2017. 08. 07.
Ázsiától Kolumbiáig (aug. 7-8-9-10.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Ázsiától Kolumbiáig (aug. 7-8-9-10.)

 

 

 

 

 

 

HÉTFŐ, AUGUSZTUS 7.:
LE VAN (SZ)ÁRAZVA, LE VAN (KE)VERVE

0
Arccal Athén felé.

Talán érdemes:
A jó hír  hogy megjött az enyhülés (már amennyiben a szélviharral kombinált esőt annak nevezhetjük), a rossz meg az hogy a hőmérséklettel együtt csökkent az ajánlhatóságok száma, az M3 például 21:20-tól egy régi magyar széria ismétlését dobja be csalinak, s vele azt hogy PITKYE ŐRMESTER Csipke őrnagy (Avar István) Megtörtént bűnügyeket derít majd föl. Az első eset nyomravezetője egy pohár Száraz Martini, ezt nem fogyasztotta el egy Hardy nevű ex-pat állampolgár, helyette inkább kifosztotta vendéglátóját. Bácskai Lauró Istvánnak messze nem ez a legjobbja, viszont a színészek (Csákányi és Mensáros László, Kaló Flórián, női fronton Schütz Ila valamint a Laurónál később is feltűnő Almási Éva és Sunyovszky Szilvia) ezt is simán megmentik a középszertől, a tanulság meg annyi hogy akármit is tervezünk, MINDIG, MINDEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT IGYUK MEG AMIVEL KÍNÁLNAK MINKET!!4 négy!! Utána ezúttal a Paramount Channel tart B-fiesztát 23:20-tól Chuck Norris kedvelőit célozva akitől én is sokmindent beválogattam már de a Delta Kommandó mintha kimaradt volna pedig a sztorija akkor és most is aktuális: gépeltérítők szállnak meg egy amcsi utasszállítót Athénban, az elnök ezért a legjobb egységét küldi akik csatát nyernek, de a háborút nem mivel a terroristák pár túszt magukkal visznek a Közel-Keletre, a katonáknak meg utánuk kell menniük... Norris mellett Lee Marvin a garancia a macsóság és patriotizmus fullba nyomására (bár egyikük sem szerepel annyit mint azt elvárhatnánk ha már egyszer ők a húzónevek), minden kifogásra ott az ellenérv, hogy egy 1985-ös eseményből vették hozzá az ihletet, ám másfél óra még azzal együtt is elég lett volna belőle hogy ez volt Marvin „búcsúja”. Ugyanitt éjjel kettő előtt öt perccel jön az Aaron Norris-féle folytatás (A kolumbiai kapcsolat) amiben már egy kartell vezetője a célpont és Lee Marvin helyett is van egy másik erős arc: Billy Drago meggyőző az abszolút rosszfiú, Ramon Cota bőrében, a stáblista változásaitól eltekintve a lényeg és az akció ugyanaz maradt csak itt McCoy rabolja el a drogbárót hogy bíróság elé állíthassák néhány DEA-ügynök megöléséért. A jogszolgáltatás nem is marad el: Cota szabadon elsétálhat és tovább folytathatja illegális tevékenységét, de csak amíg McCoy újra el nem indul csapatával kiszabadítani a foglyait és ha esetleg a főgonosz is meghal, hát így járt. Mondom, minden a régi (a hosszúságon is épp hogy kurtítottak) ami még közös az első résszel az az hogy ma már ezt sem lehetne így, ennyire unpolkorrekten leforgatni (ahogy az első részben az arabokkal, úgy ebben a dél-amerikaiakkal szembeni összes általánosítás meg előítélet benne van).

Hétfő? #LESZAROM.
Amíg ön lubickolt, ez történt a nagyvilágban:
„A hétvégét a gondtalan kikapcsolódásnak szentelte, és nagy ívben kerülte a híreket? Összeszedtük, miről maradt le.” – Dehogyis kerültem a híreket, inkáb nagy ívben leszartam őket:
Tekintse meg azt a 31 tizedfokot, amivel megdőlt a 96 éves fővárosi melegrekord!: „1921 óta vártak erre a pillanatra a budapestiek.” – Várta a fene, de ha már itt van hát LESZAROM.
Bódi Sylvinek elege van, anyaszült meztelen fotót posztolt magárólBIZTOS MERT AZT AKARJA HOGY AZ ESZÉRE FIGYELJÜNK akarom mondani NEKEM IS ELEGEM VAN BELŐLE izé, na: LESZAROM.
Nézze meg VV Sherezádét bikiniben és nem fogja érezni a hidegfrontot!
– Ő viszont érezni fogja hogy LESZAROM.
hűűűha – Gumicukor – Pont Céline Diontól nem számítanánk meztelen pózolásra az Instán, holott...
– ...LESZAROM :)
Merkel újra csúnyán beszólt: „A baráti szavakat, valami egészen más váltotta fel a kommunikációban.”LESZAROM hogy mit kommunikál amíg nem kezd megint vetkőzni ő is :SSS
másodlagos szégyen – Amy Schumer úgy napozik a bikinijében, hogy az kimeríti a polgárpukkasztás fogalmátLESZAROM, pár hét és ő is fogyózásba kezd majd:
Offline – A Csajok sztárja lefogyott és stílust váltott: „Lena Dunham két méretet dobott le Madonna és Jennifer Lopez edzőjének segítségével. És biztos gyűlölne minket, hogy erről írunk.”LESZAROM, magánügy, stílust meg nem fog váltani csak akkor ha agyra is gyúr egy kicsit.
Döbbenetes: 45 kilót fogyott Melissa McCarthy – Ahogy Dunham, ő is elkésett vele, egyébként meg soványan is ugyanolyan szarul fog játszani.
Gumicukor – Simán rájön, melyik híres énekesnő fia ő?: „Persze, aki igazán profi, az az első pillantás után felismeri őt. Ön melyik táborba tartozik?” – Én a legprofibbak közé mert LESZAROM:
Na rájön, melyik híres színész fia ő?:
„A hasonlóság kísérteties, úgyhogy aligha fog sok nehézséget okozni.” – Lásd fentebb.
olvadáspont – Kettejük közül csak az egyik srác híres. Rájön, melyik? – Igen: az, amelyiket LESZAROM.
elég para – élet – Ön mennyire kapna frászt, ha így önállósodna a tükörképe?
– Semennyire mert leszarnám, amúgy meg fotosopp és visszafele lett felvéve.
Bélszél hajtja a tengeri pókokat: „Újabb titkát ismertük meg ennek a bizarr tengeri lénynek. Máshogyan működnek, mint a többi pók.” – De azért mégis a LESZAROM ereje a legnagyobb:
urbanista – Tényleg élhetünk egy légtérben a vécével?: „Hogyan lehet megoldani, hogy ne legyen büdös?” – Le kell szarni. Mármint magát a szagot, és együtt kell élni vele, mert néha még jól is jöhet:
Van, aki a WC-ülőkéből jött rá, hogy megcsalják - Igaz sztorik – Az ülőkét is LESZAROM. TRUE STORY, BRO!


KEDD, AUGUSZTUS 8.:
NOT SO NICE GUYS & GIRLS.

0

Ez a rosszabb de még így is ez a "jobb".

Mára csak a nézhetlenség ÖTVEN két árnyalata jut:

Nem ajánlott:
A retekklubbon fél tíztől
a buddy movie-k reanimálója, Shane Black 2016-os baklövése, a Rendes fickók akik ofkorsz pont nem azok, mindkettejüknek van annyi hibája hogy akár még érdekesek is lehetnének. Az első pár percben azok is, a néző konstatálja a felállást: a két magánnyomozó közül Ryan Gosling a szépfiú, Russell Crowe a keménykötésű bunkó, ügyeikben (egy pornóSTÁR halála és bírónő lányának eltűnése) folyton előttük jár egyikük tizenhárom (!!!) éves lánya (Angourie Rice) aki a legszembetűnőbb az egészben, bár nem azért amiért tervezték. A Nice Guys csak miatta érdekes mert halivúdot egy magáról megfeledkezett, őszinte pillanatában mutatja, Black szerint ugyanis normális, sőt vicces hogy egy kiskorú lány pornóSTÁRokkal lóg együtt meg nézi a jeleneteiket és a rimjobbal viccelődik (ha nem tudod mi az, inkább ne keress rá). Igen, sajna a megidézett korszakban ez mindennapos volt (lásd polanski házibulijait is), de gyomorforgató az iránta való nosztalgia meg a vele való poénkodás, a gyerekek szexualizálása és a pornó normalizálása, így ami lehetett volna egy Boogie Nights kontra Kiss Kiss Bang Bang az két óra tömény időrablássá süllyed.

Nem érdemes:
Kilenctől
a kolumbiai után az Ázsiai kapcsolat rejtélyeire is fény derül a Mozi+-on, bár itt sem úgy ahogy a készítők szerették volna, a két Norris művéhez képest ez már tényleg csak megtévesztésből utalgat Friedkin krimijére: főhősei becsületes (LOL) bankrablók és akaratukon kívül lopják el egy drogkereskedő pénzét hogy miután egyiküket megölik, a barátnője ragadja magához a pisztolyát mikor az alvilág és a rendőrség együtt indul a keresésükre. A false marketing a kisebb baj, a nagyobbik az hogy az utalások (a French Connection mellett a Fight Clubra) nem állnak össze semmivé: gyenge direkció, gyenge szkript, de a leggyengébb láncszem mégiscsak Steven Seagal aki nem hihető veszélyes bűnözőként.

MUHAHA! Azt remélem is! rovat:
Szép csendben múlt ki a Microsoft Phone:
„A Microsoft keddtől nem támogatja a Windows Phone 8.1-et, ezzel itt egy rövid korszak vége.” – MUHAHA, remélem is, meg azt is hogy a többi vindóz-termék is követi.
b1 blog – Totálisan belebukhat a baloldal a saját hülyeségébe – MUHAHA, azt remélem is!
Zavar az Erőben: újabb gondok a Star Wars-előzményfilmnél – MUHAHA, azt remélem is!
Keanu Reevest Szibériában teszi tönkre a szerelem – MUHAHA, azt remélem is!
Az év legnagyobb filmes bukása az Arthur király – MUHAHA, azt remélem is!
Gumicukor – Peter Srámek elég látványosan elkezdte kigyúrni magát: „Eközben meg Balázsék még mindig fizethetik a büntetést a Reggeli Show után.” – Remélem még fogják is egy jó darabig ^^
Most már tényleg megszűnnek a startupok Magyarországon – MUHAHA, azt remélem is, éppen ideje volt!
Berlusconi annyira elszegényedett, hogy már csak a Mekire futja? – Muhaha, nagyon remélem hogy így van. Wait, a challenger appears:
Rémálomra ébredt Merkel – Muhaha, azt remélem is :)
Csúnyán összevesztek a németek és a törökök – MUHAHA! AZT REMÉLEM IS!!
Küzd a kanyarokkal az Uber önjáró autója – MUHAHA, azt remélem is: „A robotsofőrt felügyelő embernek szinte kilométerenként át kellett vennie a kormányzást.” – Ja hogy a robotsofőr mellé kell egy igazi is? Nagyon nagy ötlet ez az önvezető autó, én mondom...
Végleg megbukott az Uber vezére – MUHAHA, azt remélem is, és a fentiek alapján meg is értem!


SZERDA, AUGUSZTUS 9.:
JUST A PRETTY AMERICAN GIGOLO

0

Narcissus a tükörben.

Talán érdemes:
Film Mánia, 21:00
– A rendszerváltás után a magyar mozinak is a maga lábára kellett állnia, ennek eredménye az a hosszú helybenjárás-vacillálás ami a ’90 után készült alkotásokban megfigyelhető, plusz mintha a szusz is kifogyott volna és csak a kétezres évekre tért volna úgy-ahogy magához, addigra azonban szinte már teljesen átvették a hatalmat a cukrozott vígjátékok és ellenpólusaik, a depis művészkedések. A Vademberek a szimpatikusabb próbálkozások közé sorolható és a kettő között egyensúlyoz, de még mindig benne vannak az átrendeződés sérelmei. Négy gimis barát minden évben elhúz pár napra fiatalkoruk legkedvesebb helyszínére, egy szigetre, ám idén a kelleténél is Víkendesebbre sikerül a kirándulás: egyikük lopással vádolja a táborhelyüknél megálló hajó vezetőjét, majd önbíráskodásba kezd ami igencsak előhozza négyükből a (társadalmi és viselkedésbeli) különbségeket. A fogvatartott hajóst Cserhalmi György játssza, a fiatalokat Szabó Győző, Kamarás Iván, Lippai László és Szakács Tibor.

Talán ismétlés, talán érdemes:
...de csak mert Paul Schrader Amerikai dzsigolója minden tekintetben az AIDS előtti nyolcvanas évek Amerikája, különösen az erkölcstelen L. A. megtestesülése: a tartalmat (testét-lelkét munkájának szentelő férfiprostiba beleszeret egyik kliense miközben egy gyilkosságot is rá akarnak kenni) elnyomják a külsőségek (Giorgio Moroder zenéje, John Bailey képei). A Taxisofőr írója Robert Bresson Zsebtolvajának hatása alatt (valódi „testvérei” mégis Friedkin portyázó melegjei ugyanebből az évből), Travis Bickle árnyéka azért még itt kísért, ha nem a helyét kereső antihősben akkor politika-közeli szeretőjében (aki ugyancsak látszat-életet él és egyedül a vele egy szinten levő selyemfiúval tud őszinte lenni). Az arroganciáig nárcisztikus dzsigoló vesztét végül eme tulajdonsága okozza: se kliensei, se „munkaadója” nem ad alibit neki a bűntény idejére, kivéve szívszerelmét. A heteró, meleg és szadomazo-utalások közrejátszottak benne hogy Christopher Reeve szép summáért sem vállalta volna, Travolta igen, de őt kigolyózta Richard Gere aki itt ugyanúgy csinálta meg az imázsát mint Julia Roberts akit tudat alatt mindenki a Pretty Womannal azonosít (és a casting nehézségei mellett azt se hagyjuk ki hogy a fejesek nem voltak megelégedve a pesszimista befejezéssel, így nyerte el végső formáját – Schrader pedig visszavágásként még egy utolsót hivatkozhatott Bressonra). Akár viselkedés-tanulmányként, thrillerként vagy látványfilmként nézzük, az biztos hogy nyolctól nem fogunk unatkozni ha a Cinemaxot választjuk.

Talán ismétlés, biztosan nem érdemes:
Este tizenegy előtt öt perccel
Danny Boyle 2007-es bakija az HBO3-on amiben a kihunyni készülő Napot szeretné berobbantani egy csapat űrhajós, de a végeredményt elnézve az ő küldetésük teljesíthetőbb mint a rendező és a forgatókönyves vállalása. A Napfény egyszerre akar minden sci-fi lenni: okoskodós (tudományosan alátámasztott), ijesztgetős (véres-kamerarángatós) és mindeközben még alapigazságokat is szeretne a fejünkbe kalapálni. Nagyon rá is készültek: a színészgárdát elküldték tesztrepülésekre, tudósokkal konzultáltak, ésatöbbi, de a nagy akarásnak ezúttal is jókora beszarás lett a vége alapvető logikai-fizikai tévedésekkel amiket egy általános iskolás is könnyen kiszúrhat (a legnyilvánvalóbbak: a hajó mindeható kompjútere hogy nem avatkozik közbe ha egy manőver a létét veszélyezteti? Hogyhogy egy ilyen fontos missziónál senki se készült fel vis maiorokra?), Cillian Murphy meg rövid időn belül másodszor járatja le magát Boyle-lal (se zombimészárosként, se önfeláldozó asztronautaként nem hihető).

Kis hírek a nagyvilágból:
Neymar: Nem a pénzt, az örömöt kerestem a fociban
SEEMS LEGIT, főleg hogy kicsivel felette ezt olvashatjuk:
Követendő példát mutat a spanyol focista, aki Angliában milliárdos lett: „Őrületes pénz zubog a futballban, egy százalékos jótékonykodás a cél.” – Egy százalék jótékonykodás, az igen...nem fogom sajnálni amikor ő is megy az utcára.
c:c – A Fókusz olyan full kretént tolt, amit még a TV2 sem mer: „Képesek voltak foglalkozni a Laposföld-hívőkkel, akiket tudósoknak tituláltak félmillió néző előtt.”Na und, ti meg fake interjút közöltetek egy kemtrél-pilótával amit mindenki bevett.
Négycsillagos szállodában nyaral Angela Merkel:
„És nem Németországban. Svédasztalos reggelit is kap, és egy világhírű hegymászóval túrázik.” – Ez is valami? A challenger appears:
Újabb hihetetlen fotók Putyin titokzatos nyaralásáról – Neki tényleg minden lépése #Elnöki Ügy!44
Felmentik hivatalából a pakisztáni miniszterelnököt, mert nem tudott elszámolni családja gazdagodásával:
„A Legfelsőbb Bíróság felmenti hivatalából Nawaz Sharif miniszterelnököt.”EZ IGEN, ILYEN EGY MŰKÖDŐ JOGÁLLAM!!44 négy Ja, nem:
Megerőszakolásra ítéltek egy 17 éves lányt Pakisztánban: „A helyi tanács rajta torolta meg, hogy a testvére megerőszakolt egy másik lányt a faluban.” – Gondolom azért nem a fiútestvérét ítélték megerőszakolásra mert ott be van tiltva a gay seksz.
hírek időjárás mellé – Schobert Norbertnek fogyókúráznia kell – Iratkozzon be saját magához ^^
Levelet írt a veronai balesetben érintett buszos cég vezetője az áldozatok családjainak, például arról, hogy ő is szeretne kártérítést: „Azt is kifejti a szülőknek, hogyan menekülhetett volna meg több gyerek.”ÉDES FASZOM! A lúgos orvos, a megállóban gázoló meg a többiek után ez is kötelességének érzi hogy levelet írjon?! Nap kommentje:

0

CSÜTÖRTÖK, AUGUSZTUS 10.:
MICKEY MOST NEM LESZ

0

Inkább válaszd AZ ÉLETET Bronsont.

Talán érdemes:
21:20-tól
minden feminista szíves figyelmébe ajánlanám a Dina választását a Cinemax 2-őn hogy lássák milyen amikor valóban elnyomják a nőket például Grúzia eldugottabb tájain: a főszereplőnek első körben kijelölik a férjét, erre elszökik azzal akit szeret, csak hogy hamarosan megözvegyüljön. Innentől kezdve köteles (lenne) elfogadni az első házassági ajánlatot és lemondani a gyerekéről is – de korábbi lázadásához illően új párjával együtt küzd érte. Kapcsolódó hír:

tpg – Grúzia lenyűgöző – „Amikor leszállt a gép még nem is sejtettem, hogy ilyen kalandban lesz részem.“ – Téged is elraboltak és férjhez adtak? LOL!44

Egy órával később (22:20) megint egy elrettentő, ugyanakkor reményt adó cseh doksi az HBO-n ami egyben azt is mutatja hogy Bajzáth Sándor karrierje nem egyedülálló: a felépült drogosok legtöbbje azt csinálja amihez ért, vagyis sorstársaival foglalkozik. Mallory az utcáról és az addikcióból verekedte magát vissza a társadalomba és próbál megmaradni az egyenes úton amire már csak a nemrég született fia miatt is szükség volna. A főprogram megint jó későn, fél három előtt öt perccel kezdődik majd a Paramount Channelen aholis Charles Bronson tér vissza bosszúvágytól fűtve Los Angeles sötét oldalára (már megint!) hogy leszámoljon a leginkább Tiltott dologgal, a gyerekprostitúcióval. Erre utal a japán alcím, a Kinjite is, na meg arra hogy egy odavalósi üzletember lányát rabolják el és ez még a gazdag sárgákat nem kedvelő rendőrnek is sok: leereszkedik az angyalok városának pokol-bugyraiba hogy végre kiegyenlítse a régóta esedékes számlát (a strici az ő lányára is kivetette egyszer régen a hálót)... Mivel (ahogy Norris hétfői kommandózásait) ezt is Menahem Golanék hozták tető alá, így jó sok vért és kevés lelkizést várhatunk tőle. Bronson itt már bőven a hetven felé haladt de még így is tökösebb mint Seagal a minap, a háttérben meg már feltűnik egy bizonyos Danny Trejo... Erőszakos és itt-ott tényleg nyomasztó, de csak össze kell vetni a Nice Guys-szal hogy lássuk hogy álltak a nyolcvanas években a pedókhoz és hogyan próbálják mostanában normalizálni ezt is.

Gianna Michaels rovat:
Megvan, hogy ki a világ legszebb nője 2017-ben
– Ugyanaz, aki 2016-ban is: Gianna Michaels.
Gumicukor - A Nagy Emma-kvíz - Ön felismeri ezeket a színésznőket?JE SUIS EMMA VAGYOK, LOL Nem én csak egy Annát ismerek: GiANNÁT :DDD
Tudj meg mindent a vöröshajúakról! – Én továbbra is csak egy vöröshajúról tudok, de róla aztán mindent:
szomszédok 30 – Ki kezdte a bölcs mondásokat a Szomszédok végén? – Gianna Michaels.
nyár – A hét legkacérabb női bemutatják: hat lenge-szexi nyári ruha a szezon elejére: „A heti trendben színes és nagyon kivágott ruhákat nézhet meg híres csajokon. A nyár pont ennek a szezonja! Ki a legszebb?” – Gianna Michaels.
10 celeb, aki jelenleg uralja az Instagramot: „Kik azok a hírességek, akik a legtöbb követővel bírnak az Instán?” – Tízből egy katolikus alkoholista Gianna Michaelset követi. Már amennyiben fent van:
betekintés – A pornószínésznők Instája meglepőbb, mint gondolná – Az a meglepő hogy Bré Olzont beválogattátok, Giannát meg megint nem!!!
nyár – Felismeri ezt a nőt pusztán a bikinis teste alapján? – Hajjaj, ezer közül is...
kamaszkorom legszebb nyara – Na vajon ki okozza ezt a nagy felhajtást a riói strandon? – Gianna Michels az, a karneválra edz éppen.
outsider – Rémálom Soros Györggyel: „Gyurcsány is feltűnt egy pillanatra.” – Szar neked haver hogy még álmodban is ilyen ronda pasikkal találkozol. Én továbbra is FREDDY KRÜGERREL Giannával álmodok...
Kiknek adta meg Trump a közvetlen mobilszámát? – Biztosat nem tudok de felteszem Gianna Michaels köztük van...
Kiderült egy nőről, hogy Trump nagyon jól kijön vele, és nagyon tiszteli őt – Na mit mondtam!!!!!
A világ egyik legjobb színésze visszavonul – Nem, ő már sajnos évekkel ezelőtt visszavonult :(((
c:c – Nem Istenes Bence vezeti az idei X-Faktort: „Inkább a németországi tévés karrierjét építgeti majd. Oké, de ki legyen az utódja?” – Bár már nem aktuális, de akkor is: GIANNA MICHAELS, mert ő mindig profin nyilatkozik:

0
VISZLÁT SZOMBATON!

Kulcsszavak: Gianna Michaels, LESZAROM

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés