2017. 02. 27.
Jurij Margarin (feb. 27-28., márc. 1-2.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Jurij Margarin (feb. 27-28., márc. 1-2.)

 

 

 

 

 

 

HÉTFŐ, FEBRUÁR 27.:
DOWN IN A DIRTY HURRY

0
...and the angel saw the light.

Na, megvolt az Oscar-díjnyerés is, rövid időn belül másodszorra, ez természetesen újabb komoly ok az ünneplésre az pedig ugye nincs sörözés nélkül, viszont még mindig első a munka és csak utána a szórakozás:

Talán érdemes:
HBO 3, 19:00: Láttam a fényt
– 2015-ben Johnny Cash után a country másik nagy elátkozott tehetsége, Hank Williams is kapott egy életrajzot, ugyancsak a leghíresebb daláról elnevezve. Ha a Walk The Line kissé félrecsúszott, az I Saw the Light-re ez fokozottan igaz, mivel Williams annyi nehézsége közül pont az első feleségével zajló ellentéteit sikerült a kelleténél jobban kihangsúlyozni (az asszony maga is énekesi babérokra tört, de nem volt meg hozzá se a személyisége, se a hangja). Tom Hiddleston jól adja a zűrös dalost és ami még fontosabb, ő maga is énekli az elhangzó számokat, de ha már Williams alig harminc évig élt, talán jobb lett volna az egészet a maga teljességében áttekinteni (nem véletlenül hatott ő is meg Cash is kb. mindenkire, jóval túlnyúlva a stílusuk határain), bár ha akarjuk úgy is értelmezhetjük hogy ez a felemás biográfia pont illik hozzá. De mégis, zenebarátként azt kell mondjam sokkal jobb lett volna Huddlestont egy nagyobb ívű alkotásban kamatoztatni (ha valaki lemaradna róla, holnap reggel 07:55-től felveheti ugyanitt).
Cinemax 2, 20:30 – Idén is van Év Filmje-jelöltünk a Kojottal, a kritikusok el vannak ájulva hogy végre valóságosan mutatják be a vidéki kiskirályok kegyetlenségét, már adnák ennek is az Oscart, csak arról feledkeznek el hogy – mint a magyar filmek legtöbbjének – ennek is van egy előképe, ergo csak azok lehetnek hasraesve tőle akik nem látták mondjuk a Vihar délent, mert szinte ugyanaz a sztorija csak abba még a rabszolgatartást is belevették. Egy helyi birtokos (Michael Caine) lassan a kisváros összes földecskéjére rátette a kezét, kettőt kivéve, az egyik az unokatestvére, a másik a felesége (Jane Fonda) régi szolgálójának tulajdonában van, aki váratlanul meghal, de örököse (a fia) pont ugyanolyan makacsul ragaszkodik hozzá... A Hurry Sundown messze nem hibátlan, sőt: sok a fullba nyomott kreténség és mintha a feketékkel szembeni korábbi megkülönböztetést-démonizálást szeretnék utólag jóvátenni, többször átmennek önostorozó, idealista (és idealizáló) melodrámába (nagyongonosz fehérek kontra nagyonjó feketék), ám tetszik-nem tetszik, ez volt előbb. A maga idejében nem csak a faji viszonyok ábrázolása miatt volt „bátor” hanem a sekszuálisan szuggesztív (ma már inkább mulatságos) jelenetei miatt is (pld. a Barbarellával épp csak befutott Jane Fonda amint Caine szaxofonján játszik), de az átlagnéző mégiscsak a színészgárda miatt emlékezhet rá (az említettek mellett Faye Dunaway is ott van benne). Más. Délibáb címmel pár éve volt egy rettentő erőltetett hazai „western” ami tartalmilag a Sundown mellé tehető, de a mai este nyolcas darab egy francia bohózat lesz a Cinemaxon ami a fehér férfiak midlife crisisével foglalkozik, a pillanattal amikor minden amit addig elért az ember, semmisnek tűnik – és egyszercsak kiderül hogy tényleg az!44 négy Ugyanitt maradva háromnegyed tíztől egy Fulci-giallóval hajthatjuk nyugodt (?) álomra fejünket. A gyerekes magyarítás ellenére a Ne zaklasd a kiskacsát! igazi sötét látomás amiben egy város keresi a gyilkost aki fiatal fiúkra vadászik. Számtalan gyanúsított van az usual suspecteken túl is (süketnéma lány, a pap és anyja, a falu bolondja, helyi boszorkány stb.), például a szenzációhajhász, a helyszíneket utólag manipuláló riporter és az unatkozó gazdag nő. Én Irene Papas miatt fogom nézni, de tőle eltekintve is ez egy igazi (bár meg kell hagyni, elég véres) ínyencség.

Hétfő? #LESZAROM.
Hopi vagy nyuszi? Leugrana 10 méterről egy medencébe?
– Azt nem, viszont beleszarnék:
Valaki belekakált a medencébe, odalett az álomesküvőMUHAHA, azt remélem is! Esküvő ellen 2017-ben is a legtutibb megoldás a beleszarás, sőt minden gondra az a legjobb:
Tudja, minek az éve az idei? – Hát hogyne, a LESZAROMé :)))
Balotelli olyat mondott a bírónak, hogy azonnal kiállították: „Harmadik piros lapját kapta ebben a szezonban.” – Remélem azt mondta amit én szoktam rá: LESZAROM.
Mi az ott a füledben? Egy kígyó?
– Nem, az ott egy LESZAROM. A TE füledben.
Ingatlanműhely – Amikor a lakásod fontosabb, mint a gyereked: „Imádom az üvegasztalt, de mi van, ha lefejeli?” – Hát ha neked fontosabb a lakás mint a gyerek akkor szar szülő vagy. Amúgy meg le kell szarni az üvegasztalt is, problem solved...
Sarah Jessica Parkerrel meg mi történt?LESZAROM happened, as usual.
Egy lovag lesz a kaka emoji hangja – A nevét is tudom: Sir CSIMBÓK LESZAROM.
Beszélnünk kell Kristen Stewartról, mert megérdemli!:
„Hogyan lett ennyire menő és közkedvelt színésznő az Alkonyat-filmek miatt korábban cikizett sztárból? Összefoglaltuk 10 pontban.” – Összefoglalom az egészet egyetlen szóban: LESZAROM. Mert megérdemli:
coming out de luxe – Gumicukor – Kristen Stewart: totál meleg vagyok – Totál LESZAROM, mert magánügy!
Nemzetközi sikert ért el az Utcánpisilők SzakszervezeteLESZAROM, ez is magánügy, kivéve ha nem az:
Közös retyó intim pillanatokra – Ilyen az igaz szerelem: még a LESZAROM is közös <3
Hogy mondják japánul, hogy tepertő?LESZAROM, azt is hogy hogy mondják.
7óra7 – Híres vagy hírhedt? : 50 éves lett a legmegosztóbb színész: „Stohl Andrásról sokan sokfélét gondolnak, de mindenkinek van véleménye róla.” – Nekem nincs, én csak nem tartom színésznek és LESZAROM.
Anyaszült meztelenül gyűjti a lájkokat Bódi Sylvi – FOTÓ – „#NekemElmentekOtthonról, #NemSzázonFutok”#LESZAROM #ASHTAGEKETIS


KEDD, FEBRUÁR 28.:
MINDEN REMÉNYT BITCOINRA VÁLTUNK...

0
...ha az igazi hősökre szavaztok.

Talán érdemes:
Filmbox Plus, 21:00
– Ne reménykedjetek, a Szavazz rám készítői nem Európa Kiadó-rajongók, csak az Aranypolgárra utaló eredeti címet (Citizen Duane) itthon kevesen értékelnék, ezért választották a magyarítók az egyszerűbb utat. Duane Balfour igazi becsületes bolond (apja még inkább és szó szerint is az volt), de most mégis megpróbálkozik azzal amibe minden felmenőjének (főleg apjának) beletört a bicskája, azaz a politikával: polgármesternek jelölteti magát hogy mindenki lássa a suliban, milyen tökös gyerek ő valójában (nem mellesleg megtörje a családot sújtó átkot). Kanadában készült, nincsenek benne nagy nevek, viszont úgy beszél ifjúkori ideákról meg ilyenekről hogy közben nem prédikál, inkább szórakoztat, jobban mint az ismertebb álomgyári végtermékek. 22:50-kor az M5 emlékeztet minket stohl andrás ama korszakára amikor még az alakításai és nem a botrányai miatt jegyezték (és még én is nagybetűvel írtam a nevét). Sára Sándor a második világháborúbeli Könyörtelen időkbe repít minket vissza pár magyar katonával és felettesükkel akik vidéken próbálnak túlélni a német vereség árnyékában, de inkognitójukat hamar tönkrevágja a balszerencse...

Kiemelten nem ajánlott:
...csak akkor ha eklatáns példát akarunk a médiamanipulációra, a The Rise and Rise of Bitcoinnak ugyanis már a címe is pont azokkal az eszközökkel operál amivel a témáját adó virtuális pénzt óriásira fújták, a másik szembetűnő dolog a plakát az égbe meredő MUNKÁSököllel: igen, a financiális forradalom már az ajtón kopogtat és ha nem vigyázunk elsodor minket. Minden lufi ugyanarra épül: sok-sok (VALÓDI) pénzért el kell adni valami értéktelent vagy feleslegeset hogy akik forgalmazzák, meggazdagodjanak. Ennél is jobb hogyha a vevők maguk is eladóvá-terjesztővé válnak, ebben az esetben már pilótajátékról beszélünk (rosszabb esetben vallási szektáról). A Rise and Rise... egy elnyújtott reklámfilm amit az egyik befektető rendezett (a többi anyagilag támogatta), és amiben a Bitcoin a legjobb dolog a kerék feltalálása óta (külön vicc amikor olyanok hisznek benne akik azon sírnak hogy a dollár/forint/stb. mögött nincs aranyfedezet).  A támogatásnak megnyerték a Sundance TV-t, mintegy ezzel is szimbolizálva a független, forradalmi hevületet, de ne dőljünk be nekik: csak elrettentésként nézzük meg tízkor (már ha egyáltalán), amúgy meg tartsuk magunkat távol minden effélétől.

MAGYARUL! rovat:
c:c – Ne már, itt embert esznek?:
„A Netflix új fekete komédiájában Drew Barrymore-ból valamiért kannibál lesz.”MAGYARUL: a csürhe aberrációkhoz szoktatása 2017-ben is folytatódik.
cinematrix – Beszökött a lányiskolába az ördög: „Valami nem stimmel a The Blackcoat's Daughter című horrorfilmben: a hó leesett, a szülők nem jönnek a gyerekekért, és valaki a sátánt imádja.”MAGYARUL: csak a kereszténységet lehet büntetlenül gyalázni.
Közös légtér – Homeworking vadidegeneknél: „Mekkora hülyeség! Még fizetni is ezért? A svédek megcsinálták és már világszerte hódít!”MAGYARUL: dolgozz hétvégén is, ingyen is, dolgozz, dolgozz, DOLGOZZ:
Sharing economy: lehet tiltani, de minek: „Mindenhonnan ez folyik, de miért? Megmenti a bolygót, de önzők leszünk tőle? Kizsákmányolja a dolgozókat? Yusaf H. Akbarral, a téma kutatójával beszélgettünk.”MAGYARUL: kommunizmus reloaded, előbb csak ajánlgatják aztán kötelezővé teszik.
Reflektor – Több keresztény kocsmát kell, hogy nyissunk! – „Valószínűleg közelebb tudunk kerülni egymáshoz, mint a templomokban.“MAGYARUL: csak a kereszténységet lehet büntetlenül gyalázni.
c:c – Azonnal beleszerettünk: gyönyörűen mocskos lett Tom Hardy Tabuja: „Az 1800-as évek elején játszódó kosztümös-misztikus kalandfilmsorozatba egy rész alatt beleszerettünk.”MAGYARUL: a hagyományos értékek felszámolása 2017-ben is tovább folytatódik.
A Google kiveszi a pénzt az álhírgyárosok zsebéből: „A cég 200 oldalt rúgott ki a hirdetési rendszeréből, köztük kamuhíroldalakat is.”MAGYARUL: hogy mi az álhír, azt ők döntik el.
Élő sztorik érkeznek az Instagramra: „A videók megnézés után eltűnnek.”MAGYARUL: innentől az NSA tárolja ezeket is.
Dobtunk egy könyvégetést a BibiliáraMAGYARUL: csak a kereszténységet lehet büntetlenül gyalázni, helyesen írni meg még mindig nem tudtok :DDD
Jennifer Lopez és Drake között nincs semmiMAGYARUL: járnak is, dugnak is.
randi – Na ezért lépnek félre a nők: „6 rövid, velős és névtelen vallomás olvasóinktól. Van, aki a magányra, a korára, más az alkoholra fogja.”MAGYARUL: mindenki más hibás, csak ők nem. És tényleg:
52 férfi akivel – Szeretőtartás okos nőknek: „Olyan férfi kell, akibe nem lehet beleszeretni. Jöjjön az első az 52-ből.”MAGYARUL: a hagyományos családmodell felszámolása tovább folytatódik.
c:c – Nem szűnik meg a Heti Hetes, de kevesebb adás lesz: „Nem lesz többé minden héten.”MAGYARUL: megszűnik. És tényleg:
Végleg megszűnik a Heti HetesNap kommentje az Indexről:

Equinoxe 2017.02.22. 08:55:32
And nothing of value was lost that day.

 

SZERDA, MÁRCIUS 1.:
NEVER TOO OLD FOR ROCK'N'ROLL.
0
More Mon than Keith Moon!

Kiemelten kötelező:
A New York Dolls tagjai amennyire nem tudtak zenélni, annyi stílusra voltak hatással: „muzikálisan” a punkra, ruházatukkal a glam-rockra, általános LESZAROM-hozzáállásukkal pedig kb. minden lázadóra (főleg Johnny Thunders, főleg a Sex Pistols-ra és a Guns'n'Roses-ra). Amerika  eme hősei ritkán kapnak teret errefelé, legutóbb David Johansen tűnt föl közülük aki a szcéna nagy túlélőinek egyike: idejében szakított a seksz and brogz and rock and roll-lal hogy Buster Pointdexterként mainstreamebb zenéket, eredeti nevén meg vegyes szerepeket köszönhessünk neki. Zenésztársai nem mindig voltak ilyen szerencsések, rosszabb esetben azonosultak is a róluk kialakult képpel, kettejüknek pedig rövid de annál intenzívebb élet és még rövidebb befejezés jutott (igen, elősorban a heroin miatt). A New York Doll a Babák közül Arthur Kane-re koncentrál aki megtért, nem is akárhová hanem a mormon vallás kebelére. Kane-ról közismert hogy néha még azt a kevés akkordot amit tudott, azt is másnak kellett helyette lejátszania, annyira be volt állva, innentől egyenes út vezetett volna oda ahol Sid Vicious is végezte, mindannyiunk örömére nem így történt. Külön jó hogy nem csak ő hozott bölcs döntéseket hanem a szintén mormon rendező is aki nem használta fel az alkalmat semmilyen vallási propagandára (lásd a tegnapi Bitcoin-dokut), inkább a drogmentesség gyümölcseire koncentrált (lásd az itt is megszólaló Iggy Pop Lust For Life-ját). A csapatból Thunders volt aki haláláig játszott a halállal, pedig neki is lett volna esélye letérni az útról, megtérés nélkül is (a leghíresebb eset az volt amikor egy drogfüggésből felépült rajongója egy könyvet próbált neki adni arról, hogyan tegye meg az első lépéseket a tisztaság felé vezető úton, de Thunders – aki ezt később úton-útfélen büszkén hangoztatta – az anyjába küldte a szerencsétlent és a neki dedikált könyvvel ütötte-verte). Kane-re visszatérve szimpatikus még benne hogy bár a drog helyére nála is beült a Szentlélek, mégsem lett belőle pajortamás 2., azaz nem tagadta meg sem a múltját (sőt, bevallja hogy igenis élvezte, csak hát nem lehet a végtelenségig két végén égetni a gyertyát), sem a zenéjét, inkább minden erejével dolgozott régi bandája még élő három tagjának összehozásán. Ez végül 2004-ben egy világhírű rajongójuknak (Morrissey) köszönhetően meg is valósult, mi pedig éjjel háromnegyed egykor megtekinthetjük mindezt. Rövid (egy és negyedórás), de ütős doksi, az ilyenek miatt jó hogy végre hozzánk is bevezették a Sundance TV-t.

Ajánlott:
Kilenckor
egy újabb, de már tragikusan végződő zenész-sztori a Filmboxon Luca Floresről a világhírű olasz Szólózongoristáról akit élete végéig kísértett anyja gyerekként, autóbalesetben átélt halála és az hogy ezért magát hibáztatta. Flores újító volt aki apja munkájának köszönhetően Afrikában szívta a ritmusokat hogy aztán ezeket párosítsa egy hasonlóan fekete, de már elfogadottabb stílussal, a jazz-zel, ezzel meghódítva nagyjából mindenkit akit érdekeltek az ilyen fúziók. Közben azonban minden siker és apró győzelem, de még a beköszöntő nagy szerelem is csak kihangsúlyozta anyja hiányát (akit szintén Afrikában veszített el), hogy végül még a negyvenedik születésnapja előtt önkezével vessen véget életének egy szívettépő dal megírása után. Nem könnyű szórakozás, de dzsesszistáknak még így is ajánlott.

Talán érdemes:
...de csak ha látni akarjuk hogy egy-két jó szerep mennyire nem elég semmire sem. Treat Williams-ról mindenkinek (nekem is) a Hair ugrik be, nos 2013-ban max. az Asylum dinós koppintásaiban jut neki főszerep. A Jurassic várost még az sem menti hogy mára lassan megvalósul az ami az eredeti Jurassic Park idején még elképzelhetetlen volt, azaz tényleg csak idő kérdése hogy úgy grasszáljanak a T-Rexek Los Angeles utcáin mint ahogy 22:55-től a Film Mánián láthatjuk. Szerencsére ilyen őslényes marhaságból még nincs annyi mint a zombihullámot meglovagoló szemetekből és most hogy a JP folytatása sem robbantott úgy kasszát mint tervezték, talán a másolóknak is kevesebb munkája lesz. És nem, ilyenkor még az sem vicces amikor egy T-Rex mássza meg a felhőkarcolókat King Kong módra (már ha ezt viccnek vagy utalásnak szánták egyáltalán).

Kiemelten kerülendő:
TV2, 21:00
– Épeszű embernek már akkor is tele a töke a valóságsókkal meg a vicces hírességekkel ha semmit se lát belőlük, de ha még a gyerekeket bevető vetélkedőkkel is párosítják a fenti kettőt, az már tömény NEMZETHALÁL. Ebbe a kategóriába esik a Vigyázat, gyerekkel vagyok! amiben honi celebek gyerekestül küzdenek riválisaikkal, én meg csak a kicsiket sajnálom akiket szüleik belerángattak ebbe (bár biztos vannak köztük olyanik akik eleve a médiafigyelembe születtek).

A természetet visszavágják :( rovat:
Íjjal mentek vaddisznóra a pilisi orvvadászok:
„Videó is van az elfogásukról, a kár bő 10 millió.” – ...és ezek még úriemberek voltak, mert nem mindenki az:
Kétszáz vaddisznót lőttek le a Mecsekben: „Az állatokat tömegesen terelték a külföldiek puskái elé. Vérben ázott a talaj.” – Pornóforgatások, állatmészárlás...lassan utolérjük a fejlett nyugatot :(((
Japán legnagyobb korallzátonya halott vagy haldoklik: „Szinte visszafordíthatatlan a pusztulás.” – Nyilván ennek sincs semmi köze Fukushimához. Nyilván!
ma is tanultam valamit – Kihalás fenyeget egy bogarat, mert a hím inkább sörösüveggel szexel – Már a bogarakat is megfertőzte az MGTOW?! ÉBERSÉG!!!
Elpusztult Vobara, a Fővárosi Állatkert egyik koalájaHARAMBE RELOADED!! :((
A háború, amiben Amerika gyerekkatonákat vetett be: „Rágcsálók voltak az évi félmilliárdos kárt okozó ellenség, több százezer állat pusztult el.” – Kb. annyi eszük volt nekik is mint a kínaiaknak a Nagy Ugrással.
Egy kiskutya tényleg zöld színnel született: „De már kifakult!” – Szerencséje hogy nem változtatták gyíkká. A színe megvolt hozzá...
Az állatkínzás miatt lefújták az Egy kutya négy élete premierjét: „A stúdió ugyan nem kér elnézést, de közli, hogy a vízbe kényszerített kutyának nem lett baja.” – Persze, mert négy élete volt :SSS
Rettenetes körülmények között él Harry Potter baglya: „A többi filmes állattal együtt, szűk ketrecekben, megfelelő élelem, és állatorvosi ellátás nélkül szenvednek.” – Gondolom jogdíjat ők se kapnak meg a kutya se :(((
Tigris szedett le egy drónt: „A gyönyörű kapásról látványos videó is készült.” – Már kezdtem örülni és raktam volna a másik rovatba amikor jött az update:
Azokat a szép, drónra vadászó szibériai tigriseket meg fogják ölni – Azt nem lehetne hogy a drónosokat lőjék ki helyettük? Sajnos úgy tűnik, nem:
Nem vett jegyet, felfalta egy tigris: „Az egyik kínai állatkertben halálra marta az egyik látogatót egy tigris. Minden jel szerint a baleset azért történt, mert a férfi nem akart jegyet venni, ezért átmászott az állatkert háromméteres kerítésén. Pechjére a tigrisek kifutójában landolt. A vadállatot (mármint a tigrist) lelőtték, a férfit pedig a gyors beavatkozás ellenére sem lehetett már megmenteni, belehalt a sérüléseibe — írja a BBC.”HARAMBE RELOADED VOL. 2.! :((((


CSÜTÖRTÖK, MÁRCIUS 2.:
ORION FELSZÁLLT AZ ŰRHAJÓRA

0
The Dark King riseth?


Kiemelten ajánlott:
HBO, 21:30
– Közhely (bár attól még igaz) hogy a tavalyi év a hírességek haláleseteiről szólt (majd vissza is térek rá a Recorder-válogatásban), de Carrie Fisher és Debbie Reynolds még ebben is furcsa párost alkotott: egymás után mentek el alig pár napon belül, mintegy befejezve az egész életükön végighúzódó kettősséget (előadóművészi karrier és az ezzel járó nyilvánosság). Reynolds mindene a mozi és a színpad volt így lánya is kicsi korától kezdve ebben a világban élt, nem is volt meglepő amikor ezt a szakmát választotta ahogy az sem hogy minden eszközzel próbált kilépni a mama árnyékából és hogy az elvárások elől a szenvedélybetegségbe menekült. A hullámvölgyeket szerencsével, humorral és kitartással vészelte át hogy végül komédiát csináljon belőlük (szerepelt is vele a blogban), de a (szerencsére még életükben elkészült) Vakító fények már anyáról és lányáról szól, na meg a mindent megőrző médiáról aminek "hála" mi most végigkövethetjük kettejük útját (és persze újfent elgondolkodhatunk a hírnév árnyoldalain).

Talán érdemes:
Sundance TV, 00:30
– Az Elvis-imitátorok-epigonok hozzátartoznak az egyetemes kultúrtörténethez, azonban mindig vannak akik valami extrát próbálnak csempészni a jólismert dalok mellé. Így volt a kiváló hangi adottságokkal rendelkező Jimmy Ellis is aki eredetileg csak sima énekesként akart érvényesülni, de végül a Sun Records támogatásával lovagolta meg Presley halálát és hogy a rajongók képtelenek voltak elfogadni a tényeket. Egy, az énekesről szóló  fikciós konteóregény főszereplője után felvette az Orion nevet és sorra adta ki a kis,- meg nagylemezeket, a szekér egy darabig futott is. EZ a Sun Records persze nem AZ a Sun Records: Shelby Singletonnak több köze van Parker ezredeshez mint Sam Phillips-hez akitől megvette a nevet és vele mindent, plusz volt annyi esze hogy NEM erősítette meg a pletykákat miszerint pártfogoltja valóban a saját halálát eljátszó Elvis volna (lásd a művésznév-választást is), hagyta hogy mindezt a rajongók lássák bele és tejeljenek. Neki köszönhető hogy Ellis végül igazi egytrükkös emberként vonult be a történelembe: hiába hogy megvolt a tehetsége és főleg a hangja, ezt a poént ebben a formában csak egyszer lehetett elsütni. Azt lehet mondani hogy ha egy tribute-zenekar élére állt volna, még azzal is jobban járt volna mivel Singletonnak nem csak menedzselésben volt példaképe Parker hanem az anyagiak elosztásában is, a többit mindenki maga kitalálhatja: természetesen a pénz nagy részét nem az tette zsebre aki hangját és arcát adta az egészhez (mégha maszkban is).

Kis hírek a nagyvilágból:
Mickey Rourke 64 évesen is szorítóba lépne – Mint mi? Boxzsák? LOL!
GAMER GIRLS – Milyen vason játszik egy gamer lány? – Egy szóban? SEMMILYENEN, mert a gémerség a Ffférffiak kiváltsága ^^ Vagy nem?...
retro – A jugoszláv számítógépes magazin címlaplányainál kevés ütősebb inger akad – Aligruhás csajok és számítógépek!!! MI KELL MÉG?! :)))
Business – boltkór – 5 ok, ami miatt felesle­ges dolgokat is megveszünk: „Mivel vesznek rá minket, hogy bármire elcsábuljunk?” – Mármint titeket? Semmivel, mert gyárilag konzumidióták vagytok.
Otthontérkép – 10 lakás 10 millió alatt a VIII. kerületből!: „A VIII. kerület a főváros egyik legkomplexebb városrésze, minden értelemben.” – Hát igen, így is lehet mondani, maradok is inkább a kevésbé komplex városrészeknél...
vörös köd – Gumicukor – Rózsának öltözött, gépsonkának nézték – Farsang vagy díjátadó? Tökmindegy, inkább örüljön hogy nem darálták le és ették meg!
Egy orosz fúrótorony rálőtt egy ukrán katonai gépre – Hát igen, ez gyakori arrafelé, ilyenek ezek az orosz fúrótornyok...
6 jel, hogy nárcisztikus szülő nevelte önt – Mi volt a kérdés? Nem hallottam a zsenialitásomtól...
Felvágta az ereit a börtönben Bándy Kata gyilkosa: „Az életfogytiglanra ítélt férfi életét megmentették, sajtóértesülés szerint jelenleg az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetben őrzik.” – ...csak nehogy végül idegi alapon kiengedjék...na mindegy, addig is:
 
Timur Link2 2017.02.21. 11:55:25
Péntek úr! Csak gyakorolni! Sokat gyakorolni!

Miért ferdeszeműek a magyar szabadságharcosok Japánban? – Ugyanazért amiért Jézus sárga ugyanott, Afrikában meg fekete...
Halálra gázoltak egy magyar portást Brightonban: „1958 óta élt Angliában, rendőrségi üldözés közben gázolták el.” – ...csak azt nem tettétek címlapra hogy NEM ŐT ÜLDÖZTÉK. Hiába no, első a pártatlan, ojjektív tájékoztatás!!4 négy
Ferenc pápa nem akarja többé látni magát az eurón: „A pápa képmása nem szerepel többé a vatikáni euróérméken.” – Az nem lehet hogy SEHOL ne szerepeljen? Mert én nem csak az eurón nem akarnám többé látni :SSS
Rosszullét miatt kórházba szállították Charles Mansont: „Sürgősségi ellátásban kezelik.” – Na, a másik közpénzen üdülő szörnyeteg :SSS Évezred kommentje-candidate:

0

VISZLÁT SZOMBATON!


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés