2017. 04. 01.
Kongresszus a Munka Ünnepe alkalmából, 2. rész (ápr. 3-4-5-6.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Kongresszus a Munka Ünnepe alkalmából, 2. rész (ápr. 3-4-5-6.)

 

 

 

 

 

 

HÉTFŐ, ÁPRILIS 3.:
DEATH OF THE LADIES, MAN?

0
Kezdődjék a játék!

A cenzor óva int! rovat:
HBO, 22:05
– Komoly dolgokról kell beszélnem, elvtársak. Mi itt a béketábor barakkjaiban nem is tudjuk, mennyire jó dolgunk van, de ha esetleg nem volna, azt sem kéne reklámozni. Azonban szomorúan látom hogy páran köztünk nem érdekeltek a szépben és a jóban, s csak a rosszat nagyítják ki gyöngyvászon méretűre. Kénytelen vagyok megállapítani hogy Pálfi György elvtárs „művészete” (ha ugyan szabad rá ezt a szót használni) nemhogy közömbösen áll szocialista értékeinkhez hanem egyenesen gúnyt űz belőlük. Kérem szépen tisztelt Kongreszus, ki engedélyezte a Taxidermia elkészítését? Látták a zöld lámpát adók hogy milyennek ábrázolja benne Pálfi elvtárs a dolgozó nép egyszerű gyermekeit? Már a Nagy Zabálás alapötlete ellopásának pillanatában be kellett volna tiltani könyvvel együtt amiből készült! Mi az hogy Lenin,-meg Sztálin-szobrok előtt evős-hányós versenyt rendeznek?! És ezek a nevek, elvtársak? Szabadesés, Zuhanórepülés, egyik olyan mint a másik csak az elsőben egy öngyilkos nyugdíjas nő ad ürügyet hogy belessünk a lakásokba ami előtt elsuhan, a másodikban meg Gryllus Dorka cserél nyálat egy illetéktelen elvtársnővel. (Hangos pfújolások, valaki közbekiabál.) Nem érdekel elvtársak hogy a Zuhanórepülést nem Pálfi rendezte, ki kell mondanunk hogy ezek ugyanazok és hogy Brezsnyev idejében mindez elképzelhetetlen lett volna! (Egyetértő morgás.) Azonban könnyű megfejteni az indíttatást ha a szponzorokra nézünk és látjuk hogy a franciák mellett dél-koreaiak is komoly összeggel szálltak bele. Így már érthető hogy Pálfi elvtárs csak a rosszat veszi észre! Észak-Korea sosem szúrna így hátba minket, javaslom a rendező elvtárs oda való kiküldését hogy meglássa, a szocializmus igenis működik! (Spontán egyetértő taps.)

A Nyugat ópiuma:
Duna TV, 23:05
– Elveszhetnénk a Nők kedvence értékeiben és akkor figyelhetnénk arra hogy Amerika mennyire nem érett meg Jerry LEE Lewis újításaira: az életnagyságú ház-díszletre amiben szabadon mozog a kamera, arra hogy rendezte és (kettős) főszerepet is játszik, de valójában ez a BROS B4 HO’S-ról szól, illetve arról hogy egy kapcsolatból frissen megszabadult Férfire mennyi csábítás leselkedik új munkahelyén, egy szállodában, pont mikor végre a MGTOW útjára lépne. Ez a csábítás amúgy a hét minden napján leselkedik elvtársainkra is és kicsin múlt hogy ők is tanuljanak belőle mert a Ladies Man egy elfogulatlan rendező kezében több lehetett volna mint (javarészt működő) skiccek összessége, de így sem rossz, annyira nem hogy Julian Temple és Jean-Luc Godard is átvettek belőle ezt-azt.

Körömletépés helyett:
Tiszelt egybegyűlt bajtársak! Szomorú, de igaz: nincs működő szocializmus visszatartó eszközök nélkül, szerencsénkre a 31 a törvény mindkét oldalán jó szolgálatot tehet: a néptömegek elrettenhetnek látván hogy Amerikában mekkora méreteket ölt az erőszak és erkölcstelenség (plusz még a négereket is verik), vallatótisztjeink pedig munkájuk során vethetik be, kb. úgy ahogy a Mechanikus Narancsban tették Alexszel (jogos a hasonlat, mivel Malcolm McDowell is szerepel benne). Öt embernek kell a címbeli gyilkos, hogy azt ne mondjam fűrészes játékot túlélnie amit gyilkos bohócok űznek velük egy fél napon át. Láthatóan összecsapták, így a vándorcirkuszosdiból pillanatok alatt egyhelyszínes slasher lesz, és valamivel kevesebb vér meg bizarr öldöklés van benne mint általában szokott lenni. Egyedül a bohócoktól nem fog félni senki, annyi horrorba erőltették be őket (kivéve a náci törpét aki Hitler-beszédeket hallgat, ő tényleg ijesztő). Feltehetnénk a kérdést hogy mi szükség van ilyen mocsokra, de akkor már elgondolkodhatnánk azon is hogy miért gondolja Rob Zombie hogy a rendezéshez ért ha már zenélni sem tudott, és miért kell folyton beválogatnia a feleségét is, de ne legyenek ilyen skrupulusaink, örüljünk hogy 22:10-kor találtunk egy kínzóeszközt a Cinemaxon ami ellen semmilyen emberjogi bizottságnak nem lehet kifogása, és még a kereszténységet is támadják benne, az illuminátit meg éltetik! (Éljenzés.)
 
Kapitalizmus? LESZAROM!
Nagyok, Kovácsok és Tóthok, átkozott a nevetek:
„A magyar lakosság több mint egytizedének nehéz jó felhasználónevet találni. Mit lehet tenni, ha tucatnevünk van?” – Le kell szarni elvtársak és a munkába kell menekülni!
fülesbagoly – zene – Íme minden idők hét legdrágább klipje: „Kitaláljátok, melyik került 2,1 milliárdba?”LESZAROM, vesszen a pazarló nyugat!
Majka és Pápai Joci fantasztikusan vicces tévéműsort csináltak: „Az 50 milliós játszma csütörtöki adásánál nemigen volt viccesebb dolog mostanában a tévében.”HA HA VERY FU akarom mondani LESZA remélem az illetékesek már intézkedtek hogy söpörjék le a padlásaikat!
A Microsoft-vezér Budapesten is a felhőben járt: „Satya Nadella most először járt Magyarországon, hogy elmondja, milyen lesz szerinte a jövő.” – A mi jövőnk fényes lesz, elvtársak, az övét meg LESZAROM.
Mennyit fizetne egy 8 négyzetméteres zuglói lakásért havonta? – Semennyit, mert LESZAROM einstandolnám, a tulajdonost meg internálnám!4 négy
Úton van a következő Royal Baby: Alexander hercegnek tesója születikLESZAROM, vesszen a monarchia, éljen az osztályharc!
Mariah Carey akkor sem teszi el a melleit, ha gyerekkel van: „Az eseményen, ahol fröcsög a csernobilzöld trutyi, azért nem minden a gyerekeknek kedvezett. Kids' Choice, aha.”LESZAROM, az énekesnőt pedig várjuk egy Karacsáj-tótól Kantubekig tartó turnéra :))
Milliókba kerül lesz a vécépapírozás a Bayernnek: „Eljárás indult az Arsenal-meccs miatt.” – Ingyen SZAROM LE, vesszen a pazarlás!
Svájcban már a vécécsésze a mosdókagyló: „A vécélehúzó meg a vécédeszka. Ez valószínűleg Európa legmodernebb nyilvános WC-je, csodálja meg ön is! Ez az, ami itthon soha nem lesz.”LESZA Dehogynem, sőt máris vannak akik kénytelenek a csapba szarni:
Mérce – Van vécéd? Ma Magyarországon több mint félmillió embernek nincs! – Helyettük is LESZAROM! Osztályegyenlőséget!!!
Ismeri azt a viccet, mikor a svájci pap Lindt csokinak álcázva csempészett aranytömböket Indiába?NEM ISMEREM, LESZAROM Mindig is mondtam hogy figyelni kell a klerikálisokra! ÉBERSÉG!!!
Egy kemény szezon a legfelkapottabb meleg üdülőhelyenLESZA Mi, pártvezetők mindig is a meleg vidékeket részesítettük előnyben, pláne hogy Szibériát bármikor megnézhetjük, ha akarjuk, ha nem :SSS


KEDD, ÁPRILIS 4.
CSATA A BERETVÁVAL

0
Orson és az osonó partizánok.

A párttitkár ajánlata:
Elvtársak! Károlyi Mihály megítélése csak a műveletlen Nyugaton kérdés, mi, szocialisták kívül-belül ismerjük a vörös BÁRÓ gróf értékeit! Ez a derék ember az arisztokráciát cserélte fel előbb a demokráciára, majd – megvilágosodása után –  a sztálinizmusra. A tékozló fiú klasszikus példája ami megmutatja a nemesség bűneit neveléstől felnőttkorig: a széltől is óvott gyermekből legendás széltoló lett aki egész Európát telebulizta, legalább öt TSZ árát elkártyázta, aztán egyszercsak világot akart jobbítani, erre aztán (a már említett rövid demokratikus kitérő után) az őszirózsás forradalommal adódott lehetősége, de a legradikálisabb kanyar még csak eztán jött… Éjfél után öt perccel kezdi országunk hivatalos tévécsatornája, az RTL Klub, így ideológiailag képzetten hajthatjuk álomra fejünket.

Kis úttörők figyelmébe:
Filmbox Premium, 22:40: Van barátod?
– Ez majdnem olyan kardinális kérdés mint a piros nyakkendő megkötése, de szinte biztosan az anyagiak előtt helyezkedik el a fontossági listán, erre hívják fel a figyelmet francia barátaink Daniel Auteuil és Dany Boon segítségével. Egy KULÁK régiségkereskedő a vállalati vacsorákon veszi észre hogy hiába a látszat (jól fizető meló, trófea-feleség és kamaszodó lány) mindenki csak a pénzéért viseli el, és nem is feltételezik róla hogy bárki tartósan kibírná. Hölgyismerőse is ennek tudatában fogad vele, a tét A BUKOTT MADONNA A NAGY DIDIKKEL egy nemrég vásárolt görög váza, ő pedig nekiáll EMBERT barátot keresni, előbb az ismerősei, végül vadigenek között. Így kerül egy egyszerű VÁLLALKOZÓ BUTIKOS taxis kocsijába, aki mellett megtanulja az emberi viselkedés szabályait – sose késő, idősebbek is elkezdhetik! A mondanivaló annyira fontos hogy még a kapitalisták is remake-elték. (Dühödt fújolások.)

A 101-es vetítőszoba titka:
Örömhír, elvtársak: éjjel tizenegykor a szocialista mozi nagy győzelme a Film Mánián! A Neretvai csata méltóképp emlékezik az 1943-as hegyi küzdelmekről, sokat vállal és maradéktalanul teljesít is, minden egyes kockája a bajtársi összetartásról és az ellenség tanácstalanságáról szól. A hosszához illik grandiózussága is, soha ennyi embert és fegyvert nem lehetett együtt látni Jugoszláviában (már úgy értem, békeidőben). A lefizetett nyugati kritikusok ezerszer leírták hogy rossz meg túl hosszú (pedig épp csak súrolja a három órát), hogy Orson Welles whiskyben és borban kérte a fizetését (még gonoszabb nyelvek azt pedzegetik hogy ezt már a forgatáson elfogyasztotta), hogy Franco Nero itt trenítozta magát a Honfoglalás főszerepére, de ne engedjünk az imperialista elnyomásnak: bár partizánfilmekben természetesen a Szovjetunió az etalon, ez már majdnem annyira jó hogy mint az ő mesterműveik. Tito elvtárs A LÁNCOS KUTYA fénykorában készült, így az ellenállók is emberinek vannak benne ábrázolva, sőt, néha szinte még a halálfélelem is rájuk tör hogy aztán újult erővel csapjon fel bennük a hősiesség lángja. Külön TISZTELET jár Yul Brynnernek aki bőrfejű mivolta ellenére szerepet vállalt benne! („Éljen, éljen!”-közbekiabálások.)

TISZTELET! rovat:
randi – Valóra váltotta minden szülő rémálmát, de nagyon nem bánta meg:
„A brit Phyllis Loftus 17 évesen ment férjhez, de most maga a királynő is gratulált neki és urának.”TISZTELET!
poronty – Riszpekt: személyes vallomás a feleség és anya haláláról: „Rio Ferdinand 81-szeres válogatott focista. Elvesztette feleségét, gyerekei anyját.” – Viccen kívül TISZTELET neki mindezért :(((
Több mint 3 millió forintot gyűjtöttek Lópici GáspárnakTISZTELET az Auróra zenekarnak! Véletlen hogy így hívják őket? Aligha!
Lázár nem bírja az alkoholt, de este Igazi Csíki Sört kóstolTISZTELET, én azért maradok a vodka-pálinka kombónál ^^
Ez a szexi modell a kifutót hagyta ott, hogy tanárnak álljon: „Diákjai szerint nincs nála jobb tanár a világon, de ezt nem csak szakmai kvalitásaira alapozzák.”TISZTELET, csak aztán nehogy visszaéljen a helyzetével és a bűnügyi rovatban lássuk viszont!
George Clooney beugrott egy idősek otthonába, hogy boldog születésnapot kívánjon egy 87 éves néninek: „Ez történt, és így egy álom vált valóra.”TISZTELET, szinte már jóváteszi eddigi playboy életét!
94. születésnapján nyert a lottón egy háborús veterán: „Eddig is takarékosan élt, ezután is így fog. Egy kerti sufnit és egy használt autót akar venni.”MAXIMÁLIS TISZTELET, éljenek a spórolósok!
Vágási Bruce? Feri Wayne? – élet – Vágási Feri Batmanként védelmezi GazdagrétetTISZTELET, remélem Mágenheim doktor sem a sötét oldalon áll!
Ráfordul a diktatúrára a Fülöp-szigeti elnök: „Duterte rendkívüli állapotot vezetne be. A drogdílerek és az iszlamisták ellen is harcot hirdetett.” – Ha még a kommunista szükségállapotot is bevezetné, neki is járna a TISZTELET, na de így...


SZERDA, ÁPRILIS 5.:
FEL! TÁMADUNK!!44 négy

0
Crank that, SoulJA Boy!

ÉBERSÉG! rovat:
Fél nyolckor újra támadásba lendül a klerikális reakció, épp a közelgő húsvéthoz időzítve – véletlen? Aligha! Bizony, hiába csináltunk ezer akciófilmet Feltámadás néven, a többségnek továbbra is Jézus jut róla eszébe, és nem ok nélkül amíg nem fokozzuk az ÉHBÉR ÉBERSÉG!et, mert be kell valljam, magam is ismerek elvtársakat akik párttag létükre nem átallják a gyereket egyházi iskolába adni, horribile dictu akár templomba is járni vele (dühös fújolások). El kell ismerni hogy a Risen fokozottan veszélyes a kommunista pantheon szentjeire még akkor is ha csak az HBO2-ig jutott, mivel ez egy feltűnően jól sikerült portréfilm a názáretiről amivel akár embertömegeket is meg lehet téríteni a kereszténységnek (még akkor is ha a vége felé bedobják a ma divatos földönkívüli vonalat) főleg hogy egy hitetlen római szemszögéből mutatják a jól ismert eseményeket. S hogy honnan tudom én mindezt? Hát onnan hogy MEGNÉZTEM akarom mondani egy KIRÁLYNAK párttitkárnak értenie kell mindenhez!

A Sanzonbizottság ajánlásával:
Sundance TV,  20:35: SoulBoy
– Elvtársak! Míg országaink munkásai a béke építésével vannak elfoglalva, a hétvégéket pedig KOCSMÁBAN sporttal és kulturálódással töltik, addig a brit dolgozóknak csak a zene maradt. Így alakult ki a Northern Soul ami az aktuális trendektől függetlenül fejlődött, leginkább visszafelé merthogy itt az volt a menő akinek a lehető legrégebbi soul-lemezei voltak, ezeket hallani úgy tódultak vidékre fiatalok és idősek mint kortársaik ugyanabban az időben a zenekarok koncertjeire. A stílus maga megérne egy misét, sajnos itt csak háttér a főhős ifjúmunkás kallódásához akit fodrász barátnője rángat el ezekre a sokszor egész hétvégéken át tartó eseményekre, a gyerek pedig mindent megtesz hogy elnyerje a figyelmét... Vissza a NS-re: retrográd mivolta miatt a zeneipar sem tudta bekebelezni és csak évtizedekkel később, a techno-partikon alakult ki valami hasonló a gyarmatai vérét szívó Brit Birodalomban. Ugyanitt maradva tíztől a háttérzenészek kerülnek előtérbe a Wrecking Crew segítségével. Ez a „zenekar” annyiban hasonlít Motown-os soul-testvéreikhez hogy bár megszámlálhatatlanul sok slágeren játszottak, a nevüket alig ismerték, pedig nem kis szerepük volt a popzene alakulásában: fénykorukban a Beach Boys-tól a Byrds-ig, a The Mamas & The Papas-tól a Monkees-ig terjedt megbízóik listája (és akkor Sonny-t és Cher-t, Tina Turnert és férjét vagy Sinatráékat direkt kihagytam). Ezzel a doksival végre igazságot szolgáltat nekik a rendező (aki az egyik gitáros fia), mi pedig innen a szögesdrót mögül szurkolhatunk: világ háttérzenészei, egyesüljetek!

Háromból két mutáns ezt fogja nézni:
…pedig az Orosz Harkály maximum propagandának lesz jó negyed nyolckor a Sundance TV-n na meg arra hogy megmutassa, a Nyugat hogyan használja ki a csernobili balesetet és adja a lovat a túlélők, most épp egy kissé megszállott, amúgy művészi ambíciókat dédelgető konteóhívő alá, aki – mint nálunk is oly sokan – megállás nélkül gyártja a hülyébbnél hülyébb teóriákat. Ezekkel egy a baj: még megrögzött oroszgyűlölőként sem hihetünk bennük, mert valljuk be, kicsi az esélye hogy az egész balesetet csak megrendezték hogy eltereljék a figyelmet egy hidegháborús radarrendszer nem-működéséről. Töriből felmentetteknek összefoglalom: a Duga annyira bevált hogy húsz évig zavarta a nyugati adókat mindkét antennájával (eltaláltad, a másik, ugyancsak óriási rendszer itt mintha nem is létezne, egy szó sem esik róla). Sajnos Fedor Alekszandrovics nem fejezi itt be, egyre vadabb dolgokat állít, a csúcs amikor a végén már szisztematikus népirtást sejtet Csernobilban és az egészet összeköti a Majdanon történt eseményekkel. Bár dokunak hirdetik, csak a tények azon felét prezentálja amik alátámasztják Alekszandrovics mondandóját. Legyünk kritikusak és mondjuk ki: bőven van elég vaj az oroszok fején, nem kell még mesterségesen is kitalálni mellé (Fedorért meg remélhetőleg hamarosan küldenek egy Pobedát, természetesen lesötétítve, ha már úgyis ez a szíve vágya). Ha már itt tartunk:

Azt pletykálják a pártházban:
A nagy testvér mindent lát majd a jövő városában:
„A Panasonic bemutatta, milyennek képzeli a jövő okosvárosát és otthonait.” – Ez is valami? Észak-Koreának mindez nélkülük is megy...
Külföldi újságírók ellen kémkedett a német titkosszolgálat: „Lehallgatták a BBC, a Reuters és a The New York Times műholdas telefonjait és mobiljait is.” – Lásd fentebb.
Új szuperbaktérium került fel az Egészségügyi Világszervezet listájára: „A helyzet egyre romlik, ráadásul ha a nagyhatalmak nem szállnak be a harcba, könnyen lehet, hogy a gyógyszeripar későn talál megoldást.” – Ez most figyelmeztetés vagy eleve az a cél hogy ne találjanak?
Három betegség, ami 10 éven belül tömegkatasztrófát okozhat: „Alig múlt el a félelem az ebola és zika miatt, egy nemzetközi szervezet máris új vírusokkal riogat.” – Mennyi a kvóta amit teljesíteni kell velük?
Tudtad? @ index2 – 6 módszer, amivel bármely konteo leleplezhető – ...vagy nem, mert mit olvashatunk alatta:
humbug! – wOw! – Mit keres egy űrhajós figura egy 12. századi spanyol katedrális homlokzatán?: „Mire bizonyíték, az ufólátogatás­ra, vagy az időutazásra?” – Arra hogy LESZA a szabadkőművesek oda is elrejtették a Nemzet Aranyának egyik nyomravezető elemét.
Bioüzemanyaggal kevesebb a kondenzcsík: „Mit szólnak majd ehhez a chemtrailhívők?”Keep calm, mindenki tudja hogy már a HAARP-pal megy a népességcsökkentés:
Misztikus fényoszlopok Kanadában: „Nem sarki fény okozta a jelenséget. (...) Misztikusnak tűnő fényoszlopok tűntek fel a kanadai Ontario tartományban. Természetesen a jelenség nem valamilyen paranormális erő műve, létezik rá tudományos magyarázat.” – Létezik bizony:

LightBringer81 2017.01.16. 12:14:26
Már megint a gyíkemberek!


CSÜTÖRTÖK, ÁPRILIS 6.:
RIBIZLIÁLOM-FELEDÉS

0
We love Velour.

Traktorista lányok figyelmébe:
Tisztelt kolhoztagok, örömmel jelentem hogy szocialista zenekultúránk továbbra is virágzik! A Népköztársaság fiatalsága nem tért le a lenini útról még akkor sem ha már nem Lendvai Ildikó vigyázó szemei kísérik a művelődni vágyók útját és a kultúrharc fáklyáját a baráti Oroszország ajándéka, a PATYOMKIN akarom mondani Artyemovszk 38 emeli magasba akik az m2 / Petőfi TV-n minden napra csepegtetnek valamit a vörös zászló hatszázhatvanhat színárnyalatából, ma épp 23:25-kor és a Kulisszák mögött az A38-as hajón segítségével. Palya Bea érdemeit nem lehet elvitatni még akkor sem ha az utóbbi időben kicsit önjáró lett (rosszalló huhogások). Igen elvtársak, nekem is okádnom kell az otthonszülős dalától meg a coelhós nyilatkozataitól, a dekadens nyugati moziszerepléseiről nem is szólva, de ne feledjük hogy zenekarával egy életre kihúzták a táncházmozgalommal ébredezni kezdő nemzeti érzelmek méregfogát és idejében elvitték az egészet Tbiliszi-kompatibilis, multikulturális irányba. Ez az a népzene amit kazah, török és dubaji elvtársak-elvtársnők is nyugodtan hallgathatnak. A koncerten természetesen felcsendül majd az Ingó Bingó Zöld Fűszál is, szokás szerint Horn Gyulának ajánlva, és ha már zenénél tartunk, mi más is jöhetne mint egy példabeszéd a szocialista értékek elhagyásáról! Ma már annyiszor sulykolják hogy Légy valaki, hogy a nép egyszerű, de buta fiai is elhiszik magukról hogy különlegesek és ezrével jelentkeznek tehetségkutatókba hogy aztán megalázva térjenek vissza a gyártósorok mellé. Épp ezért kell emlékeztetni őket hogy a STÁRok élete sem csupa móka és mese, sőt, legtöbbjük szívesen cserélne bármelyik tetszőleges melóssal – az itteni mégis egy főiskolás csajjal jön össze, de így legalább együtt utazva fedezhetik fel a mindennapok örömeit. Üdítő kivétel mindez a mai MAOISTA egoista agendák közepette, bizonyára imperialista ügynökök keze lehet abban hogy elsuvasztották az HBO2-re és egy késő éjjeli időpontra (02:00). Ez a kezdés sokkal jobban illene a Félédes álomhoz, ezt viszont nyolckor adja az HBO! Elvtársnők, ne tévesszen meg a vetítés kezdete és hogy explicit seksz nincs benne, ezt igenis éjfél után kéne vetíteni már csak a sztori miatt is: egy jazzrajongó, a hetvenes-nyolcvanas évek pornójától függő kölyök ilyen-olyan kudarcok után indul el felkeresni vágyai öregedő és kissé megviselt tárgyát. Óvatosan vele még akkor is ha látszólag mindkét nem számára tartogat tanulságokat, a nőknek azt hogy miket vállal a sekszésnyújork egykori STÁRja, a Férfiaknak meg hogy azt hogy MINDIG TARTANI KELL A LÉPÉST AZ AKTUÁLIS PORNÓSTÁROKKAL, NEM SZABAD LERAGADNI EGYNÉL SEM álmodozás és múltban élés a Zélet megrontója, és a legrondább valóságos nő is jobb a kiöregedett délibábok kergetésénél. A többivel kapcsolatban a Párt álláspontja stabil és megingathatatlan: a stalkerkedést még a NO-GO radioaktív zónákban sem tűrjük, nemhogy rendes közterületeken!

Friss hírek a szabad világból:
Kinőtt Kínában is a sharing economy – Felkészül: Nagy-Britannia. És tényleg:
Egérlyukakkal oldja meg London a krónikus lakáshiányt: „Irodákból építenek 15 négyzetméteres minilakásokat, ami a kormányon és az ingatlanfejlesztőkön kívül senkinek nem tetszik.” – Észak-Korea ebben is megelőzte őket!
Nem létező útra vitte a GPS, ezért öt napon át rostokolt a sivatagban: „A főiskolás lány kövekből rakott ki egy SOS feliratot a földre, hátha valaki meglátja, de a segítségre elég hosszú ideig kellett várnia.” – Lehet hogy őt is GPS-szel meg google maps-szel keresték :DDD
Gyurcsány szerint Botkának sosem lesz annyi pénze, mint neki – LáriFeri, fizessenek a gazdagok!44 négy
KM – Észszerű válasz a magyar problé­mákra, hogy fizessenek a gazdagok – Valóban, már ötven éve is mennyire bevált.
kmks – A feltétel nélküli alapjövedelem? Mi a szösz?: „Ennek a pénznek annyi a hatása, hogy biztonságban érezheti magát az ember.” – Nem, mivel én még a rendes fizetésemmel sem érzem magam „biztonságban” :SSS Amúgy meg:

a nemzet fogatlan provokátora 2017.03.14. 10:28:04
Ide figyeljenek emberek !
Tessék már egy kicsit számolni: ha a 8 millió felnőtt magyar állampolgár alanyi jogon kapna havi 50 ezer ft alapjövedelmet, az éves szinten 4800 milliárd forintba kerülne a költségvetésnek !!!
KIVITELEZHETETLEN !

Napi Demagóg – Ingyen áramot szeretnél?: „Paks 2 helyett frankón minden házra tehetnénk ingyen napelemet!” – Igen, ez nagyon jó ötlet. Ja várj, nem is:

Ez a név jelenik meg a blogokban, kommentekben.*2 2017.03.20. 00:04:37
Persze, ingyen áram, ingyen kenyér. Ingyen lófasz a seggetekbe.
Éjszaka mi fogja termelni az áramot?

ÉBERSÉG elvtársak, VISZLÁT SZOMBATON!


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés