2017. 10. 28.
22 Derék Hős bement a zuccánkba (okt. 28-29.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
22 Derék Hős bement a zuccánkba (okt. 28-29.)

 

 

 

 

 

 

SZOMBAT, OKTÓBER 28.:
A LESÁNTULT GONOSZ

0
Shit happens when you sleep drunk.

Nem érdemes:
HBO, 20:00 – Minden folytatás nagy dilemmája hogy felér-e az előd magasságaiba, kivéve ha már az is „rossz” volt a maga módján és hát Tapló Télapóból bőven elég volt egy, nem kellett volna a 2. Az eredeti tizenhárom éve még úgy-ahogy ellavírozott az ízléstelen viccek mögött rejlő humánum vékony határmezsgyéjén, hála annak hogy a szeretet ünnepét megmutatták azok szemszögéből is akiknek ez az időszak jelenti a legkeményebb melót (áruházi mikulások), hogy a közülük is legbunkóbb, alkohol,-és análseksz-mániás Willie Soke-ból (Billy Bob Thornton) végül egy tündéri(en idegesítő, ugyanakkor szerethető) puttó (Brett Kelly) hozza ki a legjobbat. Lehet hogy mindezek fogyaszthatóvá tételéhez kellett Terry Zwigoff is, de ezt már sosem tudjuk meg mivel az újrahasznosítást Mark Waters-re bízták aki kis eltérésekkel megcsinálta ugyanazt csak rosszabbul. Willie és mélynövésű kollégája újra a karácsonyi forgataggal szeretnék megúszni az aktuális hely kirámolását, ám szívét meglágyítja (és egyéb testrészeit megkeményíti) az üzletvezető… Waters és a társírók mindent bevetnek hogy még ellenszenvesebbé tegyék hőseiket (szegény gyerekeknek gyűjtött adományt akarnak elrabolni) hogy aztán még jobban hassanak nemesebb érzéseinkre (Soke anyjának bedobása), de a Bad Santa 2 egyik poénja amikor Billy Bob pofánveri a mamát játszó Kathy Bates-t már 2003-ban is ciki lett volna, most meg pláne az.

Talán érdemes:
A Cinemax 2-őn fél kilenckor
kezdett Sötét gyémántot nem ajánlatos összekeverni Jókai hasonló elnevezésű regényével, ennél nagyobbat csak akkor csalódhatunk ha elhisszük róla amit az ajánló is sugall vagyis hogy bosszúállós krimi. Nem, ez alapvetően családi dráma amiben az alvilági szál csak eszköz, mégha jelentős is. A piti bűnözőként dolgozó Pier Ulmann úgy érzi, meg kell bosszulnia apját családjuk vagyonosabb felén akik miatt kis túlzással a kezét is ledolgozta, erre jó alkalmat ad amikor egy rokona „visszafogadja” és megbízza irodájuk renoválásával. Pier nem is késlekedik, amikor nem a rablást tervezi akkor jótevője feleségét csábítgatja elfele, a legautentikusabb arc mégsem ő hanem Hafed Benotman, a jó útra tért bűnöző aki itt olyan keményöklű fickót alakít amilyen korábban maga is volt mielőtt íróvá avanzsált (ezt a nyugalmat nem élvezhette sokáig, még a bemutató előtt meghalt). Ja és persze mindeközben negyed tízkor jön a Filmművészet történetét újrafelfedező sorozat 2. része az M5-ön.

A seksz, a szipu rovat:
#életem – Veszélyesebb a szex, mint hitted – MUHAHA, azt remélem is! #YOLO 4 LIFE!!4 négy
Nem is tudja, milyen veszélyesen él, ha ön is szokott misszionárius pózban szexelni – Bezzeg a franciák által kitalált gusztustalanságokról megírjátok hogy milyen jók:
#életem – Még két érv az orális szex mellett: „Ha nem lenne elég önmagában annyi, hogy jó, akkor itt az immunológusok és evolúciós pszichológusok véleménye is.” – Kár hogy az Origónak nyilatkozó Szakember, Sandra Iron véleménye ennek pont fordítottja:
life – A mélytoroktól szenvednek a lányok, öklendeznek, könnybe lábad a szemük: „Interjú az egykori magyar pornósztárral.” – Nem mintha férfiak nem kerülnének olykor sírásközeli állapotba:
A tűzoltók vágták le a 2,5 kilós súlytárcsát egy kísérletező kedvű német péniszéről: „A wormsi tűzoltókat a kórházból riasztották, mert ott nem voltak megfelelő eszközök a műtéthez.” – Huh, remélem a tárcsának nem esett baja és a pasas farkát se varrták vissza! Minek neki ilyesmi amikor nem tudja rendeltetésszerűen használni!!4
könyves blog – Bödőcs: A társadalom peremén élők járnak kocsmába, meg én: „A standupos szerint a politikusoknak lenne mit tanulniuk egy vidéki kiskocsma közönségétől.” – Nem tudom hol támasztja a pultot de szerencsére nem ott ahol én, aki egyébként megtiltanám a politikusoknak hogy kocsmákba járjanak. Most komolyan, nem elég hogy azon kívül is megkeserítik az életünket, még a maradék örömünket is elvennék?!
Katonákat vezényeltek a riói favelába rendet rakni: „Már több mint egy hete harcoltak rivális drogbandák és a rendőrség Rochinában.” – Igazán tudhatnák hogy a teljes legalizálás az egyetlen megoldás, Mexikóban is hogy bevált!
Azonosították, és be is tiltották a szert, amitől többen rosszul lettek a Hős utcánál: „Mostantól büntetendő a CUMYL-PeGaCIone terjesztése. Ettől a szertől kerülhettek magatehetetlen állapotba emberek a Kőbányai úti villamosmegállóban.” – Minek betiltani, meg lett mondva hogy úgyis katyvasztanak öt perc alatt valami másikat, meg ez különben is szegénységbűnözés:
Százezer rendőrt is bevethetnek, a nyomor marad: „Rendőrök lepték el az utóbbi hetekben Budapest legrosszabb hírű nyomortelepét, a Hős utcát, hogy felszámolják a környéken tapasztalható drogbűnözést. Ezrével kezdték igazoltatni a helyieket, van, aki azóta már a köntösében is személyi igazolványt hord.” – ...és ha ezt Magyarországon csinálják az rendőrállamista elnyomás ami ellen tüntetni kell és tiltakozni, ha meg a Fejlett Nyugat akkor pozitívumként állítják be:
Belgium betiltotta az összes szintetikus drogot: „Királyi rendelet tiltotta meg a szintetikus anyagokból készülő tudatmódosító szerek terjesztését, birtoklását és használatát.” – Ezek az ildemokratikus királyságok már csak ilyenek, sose a megfelelő lapokat olvassák!!!
hópihe - Hazai pálya - Mamahotel, magyar szemszögből: „A jelenség nálunk inkább a rendszerváltás után kezdett egyre nagyobb méreteket ölteni.”ÉDES FASZOM, már megint?! Antal Imrét bezzeg senki sem b*ogatta hogy „mamahotelben” él, Gangstánál meg egyenesen menőnek állítottátok be ezt is!
wine - Mennyi alkohol van a borban? – Röviden? KEVÉS.„És mennyit ihatok meg gond nélkül, akár naponta…?”MÁRMINT TE? AKÁRMENNYIT, LOL Az attól függ, mit tartasz gondnak:
Haverok, buli, alkoholizmus - Ezek a bulik nekik járnak – alanyi jogon: „Mi lesz azokból a családapákból, akik 30-40 után is a haverokkal buliznak és rúgnak be hétvégenként? Olvasónk sajnos már tudja.” – Ezért nem szabad családot alapítani, csak alkoholizálni. Vagy ha mégis akkor nem ártana a kártékony barátokat leépíteni :SS
[nerd] – dögös – Heti Bond-lány: Maria Grazia Cucinotta: „A szicíliai bombázó, aki sokszor ledobta a textilt, de sosem mutatott meg semmit!” – ...és még halhatatlan is, lásd a Nap kommentjét:

Történelem p 2017.09.30. 14:46:25
"1698-ban született a szicíliai Messinában, vagyis jövőre lesz 50 éves"..... Jól tartja magát. :D

 

VASÁRNAP, OKTÓBER 29.:
TAVALYISCSI GO FUTBALLMEZ!

0

"Úgy kezdődött hogy a Zasszony beszólt..."

Nem érdemes:
Cinemax, 20:00 – Egy hete foglalkoztam a hírolvasásban a 444 gombatrip-legalizálós hülyeségeivel erre most nem leadnak egy pont erről szóló elrettentésnek szánt, de félresikerült thrillert? Kezdjük az elején: a Hold sötét oldalával az a legfőbb bajom hogy ha valaki felhasználja egy Floyd-lemez címét akkor legalább próbáljon meg valami ahhoz méltót csinálni. Második helyen a félrevezető marketing áll, eszerint Jürgen Prochnow a főszereplő, nos az igazi lead Moritz Bleibtreu akivel semmi baj nincs, annál több a rendezővel aki nem bízott benne annyira hogy vele adja el a művét, és csak most jön a több sebből vérző sztori miszerint egy sikeres ügyvédet egy szabadelvű csaj rászoktat a pszilobicinre de ahelyett hogy újrahuzalozódna az agya, inkább szétpattan ezer rovarrá és emiatt egyre inkább a rendőrség látóterébe kerül… Én utálom a drogot meg a drogosokat is (és mindig leszögezem hogy az alkohol nem drog), de egy ennyire szájbarágós-sajnáltatós izét nem tudok komolyan venni. Még úgy is kihagyható hogy könyvből készült és ha már itt tartunk, esküszöm nem tudom mit kéne sajnálnom egy gazdag jogász first world problémáján, a többit már láthattuk ha megvolt a Zuhanórepülés de főleg a Rekviem egy álomért (aminek mintha a vizualitását is koppintanák).

Talán érdemes:
Ugyanitt
maradva 01:10-kor (azaz már hétfőn) a Démoni doboz után megint izraeli kötődésű horror, ez azonban már vígjáték egy katonáról akit társaival együtt egy ELŐRETOLT Helyőrség védelmével bíznak meg. Mivel ő a legifjabb ezért a jól bevált ugratásokkal-ijesztgetésekkel igyekeznek férfit faragni belőle mígnem itt is bejön a farkast kiáltó gyerek esete: egyszercsak valódi parajalenségek veszik kezdetüket… A Frásztörés melletti fő érvek a rövidsége és kuriózum mivolta, egyébként kicsit több munkával jobb lehetett volna ez is (például a már említett Outpost vagy bármelyik sivatagos-dzsinnes rémközhely megidézésével).
M3, 21:25 – A Hajrá, fegyencváros!-nak mintha csak a remake-je lett volna, de most végre leadják a ’74-es originált ami minden szempontból jóval harapósabb  mint a Sandler-féle. Egy részegségért-autólopásért lesittelt focistát (Burt Reynolds) ráveszik hogy állítson ki egy csapatot az elítéltekből az őröké ellen, alanyai pedig örömmel beleegyeznek hisz így végre legálisan tölthetik ki dühüket a smasszereken. A Longest Yard elítéltjei nem ártatlanok, utálják egymást, de főleg a helyet ahol vannak – egyszóval hihetően taszító figurák akiknek mégiscsak tudunk drukkolni. Mivel a hetvenes években készült, itt még őszintébben ábrázolták a rasszizmust is, és a végkicsengés így is pozitívabb mint a mai toleranciamesékben: hiába hogy a különböző rasszokból és anyagi háttérből jött rabok utálják egymást, mégis képesek az összefogásra amikor kell. Maga a film kicsit a Bilincs és mosolyt idézi, a börtönigazgatót játszó Eddie Albert egyes manírjaiban pedig nem nehéz felfedezni Richard Nixon gesztusait. Fffférfffias, macsó, ma már ilyen-olyanfóbnak is bélyegeznék, ergo addig nézd meg amíg visszamenőlegesen be nem tiltatják ezt is. 23:06-kor újabb felnőttszórakozás  egy kirándulással Marseille aljas utcáira a Duna TV-n egy francia buddy / cop mozi folytatásával melynek élvezetéhez nem szükséges az első ismerete. A Gomez kontra Tavares-ben a címbeli két, kutya-macska barátságban levő rendőr nyomoz egy drágakő után amellyel Max Tavares nagybátyjának örökségét válthatnák ki, ő közben megtudja hogy apja még él, Tavares viszont teherbe ejtette „haverja” húgát ami csak tovább nehezíti helyzetét... Másfél órás kőegyszerű kikapcsolódás, ez is kell olykor.

„Zene” és „film” rovat:
Natalie Portman olyat látott, amit még senki más:
„Ez lehet a jövő év meglepetésfilmje, a következő Érkezés: az Expedíció című sci-fi az első előzetes alapján nagyon izgalmasnak tűnik.” – Melyik Portman-filmnél is mondtátok ezt legutóbb? Ja igen, a Jane Got a Gunnál :DD Asszem nem lesz meglepi ha ez is bukik.
Mark Wahlberg reméli, Isten megbocsát neki a Boogie Nightsért: „A hithű katolikus színész azt mondja, hogy a múltban hozott néhány rossz döntést.” – Idézhetnék egy BSTH-alapvetést, de az a helyzet hogy Marky Mark-nak nem a buginájtsz volt a legrosszabb döntése hanem pld. amikor „zenélésre” adta a fejét.
s – Pofon a drog hatalmát lekicsinylőknek: „Ez a megrázó könyv leszámol azzal az illúzióval, hogy a drogok elleni háború megnyerhető.” – Jaj dehogyis, te kis butus: pont azért fog mindenki a drogellenes háborúra szavazni mert látja hogy a narkó legyőzhetetlen :DDD
Robbie Williams bekerült Svájcban a templomi énekeskönyvbe: „A svájci keresztények ökumenikus gyűjteményébe két meleghimnusz is becsúszott.” – Nem értelek titeket, esküszöm! Ha elfogadják a keresztények a melegeket azabaj, ha tüntetnek ellenük akkor meg azabaj...
Jennifer Lawrence nem érti, miért jön vér a falból – Pedig igazán tehetne ellene!
Ezzel a lagymatag számmal szállt bele Snoop Dogg Trump elnökbe: „Snoop, ez neked beszólás? Make America Crip Again?” – Szegény hülye már szétfüvezte az agyát vagy húsz éve, nem tudom mit vártok tőle, na nem mintha a másik repkirály annyira topon lenne:
Recorder blog – Ettől a beszólástól hangos most az internet: „Eminem Trump ellen, de keményen.” – Sőt dulván, és még a padlóla is ledobja ha kell. Ezt is megértük: egy vállaltan homofób, a barátnője-anyja megöléséről-megerőszakolásáról álmodozó tahót is piedesztálra emelnek és megbocsátják összes múltbeli bűnét ha a megfelelő célpontot alázza :DDD
gourmetnoise – Az 5 legijesztőbb horror karakter a filmvásznon: „Egyikük, Michael Myers pont 60 éve született.” – De az igazán veszélyesekhez képest egyik sincs a fasorban sem:

népszopás 2017.10.19. 19:16:52
kacsamesék, az még a kemény, Antall Józseffel is végzett

VISZLÁT HÉTFŐN!


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés