2017. 11. 20.
Szőkés tetemek (nov. 20-21-22-23.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Szőkés tetemek (nov. 20-21-22-23.)

 

 

 

 

 

 

HÉTFŐ, NOVEMBER 20.:
THE GOLDEN STATE BRIDGE

0
No, I don't want no scrubs!

Talán érdemes:
Nyolckor menetrendszerű riogatás az internetek veszélyeiről a Cinemaxon. Egy elvált anyjával élő lány, Lena épp megtenné az első lépéseket a szerelemben a suli új fiújával ha egy sz*kavaró nem hozná össze leendő barátjával a tőle eltávolodott barátnőjét. A túlérzékeny csaj úgy reagál ahogy megtippelték: bezárkózik és csak chaten önti ki a szívét, nem sejtve hogy pont erre ment ki a játék. A Lenalove tűrhető figyelemfelhívás csak ne várjunk túl sokat tőle, aki lemarad holnap délelőtt 10:50-kor pótolhat. Ugyanitt maradva 21:35-kor három háttérember lép elő az árnyékból holott ezt eredetileg soha meg nem valósítandó B terv-nek szánták és abba a filmiparba szándékoztak betörni vele amelyben ők maguk is tanácsadóként dolgoztak, most azonban szó szerint akcióba kell lépniük ha meg akarják menteni negyedik cimborájukat akit egy maffózó ejtett foglyul. Ufuk Genc és Michael Popescu közösködése közelebb áll az oldszkúl ütésváltásokhoz mint a mai számítógépsújtotta parasztvakításokhoz (ezért is cameóznak benne olyan arcok akik halivúdi STÁRokat tanítanak verekedni vagy akár helyettük játsszák el a keményebb jeleneteket), jó sztorit mesél el szerethető szereplőkkel, nem is túl hosszan, egynek elmegy. Kilenc után öt perccel hazatéréses vígjáték az HBO2-őn ami csak ráerősít a közhelyre miszerint a pszichiáterek gyerekei a legzűrösebbek. Ilyen Andrew Largeman is aki majd’ tíz év után találkozik a Régi környékkel ahol felnőtt és az ezzel előkerülő emlékekkel bár mindezeket minden eszközzel próbálta elfelejteni, például antidepresszánsokkal melyeket apja írt föl neki. Tőle szintén távol akar maradni amíg lehet de anyja halála kizökkenti letargiájából amit a halivúdi be nem futás és a terhelt gyerekkor jelent neki és úgy dönt, a temetés idejére felfüggeszti a gyógyszerek szedését és rendbe rakja magát meg környezetéhez való viszonyát is. Fáradozását mintha az élet is jutalmazná: megismerkedik egy vonzó lánnyal (Natalie Portman)… A Garden State Zach Braff  első rendezése plusz játszik is benne – van annyira értékes (sőt!) mint a Scrubs-beli alakítása.

Sorozat, talán érdemes:
Nyolctól
Tom (és Chip) Hardy sikerszériája, a Tabu jön az HBO-ra mely a mostanában divatos majdnem-steampunk hullámot lovagolja meg (lásd nálunk a Kincsemet, a Félvilágot meg azt a most bemutatandó marhaságot amiben Gryllus Dorka megint meztelenkedik egyet) és amelyről lemaradtam (elvileg idén márciusban adták). A helyszín Anglia, a gyarmatbirodalom, ide érkezik vissza egy halottnak hitt világjáró hogy átvegye apja örökségét, egy szállítmányozási céget, eme lépésével magára haragítva a Kelet-indiai Társaságot és ezáltal a korszak fejeseit. Na de őt se kell félteni: összetrombitál egy rakás fura és halálos fazont birodalma védelmére… Ha el tudunk vonatkoztatni a következetlenségektől (ha valakit az 1800-as években nem tudtak megvásárolni Angliában és félre akartak állítani azt nem aprózták el, inkább példát statuáltak vele), ha nem feküdték meg a gyomrunkat az egyéb történelemátírások (pld. Guy Ritchie Arthurja) akkor még akár tartósan be is jöhet, mindenki más maradjon a Monte Christo grófjánál és ha már sorozat és züllött múlt, ugyanitt fél kilenckor ott lesz a Babilon Berlin is.

Hétfő? #LESZAROM.
The Pallyween Enikő Edition, mert Mihalik Barbarát megint elnyomja a konkurrencia:
vélemények – Melyik a helyes hozzáállás Palvin Barbarához?: „Ön is unja már? Vagy egyenesen utálja? Esetleg rajong és/vagy a nyálát csorgatja? Kivételesen az újságíró is véleményt mond, tegye ezt ön is!” – Én még a szülinapján is LESZAROM:
B.Sz. P.B.! – 5 legendásan jó szám modellekről, tudjukki sem hiányzik!: „Indulhat a parti, rajtunk nem fog múlni! Az ön kedvence bekerült az 5 közé?”MÁR MEGINT EZEK A TUGGYUKKIK Gianna nincs sehol, úgyhogy LESZAROM.
Még a mackó is jól áll neki? – B.Sz. P.B.! heti trend – Palvin Barbara játszóruhában és szexicsajszisan. Hogy jobb? – Kettőt találhattok...
B.Sz. P.B.! – Neymar vagy Lewis Hamilton? Ön kit választana Palvin Barbara helyében?: „Ez egy elméleti kérdés, de azért segítünk a döntésben kockahasas-fürdőgatyás fotókkal!”HETERÓ VAGYOK, LESZAROM Azóta szerencsére megtalálta a megoldást:
Most már 24 – B.Sz. P.B.! – Palvin Barbara duplán dögösen ünnepli a születésnapját – Akkor én is duplázok :)
Maga a Chanel-vezér is tweetelt Palvin Barbaráról: „A magyar modell is bekerült Karl Lagerfeld csapatába, amely alkalomból Palvin Barbara interjút adott. A népdalok is szóba kerültek.”LESZ Engem nem zavar ha énekel amíg a négy fal között csinálja.
B.Sz. P.B.! - Palvin Barbara lagerfeldes pólóban fogadja a jókívánságokat – Most Chanel vagy Lagerfeld? Mindegy, LESZAROM.
B.Sz. P.B.! Mi lett Avrillel? – Avril Lavigne csipkeruhában ünnepelte születésnapját: „Kicsit utána is szaglásztunk, mi van mostanában az énekesnővel, és meglepődtünk, mennyire összeöltöztek a szintén szülinapos Palvin Barbarával.”CSAK PRÓBÁL OLYAN MENŐ LENNI MINT PALVIN ENIKŐ LESZAROM.
B.Sz. P.B.! – Ami máson szépséghibának számítana, az tette sikeressé őket: „Nem lehet mindenkinek olyan szabályos és szépséghibáktól mentes arca, mint Palvin Barbarának. De Cindy Crawford óta egy pötty is pozitívum tud lenni.”DE A LEGPOZITÍVABB A LESZAROM Ha így lenne, minden fotón láthatnánk a füleit :DDD
Most már 24 – B.Sz. P.B.! – A 10 legszexibb Insta-fotó a 23 éves Palvin BarbarárólLESZA Most már 24? Egye fene: SUNÁZNÁM és HAPPY BIRTHDAY!!44


KEDD, NOVEMBER 21.:
A NAGY SZÖKÉSNEK...

0
...beszarás a vége.

Talán érdemes:
21:25-től
valóságalapú dráma az HBO-n ami a MGTOW-ok-redpillesek-férfihangosok legrosszabb előítéleteit igazolja. A Velveten rendre lehoznak cikkeket amik arról szólnak hogy a sekszy bűnözőknek egyetlen sekszy pillantásáért megbocsátanak akármit, nos Joyce Mitchell-lel (Penelope Ann Miller) pont ez történik amikor összefut két kegyetlen elítélttel akik meglátják a börtönbeli szabóságot vezető asszonyban a lehetőséget. A boldog házasságban, többgyerekes anyaként élő nő ugyanis valójában unatkozik és hiányzik neki az izgalom, ám mikor egymás után két pasi vall neki szerelmet az felspannolja és beleegyezik hogy segít nekik meglógni. A Nagy szökés megtörténik, ő meg több „izgalmat” kap mint amennyit várt volna: a két amorózó egyikét elkapják a rendőrök, a másikat simán csak lelövik és nothing of value was lost that day, Joyce meg azóta nem dolgozni jár a börtönbe hanem ott is lakik, itt a mese vége. Éjfélkor újabb (de valamivel gyengébb gyengébb) példa a lányokat elvarázsoló rosszfiúkra a Paramount Channelen merthogy Ben WILLIS Keller első pillantásra ideális beta male, fiatalkori plátói szerelmét is csak akkor hívja randevúra amikor nyakába hullik egy Tetemes összeg. A barátnőjelölt úgy megÖLilletődik hogy csak útközben jön rá: a pénzzel együt egy-két hulla is jár, sőt akár ő is lehet a következő áldozat ha nem segít párjának merthogy Ben egy igazi killer, abból is a serial fajtából. Ha fekete komédiaként nézzük akkor odatehetjük Dexter mellé, ha komolyabban megvizsgáljuk akkor ez is csak egy a sok darab közül ahol a gonosznak kell drukkolnunk (mondjuk nem is valós esetet dolgoz fel).

Nem érdemes:
Aki kíváncsi mihez kezdett Natasha Henstridge miután a Species-zel befutott (és felöltözött) az éjjel negyed egytől jót szörnyülködhet a DIGI Filmen, a Home Invasionben jómódú nőt játszik akire szuperbiztos lakásában támadnak a betörők és valami férje által ellopott dolgot akarnak visszaszerezni, ő pedig telefonos segítséget kér…és innentől alapvető logikátlanságok rontják a műélvezetet (kik az elkövetők? mi van a trezorban? a távolból segítő biztonságis hogyan lát mindent?). Könnyű lenne elintézni annyival hogy a Pánikszoba jobban keltette a feszültséget de ez nem igaz, megfelelő forgatókönyvvel egy korrekt Zs-kat. lehetett volna de nem, a Beront a terrort Scott Adkins se menti. Sorry vagyok.

Kis hírek a nagyvilágból:
Jövő karácsonyra már hidzsábos Barbie-t is vásárolhatunk
TÖK LOGIKUS, HISZ’ A KARÁCSONY ŐSI ISZLÁM ÜNNEP akarom mondani LESZNEK KIEGÉSZÍTŐK IS HOZZÁ? Ha fel is robban, az amerikai hadsereg akkor is megelőzte őket ebben mikor játéknak álcázott robbanószerkentyűket dobáltak le pld. Magyarországra is.
Brutálisan szomorú és ijesztő változáson esett át a játékbaba, amit a naiv nagypapa vett kezelésbe: „Ő csak meg akarta tisztítani. Hígítóval.”LEHET HOGY EZ MÁR A LESAVAZOTT BARBIE, LOL No para, mém még így is lehet belőle!
Ferenc pápa betiltotta a cigit a Vatikánban, elege lett: „A Vatikánra jellemző csencselésekből is. A szivar maradhat.” – ...és remélem a piákra sem mondott fatwát az öregúr, az betenne!
happyhunter - Előítéletek foglya vagy, igen te is!: „Milyen gondolkodásbeli nehézségeket jelentenek nekünk az öntudatlan torzítások?” – Nekem semmilyet, én mindenkit egyformán gyűlölök :)
nelegyen – Egy igazi értel­miségi mindig ellenzéki?: „Értelmiségi vagy? Most megtudhatod!” – Lásd fentebb...
Komoly sajtóbojkott van készül a Disneyvel szemben – Most VAN vagy KÉSZÜL? Vagy ez már az ítélet, mint a Tanúban? :DD
A nőket fogdosó producerekből már az Egy rém rendes családban is viccet csináltak – Akkor most már tudjuk, miért kaszálták el váratlanul.
c:c – A Tuti gimi alkotóját is szexuális zaklatással vádolják: „18 nő vádolta meg a sorozat készítőjét.”Év kommentje-candidate:

ethan blow 2017.11.14. 14:34:10
Az miért nem minősül semminek, hogy nők pénzért mutogathatják korhatár nélkül címlapon a mellüket, seggüket, pinájukat, és ezzel egy olyan kategóriába sorolják az egész női nemet, amely nem több egy megvásárolható és eldobható szexuális segédeszköznél? Miért kell korhatár nélkül vidám sztorikat olvasni Kelemen Anna prostituálti tevékenységéről, mondjuk arról, hogy egy nap alatt hárman dugták meg pénzért, és hogy erre milyen büszke, és miért van tele a fő műsoridó kurvákkal, pornósztárokkal, álmaccsó, nőket degradáló parasztokkal, és ha így van, miért várjuk el egyszerű lelkű férfiaktól, hogy miután a médiában arányostíva min 90% pina és max 10% egyéb a nő, ők azt gondolják, hogy helytelen megfogni a seggüket, amire általában oly büszkék látszólag?
És most a média csámcsogva pellengérezi a zaklatókat, mintha a média semmit nem tett volna azért, hogy ez szinte elfogadható legyen, és nem asszisztálna évtizedek óta egy teljesen téves világkép kialakításához, amelyben evidencia, hogy a szép nőknek elnézik, hogy tárgyiasítják a nőiességert, sőt, irigység tárgyává teszik őket, a férfiaknak pedig azt, hogy a tárgyasított nőket tárgyként használják.
Álszent fostalcsika ez az egész. Aki bűnös, az büntetést érdemel, de aki társtettesként vagy felbujtóként vett részt a cselekményben, az is.


SZERDA, NOVEMBER 22.:
LÁBNYOMOT TALÁLTAM, DE NEM ERESZT

0
Majd a nagyi receptje jó formába hoz.

Nem volnék meglepve ha a mai napon már havazna, mindössze egy nézhetőség jut és az is csak

Talán érdemes:
…de csak ha a sokadik bukta is képesek vagyunk esély adni M. Night Shyamalannak aki 2015-ben a Látogatással szerett volna javítani megtépázott renoméján hasonlóan hőseihez, két tinédzserhez akik rég nem látott nagyszüleikhez ugranak el. A nővér ráadásul álomgyári babérokat is dédelget ezért megörökítené az egyhetes kiruccanást míg öccse megúszásra-túlélésre játszik, mint kiderül, okkal, főleg az idős házaspár fura viselkedése és még furább szabályai miatt (fél tíz után takarodó, a pince közelébe még azelőtt sem tanácsos menni). Mint kitalálható, Shyamalan a found footage-dzsel játszik egy kicsit, a szájhúzóknak csak annyit hogy még ezzel a ma már ezerszer leírt stílussal is visszatalált régi önmagához, márpedig a régi rajongók visszanyerése az első lépés a korábbi bűnök megbocsátásához. A későn csatlakozókat humorral és egy-két altáji húzással szeretné megnyerni és persze nem marad(nak) el a csavar(ok) sem (amiket ismerői közül sokan előre fognak látni). A magáratalálásban a büdzsé szorításai is segítették, így lett a szükségből erény és a végeredmény odatehető a Jelek meg a Hatodik érzék mellé, erről tíztől mindenki meg is győződhet a DIGI Filmen.

MUHAHA, AZT REMÉLEM IS! rovat:
Lehet, hogy végül a világ idén iPhone 8 nélkül marad:
„Beszállítói problémák hátráltathatják a gyártást.” – MUHAHA! Azt remélem is!
c:c – Totális mellélövés lett a #BochkorMUH Miért, eddig nem volt egy merő mellélövés minden amit csinált? o_O
30 helyszínen csaptak le a rendőrök a magyar szcientológusokra – MUHAHA, azt remélem is!
HHhH – Gumicukor – Kate Upton hatalmasat esett topless fotózása közben – MUHAHA! Azt remélem is!
kávé hírek mellé – Még a konyhabútort is elviszi Gáspár Győzőtől a NAV – MUHAHA! Azt remélem is!
Óriási bírságot kapott az Amazon az EU-tólMUHA Akármekkora a bírság, még így is KEVÉS!!!!
lól ikszdé – A bikinis Alessandra Ambrosiót jól megkergette egy csapat sirály – MUHAHA, azt remélem is! Tojjatok a fejére helyettem is!
Komoly bukás Matt Damon új filmje – MUHAHA, azt remélem is :)))
Hiba volt pont a fakertésszel kivágatni kedvenc 30 éves fáját: „Olyan bosszút állt, amire 2500 év múlva is emlékezi fognak.”  – MUHAHA, azt remélem is, meg azt is hogy unokáink is látni fogják.
A borzasztó szakadt Nicolas Cage csúnyán beégett egy étteremben: „A jobb napokat is látott színész megpróbált csajozni egy szusibárban, de nem jött össze a dolog.”LEHET HOGY CSAK METHOD ACTINGOLT akarom mondani MUHA remélem őt is beperlik zaklatásért!!!
A nemi erőszakkal vádolt Bill Cosby gatyája is rámegy az ügyvédekre – MUHAHA! Azt remélem is!
Úgy tűnik, csúnyán megszívatták a világ egyik leggyűlöltebb emberét  – MUHAHA, azt remélem is ^^
Charles Manson kórházba kerültMUHAHA, azt remélem is, Istennek hála azóta meg is halt, küldöm neki azt a dalt amit Margaret Thatchernek is, minden másra ott van egy év eleji (és azóta sajnos törölt) Évezred kommentje-candidate:

CSÜTÖRTÖK, NOVEMBER 23.:
THE LAST CUT IS THE DEEPEST

0

Nem sztriptíztáncost néznek.

Talán ismétlés, biztosan érdemes:
A hét második titkosgyilkos rom.kom.-ja kilenckor érkezik a Sony Movie Channelre az Otthon, véres otthonnal melyben John Cusack adja a kettős identitású főszeplőt: a plebs felé szerethető névtelen nulla, valójában profi hitman akin azért már kezdenek meglátszani a szakma ártalmai. Szabadságolná is magát de a legújabb meló pont a legrosszabbkor jön pont akkor és oda amikor és ahol az érettségi találkozója lesz: Detroitban, pontosabban Grosse Pointe-ban. Itt is előkerül egy fiatalkori fellángolás azzal a különbséggel hogy Martin Blank a sulibál és tánc helyett a hadsereget választotta, így aztán érthető ha ex-barátnője (aki tíz évig nem tudta mi van vele) nem igazán örül neki, bár pont vele szeretne elmenni a reunionra. Miközben Blank-ra kollégák és rendőrök vadásznak (előbbiek azért mert nem lép be a szakszervezetükbe, utóbbiak meg azért mert nekik ez a munkájuk) ő meglátogatja anyját és szülőházát meg általában normálisan viselkedik – de csak amíg bírja gőzzel. A Grosse Pointe Blank jobb mint mai társai de még Dan Ackroyddal együtt sem éri el a Kiss Kiss Bang Bang szintjét.

Talán érdemes:
HBO, 22:50
–  A Táncos ezúttal nem sötétben ropja, sőt egyáltalán nem táncol, helyette tetkószalont nyit. Szergej Polunyin rakenroll-attitűddel megáldott-megvert balettos aki karrierje csúcsán jött rá hogy nem ilyen lovat akart és hogy a végtelen gyakorlások-edzések miatt mikből maradt ki. Az igazi törést az okozhatta neki amikor rájött, mi mindent feláldozott a családja azért hogy ő befusson (egyik rokonuk pld. munkát vállalt külföldön). Azóta tudjuk hogy könnyebb Katát táncba vinni mint Szergejt kivenni a cipellőkből (ergo visszatért ahhoz amihez a legjobban ért), ma már az is ismeri aki nem ismeri (hála a Take Me To Church-videónak), 2016-ban amúgy én is foglalkoztam vele pont eme doksi kapcsán és a média kettősmércéje miatt: akkor egy focistát kirúgtak egy (Mussolinire utaló) DVX tetkó miatt miközben Szergej barátunkat – aki egyszerre visel szvasztikát meg Ukrajna-logót – mennybe menesztették mint öntörvényű zsenit. Este tizenegykor egy külföldön (Blue Heat, Street Legal, The Last of the Finest) és nálunk (A kék kopó) is több címen futott akciózás a Film Mánián. Az Utolsó a legjobb tényleg fajtája mohikánja ami a maga idejében csak egy volt a sok közül (el is sikkadt), most viszont mindenki örülhet neki aki nem érzi otthon magát a kétezres évek bűnügyi filmjei között: itt egyértelmű ki a jó (drogkereskedők ellen küzdő összeszokott rendőrcsapat) és ki a rossz (a dealereket fedező felettes), ahogy a küldetés is (megbosszulni egy kolléga értelmetlen halálát). Adjunk mindehhez egy kis konteót (a tuggyukkik narkópénzből támogatnak mindenféle lázadókat), vegyük hozzá hogy elveszik tőlük az ügyet és máris egyértelmű lesz: ha nincs más, marad az önbíráskodás. A színészek közül Bill Paxton vagy Joe Pantoliano lesz ismerős (a történet meg ezer másik alkotásból, de ez senkit ne zavarjon inkább örüljünk hogy néha ilyeneket is előszednek).

Kis hírek a nagyvilágból:
Ferenc pápa: A mise nem látványosság, tegyétek el a telefonokat!:
„Rosszul viselte, hogy a miséjén mobiloztak.” – MUHAHA, hát eddig nem azon volt hogy celebbé váljon? Maynard Keenan ebben is megelőzte, egyébként meg inkább a renoválásokra figyeljen oda:
Agyonütött egy turistát egy firenzei templom lezuhanó köve: „Az áldozat a felesége szeme láttára halt meg.”
A turisták közé esett a Suttogó-folyosóról, szörnyethalt: „Baleset történt London egyik legismertebb turistalátványosságában és Európa 5. legnagyobb templomában, a Szent Pál-székesegyházban.” – Kezdem azt hinni hogy az RKE tényleg minden eresztékében recseg-ropog :SSS
Pokoli állapotok uralkodnak az Astoria aluljáróban: „A Puskás Ferenc Stadionról a rendbontó hajléktalanok költöztek át ide.” – Hé, de hát nem ti mondjátok mindig hogy a város mindenkié? :DDD
Rabszolgamunkával készül a Haribo gumimaci – Nem érint, csak likőrös édességeket fogyasztok.
g – Hajó volt a trójai faló?: „Egy fordítása hiba miatt hihették, hogy a trójai faló valóban egy lóformájú építmény volt.”Szerintem nyúl lesz az.
1 - Az UNHCR főnöke szégyellte a magyar-szerb határon, hogy európai – Szerintem inkább azért szégyellje magát amit az ENSZ és a NATO (nem) csinált Srebrenicában, és ha már szóba került a háború:
Német tengeralattjáró roncsára bukkantak: „Még az első világháborúban süllyedt el Belgium partjainál. Szinte tökéletes állapotban van.” – Tökéletes állapotban levő roncs...asszem szegény matrózokat jó sok meglepetés fogja érni ha felhozzák őket ennyi év után.
Alkut kötöttek az ISIS-szel a kurdok Rakkánál, több száz terrorista menekülhetett elHé, hát nem úgy volt hogy a kurdok hősök akik megfordítják a háború menetét? „A BBC tárta fel a mocskos alkut, aminek a részeként az ISIS Európából toborzott harcosai is elmenekülhettek. Sokan közülük már Törökországban lehetnek. (...) A BBC által feltárt tényekkel szembesülve beismerték szerepüket az alkuban: az ISIS-eseket szállító konvojt végig amerikai vadászgépek kísérték, vagyis pontosan tudniuk kellett, hogy hányan menekülnek.” Hé, hát nem úgy volt hogy ez konteó meg hírhamisítás? Nap kommentje:

0

VISZLÁT SZOMBATON!

Kulcsszavak: LESZAROM

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés