod látni. Meg fogod nézni.

Talán érdemes:
Kilenckor
jön a Jelszó: Világvége 2. része a Film+2-re, és ebben már végre kicsit felpörögnek az események, nagyobb szerepet kap a főgonoszt játszó Kamarás Iván aki itt már uralja a világot és ráküldi zsoldosait a végső idők megoldását jelentő chipet hordozó katonára. Fél tíz után öt perccel újabb sekszuális témájú dokumentumfilm az HBO-n, amiben a Csiklandozás életre-halálra más az az hogy itt férfiak használnak ki férfiakat, tényleges aktus nélkül, "csak" annyit kell tenniük hogy hagyják magukat megcsikizni (általában kikötözve). Elsőre - ahogy rendezők is - azt hinnénk hogy ez bár bizarr, de nem veszélyes, azonban a tényfeltáró nyomozás hamar furcsa fordulatot vesz amikor egyre inkább érzik hogy témájuk (pontosabban a videókat gyártó) nem szeretne nagyobb nyilvánosságot kapni, és mint kiderül, erre jó oka is van. Nem gondolná a néző hogy a csikizős videó akkora fétis hogy "ügyet" kéne belőle csinálni, pedig ez történt a résztvevőkkel (zsarolás) és a készítőkkel is, kisebb csoda hogy be merték fejezni a folyamatos jogi eljárások és IRL fenyegetések ellenére. Kicsit olyan mint azok a netes fail meg egyéb videók amiknek az elején még nevetünk, de a végére elmegy a kedvünk. Az Aloys-hoz hasonlóan az apa elvesztése áll az Ördögi bosszú középpontjában is éjjel egy előtt öt perccel a retekklubbon, csak itt már sejthetően inkább a Tökéletes feleséghez lesz hasonlatos a végkifejlet: játékfüggő édesszülője öngyilkossága után lánya még mindig meg van győződve arról hogy azért történt a tragédia mert orvosként dolgozó testvére nem adott neki pénzt, így hiába hogy nagybátyja és felesége befogadja, csak az alkalmas pillanatot várja hogy lassan, de biztosan anyagilag-érzelmileg szétmorzsolja a családot.

Talán ismétlés, biztosan érdemes:
...főleg ha vevők vagyunk a bizarr humorra és szeretjük a festészetet, a Picasso kalandjaival ugyanis 21:25-kor rendesen kapunk mindkettőből az M5-ön. Itt most szerencsére nem a termék ismertetése következik mert azt remélhetőleg tudja mindenki, akár a főhősről, akár a róla (NEM) szóló vígjátékról van szó. Aki életrajzot vár az már annak idején elkerülte, aki viszont vevő egy tiszteletlen tiszteletadásra az jól fog lakni vele (remélhetőleg nem úgy mint a filmbeli színdarab szereplői). Úgy szürrealista hogy szinte észre se vesszük a sok poén közepette, kezdve a „párbeszédekkel” amiknek több közük van a német, finn stb. nyelvről kialakult képhez mint a helyzetekhez amikben elhangzanak, egészen odáig hogy teljesen kifordítják a történelmi valóságot (ami úgyis szubjektív, nem kár érte). Nem semmi hogy komédia létére Előszó jár emellé is, lehet nálunk valami a levegőben hogy ennek is meg a Ford Fairlane-nek is kultusza van (érdekes adalék: Renny Harlin alkotását még egy országban kedvelik úgy mint nálunk, a svédeknél akiknek ezt a Picasso-parafrázist köszönhetjük).

Nem érdemes:
Nyolckor
a fenti művésztémánál (sőt: Rivaldafényben) maradva, de már faarccal előadott Új irányzatok várnak minket az HBO-n, nem kevés kamuszaggal, hála a rosszul megválasztott főhősnőnek aki teljesen alkalmatlan úgy színésznek mint balett-táncosnak. Ha a Fekete hattyú démonizálta a darabokra való rákészülést akkor itt magát a balett jelentőségét túlozzák el, kb. olyan hangsúlyt fektetve rá mintha legalábbis a kerék felfedezésével azonos fajsúlyban lenne hogy mennyire kerülnek be "modern" és "radikális" új hangok az intézmények falai közé. A megközelítés viszont egyértelműen tinikompatibilis (az Alkonyat a hibás hogy lassan kötelező jelleggel hívnak minden karaktert Bellának), a rendező bizonyos Director X. pedig ez a művésznév már a nyolcvanas években is gáz lett volna egy Marvel-képregényben. Állítólag sorozat, részemről asszem most talákoztam vele először és utoljára is.

Kiemelten nem ajánlott:
A Cinemaxon
újra NORVÉG svéd felségterületen vagyunk, előkerül egy kamera is mint az Aloys-ban, de a Leplezetlenül már a kétezertizes évek gyermeke: örömtelen bűntudatkeltés, célpontban a férfiak (who else?), akik természetesen mindig csak AZT akarják és (az ajánló szerint) „visszaélnek a hatalmukkal és a szexualitással”, ellentétben a készítőkkel. Ja nem, mivel már az eredeti címét (Hot Nasty Teen) is úgy választották meg hogy lehetőleg azok is rátaláljanak akik csak pornót keresnének. A probléma amiről szól igenis valós (naiv fiatalokat kihasználó, helyzetekbe kényszerítő idősebbek), de ennyi didaktikával meg szájbarágással csak elbagatellizálják. Két jó van benne, hogy alig háromnegyed óra és hogy éjjel fél kettőkor kezdik, így tényleg csak a mazochisták fogják látni.

Gianna Michaels rovat:
...mert 2016-ban mindenütt ott volt:
18+ Muffin Cukiságriadó a szexiparban: Kasey Warner a listáján van már? – Nem, az én listámon 2016-ban is csak egyetlen név volt:
Ön kire gyanakodna, ha végigkarcolnák az autóját?: „Egy rózsaszín pólós, középkorú hölgyre? Nem? Pedig a videón ő látható, amint kulccsal végighasítja egy idegen autóját.” – Ej-ej Gianna, ez nem volt szép tőled! :((
új kihívó a színen – Alicia Vikander lehet 2016 legjobb nője – Fogadjunk hogy nem!
Mindenki Alicia Vikandert akarjaHÁT INKÁBB MINTHOGY A VADKENDERT AKARJÁK, LOL Én továbbra is Gianna Michaels-t akarom.
bpma – Ön szerint mi dobná fel a BKV járatait?: „Analóg "videójáték", buborékfólia-nyomogatás, madárcsicsergés és ablakgifek. Melyik kéne?” – Az ha Gianna Michaels lenne az ellenőr minden járaton. Na jó, csak azokon amiken én közlekedek ^^
Keresse meg a világsztárt ezen a yachtozós képen!: „Nem minden luxushajón van híresség Formenterán. De ezen pont igen. Látja őt?” – Sőt, ezer közül is felismerem: ez Gianna <3
Orbán jegyzeteiben ott volt az illuminátusok Mindent Látó Szeme! Na de ki tette oda? – Gianna Michels!
Most megtudhatja, mi van a leglájkoltabb instás fotón – Ha nem Gianna mellei, nem érdekel:
Ezektől a mellektől izzik a monitorunk: „Szavak sincsenek” – Már hogyne lennének: LESZA Gianna!444 négy
rec – Vérrel aláírt szerződés: „Most lenne 60 éves, de nem lesz, mert 37 éve megölte magát. Ki az?” – Szerencsére NEM Gianna :)
rejtély – élet – Döntse el ön: porszem, vagy kísértet? – Egyik sem: Gianna Michaels.
gumicukor – Íme a hét 6 legcsinosabb nőjeMinden hét minden napján csak EGY van: Gianna Michaels.
160 karakter Wes Anderson filmjeiből, de ki a legjobb? – Gianna Michaels, még úgy is hogy eddig még egyikben sem szerepelt.
A fél világ imádja őket, még sincs Oscarjuk: „A 88. Oscar-gála legnagyobb nyertese egyértelműen Leonardo DiCaprio volt, aki A visszatérővel végre díjra válthatta a hatodik jelölését. (...) De nem csak DiCapriót kerülte el éveken át a szerencse. Összeszedtünk tíz színészt és színésznőt, akiket valamiért sosem akar díjazni az Amerikai Filmakadémia, pedig nagyon megérdemelnék. Ön melyikőjüknek adna Oscar-díjat?” – Továbbra is Gianna Michaels-nek, de őt bojkottálták:
Hollywoodnak túl szexik ezek a nők: „Egyeseknél a szépség a tehetség rovására ment.” – Ezért kényszerült Gianna is a pornóiparba...mindannyiunk legnagyobb örömére.
Tudja, ki lehetett volna még eredetileg Carrie Bradshaw?: „Lisa Edelstein majdnem megkapta a Szex és New York főszerepét, de ő csak a készítők második választása volt.” – Gianna, de ilyen mélyre ő nem süllyed ^^
KVÍZ: Melyik híresnő a gazdagabb? – Gianna Michaels. Legalábbis remélem, mert megérdemelné!
ingride 18+ Mikor erotikus a meztelenség?: „Egy vonzó meztelen test látványa kötelezően beindítja az ösztönöket?”GIANNA TESTE MINDIG Nem, csak a heteróknál, szóval téged nem érint a dolog :)))
18+ Ki a jobb nő ebből az édeshármasból? – Gianna Michaels, még úgy is hogy nincs benne.
Felrobbant az internet ettől a három nőtől. Kitalálja, melyikük a két iker anyja a fotón? – Én csak Gianna ikreit ismerem, sajnos nem személyesen.
Ki volt ez a rosszul öltözött nő az Oscaron? – Bárki, aki NEM  Gianna Michaels :D
:O – ????!!!! – Gumicukor – Ön szerint Péter Szabó Szilvia van ezen a fotón? – Nem, szerintem Gianna Michaels. Azon amit én nézek biztosan ő van.
Ki tud többet a péniszről?: „Négy férfiszínész és egy rendezőnő lankasztó eredménnyel.” – Szerintem ebben is Gianna vezet.
Egy rakás fiatal jónő között is Monica Bellucci a legjobb – ...de csak ha nincs köztük Gianna Michaels.
ki ez????????? – Gumicukor – Úristen, ki ez a jócsaj?!? - Keep calm, it’s just Gianna again.
Kitalálja, hogy ki van a szakáll mögött?: „Bár az ünnepeknek vége, valaki megtartotta a télapós arcszőrzetet, de ki lehet az?” – Gianna Michaels inkognitóban.
heti trend – Itt a 6 legjobb nő A Dalból – ki volt legszebb? – Gianna Michaels.
Ki volt az Opera estély legjobban öltözöttje? – Ugyanaz aki a Dalban...
Ők lettek a 191. Anna-bál legszebbjei – De azért a legszebb mégis csak giANNA:

0

VISZLÁT SZOMBATON!


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés