2017. 02. 20.
A kobra dobraverve jó. (feb. 20-21-22-23.) + The Rest of 2016 vol. 15.
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A kobra dobraverve jó. (feb. 20-21-22-23.) + The Rest of 2016 vol. 15.

 

 

 

 

 

 

HÉTFŐ, FEBRUÁR 20.:
HOL LÓ, HOL LÉZER

0
Madártestben épp hogy félek.

Kiemelten kötelező:
Nyolckor újra nagy emberek találkozása a Cinemaxon: Poe klasszikusa Roger Corman értelmezésében, Vincent Price, Peter Lorre, Boris Karloff ÉS Jack Nicholson szereplésével (a forgatókönyvíró Richard Matheson sem épp ismeretlen, ha már itt tartunk). Ennyi ismert névvel még akkor is érdemes lenne ha rossz lenne, de nem az: a Hollóban két mágus rivalizál, pontosabban egyikük (Price) feleségét tartja fogva a másik (Karloff) aki Lorre karakterét ráadásul GYÍKKÁ a címbeli madárrá változtatta. Mindezt humorosan, gyerekbarát stílusban kapjuk, és hogy mi köze mindennek a sohamáros költeményhez? Az ihletadáson és a hangulatán túl nem sok (a fogvatartott feleséget Lenórának hívják illetve Price idéz is a versből), de nem a szöveghűség a lényeg hanem hogy megidézik az írót és utalnak a műveiből készült korábbi filmekre is. Ha valaki most lemaradna róla annak van egy jó hírem: holnap délután negyed egykor ismétlik ugyanitt.

Talán ismétlés, biztosan érdemes:
Cinemax 2, 20:30
– Maga az Ép testben épp, hogy élek mintha nem lett volna nálunk, de ennyi lélekvándorlós vígjáték között már én sem tudok eligazodni, a biztos az hogy ebben Warren Beatty ugrál testből testbe. Mások örülnének ha lelkük egy milliomosba költözhetnéne, nem így Joe Pendleton: ő csak arra vágyik hogy rögbicsapatával (vagy amerikaifoci, tökmindegy) utoljára még egy jót játszhasson a döntőben és erről a kívánságáról még gazdag gazdatestében sem hajlandó lemondani főleg mikor kiderül hogy még nem lett volna itt az ideje a távozásnak. Ami az elvileg halott milliomost illeti, felesége és a vele hetyegő titkára meg az örökségről nem hajlandóak lemondani, ergo nem értik és nem nézik jó szemmel hogy az újjászületett miért vesz magának focicsapatot és miért áll be játszani is... Negyven évvel ezelőtt nagyon mást jelentett a vígjáték Amerikában és milyen jó is ez: itt nincs egyetlen altáji poén meg felesleges trágárkodás, „csak” jó az egész ahogy van, azzal együtt is hogy ez a negyvenes évekbeli Here Comes Mr. Jordan remake-je (abban boxolóval történtek hasonlók). Nem véletlenül jelölték kilenc (!) Oscarra (hiába, akkoriban még az is mást jelentett).

Nem érdemes:
...csak ha látni akarjuk Nicolas Cage hogyan rántja magával a Film+-on Elijah Wood-ot a posványba, mert este kilenc után biztosan elvész minden Bizalom irántuk. Közösködésük egy sima korruptrendőrös b-mozi ahol a két munkatárs (Cage és Wood) egy drogkereskedő pénzére pályázik, de tervük balul sül el, pláne hogy egyikük a haverja helyett a szépen néző túszcsajnak hisz (és még hagyja is telefonálni a saját mobiljáról, ÉDES FASZOM!). A "minőséget" messziről jelzi hogy a nyugdíjas, fatökű zenekritikusok kedvenc énekesnője, Sky Ferreira is feltűnik benne. Róla azt érdemes tudni hogy tehetsége hiányát pucérkodással meg botrányokkal igyekszik behozni - emellé felírhatjuk a "színészkedést" is, mert a nálunk forgatott, a black metal kemény éveiről szóló Lords of Chaosban is ott van ami meg azért lesz marha vicces mert elvileg a Mayhem-Burzum-féle norvég vonalról meg a templomgyújtogatásokról szól, de EGYIK banda sem volt hajlandó a zenéjét adni hozzá.

LESZAROM a kardashianokat...
...és az egész családjukat, 2016, második rész:
KK – Önt érdekli még egyáltalán Kim Kardashian melle? – Nem engem továbbra is Gianna kannái érdekelnek, a kardashianokat meg LESZAROM:
Le tudja venni a szemét Kim Kardashian melleiről?MI AZ HOGY, NAGYONIS Lásd fentebb, amúgy meg LESZAROM.
Most már mi is szeretnénk tudni, hogy Kim Kardashiant miért imádják milliók – Mindenki egyéniség, de én vagyok a legegyénibb: LESZAROM.
tejben-vajban – Trendek, amiken 10 év múlva nevetni fogunk: „Várhatóan ciki lesz majd a foltos haj, az Adidas edzőcipő, a nyakörv nyaklánc és a Kardashian klán is.” – Megelőztem a korszellemet, már most LESZAROM őket.
szoros – Létezik ruhadarab, amiben még Kim Kardashian is szörnyen érzi magátMUHAHA, AZT REMÉLEM IS! LESZAROM.
Megfejtettük, miért szenved a ruháiban Nicole Scherzinger: „Egyszerűen az összes ruhája olyan szűk, hogy alig kap bennünk levegőt.”LESZA Hát igen, a csöcskidobásért szenvedni kell:
HŰ – GUMICUKOR – Nicole Scherzinger ultradurva dekoltázsa nem igényel kommentárt – Én azért csak LESZAROM.
Kardashian a saját gyerekét sem tűri meg a szelfijén: „A kis North West feje úgyis csak zavarta volna a kibontakozásban. Egyébként is csukva volt a szeme.”NORTH WEST, HAHAHA, DE JÓ NÉV akarom mondani PEDIG AKÁR LE IS VÁGHATTA VOLNA A GYEREKE FEJÉT, MÉG OLCSÓN MEGÚSZTA A SRÁC LESZAROM.
Velvet – Kim Kardashian lesz az új Zimány LindaMIÉRT, EDDIG NEM AZ VOLT? LESZAROM.
Gumicukor – Kim Kardashian nagyon metálba akart öltözni, de egyedül nem mertLESZA Dobják olvasztott fémbe! METÁL AZ ÉSZ!!444!! négy
stílfűrész – 1 milliárdért megveheti Kanye West pucér celebjeit: „A bizarr kollekcióban Rihanna és Kim Kardashian életnagyságú mása is megtalálható.” – Ingyen se kéne, LESZAROM.
Kim Kardashian melltartó nélkül fagyizott: „A celebnő nem vett melltartót fehér trikója alá.” – Jól mutat majd rajta a LESZAROM.
Kim Kardashian megszellőztette melle alját – Dacolok a gravitációval és LESZAROM.
rejtély - Gumicukor - Nicole Scherzinger arcán a felelőtlen alkoholfogyasztás jelei mutatkoztak – ...és akkor még az én felhőtlen LESZAROMomat meg sem említettétek. Wait, a challenger appears:
Kendall Jenner filmszakadásig itta magát születésnapi buliján – Sajnos nem eléggé mert még él :SS – „Annyira berúgott, hogy elfelejtette, hogy kapott egy Rolls-Royce-t.” – Ha már úgyis elfelejtette, adja nekem hogy teleszarhassam ^^
A Daily Mail sokkot kapott, mert szerintük Kylie Jenneren nincs bugyi: „Ön szerint mi van a ruha alatt?”A MENYASSZONY TÖKE, LOL LESZAROM.
Kardashian tényleg új arcot és új derekat kapott?: „Folyton plasztikai műtétekkel vádolják. Utánajártunk, megalapozottak-e ezek a vádak!”MOST MÉG KIMAGYARÁZZÁTOK, AZTÁN EGYSZERCSAK Ő IS NEMET FOG VÁLTANI LESZAROM.
Anya-lánya harc: kin jobb ugyanaz a fürdőruha?: „A Kardashain-klán imádja a versenyeket, de Kris és Kylie Jenneren kívül szavazhat Rumer Willisre és Jared Letóra is!”LESZA Huh, nem is tudtam hogy Jared Leto is átműttette magát :SS
Kim Kardashianékhoz arany rolexes mikulás járLESZA ...és tudták fokozni:
Velvet – Kim Kardashian kislányának karján félmilliós táska fityegAZTÁN HA ÚGY ELRABOLJÁK AHOGY AZ ANYJÁT KIRABOLTÁK MAJD MEGY A RINYÁLÁS LESZAROM.
Fegyveres rablás áldozata lett Kim Kardashian Párizsban
– Tuti önkirablás, és ha nem, én akkor is LESZAROM.
Kim Kardashian tervelte ki az egész ékszerrablást?:
„Egy lap azt állítja, hogy az egészet megrendezték, ezért a realitycelebnő be is perelte őket. De ön mit gondol az egész ügyről?” - ÉN EDDIG IS SEJTETTEM HOGY Ő ÁLL A HÁTTÉRBEN LESZAROM.
fotó – Kardashianék 18 éves húga jó sokat mutat magából: „Kendall Jenner merész kivágású blézerben mutatkozott.”DO NOT WANT, ezért LESZAROM a többiekkel együtt:
tényleg már – ez a bolygó megérett a – 17 éves lány lett a legbefolyásosabb Kardashian – Nem ez a baj, hanem hogy így lett az:
Kylie Jenner egy "Nyalj ki!" feliratú felsőben vonaglott: „Ezen pedig kiakadtak a twitterezők, hisz Kardashian kishúga csak 17 éves.”TEHETSZ RÓLA, TEHETSZ ELLENE LESZAROM.
Kardashian most az instagramon vetkőzött: „És ez a fotó is benne lesz a celebnő új képeskönyvében, amiben őt ábrázoló fotókat láthat a világ. Már megint.” – Megveszem a könyvét, minden egyes lapját LESZAROM és aztán visszaküldöm neki <3
ennél is jobban - Instahíradó: Kim Kardashian már megint pucér: „Nem bír magával, Snapchaten vetkőzött. Láttunk már ilyet, és valószínűleg fogunk is.” – ...ahogy azt is amikor a jövendő vetkőzéseit is LESZAROM, 2017-ben is! EGÉSSÉG!


KEDD, FEBRUÁR 21.:
EGY KIS HAZUGSÁG SENKINEK SEM ÁRT!

0
Addig esik az árnyék a koporsóra...

Sorozat, talán érdemes:
Kilenckor
szokás szerint folytatódik az Árnyak, szokás szerint az HBO-n, de előtte egy órával (azaz nyolckor) is jut mára széria ugyanitt, ráadásul annyira friss hogy idei, ez a Hatalmas kis hazugságok amiket nyilvánvalóan jómódú középosztálybeli nők mondogatnak egymásnak. Akinek beugrik a Született feleségek az jó helyen kapirgál: itt is a kavarások meg a látszatra ügyelés adja a fő szálat (meg csak úgy mellékesen a gyereknevelés is, bár ők inkább biodíszletként funkcionálnak a sok first world problem között). Nem tudom mivel nyerték meg erre Nicole Kidmant és Reese Witherspoon-t (Zoë Kravitz már egyszerűbb eset, „zenész” apuka lánya kitalálja hogy ő is művész lesz).

Talán érdemes:
Aki esetleg szofisztikáltabb kikapcsolódásra vágyik annak 19:40-kor még mindig ott van Heinrich von Kleist színdarabjának, az Eltört korsónak 2015-ös magyar feldolgozása az M5-ön amiben egy lusta és megvesztegethető bírónak némi fentről érkező nyomás hatására végre rendesen kell végeznie a munkáját és le kell vezényelnie egy ügyet, kiderítve hogyan is esett szét a címbeli bizonyos és mi is történt az azt cipelő leányzóval. Más. A Sundance TV-vel végre a kisebb, független alkotások is eljutnak hozzánk, tízkor például a C.S.A. ami nem a helyszínelős sorozatot takarja, a rövidítés feloldása Confederate States of America, innentől könnyen megtippelhető hogy társadalomkritikus darabbal van dolgunk, szerencsére a humorosabbik fajtából. Kevin Willmott vette P. K. Dick alapötletét (Ember a fellegvárban) és átültette egy párhuzamos világban létező Amerikába ahol a déliek győztek, így született meg az USA helyett a CSA akik Hitlerrel is inkább tárgyaltak minthogy legyőzzék és még ötleteket is adtak neki az Endlösungra. Ekkor már a néző is érzi hogy sok lesz a jóból és tényleg, ez az a pillanat amikor Willmott mögül kilób a lóláb azaz a producer Spike Lee és ami jópofa áldokuként indult az végül sima bűntudatfilmként fejeződik be (erre csak ráerősítenek a műsort "megszakító" reklámokkal amik ugyanolyan manipulatívak mint a "valódi" Amerikában, csak más irányba, ja és egy-két valódi terméket is elrejtettek közéjük), a fő tanulság így továbbra is az hogy a politikailag inkorrekt humor nem mindenkinek engedélyezett.

Szelfibűnözés rovat:
...még mindig 2016-ból:
Apja pisztolyával szelfizett, amikor fejbe lőtte magát a tini: „A tragédia egy tehetős indiai családban történt.”...and nothing of value was lost.
Kulcsár Edina elesett szelfizés közben: „A szépségkirálynő guggolva akarta magát lefotózni, de elvesztette az egyensúlyát.” – Azt remélem is :)))
Finnországban felfüggesztettet kaptak a levágott fejjel pózoló iraki férfiak: „A két férfi az ISIS ellen harcolt Irakban, és levágott fejekkel szelfiztek a Facebookon.” – Szerintem meg kapjanak Kossuth-díjat. De komolyan!444négy!!!
Mosolyogjanak, itt repül a kamera!: „Itt a kézre erősíthető drón. Pontosabban a repülő karóra. Vagyis az önvezérlő kamera.” – ...vagyis az újabb eszköz amivel önként szolgáltatunk adatokat magunkról:
Csuklónkról száll fel a szelfiző drón: „Elfelejthetjük az állványt, a viselhető minidrón lebegve lefotóz minket. Bárhol.” – ...ha kérjük, ha nem, a képeket pedig továbbítja az NSA-nak. Nice!
Rekordot döntött DeGeneres Oscar-szelfije: „Két óra alatt kétmillióan osztották meg a Twitteren a képet, amit a műsorvezető készített sztárokkal.”Wait, a challenger appears:
Íme a Bayern München szupertámadójának szelfije 80 ezer emberrel – Hát ez van, focista. Legalább nem meztelen szelfit csinált.
Már csak a panorámaszelfi hiányzott az életünkből – Ja, meg a vaginaszelfi :SSS
Így csajozik egy katasztrófaturista: „A világ leglazább csávója élő adásban hívta randira a tűzesetről tudósító amerikai riporternőt.” – Remélem ráesett egy kóbor gerenda ^^
Űrséta közben nehéz szelfizni: „Rick Mastracchio amerikai űrhajós mégis megoldotta.” – Hogy ilyenkor nem tud arra járni egy üstökös sem :SSS
szelfivers – Szabó Zsófi hibátlan képet és monológot posztoltWait, challengers appear:
Könyves – Így hangzik a Nem tudhatom hatvanhárom szelfiző szájából: „Négy kontinens huszonnyolc városában mondták el Radnóti Miklós versének egy-egy sorát.” – Azt nem lehetne hogy ilyen verseket csak azok mondjanak akik értenek is a komolyságukból valamit? És hogy úgy mondják el hogy nem az aktuális netes hülyeséghez igazítják?
urbanista – Mi lenne, ha a pesti szobrok szelfiznének, aztán a fotókat megosztanák egymással? – Mi lenne ha nem rántanátok le műalkotásokat a mai igénytelenséghez?
 

SZERDA, FEBRUÁR 22.:
DOBRA VERT VERDÁK

0
Átlagos holdlakók.
 

Kiemelten kötelező:
...avagy a Plan 9-on túl is van élet a camp sci-fi-k terén, itt van mindjárt az Úti cél a Hold ami talán még felhőtlenebb szórakozás mint a zavart lelkű Ed Wood opus magnuma: Richard E. Cunha legalább annyi tévesztéssel, gagyi effekttel (és még gagyibb forgatókönyvvel) fárasztja a nézőt mint "mestere" (már az elején egy modellrakétával zaklatják fel a nézőt), de nincs meg benne az előkép időnként baljós hangulata. Két frissen szökött rab elbújik a már említett furnérrakétában, eljutva ezáltal Földünk legközelebbi szomszédjára, viszont kénytelenek együttműködni az űrhajót irányító tudóssal (na meg a szintén véletlenül a hajón ragadt szerelmespárral). Az összefogásra amúgy szükség is lesz  merthogy a Hold erősen demokráciahiányban szenved, annál kevesebb csak oxigénből van arrafelé, a Nemvárt Fordulat akkor következik be amikor kiderül hogy a tudós is REPTILIÁN ALAKVÁLTÓ holdlakó aki levegőt hozott az otthonmaradottaknak akik majdnem mind nők (a férfiak meg ilyen Monty Pythonból szalajtott sziklaemberek). Ne keressünk minőséget, jellemfejlődést, egyáltalán színészeket (a legismertebb "szereplő" a pókbábu amelyik számtalan hasonló remekműben feltűnt, kb. mindig ugyanabban a szerepben), ne üljünk neki nagy elvárásokkal, az egész már akkor elavult volt amikor készült (az pedig még az ötvenes években volt), az Orion űrhajó ehhez képest a Star Wars összes. Ha viszont szórakozni akarunk akkor kihagyhatatlan, ráadásul korán (21:00-kor) adják, mit lehet ehhez még hozzátenni? Úticél a Filmbox Plus!

Talán ajánlott:
Itt tízkor menetrendszerűen (és szokás szerint Előszóval) jön a két német őrült (Kinski és Herzog) az M5-re, ezúttal a Cobra Verdével aminek elkészültekor együttműködésük már egyértelműen a kifáradás jeleit mutatta – vagy inkább a törését mert a színész kb. ekkortájt bolondult meg teljesen, szét is mentek utána. Pedig minden adott volt egy újabb, vad természetbe száműzött kívülállóval akit azért helyeztek át felettesei Afrikába mert még a rabszolgatartás korában is sok volt amit csinált (főleg hogy teherbe ejtette munkaadója gyerekeit). Így lesz az alacsony sorból származó ültetvény-felügyelőből echte féllegális félegzisztencia aki ezután kezdve a fekete kontinensen felel a fogolyszállítmányozásért. Tudja hogy nincs visszaút a civilizácóba, így vesztenivalója sincs nagyon, erkölcsi gátak nélkül lényegül át azzá aminek az őslakosok tartják: fehér ördöggé. Tudjuk hogy Klaus a kisujjából ki tud rázni egy szociopata lelkisérület (hiszen ő maga is az volt), tudjuk hogy Werner hatásos képeket komponál, ez azonban "csak" jó, nem ostromolja a úgy a zsenialitást mint a Nosferatu vagy az Aguirre (cserébe viszont olyan kegyetlennek ábrázolja a szakmát amilyen az nagyjából lehetett).

Talán érdemes:
Christopher Guest nevéhez számtalan (ál)doku köthető, a leghíresebb természetesen a Spinal Tap, de nálunk valamivel ismertebb a Waiting for Guffman. A Nem kutya 2000-es, most az HBO adja le, és a kettő közül inkább az előbbihez áll közelebb: pár ebtulaj egy roadshow keretében turnéztatja kis kedvenceit, legalább annyi STÁRallűrel mint a Tap-ben. A régi közhely hogy állat és gazdája sokban hasonlít egymásra, itt fokozottan igazolódni látszik és nem féltek kihasználni a kínálkozó közhelyeket sem (meleg pár elkényeztetett ölebbel, de rajtuk kívül az egzecíroztatásra hajlamos újgazdagok meg a vidékiek is célkeresztbe kerülnek). Anno a Tap-re kitalálták a rockumentary műfajt (amit aztán le is nyúlt az MTV amikor még voltak benne zenés műsorok), a leleményesek már a Best in Show-ra is gyártottak külön szót: dogumentary. Aki Guest korábbi cuccait bírta az ezt is fogja, jópont hogy a Waiting...-ben feltűnt Parker Posey is játszik benne (sőt, Hitchcock-közelbe került, még ha csak Michael-ébe is), egyedül az éjjel 02:25-es leadással nem vagyok kibékülve, nézzünk is inkább valami korábbi programot. Balek címmel voltmár nálunk egy teljesen más sztorijú darab mint ez a nyolckor vetített ausztrál vígjáték a Cinemaxon amiben egy srácot érettségin való puskázás miatt vidékre küldenek. Az effajta húzások mindig visszafele sülnek el, és most sincs máshogyan: a kispályás összekerül egy nagymenővel (és annak lányával), és már a szakma (na meg a szerelem) fortélyait kitanulva tér haza.

Best of MAGYARUL! 2016 rovat:
...második rész:
sopaholic – Appok, melyek a pénzét számolják: „Teszteltünk pár mobil applikációt, melyekben nyilvántarthatja, hogy áll a családi kassza.”MAGYARUL: megnyitottad a pénztárcád a cyberbűnözőknek.
Adventi apptár: Amikor a gép jelszót talál ki nekünk, és meg is jegyzi helyettünk: „A Lastpass jelszómenedzser alkalmazás biztonságos jelszavakat generál.”MAGYARUL: legalizált jelszólopás.
Sokkoló reklám az iskolai életről: „Előbb nézzék meg ezt a reklámot, aztán jöhet a nagy felismerés. Könnyű azt mondani, hogy ilyesmi Magyarországon nem fordulhat elő, mert ezzel csak áltatjuk magunkat. Itt a hátborzongató videó.”MAGYARUL: tényleg hátborzongató hogy az iskolai lövöldözésekre hivatkozva a „gyanús elemek” megfigyelésére és jelentések leadására nevelik a gyerekeket.
cinematrix – Ne csak a pornókban legyenek nemi szervek: „Alain Guiraudie be akarja bizonyítani, hogy érzelmekről szóló filmben is helye van a valódi, nem szimulált szexjeleneteknek.” MAGYARUL: a csürhe aberrációkhoz szoktatása tovább folytatódik. Amúgy volt már ilyesmire kísérlet a Kilenc dallal, nagyot lendített a benne szereplő színészek karrierjén...NEM.
Reneszánszukat élik a drogbárók: „Escobartól a Köpcösig, Calitól Ciudad Juárezig: ha valahol volt ipari drogtermesztés, akkor arról filmet vagy sorozatot forgatnak. Akár ugyanolyan címmel.”MAGYARUL: a csürhe drogra szoktatása a média segítségével folyik tovább. Szóma ha mondom, segít a gondon!
Ajándékozzon trágár kifestőkönyvet karácsonyra!MAGYARUL: csak a kereszténységet lehet büntetlenül gyalázni.
c:c – Óz rászabadult a Trónok harcára: „Nagyon modern feldolgozást kap a klasszikus mese. A Madárijesztőt például keresztre feszítik.”MAGYARUL: csak a kereszténységet lehet büntetlenül gyalázni.
Új szűrőt vezet be a Facebook, a Google, a Microsoft és a Twitter: „Közös nevezőn az amerikai közösségi média.”MAGYARUL: 1984. És tényleg:
Digitális ujjlenyomat alapján tilt majd a Facebook és a Google: „A terroristapropaganda ellen bejelentett rendszert a Microsoft és a Twitter is támogatja.”MAGYARUL: NWO.
blogom nekem – Kiesett az apácarács mögül a plébánosMAGYARUL: csak a kereszténységet lehet büntetlenül gyalázni.
A boldog házasság titka a nyitott kapcsolat?: „Ezeknek a sztároknak legalábbis bejött.”MAGYARUL: a hagyományos családmodell szétverése tovább folytatódik.
Kőkemény lesz Scorsese keresztényfilmje: „Megérkezett a Némaság szupersztárokkal teli, megrázó előzetese. A Wall Street farkasa rendezője 24 éve tervezi ezt a filmet.”MAGYARUL: csak a kereszténységet lehet büntetlenül gyalázni.
Óvakodjatok a báránybőrbe bújt, hamis prófétáktól!: „A részben Borsodban forgatott western, a Brimstone előzetesében Dakota Fanning egy fanatikus prédikátorral küzd.”  - Természetesen itt is keresztény a főgonosz, miközben a valódi Fenevad már az ajtón kopogtat:
Nincs készpénz, nincs probléma: „Hamarosan készpénzmentessé válhatnak a skandináv országok.”MAGYARUL: Jelenések könyve 13:16-17.
c:c – A Spektrum megmutatja, miért erőszakos az emberMAGYARUL: bűntudatkeltés olcsó eszközökkel. – „Négyrészes, hazai gyártású dokumentumfilm arról, miért akarjuk pofán verni a szomszédot.” – Szeretnétek, mi? :))) Legalábbis dolgoztok rajta:
t – Ha megnézed ezt a videót, azonnal le akarsz szúrni valakit!: „Csodás effektek, remek lassítások és felbukkanó magyarázatok dobják fel a csapkodásnak tűnő vívást.”MAGYARUL: a csürhe deszenzitizálása tovább folyik.
c:c – Horrorpornóval tért vissza a The Walking Dead – Miért, eddig nem az volt? :D –  „Negan mostantól a tévétörténelem leggyűlöltebb karaktere.”MAGYARUL: a csürhe deszenzitizálása tovább folytatódik. Kis öröm hogy az eddig lelkesedő médiagenyáknak is túl sok már mindez: „Annak idején az is eszembe jutott, hogy el fogják sunnyogni az egészet, (...) most meg azt mondom, hogy nem bántam volna, ha a The Walking Dead azon a hídon nem megy át, aminek a végén két péppé vert fejű hulla hever a porban. (...) Simán meglettem volna Glenn kigúvadó szeme vagy a szétvert koponyából a földre folyó agyvelő mellett utolsókat remegő keze nélkül, és azt sem hiányzott, ahogy az utolsó jelenetben egy zombi éppen felnyalja Abraham fejének véres cafatait (...). (...) Ha szigorúan csak szerkesztési szempontokat nézünk, ennél jobb epizódot még nem tett le az asztalra a TWD, kíméletlenül megmutatja, hogyan lehet megtörni egy embert úgy, hogy a végén (...) egy üveges szemekkel a földön szűkölő roncs legyen.” – Nagyon épületes, és pozitív értékekre nevelő sorozat lehet ez is. Egyvalamit továbbra is véssen jól az agyába mindenki: „We need to realize that these VERY same writers, book publishers, and TV/movie producers SHIELD THEIR OWN PRECIOUS FAMILIES from the perverted horrors they create both on screen and in writing. These SAME people, raking in obscene amounts of money from creating this garbage, would not let their teenage sons/daughters see this sort of thing, but they have no problem if YOURS DO.”
Egy beszélő szemüvegre bíztam a kondimat: „A virtuális személyi edző nemcsak figyeli, de kommentálja is a teljesítményünket.”MAGYARUL: Big Brother. Év kommentje-candidate:

nem foglalt becenév 2 2016.12.03. 19:06:53
nekem olyan funkció is kellene, ami a lábamat mozgatja a kívánt tempóban, miközben fent sörözgetek. ez mennyivel drágítja?


CSÜTÖRTÖK, FEBRUÁR 23.:
EZ A KUTYÁK SORSA?

0
Nem átlagos barlanglakók.

Talán ajánlott:
Fél tíztől
megint valami ami elé Előszó kell: az M5 levetíti Lasse Hallström harmincéves rendezését, a Kutyasorsot. Itt nem mondhatnám hogy zsákbamacskát árulnak a címmel: pontosan tudjuk mi jut a folyton bajba keveredő Ingemarnak akit halálos beteg (és érzelmileg amúgyis labilis) anyja vidéki rokonokhoz küld (ő a héten már a második balek aki így jár). Ez szerencsére még mentes attól a sok marhaságtól ami miatt annyira utáljuk a mai svéd művészfilmeket (bele lehetne kötni az érzékek birodalmában tett első lépésekbe, de legyünk őszinték, a kiskamaszok zömét sajnos már ilyentájt érdekli a téma).

Talán érdemes:
A Cinemax 2-őn tíztől
viszont pont olyasmi ami miatt manapság kerüljük a francia alkotásokat mivel az Eladók apafiguráját mintha arra találták volna ki hogy az összes közhelyet megtestesítse: családjától elidegenedett, munkamániás, ráadásul teljesen valószerűtlen melója is van (konyhai kellékeket terít Franciaország-szerte). Éjjel háromnegyed egykor félreértéses rom.kom. a retekklubbon. Egy együttdolgozó építész-páros egyik tagja (Oliver Platt) meleg, a másik (Matthew Perry) nem, viszont új megbízójuk félreérti a helyzetet és a heteróbbiknak extra feladatot ad: vigyázzon a csajára (Neve Campbell). A kecske meg a káposzta esete még akkor is ha a főhősnek a külvilág felé ügyelnie kell a látszatra és innentől mindkét oldalról a legrosszabbat kapja: a barátnő órákig lelkizik vele, miközben gáláns urak találják meg mindenféle ajánlatokkal. Ezzel nem is lenne baj, azonban a Hármasban szép az élet befejezése elég intoleránsra sikeredett (még 1999-hez képest is), viszont a műfaj miatt ez szinte senkinek nem fog feltűnni. Ha már itt tartunk:

Heterovat:
...2016-ból:
Szakállas hipszterek, szevasztok! – Sőt, bye-bye, mivel eljött a 0% hipster ideje:
napichic – Mik lesznek az idei farmer trendek?: „Koptatott, szaggatott, felemás hosszúságú, rojtos, foltos.” – Kimaradt a heterós. Véletlen? Aligha!!4
stíler – férfiszakasz – 2016-os férfi hajtrendek: „Annyi biztos, hogy idén is elképesztő teret foglalnak el a retró és az újragondolt klasszikus frizurák.” – Annyi biztos, hogy LESZA nem érint mert heteró vagyok.
ma is tanultam valamit – Senki sem halott, amíg nem meleg és halott – Ezt a mondatot nem egészen érten de heteró maradok ebben is: ki fogok hűlni ha eljön az ideje :DD
18+ élet – Plasztikáztatna? Megmutatjuk, mire készüljön: „Ha ön erős idegzetű, kattintson bátran, és tekintse meg a divatos és kevésbé divatos műtéteket közelről.” – Heteró férfi vagyok, nem érint, az elhízást meg a sörhast amúgy is minek korrigálni? Egyrészt ffffférffffias, másrészt úgyis visszanő!
stíler – Egy ing, amit minden férfinek ismernie kell: „Az Oxford ing kellemes viselet, jól párosítható és nagyon sokoldalú.” – ...de nem nekünk, heteróknak ^^
világbéke!!!! – Gumicukor – A Twilight filmek vérfarkasa lila hajjal büntet – Eddig is sejtettem hogy nem épp heteró :SSS
tejvaj – Új őrület: a titkos szivárványos haj: „Van megoldás arra, hogy anélkül kísérletezzünk a színekkel, hogy hosszú időre elköteleznénk magunkat a kék vagy a piros frizura mellett.” – ...kivéve a GYEVI BÍRÓNAK heteróknak, ők max. punktaréjon viselik a szivárványt :)
Dívány – Egy igazi férfi rózsaszín tűsarkúban is képes padlózni!KIPRÓBÁLTAM, NEM SIKERÜLT Meg se próbálom, ne erőltessétek.
o_O – Gumicukor – Itt a remek lehetőség, hogy David Hasselhoffal hajókázzon – Én azért inkább FA NÁNDORRAL Gianna Michaels-szel hajókáznék.
Cs&P – A barátnőm azt a­kar­ja, fedezzem fel a női oldalam! – Ne engedj a feministák és a média agymosásának! MARADJ HETERÓ!44 négy
A hétvége, amikor New Yorkban még a férfiak is Arielnek öltöznek – ...kivéve a heterókat.
tejben-vajban – A legújabb őrület: 100 réteg szájfény és hajlakk – De nem a heteróknak :)))
György herceg "első nap a bölcsiben" képétől peteérése lesz: „De még a férfiaknak is.” – Fogadjunk hogy nem!
Végre ön is úgy nézhet ki, mint Beckhamné!: „Nem csak egy vadiúj sminkterméknek, de egy videónak köszönhetően is!” – Még ha nő lennék se akarnék úgy kinézni mint ő, így meg pláne...
Ilyen álomesküvője önnek is lehet, ha focistafeleség lesz: „Kevin-Prince Boateng, a Milan játékosa Szardínián zokni nélkül vette el Melissa Sattát.” – Lásd fentebb, VISZLÁT SZOMBATON!

Kulcsszavak: LESZAROM, rest of, 2016

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés