2017. 12. 25.
Mit, hol, merre Karácsonykor? (dec. 25-26-27-28.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Mit, hol, merre Karácsonykor? (dec. 25-26-27-28.)

 

 

 

 

 

 

HÉTFŐ, DECEMBER 25.:
A HÁROMHUSZAS BUSZ...

0

...messze van a fáracsavarodástól.

Talán érdemes:
22:25-kor
egy naiv, de szerethető tévéfilm az M3-on Dajka Margittal aki megelőlegezi későbbi Bors nénis alakítását: itt Zsófinak hívják, falun él és a maga nyugis ritmusában oldja meg a rohanó világ gondjait míg a háztájiból és sütögetésből származó jövedelmére szemet nem vet két tolvaj. Talán nem nagy spoiler hogy a vége hepiend lesz, ellentétben a valósággal ahol sajnos se a jogászokat (Major Tamás), se a bunkókat (Madaras József) nem tartja vissza egy Fekete macska, lásd a hétesi néni esetét és akkor evezzünk is ünnepibb vizekre: a retekklubbon 22:35-től egyszerhasználatos rom.kom. amiben az iskola lúzerében, egy azóta megszépült rút kiskacsa típusú csajban támad fel a régi ellenszenv fő gyötrője, az osztály boszorkánya iránt amikor kiderül, ő testvére menyasszony-jelöltje. A helyzetet tovább mérgesíti hogy a bullying a két család között nemzedékek óta „hagyomány” így nem csak a férj tesója, de anyjuk (Jamie Lee Curtis) is kap egy rég nem látott, utált ismerőst (Sigourney Weaver) akinek láttán felkiálthat hogy basszus, Már megint Te! Éles váltás: 23:00-kor monstre hosszúságú húszéves bibliai eposz első fejezete a Dunán impozáns gárdával Mózes életéből. A népét rabszolgaságból sivatagi szabadságba vezető, Tízparancsolatot lehozó prófétát Sir Ben Kingsley alakítja, Christopher Lee itt is főgonosz (ő a fáraó), David Suchet-t pedig szokatlan lesz nem gyilkossági ügyekben nyomozva látni. Én minden vallásos darabnak örülök, de miért pont most jutott eszükbe leadni? Mindegy, addig nézzük amíg Ferenc pápa át nem írja a Miatyánk után a sziklába vésett törvényeket is... 00:30-kor az RTL Gold is beszáll a greatest story ever told-ba egy ugyancsak tutiramenéssel de nekem több kell mint a Ben Hur ismétlése hogy feledtessék az egészéves pumpedgabós népbutítást.

Nem érdemes:
A hétvégén említettem hogy nem egyszer sújtanak minket Frédi és Béni-alázásokkal, nos valóban lesz még részünk legalább egy kőkorszaki buliban ami arra lesz bizonyíték hogy még a régi rajzolók is mellé tudtak nyúlni. A Mondj nemet! subtitle miatt akár ma is csinálhatták volna a #metoo-ról, de nem, ez egy anti-drog különkiadás ami húsz percben az összes felvilágosítás-közhelyet elsüti, majdnem olyan abszurd mintha a sekszuális zaklatás panda közölné velünk hogy A DROG ROSSZ, ÉRTEM? Ráadásul a cím is csalóka, a hangsúly a két szaki gyerekein van akik Michael Jackstone-koncertre akarnak menni és az idősebb, már junkie srácok mindent megtesznek hogy elrontsák őket, amikor ez nem sikerül, akkor a nyerési esélyeiket furkálják. A TV2 szerint jó ötlet volt műsorra tűzni, de még ők sem kockáztatták hogy koraestére tegyék, így csak a mazochisták és megszállott rajongók fogják fölvenni hajnali 03:20-kor.

Modern karácsony? #LESZAROM!
Irigykedjen nagyon gazdag gyerekek nagyon gazdag karácsonyára! – Az irigység árt a szépségnek úgyhogy inkább csak LESZAROM.
Valaki épp karácsonykor lett milliomos: 845 millió forinttal gazdagodott – Ha nem ad belőle nekem akkor őt is LESZAROM.
Itt van György herceg és Sarolta hercegnő idei karácsonyi fotója – LESZAROM.
Demi Lovato 18+-os leszbishow-val kíván boldog karácsonyt: „A Jingle Ball nevű koncertsorozat részeként Miami tizenéveseinek mutatott be néhány olyan pozitúrát a színpadon, amihez két lány kell.”HOGY MEGNŐTT TÖRPILLA, LOL LESZAROM.
ünnepi hangulat – Pornós tinianyu sztriptíz-bárban előkarácsonyozottMERT A KARÁCSONY KÖZTUDOTTAN ERRŐL SZÓL LESZAROM. Wait, a challenger appears:
jön a karácsony – Plavin Barbara erotikus rúdtáncolni is tud – Ti viszont még mindig nem tudtok helyesen írni ("Plavin"), Enikő meg nem annyira jó rúdtáncos hogy ebből tartsa fönn magát, szóval MARADJON INKÁBB A MODELLKEDÉSNÉL LESZAROM.
Stella Maxwell is megérkezett a szexi karácsonyi naptárba: „Palvin Barbara barátnője egy fehérneműben biciklizik és eszi a jégkrémet.”JÉGKRÉMET TÉLEN? NORMÁLIS?! LESZAROM.
Gumicukor – Palvin vicces pulcsiban és erős dekoltázzsal karácsonyi bulizott: „Sajnos nem itthon, hanem Los Angelesben.”„ERŐS DEKOLTÁZS”?! HA HA VERY FUNNY! LESZAROM.
:DDD - Gumicukor -  Bódi Sylvi egyszál bugyiban, homokban fekve kíván boldog karácsonytMEGINT VALAKI AKI TUDJA MIT KELL ÜNNEPELNI akarom mondani LESZA Wait, a challenger appears:
Paris Hilton apró bikiniben ünnepelt: „A Karib-tengernél napozik karácsonykor.”LESZAR Remélem a helyi kalózok majd kezelésbe veszik, minden másra ott a Nap unrelated kommentje egy évvel ezelőttről:

 

KEDD, DECEMBER 26.:
SEGÍTSÉG A KOSZBAN

0

Így te is magadonkívül leszel.

Talán érdemes:
Viszonyítási alapnak a TV2-őn 18:50-kor még egy Hupikék törpikék-epizód hogy lássuk, a minap adott Elveszett falu nem olyan rossz, sőt. Az első egészestés törpfilmet még évekkel ezelőtt lealáztam és bizony a 2013-as 2. rész is gyengén muzsikál még úgy is hogy ebben (a Demi Lovatóhoz hasonlóan inkább testével mint hangjával érvényesülő) Katy Perry domborítja Törpillát. Őt rabolja el a gonosz Hókuszpók aki itt Frankenstein módjára a maga homonkuluszát hozná létre ízesítőnek a valódi törpök helyett de mint kiderül, még a másolathoz is kell némi original source – sőt szósz, amit a legcsábosabb aprajafalviból szeretne kinyerni – és mindezt Párizsban, hogy ott bizonyítsa be, ő a legnagyobb varázsló a földkerekségen. Ugyanitt maradva 23:20-kor Adam Sandlerrel súlyosbított „vígjáték”. A Segítség, karácsony! max. azoknak jöhet be akiknek kimaradt Jean-Marie Poiré originálja amihez Nora Ephron hozzányúlt. Egy öngyilkosokat lebeszélő segélyvonal üzemeltetőjére (Steve Martin) pont a Szeretet Ünnepén ömlik csőstül minden rossz az őt elhagyó csajától kezdve vállalkozásának csődjéig, de legalább így ő(k) is megérti(k) miért pont ekkor ugrik meg az öngyilkossági kísérletek száma... Szintén Káosz karácsonyra lesz az ajándéka 22:55-kor azoknak akik a retekklubbot választják, itt négy nemzedék közös vacsorája hozza el az említett bizonyosat. Mondjuk ez előre volt kódolva ha a szülők akkora elvárásokat támasztanak gyerekeik felé hogy az egyik lány – miután még mindig nem ment férjhez – egy idegen pasast kér meg, tegyen úgy mintha házasok lennének. Ahogy a legtöbb sok szálon futó family disfunction movie, ez is hosszabb a kelleténél, de a Repülős Gizi-wannabe lánytestvért játszó Marisa Tomei és a papát alakító John Goodman miatt esetleg belekukkantok. Legyen valami ismétlés is a végére: nyolckor Richard Pryor és Gene Wilder vonulnak a rácsok mögé az AMC-n egy kis Dutyi dili kedvéért, éjfélkor pedig Spielberg ’82-es kasszarobbantása, E.T. a földönkívüli vár minket a Viasat3-on ami Erika Eleniak egyik korai feltűnése miatt is érdekes lehet, ja és mindeközben folytatódik Mózes története is 23:25-kor a Duna TV-n.

Friss hírek karácsonykor:
Ilyen egy korszerű karácsonyi ajándék: egy hét alatt félmillió követőt szerzett apja Instagramjának egy 19 éves lány – És? Attól jobb lett neki?
kötőszó – Fura félreértések Jézus születése körül: „Nem születhetett istállóban, hiszen olyanjuk nem volt a betlehemieknek.” – Majd Ferenc pápa megmondja, ő ezt is biztos jobban tudja.
Pornófilmet forgattak több eperjesi templomban – Gondolom a következő részt egy mecsetben fogják. Ja nem, csak a keresztényeket szabad alázni még Karácsonykor is.
Ez a férj közel 600 ezer forintnyi összegért kelt el az eBay-en: „A felesége próbált megszabadulni tőle ilyen módon. A leírásban azt írta, hogy dolgos férfi, de nem szereti a karácsonyt.” – Bezzeg ha a férje akarta volna eladni ugyanezzel az indokkal...
Asztahűha – Karácsony? Van még olyan?: „Ülnek a hitelből látványosan vett falméretű tévéik előtt halászlevet szürcsölve.” – Jaja, ilyenek ezek a magyarok!44 Még szerencse hogy itt vagy nekünk te!!!!44 négy
Egy amerikai tini lemészárolta a barátnője szüleit, mert neonácinak hitték, és el akarták választani a lánytól: „Karácsony előtt lőtte agyon a szülőket.” – Ezzel akarta bizonyítani hogy nem neonáci? Neki sem erőssége a gondolkodás...
Egy repülő meg karácsonyfát rajzolt Németország fölé ünnepi hangulatában – És végül mibe repült bele? Hegybe vagy felhőkarcolóba?
és tényleg – élet – Nem minden gyerek örül a Mikulásnak – Gyerekkoromban én is féltem tőle mert mindig rossz voltam :SSS
Jelnyelven mutatta a szüleinek a Mikulás ölében ülő gyerek, hogy para van – Lehetett volna nagyobb is:
Nagyon ráijesztett a kisgyerekekre egy román Mikulás: „Bottal fenyített egy ötéves gyereket, aki halálra rémült. Az ügyben eljárás indult.” – Lehet azt hitte már busójárás van.
Mikulások lepték el Velencét – Értem én hogy klímamigránsok de AZABAJ HOGY NEM HOZTAK SEMMIT remélem a parti őrség már visszavitte őket LÍBIÁBA az Északi Sarkra!
b1 blog – Akcióban a csendes ellenállás: „Ráfújták a TEK páncélosára, hogy „Szégyen“.” – ...angolul, mert ilyenek ezek a magyar ellenállók. Bizony mekkora „szégyen” hogy páncélosokkal kell védeni a karácsonyi vásárokat! Gondolom ha nem lenne ott egy rendőr sem akkor meg az lenne a baj, és ha elkapták volna a kocsit kidekorálót akkor tele lenne vele a média hogy mekkora diktatúra van...
 

SZERDA, DECEMBER 27.:
TORZSÁK HARCA

0

A hencegő és a koholt vádak.

Talán érdemes:
A retekklubbon
egy családkompatibilis dizni-vígjáték 19:10-kor amiben rövid időn belül másodjára láthatjuk a régmúlt (vagy esetünkben a mese) és a modern ütközését (lásd a Navigatort december 17-én). A Bűbájos hercegnőt (Amy Adams) a lilaködös álomból-rózsaszín eljegyzéséből a mai nyújorkba veti a balsors (pontosabban választottja mostohaanyja), ő pedig a kezdeti sokk után lassan lábra áll. Ebben nagy segítségére van egy válóperes ügyvéd (SEJTETTEM!!!), cserébe a princessz foglalkozik a lányával (ezzel a szakmával nem is lehet párban élni) – ám mintha megirigyelnék boldogulását, a Nagy Almába látogat régi szerelme (James Marsden) és a száműzetéséért felelős királynő (Susan Sarandon) is... Nem az Enchanted az első élőszereplős-animációs kultúrkarambol (lásd még: Cool World, Who Framed Roger Rabbit) de a leckét felmondja és mentes a stúdióra egyébként jellemző agendáktól is. A rivális kanálison (TV2) jóval később (02:25-kor) jóval súlyosabb szórakozás: a Toxinban egy elszabadult vírus vakcináját keresik jó gagyin (belógó mikrofonok, hülye forgatókönyv tele ordító logikátlanságokkal). Nem akkora fail hogy kult lehessen belőle, nem lep meg hogy Vinnie Jones elvállalta, az viszont igen hogy Danny Glover is. Ugyanitt maradva még később (hajnali háromnegyed négykor, ez nem lehet igaz) egy 2009-es, de ma is szomorúan aktuális doksi Forgács Pétertől, Másik János és Cserepes Károly zenéjével. A Hunky Blues az amerikai álomba kivándorolt első magyar emigránsokról szól akik a XIX. század végén és a XX. elején költöztek át a Nagy Leves túloldalára, gyakran mindent hátrahagyva és kockáztatva hogy végül gyerekeiknek jobb jusson. Majdnem ugyanilyen kései/korai időpontban (03:00) ír horroretűd a Cinemaxon. A Blight az Ördögűzőt és a többi démoni megszállásos opust keresztezi némi Wicker Man-feelinggel (kis sziget elzárt közösségében, egy terhes nőből kell kiűzni a gonoszt) kevesebb pénzből mint amennyiből a Toxin készülhetett, de nála sokkal jobban.

Bitcoin rovat:
Bitcoin: kitört a digitális aranyláz?: „De egy digitális aranynak nem tesz jót a szabályozók várható szigora. És az sem, hogy értéke őrült szeszélyt mutat.” – „Érték”, LOL.
A bitcoin több áramot fogyaszt, mint egész Magyarország: „A világ 159 országa is elvan kevesebb energiával.” – Az alábbi hír után már ez is érthető:
A fiúk a bitcoinbányában dolgoznak: „A világ legnagyobb bitcoinfarmján Kínában 25 ezer számítógép napi 70 millió forintnyi virtuális pénzt termel. A helyieknek itt karbantartónak lenni minden álommelók netovábbja.” – Gondolom egész nap megy a virtuálseksz amiért virtuális pénzzel fizetnek.
Beteszel 250 forintot, hat év múlva kidob 5 milliót, mi az?: „Az évezred befektetése, a 20. századi pénzrendszer lebontása, vagy a történelem legnagyobb pilótajátéka? Ezer embert milliárdossá tettek a kriptovaluták, de sokan összeomlással riogatnak.” – ...de még az is tiszta nyereség lesz, megírta a négynégynégy:
Még ha ki is pukkad a bitcoinlufi, a mögötte rejlő technika elhozhatja az új digitális korszakot – Én is attól félek :SSS – „A bitcoin egy-két éve még nevetség tárgya volt, ma már kormányok tiltják, és a legnagyobb bankok kacérkodnak vele. Az értékét egy év alatt megtízszerező kriptovaluta akármikor bedőlhet, de a mögötte rejlő technológia olyan jelentőségű változást hozhat az életünkben, amilyet az internet a kilencvenes években.” – ...és ahogy abban, itt is csak az egyenlőbbeknek osztottak lapot:
Venezuela megcsinálja a saját bitcoinját: „Petro néven kriptovalutát indít az összeomlott gazdaságú ország. Az ellenzék csak röhög az elnök bejelentésén.” – ...de csak mert azóta új s még újabb kriptovaluták léptek színre:
Hihetetlenül erősen indult az új bitcoin: „Alig két nap alatt lett a harmadik legerősebb kriptopénz. 24 óra alatt 108%-ot erősödött.” – Erre is megvan a magyarázat:
Piramisjáték-szerű BitCoin-klón robbant be Magyarországra: „Sok behülyítés esetén nagy haszont ígér.” – Szóval elismeritek hogy piramisjáték? Nincs is több kérdésem...
Fenekestül felforgathatja a pénzvilágot a bitcoin riválisa: „Kilengések és soha nem látott piaci érdeklődés övezi a kriptovalutákat. A háttértechnológia megreformálhatja a digitális gazdaságot, amire a nagyvállalatok és bankok is kezdenek rájönni. Fantomérmék, blokkláncok és okosszerződések jelentik az üzleti élet jövőjét?”
kripto – Ripple - Valóban a Bitcoin versenytársa?: „A Ripple tranzakciós ideje átlagosan 3,7 másodpercet vesz igénybe és az összes létrehozott XRP száma 100 milliárd.”
Feltalálták a zöldebb, energiatakarékosabb Bitcoint: „A BitTorrent megalkotója szerint a digitális pénzzel kapcsolatos tranzakciók irdatlan sok elektromos energiát fogyasztanak és ez lehetne másképp.”Wait, a challenger appears:
Ha úgyis lopsz, mi is használnánk a gépedet: „A Pirate Bay kriptovaluta-bányászatra használja a számítógépünket. Ez itt a reklám helye?” – Igen, bár eredetileg nem reklámozták:
A mi gépeink dolgoztatásával gazdagodnak a kiberbűnözök: „Két frissen felfedezett zombihálózat digitális pénzt bányászott a megtámadott felhasználók gépein.”
Kripto mi?: „A kriptovalutának ma Paris Hilton és Jamie Foxx a reklámarcai, de a több milliárd dolláros piac bármelyik pillanatban összeomolhat.” – Nem is tudom mi jut erről eszembe. Ja de, az amikor két másik levitézlett celebbel, Ed McMahonnal és MC Hammerrel népszerüsítették hogy mindenki szabaduljon meg az aranytól.
Vallott a korábbi alkalmazott: Elon Musk állhat a Bitcoin mögött: „Satoshi Nakamoto=Elon Musk?” – Á, az igazság ennél sokkal prózaibb:
Gigászi csalás lehetett a bitcoin szárnyalása mögött...meg az Iszlám Állam háborúja :SSS
Rekordon a bitcoin, összeomolhat a virtuális pénzek piaca: „Az újonnan csatlakozók sikertelensége lehet a nagyok veszte.” – ...ahogy a klasszikus pilóta/piramisjátékoknál szokás ^^
Mélyrepülésben a Bitcoin árfolyamaMUHAHA, AZT REMÉLEM IS!!„24 óra alatt zuhant az értéke 36,3 százalékot.”KEVÉS.
Mobillal lopják a bitcoint és az ethert: „Hekkerek rájöttek, hogyan tudják a könnyen megszerezni mások digitális valutáját.”
Szemérmetlenül lopják a digitális pénzt: „A pénz jövője lehet az Ethereum, de most úgy lopják, mintha levegőbe szórnánk bankjegyeket.” – ...és az okosok azóta előálltak a megoldással: be kell tiltani a „rendes” pénzt:
pénz beszél – Internet jelentőségű találmány lehet az Ethereum: „Ha a kőpénzek rendszerét blokkláncra tesszük, akkor a bitcoinhoz jutunk.” – ....avagy megint valamit a „konteóldalakon” előbb pedzegettek, konkrétan az Idők Jelein. Minden másra ott a Nap kommentje:

kasza003 2017.07.20 10:57:34
Az örökmozgó ma még nem működik jól, és lehetséges, hogy még hosszú ideig nem is fog. De ha egyszer valóban elkészül, akkor ...
 

CSÜTÖRTÖK, DECEMBER 28.:
TE VAGY A TÉNY AZ ÉV MINDEN SZAKÁBAN.

0

Hé, Zeusz egy humanista volt?

Nem érdemes:
Fél kilenckor kihagyható német rom.kom. az HBO-n nemkicsit FASZKORBÁCS!-gyanús elnevezéssel. A Szerelmes SMS utal a sajátos módszerre is amivel a barátját vesztett nő búcsúzni akarna elhunyt szerelmétől: üzeneteket küld az éterbe, hiszen a szám már inaktív...gondolja ő, de az igazi bubusok tudják, ez az első kihagyhatatlan ziccer, már van egy új tulajdonos aki szeretne többet tudni az ismeretlenről aki hülyeségekkel bombázza... Másfél óra elég lett volna belőle (mondjuk én akkor sem nézném), 105 perc azonban még a jóból is sok lenne, nemhogy ebből.
Retekklubb, 00:30 – Nem is olyan rég ezerrel fikázta mindenki az Egyiptom isteneit, megfeledkezve arról hogy Tarsem Singh 2011-ben a görögökkel is eljátszotta ugyanezt a Halhatatlanok által (amit könnyű összetéveszteni Enki Bilal azonos elnevezésű munkájával). A titánok legyőzése után az Olümposz urainak regnálását Hyperion (Mickey Rourke) fenyegeti aki LONGINUS LÁNDZSÁJÁT az epiruszi íjat kajtatja hogy azzal vegye át a helyüket de mikor Thézeusz (Henry Cavill) anyját megöli, szerez egy életreszóló ellenséget... Singh a legelső rendezői esélyt kapott klipesek egyike volt és már a The Cell-nél feltűnt hogy a mesélésnél több érzéke van a látványhoz, de arra senki nem volt felkészülve mennyire szabadon kezeli a mitológiát: a hősök és istenek nevei csak ürügyként szolgálnak az egydimenziós karaktereknek, semmi közük nincs azokhoz akikről elnevezték őket. Ennél már csak a polkorrektsége szánalmasabb (és emiatt is a Gods of Egypt mellé tehető): szerinte Hellászban hemzsegtek az indiaiak és a feketék.

Talán érdemes:
DIGI Film, 20:00 – Az örökbefogadott kislányokkal csak a baj van ahogy azt minden rendes horrorfanatikus megmondhatja, de a világítótorony-őröknek úgy látszik nincs elég szabadidejük mozizásra és a talált dolgokat sem szokták leadni, így eshet meg hogy mikor egy I. VH-s háborús veterán és barátnője kihalásznak egy hajótörött gyereket, úgy döntenek, megtartják – csak azt hagyják ki a számításból hogy bár az apja meghalt, az anyja még él és keresi, azaz a Fény az ócean felettben nem az ijesztgetés hanem a dráma dominál, Rachel Weisz kedvéért lecsekkolom. Ugyanabban az időben a Cinemaxon két, önállóan elég átlagos művész szeretné kideríteni vajon együtt többre jutnak-e. A Zenész és a humorista ezer éve nem látta egymást, az első épp karrierje tetőzése előtt áll, a másik már jó ideje csak küszködik amikor haverja felkéri, legyen ő az „előzenekar”...

Kis hírek a nagyvilágból:
15 késszúrás okozta a svéd újságírónő rejtélyes halálát:
„Halála előtt megkínozta Kim Wallt a dán tengeralattjáró-tulajdonos.” – ...de ha valakit tizenötször megszúrnak, abban mi a „rejtélyes”? És miért nincs már villamosszékben az az egy ember aki ezt elkövethette?
Lefejezős videót találtak a svéd újságírót tengerbe dobó feltaláló gépén: „Peter Madsen továbbra is arról beszél, hogy csak baleset volt.” – Ja, a nő tizenötször beledőlt egy késbe, SEEMS LEGIT. Mennyit fizethetett, hogy kimossa a média?...
Videókat találtak nők meggyilkolásáról a svéd újságírónő gyilkosánál: „Összeszurkálták és szétfűrészelték a svéd újságírónőt, de a dán feltaláló múltja is sötét.” – Lefejezős videók, nők megölését megörökítő videók...úgy látszik nem fizetett eleget („sötét múlt”), vagy van ami már a híresen toleráns svéd/dán igazságügynek is sok :DDD
A német Wolfeinsteinből kicenzúrázták Hitlert – ...de gondolom Trump maradhatott.
Szombaton végre kiderülhet, hogy mégis lapos a Föld: „Mike Hughes saját készítésű rakétájával emelkedik a magasba, hogy bebízonyítsa – ha egyáltalán túléli –: a Föld korong alakú.”PEDIG NEM IS, HANEM BANÁN ALAKÚ Én támogatom hogy felszálljon, win-win situation lesz akár túléli, akár nem.
Nem szállhat fel gőzmeghajtású rakétájával a laposföld-hívő, mert lerobbant a kilövőállás, és nincs engedélye sem: „De a tervéről nem tett le: a maga eszkábálta járművel felrepül az űrbe, és onnan lefényképezi a Földet, bizonyítva, hogy az lapos.” – Nem baj, imám még mindig lehet belőle. Ha már itt tartunk:
Egy török imám szerint a szakáll nélküli férfiakat össze lehet keverni a nőkkel – Ő már csak tudja <3
Nyilvánosan ítéltek halálra tíz embert egy kínai stadionban: „Több ezer néző előtt hozták meg az ítéletet, amit aztán végre is hajtottak. Sokan a mobiljukkal filmeztek.” – Na ez az igazi chinese democracy :SSS
Megrótta a Kínai Kommunista Párt az öngyilkos tábornokot: „Mégis hogy merte megsérteni a pártfegyelmet?” – Ítéljék el és végezzék ki :DDD
Ian McKellen: Mindennapos volt a szerepekért lefeküdni a rendezővel: „Oxfordon kérdezték A Gyűrűk Ura-filmek Gandalfját a szexuális zaklatási botrányokról.” – Neki is le kellett feküdnie? Még a végén megsajnálom a zaklatókat. Ja nem, de azóta új szinten pörög a míítúú, nem elég hogy Matt Damon nem volt elég határozott és ezért bűnhődnie kell, de már a női kollégák sincsenek biztonságban:
Rose McGowan beszólt Meryl Streepnek, mert fekete ruhában tiltakozna a zaklatások ellen a Golden Globe-gálán: „A néma tiltakozást álszentnek tartja, szerinte épp az akciót tervező színésznő némasága a probléma.” – Ha már álszentség, akkor Nap kommentje:

0

VISZLÁT HAMAROSAN!


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés