2017. 05. 27.
Hazugságok mágiája (máj. 27-28.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Hazugságok mágiája (máj. 27-28.)

 

 

 

 

 

 

SZOMBAT, MÁJUS 27.:
MALÁDI CSELLÓ.

0
Run with the dogs tonight in Su/bia.

Haladjunk visszafele az időben és az ajánlottságokban:

Nem érdemes:
Tíz évvel ezelőtt a Superbiát odaraktam volna Roland Topor Planéte Sauvage-a mellé mint egy bizarr víziót ahol a hím a gyengébbik nem (még az ottani testi torzulások is jelen vannak a nők önvédelemre használt, deformálódott melleivel), viszont úgy hogy tavaly csinálták, sajnos ez sem más mint egy újabb vicces(kedő) tünete a mai genderagymenéseknek. Amilyen rövid (negyedórás), olyan idegesítő, de szerencsére 03:35-kor kezdik (hol másutt mint a retekklubbon), így még aki kíváncsi lenne rá, az se fog miatta fenmaradni.

Talán érdemes:
Ugyanitt
maradva némi akciózás várja az éjszakázókat ami azért nem annyira rossz hogy éjjel kettő előtt tíz perccel kelljen vetíteni, sőt. A Családi melóban (milyen meglepő!) egy széthúzó família még élő tagjai lesznek kénytelenek közösen vállalkozni az örökségük érdekében, ezt szabja feltételül apjuk végakarata ahhoz hogy a fejenkénti hárommillió dollárt megkaphassák. De van-e elég pénz a Földön ahhoz hogy a (különböző anyáktól született és egymást nem is nagyon ismerő) három fiú meg egyszem lány féltestvér kibírja egymást két évig? Mindenesetre a sors mintha pártjukra állna: egyikük fejvadászként dolgozik és szökésben levő „ügyfele” gyaníthatóan érintett egy emberrablási ügyben amért megintcsak pénzjutalom járhat, így máris adva van a közös családi cég első nagy melója... John Cena tőle meglepő módon humoros karaktert játszik, már ezért megéri.
Cinemax 2, 20:30– Az arab országokban nem csak a nők élete van előre elrendelve hanem a férfiaké is, de mi történik ha az unalmas biztonság helyett találkozunk a Nagy Ő-vel? Erre keresi a választ Hedi is aki Tunézia tengerpartján fut össze egy jóval izgalmasabb csajjal mint akit matriarcha anyja kinézett neki és nem is nagyon őrlődik, lelkifurdalás nélkül ugrik fejest az ismeretlenbe. Látványosan az Arab Tavasz után készült nagyonnyitott, nagyonfelvilágosult darab amit elsősorban az idealisták fognak szeretni vagy inkább azok akiknek a VAN valami... is tetszett mert Hedi legalább annyira unszimpatikus mint annak „hőse” és még az se túl nagy bátorság tőle amikor fellázad a neki kijelölt út ellen, pláne ha a menyasszonya szemszögéből nézzük akit tulajdonképp megcsal. Fél kilenckor a királyi tévé (Duna) egy újabb kísérlete a nézők (ráadásul az új generáció) megnyerésére pár fiatal Egynyári kalandjaival a magyar tenger körül. Jó hogy ott folytatják ahol tavaly abbamaradt és hogy a szünidőhöz igazították, és bár nem egyértelmű hogy tartós győzelem lesz-e, az már biztos hogy több epizód adatott neki mint a korábbi hasonló próbálkozásnak, a Kossuthkiflinek, ez mutatja hogy a szájbarágós népnevelés meg az erőltetett lazaság ellenére valamennyi nézője azért akad. Mondjuk a balatoni nyári munka inkább az én időmben volt irigylésre méltó (pénz, csajozás, világlátás), most inkább az ugorhat be róla az egyszeri embernek hogy szó szerint vadásszák a pincéreket-szakácsokat, akkora hiány van belőlük, ami meg a kritikusokat illeti, a vélemények megoszlanak arról hogy tényleg jó-e ez meg a többi hasonló széria:

Vajon lehetséges ennél értelmetlenebb sorozatot írni a mai tizenévesekről?: „A közmédia ifjúsági sorozata, a Holnap Tali a magyar tinik életét csak rádiójelekből ismerő, gimis ufók mindennapjait mutatja be.”
c:c – Tényleg jó lett a közmédia tinisorozatának új évada – ...és amennyire nem meglepő hogy az egyiket a 444 lehúzza, annyira az hogy a másikat az Index meg nem. A dicséret annyira ritka arrafelé hogy még a kommentelőknek is feltűnt:

kalbász 2017.05.13. 15:39:05
Bálint, te nem érzed ezt az egész indeksz-filinget.
Itt ilyet nem írunk.
Nem lesz ennek jó vége.

...de persze mivel a mai gyerekek nem tévéznek, ezért:
c:c – A magyar tinik kedvenc sorozatát a neten kell keresni: „A Középsuli 1,5 millió nézőt érdekel, csak nem a tévében. Román és orosz változat is lesz.” – ...és ebben már van minden ami a köztévés változatban nincs:

Kettlebell József 2017.02.13. 12:18:00
Tényleg jó ez a websorozat: vid.me/UBks
Mellbimbó nyalás, csöcsörészés, seggnyalás tök poén, főleg ha azt tizenévesek csinálják. Tényleg szeretném ha a 12 éves lányom ilyen szarokat nézne, és tök poénra venné, mikor egy idegen srác rámarkol a mellére. Nincs ebben semmi rossz, a neten is láttam mennyire poén, mondaná ő.
Aztán ha felnőtt nem érti majd, hogy a sixx félék milyen szexuális zaklatásról hadoválnak különböző blogokon, hiszen a csöcsörészés kúl.
És ha jól sejtem most egyik női gittegylet sem fog hangoskodni, mert a szexuáliszaklatáspanda befigyelt a sorozatba, de annó arra volt eszük, hogy a rendőrség videóján felháborodjanak.
Középsuli kúl, tessék nyalni és markolni, ja meg szopni, lehetőleg már 12-16 évesen a suli WC-ben.

...ha már itt tartunk, jöjjön is A seksz, a szipu rovat:
ádám & éva - 5 női tulajdonság, ami a fér­fiak számára ellenállhatatlanÖt??!! Bőven elég egy, na jó, kettő: CSÖCSÖK!!!44 négy
úton – nagyvilág – Ciprus, a szuper csajok szigete: „Olyan sok a jó nő, hogy a török katonák hadi drónokkal kukkolja őket. Főleg az oroszokat és a magyarokat.” – ...pedig közéjük is lövethetnének vagy piszkos bombát is dobhatnának rájuk. Amúgy Ciprus régen is a „szuper csajok” szigete volt :DDD
Egy napunk volt a szerek felfedezésére – Megértelek titeket, az nagyon durva amikor egy nap alatt kell az összes tudatmódosítót magatokba tömni... – „Hazánk legnyugatibb részén jártunk, bejártuk a varázslatos őrségi tájat.” – Ja hogy túrázás? Maradok a kocsmatúráknál, az legális és EGÉSSÉG!es is:
mü – Még várni kell a drogliberalizációra: „Amíg a rendőrök a füvező gimnazistákat hajku­rásszák, nagy tételben zajlik a kokain és a heroin csempészete.” – Ti ezt ennyire tudjátok, feljelentést meg nem tesztek? Vagy nincs bizonyítékotok csak pofáztok összevissza? Bezzegugye Mexikó mennyivel jobban teljesít:
A nyílt utcán lőtték le a veterán mexikói újságírót: „Javier Valdez a kábítószer-kereskedelemről írt. Két hónapon belül az ötödik újságírót ölték meg Mexikóban.”Jó ötlet volt a legalizálás!!! Ja, nem.
pár - baj @ index2 – „Orgazmus bajnokság”: Ki ér előbb célba? – A Ffférfi, MINDIG A FFFÉRRRRFI, és erre már statisztika is van:
élet – Egészen nyomasztó, miért színleli az orgazmust 10-ből 8 nő: „Napi szexuális felmérések rovatunk egy szomorú adattal jelentkezik. Nagyon-nagyon szomorúval.” – Nem, éppenhogy nagyon jó hogy ti is beismertétek amit az Origó évekkel ezelőtt megírt: ami nem létezik, azt kénytelenek színlelni. Oszoljunk, oszoljunk, nincs itt semmi látnivaló!
Ha szép idő lesz nyáron, annak a sörgyártók is örülni fognak: „Arra számítanak, hogy 10-12 százalékkal több "szuperprémium" sör fogy majd.” – Maradok a tablettás kannásbornál! EGÉSSÉG!
Halle Berry meztelen testtel akart átjutni egy üvegfalon: „Azt nem tudjuk, hogy végül siekrült-e, de a próbálkozást ön is láthatja.” – Biztos azért az üvegfalat vette célba és azért meztelenül, mert az üvegplafont már elérte!!4 LOL!!! És ha már üvegplafon, mit olvashatunk alatta:
30 napig tinderezett, 52 pasival randizott: „A 44 éves Sarah Mulvin ugyan még nem találta meg a nagy Ő-t, de könyvet írt tapasztalatairól. Az asszony szigorú szabályok szerint játszott: minden nap leszervezett magának egy randit, a jelöltnek pedig fiatalnak, dögösnek, szexinek és jóképűnek kellett lennie (...) beszámolója szerint a férfiak általában rajzfilmfigurát vagy tájképet választanak profilképnek, és sajnos elég sok közülük a házas.” – Óh, a forró angol vér a kapuzárás környéke felé: binge drinking, binge dating... Amúgy jól olvastam? Egy 44 éves nő sorra randizik a „fiatal, dögös, sekszy és jóképű” és javarészt házas pasikkal csak azért hogy könyvet írjon belőlük?! Gondolom a NaNe, a Femen és a Pussy Riot már javában tiltakozik eme sekszuális kizsákmányolás ellen!!! Ja, nem.
art&go – Ha férfi csinálja ezt, macsó, ha nő, ribanc: „Egy nő története, aki egy házas férfi szeretője.” – Dehogyis ribanc, biztos ő is csak élményt gyűjt a könyvéhez meg unatkozik.
Nem gyilkos a német nő, aki szexjáték közben elfűrészelte a szeretője torkát – ...csak mások az udvarlási szokásai, ahogy azt mostanság mondani szokás. Nem baj, újabb betűvel bővülhet az LMBTGQ-ábécé ^^
corassia – Használati útmutató szicíliai férfiakhoz: „Csak vért és könnyeket ígérhetek, ha szicíliai férfire vetnéd ki a hálód.“ – Mindig jó ezeket a golddigger csajblogokat olvasni: az elvárásokat, a csalódásokat, és persze jóval később a megvilágosodást hogy aranyásás közben lemaradt egy csóró, de hűséges magyar pasiról meg a gyerekvállalásról így most már csak az utána jövőket tudja "figyelmeztetni" mintha valami háziállat tartásáról lenne szó... Nap kommentje:

erkölcsi hulla 2017.05.05. 11:28:30
Tyűha. Ha ezt egy férfi írná a nőkről, akkor már itt lennének a dühtől nyáladzó feministák. Persze te megteheted, nő vagy. Ugyanígy írhatsz magyar férfiakról is akár, sértett érzéseidet általánosítással és általános férfi-gyűlölettel élve ki, mert ez megengedett. Nem volt kötelező olaszokkal kúrni. Nem kell sértődni ha nem vagy elég nekik :) Büszkeség? Tyűha, talán ott a férfiak elvárják hogy ha már ők tisztelik a nőket, a nők is tiszteljék őket? Gyere haza, keress magadnak valami rabszolgát itt akkor :)


VASÁRNAP, MÁJUS 28.:
A KÉZ, AMELY A TŐZSDÉT RINGATJA

0
Antropomorfondír.

Talán érdemes:
Nyolc előtt öt perccel a retekklubbon
a házasodós vígjátékok ősapja, a Bazi nagy görög lagzi 2. része büntet, és valóban: míg az eredetiben voltak eredeti és jópofa részletek (amik később mindannyiunk agyára mentek más rendezők újrahasznosításaiban), addig ez a 2016-os felmelegítés a remake-ek klasszikus hibáit viseli. Mivel az aduászt bő tíz éve ellőtték, marad a mellékszereplők előbbre tolása: a nagyszülők házasságáról kiderül hogy fel kell melegíteni (a pap aláírásának hiánya miatt), közben viszont az elsőben összeadott pár is ugyanezt szeretné a magáéval (bár kicsit más értelemben), és persze senki sem érti hogy a lányuk miért akar valami távoli egyetemre tanulni menni... Minél több idő telik el a folytatások között, annál nagyobb elvárásoknak kell megfelelni – és ha a készítők erre úgy reagálnak hogy túladagolják a nézőt mindennel ami eszükbe jut az általában visszafele sül el, és igen, nekem is ez volt a benyomásom róla. Kereken 20:00-kor tovább kapjuk a pénzvilág leleplezéseit: a Hazugságok mágusa ugyan nem doku mint legutóbbi társa, de szintén valós eseményen alapul. „Vicces” ahogy az egyre nagyobb és nagyobb csalásokra fény derül: amikor azt hinnéd, ennél jobban nem lehet levenni a népet/befektetőket, jön egy olyan figura mint Bernie Madoff, aki még az Enronosoknál is „nagyobbat” gurított amikor a tengerentúli tőzsde elnökeként pilótajátékozott, hivatalosan a kilencvenes évektől, de valójában valószínűleg már a hetvenesektől. Madoff olyan szinten űzte mindezt hogy százötven évet kapott - a teljes igazságot soha nem tudhatjuk meg (itt már államérdek hogy ne derüljön ki az igazság összes részlete, mert az esetleges tőzsdepánik eltörpül a kitörő parasztlázadás mellett), ami biztos hogy a veszteség a legpesszimistább számításoknál is nagyobb lehet. A Wizard of Lies is kínálja a párhuzamokat a Wolf of Wall Street-tel már csak azért is mert bár nem Scorsese rendezte, de az ő egyik védjegy-színésze, Robert De Niro próbálja feledtetni benne mindazt a szemetet amihez az utóbbi időkben a nevét adta, több-kevesebb sikerrel: bár tévéfilm (mivel az HBO gyártotta és ők is adják le), de érdekesebb és jobb mint a megfakult legenda szélesvásznú bohóckodásai (Michelle Pfeiffer-nek kevesebb van a rovásán, így ő „csak” simán jó benne). Ugyanabban az időben (azaz még mindig nyolckor) drámázás a Cinemaxon. Az Anthropoidról senki asszociáljon valami sci-fi-s dologra: ez annak a hadműveletnek volt a neve melynek keretében Reinhard Heydrich-et próbálták eltenni láb alól és ami egy csomó kérdést is felvetett, leginkább azt hogy érdemes-e az akció bizonytalan sikeréért a biztos megtorlást kockáztatni. A befejezés közismert, és bár második VH-s filmekkel tényleg tele a padlás, végre láthatunk egy olyat is ami Kelet-Európa hozzánk közelebb eső tájain játszódik. Az hogy ezen túl még arról a szégyenről is szól amikor a Művelt Nyugat Münchenben kvázi átadta Hitlernek a mai Csehország és Szlovákia területt, az külön jópont, remélem egyszer eljutnak a hazánkat ért méltánytalanságok normális feldolgozásához is :SSS

„Zene” és „film” rovat:
Kész, vége a rockzenének:
„Az Artisjus 8 milliárd jogdíjat osztott szét tavaly. Az új zenék között több az elektro, mint a rock.” – Nem ez a baj gyerekek, hanem az hogy még az új „rock” sem ROCK:
Három magyar zenekar a nemzetközi siker kapujában: „Európa legnagyobb zeneipari showcase bulijára, a groningeni Eurosonicra kísértük el Jónás Verát, Fran Palermót és a Bohémian Betyarst.” – ...és mind közül egyedül Jónás Vera ér valamit.
Recorder blog – Pécs ontja a sztárokat – ...akik meg sem állnak Hollandiáig. Már ha szerencsénk van, mert Kispálból egy is bőven elég volt!
stenk – Egyes megyeszékhelyeken megállt az élet: „Pécs, Debrecen vagy Veszprém szépen tartja magát, de egyes városokba alig jut el élőben a magyar könnyűzene.” – Addig jó az ottlakóknak. Amúgy érdekes STÁRok ezek, itthon sehova se jutnak el, de tele van velük a világsajtó meg az Eurovízió...
Végre megszólalt a Nyugat+Zombik képregény alkotója: „(...) Csepella Olivér 2014 végén indította iszonyúan sikeres közösségi finanszírozású projektjét: a pénz 232 százalékát gyűjtötte össze, 1102 ember 27 864 dollárt fizetett azért, hogy elkészülhessen a Nyugat+Zombik című képregény. Az első fejezet (...) meg is érkezett a támogatókhoz 2016 legelején, de azóta csönd van a projekt körül. Ezt a csöndet törte most meg az alkotó:” – Különösen vicces volt a nyilatkozatát a nigériai csalós cikk után olvasni: „Csepella Olivér a Facebookon azt írja, továbbra is minden nap a könyvön dolgozik, de mivel "reteklassú" és sok a gond is, a vártnál lassabban halad a munka. Konkrét megjelenési dátum egyelőre nincs, de hír a projektről legalább már igen.” – Vagyis több mint kétszáz százalék támogatás és egy kisebb vagyon összegyűjtése után is épp csak hogy összerakta az első részt és még vissza is szól a várakozó támogatóknak? Ügyes, ügyes, lehet hogy nekem is kiksztarterrel kéne fedeznem az ihlethez szükséges alkoholmennyiséget... A „reteklassú” tempóra visszatérve most akkor minden nap dolgozik a könyvön (egy kicsikét, a zenekarozás-bulizás meg egyebek mellett), vagy minden nap a könyvön dolgozik (mármint főprojektként, ahogy azt majd' harmincezer dollár összeszedése után elvárhatnánk)? Mert nagyon nem mindegy...
Tél tábornok rommá bulizza magát a SzigetenMUHAHA, azt remélem is, meg azt is hogy nyárra is hagy ott a csapataiból:
Gerendaiék 8,5 milliárdot kaszálhattak a Szigeten: „Becslés alapján a teljes Sziget Kft. 12,1 milliárd forintot érhet.”MEG IS VESZEM RÖGTÖN AZ EGÉSZET, AZTÁN MEG BEHINTEM SÓVAL Kizárt dolog hogy egy évtizedek óta épphogy nullszaldós dolog ennyit érjen!!!44! négy!!
Mi lép a Sziget helyébe? Interjú Gerendai Károllyal: „Gerendai elárulta, miért és mennyiért adták el a Sziget többségi részesedését, és mi várható” – Nem tökmindegy? Úgysem nekünk csinálja hanem a pénzes külföldieknek.
Trump miatt csúszik a U2 új albuma: „A megváltozott politikai helyzetben át akarják gondolni a lemezt.” – Szegény Trump, innentől ezt is rákenik :DDD Tisztára mint a nyugatos-zombis képregénynél: az írországi U2-nak SEMMI egyéb dolga nem kellene hogy legyen mint zenélni, dalokat írni, de annyira megviseli őket az amerikai helyzet hogy a teljes lemezt újraírják-újraveszik... A VILÁGMEGMENTÉS-POLITIZÁLÁS HELYETT ÍRJATOK MÁR EGY JÓ DALT B+!!!! Nap kommentje:

blasiusmagnus 2017.01.12. 12:58:16
Én valamiért nem hiszek abban, hogy a művészeknek politikával kellene foglalkozniuk. Abban sem hiszek, hogy a politikusoknak a művészekkel kellene foglalkozniuk. Megy az adok-kapok pro és kontra, művészek szólnak be Trumpnak, az meg van olyan idióta, hogy véleményezi őket. A világ meg van, az idő meg megy, emberek születnek, élnek, meghalnak, szeretnek meg gyűlölnek, buliznak és szenvednek, és mindezt sokszor nem az anyagi javak döntik el. A sok csipogás helyett fogják kézen egymást, szedjenek szemetet, fogyasszanak kevesebbet, mert a politikai hovatartozásról pofázni a pusztuló bolygón k***a nagy f***ság.

Amúgy meg:

hdgswkayl001 2017.01.12. 15:20:37
Leszartam az eddigi lemezeiket is, ezt is...

...ahogyan én is le fogom, DE CSAK HÉTFŐN! VISZLÁT!


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés