2017. 10. 23.
Sulinegyed (okt. 23-24-25-26.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Sulinegyed (okt. 23-24-25-26.)

 

 

 

 

 

 

HÉTFŐ, OKTÓBER 23.:
NEMZETI ÜNNEP
0
Hősök és árulók.

Ünnepi rovat:
20:25-kor a stabilan teljesítő Köbli Norbert legutóbbi munkája a Dunán mely egy újabb érdekes történetet dolgoz fel. 1948-ban a márciusi események százéves évfordulóján Illés Béla (Hegedűs D. Géza) aktuális írásában egy orosz tiszt kivégzését írja meg: Alekszej Guszev vétke az volt hogy kritizálta országa részvételét a forradalom leverésében. Ezt a darabot a színházig viszi az író lánya, a főszereplőt is megtalálni véli (és nem csak azért mert összejön vele), a kiszemelt (Klem Viktor) azonban már azzal kivívja Illés haragját hogy a szocializmus helyett a demokráciára szavaz (akkor még lehetett), amikor pedig Guszevről kideríti hogy sosem létezett, nem csak az esetleges házasság kerül veszélybe... Az Árulók egy átmeneti korszak sajátos hőséről szól (természetesen Illésről beszélek) aki kettős játékot űzve igyekezett megfelelni a hatalom és a nép elvárásainak. Ugyanitt maradva 23:16-kor egyórás doksi a kivándorolt, de felszabadító visszatérésben reménykedő Lövészekről akik gyerekeiket is megtanították a fegyverhasználatra ha esetleg úgy alakulna hogy apáik helyett nekik kell segíteniük honfitársaiknak. A megemlékezéshez a TV2 is hozzáteszi a magáét természetesen jó későn (23:25-kor) és a plebs-nek is fogyasztható módon, így eshetett a választás arra a pillanatra amikor Nagy Imre börtönben várja kivégzését miközben ugyanazon a napon Brüsszelben prezentálják Rotschild Klára munkáit (akiről itt kevesebb derül ki mint Illés Béláról), azt meg eddig is tudtuk hogy A glaszékesztyűtől a divat államosításáig rövidebb út vezetett mint hinnénk.

Talán érdemes:
Cinemax, 22:15
– Az utóbbi idők vérszipoly-túltengésére válaszul megszülettek előbb a paródiák (Vampires Suck) majd a teljesen abszurd (és ezáltal jóval eredetibb) megközelítések (What We Do In The Shadows). 2014-ben Ausztria és Svájc is hozzátette ezekhez a magáét némi magyar szállal, az ő örökélet,-és feleségunt grófjukat (Tobias Moretti) Géza von Köszönömnek hívják és nem kisebb piszológus kanapéján szörföl mint Sigmund Freud. A Vámpír a díványon a klasszikus Drakula-mese tűrhető kifordítása, Géza barátunk elsősorban asszonya nyafogása miatt megy analízisbe (a nőt zavarja hogy nem nézheti magát a tükörben, stb.). A lélekápolás halad is a maga útján de csak míg a páciens meg nem ismerkedik a Freud körébe tartozó ifjú hölggyel akiben felismerni véli múltja Egyetlen Igaz Szerelmét, így elméjébe új gondolat fészkeli be magát: megszabadulni a halhatatlan régi grófnőtől és rábírni az öröklétre az esetleges újat...

0
Hogy imádott engem is Von Köszönöm!

Kiemelten kötelező:
Azok is jól járnak akik még véletlenül sem akarnak politikaközelbe kerülni, 21:35-kor hazánk két leghíresebb operatőre előtt tiszteleg a Duna TV. Kovács László és Zsigmond Vilmos bár magyarok, de művészetükhöz – ahogy az angol cím is mondja – nem kell feliratozás, képeik magukért beszélnek. James Chressanthis 2008-ban leültette a két, hasonló pályát bejárt jóbarátot akik az ötvenhatos forradalom és annak dokumentálása után a tengerentúlon találták meg helyüket miközben sosem tagadták meg gyökereiket. Nincs szó arról hogy halivúd menekültmivoltuk miatt tárt karokkal várta volna őket, épp ellenkezőleg: kezdetben durva elutasításban volt részük például a nyelvtudás hiánya miatt, erre azzal válaszoltak amihez a legjobban értettek, azaz munkával. Mai ésszel felfoghatatlan szegénységben kezdték újra és bár ekkoriban mindent elvállaltak, összes vállalásukhoz hozzátették azt a speciális látásmódot ami mindkettejüket kiemelte az átlagból és amit végül az Oscar-elit is el kellett hogy ismerjen – ebben közrejátszott hogy velük együtt nőtt fel Hollywood új generációja is (Spielberg, Bogdanovich és a többiek). Amikor nem az ünnepeltek beszélnek akkor mindazok jutnak szóhoz akik dolgoztak velük, Dennis Hoppertől John Williams-on át Sandra Bullock-ig. Kovács László sajnos nem érhette meg a bemutatót és nemrég Zsigmond Vilmos is itthagyott bennünket, de ez ne keserítsen el senkit: örökké velünk maradnak.

Katy Perry? LESZAROM!
A fejünket tesszük rá, hogy rá sem ismer Katy PerryreEz még él?! Akkor LESZAROM:
Velvet – Hű, de randán rikácsol Katy Perry, amikor örül – Miért, amit éneklés helyett csinál az micsoda? Mindegy, LESZAROM.
Katy Perry innen vonul kolostorba: „Az énekesnő két házát adja el, hogy vehessen egy harmadikat - ahol most még éppen apácák élnek. Az egyik eladó házat most alaposan meg tudjuk mutatni.” – Gondolom célzottan vett apácazárdát hogy utána LESZ megszentségteleníthesse:
i kissed a girl and i liked it – Katy Perry megcsókolt egy lányt, de nem állt meg ennyinél: „Ez azért is érdekes, mert amúgy nagyon vallásos családban nevelkedett, ahol a homoszexualitás említései is undort váltott ki mindenkiből.” – Remélem visszamenőleg megtagadta apját-anyját akiket már LE IS SZ ki is végeztek, még jó hogy Perry megtalálta az új hitét:
Katy Perryben a sátán lakozik: „Ezt onnan lehet tudni, hogy bevallotta, csókolózott egy lánnyal, ami kedvére volt, sőt, több is volt ott mint egy sima csók.” – Eddig is tudtam hogy LESZARO eladta a lelkét a sikerért, mondjatok valami újat...
Katy Perry igazi mindenes lesz az MTV Video Music Awardson: „Házigazda, fellépő és jó eséllyel díjazott is lesz.” – Hát igen, a sátánizmus arrafele kifizetődő ^^
Katy Perry csak egy combot villant a szexi piroskajelmezből: „Kedd este kezdődött az énekesnő új turnéja, íme az első fotók! Hozzánk legközelebb Bécsben lesz ilyen.”LESZ Megvárom amíg pornózni kezd. Vagy nem:
Katy Perry szerint ő az egyetlen, aki nem vetkőzikLESZA akarom mondani EGY SE KURVA, MIND KIRÁLYLÁNY szóval ő ügyesen megoldja:
Csíkok fedték Katy Perry melleit – Érthető: csíkokban SZAROM LE, akármire is használja a tejcsárdáit:
tejturmix – édes élet – Katy Perry meggyes pitéje: „Szerényen csak a „világ legjobb“ meggyes pitéjének hívja. Itt a recept is, kipróbálhatod!” – Fogyókúrázok. LESZAROM.
Megmutatta, mi van a szoknya alatt – Na mit villantott Katy Perry?: „Azért ne örüljön annyira! Az énekesnő egy koncerten bizonyította be, hogy neki is van mit mutogatnia.” – Eszembe jut az a brúszviliszes gif és LESZAR bizony kevés okom van az örömre :SSS


KEDD, OKTÓBER 24.:
SEMLEGES TESTEK

0
...mert aszongyák az álmaim.

Talán érdemes:
Kilenckor
művészkedés a Filmbox Plus-on. A Megalázottak elvileg a fiatalon elszenvedett zaklatások utórengéseit prezentálná három oldalról és ugyanannyi részben (a Prostituált, a Tinédzser és a Hős) így akár aktuális is lehetne ha Thomas Mignone a lényegre koncentrálna és nem tocsogna bulvármegoldásokban, például hogy mindenki a pornóiparban (annak is a sötétebbik oldalán) köt ki aki egyszer is átélt ilyet. Az On the Doll így olyan lesz mint VUJITY TVRTKO Balogh Szilárd kötete a seksziparról: többet mond a szerző / direktor lelkéről mint az állítólagos alanyaiéról csak még nála is kevesebbet mutat mert ahhoz képest miről szól, meztelenkedés szinte nincs is benne (de pótolják más betegességekkel, ne aggódj). 00:10-kor a retekklubb is megejti a maga ’56 tribute-jét a XXI. század legújabb epizódjával mely Bartók hazafiságáról szól, nos ez eddig sem volt titok még azok előtt sem akik nem találkoztak vele, a zeneszerző úgy volt kozmopolita hogy végig megőrizte identitását.  Ugyancsak jó későn, negyed kettőkor kezdi a Film Mánia az Álmaim asszonyát amiben egy frissen elvált yuppie (James Spader) kezd el kételkedni új választottja (Mädchen Amick) ideális voltában amikor az egyre furábban kezd viselkedni, majd egy hotelszámla megtalálása után még jobban elkezd nyomozni... Igen, megint senki sem az akinek látszik, a gyerekvállalás előtt nem ártott volna lecsekkolni a leendő anyát, ésatöbbi. Nicholas Kazan (Elia fiának) debütálása (előtte már írt pár forgatókönyvet) lassú folyású rom.kom.-nak induló thriller, aki profi Hitchcockból vagy a tegnapi testmeleges remake-et látta azt nagy meglepetések nem fogják érni.

A természet visszavág rovat:
Nate megérkezett Amerikába – Az semmi, majdnem Oscart is kapott. Ja, hogy ez egy vihar? Akkor folytassuk is ilyesmikkel:
Orkánt és nyarat visz a britek felé tartó hurrikán: „Az Ophelia az utóbbi háromszáz év legpusztítóbb nagy-britanniai viharának 30. évfordulóján érkezik.” – Véletlen? ALIGHA!44! négy
Bizarr sormintát hagyott maga után Xavier vihar Németországban – Az én időmben Xavér még orgonázott, nem sormintákat gyártott...
Már úton vannak hozzánk az új paraziták: „Szinte biztos, hogy Magyarországon újra lesz malária és más trópusi betegségek is: a klímaváltozásnak félelmetes ára lesz, ha nem készülünk fel már most a legrosszabbra.” – Az a baj hogy nem csak ők jönnek:
videó - Elszabadult zebrák vágtattak Sopronban: „Hogy honnan szöktek meg, egyelőre nem világos.” – De az igen hogy versenyt futottak az idővel:
Vigyázzon, ha jön a vad: „Ha nincs rá külön biztosítása, nem sok esély van rá, hogy kifizetik az összetört autót.” – Fizessenek a GAZDAGOK vadak!
Vaddisznók tomboltak egy német városban: „Betörtek a bankba, több embert megsebesítettek.” – Lehet csak a viszkis filmjét ingyenpromózták külföldön, bár akkor raboltak is volna. Wait, a challenger appears:
Medvék és vaddisznók is lelátogattak Brassóba csütörtök éjjel: „Nem sikerült feljebb kergetni őket a hegyek közé.” – De miért kergetik őket? Előbb voltak itt mint az ember!
És azt ismeri, mikor a medvecsalád elmegy egy pizzériába vacsorázni? – Gondolom valami vadasat rendeltek, remélem ki is fizették.
A somogysárdi kocsmába bevittek egy gigagombát – Hát inkább mint hogy gigabombát vigyenek ugyanoda!
Halak estek az égből Mexikóban – Ez se lehet véletlen:
Majdnem megfulladt egy brit férfi a szájába ugró haltól – Majd legközelebb jobban céloz. Mármint a hal.
Amikor azt hitte, senki sem látja, táncot lejtett a gorilla a medencében, de még milyet! – Biztos nem jobbat mint HARAMBE a mi exminiszterelnökünk :DD
1f – Félelmetes víz alatti fotók kutyákról: „Vidd el a kutyádat is strandra. De semmikép­pen ne nézd meg, mit művel a víz alatt!”Nap kommentje:

Netuddki. 2017.08.08. 11:05:06
Mi ebben a félelmetes? Azt hittem belehugyoznak a medencébe, na az az lenne.


SZERDA, OKTÓBER 25.:
BUKÓ VAGY, BUGSY!

0

Csak az a skorpiós kabát, az fog hiányozni.

Talán érdemes:
Nyolc előtt öt perccel szokás szerint a Mike Judge-féle country-Turnébuszra szállhatunk fel a Cinemax 2-őn, de a főműsort 22:20-kor kezdi az anyacsatorna (Cinemax). Bár a forgatókönyves James Toback-ra is rávetül a vejnstejni erőszakvád, a Bugsy attól még Barry Levinson rendezése és nem is rossz, már ha megbocsátjuk a nosztalgiát amivel Amerika egyik leghírhedtebb gengszterét ábrázolja. Nem vele kezdődött a bűnöző celebek sora, de hogy a közönség még ma is imádja arra itt egyszerre megkapjuk a bizonyítékot és a magyarázatot is: Siegel (Warren Beatty) a szesztilalom kijátszásának felelőseként került L.A.-be ahol sármjával és rátermettségével hamar megkedveltette magát, mikor pedig házasága mellett Virgina Hill-nek (Annette Bening) udvarolt, azzal a kötelező pletyka-alapanyagot is letudta. Ha csak ennyit tett volna, már biztosította volna a hírnevét, de magnum opusa, Las Vegas még hátravolt, ő pedig ha valamiben, ebben mindenképp úttörő volt: elsőként látta meg a lehetőséget egy szerencsejátékra alapított városban, és elsőként nyitotta meg a saját kaszinóját, de amilyen a sors, mindenki valami másra vágyik, hiába volt Siegel az alvilág ura, titokban abban reménykedett hogy profilt tud váltani és egy lesz azon STÁRok közül akik a társaságát keresik. Ez már nem jött össze, nagyravágyását munkaadói zárták rövidre egy brutális kivégzéssel, így max. a bűnügyi krónikákban maradt halhatatlan (az is megér egy misét hogy azok a főnökök akik megölették vegasi építkezésének költségei miatt, később egymással versenyezve rohantak a sivatagba a saját pecsenyéjüket sütögetni). Még annyit hogy nem illik összekeverni a másik Bugsy-val, Malone-nal (őt Alan Parker vitte vászonra musicalként kiskorúakkal, többek közt Jodie Fosterrel) éshogy Siegel kifejezetten utálta a neki adott becenevet.

Talán ajánlott:
...de csak ha látni akarjuk a Drive és a Csak Isten bocsáthat meg előképét, mert az este tizenegykor adott Erőszak utcáiban minden megvan amiért (nem) szeretjük Nicolas Winding Refn-t: kevés szöveg, bravúros operatőri munka, nyolcvanas évekbeli zene (de itt még autentikusan, hála a Tangerine Dream tagjainak), és persze a lassan csordogáló, minimalista szövegkönyv. Egy elárult, börtönviselt betörő szabadulása után a kettősséget választja: újrakezdi a szakmáját, immár egyedül, miközben kifelé fenntartja a jó útra térés álcáját (még nőt is beújít), ám a nagymenők felfigyelnek rá és visszautasíthatatlan ajánlatot tesznek, veszélybe sodorva mindent amit felépített. Sznoboknak, Michael Mann,-és ’Dream-rajogóknak kötelező lesz a Film Mániára kapcsolniuk.

Kis hírek a nagyvilágból:
Balul sült el a rajtaütés, több tucat rendőr és katona halt meg Egyiptomban: „Egy szélsőséges csoport tagjaira csaptak le.” – Érdemes volt nekik is elvinni az arabtavaszt ^^
Elkezdték lőni egymást az iraki és kurd erők Pár hónapja még úgy ünnepeltétek a kurdokat mint felszabadító Hősöket, erre kiderül hogy itt is csődöt mondott a peace export? Hogy mik vannak :DD
Woody Allen attól tart, hogy a Weinstein-ügy miatt majd mindenkit megvádolnak, aki csak rákacsint egy nőre: „Sajnálja, hogy a producernek ennyire kisiklott az élete.” – Én meg az áldozatait sajnálom, ja meg Allen nevelt lányát. ÉDES FASZOM, a pedolanski nem akar még nyilatkozni valami okosat?!
Gordon Ramsey szerint a kokainozás az éttermi világ mocskos kis titka: „A sztárséf mesélt arról is, hogy egyszer egy jótékonysági vacsorán kokainnal kellett volna felszórnia egy szufflét.” – Á, az mind semmi:
A konyhák sátánján éltem másfél hónapig: „Emberkísérlet: a sót a híres-hírhedt, sokak által halálos idegméregként rettegett ízfokozóra, a nátrium-glutamátra cseréltem. Azóta másképp nézek a kajákra.”MAGYARUL: egyáltalán nem bírsz kajára nézni.
psbm - A magyar szurkolók teljesítménye: „A szurkolói kultúra megújítására van szükség elsősorban, mielőtt stadionokat építünk nekik.” – Bezzeg másutt megadják a módját amint azt kicsivel felette mi is olvashatjuk:
Nem jutottak ki a vb-re, felgyújtották a pályát: „Bosnyák drukkerek kalandjai Észtországban.” – De hülyék ezek is basszus, hát a pályán focizni kell, nem tüzet rakni! Ha már sport:
Lőrincz OIivér: „Bárki le tud futni egy Spartathlont” – Épp az a baj, hogy nem:
Tunéziában az egészségügyi miniszter le akarta futni a maratont, de 500 méter után összeesett, és meghalt: „Slim Chakert alig egy hónapja nevezték ki.” – Remélem az utódja majd megnyeri és slim SHADY lesz helyette is.
Mérgező füst miatt változtatták meg a brüsszeli csúcs helyszínét: „Az Európai Tanács régi székháza lesz a csütörtökön kezdődő csúcstalálkozó helyszíne.” – A helyszínváltozáshoz ennek semmi köze, a mérges kénkőszag anélkül is körbeveszi a politikusokat.
r - Szavazati jog a 16 éveseknek?: „Egy 16 éves dolgozhat, adózhat, házasságot köthet, jogosítványt szerezhet, szexuális kapcsolatot létesíthet, büntethető.” – Nem fejtem ki hogy miért úgy baromság az egész ahogy van, inkább együtt röhögök a Nap kommentjével:

LKerekes 2017.10.11. 11:30:52
Szerintem 3 éves kortól! Ha már hülyeség, legyen igazán az.


CSÜTÖRTÖK, OKTÓBER 26.:
VÉGE A RÉGI IDŐKNEK?

0

Dehogyis, csak most kezdődnek!

Nem érdemes:
Háromnegyed éjfélkor drámának álcázott hangulatkeltés az HBO-n. A Béranya mintha egy alternatív valóságban játszódna ahol minden fekete diplomás és mindenük megvan, épp csak a gyerek hiányzik, ezért aztán a címbeli bizonyosra kell fanyalodniuk akit lepusztult környéken élő fehér, agresszív és harcikutyatartó barátjuknál helyeznek el, ő azonban – mint kiderül – nem olyan jó haver mert kihasználja, sőt manipulálja a szolgálólányt, annyira elrontja hogy végül ez megy neki külső segítség nélkül is és innentől a feleség helyére pályázik zsarolással és fizikai erőszakkal. Közben a férj ismerősei lenyomozzák hogy a lány labilis idegzetű és bűnözői múltja van, a néző pedig fellélegezne hogy legalább ehhez a megzakkanáshoz nincs köze a white privilege-nek, ám ekkor megtudjuk mi volt az Eredendő Bűn ami kiváltotta mindezt: megerőszakolta a jómódú, fehér nevelőapja és ezért meg kellett ölnie, majd emiatt börtönbe mennie. Az egyetlen „jó” benne Regina Hall, de nem a színészi játéka miatt hanem mert most és mindörökké a Scary Movie legszebb jelenete jut róla eszébe mindenkinek, erről az „alkotásról” pedig a Végzetes vonzerő és a Kéz, amely a bölcsőt ringatja.

Talán érdemes:
Nyolckor
elnyújtott francia bohózat az HBO-n egy igazi mániás kölyökről aki jót akar de ezzel őrületbe kergeti családtagjait akiknek nélküle is van elég bajuk. A Vincent és a világvége főhőse echte SJW-bétahím: leszokott a húsevésről, sekszmentesen él és otthagyta az iskolát is hogy hátralévő idejét a világmegmentésnek szentelje – bár ha meg van győződve arról hogy közeleg az armageddon, nem pont a fordítottját kéne tennie (kivéve a suli abbahagyását)? Akárhogy is, egyedül egy idősebb hölgyrokon áll mellé aki elrángatja a francia fővárosba hogy ízelítőt kapjon mindabból amit ki akar hagyni.

Ajánlott:
Előszóval együtt 21:10-kor kezdi az M5 Jirí Menzel egy ritkábban adott vígjátékát mely ugyan az I. V.H. után játszódik, de nem nehéz észrevenni hogy valójában a nagy európai falomlások ihlették (gy. k.: 1989-ben készült), így többszörösen is jogos, hogy Vége a régi időknek ahogy az elhagyatott Kratochvill-kastélyba költöző új földesúrban sem nehéz felfedezni a régit majmoló új arisztokráciát – ám előkerül annak egyik oldschool képviselője is, megváltoztatva az erőviszonyokat úgy a vadászaton mint a női szívekben. Miközben a kinevezett új gazda mindent megtesz hogy kiderítse az igazat a trónkövetelőről, mi a sok mulatságos jelenet között sem felejtjük el az áthallásokat a bársonyos átmenettel, melynek gyümölcsei most látszanak csak igazán:

Bulinegyed rovat:
Nem lesz több külföldi esküvő egy görög templomban, mert egy brit pár szexet imitált az oltárnál: „A Szent Pál Kápolna püspöke több száz esküvőt mondott le. A görög közvélemény nyilvános bocsánatkérést követel.” – Az a baj hogy ezek után ők is Magyarországra mennek majd tovább :SS
Két napig senkinek sem tűnt fel a budapesti hostelben, hogy ott haldoklik egy új-zéladi turista: „Meg is halt szegény a végén, mert előtte félig agyonverte egy részeg ausztrál, aki ellen most emeltek vádat a magyar hatóságok.” – Nagy buli volt a negyedben na, de még így is megéri:
Milliárdokat hoz az államnak a bulinegyed – ...és erre is van magyarázat:
A Bulinegyed kocsmáinak fele elsumákolja a bulikárok mentesítésére szolgáló díjat: „165 hely nem fizet felügyeleti díjat.” – Igen, tudjuk, rájuk nem vonatkozik a törvény és különben is, örüljünk hogy hozzánk jár mulatni Európa krémje:
Tombolni kezdett a részeg angol a Ryanair járatán, a hős utas egy mozdulattal kicsinálta: „Tapsviharban tart ki a közönség, miután az őszhajú férfi majdnem megfojtotta az agresszív suhancot.” – Majd jönnek a társai és utólag megkeresik az igazságtevőt.
c:c – Tömegverekedés tört ki VV Soma miatt a bulinegyedben: „Térdelj le, te kutya! - mondta neki valaki, aztán két baráti társaság összeverekedett.” – Bele se merek gondolni mit nyújthat ezeknek a baráti társaságoknak ami miatt megverekedtek érte. Bezzeg a mi időnkben még a lányok kegyeiért vertük össze egymást!44
c:c – Tim Roth sorozatban áll bosszút a drogos olajmunkásokon: „Tízrészes sorozat készült egy kanadai kisváros angol seriffjéről, akinek a töke tele lesz a városban dajdajozó idegenekkel.” – Ezt bezzeg nem nálunk forgatják, pedig lenne rá igény:
b1 – budapest : Így vált a VII. kerület pokollá a Fidesz és Vattamány Zsolt regnálása alatt: „Tarlós mindent elkövet, hogy lakhatatlan legyen Budapest.”ÉDES FASZOM! Korábban azért sírtatok hogy bezárják a Sirályt, az Aurórát meg a többi értéket képviselő kultikus helyet!
Szigorú vagy még szigorúbb rendeletet hoznak a bulinegyedre: „Az erzsébetvárosi önkormányzat elé kerülő tervezetben van olyan lehetőség is, hogy csak éjfélig lehetnek nyitva a szórakozóhelyek, nyitott ajtónál nem szólhat zene.” – Ez már szinte diktatúra, én mondom...illetve nem én hanem mások akik fullba nyomják a kretént:
skrbk – Vélemény – Le a bulinegyeddel?: „Avagy világfájdalom és képmutatás az Akácfa utcában.” – El se kell olvasnom anélkül is tudom mi van benne: minek születtek a nyuggerek a bulinegyed közepére, adják el / dobják fel airbnb-re a lakásukat úgyis többet ér, egyébként meg költözzenek el:
Amikor a pultosok és a kidobók utcára vonulnak: „A bulinegyed lakói után utcára vonultak a helyi vendéglátosok is. Szerintük 10 000 munkahely van veszélyben és csak egy „agresszív, helyi milícia” akarja megállítani a fejlődést.” – Szerencsére azóta az Index és a 444 újságírói is megtapasztalhatták hogy ez mennyire így van! Bizony kismamák, kisbabák, dolgozó apukák és nyugdíjasok agresszív helyi milíciái tombolnak az utcákon és vernek véresre mindenkit aki nincs pizsamában este tíz után!!4 Ja nem, van viszont Nap kommentje:

0

VISZLÁT SZOMBATON!

 

Kulcsszavak: LESZAROM

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés