2017. 04. 22.
Dirty Grandbrother Unchained! (ápr. 22-23.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Dirty Grandbrother Unchained! (ápr. 22-23.)

 

 

 

 

 

 

SZOMBAT, ÁPRILIS 22.:
LÁTTAM A NÁPOLYIT. NA ÉS?

0
My Private Oregon.

Kiemelten nem ajánlott:
…csak ha le akarjuk rombolni a Robert De Niróról kialakult képünket mert Scorsese házikedvence, a method acting jeles képviselője vénségére olyasmikben égeti magát amiket még Adam Sandler sem vállalna el, ebben a tavalyi opusban például egy kanos nagypapát alakít aki felesége halála után papucsházasság előtt álló unokáját rángatja el oda ahova annak idején az asszonnyal jártak és ami most az amcsi tavaszi szünetet megkezdő, Spring Break-nek nevezett partisorozat (valójában sima össznépi orgia) helyszíne. Ha Madonna öregkori fehérmájúságát, fiatalságmániáját szánalmasnak tartjuk akkor mit mondjunk a magamutogató Nagyfater elszabadulására vagy az őt játszó színészre aki talán a mostani közönséget akarta megszólítani, de ehelyett csak azt érte el hogy egyik korosztály se veszi komolyan? Az igazán szomorú mégis az hogy a következő generációk már nem a Csak egy kis / Még egy kis pánikkal fogják a komikus De Niro-t azonosítani hanem ezzel a testnedvekben tocsogó, minden szempontból gusztustalan szeméttel. Depardieu legalább az alkoholra meg az őt ért tragédiákra foghatja a meghülyülését, Robert bácsinak nincs ilyen mentsége arra hogy hetven (!) fölött recskázik, drogozik meg tizenéves csajokat próbál fölszedni (OK, értékelendő hogy föláll neki, ez esetben vállaljon nyuggerpornót). Még a Farrelly testvérek leggyengébb műveiben is több a művészet mint ebben, Aubrey Plaza sem menti. 21:25-kor igényteleneknek és kíváncsiaknak irány a retekklubb, mindenki más válasszon valami mást. Ugyancsak kiemelten kerülendő lesz előtte a Cinemax 2-őn fél kilenckor vetített Mártírok ami címe alapján akár a blogban már ezerszer kivesézett francia mocsok is lehetne, de nem, ez egy tavalyi orosz dráma a vallási fanatizmus veszélyeiről. Igen, gondolná a néző, ideje beszélni erről is, pláne hogy lassan minden napra jut egy robbantás, késelés, meghiúsított terrorcselekmény, azonban ugyanaz a kettősmérce érvényesül mint a közelmúltbeli orosz merényletnél ahol SENKI nem változtatta meg a profilképe színeit, azaz természetesen megint a keresztény hívők jelentette miazhogynagyonis aktuális fenyegetést (LOL) dolgozzák fel. A helyszín (ahogy a hasonlóan fekete-fehér világképet erőltető Hullámban is) egy iskola ahol az egyik tanuló mindenre a Bibliából hoz kifogást meg indoklást, így előbb csak a tanulás alól mentesíti magát majd egyre elborultabb dolgokat akar, a felvilágosult tudományt képviselő biosztanár azonban szembeszáll vele és ellene fordítja a fegyverét!44 négy Ez is színpadon kezdte (lásd a szintén keresztények ellen uszító Jég című izét is, bár ez német, míg amaz eleve orosz volt), és ez is évek óta megy hazai színházban, nem is tudom miért hagytam ki idáig. Ja, de. Kapcsolódó hír:

A vallási fanatizmus most tényleg közel jön hozzánk: „Egy kamasz fanatikussá válik, és mindig tudja, hogyan használja fegyvernek a Bibliát. A Mártírok című filmnek jól áll Putyin tekintete.” – Egyazon cikkben kereszténydiktatúrázni meg Putyinozni, szép teljesítmény, felterjesztelek a Kiváló Dolgozó érdeméremre :DDD

Ajánlott:
Szerencsére ellenpontnak az M3-on ott van fél kilenckor a manapság méltatlanul alulértékelt Bácskai Lauró István 1972-es vígjátéka, a Nápolyt látni és..., ami másik nagy dobásához, a Gyula vitézhez hasonlóan amilyen rövid, annyira szórakoztató. A „merész” témát már csak a korszak miatt sem vehették szókimondóra (bár aki igazi rendező az amúgyis inkább sejtet, mint mutat). Akár ma is megeshetne: az olasz munkaútról hazatérő feleség (Váradi Hédi) a „jóba” való belekóstolás után el akar válni hogy a külföldön megismert szeretőjével (az örök sármőr Ernyey Béla) lehessen, aki (miután megtudta hogy a nőt a nápolyi nagykövetség alkalmazza) szintén beadja a válókeresetet – az ő felesége (Halász Judit) viszont pont attól az ügyvédtől (Bujtor István) kér segítséget akit megcsaltak és akitől válni akarnak, így könnyen megtippelhető az összeborulás. A csavar ott fordul még egy jó nagyot amikor hőseink megtudják hogy az a bizonyos iroda kis hazánkban lesz.

Talán érdemes:
HBO, 20:00
– A halálhoz való jog nagyon előkerült a közelmúltban, természetes hogy filmesek is felfigyeltek rá. Az Ifjúság Oregonban újfent a címével ellentétes tartalmú alkotások sorát szaporítja, az említett államba ugyanis meghalni utazik egy nyolcvanéves (szintén kanos) nagypapa aki (kissé alkesz) feleségével és apósával (akivel kölcsönösen nem kedvelik egymást) vág bele élete utolsó road tripjébe – vagy nem, mert még az eutanáziában is a remény hal meg utoljára. A kis társasággal útközben találkozik a férj egyetemista fia és az idős férfi rég nem látott meleg gyermeke is... Más: jó hír hogy a retekklubb folytatja a múlt héten elindult 2016-os Winnetou-remake-trilógiát is az Ezüst-tó kincsével 19:20-kor. Old Shatterhand itt szerelemközeli állapotba kerül a címszereplő sámán húgának hála, de fél az elköteleződéstől. Azonban a sors közbeszól, barátjával együtt meg kell mentenie a lányt pár haramiától akik kincsvadászatra akarják használni különleges képességeit...

A szipu!!4!! négy rovat:
Sörrel ünnepelt Benedek pápa:
„Húsvéthétfőn ünnepelte családja és barátai körében 90. születésnapját az emeritus pápa - nem is akárhogy! Egy nappal valódi születésnapja után bajor stílusban, sörrel és pereccel köszöntötték Benedek pápát, aki láthatóan élvezte a tavaszi napsütésben tartott összejövetelt.”MAXIMÁLIS TISZTELET, szinte már megingok a reformátussá válásban. Nekem Ratzinger volt az utolsó pápa : ((
Egy ember meghalt, két ember kórházban van a kábítószer miatt: „A veresegyházi társaság negyedik tagja akkor szólt a mentőknek, amikor valaki meghalt.” – Tudjuk, nem legalizál a kormány, azabaj, eközben a Haladó Egyesült Államokban:
Mit adott nekünk a legális fű?: „A marihuána a környezetre és a szervezetre is káros, de a legalizáció hatásai inkább pozitívak.” – Ja, ahogy azt Mexikó elnöke is tanúsíthatja. Ja, nem:
Arcunkba dörgöli a drogellenes háborút a Pulitzer-díjas fotós: „A New York Times fotósa 35 nap alatt 57 gyilkosság helyszínét járta körbe.” – Nem baj, innentől majd törvényes körülmények között ölhetik egymást a bandák az USÁban is:
A világ első kannabisz temploma április 20-án nyitotta meg kapuit: „Ugyanezen a napon nyílt meg Amerika első marihuánás elviteles, autós étterme.” – Nagyon jó ötlet, lehet hogy már az első vevő is befutott:
Holtan találták egy autóban Cuba Gooding Oscar-díjas filmsztár zenész apját: „Az autóban, amely egy forgalmas utcán állt, kábítószeres felszerelést és alkoholt is találtak.” – Tudom hogy együtt kéne éreznem meg minden, de inkább annak örülök hogy nem ütött el senkit befolyásoltság alatt :SSS Azt hiszem megint a kanadaiak csinálták jól:
Jövőre legalizálják a marihuánát Kanadában: „Viszont szigorítják azok büntetését, akik vezetés közben fogyasztanak drogot.” – Ehhez nem kéne legalizálni, meg lehetne csinálni anélkül is:
Drogfüggő volt az óriáspiton, de a börtönben sikerült leszoknia – Íme a hivatalos cáfolat a tasz meg a drogriporter nyafogásaira: A BÖRTÖN IGENIS MŰKÖDIK!!! :)))) I <3 INDEX!!!


VASÁRNAP, ÁPRILIS 23.:
I’M YOUR GIRLFRIEND TONIGHT
A GOOD MEDICINE TO A BAD MARRIAGE
0
Ön honnan Sarmasik?

Ajánlott:
M5, 21:05: Kukoricasziget
– Életbölcselkedős komolykodás össznépi koprodukcióban, Ragályi Elemér kamerája által NEM homályosan megcsinálva. Az Inguri valami olyasmi lehet mint Egyiptomban a Nílus: országhatár és egyben terraformáló erő, csak az abház-grúz elválasztóvonal még ideiglenes szigeteket is épít évente, amiket jövőre hiába is keresnénk, nem is érdemes őket térképen feltüntetni arra a kis időre ami viszont pont elég a földműveseknek hogy uralmuk alá hajtsák őket. Ezt teszi egy kisöreg is aki unokájával egy ilyenen alakít ki tengeriszántást. Életét a gyerek felnövésén túl egy odavetődő menekült is bonyolítja (jogi értelemben védett senkiföldje minden effajta képződmény), aztán újraindul a körforgás, az ősz közeledtével tovább kell lépnie mindenkinek a hamarosan nemlétező helyről. Ugyancsak egzotikum vár minket háromnegyed tizenegytől a Sundance TV-n. Nagyon kell teljesítenie egy török rendezőnek hogy beválogassam a blogba, pláne az ajánlottságok közé, de Tolga Karacelik megüti ezt a mércét az Ivy-vel (vagy Sarmasik, ha az eredeti címét nézzük). Egy Egyiptomba tartó szállítóhajón hat ember esik „fogva” amikor megtudják hogy az őket alkalmazó cég tönkrement, viszont a jogszabályok miatt nem hagyhatják el a fedélzetet. A helyzetben minden adott egy kafkás-feketehumoros-huszonkettescsapdája embervadászathoz, és valóban: emészthető társadalomkritikát kapunk emberi viselkedésről, bürokráciáról és megoldhatatlan(nak tűnő) helyzetekről.

Talán érdemes:
Hétkor
egy Stephen King-feldolgozás a Filmcafén arról hogy néha még Egy jó házasságban is előkerülhetnek a csontvázak a szekrényből – szó szerint, mivelhogy negyedszázad után, távollétében derül ki a férjről hogy esetleg köze van jópár ember megöléséhez, a nő pedig innentől azon gondolkodik mit tegyen, ki hinne neki, stb. Többet írni lehetetlen róla (ahogy elspoilerezni is) mivel egyszerűen átlagos: a Good Marriage fő baja hogy végig megmarad egy tévéfilm minőségénél, mozis hosszúsággal.

Nem ajánlott:
HBO 3, 20:00
Whitney Cummings-ban a neve a legjobb (nem is értem miért nem a seksziparban kamatoztatja), de az legyen az utolsó mondat amit hallok tőle hogy Én vagyok a csajod. Nem csak azért mondom ezt mert magát a szót teljesen elkoptatták (nem csak Lena Dunham, hanem maga Cummings is az Élet csajos oldalával), hanem mert (akárcsak a Csajokból ismert Amy Schumer) Cummings is ugyanazokra hegyezi ki a stand-up komikusi munkásságát: trágárság (értsd: „szókimondás”), sekszuális meg egyéb szokások kiteregetése (értsd: „őszinteség”), vagyis a szokásos „női” témák olyan „női” megközelítéssel amivel nem igazán lehet betemetni az egyre mélyülő szakadékot amit egyik oldalon a bunkó macsók, a másikon a feminácik ástak. Úgy-ahogy nézőbarátként indul de a végére egy harmincas szingli one man show-ja (LOL) lesz belőle, sok-sok férfiellens kirohanással. Valójában arról szól ami előttünk van, de nem látjuk: egy sikeres, gazdag, egyedülálló nőről aki mindent elért – és aki mellett végül nem marad meg hosszú távon senki sem (lásd még nagy kriszta tereskovát is). Ahogy Hofi poénjai egyre halálszagúbbak és cinikusabbak lettek az élete vége felé, úgy végül Cummings is „lő” mindenre ami mozog, a közönség (néha kicsit kényelmetlenül, de) nevet, az előadó pedig hazamegy a luxusába…egyedül és megkeseredetten. Ez még akár bele is férne, csak hát hány éves volt Hofi és miken ment át, és hány éves Cummings, ezért mondom hogy így nézve nagyon szomorú. Az anyacsatornán (HBO) háromnegyed éjféltől egy kis nyaralósdi. Ami tegnap a Nagyfater elszabadul volt, az lesz ma a Menyasszony apró szépséghibával, azaz látszólag családról szóló vígjáték, valójában pont ellentétes értékeket képviselő erőltetett humorkodás. Aki a pihenést összeköti a lánykéréssel annak úgy kell, na ezt nem tudja az egyszeri, de nagy álmokat dédelgető politikus aki „munkája” megszokott köreiből kénytelen leereszkedni a nép közé a nője kedvéért. Talán sejted is hogy a família minden tagja megtalálja vele közös hangot, kivéve a sógort akinek sajnos táborvezetőként több dologba van beleszólása mint kellene és aki minden alkalmat megragad hogy pokollá tegye az új a férj-jelölt életét (lásd Jim Carrey Kábelbarátját). A Saturday Night Live új generációjának próbálkozása, mérsékelt sikerrel, főleg a befejezés eléggé összecsapott.

A seksz!! rovat:
Élet – Gumicukor – Régen nem is volt minden jobb! Ennyit változott a szex a '90-es évek óta:
„Végre valami, ami miatt nem kell nosztalgikusan a párnánkba sírdogálni esténként.” – De, igen, csakazértis jobb volt minden régen!! A seksz is!!!
Swingerklubba a helyben fogyasztós szexért jár az ember, nem az elvitelesért (18+) – Majd abból is lesz elvitelre mint a marihónajjából :DDD
8 vallomás olyanoktól, akiknek az orgiája horrorba fulladt: „Ezeknek az embereknek nagyon nem jött be a csoportos szex.” – Na mi van, mégsem akkora üzlet az asszonyt-férjet-gyereket bedobni a sharing economy-ba? Hülyék.
élet – Ennek a bikinimodellnek több köze van a bombázókhoz, mint elsőre gondolná: „Ha kíváncsi, mi volt az eredeti szakmája, kénytelen lesz átlapozni pár szexi fotót, de annyit azért elárulunk, hogy más bombázókhoz nyúlkált.” – Na ilyen formában hozzám akár személyesen is elhozhatná a demokráciát :)))
rebel – élet – Ez a spanyol modell a melleivel feszegeti az insta szabályzatának határait – ...és minden sikeres pozőr nő mögött ott van egy még sikeresebb Fffférffffi:
karrier – élet – Ez srác otthagyta a szőnyegtisztítást, hogy a csajával milliókat keressen Instán – Kitalálom: a nő pózol, ő meg fotózza.
élet – Ettől az új-zélandi bikinimodelltől megtudhatja, hogyan kereshet százezreket az instán: „A 28 éves Rosanna Arkle nem a levegőbe beszél: 3,1 millió követője van, és egy átlagos posztjával 881 ezer forintnak megfelelő összeget keres.” – ...és aztán megöregszik és éhenhal ő is mivel egy fityinget nem rakott félre ^^ Az a baj amúgy hogy vannak akik el is hiszik ezeket az útmutatókat:
egy átlagos magyar anya – Nem vagyok modell, csak egy hétköznapi anyuka, aki fehérneműket gyűjtSEEMS LEGIT, bármelyikünkön kitörhet a női fehérnemű-gyűjtési láz.
Kirúgták a tévétől, mert bevallotta, hogy mellékállásban prostituált: „A megélhetési celebként jellemezhető Senada Nurkic 156 ezer forintos tarifával dolgozik, de csak jóképű férfiakkal hajlandó ágyba bújni.”...de gondolom még őket is lenézi amiért pont rá fanyalodnak :DD Hogy is mondják? „Finnyásak a kurvái, madame!” Ha már itt tartunk:
A szexmunka után nem tud beilleszkedni a társadalomba a pornószínésznő (18+): „Szegény lány!” – ...ugyanez a hír az Indexen is előkerült, és ezzel az is megoldódott hogy honnan volt ismerős az eset:
„Úgy néznek rám, mint egy nemi erőszakolóra” - egy ex-pornós élete visszavonulás után: „Bree Olson most 30 éves, és öt éve nem találja a helyét a világban. Ezt pedig annak tudja be, hogy 25 esztendősen felhagyott a pornózással. A nő a Real Women Real Stories (Igazi nők, igazi történetek) filmes projektben vett részt és mondta el a történetét. Érdekes módon nem kifejezetten a pénzhiány miatt tartja hibának, hogy visszavonult a felnőttfilmezéstől, hanem valami sokkal nyomasztóbbal küzd meg minden nap. Azzal, ahogy a társadalom mikén viszonyul az ex-pornósokhoz.”HAHAHAHA. Múlt évben már lehoztátok ugyanezt a szánalmas picsogást majdnem ugyanígy, úgyhogy ha ti is elővehettek egy tavalyi sztorit, akkor én is válaszolhatok rá egy akkori kommenttel:

0
VISZLÁT HÉTFŐN!


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés