2017. 06. 12.
Phishing on Martfű (jún. 12-13-14-15.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Phishing on Martfű (jún. 12-13-14-15.)

 

 

 

 

 

 

HÉTFŐ, JÚNIUS 12.:
NEM MIND ARANY, AKI POLGÁR

0
Elvtársak a félelemben.

Talán érdemes:
Nyolckor
már megint egy családegyesítős-házasodós bohóság a Cinemaxon: a bankjától frissen kirúgott fickó és bulizós lánytestvérének öröksége töbszörösen is veszélybe kerül apjuk új kapcsolatával. Nem elég hogy a nő egy szekérderéknyi (de legalábbis három) gyereket hoz a házhoz, nem elég hogy mindegyiknek más az apja, még örökbe akar fogadni egy negyediket is, azaz hőseinknek innentől a Féltestvérekkel kell(ene) osztozniuk mindenen, de persze ők ezt nem hagyják annyiban... Csak Emmanuelle Chriqui miatt válogattam be és miatta közlöm azt is hogy aki ma lemarad az holnap 12:25-kor pótolhat.

Ajánlott:
Ugyanitt
maradva múltkor a Martfűi rém kapcsán emlegettem a rosztovit, erre 21:40-kor nem leadják az X Polgártársat? A Citizen X leszámol a szimpatikus kannibál mítoszával, itt nem egy szuperintelligens, mellesleg szörnyeteg Lectert vagy sekszy Dextert kapunk hanem élethű ábrázolását annak a kornak melynek egyik tünete épp Csikatilo volt, egy átlagos senki akiből a munkahelyi-családi megaláztaztások és sérelmek előhívták a legrosszabbat (nem véletlen hogy áldozatai nők és gyerekek voltak), miközben ő maga úgy ügyelt a látszatra ahogy a tengernyi vérrel megalapozott szuperhatalom is saját imázsára. Ebben a Patyomkin-rendszerben próbálja Viktor Burakov (Stephen Rea) elkapni az emberevőt aki bár jelen van de háttérbe szorul az utána folyó kutatás bemutatása mellett. Lehetetlen elspoilerezni, kő alatt kellett élni ahhoz hogy ne ismerjük a sztorit, érdekes párhuzam viszont hogy míg a fejlett nyugaton a jogokra hivatkozva nem csökkentik az elmebetegek mozgásterét (Breivik azóta is ezen röhög odabent az LCD TV-jét nézve és a málnaszörpjét szürcsölgetve), addig a szocialista SZU-ban azért nem igyekeztek Csikatilót elkapni mert nem illett bele a külvilág felé mutatott képbe (bár ez utóbbit már a martfűi eset kapcsán megjegyeztem). Hogy még mindig nem néztek a rém szemébe azt bizonyítja hogy amerikai rendezőre volt szükség még ehhez a hazánkban készült TV-s feldolgozáshoz is – na meg pár magyar arcra, így tűnhet fel benne Csuja Imre vagy (az akkor még normális) Alföldi Róbert akik Donald Sutherland és Max von Sydow mellett igazán impozáns társaságba kerültek. Sutherland figurája egyébként a nyomozás végéig Rea karakterével ellentétes utat jár be: míg amaz fokozatosan veszti el idealizmusát a pokoli ügy részleteiben, idősebb felettese talán új erőt nyerve emelkedik ki ugyanabból a folyamatból.

LESZAROM a kardashianokat...
...és az egész családjukat:
Gumicukor – Miért fontos Kim Kardashian 2017-es első szelfije?: „Több hónapja tartó némaság ért véget ezzel az egy képpel. De ennek sokkal több jelentősége van, mint elsőre tűnik.” – Nem is tudom mi hiányzott nekünk idáig. Ja de, a LESZAROM:
Régen láttuk Kim Kardashiant, azóta sokat változott:
„A realityceleb-üzletasszonynak komoly orvosi beavatkozásra lesz szüksége, hogy beteljesítse álmát.”LESZAROM még ha férfivé műtteti is magát mert most és mindörökké marad, aki volt:
Gumicukor – Ennél egyértelműbben aligha üzenhetné Kim Kardashian, hogy nem lesz válás – Egyértelműen közlöm vele én is hogy LESZAROM.
Kim Kardashian elmélete arról, hogy rabolták ki:
„Végig követték őket a párizsi útjuk során.”IDÁIG TARTOTT NEKI AMÍG RÁJÖTT? EZT SEM AZ ESZÉÉRT VETTÉK EL LESZAROM.
Erre nem álltunk készen: Kanye West Cradle Of Filth pulcsit hord
Én eddig is tudtam róla hogy sátánista, amúgy pedig egy kiadós LESZAROMra mindig készen állok.
borebella – A család mindenek felett: „Lehet karriert építeni egy nagy fenékre?”LESZA Az a baj hogy TOVÁBBM nem azzal alapozta meg a jövőjét:
Az a szexvideó Kim Kardashianről, az indíthatta be a karrierjét: „Azok a felvételek ráadásul azért kerültek nyilvánosságra, hogy a férfi szereplő, Ray J hírnevét fellendítsék.”SEEMS LEGIT, de azért csak LESZAROM.
ők csak tudják! – Gumicukor – A Kardashianek most megmondják hogy kell randizni
TUDJUK, PORNÓT KELL FORGATNI VAGY RITUÁLISAN FEL KELL ÁLDOZNI A SEKSZ-PARTNERÜNKET LESZAROM a randitörvényeiket, Fffférrffffi vagyok!444! négy
szülinapi szett – Kourtney Kardashian 38 évesen is büszkén mutogatja meztelen testét – ...én meg ötvennyolc évesen is büszkén SZAROM majd LE!
Pepsi érzés – Áll a bál az interneten Kendall Jenner új reklámfilmje miattLESZAR Nincs is annál szánalmasabb amikor egy senkiházi celeb köti össze a forradalmat meg a kólát:
Kendall Jennert durván megviselte, hogy ilyen botrányt kavart a Pepsi reklámja: „Fél, hogy nevetségessé válik, hogy emiatt nem tud majd dolgozni.” –Kislány, már régóta nevetséges amit csinálsz, dolgozni meg életedben nem dolgoztál! Ja, és LESZAROM!
Alec Baldwin kiállt Kendall Jenner mellett a botrányos Pepsi reklám miatt:
„Szerinte sokkal inkább az ügynökségét kellene hibáztatni mindezért.”LESZA Vagyis elismeri hogy Kendall tök hülye az önálló döntéshozatalhoz? Örülök hogy rájött arra amit én már régóta tudtam :)))


KEDD, JÚNIUS 13.:
GÉNIUSZ-LÓCA...

0
...fagyis viszonyokkal.

Talán érdemes:
A TV2-őn 22:55-kor
folytatódik a Telenovella egy látogatóba érkező Gonosz ikertestvérrel, plusz a főhősnő is mintha a mostani eseményeket másolná, csak ő nem a pletykálkodás hanem általában az apró titkok ellen indít keresztesháborút, de ezen felül is lesz néznivaló, például fél kilenckor egy családi drámázás a Cinemax 2-őn. A Mercer házaspár (Charlotte Rampling és Tom Courtenay) esküvőjének 45-ös évfordulóját beárnyékolja a férj régi szerelmének előkerülése – kis szépséghiba hogy egy felolvadt gleccserből és nem egészen élő állapotban halásszák ki…lehet hogy akkor mégsem hoax a globális felmelegedés? Anyway, a SZEKRÉNYBŐL jégmező alól előkerülő csontváz visszamenőleg is megkeseríti a közösen átélt elmúlt fél évszázadot: az élő feleség rájön hogy max. örök második lehet valaki mögött akivel soha nem tud versenyre kelni, főleg mert amannak rövid fiatalsága örökre „szép” maradt a természetnek hála, ellentétben vele aki együtt öregedett a téli baleset után vele vigasztalódól exével. Andrew Haigh alkotása is ilyesmi szép délibáb ami inkább a „mi lett volna, ha”-gondolatoknak fog kedvezni mint a lenyugvó nap fényében való sütkérezésnek.

Nem érdemes:
Kereken 21:00-kor ugyancsak családi titkok, de már misztikusabb formában a Filmbox Plus-on ahol A ház békétlenül eltávozott lakójának szelleme kísérti a még élőket. Bár New Orleans-ban ez mondhatni átlagos és nem is kéne nagy erőfeszítés hogy egyszernézhető horror / thriller legyen belőle, de itt sikerül elrontani kb. mindent kezdve a csaj hajától amit akár meg is bocsáthatnánk ha a forgatókönyv rendben volna, dehát nincs.

Kis hírek a nagyvilágból:
A bitcoin már értékesebb az aranynál:
„Jót tett a zsarolóvírus a digitális pénznek, de azért még mindig jobb óvatosnak lenni vele.” – Nem is tudom hol írták meg ezt a forgatókönyvet jó előre. Ja de, igen: AZ IDŐKJELEI BLOGON.
Egy temetést is felrobbantottak Kabulban: „Legkevesebb 19-en meghaltak.” – Azt is beleszámolták akinek a temetésén történt mindez? Bár arrafele tökmindegy...
Fellázadt plébánosa ellen egy Veszprém megyei falu: „Kocsis atya politizál a misén, feljelentették egy 15 éves diákja megvetése miattt, és hiába hívják az idősek napjára.”Drága Veszprém megyeiek, hát mi a fenéért a Matula Magazin papját hívtátok lelkipásztornak?!
Hat évig szellem volt, de lebukott: „A feltámadó T. Zsoltot a rendőrség csalással, sikkasztással és közokirat-hamisítással gyanúsítja.” – ..ahelyett hogy elfogadnák: CSODA TÖRTÉNT!!
A londoni terror egyik hőse a román pék, aki ládával vágott fejen egy merénylőt, és 20 menekülőt bújtatott el a pékségben: „Florin maga is megdermedt a menekülő tömeg láttán, aztán megküldte egy ládával az egyik merénylőt.” – Majd hazaküldik a Brexittel őt is.
Puszta kézzel ment neki a londoni terroristáknak a Millwall-szurkoló: „Roy Larnert már most a London Bridge Oroszlánjának nevezik, kitüntetést adnának neki.”HÉ, OROSZLÁNJA CSAK A LÁNCHÍDNAK VAN!4NÉGY4!! Most még kitüntetnék, de két hét múlva beperlik majd őt is :DDD
Al Pacino hamarosan szexuális bántalmazási ügybe keveredik: „Film készül egy fociedzőről, aki másfél évtizeden át bántalmazott szexuálisan kisfiúkat.” – Gondolom ez is kap majd akkora médiahátszelet mint a hasonló katolikuspapos mozik. Ja, nem.
Nemi erőszakkal vádolják a Real Madrid új igazolását: „Theo Hernandez balhátvéd egy marbellai nightclub mellett szexelt egy autóban, a nő erőszak miatt jelentette fel.” – Nem baj, majd film készül róla is ^^
A világ legbénább pacsijával ünnepelte a választási eredményt Jeremy Corbyn: „Kolléganője mellén csattant az ötös.” – Akkor ez a világ legmenőbb pacsija volt :DDD
Meghalt a szaúdi fegyverkereskedő, aki egykor a világ leggazdagabb embere és egy klasszikus playboy milliárdos volt: „Adnan Khashoggi 82 éves volt, egy nagyon eseménydús élet van mögötte.” – LOL ez mekkora, mint Castro halálánál aki „elhunyt” egy hasonlóan "eseménydús" élet után amihez mellékesen ugyancsak vér tapadt.... Nap kommentje:

0


SZERDA, JÚNIUS 14.:
IRON MAN MAID HIMSELF

0
I’m afraid of AMERICANS the music of The Stranglers.

Talán érdemes:
Cinemax 2, 02:00
– Annyi mindent ki lehetett volna hozni a Shelley-ből, Frankenstein írójának önéletrajzát kicsit Ken Russel Gothic-ja alapján, ehelyett kapunk egy sima Rosemary’s Baby-utánérzést amire már a plakáttal is ráerősítenek. A másik ihletforrás von Trier Antikrisztusa, azaz itt is egy természet lágy ölén elszigeteltségben élő házaspár áll a középpontban bár ők nem elvesztik a gyereküket hanem össze akarnak hozni egyet, román vendégmunkás szolgálólányuk pofás összegért el is vállalja a béranyaságot, ám egy másik Polanski-alkotás mintájára még az Iszonyat is rátör a születendő gyerektől, annyira hogy majdnem meg is öli. Terve nem jár sikerrel, viszont innentől a férj kezd rettegni a babától…könnyen kitalálható, mi valósul meg a nagy példaképek idézgetése közben: semmi, én pedig amennyire utálom ha mindent megmutatnak (lásd Lars bácsi már emlegetett művét), annyira ki nem állhatom ha még a sejtetést is csak sejtetik ahelyett hogy legalább egyszer megértetnék a nézővel hogy mi is történik (nekem leesett, mondjuk nem is vagyok átlagos néző ^^). Mondom: lehetett volna sokminden, mégsem lett és ennek csak részben oka a „sebessége” (mintha lassított felvételben készítették volna). Cselédeknél maradva (és időben visszafele haladva) 00:15-kor egy nemi szerepcserés vígjáték a Filmbox Extra HD-n a Mrs. Doubtfire és társai nyomán, bár itt csak munka terén lesz Szobalányunk fiúbőrben: a srácot egyedül hagyta az apja amikor lelépett egy nővel, öröksége pedig a munkája amit gyermeke folytat mások piszkálódásai ellenére is (mintha számítana valamit is hogy van női,- meg férfimeló: ha én takarítok, mosogatok meg porszívózok az onnantól Fffférfffimunka lesz!!4). Persze nem csak a megélhetés vezérli hanem a gyengébb nem iránti gyengéd érzelmek is, első kiszemeltje egy énekesnő aki rá sem néz, így aztán megfogadja szintén szobalányként dolgozó (és fizetését prostitúcióval kiegészítő) kolléganője jó(?)tanácsát, azaz egy másik nőismerősét, a hotel vezetőjét hívja el randira hogy az így felkeltett féltékenységgel irányítsa magára a figyelmet, de annyira egymásra találnak hogy innentől együtt küzdenek a hotel fennmaradásáért a zenészcsajjal együtt, akinek meg az a briliáns ötlete támad hogy segélykoncertet szervez egy ismerősére építve (John Doe, a nálunk is szerepelt X punkbanda tagja), még szerencse hogy a szerelmes ifjú véletlenül épp egy színpadot építget szabadidejében… Néha énekelnek is benne, ennek ellenére is jó (vagyis nem megy át musicalbe), és továbbra is visszafele menve ugyancsak a muzsika lesz a fő csapásirány 22:00-kor a The Music of Strangers-szel a Sundance TV-n mely a Selyemút Zenekar és alapítója, Yo-Yo Ma működésével foglalkozik ami a kultúrák közötti közvetítésre-megbékélésre törekszik. A csellista vezető a klasszikusokból érkezett (ahogy társulata több tagja is), ergo lehet vádolni azzal hogy felhigítja a magasművészetet (ahogy a poprajongók meg azt róhatják föl neki hogy túlbonyolít egy „egyszerű” műfajt), de ez teljesen felesleges szőrszálhasogatás egy ilyen, alapvetően jóindulatú kezdeményezés esetében.

A természetet visszavágják :( rovat:
Ez minden csúcsragadozó rémálma:
„Ha nincs nagy terük és nem elég magas az egyedszám, felborulhat az ökológiai egyensúly.” – Nem, EZ minden állat rémálma:
Fajok százezrei pusztulhatnak ki az erdőirtás miatt: „Tömeges kihalási esemény folyik az orrunk előtt, és észre sem vesszük.” – Ennyit a felfedezésekről: mire beírnák őket a nagy könyvbe, már ki is haltak :(
Több mint húszezer rénszarvast mészároltak le orvvadászok Oroszországban: „Feketepiacon adják el a nyelvüket, amit egyes helyeken megesznek.” – Nem értem miért nincs kilövési engedély az orvvadászokra, semmi keresnivalójuk nincs az erdőben.
Elvették a bocsait, aztán az életét – Lehet hogy még ő járt jól mert hamar túlesett rajta:
Egy bálna gyomrában talált szemetet állítanak ki Norvégiában – ...és aki azt hinné ez egyedi eset annak máris itt a következő:
Vegyszerkoktélt találtak a tengeri teknősök vérében: „Szegény állatok tele vannak kozmetikai és ipari vegyi anyagokkal. Ők a kutatók bioszenzorai.”MAGYARUL: még akkor is állatkísérletek alanyai amikor szabadon élnek.
A delfineknek nem tesz jót a búvárkodás: „Szívritmuszavarokhoz vezethet és akár bele is halhatnak, ha mélyre merülnek.” – Na nem mintha a felszínen jobb lenne a helyzet:
Hogyan lett szemétlerakó egy szigetből?: „Több ezer kilométeres körzetben nincs település, mégis több tonnányi szemét van a partjain.” – Mindenütt ez van ahol ilyen Exek az Édenben-szintű kultúrszennyeket forgatnak: odahordják a civilizáció szemeteit akik aztán otthagyják a szemetüket :S
A United Airlines legújabb áldozata Simon, az óriásnyúl – Remélem beperlik az UA-t...
10 védett tengeliccel és 800 szem potencianövelővel akart belépni az országba egy szerb férfi: „Mindről azt mondta, hogy magának vette.”SEEMS LEGIT Nem akarom tudni mit akart a tengelicekkel csinálni Viagra hatása alatt :SSS
Ásóval vágta ketté a kiscicákat: „Az állatkínzókkal elnéző a törvény, ez alapján akár olcsón megúszhatja.” – Én is elnézném amint vele csinálják meg ugyanezt ^^
Két évet kap a kutyája nyakát elvágó férfi: „A 22 éves, Pápa környéki férfit idegesítette az ugatás. Most két évig más fogja idegesíteni.” – Nem kell ide böri, a megoldást lásd fentebb!
Kiemelten védett madarak fészkeit rombolták le egy dunakeszi forgatáson: „Háborús lövészárkok kedvéért kellett betemetni a gyurgyalagfészkeket.” – Hé gyerekek, ennyire azért nem kell fullba tolni a művészetet :((
b1Szubkult – Ki csinál ilyet?: „Elpusztították a budakalászi óriás Ent-arcokat is.”Nap kommentjei:

uruk.hai 2017.06.01. 18:40:23
Nyilvánvalóan orkok tették...

uruk.hai 2017.06.01. 18:40:56
@uruk.hai: Nyilvávalóan nem én.


CSÜTÖRTÖK, JÚNIUS 15.:
AZ ADAGGIO-ADAGOLÓN TÚL,

0

az Ópiát-tengeren is túl...

Ajánlott:
HBO, 21:45
– Az orvosi célú legalizálás egyik állandó vesszőparipám, nem múlik el hét hogy ne mondanám el mekkora baromságnak is tartom, a két fő bajom pedig továbbra is az vele hogy 1., a dekriminalizálás után hirtelen mindenki „beteg” lesz, illetve 2., mivel ezáltal megnövekszik a használók száma ezért a betegek (=drogfüggők) száma is vele ugrik. Bár a helyzet nálunk messze nem olyan súlyos mint az USA-ban a fájdalomcsillapítókkal de a Mellékhatás: halál remekül megmutatja milyen is mikor hétköznapi emberek kezébe kerül valami univerzális csodaszer (esetünkben az OxyContin) ami kis adagokban orvosság, nagyban pedig méreg. A régi bölcsesség szerint ha van egy jó fejszénk akkor mindenütt csak kivágandó fákat látunk és tényleg: az itt bemutatottak majd’ mindegyike egyszeri alkalmakkal kezdte az ópiáthasználatot hogy végül aztán nem sok válassza el őket a sima heroinfüggőktől. Mindenki tisztában van a herbál, a meth és társai pusztításával, de a másik oldal kártékonyságáról jóval kevesebb szó esik, és mivel hozzánk csak most kezd eljutni az a hullám aminek lecsengéséről ez a doku tudósít, és mert nálunk még ezerrel mennek  a „szóma ha mondom, segít a gondon-típusú mondókák, ezért épp ideje megismernünk azt is (még akár egy szélsőségesnek tűnő jelenségen keresztül is). Nem annyira túlzó mint a témával foglalkozó hatásvadászatok (Trainspotting, Rekviem egy álomért), „csak” létező személyek sorsán keresztül hívja fel a figyelmet bizonyos kockázatokra és mellékhatásokra (lásd a címet). Ja és nyugi, ezt NEM szcientológusok csinálták! Utána 22:55-kor Latinovits Zoltán jelenésével zárhatjuk a napot a Dunán, ez a Legszebb férfikor ami megintcsak az önellentmondó címek sorát szaporítja mert hőse max. az éveket tekintve van a topon, egyébként az ág is húzza: mikor a legnagyobb szüksége volna az újrakezdésre, de főleg egy lakásra amihez mindent elrendezett (még volt felesége is besegít az anyagiakba), szóval pont mikor minden sínen van, akkor gondolja meg magát a nő akiért mindezen költségekbe verte magát.

TISZTELET! rovat:
Egy amerikai rabló a valóságban is eljátszotta a Fogd a pénzt és fuss csúcsjelenetét:
„Az eladó nem tudta elolvasni a rabló macskakaparását. Visszaadta a papírt, hogy olvassa fel neki a rabló.”TISZTELET, klasszikusokat csak pontosan! Remélem ugyanaz lett a vége mint Woody Allen-nél!
ez aranyos – élet – Twitterezők juttattak haza egy vonaton szomorkodó játéknyulatTISZTELET a twitterezőknek is, de a guglira-faszbúkra csakazértis halál most és mindörökké!
Megsértődött, leöntötte abszinttal, majd felgyújtotta a barátját: „A társaság Szegeden szórakozott, a felgyújtott férfi nem akart segítséget.” – Egyik keményebb mint a másik és mindkettő keményebb nálam, így aztán jár nekik a TISZTELET!
Megdőlt a legújabb és értelmetlen videojáték-rekord:
„Valaki 500 órát töltött azzal, hogy a Final Fantasy VII kezdő helyszínén maximális szintre tápolja fel a karaktereket.”Persistence is all, TISZTELET!
Fényes nappal részegedett le a szlovák legfelsőbb bíróság elnöke
TISZTELET, az ilyen helyeket csak részegen lehet elviselni, szinte már elhiszem róla hogy maradt benne valami emberi.
Johnny Depp részegen forgatta a Karib-tenger kalózai új részét: „A filmsorozat legújabb epizódjának forgatásáról nagyon bizarr részletek derültek ki.”TISZTELET, én megértem, hát azokat (a Halálosabb iramban-összessel együtt) még nézni se lehet józanon!
igaz szerelem - Al Pacino leplezetlenül csöcsörészte fiatal barátnőjétTISZTELET, toljad neki nyolcvanévesen is mint Jimmy Page! Wait, a challenger appears:
szemlélek - 9 gyereke van 1 feleségtől, ráadásul katolikus pap: „András atya most töltötte a 49-et.”TISZTELET, de azért valahol megnyugodtam hogy nem római katolikus :)))
Anyja bordájából csináltak fület egy fiúnak: „Elsőször készítettek idegen bordaporcból füleket.”TISZTELET, és ezzel akkor a hitetleneket is megcáfolták mert ha nő bordájából lehet fül, akkor a férfiéből pláne lehet nő!44
MTZ-vel gyomirtózik Melinda, az év Gazdász SzépeTISZTELET, remélem a Szigetet is útbaejti majd ha eljön az ideje!
helyszínelő - Sörét szorongatva helyezte magát biztonságba egy férfi a londoni merénylet során: „Miközben a többi ember az életéért futott, ő azzal volt elfoglalva, hogy nehogy kilöttyenjen a söre.”MAXIMÁLIS TISZTELET, a sör még terror közepén is elsőséget élvez!
Egy kanadai fűnyíró férj megjavította a mindent leszarás világrekordját: „Le se szarta a tornádót, a felesége lefotózta, most kábé ő a leghíresebb ember a világon.”TISZTELET, a munka mindenek előtt! Nap kommentje:

0

VISZLÁT SZOMBATON!

Kulcsszavak: LESZAROM

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés