2017. 09. 09.
Jason’s Whores (szept. 9-10.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Jason’s Whores (szept. 9-10.)

 

 

 

 

 

 

SZOMBAT, SZEPTEMBER 9.:
JÓ NEKEM A RÓZSASZÍN CADILLAC,

0
Nem kell barna Mercedes!

Talán érdemes:
HBO, 20:00
– Egyszer eljön az idő amikor Trollok címen végre az Internet rémeiről láthatunk egy jól megérdemelt doksit, addig is be kell érnünk a Troll 2-vel amitől óvjuk-védjük gyermekeinket, ellentétben ezzel a ma esti mesefilmmel ami a jól ismert játékfigurák kalandjairól szól igazi STÁRparádéval (Russell Brand, John Cleese, Zooey Deschanel, Gwen Stefani, Justin Timberlake), amiből sajna a szinkron miatt nem sokat érzékelünk majd. A célközönség ettől függetlenül imádni fogja: közérthető story (két, egymástól különböző troll vándorútja közösségük megmentése érdekében) pozitív megközelítésből (ellentétben a manókról kialakult képpel ezek csilivili színben pompáznak és állandóan biztosítják egymást szeretetükről), jó sok betétdallal (na, talán mégis fogunk hallani valamit Stefaniból? Timberlake-ből nem, mivelhogy ő most kivételesen a morcos és zene-ellenes oldalt képviseli), és még a hosszúsága is pont megfelelő (másfél óra) ahhoz hogy az idősebbek se aludjanak el az unalomtól (és ne vegyék észre hogy ebben a hepi-hippi, végtelenített Ozora-fílingben valójában pont a „negatív” hozzáállású lényecske az egyetlen aki gondol a veszélyre és felkészül rá, vagyis sokkal inkább lehetne hős mint példaképnek állított, gondtalan barátai). Fél kilenckor nemhivatalos variáció Alfred Bester örökbecsűjére a Cinemax 2-őn: míg a Tigris! Tigris! Gully Foyle-ja egész életét arra teszi fel hogy megtalálja és megbüntesse az őt cserbenhagyó űrhajót, addig az itteni anya a fiát elgázoló Barna Mercedes sofőrjével szeretné ugyanezt csinálni – csak hogy végül a bosszú helyett a megbékélést válassza. Úgy látszik a francia álomgyár is szenved az amcsi betegségtől: nem elég az ihlethiány (ha nem Bestertől, akkor Chabroltól emelnek el ezt-azt), de még ezeket az átvett ötleteket is elsütik egy éven belül kétszer (lásd a La Volante-t amiben még az egyik itt látható színésznő is játszik), az egyetlen különbség a két mű között ahogy az anyák végül feldolgozzák a tragédiát (erőszakkal és anélkül).

A seksz, a szipu rovat:
Nem csak pornóra jó a virtuális valóság:
„Pszichológusok szerint használható lehet fóbiák és szorongásos betegségek kezeléséhez is.” – Hé, dehát erre a pornó is jó!
drogiporter - Megmentik a stadionok a fiatalokat az elhízástól és a drogoktól?: „Egészségesebbé teszik a fiatalok életmódját az elitsportra költött milliárdok? Nem éppen.” – Bizony, ahhoz le kéne tenni a sziput és át kellene térni a sportolásra, a futballpálya nem megy házhoz... Nem rajongok a fociért, de inkább az mint a teljes legalizálás aminek ti drukkoltok.
Hibátlan félperces akciófilm egy józsefvárosi dealer lekapcsolásáról: „Máriónak esélye sem volt.” – Rettenetes hogy szegény drogterjesztőket már a rendőrök is lekapják a tíz körmükről, de komolyan, pedig ők csak élnének a lehetőséggel hogy ügyfeleiknek megadják a „boldogság kis köreit”:
Maga sem tudta Márió, mit adott el varázspor néven: „Vegyész elemezte, mit kotyvasztott össze a múlt héten a VIII. kerületben letepert díler. Ez az a szer, amitől a Hős utca környékén szédelegnek.”EZ A FŰSZERES MÁRIÓ VAGY EGY MÁSIK? Egyszerű: etessék meg vele és vegyék videóra mint Amerikában:
szemlélek – Így végzett magával a 16 éves drogcsempész: „Almalének hazudta a folyékony meth-et, a határőrök kérésére beleivott.” – Természetesen itt sem a drogfutár a hibás hanem az aki gátolja a munkában, mert a(z állítólag keresztény) blogger szerint „A súlyosabb kérdések viszont ezek: 1. Hogyan fordulhat elő, hogy egy tini ilyen veszélyes és nyilván méregdrága anyaggal a táskájában sétáljon, akár országhatárokon át, akár bármerre a világban?” – Ő is meglátta a lehetőséget aztán azabajhogytovábbment. Nyilván a határőrök a hibásak és nem a wannabe drogcsempész aki annyira sötét volt hogy még a legalapvetőbb szabályt se tartotta be: don’t get high on your own supply!„2. Mi lett volna, ha nem akad fenn a rostán, és ez a gyilkos szer célba ér, ezrek életét tönkretéve?” – Most akkor mégsem szegény tini drogcsempésznek drukkoltok? – „3. Mit tehetnénk azért, hogy ilyesmi ne forduljon elő?”A teljes legalizáció a megoldás, másutt is mennyire bevált. – „4. Mi közünk nekünk ehhez a tengerentúli történethez?”ISTENNEK HÁLA, SEMMI :)))) Maradjon is így!
47 évesen még öngyilkos akart lenni, 50 éves korára elismert pornószínésznő lett – Örülök hogy már nem akar öngyilkos lenni, de annak nem hogy a seksziparban találta meg magát: „A most 50 éves Morgana Muses csupán pár év alatt vált a feminista pornó egyik legmeghatározóbb alakjává. Az asszony története pedig nemcsak azt bizonyítja, hogy az újrakezdés bármilyen korban lehetséges, hanem azt is, hogy a jó szex akár életmentő is lehet.”...és pár év múlva ő is rájön hogy nincs jogdíj a pornóban és újra előkerülnek a szuicid hajlamok, és megint a férfiak lesznek a hibásak, hiába csinált feminista pornót. :ásít:
Varázslattal segíti a jobb orgazmus elérését a sztriptíztáncosból lett szexboszorkány: „A 31 éves Shaney Marie rájött, hogy férfi kuncsaftjainak egy öltáncnál mélyebb szexuális kapcsolatra van szüksége.”MAGYARUL: Harmincéves korára „rájött” hogy nem dolgozhat élete végéig sztriptízesként. Ötvenévesen talán majd az is leesik neki hogy a ráncokat-szarkalábakat nem lehet varázslattal eltüntetni :DDD
#életem - A női orgazmus legbiztosabb útja: „A vibrátor régebbi, mint az elektromos vasaló. De hát inkább a ruha legyen gyűrött.”ÉDES FASZOM! Vasalni-felmosni is vibrátorral akartok?!
egy héten hányszor? – Jó helyen szerepelnek a magyar nők az orgazmus-listánFŐLEG A F@SZTIVÁLSZEZONBAN Ha létezne a női orgazmus, akár azt is mondhatnám hogy JOBBANTELJESÍTÉS VAN, de sajnos ez is csak egy clickbait kamu.
Spriccelve élvez el a nőm, mi kell még?: „Ilyen a női orgazmus férfiszemmel.” – Jaj, már megint ezek a fotosopp-varázslók...
szülőség - Papok, kifelé a lombikból, most!: „Ez nem az a kérdés, amiben mindenkinek lehet igazsága, és hallgassunk meg mindenkit. Ez csak arra tartozik, aki gyereket szeretne. Pont.” – Akkor ne olyanokkal írassatok cikket akik sose akarnak gyereket :)
Alexárium 18+ El a kezekkel a tevepatámtól!Ne aggódj vénkisasszony néni, a kutya se kíváncsi a tevepatádra mert gondolom ez az igazi bajod neked. Egyébként tehetsz róla, tehetsz ellene: ne vegyél fel leggings-et! Nap kommentje:
 
metal • http://electric.blog.hu 2017.08.16. 22:17:27
Miért van egy olyan érzésem, hogy a bloggerinát nem nézik meg, és nem szólnak be neki, és ez belül fáj, mert ő is tudja legbelül,hogy ronda?
Amúgy már oda jutottunk, hogy egy megnézés is abúzus? Szeretnék majd ezek a nők úgy 15-20 év múlva, hogy valaki még abúzálja őket egy nézéssel!
 

VASÁRNAP, SZEPTEMBER 10.:
-MENNYI KILENCSZER HÁROM?

0
- LESZAR Lana Del Rey, egyszer...

Talán érdemes:
Nyolckor
megint az amerikai politika függönye mögé kukucskálhatunk az HBO segítségével és csodálkozhatunk rá hogy hiába van annyi demokrácia a Zusában hogy még exportra is fussa belülle, egyes dolgokban sokkal mocskosabbak az általuk kioktatott országoknál (bizony, még nálunk is!!44 négy). Az állatorvosi ló esetünkben a fegyvertartás korlátozása, evvel száll szembe egy bátor lobbistanő aki eddig sem riadt vissza a by any means necessary-től de itt még többet kell bevállalnia. A Miss Sloane elvileg a korrupcióról szólna és ez még tetszene is ha nem egy direkt megosztó témával meg csakazértisnői főhőssel mesélnék el (és akkor nagyvonalú voltam az érzelemmentes-szerelemellenes rejtett agendával és hogy TALÁNSPOILER az egyetlen erkölcsileg „tiszta” karakter benne egy melegprosti TALÁNSPOILER VÉGE).
Film+, 21:00 – A Mestergyilkosból szerencsére előbb válogattam be a Bronsonos eredetit mint a Stathames remake-et, ma meg pont utóbbinak érkezik a folytatása (Feltámadás), és mint általában, itt is eléggé le kell engednünk a színvonal-lécet hogy Jason VOORHEES és társai megugorják. Az első részben megismert bérgyilkos itt már visszavonulása gyümölcseit élvezné ha nem motiválnák a visszatérésre csaja (Jessica Alba) elrablásával, ő azonban három leendő áldozata egyikének (Tommy Lee Jones) segítségével fordul zsarolói ellen. Összecsapott dialógusok ugyanolyan félgőzzel előadva, hihetetlen jelenetek (száz embert kinyírni egyetlen karcolás nélkül, na persze!). Folytatva a biztonsági játékot, tíz előtt tíz perccel sablonos akciózás a Cinemaxon néhány nagy névvel (Kate Winslet, Woody Harrelson, Casey Affleck) akik már nem fiatalok de attól még kellhet nekik a pénz, különben mi másért vállalták volna be a Tripla kilencest? John Hillcoat csak annyiban mutat újat hogy az orosz maffiát ezúttal egy nő vezeti (Winslet) aki neme ellenére KÉMÉNYEN keményen fogja katonáit (bűnözőket-rendőröket vegyesen), még a jogos bérüket is visszatartja amíg nem zavarnak le még egy OLASZ melót, ők pedig egy romlatlan lelkű fiatal rendőr (Affleck, az egyetlen szimpatikus szereplő) megölésével szeretnék elterelni a figyelmet. De itt sem megy semmi a terv szerint: a kis csapat működése felkelti a kijelölt áldozat nagybátyja, egy másik zsaru (Harrelson) figyelmét...

Friss hírek a f@sztiválról:
...tényleg utoljára, becsszó (....NEM):
Négymillió óvszert vesznek a fesztiválszezonban a magyarok – Na így már érthető az orgazmusügyi jobbanteljesítés.
kulturjunkie – A 10 leg­érthetetlenebb jelen­ség a fesztiválokon: „Hogy lehet például jobban örülni a tűzijátéknak, mint a fellépőknek?”ÚGY HOGY MÉG AZ IS JOBB ZENEI ÉLMÉNY, LOL Majd az utolsó hírnél ez is kiderül, legyetek türelemmel :)))
emberkísérlet – nyár – Gyomorforgató koktélok a Szigeten – Aki kifizet ennyi pénzt az meg is érdemli. Meg ezt is:
Kimentem a Szigetre, hogy dumáljak a halálról: „Halál Kávézó. Nem olyan, ahol rossz a kávé, nem is olyan, ahol halálvágyó aberráltak gyülekeznek, hanem az a hely, ahol finomkodás, távolítás helyett nyíltan és őszintén lehet beszélgetni a halálról, most éppen a Szigeten.” – Gondolom óriási siker, főleg  a legénybúcsúsok között.
videó – Egy sötét és forró utazás Ozora legmélyére: „Forró kánikula vagy csillagos égbolt, tökmindegy: ha kijutunk a kukoricalabirintusból, megérkezünk a goafesztiválra, ahol éjjel-nappal buli van.” – ...a résztvevők pedig a sok cucctól azt se tudják, nappal van-e vagy éjszaka, bár a PARTY HARD!!!-ot azért mégis a nagytestvér, a Burning Man nyomta fullba:
Elégett egy ember a Burning Man fesztiválon – Á, csak a kelleténél komolyabban vette a címét: „A 41 éves Aaron Joel Mitchell a parkőröket és a tűzoltókat kicselezve rohant bele a hatalmas lángokkal égő emberszobor máglyájába. (...) Mitchell halála magát a fesztivált nem akasztotta meg. Másnap, vasárnap éjjel a szervezők az eredeti tervek szerint még egy máglyát gyújtottak. A fesztivál hagyományos záróeseménye az ún. templomégetés, amikor a fesztivál elején kialakított, a fesztiválozók fényképeivel díszített kegyhely felgyújtásával hivatalosan is lezárják a fesztivált.” – Hát inkább ez mint hogy valódi templomokat égessenek, magára a hírre csak ennyit:

0

VISZLÁT HÉTFŐN!


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés