2017. 05. 13.
I am a peace of love. (máj. 13-14.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
I am a peace of love. (máj. 13-14.)

 

 

 

 

 

 

SZOMBAT, MÁJUS 13.:
MA NEM LESZ SEMMI

0
...de tényleg.

Kiemelten nem érdemes:
...merthogy az Eurovízió megnyeréséhez minimum szakállas transz-sekszuálisnak kell lenni és emiatt fél kilenctől a felkészítő Elővízió 2017 és az utána jövő Eurovíziós Dalfesztivál 2017 Döntője is totál hidegen hagy. Még ha netán Pápai Joci el is ér valami előkelő helyezést, az is csak azt fogja bizonyítani hogy eladta a lelkét a gyíkembereknek, és a zenéje akkor se fog tetszeni (hozzátéve hogy ennek ellenére nyilván örülni fogok neki). Azt mondjuk elismerem hogy a Duna TV biztosra megy vele, dehát ugyanezt teszi a retekklubb is a szulejmániával – s hogy mennyire tuti ez a tutiság azt mutatja hogy egyetlen csatorna sem fog keresztbetenni neki, mindenütt ismétlések és kihagyható ostobaságok lesznek – viszont mivel a sznoboknak a Vízió ugyanilyen kerülendő így nekik nem marad más mint leülni EGY POHÁR két-három üveg borral meg valami jó könyvvel, nekem meg hírekkel pótolni az ajánlót:

„Zene” és „film” rovat:
David Bowie halála is hozzájárult a lemezeladási rekordhoz
– Hogy is reagált a kiadója a Ford Fairlane-ben Bobby Black halálára? „Terrible thing...but a great career move. His records are really climbing the charts!”
Lars von Trier abbahagyná a filmezést – Még ha nem feltételes módban mondaná akkor is elkésett volna vele, nem kicsit, nagyon. Már tíz éve is késő lett volna.
c:c – Vérciki bénázással búcsúzott a The Walking Dead – Miért, eddig nem egy merő vérciki bénázás volt az egész? :D – „A hetedik évad olyan gagyi akciójelenettel búcsúzott, aminek láttán szégyelltük magunkat.” – ...az összes többi részért pedig én szégyellem magam a készítők helyett is.
Gumicukor – A szerelem is napolaj: az UFO vs. Pixa kliptől igencsak zavarba jöttünk: „A kilencvenes évek jól ismert slágerét Pixa nemrég újragondolta - az update verzióhoz most elkészült a klip, ami a Velveten debütál.” – Komolyan mondom, Pixa a magyar George Martin, Brian Wilson és Trevor Horn egy személyben (hogy a Stock-Aitken-Waterman triászról ne is beszéljek)! Bizony, óriási Tehetség kell hogy valaki ennyire ráérezzen a cájtgájsztra és megtalálja a Legaktuálisabb régi s mai Művészeket akik kifejezik az adott Korszaknak az ő Hangulatát, de neki mindig sikerül összehangolnia a Minőséget és a Népszerűséget!! Őszintén remélem hogy a Napolaj remiksz az lesz idén mint tavaly volt a Bulibáró!44!44 négy
Nyolcéves fiú a magyar YouTube-toplistán: „A család szórakoztatására készült videó több millió letöltésnél jár.”SEEMS LEGIT hogy csak a család szórakoztátására készült, főleg úgy hogy „a klipben szereplő Dani egyébként Kis Grófo rokona,  aki a Mert a nézését... és a No roxa áj révén most is rajta van a listán a 4. és a 14. helyen.” – Nagyon remélem hogy Pixa őt is fölfedezi, nincs még elég nyári dallam a fülünkben ^^ Lehet ezt még fokozni? Igen, lehet:
Ferenc pápának Mága Zoltánt kellett hallgatnia – Ez remélem azt jelenti hogy hamarosan lemond, én mindenesetre imádkozom érte! :)))
Mai Manó Ház 18+ fotó – Japán erotika ésa ngolh umor: „5 híres fotográfus, akim ájusbans zületett.” – A recorderes címadás nagyon megy, írni viszont továbbra sem tudtok.
Kurt Cobainként feszítették keresztre Macaulay CulkintMAGYARUL: csak a kereszténységet lehet büntetlenül gyalázni, és ha már Cobain:
„Mégis milyen zene ez?” - így reagálnak a gyerekek, ha Nirvanát hallanak: „Volt olyan szám, amit egészen furcsának találtak, de szinte kivétel nélkül nagyon tetszett nekik.” – ...de szerencsére nem mindegyik Legendás Zenész jön be a fiataloknak:
Rockstation – zene – Miért nézi ezt bárki is?: „Ezt gondolják a mai tinédzserek Marilyn Mansonról.” – A mai tinédzserek?! Én már húsz éve is ezt gondoltam róla pedig akkor sem voltam épp JÓZAN tini!!!
Igazából gőzöm sincs semmiről: „Mit vett a Doppler-regények írója Budapesten, ami miatt rossz embernek tartják? Miért villanyozza fel, ha valaki elégeti minden holmiját?” – Talán mert nem az ő holmijaival teszi mindezt.
Recorder – A TEK belehajt a videóba: „Kockázatok, ha erkélyen filmezel: bunkó szomszéd, tűzoltó, anyuci.” – Meghallgattam a „zenéjüket”, az a baj hogy nem értük jötTEK :SSS
Testmelegével akar tojásokat kikelteni a performanszművész: „Tyúkot mímelve gubbaszt napokig a tojásokon egy terráriumban.” – Na ezt is elvihetné a rohamrendőrség ha már a gumiszobák mind megteltek.
Tyúkapó lett az a francia művész, akinek sikerült három hét kotlás után kikeltenie a tojásaitHA ALÁGYÚJTOTT VOLNA A TOJÁSAINAK, HAMARABB KÉSZ LETTEK VOLNA, LOL ÉDES FASZOM, tiszta South Park, legközelebb ez is transzdelfin akar majd lenni :SSS
c:c – Gálvölgyi: Bele kell törődni, hogy elfelejtik a legendákat – Tévedés, nem a legendákat felejtjük el, viszont szomorú ha Gálvölgyinek még Takács Marika halála évfordulójáról is a saját „háttérbe szorulása” jut eszébe. Szerettem a színházban (mármint Gálvölgyit), egy ideig még a tévében is, de kb. a 7i7 csúcsrajárása idején szerettem ki belőle és „felejtettem el”, ellentétben egy csomó színésszel akik NEM adták el magukat a kereskedelmi tévézésnek. Ha már itt tartunk:
c:c – Hajós arra kérné a TV2-t, hogy engedje el a műsorát – Túl egyszerű volna nekem is azzal jönnöm hogy bezzeg a pénz az jól jött neki mivel én is pont ezt tettem volna a helyében. Viszont mivel a macska nem foghat egyszerre kint is, bent is egeret, ezért jó lenne ha nem akarna egyszerre függetlenként tetszelegni meg pénzt keresni. Nap kommentje:
0


VASÁRNAP, MÁJUS 14.:
A SZERELEM KERÁMIÁJÁNAK EGY DARABJA VAGYOK

0
Premonition Woman.

Talán érdemes:
19:20-kor
– azzal ellentétben azzal amit ígérnek – a Filmcafén nem teljesen Működik a kémia: az angol címet (Better Living Through Chemistry) már lefoglalta egy elektronikus zenei doksi, a történethez hasonlót sokszor láthattunk, a legemlékezetesebben természetesen az Amerikai szépségben. Az átlagosnál is átlagosabb patikai eladót egy milliomos feleségével (Olivia Wilde) folytatott viszony ránt ki az unalomból akivel a seksz mellett a drogozás örömeit is (újra)felfedezik, így az addigi szürke kisember képes lesz visszapofázni egészségmániás élete párjának (Michelle Monaghan), tanácsot adni nehézségekkel küzdő kamaszfiának – már ha időben visszakozni tud az illegális affér örvénylő mélységeitől (pld. gyilkosság) amik a kezdőlökés után egyre jobban lehúzzák...
HBO, 20:00 – Úgy rémlik hogy a Szerelem és barátság még nem volt (az ugyancsak ma adott Szerelem angolosan viszont igen, ki is hagyom), ez amúgy egy Jane Austen-adaptáció az írónő befejezetlenül maradt művéből Kate Beckinsale, Chloë Sevigny és Stephen Fry szereplésével. A megözvegyült és a MEGÉLHETÉS megszokott életminőség fenntartása érdekében lányával együtt PROST házasságra kényszerülő nemesasszony történetére ha nagyon akarnám, akár a megélhetési férjhezmenésbűnözést is ráhúzhatnám (végülis 2016-ban, a feminista agymenések csúcsrajárátásának évében készült), de nem teszem mert Austen idejében még igenis szükség volt női furfangra a maszkulin világban (lásd Sevigny karakterét akit állandóan azzal ijesztget Fry által játszott férje hogy visszazsuppolja Connecticut-ba), meg hát Beckinsale-nek kb. minden hapsi hagyná hogy „kihasználja”. Azt se felejtsük hogy se a szerző, se a rendező nem fogja egyértelműen a lecsúszófélben levő Lady pártját aki egyik gazdag ismerősétől a másikig lavírozik költségspórolás, adósságkifizetés és a már említett hozománydús esküvő(k) reményében. Mindent összevetve ez egy humoros period piece ami nem csak az 1700-as évek, hanem a régi típusú halivúdi komédiák iránti nosztalgiára is rájátszik, sikerrel: úgy lopja be magát a néző szívébe ahogy az anti-főhősnő is.

Ajánlott:
Ugyanabban az időben
(azaz nyolckor) kicsit hasonló sztori a Cinemaxon, férfiszemszögből: egy banki vezető (Jake Gyllenhaal) felesége halálán úgy teszi túl magát hogy Darabokban heverő életéről panaszleveleket írogat egy italautomata-gyárhoz és ezzel felkelti egy ottani ügyfélszolgálatosnő (Naomi Watts) figyelmét is AKI MEGÉRZI A PÉNZ SZAGÁT. A Demolition félig rom.kom., félig dráma a szükséges veszteségekről, mert csak egyetlen (bár nem épp apró) elemnek kellett letörnie Davis látszólag tökéletes életéből ahhoz hogy rájöjjön, sokkal régebben szétesett mindene. Ez a katalizátor természetesen szerelme halála, aki egyben a főnöke lánya is, távozásával viszont egy új világ nyílik meg új lehetőségekkel, a férfi pedig él ezekkel, kb. úgy ahogy a levélírás mellett lakása háztartási gépeinek szétszerelésével foglalkozik hogy megértse mi romlott el bennünk (és benne is). A nem nagyon arcba tolt tanulság szerint az építéshez előbb le kell rombolni a régi elavultságokat (persze nem nyakló nélkül), ergo a végkicsengés is más mint a hasonló témát feldolgozó Összeomlásnál, amivel amúgy a briliáns színészi játék is összeköti (Gyllenhaal legalább akkorát alakít mint Michael Douglas), és bár 2016-ban háttérbe szorították az aktuális évfilmjei, a Suicide Squad-dal szemben ez valóban maradandónak bizonyult.

A seksz, a szipu rovat:
Kér startup-almalevet? 35 milliárd forint lesz!:
„Túlpörögték a hippi-vegán startupkultúrát Kaliforniában, a termék egy sima gyümölcslé lett.” – Maradok az alkoholnál, az olcsó és nem is egészséges, viszont nem is túl káros:
Az agyat és a vesét is károsíthatja a parlagfű – ...és még egy ok hogy inkább a májunkat károsítsuk: „A divatos parlagfűfogyasztás veszélyeire figyelmeztetnek a szegedi egyetem kutatói.” – Kedves médiamunkások, el kéne már dönteni hogy teljes legalizálás vagy agykárosodás...bár akik legalizálnának azok úgyis agykárosultak, szóval talán mindegy is.
A női orgazmus nyolc legfőbb ellensége – Csak egy ellensége van: a Tény amit az Origó is megírt!!4!!!4
Gumicukor – Indokolatlan meztelenkedés miatt perelik P. Diddy-t: „Volt szakácsnője azt állítja, hogy többször is megesett, hogy a szexmaratonjai után megéhező rapper meztelenül fogadta szobájában.”AHELYETT HOGY RÁBUKOTT VOLNA A LEHETŐSÉGRE Inkább az indokolatlan „zenéje” miatt kellett volna beperelni mondjuk úgy húsz éve...
randi – Elválnak, hogy magukhoz vehessenek még egy feleséget: „Ennek a texasi férjnek és feleségnek lett egy közös barátnője. A szexet és a gyereknevelést is megosztják vele.” – ...és a következő fázis az lesz amikor a gyerekkel való sekszet is megosztják, bár még az sem egyértelmű hogy a média hogyan is áll a vérfertőhöz:
szülőség – "Gyere, fogd csak meg, és ne mondd el senkinek!": „Ki gondolta volna arról a kedves szomszédról, aki mindig olyan aranyos volt a gyerekkel, hogy valójában a bugyijában akart matatni...”De hiszen lenyadunyhánál azt mondtátok hogy az ilyesmin csak a „hiszterizált prűdek” akadnak ki! Tessenek már konzekvensen hazudozni!!!
rizsporos 18+ Pornóregénytől a mozgóképig: „Hogyan jutott el a pornó az írott szótól a festményeken és fotókon keresztül a filmig?” – Nem ez a fő kérdés, gyerekek, hanem ez:

LINQ 2017.04.22. 20:26:25
Utálom a pornófilmeket. Valamiért sosem derül ki, hogy a szaki meg tudta-e javítani a csöpögő csapot, kellett-e csaptelep csere vagy elég volt-e csak egy tömítést kicserélni, ne adj isten csak megszorítani a csatlakozást villás/francia kulccsal?

enpera • http://c64blog.wordpress.com 2017.04.22. 21:16:14
Meg a pizza is pocsékba megy

...bár itt is akadnak akik ügyelnek a részletekre:
Az ember, aki azért néz pornót, hogy osztályozza a jelenetekben használt ágyneműtSEEMS LEGIT! Elolvastam: ilyen egy igazi mestertroll :))
Ha eddig nem sikerült élőben, most virtuális sétát tehet a Playboy palotában: „Bekukkantana a hálószobákba is? Itt az alkalom.” – Kösz nem, nem akarok egy életre impotenssé válni attól hogy esetleg meglátom Hefnert seksz közben :SS
b – A legdögösebb Playboy nyuszi idén egy anyuka lett!MÁRMINT A NEMVETKŐZŐS PLAYBOYBAN? LOL Komolyan mondom, szinte már bánom hogy nekem csak egy normális anya jutott...wait, a challenger appears:
jó választás volt – élet – Öltáncos lett a rendőrnőből – Asszem ezekre az alkalmakra találták ki az EK-tól a Rendőrlányt.
Gina okozta egy nő halálát Veresegyházán: „Pálinka helyett véletlenül töltöttek belőle túl sokat.” – Alkoholra randidrog? Szomorú de egyet kell értenem a Nap kommentjével:

0

VISZLÁT HÉTFŐN!


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés