2017. 12. 04.
Choose the pain, master! (dec. 4-5-6-7.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Choose the pain, master! (dec. 4-5-6-7.)

 

 

 

 

 

 

HÉTFŐ, DECEMBER 4.:
DÖMPERSTOPPER

0
Minden út munkakerülésbe vezet.

Nem ajánlott:
Cinemax, 20:00
– 2005-ben Sydney is kapott egy ízelítőt a vilkomerszkultúrból amikor egy ottani libanoni gang tábort (és életmentőket) vert egy partszakaszon amit az őslakosok (nem az abbók) nem toleráltak. A feszültségek karácsony környékén robbantak tettlegességgé, még Európában is hallani lehetett róla. Tizenegy évvel később valakik úgy gondolták, jó ötlet az összecsapások utáni hangulatról vígjátékot forgatni és abban ugyanolyan hülyének ábrázolni mindkét oldalt, mert csak paródiával lehet elsimítani az ellentéteket. Ennek érdekében kreáltak egy bandaháborús hátteret ahol mindenki egyformán korlátolt, a polkorrektség megőrzése érdekében kihagyták a bántalmazásos-nemierőszakolós eseteket is (ahogy ama a tényt is hogy mindez egy társaság műve volt, nem két riválisé). Nem folytatom: az Ausztrália bandái ugyanoda tartozik mint Kaurismaki legutóbbi mellényúlása vagy Vranik Roland Állampolgára, nem véletlen hogy nagyjából akkortájt készült ez is. A Romper Stomper a maga idejében negatívumaival együtt is hitelesebb volt, igaz azt eleve nem komédiának szánták, a Down Under-ben viszont még az amatőr megvalósítás sem tud mulatságos lenni, annyira álságos és hazug.

Ajánlott:
Kilenckor keserédes romantikázás az HBO 2-őn: egy épp megállapodó szappanopera-színész (Thomas Haden Church) legénybúcsú helyett az ismerkedéssel egybekötött alkoholizálást választja hozzá illően lúzer és írói álmokat dédelgető tanárbarátjával (Paul Giamatti). Kalifornia borvidékein aztán mindketten meg is találják álmaik asszonyait akikkel mintha nem tudnának mit kezdeni: a vőlegény rájön mennyire szánalmas ez az „utoljára végigdugom a kocsisort”-attitűd, társában pedig túl mély sebeket hagyott közelmúltbeli válása... Road trip, buddy movie – és a Kerülőutak mégsem az mert Alexander Payne ügyesen váltogat a vicces és komorabb hangulatok között, így lesz a Sideways olyan mint a jó bor azaz minden eltelt évvel egyre jobb. Nem is kell neki cégér, azaz túl sok ajánló-duma : )

Hétfő? #LESZAROM.
The Pallyween Enikő Edition, mert Mihalik Barbarát megint elnyomja a konkurrencia:
Az év ...-je – Gumicukor – Palvin Barbara egy újabb neves díjjal lett gazdagabbIt’s the Year of the LESZAROM:
micsoda dög! – Instahíradó – Palvin Barbara talán még soha nem volt ennyire szexi – Én meg még sose szartam le ennyire:
Dobó Kata és Palvin Barbara közös fotójánál ma már aligha lát szebbet – Dehogynem, azt amikor LESZAROM őket :)
Gumicukor – Szeretlek, Palvin Barbi! - Hazai celebekről szóló dalok: „Kiszel Tünde, Győzike, Berki Krisztián, Palvin Barbara és Ördög Nóra - mi a közös bennük? Hát az, hogy mindegyikükről írtak már dalt.” – ...meg az is, hogy mindegyiket LESZAROM.
Gumicukor – Palvin Barbara láthatóan kevés ruhában nyitotta meg a karácsonyi szezont: „Lefőtt a kávé, rohamos léptekben közelednek az ünnepek.”HÁT IGEN, A KARÁCSONY A PUCÉRKODÁSRÓL SZÓL LESZAROM.
Palvin Barbi meghökkentő dolgot vállalt be - csak egy videó leplezte le
LESZAROM akármi is az.
4% - instahíradó speciál – Palvin Barbara bugyiban tudatja, hogy lemerülőben a telója„FULLRA TÖLTENÉM”, LOL LESZAROM.
Palvin Barbi után itt a legforróbb magyar: „A Duna-parton forgott videó Baba Aziz idei klasszikusához. Premier.” – Heteró vagyok. LESZAROM.
blogozine – híres – Palvin Barbi lenge öltö­zet­ben a Numero magazinban: „Erotikus jégkrém evés, egy szál bőrtangás kötényben mosolygás, és dögös csipkeruha.”MIFÉLE SEKSZISTA CÍM AZ HOGY „NUMERA”?! ...és egy kis LESZAROM.
Hírek kávé mellé – Puzsér Róbert: „Palvin Barbara egy szörnyeteg”: „(...) Palvin Barbara élete egyik legvitatottabb Instagram-posztját jelentette meg (...) a modell azt írja, hogy mennyire elszomorították a Las Vegas-i események, és egyúttal megköszöni a szponzorának, hogy ők azért hoznak egy kis boldogságot a napjába. A kritizálók azt hánytorgatják fel, hogy Palvin Barbara miért használja fel ezt a tragédiát is a reklámozáshoz, és a beszólások nem csak az Instagramon gyűlnek, mert Puzsér Róbert most például a Facebookon szállt be (...).” – Könyű lenne leszarni Palvint valami erkölcsi magaslatról ha a megmondóember nem ülne le rögtön ezután dumálni egy igazi szörnyeteggel:
Pumped Gabo megvitatja az élet nagy dolgait Puzsér Róberttel: „Igaz csúcstalálkozónak minősíthető leülésnek lehet szem- és fültanúja!”TITÁNOK HARCA LESZAROM.
Nyugodtan kijelenthetjük, ez Palvin Barbara legszebb lookja – Nyugodtan kijelentem én is hogy LESZAR akarom mondani RECECE TANULJATOK MÁR MEG MAGYARUL!
Hírek délutánra: cicaharc a Szex és New York szereplői közt!: „És még: Hugh Hefner özvegye csak örökölt valamit, Palvin Barbara pedig nagyon élvez egy hamburgert.”LESZAR Ilyen még nem volt: VÉGRE ENNI LÁTJUK! <3 Csak így tovább, kicsi lány!!!
b – Így néz ki Palvin Barbi dögös dominaként latexben: „Csipkében és latexben feszít a Nero Journal hasábjain.”Nap kommentjei:

Látens Inszinuáció 2017.09.25. 21:35:25
A füleit!
Azt mutasd már meg egyszer!

népszopás 2017.09.25. 23:18:53
a nero zsurnál nem a tűzoltók lapja?


KEDD, DECEMBER 5.:
CSAJ NEM JÁR BAJ NÉLKÜL...

0
...és ökör iszik magában :)

Nem érdemes:
…bár Nate Parker nemierőszak-ügye miatt rakhatnám egyből a nemajánlottba is az Egy nemzet születését ami már címével is visszavenné az eredeti Birth of a Nationt ha nem esne át a másik oldalára ugyanannak a lónak, azaz a reverse racism kellős közepébe. Míg az originál Birth… minden újítása ellenére a legrosszabb KKK-propagandák közé tehető, addig Parker idolt farag a gyerekeket és nőket legyilkoló Nat Turnerből aki a (jelentősen újraírt) történet szerint előbb tamásbátya-szerepet töltött be az őt alkalmazó birtokon (hála szónoki képességeinek és Biblia-ismeretének), míg egyszercsak látomásai támadtak, melyek hatására (és népe szenvedéseit látva) úgy nem döntött hogy eljött a jogos elégtétel ideje. Nem kell mondanom Parker mire helyezi a hangsúlyt: Turner kegyetlenkedései eltörpülnek csodás tettei és szó szerint mártírrá válása mellett, épp csak vizet nem fakaszt a sziklából. Nem akarok túl sokat politizálni és tovább foglalkozni ezzel az amúgy elég középszerűen megcsinált „művel”, főleg hogy létrejöttének egyetlen oka a feszültségkeltés (lásd a BLM egyre vadabb tiltakozó megmozdulásait), aki büntetné vele magát az 21:25-kor megteheti az HBO-n. Tízkor megint világmegváltósdi, ezúttal a Sundance TV-n és a globális felmelegésről. A Cool It-et azért raktam ide mert a legtöbbet beszélő kutató, Björn Lomborg (bár azt híresztelik róla, de) nem tagadja az éghajlatváltozást, cserébe legalább akkora baromságot javasol megoldásként mint azok akik szerint mindez álhiszti és műprobléma: röviden szerinte a jóléti országoknak (= Európa, Amerika) le kéne mondani bizonyos előnyökről és egy zsák pénzt adni a szegényeknek környezetbarát energiákra, ezáltal a hőemelkedést egy fokkal lehetne csökkenteni és ezzel párhuzamosan a higiéniás-egészségügyi gondjaikat is nekik kéne megoldaniuk. Fontos problémákat vet fel (vízhiány, hőmérséklet,-és vízszint-változás) de nem biztos hogy jó választ ad rájuk (sőt).

Talán érdemes:
Cinemax, 20:00
– A Csajbaj angol elnevezése (Girl Flu) szójáték ami utal a madárinfluenzára, a főhősnő (Jade Pettyjohn) nevére (Bird) és persze a „szégyenre” is amibe keveredik mikor első menstruációja pont a suliban éri, osztálytársai nem is hagyják ki a kínálkozó ziccert. Anyjától (Katee Sackhoff) hiába remél felvilágosítást, ő a tipikus ráhagyós nevelést követi (azaz inkább füvezik minthogy lányával beszélgessen)... Felnövős-felelősségvállalós dráma ami még az örök különc Heather Matarazzo miatt is érdemes lehet figyelmünkre. Fél kilenckor parodisztikus főhajtás az AMC-n Jackie Chan felé amit főleg a harcművész-zsáner rajongói fognak értékelni, Steve Oedekerk ugyanis fogta az arra jellemző összes közhelyet és kifordította. A Ping-Pong: Az ököl színre lép alapja (ahogy az elvárható) egy régi sérelem (szülők megölése) amit meg kell bosszulni hosszú testi és lelki fejlődések árán, de már a jók és rosszak nevei (A Kiválasztott illetve Fájdalom Mester) gondoskodnak arról hogy egy percig ne lehessen komolyan venni. Kung-fu panda helyett tehenet (!) kapunk, lesznek egymellű nők is, ergo simán oda lehet tenni az Üsd, vágd, focizzál! meg a Pofonok földje mellé, és ez nem kis dolog.

Elon Musk / Bill Gates rovat:
Elon Musk mesterséges intelligenciája egyre félelmetesebb: „Már a sakknál és a Gónál sokkal komplexebb játékokban is legyőzi a profikat.” – ...és egyszer fejleszti az A.I.-t, máskor meg vizet prédikál ellene:
Az ördögöt idézzük meg a mesterséges intelligenciával: „Elon Musk, a Tesla és a SpaceX alapítója szerint a gondolkodó gépek veszélyesebbek, mint az atomfegyverek.” – Baz+ akkor álljatok le a projekttel, ne fejlesszétek: „A Google és a Facebook, csak hogy a legismertebbeket említsük, mind saját megoldáson dolgoznak. A Google idén januárban vásárolta fel a DeepMind nevű, brit fejlesztőcsapatot, 500 millió dollárért.” – Nem is tudom ez a DeepMind honnan ismerős nekem...ja, de.
Bill Gates pontosan tudja, mit tenne, ha hirtelen elszegényedne: „Az amerikai milliárdos egy blogposztban írta meg, hogyan tartaná fenn magát, ha napi pár száz forintból kéne megélnie.”HA HA VERY FUNNY, akkor kezdjen szépen bele és húzzon a híd alá.
Kurva Nagy Rakétát jelentett be Musk – Az a baj hogy komolyan gondolja:
Musk fellövi a Hold-turisták rakétáját: „Novemberben jön a világ legerősebb rakétája, ezzel megyünk majd a Marsra is.” – Ha csak úgy nem járunk vele mint az Utazókban :SSS
Mesterséges intelligencia = harmadik világháború: „Hát ez meg hogy jött ki? Elon Musk kiszámolta.” – Ő már csak tudja:
Ideje volna betiltani a gyilkos robotokat: „Elon Musk és Mustafa Suleyman, a Google mesterségesintelligencia-guruja is az autonóm fegyverrendszerek betiltását kéri az ENSZ-től.” – Elsőként lehetne mondjuk ezt a két embert betiltani meg hozzácsapni a harmadikat:
Bill Gates nagyon rendes, kölcsönadja az olaszoknak a da Vinci-kódexet – Tényleg milyen rendes tőle pedig AKÁR KÖZÉJÜK IS LÖVETHETETT VOLNA egyébként biztos minden este azt olvasná!!4
Elon Musk tényleg Hyperloopot épít: „Mégiscsak ő valósítja meg a saját korábbi tervét.” – Meglepődtem...NEM.
zöld intézmény – Elkészültek az első napelemes-cserép tetők: „Eddig csak a cserép fölé lehetett felszerelni. Elon Musk erre is talált megoldást.”ÉDES FASZOM, nem lehetne hogy ez a rohadék ne akarjon folyton jobbítani a világon?!
Bill Gates saját okosvárost épít – Gondolom olyat amilyet a gugli is :SSS
Elon Musk szerint Mark Zuckerberg nem tud valami sokat a mesterséges intelligenciáról: „Techmilliárdosok estek egymásnak.” – Dobják be Gates-t, adjanak nekik fegyvereket oszt’ játsszák le egymás közt :DDD


SZERDA, DECEMBER 6.:
RÉGI HÁBORÚNK...

0

...az égi homályban

Talán érdemes:
Ahogy azt megszokhattuk, a mai nap szar idővel és kevés jósággal fog ránk köszönteni, konkrétan csak egy II. VH-s történelmi darabbal nyolckor a Cinemaxon a brit és német légicsapásokról. A berlini bombázásra válaszként érkezett a londoni hogy végül mindez Angliai csata néven kulminálódva vonuljon be a históriába, ezt a valóban heroikus küzdelmet dolgozták fel ’69-ben és bő két órában – hiába, mert a jónép akkoriban a háború elfeledésén dolgozott, így a készítők nagyjából tízmilliót buktak vele dollárban. A Battle of Britaint kb. ettől kezdve volt divat fikázni de max. az újraszinronizálás miatt érdemes mert különben minden hibájával együtt valóságosabb mint CGI-légicsatás mai társai: valódi repülőket láthatunk melyeket olykor a régi pilóták vezetnek, a történelemhűség megőrzése érdekében mindkét fél véleményét kikérték (ahogy a polgárokét is akik a földön vészelték át) és mindezt a korszak óriásai tolmácsolják (többek közt Sir Laurence Olivier, Michael Caine és Ian McShane) – csak tanulhatunk belőle.

Kössz, biztonság! rovat:
Egy ausztrál nő kihívta a rendőrséget Amerikában, erre lelőtték: „A rendőrök testkamerája ki volt kapcsolva, és a kocsi kamerája sem rögzítette az eseményeket.” – Mi még nem tartunk ott, nálunk csak az azonosítók tudnak spontán leesni.
Egy kézfej nélküli férfihez riasztották a döbbent mentősöket Berlinben – A kocsijában keresték már?
A svédek szerint a kéznek a kormányon a helye – Mondom, meglesz az a kéz :)))
„I'm a legend!” – üvöltötte az őrjöngő férfi a londoni vasútállomáson, mielőtt a rendőrök áramot vezettek bele: „Egy évvel később kikerült a mindenkit veréssel fenyegető férfi leszereléséről készült videó, így már tényleg legenda lehet.” – Így lett az emberből legenda. I TOLD YOU I WAS HARDCORE!!4 négy
Lefűrészelt csövű puskával tűnt el egy miskolci mentős: „Műszakból hazament, aztán a fegyverrel el. Azóta nem látták, a családtagok aggódnak érte.” – Én inkább az esetleges áldozataiért aggódok, sorry :SSS
Romániában több ezer elítélt szabadulhat, mert nincs elég hely a börtönökben: „8 ezer rabot kéne szabadon engedni, hogy legyen annyi hely, amennyit az Emberi Jogok Európai Egyezménye előír.” – Nincs elég hely az újaknak és ezért inkább az átlagpolgárokra eresztenék a régieket az emberjogok nevében? NICE :(((
Az Interpol elfogatóparancsot adott ki a Red Bull örököse ellen: „Az energiaital feltalálójának unokája öt évvel ezelőtt gázolt halálra egy rendőrt a Ferrarijával. Azóta élvezi az életet a világban.” – Hiába, a redbull szárnyakat ad ^^


CSÜTÖRTÖK, DECEMBER 7.:
ÖLNI NEM KÖZÉPISKOLÁS FOKON

0

A család kicsi kincse.

Talán érdemes:
Fél kilenckor idei drámázás az HBO-n egy hírnevével visszaélő halivúdi celebről (Francois Arnaud) és az ő Középiskolás szeretőjéről, na meg a szülői felháborodásról amit összejövésük kivált. Túl azon hogy látszólag kritizálja az ötvenárnyalatos chick flick-eket miközben ugyanarra épít (ezért hívják a sármőrt itt is Christiannak), a High School Lovert még a rossz castingolás is sújtja: James Franco-t elpazarolják a lány apjaként, pedig sokkal jobban illene hozzá a csábító. Ugyanitt és ugyanennél a vonalnál maradva öt perccel tíz előtt sokkoló doksi: az Anya gyilkos kincse a mostani zaklatásos sztorik talán egyik legelborultabbját mutatja be. Amikor a rendőrök 2015-ben letartóztatták Gypsy Rose Blanchard-ot és barátját anyja, Dee Dee megölése miatt, egyszerűnek tűnt a felállás: mama egyszem lánya és fiúja kinyírják az egyetlen személyt aki kapcsolatuk útjába áll majd fogják a pénzt és futnak. Elkapni őket nem volt nehéz (főleg hogy mindent felraktak faszbúkra), de amit a nyomozás kiderített arra senki sem számított: kiderült hogy Gypsy-t gyakorlatilag búra alatt nevelték, mindenkivel elhitetettek róla minden mentális és fizikai betegséget, ezt pedig édesszüléje hamisított papírokkal támasztotta alá – az csak „természetes” hogy közben bántalmazta is. Aki esetleg azt kérdezné hogy ezalatt hol volt a kedves apuka, őt a majd’ tíz évvel idősebb Dee Dee még kiskamaszként fűzte be, nem is bírta sokáig a nő szociopata, néha sátánizmusba hajló viselkedését és praktikáit, később pedig gyereke anyja minden láthatási lehetőséget elvágott előle. Gypsy így lett tettes és áldozat: a sors rohadt kegyetlen játéka hogy mindössze két embert ismerhetett életében, az egyik félbolond anyja, a másik a tapasztalatlanságát kihasználó, szintén sötét lelkű barátja.

Ajánlott:
Hogy kicsiny pozitívabban záródjon a nap arról 00:25-kor Eric Bana gondoskodik a Sundance TV-n akinek egy másik arcát ismerhetjük meg az Én és a verdámból, a szenvedélyes gépkocsi-rajongót. Az alig másfél órás doksi a színész legelső autójának restaurálásáról és arról szól ahogy ezután benevez vele egy rally-ra – de emellett megjelenik egy fura viszony is amit csak a fanatikusok érthetnek: a jármű az idő múlásával mást-mást jelent tulajdonosa számára és a helyrepofozással együtt a régi emlékek is feltámadnak… Totalcar-olvasóknak kötelező ahogy Bana rajongóinak is még akkor is ha SPOILER lehet hogy a verseny után újra össze kell majd rakni vagy bontóba vontatni szegény járgányt : ( SPOILER VÉGE.

Swingerwarrógép rovat:
Swingerpár 18+ A szex az egy probléma?:
„A szexualitással foglalkozó cikkek szinte mindegyike csak azt taglalja, milyen kudarcok érhetnek és érnek minket a szexben.” – NEM a sekszben, hanem az általatok propagált partnercserés kamatyolásban. Nagy különbség, nem véletlenül nem írtátok bele a cikkbe.
Swingerpár 18+ Távolsági orgazmus: „Itt a buszon? Mi lesz ha meglátnak? Egy kicsit, sőt nagyon aggódom...” – Ugyan mit aggódsz? Vond be az utasokat a numerába, a kiskorúakat is, csinálj mindent ott és akkor amikor és ahol rádjön.
sp 18+ Két orgazmus egyszerre? – ...de csak a férfiaknak, akármit is meséltek: „Hosszú percek telnek így el, aztán a hölgyek visszatérnek hozzánk, ebbe a dimenzióba. Boldog vagyok!” – Engem nem zavar a boldogságod amíg megmarad a négy fal között... :SSSS
csetlekbotlok 18+ Mikor egy hosszú kapcsolatból egyéjszakásokba menekülsz: „Lehet-e gyógyszer?” – Mármint nektek? Igen :)
Swingerpár 18+ Szexről tabuk nélkül: „Egy mozdulat, egy szó, egy cselekedet végül is elárulja igazi jellemünket.” – ...mert swingerklubba jellemet építeni jártok. Nyilván.
sp 18+ „A csókot megtartjuk magunknak“: „Aztán a száddal odaérsz, hogy nyelveddel meg­érintsd, megízleld ajkait, akkor elfordítja a fejét.” – ...mert a swingerorgiák az intim romantikáról szólnak. Nyilván! Ja, nem:
sp 18+ Ha engem szeretsz, mással is szexelsz!: „Attól féltem, egy másik pasi jobb, több, vagy szebb lesz.” – ...aztán kiderül hogy megint csak kihasználtak és nézel mint hal a szatyorban:
Swingerpár 18+ Csak egy spricc az arcomra, és ennyi? – Nem, még ennyi se vagy: „Nem azt vártam, hogy Csongor és Tünde legyünk, csak a katarzist akartam megélni.” –Katarzis, az...nyugdíj nem kéne? :DDD Nap kommentje 1.:

kislovag55 2017.10.21. 08:42:03
"Megkérdezi, számba élvezhet-e, mire én persze, bólintok rá"
Nemibetegségekről halottatok? Szerintem ez rosszabb mint egy meleg szauna, ott legalább tisztában vannak a kockázatokkal...
Jó lenne ha egy kicsit azt is megvilágítanátok itt a nyálcsorgató tömegnek hogy milyen árnyoldalai vannak a swingeréletnek, meg hogy milyen sűrűn jártok nemibeteg (HIV, hepa, szifi stb) szűrésre a karolinába.

Ébredő18+ A harapás szexi, vagy beteg?: „Ennek is van neve, odaxelagniának hívják.” – ...és a veszett kutyák 100%-a érintett benne.
stopstd – Randiappok miatt több a nemi beteg?: „Szexpartnert találni manapság nem bonyolultabb, mint egy pizzarendelés.” – Nem az a vicc hogy szerintük nincs összefüggés hanem hogy háborús hősnek állítják be magukat:
Ébredő szex18+ Ki kéne tüntetni azokat, akik nemi betegség szűrésre járnakÉDES FASZOM! Kossuth-díjat nem akartok mellé?! Nap kommentje 2.:

Márcy 2017.06.28. 10:35:57
Mondjuk talán azért mert akinek fix partnere van aki nem d.g össze vissza mindenkivel annak meg sem fordul a fejében a nemi betegség, párommal 9 éve vagyunk együtt nem használunk gumit de mivel nem úgy váltunk partnert mint más bugyit ezért a 9 év alatt egyetlen egyszer sem volt semmi gond amiért gondozóba kellett volna menni. Aki sűrűn jár oda azért nézik k.rvának mert valószínűleg az is, aki röptében a legyet is, és bárkivel lefekszik akinek farok van a lába között.

VISZLÁT SZOMBATON!

Kulcsszavak: LESZAROM

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés