2017. 12. 30.
Mit, hol, merre az Újév küszöbén? (dec. 30-31.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Mit, hol, merre az Újév küszöbén? (dec. 30-31.)

 

 

 

 

 

 

SZOMBAT, DECEMBER 30.:
BETTER THAN THE MIDDLE.

0

Az ott egy csomag pénz a zsebedben vagy csak örülsz hogy látsz?

Nem érdemes:
23:00-kor romantikus drámának álcázott, Apple,- és egyéb reklámokkal súlyosbított LGBT+ agendanyomatás az HBO 2-őn: egy megözvegyült feleség (Susan Sarandon) az angyalok városában lánya nyakába varrja magát és problémáit pár évvel férje halála után. Ez már magában elég idegesítő volna, de úgy hogy a Meddler-ben mindenki ájfónon-ájpeden-mekbúkon pötyög (Sarandon rögtön az elején kiselőadást tart a boltban a nagy tárhelyek előnyeiről) és hogy az anyuka szája be nem áll, kezdünk arra gyanakodni hogy a férj esetleg öngyilkosságba menekült, de nyugi, mi is közel leszünk hozzá ha ezt választjuk.

Talán érdemes:
...de csak ha elviseljük Zach Galifianakis-t és az „igaz történeteket” mert a Lángelmék egyikben sem szűkölködik. Egy biztonsági őr éli a becsületes bolondok életét: fuvarozza a gazdagok pénzét, otthonként szolgáló lakókocsijában egy tökbuta menyasszony várja, érthető ha inkább menőzik a semmire munkatársnőjénél (Kristen Wiig). Plátói vonzalmát végül azzal szeretné MEGPOCSÉKOLNI megpecsételni hogy részt vállal a csaj barátja (és annak felesége) által kiötlött rablásban. A rettentően ostoba terv meglepően jól sül el, uszkve tizenhétmillát szakítanak – amit az Őszinte Szerelem nevében emberünk egy az egyben a „csaja” és haverja gondjaira bíz, ő meg – egyezségüknek megfelelően – párezer dolcsival az alsógatyájában inkognitóba vonul, nem sejtve hogy bűntársai közben felélik az ő részét is. Nem azzal van bajom hogy komédiának forgatták, hanem hogy milyennek: gondolom arra tippeltek hogy a white trash lúzerekhez a vécéhumor illik a leginkább, plusz kötelező jelleggel becastingolták az ugyanabban az évben (2016) készült női Szellemirtók háromnegyedét (akkor még nem sejtve mekkora bukta lesz), ezzel együtt is a Ghantt-et üldöző, az ötletgazda által felfogadott bérgyilkos (Jason Sudeikis) a legjobb benne. Ha el tudunk vonatkoztatni attól hogy megint Amerika hülyéinek ábrázolják a délieket akkor kilenckor vár minket a retekklubb. Ugyanitt maradva, ugyanennek a közönségnek szólhat háromnegyed kettőkor a Balkán Kobra is ami ugyan színházi felvétel de nem a szofisztikáltabbak közül való. Ivan Kušan olyasmi hatásra vadászhatott mint Kusturica csak a délszláv válságot kellett felcserélnie a belgrádi forradalommal, de a lényeg maradt ugyanaz a vérbő, pörgős(nek szánt) tempó magányos nőre hajtó macsók kakaskodásával, zavarosban halászó, piától energetizálódó „vállalkozókkal”. Más. Woody Allen nem tudja abbahagyni, mintha percenként adná ki keze közül az egykaptafára készült fércmunkákat és 21:25-kor ezek közül kapunk egyet a Duna TV-n. A Café Society a ’30-as években hozza a szokásos felállást: egy jólmenő halivúdi producer-nagybácsi mellé beugrik kisegíteni unokaöccse és egyből belezúg a főnöke titkárnőjébe akinek már van pasija – és minő véletlen, pont a munkaadó nagybátyó az... Ami pozitívum az a korhű díszletek, minden más úgy felejthető ahogy van.

A seksz, a szipu rovat – újévi kiadás:
Miközben halomra veszik a Viagrát, egy bába szexstopért könyörög – Szerintem inkább óvszerhasználatért könyörögjön. Seksz =/= automatikus gyerekáldás...
Folyamatos kanosságra panaszkodnak egy ír falu lakói: „Arra fogják az állandó felajzottságot, hogy náluk gyártják a Vigarát.” – Hú, a Vigara az tényleg nagyon kanossá tesz!!4 Hűtsék is le magukat ezek az írek a Viagara-vízesésben a falujuk határában! LOL!
Szex várandósság alatt és azután: „a jó gyerek szereti az apját, és helyet hagy neki” – Ugyanúgy hányingerem van ettől mint a seksz közben szoptató vloggertől :SSS
Nemzeti kincs lett Sade márki pornográf regénye – Tényleg? A Sariatanács is rábólintott már? LOL!!4
one more drink, lacikám? – Hírességek, akik nem isznak – Nekem egy se jut eszembe, mondjuk már nem is az első pohárnál tartok ^^
Alkohol nélkül is élvezhető az ünnep: „Sikerrel zárult az emberkísérlet.” – Errre inni is kell, persze nem akárhogy:
Hétszer akkora lett a borospohár, mint régen: „Az 1700-as években még alig több mint egy felest töltöttek a pohárba, ma már akár fél liter is lehet egy adag.”JOBBANTELJESÍTÉS VAN!!! EGÉSSÉG!!!!4 négy Mindeközben Mexikó másban teljesít jobban:
Rekordszámú gyilkosság miatt indult nyomozás idén Mexikóban: „A 23 ezres szám kellemetlenül érintheti Nieto elnököt, aki jövőre újra indulna a posztért.” – Ne aggódjon elnöKúr, a bandatagok mind önre fognak majd szavazni :DDD
A mexikói Facebook-sztár elküldte a picsába az egyik legbrutálisabb drogkartell vezetőjét, és azt üzente, egy bárban várja őket, ahova el is mentek, és 15 golyóval kivégezték – Őt legalább nem hagyták függőben:
Autópályafelüljárókra akasztott emberek fogadták a turistákat Mexikó nyugati partvidékén: „Három különböző hídra lógattak fel hat embert, minden bizonnyal a drogkartellek.” – Vagy a turisták. Ja nem.
A PayPal-alapító milliárdos Peter Thiel is beszállt az európai varázsgombabizniszbe: „Az amerikai állam után a magánszektor is lát fantáziát a pszichedelikus anyagokkal való kísérletezésben. Ezúttal azonban nem a katonák megvadítása, hanem a depresszió kezelése a cél. Egy brit magáncég 400 európai páciensen tesztelné a pszichedelikumok hatásait.” – Tesztelje saját magán vagy az amerikai kontinensen. Ja nem, ott már sikerrel járt a népbutítási kampány:
A kanadaiak már majdnem annyit költenek fűre, mint borra: „Pedig még nem is legális a marihuána, csak jövőre lesz az.” – ...és ahol már legális, ott látszik is az eredménye:
Egyre több terhes nő szív marihuánát: „Amerikában a 24 év alatti várandós nőknél 20% körül van ez az arány, és meredeken nő.”DEHÁT TI EZT AKARTÁTOK, EZT NÉPSZERŰSÍTETTÉTEK! TESSÉK SZÉPEN ÖRÜLNI NEKI!!4!444 négy
A WHO szerint semmilyen közegézségügyi veszélye sincs az orvosi marihuánánakRIP WHO, NÉHA SZERETTEM A ZENÉJÉT„Az Egészségügyi Világszervezet szerint nem szabadna visszatartani a gyógyszert a betegektől.” – Ha valakinek lettek volna még kétségei a mostani drogpropaganda felől, ezután biztos nem lesznek :(((
Egy félmeztelen nő el akarta ragadni a Jézuskát a Szent Péter térről: „Az aktivista a betlehemi szoborra pályázott, közben azt kiabálta, hogy "Isten nő". Tippeljenek, meddig jutott!” – Túl sokáig, nem baj, gondolom a Kába-kővel is megpróbálja majd ugyanezt. Ja, nem. Amúgy miért van az hogy a feministák-sátánisták még kétezertízben sem tudnak leszakadni rólunk és folyton jobban kell tudniuk mindent, lásd:
újra meg újra – A Mikulás története közel sem csupa móka: „Az igazi, "oldszkúl" Mikulás kicsit sem hasonlít egy kövér, pocakos, szakállas vénemberre.” – És? Ki nem szarja le amíg ajándékokat hoz nekünk? :)
újra meg újra - pornó - Elpornózott társadalom: „Kitalálod, mi az, ami pornó hatására összemegy?” – Igen: a szerző agya, tanúsítja ezt az irománya is. ÉDES FASZOM, hova jut a világ! Egy deklaráltan sátánista blogban (tudjátok, erkölcstelenség, feketemise, ostya-gyalázás, állatkínzás, pucér nénik, stb.), pont ahol korábban a keresztény seksz-felfogást kritizálták, ott pofáznak a pornó és az „öncélú seksz” ellen és a társadalom fenntartása meg a hagyományos értékek mellett?! HÜLYE SÁTÁNISTÁK, SÁTÁNISTA HÜLYÉK!!! :DDDD Aztán előkerül a fő érv, hogy az agyra fizikailag is hatással van a pornó, és akkor jöjjön a Nap kommentje:

murray 2017.11.30. 12:59:53
megritkul a szürkeállomány? Úristen..ez már mindennek az alja..
a szerzőnek csak azt tudom javasolni mint az összes macskás feszült kolléganőmnek:
egy irdatlan nagy baszást. már bocsánat.

 

VASÁRNAP, DECEMBER 31.:
A VÍZFEJ ADATAI

0

Lék a tavon.

Talán érdemes:
Lássuk mit hoz az év utolsó napja. A retekklubb a kötelező BSTH-ismétléssel kezd hogy az Elrabolva 2-vel folytassa és háromnegyed egykor már ennek paródiájával zárjon. Az Újrabolva közepesen viccesen karikírozza ki az eggyel előbb adott filmet, ami úgy-ahogy értékelhető benne az a főgonoszok bizarr eszköztára (kutyákba szerelhető robbanószerkezet), ami nem, az a Lángelmékre jellemző „mai” humor, részemről kihagyom. A Film Mánia is biztosra megy a korai időpontokkal, kilenctől ismétlések követik egymást (Őrült nők ketrece 1-2., Amit tudni akarsz a szexről...), hogy végül az egyetlen kuriózumot 02:10-kor kezdjék, ez a Napgyermekek ami a maga idejében akkora bukás volt hogy külföldön is egyből két néven hozták forgalomba (Solarbabies, Solar Warriors). Ha a Mad Max-et kereszteznénk a BMX Banditákkal vagy inkább a Rollerball-lal valami ilyesmi születne belőle: a kiszáradt Földön mindenki rövid időre elegendő vízfejadagot kap, a fiatalság meg görkorcsolyákon szökik a ki a FEMA-táborok falai közül a sivatagba ahol találkoznak egy gömb alakú idegennel aki esetleg segíthet nekik... Hogy kult lett abban (Jami Gertz mellett) a már elkészültekor ciki megoldások segítették, mintha a nyolcvanas évek minden (általában kokain hatása alatt kitalált) rossz közhelyét ide zsúfolták volna – de még ezzel együtt is eredetibb mint az Éhezők viadala és Alan Johnson még így is beírta magát a moziverzumba, igaz, húsz évvel ezelőtt amikor megkoreografálta Mel Brooks-nak a Producerek legendás Springtime for Hitler-jelenetét. Fél kilenckor tűrhető ausztrál vígjáték a Sundance-en ami viszont nem annyira rossz hogy már a második címét fogyassza merthogy a Placid Lake szenvedélye anno Legyek átlagos! néven (is) futott hazánkban. Nem ez az első hozzá kapcsolódó félreértés, ugyanis egy hasonló elnevezésű horrorral is könnyen összekeverhetjük, holott itt max. a hippi szülők rémülhetnek halálra amikor fiacskájuk a legmenőbb lázadási formát választja, azaz elmegy dolgozni és minőségi ruhákat kezd hordani, szembemenve szülei extrém liberalizmusával akik annak idején női ruhában küldték suliba hogy ne érezze magát nemileg predesztinálva. Az antihős mamáját játszó Miranda Richardson miatt asszem belenézek, mi van még? Hát éjfélkor a Dunán természetesen Himnusz, utána meg Áder János újévi köszöntője amit remélhetőleg idén is Weisz Fanni fog jeltolmácsolni <3

Nem érdemes:
HBO 2, 21:20
– Bizony-bizony, Madonna még most is velünk van és erre emlékeztetnie is kell mindenkit, pedig ahogy Woody Allennél a kevesebb nála is több lenne, de vele szemben ő mániákusan nem hajlandó észrevenni, hány éves. A Lázadó szív turnét nem szabad a Truth or Dare-hez vagy a Girle Show-hoz mérni csak akkor ha látni akarjuk, milyen mélyre tud valaki zuhanni a csúcsról: ez a Madonna is profi, lenyomja amit le kell, kiteszi AMIT KI KELL amije van és amire már senki se kíváncsi, csak közben eltelt húsz-harminc év és ő 2016-ban is ugyanazt a sekszes-drogos-kereszténygyalázós szemetet tolja amit akkor. Kérdés hogy kinek, mert a fiataloknak nem akkora újdonság (akárhogy is featuringolja az ő kedvenceiket), az idősebb rajongók egy része már elpártolt tőle (legkésőbb amikor nyilvánvaló lett hogy nem fog tisztességgel megöregedni). A sóbiznisz körforgása hogy a régi STÁRokat újak váltják, a rekordokat megdöntik, normális ember ezzel együtt tud élni és új irányt választ művészetének vagy akár sorsának is, például ha vannak gyerekei akkor azokkal tölt időt, Madonnát azonban otthon várják a vér szerinti és örökbefogadott csemetéi akik a tévében sűrűbben látják a „mamát” amint gengbengekről, illuminátusról vagy a molly nevű drogról vernyákol. Még rosszabb ha a híreket is olvassák ahogy twerkel, felajánlja hogy leszopja Hillary szavazóit, részegen fetreng egy kiállításmegnyitón, vagy hogy a saját koncertjein is szétcsapva jelenik meg. Íme egy nő vergődése aki képtelen szembenézni a korával és még van elég pénze hogy a lányánál is fiatalosabbra műtesse magát de a kézfeje és főleg a szemei mindent elárulnak, s ezt a látvány nincs az a profizmus ami feledtetné. És ha már szánalom, akkor:

„Zene” és „film” rovat – újévi kiadás:
Az év egyik legnagyobb netes szenzációja lett egy ismeretlen írónő tök átlagos novellája:
„Egy egész generáció ismert magára a félresikerült randiról szóló történetben. Aztán jött a tömeghisztéria és a millió dolláros szerződés.” –  A lényeg nehogy véletlenül becsússzon egy fehér ciszheteró férfiszerző, ahogy azt a Könyvesblog is megmondta.
Máris díjaznák a Kevin Spacey-t leváltó színészt – Ezek után az Oscar a minimum :DD
Mozi – Ridley Scott beszólt a Star Wars-filmek rendezőinek: „Szerinte nem túl bölcs dolog tapasztalatlan rendezőkre óriási költségvetésű filmeket bízni.” – Bezzeg ő milyen nagyot is alkotott az Alien: Covenanttal. Ja nem:
c:c – Ijesztő Ridley Scott Pesten forgatott sorozata – Az bizony. Ijesztően szar...
Sztárparádé lesz Eminem albumaTRUMP IS SZEREPEL RAJTA EGY VÁLASZRAPPEL? LOL„Pink, Beyoncé, Alicia Keys és Ed Sheeran is közreműködik a rapper legújabb lemezén.” – És? Tőlük jobb lesz? Na ugye.
stenk – Letartóztatták Nellyt, mert megerőszakolt egy nőt a turnébuszában: „A rappert pár órával a szombat esti koncertje előtt fogták el.” – Szóljon be gyorsan Trumpnak ő is és akkor mindent megbocsátanak neki is.
színház.hu – Alföldi Róbert anno lepratelepnek titulált darabot rendez: „A Kísértetek annak idején hatalmas botrányt kavart.” – Szinte egészen Biztos vagyok abban hogy az ő Rendezése is méltó lesz erre a Jelzőre!44 Évezred színdarabja!!44
videó – Ady végre mészárolja a zombikat: „Három évbe telt, de elkészült Csepella Olivér közösségi finanszírozású, gigantikus Nyugat + Zombik című képregénye. Hogy nem őrült meg közben, abban a Csaknekedkislány segítette.” – Szerencséje volt neki is meg a finanszírozóinak is mert van ellenpélda erre is:
Sickratman ismét pénzt kér a Facebookon: „2016 tavaszán történt, hogy (...) kiírta a Facebookra, hogy nagyon le van égve, kellene neki pénz. Akkor (...) több millió forint jött össze, amit (...) ösztöndíjnak tekintett, ezzel is kihúzva sokaknál a gyufát. Ennek ellenére most ismét pénzt kér a Belga egykori zenésze. Most (...) azért kell neki, hogy elköltözzön otthonról és szerzetesi életet kezdhessen. Elköltöznie pedig azért kell, mert a családja azok közé tartozott, akik nem fogadták jól a tavaly tavaszi akciót (...). Most viszont elkezd egy csomó olyan dolgot, ami a jövőben talán jövedelemként is realizálódhat, de nincs pénze megfinanszírozni.ÉDES FASZOM, így legyen ötösöm a lottón. Mit is írtam róla anno? Hát ezt: „Basszus, három és fél milából rendezhetnéd az anyagi állapotodat és beiratkozhatnál valami tanfolyamra ami képesítést, szakmát ad hogy ne a gyerekeidnek égjen a feje azon hogy az apjuk (aki a hagyományos modellben a családfenntartó volna) előbb a neten kunyerál majd koncertet szervez.” – ...és jól tippeltem, már a családjának is kínos amit csinál de ő még most is mer nagy lenni és nagyot kérni: Vidéki Nyaralóba akar költözni hogy ESETLEG dolgozzon és TALÁN kitermelje az önfenntartást, de a fő projekt továbbra is a saját stúdió, az élvezhetetlen zenék gyártása és a havajozás, tisztára mint egy megelevenedett La Fontaine-mesében csak itt a tücsökre sose jön el a tél mert kunyerál a hangyától... BAZ+ EL LEHET MENNI ALBÉRLETBE, DOLGOZNI ÉS AMELLETT ZENÉLNI ahogy ezer nálad tehetségesebb, de szerényebb csávó csinálja. Nap kommentje:

0s

VISZLÁT JÖVŐRE!

Kulcsszavak: szilveszter

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés