2017. 06. 24.
Who’s eating the pink geese? (jún. 24-25.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Who’s eating the pink geese? (jún. 24-25.)

 

 

 

 

 

 

SZOMBAT, JÚNIUS 24.:
FEKETÉK FEHÉREN, SOVÁNYAK KÖVÉREN.

0
Don’t cha wish your girlfriend was fat like me?

Ez a hétvége mintha a magyar dolgok jegyében telne vagyis kapunk jót-rosszat, zenét-mozit, de azért kezdjünk egy külföldi cuccal:

Talán érdemes:
M2 / Petőfi TV, 01:15
– A Túlméretes szöszi csalóka elnevezése ellenére sem doktorszöszi-szerű marhaság, inkább komoly dráma a népességet sújtó elhízás-problémáról. A vonzó sportolócsaj eddigi élete során kicsit lenézéssel közelített termetesebb embertársai és családtagjai felé, ám most kénytelen az ő bőrükbe bújni. Az előzmények: a továbbtanulására félretett pénzt anyja ápolására volt kénytelen költeni, plusz a mellékes keresetet biztosító sportolás is ugrik amikor lesérül, viszont egy filmes projekttel esetleg előteremtheti a szükséges összeget. Projektjének egyik kulcsa az a „kövérruha” amit maszkmester szomszédja gyárt le a kérésére, ebben vegyül el új iskolai környezetében és ezzel hívja fel magára a dagikon gúnyolódók figyelmét. Amellett hogy itt egy suliszépe változtatja magát sétáló céltáblává még arra is gondoltak a készítők hogy megmutassák: az sem korrekt ha valaki csak a profit kedvéért azonosul egy kisebbséggel, főleg ha annak tagjai befogadják mert azt hiszik, ő is a ugyanazon gondokkal küzd... Kaley Cuoco az általa megformált lánnyal együtt próbál továbblépni a hozzánőtt közhelyeken és komolyabb dolgok felé nyitni – én támogatom, amúgy meg valahol elszomorít hogy az ilyen témák csak egy TV-s produkciót érnek halivúdban :(

Nem érdemes:
Éjjel negyed egykor
a Vad Fruttik Strand fesztiválos koncertje az Akvárium Stage Pass-ben és az M2 / Petőfi TV-n. A legtöbb magyar zenekarhoz hasonlóan Likó Marcellék csapata is egyszerre akar közönségkedvenc meg nagyonkemény lenni, gondolom ezért játszanak az egyik percben gagyipopot (Sárga Zsiguli illetve a teljes első lemez), a másikban meg mátépéteres sanzont (Nekem senkim sincsen) hogy aztán egy az egyben ellopják Trent Reznor leghíresebb dalát. Ami miatt mégis a begyemben vannak az továbbra is az énekes-dalszerző életrajzi kötete amiből döbbenten vettem tudomásul hogy még az ilyen „muzsikához” is mennyit kell sekszelni-drogozni-stb. (azt meg már tényleg csak zárójelben hogy harminchat évesen még senki esetében nem beszélhetünk életműről).

Kiemelten nem ajánlott:
Cinemax 2, 20:30
– Hajdu Szabolcs még a magyar mezőnyben is a különösen kerülendők közé tartozik, munkássága a képzeletbeli negatív dobogó harmadik fokán helyezkedik el, rögtön utána jön flígauf, az első hely meg ugye most és mindörökké mundrucóé. Ami közös hármójukban az a csőlátás: mindenben észreveszik a rosszat és gondoskodnak róla hogy a néző is lássa. Hajdu 2016-os dolgozatában egy egymástól elszakadt, már megházasodott-megállapdott lánytestvérpár kénytelen egy fedél alá költözni, fel is szakadnak a régi sebek, ki is hullanak a csontvázak a szekrényekből, és így tovább. Ami mundrucónak Tóth Orsi, az Hajdúnak Török-Illyés Orsolya, bár ő szerencsére nem ragaszkodik a nemierőszakos jelenetekhez – mondjuk nem is kell mivel az Ernelláék Farkaséknál bár nincs félóra, de kb. a négyszeresének érződik a belőle sugárzó depresszió miatt. Nincs egy szimpatikus arc, csak egymást elviselő párok: kelletlen anyák és apák akik felmosórongyként bánnak egymással meg a gyerekekkel (és nem érdekel milyen kevésből forgatták, nem fogok fizetni azért hogy mindennapi gondokat lássak), a címben pedig benne van az összes mesterkéltség ami miatt kb. születésem óta óvakodok ezektől.

A seksz, a szipu rovat:
A fű a legnépszerűbb magyar drog:
„A magyar középiskolások viszont többet isznak az átlagnál. Európai szinten egyre több a túladagolás miatti halál.” – Nem baj, már jön fel a biofű:
Diákok árulták a biofüvet az iskolában: „Vádat emeltek négy IX. kerületi fiatal ellen.” – Ez szörnyű, ahelyett hogy kitüntetnék őket amiért meglátták a lehetőséget mint Márió, a fűszeres :DD
vendéghányás 18+ A hooterst váltja az új őrület, a topless kávézó: „Amerikában már mindennapos, a lenge, szinte mindent látni engedő bikiniben kávét főző lányok látványa.” – Csak szólok: nálunk a Hooters is csődbe ment, topless bárok meg enélkül is vannak és ott nem trükköznek a mellbimbó letakarásával!
Soha ne keverd a biofüvet köztévével!: „Egy skizofrén, biofüvező férfi az M1 híradóit nézve teljesen rácsavarodott a migránstémára. Olyannyira, hogy végül megkéselte az anyját, mert azt hitte, megszállta egy migráns. A bíróság most hirdetett ítéletet az ügyében.” – IGEN, nyilvánvalóan nem a skizó felhasználó és nem is a drog a hibás, hanem az a csúnya köztévé! Nyilván akik pucéran rohangálnak tőle az utcán, azok is a köztévét nézték!44 Komolyra fordítva a szót: EZÉRT KELL MEGMARADNI ALKOHOLISTÁNAK, abba még soha senki nem halt bele. Bezzeg a herbál, a marihónajja és főleg az instagram:
Instagramozni pont olyan káros, mint inni vagy drogozni, állítják a kutatók: „Erre a függőségre még nincs gyógymód.”CSAKAZÉRTIS ALKOHOL FTW!!! EGÉSSÉG!
Mélyen kivágott felsőt írtak elő a végzős lányoknak egy brüsszeli egyetemen: „Egy rövidebb konzultáció után sikerült megállítani a diktátumot.” – Ebben az esetben nem kell konzultáció ahhoz hogy heterók maradjunk: NE ÁLLÍTSUK MEG BRÜSSZELT!4!!négy
Mérce – Intimitás, erőszak, el­hallgatások: a szülés körül elég nagy a káosz: „Kérlek, ne vágj belém feleslege­sen; kérlek, ne alázz meg; kérlek, ne sürgess.” – Jaj, már megint a paprikakinga ezzel a látszólag udvarias („kérlek”), valójában full férfigyűlölő dumával. Hát igen, nehéz az egyedülálló anyák élete, tetszettek volna kompromiszumokat kötni és megállapodni egy átlagos, de szerető férjnél, így viszont Mi, Egyedülálló Férfiak bonthatjuk a POPCORNT sört, a szórakozás garantált lesz ahogy a ló túloldalára átesetteknél is:
Swingerpár 18+ Az összes nő ribanc?: „Én nem hiszem, hogy az összes nő ribanc, de ha te igen, akkor az összes pasi kurafi!“ – Olyan szép amikor egy olyan „nő” általánosít és tart erkölcsi kioktatást a Hagyományos Szerepekről akinek kb. az összes testnyílásában (igen, a fülében is) megfordult már a fél szvingerklub :D
Egy ex-prosti vallomása: a legbizarrabb kérések és legidegesítőbb kliensek: „Rossz napja volt az irodában? Ennek a nőnek lehet, hogy voltak már nehezebb munkanapjai.” – Jó-jó, de őt legalább megfizetik érte!!!
prosti voltam 18+ Aki prostinak áll, az ne finnyáskodjon?: „Megtisztelhetnéd az általad használt lányokat azzal, hogy amikor meglátogatod őket, jól megmosod a szerszámodat!”VÁLOGATÓSAK A KURVÁI, MADAME basszus nem is ezt akartam mondani hanem azt hogy MI VAN, NEM SZERETED A TÚRÓT? LOL izé, szóval NEFÜRGYÉ’ LE na majd most, a Nap kommentjével:

Colonel H. Stinkmeaner 2017.06.02. 07:19:14
Egy ötvenes, pocakos, kopaszodó pasas írja ezeket egy békásmegyeri panelház negyedik emeletén a konyhájában. Prosti semmiképpen.
Volt már ilyen mesterkélten vicceskedő szóhalmaz swingerblog is.
Ezekből aztán könyv lesz, mert úgy akarnak pénzt keresni a szerzők.
Nemvicces.


VASÁRNAP, JÚNIUS 25.:
MAGYAR PITE?

0
Ki ette meg Gilbert szőlőjét?

Nem érdemes:
21:10-kor
egy 2009-es magyar-francia kísérlet a tinivígjátékok meghonosítására az M2 / Petőfi TV-n. A Rózsaszín sajt címével is próbál a mi kicsi, sárga Amerikai piténk lenni (ebben is kajásítják a női ivarszervet), de közelebb áll a Tibor vagyok, de hódítani akarokhoz (itt is így hívják az egyik szereplőt). Két férfi (nőgyógyász apa és fia), két nagyon eltérő hozzáállás (a papa szakmájából adódóan rögtön a lényegre tapint, a fiú klasszikus lúzer) ami végül szakadáshoz is vezet (a srác Franciaországba szökik nagybátyjához), így kérdéses hogy az ifjú megtalálja-e a közös hangot apjával és a sajtszagú nőkkel... Szerintem Tóth Barnabásnak kicsit sok hogy írta, rendezte és még játszik is benne (a visszahúzódó gyereket).

Talán érdemes:
Cinemax, 20:00
– A Tiszta szívvel a közelmúlt egyik meglepetése amiben egy bejáratott műfajt (akciózás) töltenek meg szokatlan figurákkal (kerekesszékesekkel). Tilla eme dobása lényegesen jobb mint a probléma-elhazudó Csicska, de még mindig túl sokat akar markolni (akárcsak a Pánikkal), és ez a sok nem áll össze egy nagy képpé (ami viszont nagyon ül, az a névrokona verséből vett cím). Jellemzően ezt is imádták a kritikusok akárcsak a korábbi műveit, viszont a néző bizonytalanul távozik: most akkor ez vígjáték, gengszterkedés, netán apa-fiú drámázás. Egynek jó és ötletes, de inkább több apró rövidfilm, mint egységes egészestés. Ja és Rupaszovot kár hogy nem a Trottel főnöke játssza :DDD

Talán ismétlés, biztosan ajánlott:
Kilenckor
Lasse Halström mesterműve a Film Mánián! Tény hogy a Gilbert Grape-nek már a stáblistája elég lenne a halhatatlansághoz: Johnny Depp, Juliette Lewis, Leonardo DiCaprio, Mary Steenburgen vagy John C. Reilly (ma már) egymaga elvisz a hátán bármit, együttesen akár még egy nézhetetlenséget is, azonban a What's Eating Gilbert Grape az örökérvényűségek közé tartozik. Egy kisvárosi srác (Depp) elhízott anyjára és szellemi fogyatékos testvérére (DiCaprio) vigyázva lassan beletörődne hogy nem tartogat neki többet az élet az ápolásnál és egy férjezett, idősebb háziasszonnyal (Steenburgen) folytatott viszonynál amikor a jól bevált rutinba törést hoz egy fiatal, lázadó világjáró (Lewis), aki nagyanyja lakókocsijával pont náluk robban le... A jó öreg menjek vagy maradjak-dilemmát kapjuk a kötelessége és szíve vágya között őrlődő, önhibáján kívül családfenntartó srácról, remek forgatókönyvvel és alakításokkal: Depp, DiCaprio és Lewis is Oscart érdemelt volna a teljesítményéért, de csak Leót jelölték (megérdemelten: ennyire fiatalon, ennyire túlzások nélkül még senki sem hozott ilyen karaktert), hogy aztán több mint húsz évvel később kapja meg egy jóval gyengébb mozijáért (nem feledkezek meg a túlsúlyos mamát játszó Darlene Cates-ről sem aki idén hagyott itt minket, nélküle jóval kevesebb lenne a sztori). Szerintem ma ezt nézzétek és semmi mást.

„Zene” és „film” rovat:
Könyves – Egy nő lassan felfalja Amerika egyik kultkönyvét:
„Mire végez a könyvevéssel, talán magyarul is megjelenik az Infinite Jest.” – Még ha ki is adják, akkor is LESZA kihagyom, félek megfekszi a gyomromat.
Eladja a cannes-i fődíját, hogy befejezhesse a filmjét: „Léa Seydoux-val hatalmas sikert aratott, most megalázó helyzetbe került.” – Szerintem meg az volt a „megalázó” amikor leszbipornóra kényszerítette a színészeit és az a legkevesebb hogy eladja a kizsákmányolásukért kapott díjat.
Recorder – 69 éves és szuperszexi: „Melyik nyugdíjas énekesnő ejtette ámulatba a trendi fesztiválozókat?” – Ha a 69 csak az évei számára utal akkor biztos nem Gianna volt az. Nagyiknál maradva:
Sigourney Weaver megint földönkívüliek közé került: „A District 9 rendezőjének rövidfilmjében az emberiséget rabszolgasorba taszították.” – Lehet jobban jártunk volna ha ő rendezi a Covenantot: nyilván akkor is szar lett volna, de csak egyszer. Így meg...
Kihúzta a gyufát a Carbonfools: „Gyufafejű kórus és égő helyzetek az új klipjükben. Premier.” – Srácok, lehet nem a Greenfell-tragédiához kellett volna időzíteni a klippremiert :SSS
e3 2017 – godmode – Bombák robbantak a Sony bemutatóján: „Átvitt értelemben is, meg igaziak is. Nincs baj, csak az első sorban ülők kaphattak füstmérgezést. A Sony nem agyalt sokat az idei E3-on, csak lenyomtak egy csomó izgalmas játéktrailert.” – Sebaj, ha így folytatjuk, nem csak füstmérgezés lesz és nem csak átvitt értelemben :(((
Luc Besson új filmjében tizennégyszer annyi speciális effekt lesz, mint Az ötödik elemben – ...és kb. ezredannyira lesz érdekes. NEM az effekteken múlt...
Megőrülnek az emberek a Fekete Párducért: „Az új Marvel-film előzetese lekörözte az Amerika kapitány: Polgárháború és a Star Wars: Az ébredő Erő előzeteseit.” – ...és hamarosan ennek is lesz polgárháborús változata, a Black Panthers utódja, a BLM rendezésében ^^
Keanu Reeves az anorexiával is elbánik – A John Wick után ez a legkevesebb! – „Lily Collins egy táplálkozási zavarokkal küzdő lányt alakít, Reeves pedig az orvosa.” – Biztos meg fogom nézni. Ja, nem.
Voldemort-ügy: valami nagyon nem stimmel – Most akkor mégsem forgatják le a rajongói Harry Potter-filmet? o_O
Ezt nem láttad jönni: Wellhellóval, Animával és még sokan másokkal FESZTIVÁLT szervez a Momentum: „Július 20 és 23 között megamómóbuli Szolnokon.”ÉDES FASZOM, „nem láttad jönni”! Hagyjátok már abba az anglicizmusok magyarra erőszakolását! Minden másra ott az Év kommentje-candidate:

0

VISZLÁT HÉTFŐN!


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés