2017. 05. 08.
MetAmfora a Wall Street farkasasszonyának (máj. 8-9-10-11.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
MetAmfora a Wall Street farkasasszonyának (máj. 8-9-10-11.)

 

 

 

 

 

 

HÉTFŐ, MÁJUS 8.:
HOW TO EXTERMINATE ANGLAIS

0
Mégis, kinek a kupija ez?

Ismétlés, de érdemes:
Sundance TV, 22:00
– Bár az utóbbi pár évben árasztottak el minket a szerencsejátékos-lelkizős darabokkal, a Krupié már 1998-ban elmondott mindent amit a témában lehet: művészi ambíciókat feladó (vagy legalábbis hátrébb szorító) asztalmester aki bár nem olyan fiatal de még mindig kell neki a pénz, főleg a könyvére amihez az ihletet is a játékbarlangokban szerzi, ám hamar megtanulja hogy az élet a legnagyobb szerencsejátékos akivel szemben lehetetlen nyerni, így kettős személyiségéből (Jack az író és Jake, a krupié) – ahogy a Hegylakóban is – nem maradhat, csak egyetlen egy. Nem a sejthető befejezés a lényeg hanem annak ábrázolása ahogy Jack és Jake között az elvek föladásával elmosódnak a határok és az önáltatás a főhőstől hogy csak a tapasztalat kedvéért teszi mindezt, míg onnan kap egy balegyenest ahonnan a legkevésbé várná. Clive Owen egyik legjobb szerepe, nézzétek.

Talán érdemes:
A mai genderagymenésekről nem nehéz komédiát forgatni, viszont annál kockázatosabb, sose lehet tudni mikor kinek az érzékenységét bántjuk meg, és ha csak egy kicsit is többet kockáztattak volna a Transzsvéditával (pld. a naponta születő új nemekről forgattak volna) akkor megüthették volna a bokájukat, szerencsére ennél biztonságibb játékot játszanak. A minden formájában maratoni című (Vadelmavenepakolainen, Hallonbatsflyktingen) mozi főszereplője svéd származású, viszont mivel Finnországban él (ahol a svéd is hivatalos nyelv) ezért úgy beszél mint egy finnek közt élő svéd – ő viszont úgy szeretné ahogyan egy finn tenné ha második nyelvként használná. Ahogy a nemek kavalkádjában, itt is könnyű elveszni: mi volt az eredeti identitás és mi a „választott”? Ezer ilyen first world problem van: homouszion vagy homouiszion, Iron Maiden vagy Judas Priest, a nyelvprobléma valós end-je sajnos már nem ilyen happy mivel előbb-utóbb ott is mindenki arabul fog beszélni. Nyolckor kezdi a Cinemax, aki nem tud élni nélküle és első körben lemarad az másnap déltől pótolhat ugyanitt.

Talán ajánlott:
Ide újfent egy Bunuel-dráma jön fél kilenckor ami címe (Öldöklő angyal) ellenére is mentes a múlt heti Viridiana nyílt vallásellenességétől (melynek fő színésznője itt is feltűnik), inkább azt az állapotot mutatja be amikor – az R.E.M.-et idézve – valaki nem tud innen eljutni oda. Az innen egy jómódú házaspár lakásának egyik szobája, az oda pedig bármely másik zug ugyanabban a házban (mely a beszédes nevű Gondviselés utcában található). Nem ez az első eset hogy andalúz kutyák elé vetik a diszkrét bájú burzsoáziát,  de itt valahogy sikerül egyensúlyba hozni a prédikálást és a minőséget. Egy gazdag baráti társaság az opera után elugrik egyikükhöz hogy a művészetet beszélgetéssel pihenjék ki, ám annyira jól érzik magukat hogy elfelejtenek hazamenni, másnap reggel viszont azt tapasztalják hogy már nem is tudnak. A frusztrált társaság úgy esik egyre jobban kétségbe ahogy sorra jönnek rá, mi mindenre nincs módjuk a rájuk zárult aranykalickában, a ház (és a szoba) elsősorban a régi rendszereket szimbolizálja amikben az elit jól érzi magát és amiket ezért a végtelenségig fenn szeretne tartani – és pont ez a fenntarthatatlanság ejti foglyul őket, avagy vigyázzunk mit kívánunk, mert valóra válhat. Persze nem ez az egyetlen értelmezési lehetőség, tekinthetjük az ember fizikai-szellemi mozgásterét lekorlátozó béklyók (függőségek, lelkibetegségek) metaforájának is. A szürrealista mester eme mexikói rendezése áll a legközelebb Kafka és Lynch hangulatához, közben azért mindvégig a saját hangján szól a nézőhöz, például ahogy a nemességükből lassan de biztosan kivetkőznek a túszul esett vacsoravendégek. Úgy látszik a Cinemax 2 megirigyelte a szépemlékű Filmmúzeum babérjait, én csak támogatni tudom őket ebben, a végére meg csak annyit hogy ha valaki lemaradna róla az kedden 12:20-kor pótolhatja dettó ugyanezen a csatornán.

Hétfő? #LESZAROM™.
...a hírességek gyerekeit:
Gumicukor – Kim Basinger és Alec Baldwin lánya inkább ivott, mint evett: „A modell mozgáskoordinációja alapján azt a következtetést vontuk le, hogy Ireland Baldwin alkoholt fogyasztott.” – Inkább LESZAROM mint nemszaromle, pedig én se vagyok épp józan!
Megszületett Janet Jackson fia: „Mind jól vannak, már a gyerek neve is kiderült.”A NEMÉT MEG MAJD ELDÖNTI, LOL LESZAROM.
Gumicukor – Újabb bizonyíték, hogy Madonna le sem tagadhatná 20 éves lányát: „És reméljük ez fordítva is igaz.”EZ AZ AMELYIKET ÖRÖKBEFOGADTA? akarom mondani MAJD Ő IS ELKÖLTÖZIK AZ APJÁHOZ, LOL LESZAROM.
A 43 éves Kate Beckinsale vagy lánya néz ki jobban bikiniben? – Egyikük sem, viszont mindkettőt LESZAROM.
Kate Moss lánya alig 14 éves, de már modellkedik:
„Haj-kampánnyal tör be a modellvilágba a kisebbik Moss, pedig még nagyon gyerek.”LESZAROM és remélem ezzel sikerül elriasztani a modellpályától :SSS
Eva Mendesből csak egy van, vagy mégsem?: „Az unokahúga, mondhatni, eléggé hasonlít rá.” – Mondhatjuk azt is hogy LESZAROM.
semmi kétség – Gumicukor – Cindy Crawford lánya nyilvánvalóan klónozással jött létre – Afelől sincs semmi kétség hogy nyilvánvalóan LESZAROM!
Menők és szépek - Íme Julia Roberts gyerekei
Uncool vagyok, ronda és csóró: LESZAROM.
Nem hiszi el, hogy miért nagyobbíttatja meg melleit a Destiny's Childos Kelly Rowland!: „A szülés utáni testképéről elég nyíltan beszél új, Whoa, Baby! című könyvében.”LESZA azabaj hogy a gyerekeik is öröklik ezt a testkép-problémát:
Gumicukor – Rumer Willis szájával valami nagyon rossz dolog történt: „Kezd édesanyja nyomdokaiba lépni, ha eltúlzott plasztikáról van szó.”AKKOR Ő IS KLÓNOZÁSSAL AKAR LÉTREJÖVŐDNI? LESZAROM.
Tudjuk, hogy nehéz feldolgozni, de ő itt tényleg Eminem lánya
LESZAROM. Most miért, a fiatal Eminem is ezt tenné a helyemben!
Fappening 2017 – Képtelenség megkülönböztetni Suri Cruise-t és anyját, Katie Holmest – ...és nektek ennek eldöntéséhez egy Fappeningre van szükségetek? Csakazértis LESZAROM!
Gumicukor – Jean-Claude Van Damme lánya még mindig nagyon szexi:
„Bianca Bree ezúttal a féltestvérével és édesapjával tett napsétát a malibui parton.”NÉZD MEG AZ APJÁT, SZARD LE A LÁNYÁT ja őt nem, félek a papa balegyenesétől :SSS Sunázni azért remélem lehet!!


KEDD, MÁJUS 9.:
ON THE PLACC

0
Hárman a szürke tömegből.

Talán érdemes:
22:35-kor
megint próbálják sajnáltatni a seksz-munkásokat, ezúttal a Filmbox Premiumon és Oroszországban. Érdekes a média álláspontja: egymást váltják a „cürihi fizikai munkát” népszerűsítő blogok de közben azért próbálnak hatni a bűntudatunkra is a Zürichi expressz-szel meg most a The Spottal melynek tanulsága kb. ugyanaz mint ezer éve a Lilja 4-ever-nek: a férfiak kivétel nélkül disznók akár pénzt adnak (kliensek), akár pénzt kell adni nekik (rendőrök, stricik), a Placcon állók kivétel nélkül áldozatok akiket kihasznál a társadalom, de még így is inkább ez mint a rendes munka, tanulás, stb. Ne értsd félre, nem kisebbíteni akarom az itt látható három csaj szenvedéseit, csak a kilátástalanság sulykolásával van bajom, és akkor evezzünk is optimistább vizekre mert negyed éjfélkor Stephen Leacock angol humorbonbonja az M3-on 1961-es magyar feldolgozásban, Psota Irén fő,-és Márkus László meg Uray Tivadar mellékszereplésével egy családról és az őket (ki)szolgálóról házinéniről. A Gertrud a nevelőnő, avagy a boldogság jutalma egyetlen negatívuma a hossza: alig negyedóra nem képes kitörölni a Placc által hagyott keserű szájízt.

Kis hírek a nagyvilágból:
Barack Obama 400 ezer dollárért tart előadást a Wall Streeten: „Korábban zsíros nagymenőknek nevezte a bankárokat.” – Hiába no, van az a pénz...
jog – Május elseje Észak-Koreában: „Vajon mit csinálhatnak a munka ünnepén a legkeményebb diktatúrában?” – Nyilván dolgoznak. Vagy dolgoztatják őket :DDD
Afrikában hasba lőtték az Álom Afrikában írójátDon’t dream, it’s over :(((
n – A fél világ pénze az övék: a 8 leggazdagabb ember – Akkor fizessenek ők ^^
temetés – Nyílt nap a Budapesti Hamvasztóban: „2017. április 22-én tabuk nélkül, szakértőknek teheted fel kérdéseidet.” – Jellemző módon hozzám nem jött oda senki, hát hogy ismerkedjek így :(((
Még egy gép árát elkölthetjük a Windows 10-re: „Virtuális valóság és 3D Paint is van a Windows 10 Alkotói Frissítésben, csak hogy megint egy zsák pénzt elkölthessünk hardverre.” – 3D, virtuális valóság, az b+. Addig egy fityinget sem költök rá amíg egy sima szövegszerkesztőt nem bírnak normálisan megcsinálni!
K – „Miért kibírhatatlanok a liberálisok?“: „Tamás Gáspár Miklós a liberalizmus egyik mélypontjáról.” – Kivételesen egyetértek vele: ő ama „kibírhatatlan mélypont”.
IFL Gazdaság – 5 ok, amiért ne köss gyerekmegtakarítást!: „Nagyon fontos az öngondoskodás, de nem lehet feláldozni a gyerekkori élményeket, hogy félre tudjunk tenni pénzt.” – Ezzel csak az a baj, hogy pár hónapja pont az ellenkezőjét javasoltad...
Gumicukor – Janet Jackson öt év házasság után válik gazdag férjétől: „A döntés már csak azért is meglepő, mert januárban született meg első közös gyermekük.” – Dehogyis meglepő, gyerek megvan, a vagyont felezik, vagy inkább itt is az egészet a nő viszi:
vendég a saját házában – Gumicukor – Janet Jackson a zárakat is lecseréltette, hogy férje ne tudjon hazamenni – Ismerős? Igen, a bátyjának is csak erre kellettek a „partnerei” :SSS
Tenger alá rejtett atombombákról beszél egy orosz ezredes: „Robbantsunk atomot tenger alatt, és a szökőár elmossa az USA part menti városait! Ijesztő ötlet, de olyan hülye, hogy nincs értelme megvalósítani.” – Az a baj hogy pont ti hoztátok le nem is olyan rég hogy az USA is pont erre az „ijesztő, de hülye ötletre” készült Japán partjainál...
Eddig titokban tartották, most a világ elé tárták Amerika legdurvább nukleáris tesztjeinek videófelvételeit – Az amcsi atom jó atom, tessék már megtanulni!!! Tanúsíthatják Hiroshima és Nagaszaki lakói is!44
ritkán látható történelem – fotó – 21 ritkán látott fotó történelmi személyekről: „Hitler autogramot osztogat, Mussolini strandol, a fiatal Einsteint pedig alig ismerjük fel ezen a képen.”Nap kommentje:

gigabursch 2017.02.27. 04:07:44
"A 62 évig uralkodott Hirohito japán császár az amerikai Disneyland-ben. "
Szegény Hiroitónak miért kellett anyi évig uralkodnia Disneylandben?
:-)))


SZERDA, MÁJUS 10.:
RÉGI TÁRSASÁGBAN…

0
…bő ingben.

Ajánlott:
M3, 21:10
– A Boeing, Boeing repülőgépes vígjáték, de nem a katasztrófafilm-paródiák közül való, a humor forrása egy stewardess-ekre bukó aranyifjú (Tony Curtis) aki egész addig sikerrel bonyolítja kapcsolatatait míg régi riporter-barátja (Jerry Lewis) hozzá nem költözik: pont mikor a legjobban dicsekszik az időbeosztásos trükkjeivel amivel mindegyik csajával elhiteti hogy ő az egyetlen, akkor változtatnak a menetrendeken és kényszerül ő maga is erre az eddigi trigámista életmód után (menyasszonyait egész idáig csak az őket alkalmazó légitársaságok alapján különböztette meg). Mindeközben a neki falazó házvezetőnője (Thelma Ritter) is elkezd lázadozni… Ma már ez sem csúszna át a rostán a sekszizmusa miatt (miközben egekbe menesztik a nyíltan fehérező sorozatokat és drámákat és a pisis-kakis vígjátékok ellen sincs kifogása a cenzoroknak), plussz Lewis humorára Amerikában valamiért nem voltak szélesebb körben vevők a népek, Curtisnek viszont szinte csak magát kellett hoznia, akkora szoknyavadász volt (itteni karaktere a valós énjéhez képest egészt visszafogott). Franciás seksz-komédia amerikai visszafogottsággal, viszont a tartalma elgondolkodtató: lehet hogy a Concorde-járatokat is igazából azért szüntették meg nehogy bezavarjanak velük valami fejes sekszuális életébe? Nincs kizárva!!44 négy

Talán érdemes:
Sundance TV, 22:00
– Harvey Weinstein nevével mindannyian találkoztunk már még ha nem is tudjuk pontosan hol, de az Unauthorized megtekintése után nem lesznek kétségeink: igen, ő az akinek egy rakás remek produkciót köszönhetünk – és ugyanakkor ő nyírta ki pld. a független mozizást is (ezért van az hogy ezer ostoba blockbuster közé jó ha be tudnak szorítani egy-két kisköltségvetésű, de értékes filmet a forgalmazók). Ami Dirty Harvey sikerét illeti, szeretném azt hinni hogy elég hozzá mindaz amit itt látunk, hogy nem kell mellé semmi törvénytelen extra. Mondom, szeretném ezt hinni, de – ismerve hogy hogyan és milyenné változtatta az ipart – már nem tudom. Éjjel egy előtt tíz perccel egy két évvel ezelőtti dráma az M5-ön amiben egy erdőmérnök felesége mindenféle csúnya játszmákkal próbálja rávenni a világtól elvonult helyi birtokost (Őze Áron) hogy férjének (pontosabban a rajta keresztül ajánlatot tevőknek) eladja a területét. Amikor semmi sem hat, a sekszes bűbáj működik, csak a gazdával élő, jószágokra felügyelő asszony próbál küzdeni a végkifejlet ellen – ami még őt is meglepi, mivel csábító végül nem dobja félre a beleszerető különcöt. A Farkasasszony magyar, de rövid, szóval érdemes belenézni és ha nem jön be még mindig át lehet ugrani valami másik csatornára.

Madonna rovat:
Felismered Madonnát? Már nem sokáig! - Sokkoló fotó:
„Borzasztóan néz ki az énekesnő” – MUHAHA, azt remélem is!
blogozine – Madonna és a „kis“ photoshop hazugságok: „Madonna félresikerült retusált képeiből már lassan albumot lehet csinálni.” – Fognak is a halála után :SSS
Madonna két új gyerekét Esthernek és Stellának hívják – Gtratulálok, és ki az ifjú papa? Ja, az most nincs: „Két újabb gyermek örökbefogadására kapott engedélyt Madonna Malawiban, ahol az ország legfelső bírósága hagyta jóvá kérését, írja a Euronews. Az énekesnő egy négyéves ikerpárt, Esthert és Stellát fogadhatja örökbe. (...) Madonnának így két saját gyerekével (Rocco Ritchie és Lordes Leon) együtt már hat csemetéje lesz.”FELSŐ HATÁR NINCS ...ÉS EGYIKET SE LESZ KÉPES NORMÁLIS ANYAKÉNT NEVELNI. Nap kommentje 1.:

GFtamas 2017.02.10. 07:28:06
Régen a hírességek festményeket, műkincseket vagy sportkocsikat gyűjtöttek. Úgy látszik változik a világ, ma gyerekeket gyűjtenek...

Jó ízlés – Gumicukor – Meg fog lepődni: Ennyire jó filmekből nyúlt Madonna fénykorában – Nem ez a meglepő, hanem az hogy most, fénykora hivatalos elmúlása után belőle is film lesz:
Életrajzi film készül Madonnáról: „A karrierje első szakaszáról, a nyolcvanas évek végéről szól majd. Nem tudni, ki lesz a főszereplő.” – Már épp vicceltem volna hogy nyilván ő maga, amikor bebizonyosodott hogy az élet a legnagyobb tréfamester:
nézné? – Madonna kiakadt, hogy nélküle forgatnák önéletrajzi filmjét: „A hónap elején jelentette be a Universal, hogy Blond Ambition címmel önéletrajzi filmet készítenének az énekesnőről, amely bemutatja a sikerhez vezető útját az 1980-as évek New Yorkjából elindulva. Az énekesnő posztjában erősen bírálta a projektet: ’Senki sem tudhatja azt, amit én tudok és én láttam. Csak én tudom elmondani a történetemet. Bárki, aki megpróbálja egy sarlatán és bolond. A gyors kielégülést keresi, valódi munka nélkül. Ez a társadalmunk egyik betegsége.’”NEM, TE VAGY A TÁRSADALOM IGAZI BETEGSÉGE ÉDES FASZOM, ez még nyolcvan-százévesen is itt fog vetkőzni-turnézni-gyerekeket örökbefogadni?! Ami meg a nyolcvanas évekbeli énjét illeti, ha a Madonnával az ágyban megvolt akkor többet is tudsz az illuminati boszorkáról mint kéne (pld. hogy kiröhögte egy elkábított és megerőszakolt stábtagját - ez ugyanaz a Madonna aki később azt állította hogy őt is megerőszakolták). Visszatérve a posztjára, szegény még mindig nem értette meg hogy beárazták és csak a halálára várnak, már a saját élete történetéhez sincs joga meg köze. Isten hozott a való világban, Madonnyanya! :DDD
Lady Gaga hirtelen felindulásból osztotta ki Madonnát: „Nem tetszett neki, hogy a popdívához hasonlították, ezért elmondta róla a véleményét.” – Mondom, az élet már Madonna nélkül folyik tovább, még akik tőle lopnak azok is rúgnak bele egyet...és hopp, ő ennek ellenére továbbra is vetkőzik:
Nézd meg a Met-gála 10 legbénább ruháját!: „Madonna fenekéből bokor lógott ki, Katy Perry horrorfilm-díszletnek öltözött. Galéria.”Nap kommentje 2. a 444-ről:
0

CSÜTÖRTÖK, MÁJUS 11.:
ÁLDATLAN SZÜKSÉGLETEK

0

Csendben megosztja veled a múzeumát.

Ajánlott:
23:05-kor
ismét a törököknek vagyok kénytelen kedvezni, pontosabban Orhan Pamuknak. Az életéről áttételesen szóló mágikus realista doksi, az Ártatlan emlékek közelebb áll a múltkor bemutatott isztambuli zenészbulihoz mint a 2017-es világhelyzethez. Egy (fiktív?) múzeum tárgyai közöt barangolunk, közben megismerjük a szerepeiket melyeket az író magánmitológiájában játszottak, egyben kapunk egy kis meditálást is a később fontosnak bizonyuló helyekről és pillanatokról, és hogy egy egyszerű használati tárgyak is „felértékelődhetnek” (például azok amelyeken keresztül az író felfejtette egy régi szerelem emlékét). Látványos (bár kicsit lassú), vállaltan szubjektív és metafizikus határsértés képzelet és valóság, könyvek és „hivatalos” kiállítóterek között (miközben a legmaradandóbb múzeum maga a város marad), irodalombarátoknak kötelező lesz a Cinemaxra kapcsolni. Kapcsolódó hír:

Könyves – A törökség megsértésével vádolták, pedig szerelmes Isztambulba – Hát biztos pont ezért vádolják azzal, amivel :SSS – „A Nobel-díjas Orhan Pamuknak saját múzeuma van, a Könyvfesztivál díszvendége lesz.” – ...és ha így haladunk, pár év múlva odaülhet Salman Rushdie mellé...

Talán érdemes:
HBO, 20:00
– Mintha mostanában a kelleténél többször kapnánk tanár-diák sekszes alkotásokat, ott volt nemrég az Apa ég!, most meg jön az Egy perc csendben amiben ugyancsak tanárjába habarodik bele egy nebuló. A korkülönbség mellé ott van még az osztályoké is: a nő képzett angoloktató, a srác pedig egyszerű bányászgyerek, így kétszeresen sincs esélyük… Ha nem a történet, akkor a német-dán koprodukció teszi egyértelművé hogy igencsak messze van Sandler múlt heti marhaságától.

Nem érdemes:
…mert nemkicsit unalmas már az ezeregyedik nyavalygást hallani Amerika kettészakadásáról, a Vice exkluzív riportjai meg köztudottan a lehető legkevesebbet tették az árkok betemetéséért, a Megosztott Háznak már a címe is sugallja miről fog szólni az egész: volt egy Aranykor (Obamáé) amiben az Elnök föláldozta magát a népért, sikert sikerre halmozott és még a világbékét is elhozta, de a hálátlan nép (főleg a fehérek!44 négy) nem voltak képesek mindezt értékelni és nem arra szavaztak akire kellett volna. Ahhoz képest hogy Shane Smith próbál elfogulatlannak mutatkozni, az összes médiamanipulálást beveti, főleg a szavazók hibáztatását, és ügyesen megkerüli a legnagyobb kérdést, vagyis ha tényleg senki nem szavazott Trumpra és mindenki utálja, mégis hogy nyerhette meg a választást. Ezt is az HBO adja, mégpedig 21:35-től. Még mindig ugyanitt maradva igazi üvegplafonos dráma vár minket háromnegyed tizenegytől. A Tőke címének olvastán szinte egy emberként ujjonganak majd az egykori proletárok, csak hogy pár perccel később hörögve álljanak fel amikor rájönnek hogy átverték őket egy kvótafilmmel. Náluk jobban csak azok fognak kiakadni akik esetleg újabb zaftos betekintést várnak a brókervilágba, az Equity ugyanis meglengeti nekik ezt, hogy aztán átmenjen feminista agymenésbe a csúcson megmaradni akaró Erős Nőről (Anna Gunn, Deadwood, Breaking Bad) akinek tisztáznia kell magát mindenféle Igaztalan Vádak alól (amiket ráadásul egy másik nő fogalmaz meg a cége felé). A Dolgozó lány vagy az Esőcsináló sokkal jobban oldott meg hasonló témát, itt mintha pont az egyenlőséggel nem tudnának mit kezdeni, nincsenek meghódítandó magaslatok vagy leküzdendő előítéletek, a Working Girl-lel ellentétben itt nem egy utat látunk a csúcs felé, a farkasasszony már az elején ott van, és nem is egyedül, rajta kívül rengeteg nőtársa dolgozik ugyanebben a „szakmában” akiket ráadásul vezetőként rendszeresen megaláz, néha semmiségek miatt. Pár dologban mégis hűek maradtak ehhez a nőtípushoz, pld. abban ahogy ő bánik a hagyományos szerepeket követőkkel (egy alkalommal ki akarja rúgni egy terhes munkatársnőjét). A másik kettősmércés érdekesség pont a pénzügyi vizsgálónőn figyelhető meg: bár majd’ az összes férfit sekszista bunkónak vagy simán csak bunkónak ábrázolják, az ellen nincs kifogása az író és rendező asszonyoknak amikor alkohollal és flörtöléssel szedi ki az infókat az ellenkező nem egyik tagjából.

Szakálla volt genderrovat:
Könyves – Neil Gaiman újraírta a mitológiát: „Thor menyasszonynak álcázza magát, Loki Jokerré változik az új regényben.” – Esetleg a saját kontinensének mitológiájával b*akodjon. Ja, hogy olyanjuk nincs?
melegedő – Miért kínos, ha egy férfi szeret hímezni?: „Van olyan dolog, amit szívesen kipróbálnál, csak azért nem teszed, mert túl nőies? Nem vagy egyedül!”HÜLYESÉG. Ha Fffférfiként hímezek, az onnantól hímdolog, ha meg bármilyen ruhát fölveszek az onnantól férfiruha! Bizonyíték kell? Skótszoknya!!!! Ennyike...
Transzvesztitákkal és leszbikusokkal ünnepli a családot a Deutsche Telekom – ...akik gondolom maximálisan betartják a sariát is :))))
Norvégiában bevezethetik a harmadik nemet – Norvégia jobban teljesít! Wait, a challenger appears:
Conchita Wurst idén meg német színekben indul az Eurovízión? – Á, majd eldönti :)))
Már a 6 évesek is elhiszik: a férfiak okosabbak: „A nők is lehetnek nagyon okosak? Az ötéves kislányok szerint még igen, a 6-7 évesek már nem biztosak benne. Mi történik velük?” – Sokat olvassák az Indexet, mert mi a következő hír ugyanitt:
EGO – Kamu, hogy a nők több helyre tudnak figyelniÉDES FASZOM, legalább arra figyelnétek hogy az egyik kamuhírrel ne üssétek a másikat...
Egyre több a női főszereplő Hollywoodban: „Nőtt a női főszereplők aránya a legnagyobb bevételű filmekben, de ettől még Hollywood alapvetően férfiközpontú maradt.” – Ez a tendencia sajnos a hírportáloknál is megvan, szerintem az Index férfi cikkíróit kötelezni kéne a nemváltoztatásra!!4
Hollywoodban még mindig alig jut szó a nőknek: „Egy friss kutatás szerint 2016 tíz legnépszerűbb filmjében nagyjából negyedannyi szöveget mondanak a nők, mint a férfiak.” – ...ezért is kellett leforgatni az Under the Skint meg fehér szereplővel rimékelni a Ghost In The Shell-t. Ha már szóba került a whitewashing:
c:c – Fehér színészre bízták Michael Jacksont: „Nem vicc, a képen Joseph Fiennes látható, aki az Urban Myths sorozatban alakítja a pop királyát.”...DE CSAK MERT RALPH FIENNES NEM ÉRT RÁ Lehet hogy csak tiszteletben tartották a végakaratát :DDDD
VELVET – Nőként él a volt LMP-s: „Vay Blanka férfiként élt itthon, de aztán Németországba költözött, ahol ráébredt: transznemű. Legutóbb már nőként látogatott haza.” – Nem akartam vele foglalkozni, de annyira nyomták hogy kénytelen vagyok:
Dinamó – közélet – Sakkban tart minket a transzlobbi?: „Egy transznemű elmondja, hogy miként néz ki ez az egész belülről, milyen tétje van a vitatott nemváltó kezeléseknek.” – Most echte nő, transzfekete (nem vicc!) vagy delfin, mint a South Park-ban? Lesz szó arról is amikor vissza akarják csinálni ezeket a műtéteket? Nap kommentje:

TCrown 2017.02.07. 11:45:39
Ha kitalálom, hogy holnaptól én sárgarépa vagyok, attól még nem leszek az. Ha nyakig a fölbe ásom magam, zöldre festem a hajam, akkor sem leszek az.
Ha törvényt hoznak róla, hogy aki sárgarépa akar lenni, az márpedig az, akkor sem leszek sárgarépa.
Illethetek mindenkit mindenféle durva jelzővel, aki rám mer szólni, hogy „öreg, te nem vagy sárgarépa, csak baromi hülyén nézel ki”, akkor sem leszek sárgarépa.
Írhatok mindenféle szívhez szóló cikket mindenhova, akárhány flekkben – még mindig nem leszek sárgarépa.
Cudar egy világ ez.

VISZLÁT SZOMBATON!

Kulcsszavak: Madonna, LESZAROM

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés