2017. 06. 17.
Nemlettek mezejére lépve (jún. 17-18.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Nemlettek mezejére lépve (jún. 17-18.)

 

 

 

 

 

 

SZOMBAT, JÚNIUS 17.:
VÉRJUNKIES

0
My heart is biting like a Jungle War!

Talán érdemes:
Tíz előtt öt perccel Dolph Lundgren-akciózás az AMC-n: a villámkezű szőkét ezúttal jókora pálfordulás közben láthatjuk amint eredeti megbízóitól átáll azokéra akik ellen eredetileg fölbérelték. A főgonosz a kapitalizmus amit itt bányásztársaságok jelképeznek és egy sziget ásványkincseire fáj a foguk, ám amikor Dolfi barátunk rájön hogy valójában kinek az oldalán áll az igazság, igyekszik erről meggyőzni az általa toborzott csapatot is, döntésében némiképp befolyásolja hogy összejött az egyik helyi nővel (Charlotte Lewis, neki köszönhetjük az elmaradhatatlan vetkőzést is). Csak részben jár sikerrel, a katonák nagyobbik része továbbra is inkább a biztos pénzt választja a bizonytalan hősiességnél (bezzeg ha nekik is jutott volna barátnő, mindjárt más lenne a leányzó fekvése). A Dzsungelháború elvileg nem szerepelt még a blogban mégha a történet ismerősnek tűnik is – let’s face it, ha egy zsoldosos csihipuhit láttál akkor láttad az összeset, de végülis ez nem baj, nőknél ugyanez a helyzet a rom.kom.-okkal. Negyed tizenegykor már valódi fegyverropogás egy idei dokuban az M5-ön a szomszédunkban dúló állóháborúról, mert legyünk őszinték, nem vagyunk naprakészek abból hogy most akkor mi is a kárpátaljai helyzet. Három besorozott és elesett magyar (és családjuk) életén át láthatjuk az ottani eseményeket és ez bizony nem lesz könnyű: a Meghalni Ukrajnáért nekem a kilencvenes években készült társait idézi, csak akkor Jugoszlávia felbomlása volt az ürügy amiért fogdosták össze a hadrafoghatókat... :(( Éjjel 01:10-kor jobbfajta Hallmark-produkció az HBO-n: a Szerelem minden hullámhosszon mintha a nemrég nálunk is szerepelt Ébredj velünk! rádiós párja lenne, azaz egy csárdába itt is két ellenkezű nemű és habitusú dudás jut BÁR DUDÁI CSAK AZ EGYIKNEK VANNAK, LOL. Az egyetlen közös bennük az ahogy a kapcsolatokhoz állnak: a nő megrögzött szingli (főleg miután dobta a vőlegénye), a férfi pedig büszkeségében sértett MGTOW. A kezdeti antipátia (ami mindig vonzza a nézőket-hallgatókat) lassan barátsággá válik, sőt talán szerelemmé is amikor a műsorvezető-páros férfitagja segítene visszaszerezni a nő exét, de szembeszállnak vele az érzelmei... Azon túl hogy végre egy rendes foglalkozású, szókimondó nőt láthatunk (szemben a Hallmarkra jellemző tipizálásokkal), még a magyar származású rendező, Kristoffer Tabori miatt tűnik ki (ami pedig a jobbfajta hallmarkozást illeti, vasárnap lesz példa arra is milyen amikor egy mainstream film csúszik le  rosszabbfajta szintjére).

„Zene” és „film” rovat:
Nicole Kidman végre teljesen elengedi a gyeplőt:
„Apró fütyik, bevadult bulizás és guminőszerű lények az év legkülönösebb vígjátékában.”ÉV FILMJE Wait, a challenger appears:
túltolták a bulit – Gumicukor – Jennifer Lawrence sztiptízrúdon vonaglott, és nem kér érte bocsánatot – Szerencsére ő még így is a feminizmus élbástyája aki maga rendezi a filmjeit is. Ja, nem:
Gumicukor – Jennifer Lawrence-t egy rossz viaszbábuvá varázsolták - Miért, eddig nem az volt? - „Elég furcsára sikeredett a pasija által rendezett Mother! című film plakátja.” – Mi az hogy a barátja a rendezője? Hiszen ez már szinte tárgyiasítás!!!
Könyves – A forradalom benne van a levegőben, mint a szálló por: „Kemény Zsófi első felnőttregényében szétlövik Budapestet. Petőfiről, egy tigrisről mesélt.” – Nagyon mennek ezek a polgárháborús művész-víziók mostanában, de ha nincs szerencsénk még paprikakinga 2. is lehet belőle:
könyves blog – Antiszexista raplemezt adott ki Kemény Zsófi – Antiseksz-ista raplemez, MUHAHA, 2Pac és Biggie forognak a sírjukban. Természetesen most sem ússzuk meg kereszténygyalázás nélkül: „Ki tudna ellenállni az olyan szövegeknek, mint a "Mi volt Krisztus előtt?/Krisztus előtt, ha mentem/Nem nézte a seggem/Pedig férfi volt a szentem" vagy "Melletted kikötni/ Nekem ez a kész remény/ Ok nélkül is adom/ Neked a fél vesém/ Vágod, hogy ez romantika lvl. 1000/ Kár, hogy rajtam kívül mindenkivel levelezel. "”ÉVEZRED LEMEZE, kihagyom!44
Kasza Tibi lájvban van - megérkezett Lombos úr és Pixa legújabb klipje: „Lombos úr és Pixa egyszer csak úgy gondolták, hogy összekötik útjaikat, amelyet aztán Kasza Tibor is keresztezett. Klippremier a Velveten!”NEM IS TUDTAM HOGY A LOMBROSO ÚR ZENÉLNI IS SZOKOTT Nagyon érzi a pixa hogy mi kell nekünk, tavaly kisgrofó, most meg ez... :SSS
Hamarosan videojátékokra cserélik a szuperhősöket: „Mikor lesz már film a GTA-ból? És a Minecraftból? Hogy áll a következő hollywoodi filmes trend?” – Remélhetőleg sehogy, mert mit olvashatunk mellette:
Akkor a Power Rangersnek nagyjából ennyi is volt: „Kínában is elhasalt, ebből nem lesz folytatás.” – Nem baj, majd Bollywood ráharap erre is.
Öt sorozat, amelyre régóta hiába várunk: „Emlékszik A Setét Torony, a Hulk vagy a Segítség, felnőttem! tévés változatára? Ugye, hogy nem?”...and nothing of value was lost azzal hogy nem forgatták le őket.
f – Musicalt készít az Új­szín­ház a Nemzet Csótányáról: „Na, de ki alakítja Ferót?” – Szerencsére Madonnával ellentétben Feró még simán eljátszhatja sajátmagát!
c:c – Hajós a farkával nyűgöz le mindenkit – ...azért gyorsan szögezzük le: KIVÉVE A HETERÓKAT!!!„A Készhelyzet egyik kimaradt jelenetében csajozni tanít pár lúzert.” – ...és ezzel hivatalosan is Fábry legrosszabb pillanatai alá sorolta be magát.
:( Gumicukor – Casey Affleck szeretne örülni az Oscarjának, de nem megy – Esetleg adja annak akit megerőszakolt.
szexuális zaklatás – Bill Cosby mindent bevet, hogy szimpátiát keltsen, és megússza: „Mindig kitalálnak valamit az ügyvédjével, csoda, ha egyáltalán ebben az évezredben még véget ér a tárgyalás.” – Pedig elég lett volna néhány jó szerep meg kampányolás a teljes legalizáció mellett:
Morgan Freemannek mindig lesz helye Hollywoodban: „Morgan Freemanről 2009-ben írták meg először, hogy az akkor 72 éves sztár 27 éves mostohaunokájával, E'Dena Hinesszal csalta meg feleségét, Myrna Colley-Leet. Állítólag akkor jött össze a lánnyal, amikor az még tizenéves, tehát kiskorú volt. Hines Freeman első feleségének az unokája, akit kicsi kora óta a színész és második felesége nevelt. Freeman rengeteg nyilvános eseményre, filmpremierre, partira Hinest vitte a felesége helyett, de mindenhol mint az unokájáról beszélt róla.” – Egész biztos nem akar közös filmet forgatni Nate Parkerrel, Polanskival meg Woody Allennel? LOL!!
lángoló – Nem lehet jegyet venni Gorillazra: „A zenekar első budapesti koncertjére csak nyerni lehet belépőt.” – ...és utána amikor alig vannak a koncerten és azok is enerváltak, ki a hibás? Igen, a helyszín és a buta közönség aki még nem elég érett erre a briliáns megoldásra hogy egy koncertről pont az érdeklődőket zárják ki :DDD
Ezt a filmet receptre kellene felírni stressz ellen: „Tanulhatunk a főhőstől. Nem rágódik a múlton, nem nyugtalankodik a jövőn.” – ...gondolom mert nincs munkája, lakása, hitele, gyereke... Nap kommentje:

Auron87 2017.02.17. 20:29:13
Ez aztán izgalmas film lehet a javából.


VASÁRNAP, JÚNIUS 18.:
TITOKZATOS SZERELŐK

0
Spy-on át lélegezhető pép.

Kiemelten nem érdemes:
Duna TV, 19:30
– A tehetségkutatóknál csak a szépségkirálynő-választásokat utálom jobban, ergo abszolút nem tud érdekelni ki lesz Magyarország szépe 2017-ben, akár le van vajazva az egész, akár nem, pláne hogy azóta ezerszer kiderült, mik is zajlanak a színfalak mögött. Az hogy ezt még valóságsós eszközökkel is párosítják csak még jobban megerősít abban hogy messzire kerüljem.

Talán érdemes:
HBO, 20:00
– Lecsengeni látszik a Dan Brown-mánia: a 2016-os Inferno könyvben és gyöngyvásznon is mérsékeltebb siker volt a korábbiaknál. Sokan a közelmúlt legnagyobb netes enigmája, a 11B X 1371 mögött is eme darab gerillamarketingjét sejtették de hamar kiderült hogy még ez az egynyári pánikkeltés is hatásosabb volt ennél a blockbusternél ami valójában egy TV-film vagy direct-to-DVD B-mozi szintjén áll. Jönnek a usual suspect-ek Langdon professzor (Tom Hanks) és a világuralomra-népirtásra törekvő tuggyukik személyében (OK, nem vesszük komolyan, de az Indiana Jones,-és James Bond-filmek legalább nem lengették be csaliként a bölcsek kövét, csak szórakoztatni akartak) és velük a szokásos ugrálás az egzotikus helyszínek között – vagy nem, mert hamar felismerhetjük fővárosunk fontosabb helyeit meg az etyeki stúdió díszleteit. Itt említeném meg hogy bár szeretjük azt hinni hogy Halivúd is szeret minket és ezért jönnek ide forgatni, a szomorú valóság azonban továbbra is az hogy a Die Hard-tól az I Spy-on át a sima Spy-ig elsősorban spórolásból választanak minket és mert Budapest bármelyik európai városnak elmegy bármelyik országban, az ép részei helyettesíthetik a nyugatiakat, a lepusztult negyedek pedig a Balkántól a SZU-ig akármit. A Hallmark/Asylum-szintű megfejtések sajnos illenek Brown leggyengébb művéhez (melynek nagy csavarját és befejezését még a nézők meg a polkorrektség kedvéért át is írták, arcon köpve azokat akik olvasták), ja és Indyre visszatérve SPOILER az Utolsó kereszteslovag Alison Doody-jából simán kinéztük azt amit Felicity Jones-ból nem SPOILER VÉGE. Este kilenctől egy Afrikai szafarira indulhatunk a Filmbox Family segítségével, megúszva ezzel az odautazással járó anyagi és egyéb problémákat. Ilyen közel talán soha nem merészkedhettünk ilyen távolról a fekete kontinens vadjaihoz... Ugyanabban az időben egy nagyon mai vígjáték a Mozi+ műsorán amiben Vince Vaughn bújik Adam Sandler (már levetett) bőrébe amikoris kiderül róla hogy spermadonori bőkezűségének hála lett úgy ötszáz gyereke (akik viszont azért perelnek hogy „apjuk” személyazonosságát megismerhessék). Innentől ő maga is felelősséget kezd érezni irántuk és úgy dönt, utánanéz hogy milyen felnőtté-kamasszá cseperedtek, közben pedig azt is el kell döntenie, készen áll-e egy igazi saját gyerekre a barátnőjétől... Az Elpuskázva a francia Starbuck remake-je, egynek jó, főleg hogy egy kis családbarát színt visz a mostani szinglivilágba.
M2 / Petőfi TV, 21:10 – Írók Titokzatos szeretőiről már minimum egy dráma voltmár nálunk, és nehéz elhinni, de Charles Dickens-nek is megvolt a magáé akibe az író-olvasó találkozók akkori megfelelőinek egyikén habarodott bele. A nála sokkal fiatalabb hölgyeményért még házasságát is sutba dobta volna, mégsem tette és ugyan ma már érthetetlenek azok a törvényi-erkölcsi gátak amik akkoriban megakadályozták a válást és a pár számára szükségessé tették a rejtőzködést, de tény hogy nagy szükségük volt a diszkrécióra – viszont ez tette lehetővé hogy szerelmükbe utólag beleírjanak meg nem történt dolgokat is. Ralph Fiennes rendezte, így legalább magára oszthatta a főszerepet is, és az Invisible Woman ugyanabban a betegségben szenved mint majd’ minden színész-rendezés: túl dagályos, túl hosszú, túl köldöknézős, az angolok ennek ellenére imádták (érthető, elfogultak voltak, de nekem még egy bajom van vele, az hogy egy nap kétszer is kerülgetnem kell Felicity Jones-t, merthogy ebben is benne van).

A seksz, a szipu rovat:
Első együttlétünk után a barátnőivel közös csoportban dicsekedett
– Örülj neki haver, így még akár a barátnői is meglehetnek neked!
6 fura dolog, ami orgazmus körül történhet – Ha nőből vagy akkor csak egy fura dolog történhet: az, hogy esetleg megtörténik.
18+ randi – Keféltünk, mint a nyulak: „...és mindig hatalmas orgazmusom volt”. Olvasónk azt írja, korábbi kapcsolatainak az alapja a szex volt. Most a férjével azonban egészen más.” – Nem elég hogy csalja a férjét, még hazudik is!!4
nahát – Teljesen meztelenül szexel? Lehet, hogy ezért nincs orgazmusa! – Fffférfffinak ruhában, sőt még akár ruhától is lehet, a többit lásd fentebb.
Munkaidőben nézzük a legtöbb pornót: „Egy év alatt több, mint ötszáz évnyi időt töltöttünk el egyetlen pornóoldalon. Sokkoló adatok.”Egy év alatt ugyan hogy lennék képes ötszáz évnyi időt eltölteni?! És ki az a hülye aki leragad EGY pornóoldalnál? Ennél csak az a nagyobb lúzer aki munkahelyen nézi...
Nem csak részegen vagy elviselhetetlen: „Persze, ha igazi szent vagy részegen, valószínűleg józanul sincs ez másképp.” – Én részegen meg józanon is elviselhetetlen vagyok, és akkor már inkább a részegség. EGÉSSÉG!
Egyre kevesebb alkohol fogy a bolygón:
„A söriparnak 2009 óta nem volt a tavalyinál rosszabb éve.” – Rajtam nem múlt eddig se, de ezt olvasva még bele is húzok.
abcúg – A magyar férfiak tízszer annyi alkoholt isznak, mint a nők – Én megmondtam! JOBBANTELJESÍTÉS VAN!!!„A felmérés szerint az anyagi helyzettől is függ, hogyan betegszünk meg.” – Huh, még szerencse szegény vagyok és hogy az alkohol nem betegít, hanem éppenhogy tisztít!
A mérsékelt ivás is agykárosodást okoz: „Már heti néhány pohár mellett is háromszor nagyobb a kockázat.” – Na ilyenkor remélem hogy a gugli büntetni fogja a rémhírterjesztést.
Az emberiség harmada elhízott vagy túlsúlyos – Én ebben is jobban teljesítek ^^
b1 fotó 18+ fotó – Salvador Dalí szürreálisan szexi Playboy fotói: „A mester 96 évesen is megnyalta a sót.” – Kár hogy kb. semmi sem áll meg a poszt állításaiból:

Andalúziai kutya 2017.06.08. 19:46:57
Annyit tennék csak hozzá, hogy Dalí 84 évet élt, úgyhogy valószínűleg nem üdvözölték sehogy sem 96 éves korában, főleg, hogy a 70-es években kb. 70 éves lehetett, és a képeken sem egy 96 éves ember van. Egyébként az egyik kedvenc festőm...

VISZLÁT HÉTFŐN!


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés