2017. 09. 02.
TERFbe véve (szept. 2-3.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
TERFbe véve (szept. 2-3.)

 

 

 

 

 

 

SZOMBAT, SZEPTEMBER 2.:
SOUNDS LIKE PETS.

0

Szabad vagyok, mondta a malom a ráseráncsnak.

Nem érdemes:
Kellett emlegetnem az ősz kezdetét, tízkor érkezik az évszak következő marhasága. A Roast – ha valaki nem ismerné a fogalmat – egy-egy adott celebre kihegyezett cikizőműsor amiben a falusi csúfolódók mintájára de azoknál sokkal primitívebben élcelődnek az „áldozaton”, felidézve addigi viselt dolgait, az alcímre (Égjen Ganxsta!) meg annyit hogy Zolee már húsz éve is égő volt, ha maradt volna "mindössze" egy jó dobos akkor lehet nem szorulna rá hogy a médiában kalapozzon a frankhitel törlesztéséért és a kutya nem hánytorgatná fel a rakenroll-lal járó kilengéseit. Zanánál csak a rajta poénkodók kínosabbak, vagyis pont jó helyen van a retekklubbon. Kapcsolódó hír:

c:c – Ganxsta hetvenedjére ugyanúgy röhög egy poénonHA HA VERY FUNNY: „Döglégy Zoltán tévés égetése korhatárosan szabadszájú lesz és cseppet sem polkorrekt.” –  MAGYARUL:

berne 2017.08.30. 13:11:13
"Olyan ember kell, aki mögött van egy nagy életmű, aki mára valamennyire saját maga karikatúrája lett"
Ha az első a szempont, akkor hogy került oda Zana Zoltán?
Ha a második, akkor érthető.

Talán érdemes:
20:05-kor
egy mindenki által ünnepelt művész másik oldala az M5-ön. Az Ismeretlen Perczel Zita fő tanulsága számomra hogy a hazai pályát nem érdemes hátrahagyni a nemzetközi befutás délibábjáért: a harmincas években Franciaországba költözött színésznőt odakint elkerülte a siker és bedarálta a megélhetésért való küszködés, visszatérésére 1980-ig kellett várni. Éjjel tizenegykor spanyol horror a Cinemaxon amiben (első látásra) ismét egy nő az áldozat. Egy magányos, csóró, állatmenhelyen dolgozó srác a buszon felismeri régi iskolatársnőjét és miután közeledési kísérletei kudarcot vallanak, erőszakosabb utat választ: elrabolja imádottját aki innentől egy lesz a menhely lakói közül… Ha csak ennyi lenne a story (amit ráadásul a Fűrész egyik helyszínén forgattak) nem is különbözne sokban a többi stalkeres-pincébe zárós borzongatástól (Deadgirl, The Woman), de Carles Torrens beiktat egy kis csavart amitől rögtön kérdésessé válik hogy ki van Ketrecben fogvatartva, kit védenek valójában a rácsok, és főleg hogy ki a rosszfiú / jólány. A Pet egyszer biztosan érdemes a figyelmünkre még akkor is ha a fordulat után kifogy belőle a szusz. A testvércsatornán (Cinemax 2) egy jó későn (02:20-kor) adott jó rövid (negyedórás) darab a biztonsági másolatok problémaköréből: egy tudós, hogy abszolút garantálja ismereteinek megmaradását lekopizza saját magát de közben kérdésessé válik, ki is az „eredeti”. A (kicsit fantáziátlanul elkeresztelt) Klónokat Rutger Hauer neve és a magyar szál (Stephanie Németh-Parker) miatt válogattam be (meg persze mert kíváncsi vagyok mit hoznak ki belőle).

Talán ajánlott:
Ugyanitt (Cinemax 2) maradva Kyle Rideout elsőfilmje 22:10-kor a fotográfia egyik úttörőjéről, Eadweard Muybridge-ról akinek a neve ha nem is ugrik be elsőre, a leghíresebb fényképe (amivel bebizonyította hogy futás közben van olyan pillanat amikor a lovak összes lába a levegőben van) igen. Amíg ő állatok és emberek mozgását fotózta (mindkét típusú alanyait  természetes állapotukban azaz meztelenül, kiváltva ezzel a kor puritánjainak haragját) addig fiatalocskodó felesége inkább a gyakorlatban modellezte a pucér testek viselkedését aminek az lett az eredménye hogy szeretőjét végül (nála kétszer idősebb) férje lőtte le. Nem blockbuster, nem szuperhősködés „csak” egy kiváló debütálás remek színészekkel ami évtizedekkel korábban még megkapta volna a maga díjait is.

A seksz, a szipu rovat:
remydalmore – Tudtad, hogy te is drogos vagy?:
„A szakirodalom szerint a drog szó önmagában nem a kábítószerre utal.” – Még ha arra utalna akkor sem lennék drogos mert AZ ALKOHOL NEM DROG!44! négy!!! Ha az volna, nem lehetne bárhol megvenni!!
B – Az alkoholizmus legitimációja: „Hogyan került a magyar nép identitásába az alkohol, és miért nem tesznek ellene semmit?” – Lásd fentebb.
élet - Ezt egye, hátha... - Végre! Kiderült, milyen ételtől lesz szexibb a férfiak izzadságszaga – A folyékony kenyértől :))) EGÉSSÉG!
Hujbert megbüntették, de nem fizet:
„Minden nap szív, így is képes a gyerekeit ellátni.”MUHAHA, akkor mégsem médiahack volt az egész? Mégsem egy zseniális színészi alakítást láthattunk a reggeli sókban?
Nemet mondott - Leütöttek egy magyar nőt Angliában – lánykéréskor – Valaki szólhatott volna a „vőlegénynek” hogy bár magyar csajt lát de ez már nem a legénybúcsú :SSS
Meghalt egy férfi az angol szexfesztiválon: „Egy nőt pedig kórházba szállítottak, egyelőre nem tudni mi történhetett.” – Nyilván nincs összefüggés a hely szelleme és a haláleset között. Nyilván!
nagy a kísértés - Chrissy Teigennek vissza kell vennie a piából: „Erre maga is rájött, és meglepően nyíltan beszél arról, mekkora a kísértés.” – Váljék EGÉSSÉGére az absztinencia, én azért maradok alkoholista és iszok helyette is.
Már a vállalkozók negyede katázik – Azt hittem a mefedron már nem menő és a biofű a sláger :DDD
Gazdagisztán - A világ öt legdrágább itala: „Talán elég csak annyi, hogy a lista ötödik helyezettjéből is 41 millió forintba kerül egy palack.” – ...és végül ez is ugyanoda kerül mint a filléres tablettás bor, akkor meg minek elszórni rá a milliókat?
7 dögös borászat, ahol egyszer innod kell: „Kortárs dizájn a szőlőtőkék között: 7 különleges épület, ahol egyszer muszáj bort kóstolnod, ha nem csak a jó italok, de az építészet is bejön.” – Lásd fentebb, maradok a sarki krimóban, nem keverem a kultúrát a zülléssel.
A tudósok rájöttek, hogy kell inni a skót whiskyt: „Az ínyencek tisztán isszák, pedig a tudomány szerint egy kis vízzel a legfinomabb.”EZEK SZERINT SZÜLETETT ÍNYENC VAGYOK Viszkit vizezni? NORMÁLIS-E VAGY?!
drog - Mi áll az elmúlt napok drogtúladagolásai mögött? – Természetesen ezúttal is a Bűnös, Kirekesztő Társadalom: „A Hős utcában rendkívül értékes közösségfejlesztő munkát végző Kontúr Egyesület vezetője, Urbanovszky Zsuzsanna megerősítette nekem, hogy a Hős utcában valójában nyomor szülte drogproblémáról van szó. "Az ide érkező vagy az itt élő emberek boldogságot, megélhetést keresnek," mondta,"és annyira ki vannak taszítva a társadalomból, hogy számukra ezek a drogfogyasztó csoportok jelentik a boldogság, megélhetés egyedüli kis köreit."”„A BOLDOGSÁG KIS KÖREI”, eszem-f***om megáll! Gondolom a kitaszítottság miatt rúgták le a kutyát, gondolom nőt is emiatt vertek, gondolom a dílereket is a "boldogság kis körei" tartják távol a teleptől, gondolom akkor is ezt mondaná ha az ő nagyanyját ütnék le a villamoson a napi boldogságadag előteremtéséért :SS
Rióba vezényelték a hadsereget a várost elfoglaló drogbandák miatt: „Ahogy az olimpia után feloldották a rendkívüli intézkedéseket, azonnal visszatértek a városba.” – Pedig igazán tudhatnák ők is hogy a teljes legalizálás az egyetlen megoldás.
nesze!szer – nahát! – Így változott az évtizedek alatt a férfi testideál: „Brad Pitt vagy Mick Jagger? Me­lyik évtized testéhez passzolsz?” – Én inkább Ron Jeremy-éhez hasonlítok :DDD Ha már pornó:
Ugandába megy? Akkor felejtse el a pornót: „A katolikus papból lett miniszter háborút hirdetett, akinél pornót találnak, lecsukják.” – Ezért kell suszternek a kaptafánál, papnak a szószéknél maradnia.
sz 18+ 10 parancsolat férfiaknak első randiraNap kommentjei:

kiskutyauto 2017.07.12. 00:32:25
El sem olvasom már ezt. Mert tudom az egészet előre...
1. legyen 25 centis faszod
2. legyen 25 centis faszod
3. legyen 25 centis faszod
4. legyen 25 centis faszod
5. legyen 25 centis faszod
6. legyen 25 centis faszod
7. legyen 25 centis faszod
8. legyen 25 centis faszod
9. legyen 25 centis faszod
10. legyen 25 centis faszod!
Kész ennyi... így tutira a legjobb nőt viszed örökre... mitöbb egy istennőt, angyali szépségű nimfó hetérát, magát Afroditét, aki 1 perc alatt 100-szor elélvez neked... cici popsi sejmes és feszes kloffolódeszka.. és nem öregszik 100 évesen is topmodell külsővel kényeztet, és persze milliomos is és kitart boldogan... ágyba viszi a reggelit minden nap, és míg megeszed, leszopja a faszod reggelire....
Kb ez a színvonal, amit ezek az írások hoznak...

az_igazi_trebitsch 2017.07.12. 07:36:24
"Mesélhetsz anyádról, és a családodról." Ja, azt tényleg nagyon szeretik a nők, ha anyádról mesélsz. Ennél jobban már csak azt díjazzák, ha a feleségedről áradozol..... :-)


VASÁRNAP, SZEPTEMBER 3.:
TÖKÉLETESTRÉBERSÉG!

0

Hamfrí, a Zigasságos.

Talán érdemes:
…de csak ha továbbra is bírja a gyomrunk a pitétszüntess-marhaságokat merthogy 21:20-kor egy ilyesmi „vígjáték” érkezik a TV2-re melyben a sulibeli Stréberek legnagyobb first world problémája hogy túl jó bizonyítványuk mellé ugyanolyan mindennapjaik vannak: se seksz, se szipu, így amellett döntenek hogy az utolsó közös nyáron – melynek végén más-más főiskolákba indulnak – mindent bepótolnak amiből a tanulás miatt eddig kimaradtak, hogy a végére kiderüljön, SPOILER nem maradtak ki semmiből, a drogok rosszak, az öncélú habzsolás szánalmas, a seksz pedig egy merő aknamező, főleg ha idősebb, házas nőkkel és pénzért csináljuk SPOILER VÉGE. Az (elvileg) egyenrangú főszereplők nem kapnak annyi játékidőt hogy mindegyiküket megismerjük, sőt olykor pont a társaság legkevésbé érdekes tagja kap több figyelmet még úgy is hogy semmi nem történik vele.
HBO, 20:00 – Mit tehet az akit Tökéletlen hanggal ÁLDOTT vert meg a sors? Beletörődhet hogy sosem lesz belőle operaénekes vagy megszállottan próbálkozhat amíg pénze engedi. Florence Foster Jenkins az utóbbi kategória, a nyakába szakadt örökséget (férje segítségével) arra használta fel hogy kirívóan katasztrofális képességeit népszerűsítse. Meg is találta a közönségét (ahogy a klasszikusokat fingással előadó művész is), bár nyilván senki sem komoly érdeklődéssel ment el a koncertjeire melyek közül a nagy dobás természetesen a Carnegie Hall megtöltése volt. Ez sikerült bár nem éppen úgy ahogy elképzelték, ehhez illően Florence sztorijának adaptálása is halivúd kifulladásának mutatója és ahogy a hamarosan érkező, a The Room körüli bonyodalmakat elmesélő Disaster Artist, ez is felveti ugyanazt a kérdést: OK hogy vannak rossz művek és előadók, de szükség van-e róluk készült alkotásokra is (egyszerre kettőre is egy évben, merthogy kimondatlanul, de a Marguerite alapjául is Jenkins szolgált)? Akarjuk-e tudni a hátterét, személyes bajait (pld. szifilisz utáni második, sekszmentes házasság) annak akin eddig felszabadultan röhögtünk?  És lehetne-e mondjuk Uhrin Benedekről is forgatni valami hasonlót? Innen nézve már valóban kevés választja el a komédiát a tragédiától és Jenkins (vagy bármelyik másik tehetségtelen „örök próbálkozó”, például a nálunk is bemutatott Eddie, a Sas) erőfeszítései is heroikussá válnak.

Ajánlott:
Háromnegyed kilenckor
egy ’51-es noir az M3-on ami már félúton van a stílus helyét átvevő gengsztermozik felé. Az Igazságtevő itt egy ügyész (Humphrey Bogart) aki az alvilág fizetett gyilkosai után nyomoz, ám pont a tárgyalás kapujában kénytelen nulláról indítani mindent a koronatú halála miatt. A vallomásokból és a rend őreinek visszaemlékezéseiből lassan feltárul az ügy, egész a végkifejletig... Pedig milyen egyszerűen indult minden, egy fiatalember berontott a rendőrségre hogy közölje, a barátnője megölésére kényszerítették, aztán szép lassan kiderült hogy a fickó bérgyilkos aki beleszeretett áldozatába, „munkatársai” pedig rávették a meló befejezésére. Bár hivatalosan Bretaigne Windust rendezte, de a legfontosabb jeleneteket (így a briliáns lezárást is) Raoul Walsh-nak köszönhetjük akit évekig nem tüntettek fel a stáblistán. Nincs másfél óra, de elejétől végéig leköti a nézőt, a színészek közül Bogie mellett Zero Mostelt és Everett Sloane-t kell kiemelni, érdekesség hogy az alapjául szolgáló könyv volt az első amiből egész Amerika megismerhette az effajta melókban alkalmazott szlenget (a Murder Incorporated-et épp Zana Zoliék próbálták magyarítani Gyilkosság Rt. néven), a flashbacken belüli flashbackeket az Inception is megirigyelhetné, a többi megoldás max. azért tűnhet elavultnak mert míg az Enforcer viszonylag kevéssé ismert, az ötleteiből azért rengetegen merítettek.

Friss hírek a f@sztiválról:
...idén talán utoljára:
700 forintos sörrel jön a Sziget: „Még soha nem volt ennyi féle kaja, még soha nem volt ennyire környezettudatos a fesztivál.” – Egy sör hétszáz forint?! Csakazértse mozdulok a törzskocsmámból!
tök jó! – nyár – Ilyen népsűrűség mellett a világ legjobb helye a Sziget – Vagy nem, ha ott is felbukkannak a politikusok:
sziget – 2002: Amikor még Megyó kistehenes pólóban járt a Szigetre – Á, Gyurcsány ezt is FELÜL alulmúlta a DJ-zésével...
Egy fesztiválozó háromszor zavarta ki a sátrából Ungár Pétert, mielőtt kirakták a Momentum fesztiváljáról: „Az LMP elnökségi tagja nem emlékszik túl sokra, de már bánja, hogy ennyire elkészült.” – Szerintem csak fel akarta eleveníteni a hagyományokat:
kultúrpart – Orgiák és sörparty-k: így fesztiváloztak az Ókorban: „A többnapos szabadtéri rendezvény nem újkori találmány: már az ókori társadalmakban is rendeztek feszti­válokat. Nem is akármilyeneket!” – Hát igen, akkor még jobb volt a biztonság is, és kevesebb a köcsög...ja meg a zene is jobb volt:
sziget – Jó a buli, csak szar a zene: „Még mindig Európa egyik leglátványosabb eseménye, de azért bőven van mit javítani rajta. Ilyen volt a 25. Sziget.”Ha szar a zene, akkor hogy lehetne „jó” a buli?! Amúgy anyagilag sajnos nem tudott elég szar lenni most sem:
Interjú – sziget – Nincs mit tenni, a Szigetnek megint meg kell újulnia: „A Sziget, a Volt és a Balaton Sound is rossz évet zár, mégis nyereséges lesz a fesztiválgyár. Őket már a politika sem meri zaklatni. Gerendai Károllyal és Kádár Tamással beszélgettünk.” - "Rossz év", de nyereséges? Hogy is van ez?! Nyugi, van rá magyarázat:
sziget – Sokan voltak a Szigeten, de nem elegen: „A terület kevésbé érződött zsúfoltnak, mégis ez volt a második legsikeresebb Sziget.” – ...a teljes huszonöt év alatt? Annak ellenére hogy eladták? Ajjaj, megint fel kell ajánlanom a fizetésemet hogy meglegyen a nullszaldó... A többség továbbra sem a zene miatt volt ott, hanem:
Stenk – Felfújható spanglit dobáltak a Szigeten – ...aztán jött a valódi is:
Három holland dílert fogtak a Szigeten: „120 gramm kábítószer volt náluk, további három embert birtoklásért vittek be.”
sziget – Brit drogdílereket fogtak: „A négy elkövetőt gyanúsítottként hallgatták ki.” – Ez tényleg egy f@sztiválköztársaság, minden nép képviselteti magát a legősibb szakmákban :DDD
Lemondta a Sziget-fellépést a Nothing But Thieves: „A frontemberük balesetet szenvedett a backstage-ben.”Biztos neki is sok volt az avokádó.
másnap – Tényleg létezik a Sziget-betegség?: „Cefetül érzed magad az egész hetes bulizás után? Hiába csábító a gondolat, nem a gyógysörös kúra jelenti a megoldást.” – Dehogynem, sőt én a Sziget helyett is sörökkel gyógyítom magam. EGÉSZ ÉVBEN.
Amerika ámul a Sziget budiból nyíló titkos buliján: „Kívül toi-toi, belül veretés.”KÍVÜL-BELÜL TELESZAROM Ja nem, azt majd csak hétfőn fogom, lapozzunk:
BG – 10 jel, hogy kiöregedtél a bulizásbólÉDES FASZOM, a 10 parancsolat után már a 10 jel is a nyakunkon... Nap kommentje:

efi 2017.08.13. 12:51:07
Én kb 8 éves koromban nőttem ki ebből a marhaságból.

VISZLÁT HÉTFŐN!


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés