2017. 10. 16.
Húsevők carnivore-ja (okt. 16-17-18-19.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Húsevők carnivore-ja (okt. 16-17-18-19.)

 

 

 

 

 

 

HÉTFŐ, OKTÓBER 16.:
DUMBLEDÓRIS DAY

0

Tell me lies, tell me sweet little lies!

Talán érdemes:
Nyolckor nőközpontú drámázás a DIGI Filmen Sally Fielddel aki le sem tagadja a korát, inkább ahhoz illő szerepeket választ, a Hello, My Name Is SLIM SHADY Dorisban egy idősebb nőét aki jóval fiatalabb kollégája felé vonzódik és egy motivációs tréning után össze is szedi bátorságát a közeledéshez. Egyrészt drukkolunk neki (főleg hogy anyja ápolása miatt nem jutott ideje az érzelmekre), de Field azt is bemutatja mi a gond a későn éléssel amikor minden erejével azon van hogy olyan fiatalos legyen mint a becserkészendő korosztály tagjai. „Csak” egy jó film, mindennapi és kényelmetlen problémákról, érthető ha elkerülte a kritikusok figyelme. Fél kilenckor Makk Károly után újabb magyaros amerikázás a Cinemax 2-őn egy nála „nagyobb”, de jóval kisebb formátumú névvel. Joe Eszterhast egy időben úgy emlegették mint Tarantinót, ő volt az Öntörvényű Forgatókönyves aki mindent megtehet. Ez a diadalmenet a Showgirls-ig tartott ami akkora ciki volt hogy még az Elemi Ösztönt és a Jade-et is sikerült feledtetnie, ebből próbált talpraállni 1997-ben amikor Guy Ferlanddal magyar bevándorlók gyerekének „érvényesülését” dolgozta fel (önéletrajzi szál, a trying too hard egyik ismertetőjegye), álomgyár helyett a zeneiparban. Jónás Karcsi (Brad Renfo) érzi hogy történelmi helyen és időben van (ötvenes-hatvanas évek, rakenroll-forradalom) csak nem tudja hogyan vehetne részt benne mígnem egy rádióbemondó (Kevin Bacon) megtanítja hogyan is kell Hazudozni Amerikában az érvenyülés érdekében. Károlyunkat egy ideig el is kábítja ez a környezet, még abba is belemegy hogy postást játsszon a kenőpénzt elfogadó DJ és az őt lefizető kiadók között, de végül arra jut hogy a becsület ennél mégis többet ér. Tűrhető dráma a payola-botrányról melyben Bacon mellett Calista Flockhart lehet a másik ismerősebb arc aki később az Ally Mcbeal-lel robbantott, itt viszont ő vezeti be a kölyköt a sekszualitás rejtelmeibe, Eszterhasnak azóta a maradék esze is elment, lásd nem sokkal későbbi elhíresült aranyköpését („pofozz meg egy magyart, tudni fogja miért kapta”), ezután már valamivel kevesebben tekintettek rá úgy mint Menő Külföldi Magyarra, valahogy úgy ahogy a Telling Lies in America Karchy Jonas-a is felébredt Csipkerózsika-álmából. Aki most lemarad az holnap 9:10-kor ugyanitt pótolhat, mindeközben (vagy inkább jóval utána) az anyacsatornán (Cinemax) természetesen a Relliket folytatják éjjel 01:10-kor.

LESZAROM a kardashianokat...
...és az egész családjukat:
Kendall Jenner legfrissebb szelfije nem csak azért érdekes, mert topless pózol rajta – Hanem azért is, mert LESZAROM:
Rob Kardashian megbánta, hogy bosszúpornót posztolt volt feleségéről: „Valószínűleg eléggé berezelt a lehetséges következményektől.” – Nyugi, ha a kardashianok csinálják, nincsenek következmények, sőt, divat lesz belőle ahogy a drogozásból is:
Kokainnak látszó fehér por tűnt fel Kim Kardashian egyik fotóján: „A celeb először azt reagálta a vádakra, hogy csak cukorka van a képen, aztán egy videóban is elmagyarázta, hogy pontosan mi a helyzet.” – Tökre hiszek neki. Ja azt most nem, viszont LESZAROM.
Kim Kardashian átlátszó pólóval próbálja elterelni a figyelmet a kokain-ügyről – ...de csak amíg arról is ki nem derül hogy fotóboltolva van:
Íme, a rettenetes valóság: így néz ki retus nélkül Kim Kardashian hatalmas feneke: „Nem is olyan tökéletes, mint hittük, SŐT!”LESZAROM.
Gumicukor – Kim Kardashian 100 ezer (!) követőt vesztett retusálatlan fotói miatt – MUHAHA! Azt remélem is! – „A rajongók kiakadtak a valóságtól, hogy a celebnő photoshoppolni szokta a képeit.” – Ha ezen meglepődtek, mit fognak szólni amikor kiderül hogy a szüleik veszik a húsvéti-karácsonyi ajándékokat?
Gumicukor – Kim Kardashian talán még soha nem nézett ki ennyire jól: „Ritkán látni tőle ilyet: csinos ruha, szép cipő, semmi meztelenkedés.”LESZA Majd bepótolja. És tényleg:
Anyaszült meztelenül mászott fára Kim Kardashian (18+)LE-SZA-ROM.
6 hónap múlva megszületik Kim Kardashian és Kanye West harmadik gyereke: „Sejtettük, hogy előbb-utóbb jön a harmadik gyerek, de hogy ilyen gyorsan, arra nem számítottunk.”LESZA Vagy nem is az övék, mert:
Egyre több hollywoodi sztárnak segít béranya: „Kim Kardashian, Nicole Kidman, Sarah Jessica Parker - mi a közös bennük? Bizony, van olyan gyermekük, akit más szült meg helyettük.”DE HÁT AKKOR EZEK MITŐL AZ Ő GYEREKEIK?! LESZAROM.
Elég sokba fog kerülni Kim Kardashian harmadik gyerekeMUHAHA, azt remélem is, pláne ha nekem nem fog semmibe se fájni, kár hogy a terhessége alatt sem ússzuk meg sem őt sem a fajtáját:
bikini – Hatmillió követője van az orosz glamourmodellnek: „Kim Kardashianhoz szokták hasonlítani.” – AZ A BAJ HOGY MÉG A RÉGI IS ITT VAN izé, na ENNYI KÖVETŐVEL MÁR OROSZORSZÁGBAN IS VÁLASZTÁST LEHETNE NYERNI LESZAROM.
Felhívás! Keressük Kim Kardashian hasonmását – Az a baj hogy meg is találták:
Megtaláltuk Kim Kardashian hasonmását: „Itt él Magyarországon!”More kardashian than kardashian?! Csakazértis LESZAROM!


KEDD, OKTÓBER 17.:
FÜLEINKBEN A HIBA

0

HÉ KISLÁNY, EZT TEGNAP KELLETT VOLNA
Homo Ludensis.

Talán érdemes:
Filmcafe, 21:00
– Mivel a Fülenincs nyúl voltmár nálunk ezért stílszerű hogy a 2. részt is beválogassuk. Az originál ott véget hogy a paparazziként dolgozó Ludo óvóbácsinak megy és ezután addigi énjére is máshogy tekint, itt meg mintha visszaesne: összeveszik a barátnőjével és általában elhagyja magát. A kihűlő kapcsolatból mindketten az exeik karjaiba menekülnek, ezt nagyban megkönnyíti hogy a csaj régi barátja beköltözik hozzájuk (és persze az a tény is hogy Ludo továbbra is vonzódik a nagy csöcsök felé), de gondolom nem árulok el titkot ha azt mondom, az ideiglenes szakítás vége szokás szerint nagy SZOPÁS összeborulás lesz. Til Schweiger túlvállalta magát és túl alacsonyra tette a lécet: egyszerre akart rom.kom.-ot és csajokapitecsúcsont forgatni, így amit csinált az végül pont az ellenkezője lett az eredetinek, nem pedig folytatása. Nem lesz sokkal több szerencsénk a Filmboxon sem az ugyanabban az időben vetített Bánat és örömmel sem, de ez legalább büszkén vállalja hogy dráma, ergo a címbeli két dolog közül inkább a másodikból fog több jutni bele. Nils Malmros valamelyest hasonló alapokra építkezik mint Trier az Antikrisztussal (fiatal pár elveszti gyerekét), de mindannyiunk megkönnyebbülésére más utat jár be és másra jut mint a vele egyazon nemzetiségű botrányrendező, köszönhetően az IRL ihletettségnek, na meg hogy jobb irányból közelíti meg a tragédiát. Míg Triernél a gyerek véletlenül hal meg (a szülők sekszelnek, nem figyelnek rá), a nő alapvetően gonosz és vele a természet is az, addig itt a depressziós feleség a felelős és a gyilkos vagyis természetfeletti kizárva, a férfi pedig empátiával akar kezdeni valamit a helyzettel miközben tudja, az ügyet ettől függetlenül rendőrség-bíróság fogja kivizsgálni. Nehéz téma, kicsit valószerűtlenül prezentálva (nem minden apa lenne ilyen megbocsátó, maradjunk annyiban). Egy órával később (tízkor) valamelyest ezt a vonalat folytatja a Witness is a Sundance TV-n, már egyértelműen valóságalappal, a Kitty Genovese-gyilkossággal melynek számtalan szemtanúja volt, de senki sem lépett közbe és lett így a tömeg viselkedésének egyik mérőfoka. Negyven évvel később Kitty testvére, William Genovese összeállt James Solomonnal hogy (már amennyiben lehetséges) összevessék a média által kreált sztorit a tényekkel és amit így kapunk az még érdekesebb a hivatalos verziónál és rávilágít a hírgyártás árnyoldalaira, ami még ennél is meglepőbb az az hogy belegondolva mindez azóta sem sokat változott. Bill Genovese minden tiszteletünket megérdemli, se a Vietnamban amputált lábai, se testvére tragédiája nem gátolja a tényfeltárásban, és akkor jöjjön rá egy ellenpélda:

Fospumped rovat:
Pumped Gabo visszatér!: „Jön a Pumpedék 2. évada. Ön milyen alcímet adna neki?” – Egy régi Ady-versét: SEREGESEN SENKIK JÖNNEK. És tényleg:
Pumped Gabo életében először dolgozikHA HA VERY FUNNY:
Pumped Gabo gőzerővel keveri az alkoholos fehérjeturmixokat a siófoki bárjábanPár éve még egész más fehérjeturmixokat fogyasztott... :DDDD
hogyvolt +18 Pumpednéhez sok pénz kell: „Pumped Gabó csak azért megy el dolgozni, hogy visszahódíthassa a csaját, aki közben megvadult és egyik pasiról a másikra ugrál át.” – Ő is tehet róla, tehetne ellene.
Gumicukor – Pumped Gabo pont úgy választja ki a bármunkaerőt, ahogy ön azt sejti: „Például megfogdossa az arra érdemes lányok mellét.” – Gondolom akkor most a leadócsatorna ellen is eljárás indul a weinsten-ügy után. Ja, nem...
hogyvolt 18+ pumpedék – Pumpedné bikiniben szokott ganajozni: „Pumpedre rájár a rúd: kivágták az al­bérl­etéből, a balatoni bárjában meg nem dolgoznak az alkalmazottak.”MUHAHA, azt remélem is!
life - "Én átmegyek stabilan heti egyszer, megk*rom és nekem az elég" (18+): „Pumped Gabo megint megmutatta, hogyan kell udvarolni: Videó!” – Bezzeg ha Ákos mondaná ugyanezt...
Pumped Gabo bölcsessége egy fájdalmas baleset után sem hagy alább: „Ő egy igazi férfi, el kell ismerni.” – Bezzeg ha a hervivejnstejn mondaná :DDD
Most megtudhatja, hogy mit gondol Pumped Gabóról!: „Összeszedtük a Pumpedékról írt cikkeink alatt összegyűlt szalonképesebb kommenteket, majd korábbi Pumped-cikkekkel ütköztettük őket.” – Az persze nincs közte amit ÉN gondolok, vagyis az hogy LESZA na majd legközelebb.
c:c – Pumpedék: szintet lépett a prosztórealityNap kommentje:

Bimmer05 2017.08.23. 10:23:57
Faszba már, h évtizedek óta ezzel mentegetitek ezeket a mérgező szarokat, h ' ennyiről szól, nem többről'.. Egyáltalán nem vagyok a Puzsér-szekta fanatikus tagja, de ezerszer inkább értek egyet az általa a ker. tévékkel szemben képviselt hozzaallással,mint ezzel az összekacsintós, 'nevetgeljunk, szörnyulkodjunk, ennyiről szól, nem többről' -féle nagyon menőnek és felsőbbrendűnek gondolt cinikussal.. Kinek és miert lesz jó, hogyha marad ebben az országban 7-8 millió, agyatlan, gondolkodni nem tudó zombi, akinek ez a napi betevője?


SZERDA, OKTÓBER 18.:
TANÍTVÁNY ÉS MESTERE

0

Come on, I’ll show you the ropes!

Talán érdemes:
Cinemax, 20:00: Kettő kilőve
– Pörgős krimi egy kutyaszorítóba került hitmanről aki biztonságos (?) fedezékbe húzódva kísérli meg összerakni, hol is csúszott félre a legutóbbi meló, ebbéli törekvéseiben váratlan segítőtársai akadnak, kezdve a lakásban bejelentés nélkül élő csajtól a közben befutó kajásfiúig. Utána újra fél kilenc, újra Cinemax 2, ezúttal vérre menő kérdésekkel. Egy börtönben dolgozó fiatalemberben felettese megbízik annyira hogy Tanítványává fogadja és ez normál esetben jó dolog is lehetne mert előmenetel, fizetés, csakhogy a főnök felelős a halálos ítéletek végrehajtásáért is, ő volt szolgálatban akkor is mikor hősünk apját kivégezték. Ez még akkor is törést okozna ha humanista módon csinálnák, de Malajziában továbbra sem méreginjekcióval hanem akasztással oldják ezt meg, különösen kábszercsempészeknél :SSS Az Apprentice más oldalról közelíti meg a régi dilemmát és még a legelborultabb halálbüntetés-pártinak is fog újat mondani. Mindeközben nyolc előtt öt perccel (és ugyanitt) Mike Judge menetrend szerinti Turnébuszára szállhat fel aki akar.

Kis hírek a nagyvilágból:
A világ legrégebbi leprás betegét találták meg Abonynál:
„Az 5700 éves maradvány segíthet igazolni, honnan jött és milyen irányba terjedt a betegség.” – Minek a régi, NEM MENŐ betegségekkel foglalkozni amikor jelenleg a pestis hódít:
Pestisjárvány pusztít Madagaszkáron, több tucat halott, több százan betegek: „A középkor rettegett betegsége, a Fekete halál tért vissza. A WHO gyógyszerekkel fékezné meg a járványt.” – Gyógyszerekkel? Nem imával, tanácskozásokkal meg elítélő nyilatkozatokkal? Ne már!
Amikor a pápa túszul ajánlkozott a palesztin terroristáknak – Ez rettenetes, szerencsére azóta már felvilágosultabb pápánk van aki még a lábukat is megcsókolná ^^
Tesztoszteron rángatja a tőzsdéket – Hát igen, ide is megjöttek a fiatalok, bár ahogy elnézem a tesztoszteron sajna másokban is tombol:
Megerőszakoltak egy tizenéves lányt a mauritániai ENSZ-békefenntartók: „Az áldozat teájába drogot kevertek.” – ...de legalább nem hagyták meghalni mint a boszniai lányokat, ez is fejlődés.
Mától tilos kiskorúakkal szexelni Indiában: „Nemi erőszaknak minősítette az indiai legfelsőbb bíróság szerdán a kiskorúval létesített szexuális kapcsolatot, attól függetlenül, hogy arra házasságban, vagy azon kívül kerül sor, írja az MTI. (...) Vezető indiai jogászok üdvözölték a legfelsőbb bíróság döntését, ugyanakkor aggályaikat fejezték ki annak gyakorlati megvalósítása miatt.” – Pedig ez óriási lépés a Demokrácia felé, mi Elnyomó Európai Fehér Férfiak tanulhatnánk tőlük meg a szaúdiaktól is, ott a nők már autót is vezethetnek. Ja, mégsem:
Megbüntettek egy szaúdi nőt, mert kocsit vezetettMIT IS MONDTAM OKTÓBER 10-ÉN? Ez mekkora, arra hivatkoznak hogy csak jövőre lép életbe, de nők az utcára egyedül még akkor sem mehetnek ki :((( - „A szaúdi rendőrség szóvivője arra kérte az országban élő nőket, hogy legyenek türelemmel és tartsák be a törvényeket, ameddig azok hatályosak.”MAGYARUL: 2018-ban majd visszavonják ezt a törvényt is. Sebaj, addig a művelt Nyugaton a másik véglet tombol:
Janet Jacksont mintha kicserélték volna: „Kemény év van mögötte, ami látszik is. Csakhogy ő még keményebb.” – Bizony valóban nagyon keményen kiperelte a férjét a vagyonából!!4 négy
Egymillió dollárt nyert, bolti lopáson érték – Hol itt a baj? Végre egy szimpi csávó akinek nem vette el az eszét a pénz és utána is csak takarékoskodni akart!
Freee timez - A világ egyik legdrágább fényképe: „"Mindenki megáll, leteszi, ami a keze ügyében van és kifárad a gyár elé, mert fotózunk".” – Á, nem ez a legdrágább kép hanem ez, a 444 is megírta :DDD
Egyre több nyugdíjas cseréli le miniházra otthonát: „Bárhova leparkolható az 15-20 négyzetméteres guruló faházikó. Te mit gondolsz a jelenségről?” – Azt, hogy LESZA éppen ideje volt, mert mit is olvashatunk felette:
Kettős mérce blog – Saját tulajdonú lakásunk már úgysem lesz – Miért, eddig volt ilyesmire bárkinek is kilátása?
Azt hazudta, közvécében szült, két mentő és mentőhelikopter indult el feleslegesen: „A fiatal nő olyan jól játszotta a szerepét, hogy nem merült fel, hogy hazugság lenne.” – Jellemző hogy a sok csúnya kommentelő persze követeli hogy fizettessék meg vele, stb., de én humanistább vagyok, tudva hogy úgyse lenne pénze a büntetésre: CSÁSZÁROZZÁK, OSZT' JÓNAPOT!
Hujber Ferenc itthagyott bennünket és Kanadába költözött: „A látványosan megborult színész családját is itthon hagyta és Vancouverig menekült a magyar valóság elől.” – A Felelős Apa, aki egyben a Nemzet Színésze is...LOL. Szerencsétlen, ami a fejében van attól nem Kanadában szabadulna meg, max. egy elvonóval kombinált pszichiátriai kezelésen. Nap kommentje:

0
CSÜTÖRTÖK, OKTÓBER 19.:
TELEKI ÜZLETEK A KELETINÉL

0

Hőse és ismerőse vagyok mindenkinek.

Talán érdemes:
Nyolckor
román-litván gájricsis bedobódás az HBO-n Közép-Európára jellemző fekete humorral és sírvavigadással. Lúzerei egyik reménytelen Keleti üzlettől a másikig tántorognak, egyre messzebb esve céljuk megvalósításától (egyikük esküvőjére való pénzgyűjtés), közben persze úgy érezve, mindent megtesznek érte. Az idealista zenetanár először a motorját adja el annak a fickónak akinek hála aztán egyre őrültebb kalamajkákba keverednek, pláne miután egy helyi gengszternek való futárkodásuk végén mind a kézbesítendő pénzt, mind irataikat ellopják, ezután a majdnembalkán összes bugyrát megjárják az utcazenéléstől a választási kampányban segítésig. Igor Cobileanski egészestés debütálása nincs kilencven perc, de üresjárat sem nagyon van benne, úgy idéz fel meg irodalmi és mozis alkotásokat hogy mégsem lesz egyszerű epigonkodás. Ugyanabban az időben hasonló történetű, ugyanakkora játékidejű de már egyértelműen nyugati romantikázás a Cinemaxon, immár brit ízekkel. Road trip a Szív és vidéke környékén a szerelem nyomában – nagyjából így foglalható össze a Heartlands melyben egy ifjú férj ugyancsak álmai nőjét kergeti akit (hiába hogy elvette) pont az nyúlt le tőle akitől a legkevésbé várta (a dartscsapat kapitánya), csak hogy a végén ő is rájöjjön a lényegre: az utazás fontosabb mint a megérkezés. A Filmbox Family-n családi komédia mivolta (és a csatorna neve) ellenére csak 22:30-kor kezdődik a Valaki hőse, holott ez újabb vicces csavarral bővíti a hétköznapi jótevők sorát. Egy özvegy bérszámfejtőnő munkatársa azzal szeretné meglepni annak fiát hogy kedvenc képregényhőse, CAPTAIN Man America egyenruhájába bújik, de ehelyett jóval szélesebb körben okoz megletést. Teszi mindezt úgy hogy még a kellékesboltból se lép ki mivel pont fegyveres rablás közepébe csöppen és úgy, ahogy van, ÁDÁMkosztümben lép közbe, ezzel lavinát indítva el: mindenki kíváncsi a maszkos igazsátevőre, neki pedig el kell döntenie, mi esik nagyobb súllyal a latba, egy kisfiú jobb kedvre derítése és visszahozása a valóságba apja halála után vagy a széleskörű vigilantcitizenkedés… Aki a jól bejáratott szupermenschégekre vágyik az máshol keresgéljen, a többiek nézzenek bele.

Gianna Michaels rovat:
Felismeri, ki van képen? – MI AZ HOGY, NAGYONIS, kérdezzetek könnyebbet:
amerikai szépség – Kié ez a dekoltázs? Tesztelje tudását! – Kvíz – Ha nem Gianna Michaels-é...akkor is az övé.
ügyes – Gumicukor – Tuti nem ismerné fel az álcázás nagymesterét! – Fogadjunk, hogy igen:
na ki az? – Felismeri a színészt ezzel a brutál szakállal?: „Nem éppen a tőle megszokott karaktert hozza, ami igen jót tesz neki.” – Gianna az, készül a karácsonyra.
Gumicukor – Kitalálja kinek a füle, lába, szája van a képen? – Kitalálnám de itt nem a fülek meg a lábak a lényegesek:
egészség – Ezek a gigamelleknek gyógyító hatást tulajdonítanak – Gianna gigamellei láttán a halottak is új életre kelnek, ti viszont továbbra sem tudtok helyesen írni.
adrenal – London legnagyobb melle: „Iskolabusz méretű női mellett villantottak Londonban, mutatjuk.”REMÉLEM GIANNÁÉT, LOL Na majd a SzadiKán jól betiltatja ezt is ^^
Beugratós! Melyikük a színész, melyik a sportoló? – Nem tudom, csak azt hogy mindegyik Gianna Michaels.
Kitalálja, melyik világsztárt ábrázolja ez a rettentően elrontott viaszszobor?: „Most egy tényleg nehéz feladványt adunk, nem lesz könnyű dolga ezzel a műalkotással.” – Én ebben is csak Gianna domborulatait látom o_O
nos? – Melyik új csaj a legjobb az Éjjel-nappal Budapestben? – Gianna lenne, ha szerepelne benne, de szerencsére nem adja a nevét ilyen bulvármocsokhoz!
Önök kit kedvelnek legjobban a legértékesebb celebek közül?: „Kijött az idei Forbes-rangsor; nézzük meg, mennyire van összhangban a kelendőség a Velvet olvasóinak véleményével!” – Giannának nincs szüksége ilyenekre ahhoz hogy az élbolyban, sőt a csúcson maradjon...
Kinek áll jobban a mellkidobás?: „Merészen dekoltált estélyikben indultak el a hírességek a Maxim Hot 100 Partyra. Szavazzátok meg a buli legjobbjait!” – Lásd fentebb, illetve akkor már lentebb is:

0

VISZLÁT SZOMBATON!

Kulcsszavak: Gianna Michaels, LESZAROM

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés