2017. 03. 15.
Best of Recorder 2016
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):

2016-ban minden eddiginél több híresség hagyott ott minket és minden eddiginél jobban csúcsra járatódott a sekszes téma, amit közben próbáltak eladni feminizmusnak meg Erős Női Imidzsnek. Istenkáromlásból és erőszakból valamivel kevesebb jutott, de más „zenei” blogok kipótolták azt is. Jöjj és lásd!

ROCK AND ROLL
Minden szinten szinte semmi, ahogy eddig is:

r – Madonnától Beyoncéig: „Rajtuk nevelkedtek a teltházas pesti koncertre készülő brit srácok.” – Elég baj az :SSS
Recorder – Goromba – jó név, nem?: „Havonta egy számot szállít a fura márkanevű magyar technozenész.”
rec – Szexepil? Rágugliztam.: „Egy magyar programozó egyedül csinál jó zenéket és videoklipeket.” – Összeállhatna az eggyel felette levővel.
r – Lady Gaga: semmi cicoma – ...és tényleg tud zenélni extravagáns külső nélkül, csak megint rájött hogy ez nem kifizetődő.
Rec' – Mulder és Scully dalolnak: „Az X-akták sztárjai, Bruce Willis, David Hasselhoff és Miley Cyrus is.” – Egy szó: NEMZETHALÁL.
r – Italodisco: de jó ez a szar: „Csini csajok, vacak videók avagy 10 csodás szám a 80-as évekből.” – Sőt, minél szarabb, annál „jobb”:
Recorder – izé... – A 10 legsuttyóbb magyar bulizene: „A 90-es években ömlött a szar a jónépre. Ők meg kajálták.”
rec – Aki Halász Juditot szereti: „Szeretheti mondjuk a Scootert is. Sőt még a Chemical Brotherst is.”
r – 1996: Kozmixtól Kispálig: „20 éve tarolt a Prodigy és égő volt a Red Hot Chili Peppers.”
r – Sikítoznak a lányok – ...és a fiúk is, főleg a drukkerek, mert 2016 a foci éve volt:
r – Halott Pénz: hajrá Böde!: „A foci EB tartogat még fordulatokat a magyar popzenészek szerint.”
Recorder – Magyar focihimnuszok: „Őrület: a hazai popsztárok a hazai csapatnak szurkolnak, de ki miért?”
r – Kedvencünk egy barom: „Sztárok, akiket megutáltunk a Facebook és az Instagram miatt.” – Még szerencse hogy akarok STÁR lenni és enélkül is tudja mindenki mekkora barom vagyok :D
rec – A Quimby énekese elárulta magát: „Hogy manipulál Kiss Tibi?”
R – Egy lány a pesti éjszakából: „Diánát 21 éves korára a legmenőbb zenekarok akarják. Mutatjuk, miért.”
rec – Neki tényleg jár a diploma: „A magyar egyetemista megtervezte és le is gyártotta, amiről álmodott.”TISZTELET!
Recorder – fotó – A 80-as évek sosem látott rockfotói, Bikinitől Bonanzáig:
„A fényképész, aki lekapta a rendőr-Zsigulival pózoló Flipper Öcsit, a sörösdobozt fogdosó Charlie-t, és megsüketült a Pokolgép-koncerten, ahol durva koponyasérüléseket okozott a felrobbanó pirotechnika.” – Hát igen, régen minden jobb volt, még a metál is vérre ment!
Recorder – legenda – Feró és Edda a 80-as évek sosem látott képein: „Zétényi Zoltán fotós-újságíró annyi remek, magyar pop­történeti dokumentumnak beillő fényképet készített - jó­részt - a nyolcvanas években, hogy vétek lenne nem meg­mutatni őket. Fotók a fekete bárány Ricsétől a temesvári Bikinin át a bugyivillantó Keresztes Ildit ölelgető Patakyig.”
Recorder – híres – Tíz szám, amit érdemes rende­sen meghallgatni Rihannától: „Ritka az ilyen szupersztár: énekelni is tud és a zenéje sem gagyi. Íme a top 10 dala, amit érdemes hallgatni.” – Tudjuk, láttuk a Szigeten, hallottuk Jon Bon Jovinál is...
re – Kaszálnak, de rinyálnak: „A legnézettebb YouTube-sztárok óbégatnak a leghangosabban.”
Rec' – Cuki, copfos, japán: mi az?: „Babymetal. Három tokiói gimis lány odavert a macsó rockereknek.” – ...ja, csak se a zene, se az imázs nem az övék, amúgy színtiszta antimacsó feminizmus ez is.
Recorder blog – Sztárgázsi: egy sajtburger – ...és még így is túlfizették:
REC – "2015 van, bassza meg": „Szarráproducelt, fájdalmasan rossz popdalok helyett íme 24 jó szám.” – ...amik csak simán szarok voltak még 2016-ban is:
Recorder – zene – Top 50 lemez 2016-ból: „Ha csak egy idei albumot hallgatnál meg, ebből az ötvenből válassz. De inkább hallgasd meg mindet!” – Inkább egyiket sem, kössz :))
Recorder – A Beatles a Stones ellen: „Haverbandák harca: még 2016-ban is küzd egymással a két ősi rivális.” – A Beatles nyert, mert időben abbahagyták.
Recorder – Legendák – Miért veszett össze Paul McCartney és Michael Jackson?: „Mi más, mint a pénz miatt? Az egész sztori úgy kezdődött, hogy a két legendás előadó 1981-ben rögzített egy duettet, Jackson meg úgy mellesleg üzleti tanácsot kért McCartney-től - amit aztán meg is fogadott, csak éppen úgy, ahogy Paul sosem gondolta volna.” – ...és itt is a Beatles, azaz McCartney nyert, mivel túlélte Jacko-t.
Recorder – Best of Sziget: Jamaica: „20 isteni gondűző lemez kánikulai bambuláshoz, nyári éjszakákhoz.”MAGYARUL: füvezéshez ^^
rec – Másnaposan a Mecsekben: „Kispál? Punnany? Itt az újabb hülye nevű pécsi zenekar: a Gézakékazég. (...) (Disclaimer: a zenekar frontembere és a Recorder magazin főszerkesztője rokoni kapcsolatban állnak egymással, de a Gézakékazég zenekart nem emiatt szeretjük.)”SEEMS LEGIT!
rec – Pet Shop Boys: jó vicc?!: „Vének, de vérprofik: divatos zenével gúnyolják ki a divatmajom zenéket.”
Recorder – Kibe köt bele Varnus Xavér?: „Mint a lecsúszott Kocsis Zoltán és a Viszkis a hányásszagú restiben.”
r - Világsztár a Megasztárból?: „Az USA legjobb zenei egyetemére jár a magyar énekesnő - de ki is ő?”LESZA remélem azzal amit ott tanul jóváteszi a valóságsós szereplését!!4
rec – 82 évesen a zsinagógából: „Újra jelentkezik a zsidó öregember, akire az egész világ hallgat.” – Igen, a származást még Cohennél is külön ki kell hangsúlyozni, hátha rácuppannak a trollok :(((
Recorder – híres – Popsztárok képregényben: „Péterfy Bori igazából macskanő, David Bowie meg félig vizsla. Íme a legjobb rajzolt zenészsztorik.”
rec – Hé, Cseh Tamás még él!: „Fiatal srácok, akik korábban nem is hallgatták, most csak őt játsszák.”
rec – Nobel-díjat? Ilyennek?: „A fél világ nekiesett Dylannak, pedig ő csak a dolgát végzi. Jól.”
Recorder – Gyémánt a trágyában: „Nu-metál? Mielőtt elhányná magát, itt egy 20 éves, mégis jó zenekar.”
rec – Brékelő nagyfater!: „A hátonpörgés és a moonwalkolás is jól megy a vén szakállasnak.”
rec – Jól táncol ez a takarítónő!: „Főleg miután lecserélte a melegítőt szexi forrónacira és tűsarkúra!”
rec – Géza vagyok, Havannából: „Top 10 rumbaválogatás, a Kubában is jól ismert magyar zenésztől.”
Recorder blog – Barbiék zenélnek: „A Blahalouisiana lemezét nemcsak az énekesnő miatt kell hallgatni.” – ...annyira nem hogy rögtön a karrierjük elején pucérkodott is egy jót.
r – Egy fesztivál sosem 100%: „Bérelt cucc, letekert hangerő, fáradt zenészek, áfa. Miért lepődünk meg?”
R – Sziget: á, legyen még 1 nap!: „Fogadjunk, hogy egy sztárzenekar csak a zárás után érkezik Pestre.” – Fogadunk hogy a prodidzsáj lesz az?
rec – Sikeres fesztivál? Bezárjuk.: „Miért szűnik meg egy évek óta telt házzal futó magyar fesztivál? Csak.”MAGYARUL: ők is kaptak egy lófejet a Szigettől :DDD
rec – Na, végül jó lesz a Sziget?: „A frissen bejelentett fellépők közül egész sokan megérik az árukat.” – Lesz prodidzsáj is? LOL!!4

STÁROK, HALÁLOK & ÉVFORDULÓK
...mert 2016 ezekről szólt:

rec – A 70-es évek sztárfotói: „Ma már sokan halottak közülük, de ezeken a képeken nagyon is élnek.”
rec – Bowie bemutat a halálnak: „Soha nem voltam Bowie-rajongó. Majd betettem a lejátszóba a Blackstart.” – Na EZ a baj ahogy az imént Cseh Tamásnál is, hogy innentől az összes divatmajom „felfedezi” magának:
recorder – Nagyon nem akarja elfelejteni a világ David Bowie-t: „Egy hete ő a világ ura: a Föld, sőt már a Naprendszer is neki hódol.”
rec – David Bowie meztelenül: „És bajuszosan. És pajeszosan. És kalaposan. Kiváló színész is volt.” – Ja, csak úgy mellékesen...
rec – Hollywood magyar hangjai: „Morricone, Zimmer, Reznor, Rózsa: zeneszerzőkből is lehetnek sztárok.” – Trent Reznor is magyar? Nem is tudtam róla, lehet hogy ő se...
rec – Halott Pénz vs Kanye West: „Az imádott magyar zenekar dj-je kritizálja az önimádó világsztárt.” – Gigászok cicaharca.
Recorder – Az utolsó Dévényi-interjú: „Halála előtt hidegháborúról és cenzúráról is beszélt a legnagyobb Bikini-slágerek szerzője.”Végre valami értelmes olvasnivaló. Miért nem tudtok mindig ilyen híreket hozni ilyen korrekt címekkel?
Rec' – Aki látta a saját halálát: „Kifosztotta a zsidó bácsit egykori szerelme, de ő csak mosolygott.” – Egy ennyire jó Leonard Cohen-cikkből miért pont megint a származását emelitek ki?
recorder – 15 évesen meghalni: „A szikláról lezuhant fiú apja, a híres zenész filmre veszi saját gyászát.” – Tényleg csak a gyereke halálával lehet eladni Nick Cave-et is? :(
rec – Kurt Cobain még moso­lyog is az újabb fotókon!: „További képek a '89-es budapesti koncertről.”
Recorder blog – retro – Ma 30 éve adta magyarországi koncertjét a Queen: „1986. július 27-én fellépett a Népstadionban a Queen, ami a szocializmus akkor nem látott vége felé kisebb cso­da volt, hogy összejött. A 30 évvel ezelőtti szuperkoncertet belügyesek, sikkasztók és maga Berecz János segített összehozni, a devizát meg Schmitt Pál szerezte.” – Szerencsére van remény, mert:
rec – Freddie Mercury bajsza él!: „Ráadásul egy magyar szintibuzi arcán született újjá a legendás szőr.”Same moustache, different style. SEEMS LEGIT!
rec – Vérrel aláírt szerződés: „Most lenne 60 éves, de nem lesz, mert 37 éve megölte magát. Ki az?”
Recorder – fotó – Somló Tamás örökifjú fotói: „Ilyen volt fiatalon: loboncosan, csehszlovák sörrel, rövidnaciban.”
R – Meghalt a világ első punkja: „Az 1970-es évek elejétől csinálta botrányos koncertjeit ez a jóember.”
rec – Szörnyethaltak a sikerért: „Autóbalesetben elhunyt a zenekar összes tagja, most listavezetők.” – Megérte. Ja nem, és nem is a siker kedvéért haltak meg, de ugye már nem nagyon tudnak reklamálni a címadás miatt.
Recorder – Főbe lőtte magát a zenész: „De miért lesz 71 évesen öngyilkos a világ egyik leghíresebb billentyűse?” – Természetesen a betegsége miatt, de ő sem tud panaszt tenni a címért.
Recorder – Elhunyt a Beatles ötödik tagja: „90 évesen halt meg George Martin, aki nélkül senkik maradtak volna.”
rec – Egyedül is mehet nászútra: „Autóbalesetben meghalt az angol lány vőlegénye, furcsán gyászolja.”
rec – Még 3 zenész halt meg: „Trágár rapper, dobos és gitáros az új év újabb áldozatai. Mi folyik itt?” – Nem mindegy? Lehet megint hullatni a krokodilkönnyeket, az a lényeg...

BROG
...különösen a NEMZETzenészhalálos rovat után lesz ez nagyon érdekes:

rec – Bowie elájult a színpadon: „1973: az énekes úgy túlpörgött, hogy rosszul lett. Talán a drogtól?” – Az egyik percben szemforgatva gyászoljátok, a következőben a túlpörgéseit mutogatjátok meg a drog hatása alatt csinált interjúin-dalain röhögtök:
rec - A kokainos srác is vicces: „Mutassuk Bowie legjobb dalait? Jó, de el is mondjuk, melyik miért az.”
rec – Részeg interjú: klasszik: „Élő tévéadásban kezd ki a vicces szexgép a meglepett riporternővel.” – Természetesen James Brown-tól ez is MENŐ és nem sekszista-nőiprincípiumos, amúgy nem részeg volt hanem PCP hatása alatt állt.
rec – Függő magyar zenészek?: „Leleplező videót mutatunk néhány hazai előadó terápiás csoportjáról.” – Nem hallatszik a zenéjükön a brogozás, azabaj.
rec – LSD-vel etették kiskorában: „Aztán sztriptízes lett, majd zenész. Rockerfeleség-sztorik, első rész.”Hallatszik a zenéjén a brogozás, azabaj :SSS
rec – Jean-Michel Jarre függő: „A francia zenészlegenda budapesti koncertje előtt beszélt addikciójáról.” – Nála viszont nem drogfüggőségről van szó, bár annak belengetése nélkül senki se kattintana a cikkre.
Rec – Jaj, vegyék el tőle a babát!?: „Videó egy szakállas zenészről, aki kocsmába vitt egy ijedt csecsemőt.” – Ha nem szakállas nő (vagy annak öltözött férfi), akkor ez simán csak uncsi a többihez képest...
Recorder – Bedrogozott macskák: „Vicces videón nézhetjük, mit is hallucinálhatnak az LSD-ző cicák.”HA HA VERY FUNNY, főleg annak ismeretében hogy az amerikai katonaság rendszeresen droggal kísérletezetett állatokon, van róla videó is, persze az nem ilyen cuki vicces jópofaság mint ez :SSS

SEKSZ
Egyedül, csoportosan, állatokkal, ahogy azt 2016-ban kell:

rec – Szex közben nincs zene: „Íme a basszusgitáros, aki képtelen két dologra figyelni egyszerre.” – Az a baj hogy a zenéjére sem tud figyelni, seksz nélkül sem.
r – Nem pisilnek a wc-ülőkére: „Miért akarnak csajok lenni a pasik? Szexuális identitással játszó videó.” – Most akkor a feminizmus mégis a péniszirigységre vezethető vissza? LOL!
Recorder – Odett és az ikerlányok: „Magyar és kanadai popcsajok: nyáron úgysem kell más!” – Dehogynem: GIANNA MIC sör kell. SOK sör.
r – Buli meleg ikerlányokkal?: „Tegan és Sara 4 év után újra Pestre jön, csak közben világsztárok lettek.” – :sóhaj: OK, akkor MÉG KÉT sör.
Recorder – Mit csinálunk álmunkban?: „Pihent(ető) videó: nézzünk egy alvó, meztelen embert egy teljes órán át.” – Egy órát bámuljam egy férfi pucér seggét? Elment az eszetek? Akkor már inkább MÉG HÁROM SÖR alszok én is!
Rec18+ Maszatos meztelenség: „Ölelkező testek, sejtelmes homály: szexi zenéhez szexi videó dukál.” – Unalom...
recorder +18 Sejtelmes mellek – Uncsi. Zene nincs?
rec – Combok, csókok, latex: „Két nő fonódik egybe az ágyon, nézők előtt. Érzéki videó.” – Lásd fentebb.
recorder +18 – Nő csábít nőt: „Olyan ellenállhatatlan ez a két lány, egymásnak sem tudnak ellenállni.” – U-NA-LOOOOM!
r 18+ Az énekesnő táncol és vetkőzik az általa rendezett klipben: „Elmondása alapján a felnőttkor és -lét elleni lázadásról írta a dalt.” – ...meg az Elnyomó Patriarchátus ellen is, nyilván, amúgy meg vetkőzés nélkül is megáll a maga lábán a zenéje. Ja, nem.
Recorder blog – Hm, villantsak cicit? – Íme az első Playboy-nyuszilány, aki maga dönt, mennyit mutasson meg. – Igen, Sky Ferreira dönt, persze, hogyne, lapozzunk...
rec – Playboy-címlaplány Pesten! – Igen, ez is Sky Ferreira aki továbbra sem a „zenéjéről” ismeretes hanem a pucérkodásairól: „Kiszúrtuk az Instagramon, hogy az amerikai sztárcsaj már 4-5 napja Magyarországon van. De miért?” – Gondolom azért hogy leszarhassam.
Recorder – Mindenhol, mindenkivel: „Az afrofrizurás lány utcakölykökkel, bárokban és táborokban is nyomta.” – Az lepne meg ha nem ezt tenné:
rec – Érzéki testbeszéd videón: „Egy lány végiglátogatja a szeretőit, miközben szól az Ace Of Base dala.” – ...és a következő fázis amikor őt látogatja meg az összes exe, de egyszerre:
Rec18+ Orgia lett a házibuliból: „Nem elég szexi a parti? Ez a videó ad pár ötletet, hogyan dobjuk fel.”
Recorder – Kylie és a kurtizánok: „Pont 15 évvel ezelőtt mutatták be a filmtörténet legszínesebb orgiáját.” – ..avagy idősebbek is elkezdhetik :DDD
Rec 18+ Ilyen a hippi szexorgia: „A 70-es évek kommunájába les be a hollywoodi színészsztár videója.” – Ez valami újkori népbetegség hogy színészek-rendezők mindenben tehetségesek akarnak lenni és próbálnak ilyen alter-zenéket csinálni? Itt van ez, aztán nálunk flígaufbence drone-zenéje, ja meg minden nyomasztások ősapja is:
rec – Jó szexelni éjjel autóban?: „A nőnek jó, a pasinak rossz. Ebben a David Lynch-videóban legalábbis.” – Á, a fentiek után ez is uncsi, szinte már keresztény-konzervatív. Amúgy dévidlincs-videóban szerintem mindenkinek rossz lehet sekszelni :SSS
Record – Nőket, nagy mellekkel: „Mit is rajzolgat most Chris Isaak, a 60 évesen is vicces MTV-sztár?” – Még jó hogy már nem zenél, csak rajzol. Vagy ha igen, legalább én nem tudok róla. Ha már képzőművészet:
r 18+ Aktképek egy vén kujonról: „Meztelenül pózolt a 69 éves Iggy Pop - persze, hogy megörökítették.”SUNÁZNÁM akarom mondani még mindig jobban tartja magát, mint Madonna pedig benne nincs se szilikon, se botox és többet is cuccolt... :SSS
rec – A 80-as évek fitness-csajai: „Feszülő tornadressz, bronz bőr, ülepek és ütemek: fincsi retrovideó.”
rec – Vén kecske, táncoslányok: „Feszes dresszes csajok, kiskutya, kiégett tévésztár: New Order-videó.” – Ennyi sekszizmus után kicsit fejbevágó valamivel később ezt olvasni ugyanitt:
Recorder – Leszámolás a zeneipari szexizmussal: „Ne fogdosd a fenekemet! Belebukott a PR-főnök az énekesnő zaklatásába.”
Recorder – Megerőszakolta? Na és?: „Az öntudatlan lányt megdugó srác idióta barátja is eléggé megszívta.” – Remélem is, bár egyesek szerint ha fizetnek érte azzal minden jóvá van téve:
Recorder – Szex 60 millió dollárért: „Tényleg megerőszakolta producere a magyar származású világsztárt?”
rec – Hopp, már viszi is a lányt!: „Vigyázzon, nehogy önt is felkapják az utcán! Itt a videó az elkövetőkről.”MAGYARUL: rape made funny.
Recorder – A hetvenes évek amerikai televíziózásának legalja: „A Gong Show szórakoztatóbb volt, mint a mai tehetségkutatók.” – Ez annyira fontos hogy másodszor, még click bait-ebb címmel is ki kellett rakni:
rec – Kebelcsoda és pénisznyalóka: „A Gong Show szórakoztatóbb volt, mint a mai tehetségkutatók.” – Akkor gondolom ebben sem a tehetség volt a lényeg.
Rec 18+ Jé, ilyen jó a fenekem?: „Lányok lemezborítókon: profik és amatőrök, pucéran és bikiniben.”
Recorder – retro – Ez régen tényleg jobb volt: a 70-es évek lemezborítói: „A Stones cipzáras sliccet, Santana pucér nőt, a Floyd tehenet tett rá.” – Akkor még lehetett is, persze csak külföldön:
Rec 18+ Betiltott meztelen fotó: „Kommunista cenzorok miatt kellett cserélni az újlipótvárosi cicis képet.”
recorder 18+ fotó – Cicis modellek, szőrös hónaljak: a 80-as évek koncertjeinek fotói: „Zétényi Zoltán fotós-újságíró annyi remek, magyar poptörténeti dokumentumnak beillő fényképet készített - jórészt - a nyolcvanas években, hogy vétek lenne nem megmutatni őket.” – Egyes dolgok létezését talán mégis jobb lenne eltitkolni:
rec – Cicciolina és LGT egyben: „Gondolta volna, hogy ilyen jól kijön egymással Staller és Presser?” – DO. NOT. WANT!, inkább nézzünk még mélyebben a múltba:
recorder +18 – Az 50-es évek pornójaWait, a challenger appears:
recorder +18 – Régen a szex is jobb volt: „Archív pornófilmekből csemegézett részek mai zenére vágva? Tessék!”
recorder +18 – Videoklip a pornóoldalon: „Szexuális függőség, lelki magány, kék rúzs és egyéb nyalánkságok.”Év videoklipje. Kihagyom.
RECORDER +18 A pornó szép oldala: „A mocskos szex tiszta élménynek is tűnhet, ha elég vonzóan filmezik.”ÉS GIANNA HOL MARAD MAGYARUL: pont a lényeg vész el a nagy művészkedés közben:
18+ Üljenek a férfiak arcára a nők!: „Hiába két évvel ezelőtt jelentkezett legutóbb lemezzel a Blonde Redhead, az akkori új számok közül az egyik legjobb, a Dripping most bizonyára olyanokhoz is eljut majd, akik eddig még csak nem is találkoztak a már több mint két évtizede alkotó New York-i trió nevével. Hiába kísérte ugyanis stílusos klip is az akkori megjelenést, Eric Wareheim tegnap kiadott verziójába a művészi képsorok mellé legalább hárommal több férfi arcán elhelyezkedő nő is jutott.” – Itt is a zene a lényeg ^^
recorder 18+ Magenta punciszőr: „Giccses, ordenáré videó szó szerint megkefélt és éneklő vaginákkal.” – Bezzeg ha férfi csinálta volna :DDD
Recorder – A nap bizarr újdonsága a vagina-hang­szóró: „Igen, pontosan az, aminek hangzik.” – Bezzeg ha férfi csinálná ugyanezt a saját nemiszervével...
recorder +18 Szelfi szex közben: „Videón a szőke lány, akit jobban érdekli a telefonja, mint a partnere.”
r – Gerjeszt a töritanárnő: „Szlovákiai fesztiválvideón a fejjel lefelé lógó miniszoknyás jelenség.” – Bezzeg a szlovákoknak fesztiválmocsokból is jobb jut:
rec – Egy srác elővette a farkát: „A Sziget-színpad előtt. Fentről meg észrevette a zenekar. De mást is.” – Zenélés helyett idegenek kukijára figyelnek?! Eddig is sejtettem hogy nem egészen heterók :SSS
Recorder – Terjed a szexuális erőszak a fesztiválokon: „5 lányt kényszerítettek közösülésre, és 40-et zaklattak egy hétvége alatt.” – ...csak azt hallgatjátok el hogy kik voltak. Nem baj, guglizni mindenki tud, meg a sorok között olvasni is... ^^ Amúgy meg tehetsz róla, tehetsz ellene:
recorder +18 Kifutón vetkőzött a modell: „Aztán a nézők között egy lengyel szőkeség is. Bomba sztori videón.”
recorder +18 A meztelenség szép: „Szexi szaxofonzenére 4 perc alatt több tucat pózt nyom le egy páros.” – Sekszizmus!!4 Vagy nem?...
rec – Tinilányok a bezárt suliban: „Két fürdőruhás kiscsaj belóg a nyár miatt üres épületbe. Virgonc videó.”
rec – Mit hoz ki a nőből a tánc?: „Ilyen őrült izgalmas mozgás kell az uncsi ünnepségről kiszökő csajnak.”
Rec18+ Lány átlátszó ruciban: „Ráadásul svéd, tengerparton hever és füstöt ereget. Sejtelmes videó.”
Rec18+ Meztelenül a strandra: „Csupaszon csobban egy lány a mai pesti strandbulit ajánló videóban.”
recorder 18+ Milyen meztelenül futni?: „Pattogó cici, himbálózó hímvessző: fiú és lány összeér lassított videón.”
Recorder – Meztelenül a kádban: „Levetkőzik, bemerül, zenét hallgat, olvasgat, ebédel. Zavarbaejtő videó.” – Á, ha még a kajálás utáni szarást is oda végezné, na AZ volna igazán zavarbaejtő...
Rec 18+ Meztelen énekesnők: „Pucér Pink, Lady Gaga és társaik egy magyar fotós kedvenc képein.” – A Fappening után kit érdekel mindez?
Rec18+ Meztelen nők bosszúja: „A pornócézár lánya csajokkal és lóval is flörtöl új, durva videójában.” – Nem esett messze az alma a fájától, a papa büszke lehet: „A klipben található lóval való szinte meztelen flörtölésre már nem találtunk ilyen kielégítő magyarázatot, de a hatás mindenesetre itt sem marad el:” – Nem bizony, mert LESZAROM.
Rec18+ Mi a franc ez a klipp?: „A pucér orosz modell ágyon, fűben, lóháton és lebegve is csak csinálja.” – Magával a lóval nem? Akkor uncsi...
recorder 18+ Vadkan? Ráülök!: „A meztelen énekesnő provokatív videójában csalfa férfiak ellen lázít.”FEMINIZMUS FTW!!!4 négy NŐI JOGOK FTW!44négy!!
Recorder – Hazai pálya – Kőhalmi pucér hippi lenne: „És mi is a birkával táncolni vágyó humorista kedvenc káromkodása?”LESZAROM, magánügy!
Recorder – Szadomazó italodiszkó: „Szexuális provokáció és újratöltött 80-as évek: éljen az electroclash!”
Recorder – 11 évesen menstruált: „Aztán nemibeteg-gondozóba vitték. 64 testi hibája volt, ma mégis sztár.” – ...de ő sem a zenéje miatt, ugyanis Soma mamagésáról van szó.
REC – Palya Bea és vad női: „Éneklés közben gátlástalanul szeretkezik a közönséggel.”ÉDES FASZOM, a másik öntudatos, de azért fűvel-fával világSTÁRunk...nesztek a horngyulás videója.
Recorder – Magammal szexelek: „Meztelenül vonaglik a tükör előtt a saját testét imádó énekesnő.” – Legalább nem szaporodik és nem is leszbikus. Manapság már ez is értékelendő!
18+ A gyönyör felhői közé maszturbálja magát – Unalom... :SSS
Rec18+ Magával szexelő lány: „Rövidfilm meztelenséggel, vérrel, Grammy-jelölt elektronikus zenével.” – Kapjon Oscart is a Grammy mellé :)))
rec – Maszturbáló ördög: vége: „Meghalt a 80-90-es évek provokatív lemezborítóit tervező grafikus.”
rec – De szereti magát ez a lány!: „Kénytelen kényeztetni testét-lelkét, ha már a fiú mással smárol.” – Legalább egy másik fiúval? :)))
Recorder – Kamera a hálószobában: „Magányos lány hentereg, vetkőzik a videón, aztán ugyanezt a pasijával.” – ...és aztán a fiú is a fiújával ^^
Rec18+ Egy kéz egy orgazmus?: „Maszturbáló lányok és férfiak egy képen: botrányos lemezborító.” – Á, lassan ez lesz a normális, ahogy az sem meglepő hogy a Művészúr Crowley-ra hivatkozik...
rec – David Bowie partnerei: „Scarlett Johansson mellett más nőkkel is összeállt. Meg férfiakkal.” – Igen, továbbra is ez benne a legfontosabb...
r – Hogyan csajozott Leonard Cohen?: „Nőfaló költő, buddhista szerzetes és elismert énekessztár egyben.” – De  legalább megmaradt heterónak:
r – A Quimby csajos oldala: „Új videó ágyban hempergő lánnyal és Szilárd barcelonai üdvözletével.”
rec – Pornótánc, füvezés, gettó: „Két magyar zenész durva, vidám és megható kalandjai Jamaicán.” – Úgy látszik az egzotikus tájak mindenkiból kihozzák a csajos oldalt :SSS
rec – Katona Klári szexi combjai: „Van, akinek ma is bűnös öröm az 1981-es Gömbölyű dal videója.” - EZÉRT FOGY A MAGYAR! ÉBERSÉG!
Rec' – Homoszexuális technobuli: „Aki jó zenés melegpartira vágyik, most már Pesten is megtalálhatja.” – És tessék mondani, beengedik ide a heterókat is vagy az lesz mint az Ösztrosokknál meg a hasonló exkluzívan kirekesztő partinál? :DDD
recorder 18+ Szex az áruházban: „Amikor a megcsalt leszbikus lány ráveti magát az árufeltöltő fiúra.”LESZA Ez viszont már majdnem heteró-sekszualitás, támogatom.

POLITIKA
Trump, feminizmus, BLM meg ami belefér:

Recorder – A rasszista MTV ellen: „Csak David Bowie beszólása után kezdtek Michael Jacksont játszani.” – Azóta megoldódott a probléma, ma már egyáltalán semmilyen zenét nem játszanak.
Recorder – Osvárt Andrea 1970-ben: „Kedvese kommunista kémek közé keveredett, ölnie kellett.”
R18+ Elcseszett világban élünk: „Felkavaró videóval védi az állatokat ez a Donald Trump-ellenes kopasz.” – Már a skinheadek is Trump ellen fognak össze? Közel lehet a világvége...
r – Így alázzák Trumpot: „Sorra jönnek elő vicces videóikkal az USA bohócát utáló zenészek. Az egyikben még rajzolt Rogán is van.” – Gondolom róla még annyit se tudnak mint a saját elnökükről. Nem baj, most akkor újabb négy évre lesz ihletük, már csak zenélni kell megtanulniuk hozzá :DDD
rec – Halottgyalázó énekes: „Miért tiltotta ki két francia fesztivál a Bataclan-terrort túlélő zenekart?”
rec – Beyoncé: csajok, indulás!: „Házassági válság? Nők elnyomva? Egy cukin laza fuckin’, és elintézve.”
rec – Csehszlovák lemezjátszó: „Magyar punkrock, amerikai funky, zsidó klezmer, balkáni folk, Illés. Marton László Távolodó közelről.”
Recorder blog – A zenekar neve: Sztálin – Japánban lehet is...
Recorder – A női egyenjogúságért egy személyben: „17 éves kora óta nem volt férfival, világsztárként harcol a nők jogaiért”MAGYARUL: rape made funny, mert az hogy valakit 17 éves korában megerőszakoltak és azért nem volt azóta senkivel az továbbra sem vicces, max nálatok.
Rec' – "A nő, aki most megszívat": „Péterfy Bori és Jónás Vera duettje férfiuralomról, cigizésről, szülésről.” – Szerintem tiltsák meg a férfiaknak a koncertjeik látogatását meg a lemezeik megvásárlását is. Kár amúgy mert Jónás Verát jobb fejnek gondoltam :(((
Recorder – Lányok a Duna partján: „Gitárral és géppisztollyal. A fiúk meg csak simán gitárral. Vasárnap.” – Bizony szomorú ez a vasárnap, meg az is hogy ha nők vizionálnak Dunábalövetést az egyesek szerint rendben van.
Recorder blog – Odavág a vagina: „Újabb angol nyelvű klipdalt tett közzé a Pussy Riot orosz feminista/politikai aktivista kollektíva, mely ezúttal a nevükben is szereplő, egy bizonyos amerikai politikus szerint szabadon megragadható testrészüket élteti. Pussy power! (...) A Straight Outta Vagina (...) csípős humorú, és persze abszolút jogos válasz Donald Trump nemrég kiszivárgott és nagy botrányt okozó nőket becsmérlő megjegyzéseire (...), illetve úgy általában a szexista, nőket tárgyként kezelő gondolkodásmódra.” – De poén hogy a nekik menedéket adó ország elnökét cikizik, de a legnagyobb vicc hogy még ez se ment nekik saját kútfőből, a világ legsekszistább, a nőket leginkább tárgyiasító zenekarához kellett nyúlniuk :DDD
r – Megkéselték a meleg fiút: „Itt a durva videó a skinheadek közé keveredett srác véres tragédiájáról.” – Természetesen „csak” megrendezve egy közepesen szar zenéhez.
rec – Rapper, meleg, két jó barát: „Vérfürdő kell, hogy a hiphopsztárok a homoszexuálisok mellé álljanak?” – Nem, nem kell hozzá, akárhogy dolgoztok is rajta:
rec – Skinheadek a feketék ellen: „Bizarr videó: a bandaháború végén megszeretik egymást a harcosok.”
rec – Íme egy rasszista fekete – Neki lehet, ahogy a nőknek is. Amúgy kezd beérni ez a gyűlöletkeltés, amint azt az utolsó rovatban a vége felé látni is fogjátok.
rec – Szlovákiában miért lehet?: „Trencsénben már 20 éve csinálják. Magyarországon meg sem próbálják.” – Nyugodtan mondjátok ki hogy ezért is a kormány a hibás.
rec – Ez a Galaxis legjobb bulija: „Black Bartók, Központ Elhárítási Terror és Felső Tízezer a Rakéta Fesztiválon.”
Rec' – Vonatot lopni a náciktól?: „Igen, az életrevaló Cziffra György így próbált elszökni a haláltáborból.”
Rec' – Cigány világsztár, ismeri?: „Cziffrának cifra élet jutott: nyomor, munkatábor, disszidálás, világhír.” – Egy ennyire jó és tartalmas életutat miért kell ennyire levinnetek bulvárszintre kétszer is?
Recorder – Mocskos, szép ország: „Mitől szeret bele az angol popsztár a Balkán legszegényebb helyébe?” – Talán attól hogy nem ott él.
rec – Brit parasztok, szevasztok: „London szívás, Wales meg csupa birka.” – Ez lehet a Kolin zenekar külföldi megfelelője.
r – A jardon fogsz megrohadni: „Rákosi-rock'n'roll? Kommunista kábító? A legjobb punksztorik egy 1982-ben kicsinált zenekarról.” – Hát igen, akkor még volt tétje a lázadásnak, ma meg:
Recorder – Ki kapta a 200 milliót?: „Zenészeket és rockklubokat pénzel az állami Cseh Tamás Program.” – ...és ebből a pénzből lehet majd írni a nagy kormánykritizáló számokat:
r – Punkok Áder palotájában!: „Ez még hátra van, de a brit uralkodó házába már bejutottak egy csellel.”
Recorder – Jancsó Miklós él!: „A (halál;orgazmus) videójában csók csattan a szocializmus holttestén.”
Recorder – Új Quimby-dal: Forradalom!: „"Segget nyalni, kussban remélni"? Na, ezt nem fogja játszani a Petőfi.” – Remélem ez is csehtamásprogramos állami támogatásból készült, úgy az igazi!!!4 négy
Recorder – Orbán népe: a film: „Megérthetjük belőle, mi folyik itt. Lázító politikai látlelet 12 percben.”
Recorder – Fülledt fuckok, pornó: „Habony-üzemmód, szőröspöcsű kisgyerekek, csajozós szövegek.” – Bírom ezeket a magyar zenekarokat, a jó zenén kívül mindent, de mindent bevetnek a cél érdekében, legyen már egy kis botrány, üldözzék már egy kicsit őket...de nem, továbbra is mindenki a helyén kezeli, azaz le se szarja miket csinálnak :DDD

ERŐSZAK
Bár úgy tűnhet idén ritkábban jutott, valójában nincs így, csak a Recorderesekből került kevesebb a címlapra, majd alul a vegyes válogatásban tovább folytatódik:

Recorder – De mit ártott az a fánk?: „Fura videó, melynek végén fura véget ér egy csokis sütemény.”
r – Felvenné az útszéli lányt?: „Bőrdzsekis rocker, tűzpiros BMW, avagy az autóstoppolás veszélyei.”
recorder 18+ Akarsz vért látni?: „Tessék: három igazán durva videó.”
Recorder – Bizarr videó az új Quimbi-dalhoz: „Füllesztő, klausztrofób hangulatú, vérző guminővel.” – Látom ők is a nemzetközi áttörésre gyúrnak. Nektek meg helyesírásra kéne (Quimbi)...
Rec18+ Horror a fogorvosnál: „Azt a szájbafúrt videóját! Csak az nézze, aki sosem félt a kezeléstől.” –  Megnéztem és közben még meg is ebédeltem.
rec – Kiszúrom a szemed, teee!: „Késeléssel fenyegette meg a piás rocksztár a világhírű színészt.”
Recorder – Meghalok az erdőben: „Svéd erdészek naphosszat eltévedt metálrajongókat mentenek ki.” – Egy kérdés: MINEK?!

BLASZFÉMIA
Ebből is mintha kevesebb lett volna és ennek többségét is a vegyesben kell keresni:

r – Kápolnában gitározni oké?: „Nemcsak zenéltek, de videoklipet is forgattak a szent helyen. Jól tették.” – Nem tették jól, máris jönnek a trónkövetelők:
Recorder – Biciklizik a mosómedve: „És kaját lop és macskát terrorizál és imádkozik is. Ő az új videósztár.”
rec – Jaj, vetkőző apácák minek?: „Oké, be vannak gyógyszerezve, de mit keresnek a Bowie-dal klipjében?” – Csak a csürhét próbálják szórakoztatni:
R18+ Vigyázat: pucér apácacici!: „Mi az istent keres ezen a lemezen egy fedetlen keblű, ájtatos nő?” – Az Index-címlapot. Ja nem, azt ti keresitek ezzel a szeméttel.
R18+ Ilyen egy szexmise?: „Ennyi mell és segg között alig tűnik fel a bevillanó összefirkált punci.”MAGYARUL: csak a kereszténységet lehet büntetlenül gyalázni akár még karácsonykor is :)))
Recorder – Az ELTE előtt szelfizett a sátánista Playboy-címlaplány: „Instagramon osztja meg a világgal új budapesti kalandjait a szőke Sky.” – Jaj, kapjon már Ferreira kisasszony egy Kossuth-díjat, Oscart, Grammyt, aranylövést, hepatitist, BÁRMIT csak kussoljon el végre...

EGYEBEK (QUART, LÁNGOLÓ, STB.)
Mivel az ex-Recorderes Musicpress idén gyakorlatilag eltűnt az Index címlapjáról (ez pedig olyan mintha nem is létezne), a trónkövetelőkre elég nagy elvárás nehezedett szaröntésügyben, de ők - mint mondtam volt - szerencsénkre (?) helytálltak a csürhe deszenzitizálásában, lezüllesztésében és persze a vallásgyalázásban (nyugi, itt is csak a kereszténység a célpont):

Rappelve, meztelen nők között indul 2016: „Kendrick Lamar tarolhat az idei Grammyn. A To Pimp A Butterfly című lemezét 11 ilyen-olyan kategóriában jelölték.” – ...és ha nem nyer, majd itt is lesz hashtages tüntike az Elnyomó Fehér Zeneipar ellen (#GRAMMYSSOWHITE), pedig egy ilyen tartalmas, értékes lemez igazán megérdemelné akár az Oscart is:„Az albumhoz már így is készített számos, igen impozáns klipet, most itt van egy újabb. A rövidfilm címe, hogy God Is Gangsta, és ugye ilyen című dal nincs is a lemezen. Szóval ez inkább egy kisfilm, amit Lamar zenéje fest alá. Ahogy már több előző, így ebben is van felnőtt tartalom, szóval csak 18 éven felüliek merjék megnézni a félmeztelen lányokat benne. Bónuszként pedig  egy szintén korhatáros rapdal, igaz ez csak szövegileg az az angolul tudoknak: az új Kanye West-dalhoz ide kell kattintani. Ugye, hogy csodásan kezdődik 2016!” – Blaszfémia, meztelenkedés, fos zene...a csürhe számára mindenképp jól kezdődik az év:
l 18+ Leszbicsók Dél-Afrikában: „A Die Antwoord klipjében a nemi szervek mellett drog is van, szokás szerint.”TESSENEK MÁR BROGOZNI, NEM ÉRTED, BUTA CSÜRHE?! BROGOZZ!44!!! NÉGY NÉGY
redelle – híres – Heroin, halál, harmónia: Rolling Stones-famíliák: „Keith Richards-nak öt gyerekéből négy maradt életben, elsőszülött fia pedig átélte a Rolling Stones gitárosával a legdurvább rock n' rollt. A szupermodell anyák révén mára mindenki modellkedik, aki Richards.” – Elég baj az, bár lehetne rosszabb is a helyzet, ha például ők is „zenélnének”:
lángoló gitárok – Nagyon durván bedrogozott Beatles: „John Lennon fia összeállt a Primus agyával, olyan is lett a végeredmény.” – ...de erre se lenne senki kíváncsi a papa zenekara meg a brogok emlegetése nélkül ^^
más tészta – Madonna kézzel szereti: „Az 58 éves popdíváról extra érdekes képekre bukkantunk.” – Most is csinál magáról extra érdekes képeket, azabaj:
prominent – Madonna pucéran beállt Katy Perry mögé: „Fürdőszobai szelfit posztolt a pop királynője. Ruha az nincs rajta, de minden más igen. Hiába, ha egyszer az ember lánya a testéből is él, nem lehet csak úgy felöltözni és szavazásra buzdítani. Ám ezúttal nem Madonna volt a kezdeményező, bár korábban ő is meztelenül ösztönzött voksolásra, de hol van már a tavalyi hó. Az történt, hogy Katy Perry énekesnő egy videóban meztelenül invitálta az amerikaiakat a november 8-án esedékes elnökválasztásra.”ÉDES FASZOM! Katy Perry ÉS Madonna meztelenül? Két ok hogy az egész Föld bolygó Trumpra szavazzon :SSS
Péterfy Borit betömött szájjal tuszkolták a csomagtartóba: „A baljóslatú erdőben fura dolgok történnek, de az énekesnő sem most jött le a falvédőről. Klippremier!” – Ugyanez a Fülesbagoly blogban:
fbly – Beleket szaggat Péterfy Bori: „Zavarba ejtő, néhol horrorisztikus klipet forgatott az új lemezen szereplő Szép halott című számához.” – Kezd már Bori is madonnásodni: minél idősebb, annál inkább ráfekszik a botrányra, reméljük vetkőzni nem fog, mármint a zenéjéhez, „színházban” már ezt is megtette (a Madonna-Perry-Trump tengelyből kiindulva: ha Bori is csinál egy pucérkodós videót onnantól újra biztos a kétharmad). Amúgy meg ez egy férfiak kiirtására buzdító, gyűlöletkeltő klip!!!4 HOL VANNAK A JOGVÉDŐK?!
Csak hangerő legyen és stroboszkóp!: "Igaz, a diszkózás után egy parkolóházban félholtra verik Klem Viktort a mius új klipjében. "
fbly – Íme a 10 legjobb magyar klip: „Zombi Michael Jackson, súlyos sex&rock&roll party, gyilkos énekesnő.” – Kihagyom, köszönöm...
aof 18+ Uszonyos erotika – Hogyan kapcsolódik egy erotikus jeleneteket is tartalmazó videóklip, a giccs és egy buborékfújó delfin?LESZA ja azt most nem, folytassuk:
lángoló 18+ Lykke Li egy rakás meztelen hippivel vezeti fel az új supergroupját – És tessék mondani, lesz majd zene is? LOL!
lángoló 18+ Meztelen nők, okkultizmus, Black Sabbath: „Klip a Danzig feldolgozásához, amiben nők csinálnak ezt azt egymással.” – Szegény, szegény Glenn Danzig! Mennyire próbálja utolérni keménységben, brutalitásban a fiatalokat, és ahogy Madonnának, mennyire nem megy neki sem:
fülesbagoly 18+ Amikor a dildó­hoz nyúl egy dekadens úrinő: „Úgy tűnik, hogy nem is olyan hosszú az út az Eurovíziós Dalfesztivál és a gyilokpornó között.” – Sőt, hamarosan ez lesz a kötelező a popzenében is, minél aljasabb, minél erőszakosabb, minél dekadensebb, még akkor is ha egyelőre mindez csak a metálban elfogadott:
Rockstation 18+ zene – Új, öldöklős videó az Amon Amarth-tól: „Egy vikingmetál csapat videója milyen is lehetne más?” – Hé gyerekek, és FIZETNI zenélni ki fog?
fülesbagoly 18+ Brutális mészárlás a Slayer új videója: „Ezt látva még Tarantino is megemelné a kalapját.” – Á dehogy, azóta van még egy leg-leg-leg-videó:
fülesbagoly 18+ Elkészült minden idők legbetegebb videóklipje: „Mike Pattont képtelenség überelni. Csak erős idegzetűeknek. (...) Az április 1-én megjelenő Bacteria Cult albumhoz elkészült az első videóklip, amelyről bátran állítható, hogy nem lesz Semjén Zsolték kedvenc mozija.” – Pedig eddig mennyire szerették. Gyerekek, nem kéne mindenbe belekeverni a politikát mert a nagy akarásnak beszarás lesz a vége nálatok is, nem csak a kedvenceiteknél: „Az Imodium című szerzemény hasonlóan komor hangulatú, mint a (...) Red Rainbow. Viszont a dalhoz készített klipről kevés lenne csupán ugyanezt a jelzőt használni. (...) Az biztos, hogy nem épp kereszténybarát, a videóban használt jelképek egyértelművé teszik, hogy az alkotók szándéka nem az anyaszentegyház áldásának elnyerésében rejlett. Van itt minden: vérfertőzés, vízben heverő hulla, spontán magömlés a gatyába, családi asztalnál étkező disznók és bárányok. A jelenetek többsége egy puritán, istenfélő família rideg otthonában játszódik, az egész videó olyan, mintha egy nyílt hadüzenet lenne a képmutatás és az álszentség ellen.” – Igen, hiszen jelenleg is keresztények terrorizálják a világot, keresztények nyomják el a nőket, keresztények robbantgatnak, hajtanak kocsival a tömegbe meg fejeznek le embereket, és mivel MINDEN keresztény ilyen, ezért őket folyamatosan ütni kell, tettben meg „zenében” is!44!! négy Run Christian Run!44 négy
Belénk bújt a kisördög: „Apácákkal kosárlabdázott a Sátán az egyik ausztrál parkban. Ezen kívül a Kills és a Major Lazer is a Videódiszkóban.” – Természetesen itt csak a kereszténységet alázzák ^^
f18+ Hírnévre vágyott, szájba­lőtte magát a feltörekvő rapper: „Átlyuggatta az arcát, de vajon most többen hallgatják majd a számait?” – ...avagy ha nem sikerül valódi lövöldözésben bizonyítani a keménységet, a saját kezünkbe kell venni a jövőnket: „A hírnév tehát nem jött, és meglőni sem akarta senki szegény Knightot, így úgy döntött, maga veszi kézbe az irányítást, na meg a pisztolyt. Fogta, és nemes egyszerűséggel szájbalőtte saját magát! Persze az egészet videóra is vette, és jókorát ment vele az interneten. (...) A felvétel legfurább része az, hogy miután Knight kilyuggatja a pofazacskóját, úgy magyaráz tovább, mintha mi sem történt volna, és mellesleg megállapítja, hogy lenyelte a golyót, majd hozzáteszi: „...és ha meghalok? Leszarom!”” – Ezzel én is így vagyok vele kapcsolatban, kivéve ha legközelebb a homloka közepébe repül a lövedék :)))
lángoló gitárok 18+ A meztelen női démon kicsinál: „A Black Tusk klipjében a vadász ráakad egy nőre az erdőben.” – Köszönöm, akkor már inkább a pornó, ott nem öldösnek csak sekszelnek :) És hogy termékeny talajra hullt a Recorder által (is) nyomatott erőszakosság, arra itt a példa:
rock 18+ Videón a metalosok és Klu Klux Klán összecsapása: „Véres civakodásba csapott át az a KKK menet, melyet metalosok szakítottak félbe az USA-beli Anaheimben.”MAGYARUL: „metálos” álruhába öltözött Békés Ellentüntetők megkéselnek pár szerencsétlen menetelő hülyét, és a rendőrök még így is az áldozataikat viszik el. Magáról a menetről meg csak ennyit:

0

lg 18+ Rihanna kvázi meztelen: „Csókold jobban című új dalában vonaglik, és van neki piercingje ott.” – Érthető, mivel énekelni nem tud, a szövegeit se ő írja...tényleg egyszerűbb volna pornóznia neki is.
rec – Five o'clock, szóljon a rock!: „Nagymellű nők meztelenül énekelnek és táncolnak. Ez neked egy klip?” – Nem, ez az amikor már az Origó lop a Recordertől, blognevet meg témát is :SSS
lángoló 18+ híres – Botrányos meztelenség Kanye West klipjében: „Taylor Swift, Rihanna, Donald Trump és még sokan mások egy ágyban.” – Á, ezt is lehet fokozni:
fülesbagoly – Levideózták a metal-koncerten szexelő párt: „A banda frontembere egyáltalán nem botránkozott meg az eset kapcsán.”NEM AZ A BAJ HOGY SZAR AZ ÍZLÉSÜK HANEM HOGY EMELLÉ MÉG SZAPORODNAK IS Hamarosan ez lesz a normális, minden színpadon valódi seksz és valódi meztelenség:
mimi 18+ Parsifal meztelen: „Olykor nemcsak a statiszták ruhátlanok az operaszínpadon.”
mimi 18+ nahát – Az operában is lehet találkozni kemény szexszel: „Sikamlós, erotikus vagy épp sokkoló ágyjelenetek az operaszínpadon is előfordulhatnak. Elő is szoktak!” – ...és a csürhe még így sem hajlandó operát nézni. Na EZ az igazi botrány :DDD
”Kurvának kell lenni, de nem nyitjuk szét teljesen a lábunkat”: „ENNYIKE!” – Na most én utálom a punányimasztiffot de hogy miért pont ezt a mondatot tette meg az interjújukból címnek az Origo, azt nem értem. Vagy inkább nagyonis értem :((
könyves blog – Pornográf levelek egy párizsi úrilány tollából: „A Mademoiselle S. szenvedélye ledönti az 1920-as évek minden tabuját, a BDSM-től a threesome-ig.” – A threesome az MAGYARUL! édeshármas, ami meg a többit illeti: Catherine M, Melissa P...maradt még egyáltalán ledönteni való tabu szegény Madmazell S-nek 2017-re?? A folytatásból kiderül, de csak jövőre :DDD


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés