2017. 12. 02.
Legion of Barbarians (dec. 2-3.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Legion of Barbarians (dec. 2-3.)

 

 

 

 

 

 

SZOMBAT, DECEMBER 2.:
NEW YEAR, NEW YORK

0
...the same bullshit.

 

Nem érdemes:
Sundance TV, 22:00: Legion of Brothers – Egyoldalú, de legalább rövid doksi az Afganisztánban szolgáló amcsi lovaskatonákról ami már az állományban téved (nem csak USA tagjai voltak), mégis itt a helye, főleg hogy a 444-en cikizték a Magyar Honvédséget.

Talán érdemes:
A Pitch Perfect 2. idén voltmár nálunk, ma nyolckor pedig az első részt vetíti a DIGI Film azaz megnézhetjük hogyan lett a befordult Becából acapella-énekes. A Tökéletes hang egy fokkal jobb mint műfajtársai, főleg Dagadt Amy miatt (persze a célkorosztály ugyanaz mint a Glee-nél és a HSM-nél azaz nem ússzuk meg egy-két gyomorforgató poén nélkül most sem). Váltás: bármilyen is lesz, a Korhatáros szerelem perpill. azért került totális médiafigyelembe mert a retekklubb megfúrta az originál fél kilences kezdést. A TV2 nem tehetett mást mint kiadott egy közleményt és lépett: 20:10-től két résszel támadnak. Maga a sorozat elvileg hasonló problémákkal foglalkozik mint a SMILF (többgyerekes, egyedülálló anya és nála jóval fiatalabb barátja, bár itt nem a nő fogyasztott el sok partnert), az igazi rivális persze nem a már említett vagy a Shameless hanem a retekklubb Válótársakja (lehet ez áll a vetélkedés mögött?), mindenesetre a színészgárdával kockáztathattak volna kicsit a usual suspect-ek (Kovács Patrícia, Dobó Kata, Ónodi Eszter valamint a két Iván, Kamarás és Fenyő) helyett. Visszatérve a gigászok cicaharcára nekem a Pepsi-Coca Cola „háború” jut eszembe aminek a végén már az sem érdekelt volna ha kiderül hogy max. akkora konfliktus van köztük mint amekkora a pankrátoroknál szokott lenni. És hogy milyen lesz? Hát ilyen:

Meleg pár, fű és szex is lesz a TV2 új sorozatábanÉv sorozata!!44, csak kötelező ne legyen ez is :SSS

Fél kilenckor a gyerkőcök Gombháborúja után a felnőttek Parasztháborúja a Cinemax 2-őn, a kiváltó ok (mint annyiszor) a vagyoni különbségek, de a két oldal közé végül hidat ver a szerelem (mint annyiszor) amikor a szegények vezetője összejön egy tehetősebb csajjal (remélhetőleg nem olyan befejezéssel mint a Rómeó és Júliában), 20:50-kor egy Szilveszter éjjel játszódó és elég vegyes szereposztású (Michelle Pfeiffer, Robert De Niro, Sarah Jessica Parker, Ashton Kutcher, Jon Bon Jovi, Zac Efron) rom.kom.-mal támad a Cool TV (mindig meglep hogy még létezik). Az év utolsó napjához illően mindenki fogadkozik, nagy (és néha rossz) döntéseket hoz de nem akkorákat mint a rendező Garry Marshall aki a Valentin-napos vígjátéka után leforgatta ugyanazt ugyanúgy, csak még irritálóbban. Először azt hittem voltmár aztán leesett hogy csak az alapszitu lehet ismerős az Igazából szerelemből és ide is igyekeztek egymástól minél különbözőbb karaktereket gyűjteni, de még így is rosszabb mint az előkép (ezt sem hittem hogy valaha is leírom). Valójában turistacsalogató New York-ba de hogy kedvet (ne) kapjunk az odalátogatásra arra nem kell két órát elpocsékolnunk, elég beleolvasni egy-két utazós blogba. Végezetül tíz perccel tíz előtt a megszokott helyen (M5) a megszokott széria (A filmművészet története) most az ötvenes évek végétől a hatvanasokig, új idők új szeleire fókuszálva.

A seksz!!!4 rovat:
élet – Ön megtalálja a vaginát ezen a képen?:
„Íme egy jól ismert, egyszerű kép, amin a férfiak fele nem tudja megmutatni, hol van a vagina.” – Akkor én férfinál is férfibb Fffférfffi vagyok mert elsőre eltaláltam!44
Fidelio - A színésznő, akinek először mutatták az arcát orgazmus közben egy filmben: „Hedy Lamarr ráadásul feltalálóként is jelentős volt.” – ...de az orgazmust ő is csak eljátszotta még akkor is ha pornót forgattak volna vele ^^
Ilyen világban élünk: emberek molesztáltak egy szexrobotot – Tíz év múlva már őt is robotok fogják :SSSS
s – Pompeii, a perverz népek őshazája: „Mi lehet olyan különleges néhány Pompeii-ben talált műtárgyban, hogy még a Vatikán is ellenezze bemutatásukat?” – Csak egy-két akkori pornókép de annyira „fontos” és „provokatív” hogy már a régi rómaiak is sekszeltek hogy rögtön kétszer is címlapot ért:
ma is tanultam valamit - Pompeiiben disznóságokat graffitiztek a házakra: „Restituta, vesd le a tunikádat, és mutasd meg nekünk a bozontos testrészeidet.”EZT MÉG HOSSZABB IDŐBE TELHETETT FELÍRNI MINT AZT HOGY ROMANI ITE DOMUM Mégicsak van fejlődés: ma már csak annyit mondunk hogy TITS OR GTFO!!!
Pornóképek ezreit találta egy nyomozó a brit miniszterelnök-helyettes számítógépén: „A politikus azt mondja, sosem nézett pornót a számítógépen, a nyomozó azonban állítja, sokkolta a mennyiség.” – Dehogy sokkoló, inkább menschlich.
Férfival szexelt a melegellenes honatya: „Az irodájában kapták rajta az ohiói republikánust. Felesége épp abortuszellenes kampányt szervez.” – Hát igen, BRO’S BEFORE HO’S! A szerelem mindennél erősebb, lehet ő így harcolt az abortusz ellen <3
Az olasz tévében először sugároznak majd műbránerreklámot – Csak felzárkóznak Pompeii-hez ők is meg a franciák is:
Párizsban van egy étterem, ahol csak meztelenül lehet enni – Ez is akkora újdonság hogy egyből kétszer az arcunkba kellett tolni:
élet é' – Meztelenül Párizsban: „Franciaország sokféle lehe­tő­sé­get kínál a műfaj szerelme­se­i­nek. De most szintet léptek.” – Nem baj, majd a kalifátus ezt a first world problemet is megoldja, hiába keresnek rá „korszerű” megoldást:
Van egy indiai app, ami, ha pornót néznél, imával, vallási dalokkal és politikai beszédekkel próbál eltántorítani: „A fejlesztői szerint minden világvallás követőinek tartalmazni fog imákat, hogy ne essenek bűnbe.” – Huh, még egy ok hogy maradjak a vonalas telefonnál :SSS Nap kommentje:

0

VASÁRNAP, DECEMBER 3.:
MY BLOODY SUNDAY

0

Nem mind arany amit ’71-ben ástak el.

Talán érdemes:
Nyolckor
a vólsztrítfarkasa után újabb csaló-sajnáltatás az HBO-n DiCaprióéhoz méltón erős alakítással Matthew McConaughey részéről. David Walsh a kilencvenes években sokakat átrázott amikor elhitette hogy Aranyat talált Indonéziában, „csak” ki kell bányászni, rohant is mindenki befektetni, ő meg nem győzte félretenni a lóvét az aktuális adóparadicsomokba, aztán persze bukott az egész (főleg a befektetők), az elkövetők pedig azóta is boldogan élnek míg meg nem halnak. Walsh-ot itt Kenny Wells-re keresztelték át és minden alkalmat megragadnak a felelőssége kisebbítésére, Kanadából Amerikába „költöztették” és még az időponton is változtattak picit, de a lényeg maradt, ahogy az én véleményem is: ainek tetszett a Wolf... vagy a magyar vállalkozót megölőkről forgatott komédia, ezt is imádni fogja, balekokon élősködő profi szociopatákból ma sincs hiány csak a még kevesebb pénzt igénylő startupokkal húzzák le a madarakat – ki tudja, egyszer majd Elizabeth Holmes-nál és a Theranos-botránynál is megmagyarázzák hogy tulajdonképp jót akart csak azok a fránya tények ne lettek volna. Tíz előtt öt perccel újabb békecsinálás immár drámaként, ezúttal a DIGI Filmen és az ír helyzetről. A  '71 természetesen ama bizonyos évben játszódik, hőse egy zöldfülű katona aki első bevetésén rögtön az események sűrűjébe csöppen és hamar a puskacső másik oldalán találja magát szó szerint is mivel bajtársától ellopják a fegyverét. Ők erre úgy reagálnak ahogy minden normális ember tenné: elindulnak visszaszerezni, csak azzal nem számolnak hogy Belfastban és a hetvenes években egyáltalán nem a normalitás az úr… A felállás meg is fordul, üldözőből üldözöttek majd áldozatok lesznek - legalábbis Hook társa akit lelőnek, ő meg ismeretlen, ellenséges terepen egyedül maradva kell hogy valahogy túlélje ezt a napot. Yann Demange-re érdemes lesz odafigyelni: nem csak felmondja a leckét (a legkézenfekvőbb párhuzam természetesen a Saving Pivate Ryan) hanem új megközelítést is visz az ábrázolásába (azért a konteózást hagyhatták volna). Fél tizenegykor címtévesztősdi a Filmbox Premiumon merthogy a Moguloknak köze nincs a Producerekhez: itt egy elvált, középkorú férfi, Andy Sargentee (Jeff Bridges) dönt a pornózás mellett hogy anyagilag utolérje volt felesége új pasiját aki minden jóval elhalmozza közös gyereküket. Az első pillantásra „erkölcstelen” sztori szerencsére hamar konzervatívabb irányt vesz merthogy se Andy, se haverjai nem épp natural born pornstar-ok. Jobb mint a Zack & Miri..., de még így sem egy Full Monty és elsősorban Bridges és Joe Pantoliano miatt érdemes nézni.

Kiemelten nem ajánlott:
Ha a GITS amcsi remake-jét  lehúztam, nem is tudom mi volna méltó büntetés a Conan, a barbár 2011-es megerőszakolásának. Pedig nem kellett volna sok „csak” találni egy Svarci karizmájával és karizmával rendelkező testépítőt, mellé segítőtársakat majd hozzájuk méltó főgonoszt és persze írni egy jó forgatókönyvet. Itt ezekből semmi nem valósult meg: Jason Momoának túl nagy Arnold csizmája, útitársai felejthetőek, Stephen Lang sem működik Thulsa Doom-imitátorként ahogy Rose McGowan műanyag csúfsága sem ér Valerie Quennessen szépsége nyomába (ha a készítőknek lett volna eszük, Ron Perlmant rakták volna kettejük helyére ahelyett hogy a barbár papáját játszatják el vele) dehát nagy akarásnak mindig LESZAR beszarás a vége és mennél jobban mernének nagyok lenni, annál sűrűbben jut eszünkbe az eredeti. Ott mindenre ügyeltek: ruhák, fegyverek, épületek egyaránt követték Robert E. Howard mitológiáját, és nem fordulhattak volna elő folytonossági bakik, plusz a számítógépes utómunkát sem vitték túlzásba. Fentiek bármelyikéért önmagában is járna a FASZKORBÁCS de azoknak is akik leülnek elé este tizenegykor és mindezt hol másutt is adnák mint a retekklubbon? Sokaknak sikerült videoklipekről átnyergelni egészestésekre de Marcus Nispel biztosan nem tartozik közéjük, ez már a sokadik mellélövése (ahogy a narrátor Morgan Freemannek is akinek úgy tűnik nagyon kell a pénz drogra) és akkor jöjjön is a

Remake rovat:
Újabb adaptáció készül Stephen King egyik leghíresebb művéből – Jó is az, még nem jut a hét minden napjára egy King-mű:
Eszméletlenül menőnek tűnik A setét toronyÉv filmje. Ja nem:
kritika – Ismét készült egy tré Stephen King-film – Szóval elismeritek hogy a többi is szar. Nem lehet hogy az alapművekben van a hiba?
c:c – George Clooney sorozatot forgat a 22-es csapdájából: „A Vészhelyzet vége óta nem szerepelt sorozatban, a háború abszurditásáról szóló kultregény hatrészes feldolgozásával tér vissza.” – Hiánypótló, még nincs elég sorozatunk. Wait, a challenger appears:
Az Amazon sorozatot akar csinálni a Gyűrűk Urából: „Rengeteg pénzt fizethettek érte, de máris több sorozatban gondolkodnak.”Remélem az összes az uruk-hai harcosok integrációjáról fog majd szólni!!4
Női főszereplővel támadhat fel a 24: „A formátum marad, de a központi téma már nem a terrorizmus lesz.” – ...hanem az annál sokkal aktuálisabb Fenyegetés amit a Kereszténység jelent a világra és amit egyetlen ridikül tartalmából összeszerelhető kütyükkel győz majd le GENDER Wonder Woman ^^
Egészen észbontó lett a Kingsman 2 új előzetese: „Nem gondoltuk volna, hogy még az első résznél is elmebetegebb öldökléseket tudnak mutatni, de itt minden van a lézerlasszótól a bőröndrakétáig.” – Remélem ebben is lesz kereszténygyilkolás templomban ha már az első résszel megjósolták a texasi lövöldözést!!
Elkészül a Mi kell a nőnek? remake-je női főszereplővel:
„Az eredetiben Mel Gibson a nők gondolatait olvasta, az újban Taraji P. Henson a férfiakét fogja.” – Már a régi sem kellett volna ez meg aztán tényleg tök fölösleges, a férfiak gondolatait egy ötperces pornó simán összefoglalja. Na jó, ha tesznek bele focit meg sört akkor lesz az fél óra is...
A lehető legjobb ember rendezi a következő Rocky-filmetREMÉLEM GIANNA MICHAELS LESZ AZ Nem, a Rocky-ba ő sem tudna új életet...lehelni.
Megjött apuci! 2: a kritikusok kiborultak: „Huszonöt kritikus szerint borzalmas lett a film, amiben Mel Gibson macsó nagyfatert alakít.”CSAK PRÓBÁL DENIRO NYOMÁBA ÉRNI Nem baj, jön a női párja is:
Ánuszgyantázásról többet egy szót se: „Egy éve mutatták be az első részt, és máris mozikban a Rossz anyák összegányolt folytatása. Támadnak a nagymamák, aki nem tűrik a laza karácsonyt.”LESZA Na nem, megvárom vele a hétfőt.
c:c – Akár 30 évig is elketyeghet a The Walking Dead: „Mármint a franchise, amit az AMC-főnöke ezek szerint az örökkévalóságnak tervez.” – ...és aztán róla is kiderül hogy zaklatott valakit és mehet Spacey mellé kamingautolni, amúgy meg:

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2017.11.03. 17:46:46
jelen állás szerint 30 rész is sok lenne még belőle, nem 30 év...

 

VISZLÁT HÉTFŐN!

Kulcsszavak: faszkorbács

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés