2018. 01. 19.
Az ördög Pravdát olvas (jan. 20-21.) + The Rest of 2017 vol. 2.
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Az ördög Pravdát olvas (jan. 20-21.) + The Rest of 2017 vol. 2.

 

 

 

 

 

 

SZOMBAT, JANUÁR 20.:
THE PRIDE OF A PRINCESS

0

Óriás-problémák.

Nem érdemes:
Fél kilenctől
újra próbálkozik a Duna TV hogy a Dal 2018-cal elcsábítson minket de nem fog menni, mindenki tudja mire megy ki a játék plusz lesznek jó műsorok is:

Talán érdemes:
Kilenckor a nyolcvanas-kilencvenes évek buddy movie-jainak és zsarufilmjeinek fő arcai (Robert De Niro, Eddie Murphy, Rene Russo, na meg William Shatner) állnak össze a Viasat3-on egy 2002-es stílusparódia kedvéért amiben egy szigorú rendőrt, Mitch Prestont (De Niro) rak össze a helyi tévé munkatársa (Russo) egy titokban színészi álmokat dédelgető kollégával (Murhpy) hogy az így létrejött sóval mentse a karrierjét (ahogy Preston is a magáét: kutyába menéséért cserébe a tévétársaság talán elfelejti hogy elragadtatta magát velük szemben). Sok utalás a régi klasszikusokra, ma már főleg emiatt érdemes a figyelmünkre meg mert a stábból talán egyedül Russo tudott méltósággal öregedni: De Nirónak még volt pár dobása de mostanra ugyanarra a szintre süllyedt ahova Murphy nem sokkal a Showtime: Végtelen és képtelen elkészülte után.

Talán ajánlott:
...de csak ha van gyomrunk a kommunizmus kegyetlenségeihez, mert a Keserű aratás a Holodomort dolgozza fel fél kilenckor a Cinemax 2-őn. Bár nem doksiként hanem rendes moziként teszik (a hátteret egy szétszakított szerelmespár kapcsolata adja), picit enyhítve a durva tényeken, de a Bitter Harvest még így is mélyre visz minket Ukrajna szenvedéseiben. Külön értékelendő hogy Kanada szembemegy halivúddal és megmutatja Sztálin genocídiumát amit saját népe ellen folytatott: az 1930-as évek elején az ördögi diktátor elrendelte az ukrajnai termény lefoglalását, kétszeresen is kifosztva az ottaniakat akik egyrészt elestek az azévi terméstől, másrészt nem volt mag amit elvethettek volna a jövő évire. Ezt veszi észre Jurij és megy Kijevbe hogy onnan bomlassza a rendszert, míg kedvese otthon marad ápolni beteg anyját... Hihetetlen, de ez az első adaptálása a tragédiának, főként ezért raktam ebbe a rovatba, romantikus szál nélkül még ütősebb lenne de akkor talán senki se nézné meg (még Benjamin Wallfisch zenéjével sem aki itt rendesen odateszi magát). Visszatérve a népirtásra, 2018-ból áttekintve a legbeszédesebb a külföldi média hozzáállása volt: a „mértékadó” New York Times-ban egyenesen hazugsággal vádolták azokat az újságokat akik meg merték írni mi folyik (ugyanúgy ahogy korábban mások a koncentrációs táborok létét kérdőjelezték meg).

Ajánlott:
23:25-kor Rob Reiner (Spinal Tap) ’87-es meséje a Paramount Channelen amit igazán adhatnának korábban is és melynek fő kérdése hogy ki nyeri el A farmerlányból lett herceg menyasszonya szívét: a minden hájjal megkent ENGELBERT Humperdinck vagy jóindulatú riválisa, Westley aki fiatalkora óta szerelmes bele és jelenleg kalózok fogságában sínylődik. Ez eddig ismerős is lehet, ám a sztorit hallgató, ágyhoz kötött unoka hiányolja az akciót és William Goldman művét sem kedveli (meg úgy általában a könyveket), de aztán hamar belefeledkezik, amit meg hiányol belőle azt mintha képzeletével pótolná, így kapunk mindenféle szokatlan, lányregénytől messze álló szitut... A Princess Bride-ot a montipitonos dumák és a casting teszi felnőttkompatibilissé: Peter Falk a nagypapa akinek felolvasása életre kel előttünk, Chris Sarandon a már említett főgonosz, de ott van még Billy Crystal, a nevéhez illő kinézetű Andre The Giant de nekem akkor is Christopher Guest (aki ugyancsak a Tap-ból lehet ismerős) elborult figurája a legjobb, na meg Mark Knopfler (!!!) zenéje. Sokkal jobb mint a Végtelen történet főleg mert nincs benne semmi rejtett crowleyánus utalás, „csak” szórakoztatni akar kicsiket-nagyokat egyaránt, ellentétben az Év filmjeivel:

Év filmje rovat:
Volume 1., mert 2017-ben minden eddiginél több jutott belőlük:
Mozi lista – 10 film, amiben hatalmasat csalódtunk 2017-ben: „Az Alien: Covenant, a Páncélba zárt szellem, és igen, Az utolsó Jedik is botrányosan rossz volt! Évértékelő.” – ...és mi a közös mindegyikben? Hát hogy az összeset az Év filmjeként reklámozták:
Mozi toplista – A 10 legjobb 2017-es film – a Port.hu kritikusai szerint: „Wonder Woman, Logan, Kong, Az, A galaxis őrzői 2: hazugság, hogy csak vacak blockbusterek készülnek!”HAHAHA, WONDER WOMAN A LEGJOBBAK KÖZÖTT, HAHAHA MAGYARUL: de igaz, csak vackok készülnek.
lg – Milyen az évtized vígjátéka?: „A rögtönzött szerelemben a legrosszabb a címe, amúgy egy roppant szórakoztató és elgondolkodtató vígjáték.” – Jó hogy szóltatok, akkor ezt is LESZAR kihagyom.
Wonder Wheel: Woody Allen jobb filmet írt, mint már jó pár éve bármikor: „Egy nagyon jó Kate Winslet szenved a filmben.” – Lásd fentebb...
Ryan Reynolds lesz a Pokémon-film főszereplője: „Detective Pikachuként fog nyomozni 2019-ben, de előtte még újra eljátssza Deadpoolt.” – Biztos ez is Év filmje. Biztosan kihagyom ezt is.
laszlo, a csalfa színidirektor – osztrák humor – Van egy olyan új, osztrák film, hogy Anna Fucking Molnar – Már a címe alapján Év filmje és Arany Medve / Oscar / Aranypálma esélyes.
Titokban bemutattak egy szuper magyar filmetÉv filmje, be sem kell mutatni.
Titokban készült egy magyar film a mai 30-asokról, és kifejezetten jól sikerült – ...lásd fentebb...
stenk – Itt vannak 2017 legjobb magyar lemezei – ...aztán persze kiderül hogy csak „szerintük” azok: „Fogadjunk, nem is tudta, hogy idén is megjelent egy csomó klassz magyar zene. Ismét összeraktuk az év szerintünk legkirályabb hazai megjelenéseit.” – Köszike, valahogy majd kibírom ezek nélkül is...
A gyerekek végigzokogják az új Pixar-filmet: „Halottakról és a mexikói szokásokról mesél a Disney: a Coco hosszú és félelmetes lett.” – ...mert egy gyerekfilmnek erről kell szólnia, a halálról...:SSS
Debil komikusból könyörtelen csontzúzó: „A Brawl in Cell Block 99 a valaha készült talán legbrutálisabb börtöndráma, az év egyik legjobb filmje.” – Ne cicózzunk, ez az Év filmje. Ja nem, azóta feljebb rakták a brutalitásmérőt:
hogyvolt +18 Mozgókép – A legvéresebb, legszadistább Marvel-sorozat: „Frank Castle története sok minden, csak nem szívmelengető. Hogyvolt a Punisherről.” – Az Év sorozata a Szolgálólány meséje mellett!!! Minden oviban ezeket kell vetíteni!!44

 

VASÁRNAP, JANUÁR 21.:
VÖDÖRBŐL
ÖKÖLRE TENGERRE!
0

Már egy hete csak a Másokra gondolok.

Talán érdemes:
...de csak ha még mindig izgalomba hoz minket Johnny Depp amint a Karib-tenger kalózai kedvéért ezredszer is magára ölti Jack Sparrow gúnyáját és manírjait. A Salazar bosszúja tavalyi, így a kelleténél is hangsúlyosabb benne az Erős Nő-vonal amit az a Kaya Scoledario képvisel aki anno a Skins-ben tárgyiasította magát és aki itt Barbarossa szuperintelligens nerd lányát játssza, ő segít visszatuszkolni a szellemet (azaz az alcím-szereplőt) a palackba. Lesz még számítógéppel fiatalított Sparrow és ofkorsz rockzenész cameot is kapunk (Sir Paul McCartney) de Verbinski rendezése nélkül olyan céltalanul random ez is mint a Bolygó Hollandi utazásai, ergo max. Javier Bardem miatt kapcsoljunk nyolckor az HBO-ra. Fél kilenckor depresszív dráma a Cinemax 2-őn Lengyelországból: a rákbetegség a legritkább esetben végződik happy enddel és talán nem nagy spoiler ha elárulom, a Chemia sem kivétel, ráadásul mintha igyekeztek volna a lehető legszebb nőre (Agnieszka Żulewska) bízni a szenvedő alanyt hogy még jobban fájjon a betegség a nézőnek. Ha ez nem volna elég, hozzácsapnak egy makkegészséges, de folyton az öngyilkosságra gondoló férfit is akit annyira megváltoztat ez a találkozás hogy a kezdeti bukkanók ellenére végigkíséri barátnőjét az egyirányú utazáson. 12 éven aluliaknak nem ajánlják, de nyugodtan mehetne rá a 18-as karika is nem az explicitség hanem a nyomasztás miatt. A retekklubbon jópofáskodó Amerika-kritika 23:05-től a Kalandférgek 2. részével, Harold és Kumar Öbölből vödörbe kerül, pontosabban Guantanamóra egy füves félreértés miatt (Amszteramba mennének egyikük csajához de már a gépen „rágyújtanak”). Általában nem rakok be sekszes-füves humorral operáló vígjátékokat, de a politikai oldalvágások miatt most kivételt teszek még akkor is ha ezek egy része biztonságos célpontokba rúg. Anyway, Harold és Kumar korunk Cheech & Chong-ja ennek minden jó és rossz vonatkozásával, és ha már itt tartunk:

A seksz, a szipu rovat:
Best of 2017 vol. 1.
Samantha, a szexrobot, olyat is tud, ami sok valódi nőnek nehezére esik:A készítője szerint bármit, de tényleg, BÁRMIT be tud programozni a babájába. (...) Ám, ami talán még ennél is megdöbbentőbb, hogy Samatha képes az orgazmusra. Ez pedig sok valódi nőnek sokkal nagyobb problémát okoz, mint különböző témákról beszélgetni. Egy kutatás szerint tízből nyolc nő rendszeresen színleli a gyönyört, ennek pedig elég nyomasztó oka van.” – Az, hogy a női orgazmus mítosz, amint azt az Origo is megírta!!!
é18+ Miért színlelik a nők az orgazmust?: „Hosszú éveken át próbáltam elmagyarázni a partnereimnek, hogy ne vegyék magukra, nem miattuk van.“ – Persze hogy nem, lásd fentebb.
7+1 tipp, hogy mit csinálj, ha mindenki nyaral, csak te dolgozolLE KELL SZARNI OSZT’ JÓNAPOT –  „Nehéz időszak ez mindenki életében, de munka közben is simán nyaralhatsz, ha senki nem látja.” – Én inkább munka után nyaraltam minden este:
Lájfhekk – Ide húzódjon ebben a tikkasztó hőségben!: „Hétfő éjfélig tart a hőségriadó, mutatjuk hova mehet a lakosság a katasztrófavédelem ajánlásával, és mit javasolunk mi.” – A kocsmában észre se vettem, igaz éjfélig ki se dugtam az orromat az utcára ^^
drogiporter – Új trendek a dizájner drogok magyarországi piacán – ...és szokás szerint a nagyobbik rosszal (dizájnerdrogok) támasztják alá a kisebbik legalizálást :ásít:
A világ leghülyébb drogdílere taxinak nézte a rendőrautót, és 1000 jointtal ugrott be a hátsó ülésre: „A kapitányságig persze azért elvitték.” – Na MOST mondja valaki hogy a fű nem hülyít :DD Wait, a challenger appears:
27 kiló fűvel bukott le egy nyugdíjas házaspár: „A 80 éves Patrick Jiron és neje, a 70 éves Barbara azt mondták, hogy karácsonyi ajándéknak vették a marihuánát.” – Kinek? Egymásnak? :DDDDD
Tizenéveseknek is árult drogot egy férfi Miskolcon: „Az ügyészség szerint a díler gyakran lecövekelt az egyik középiskola előtt.” – Tudjuk, a teljes legalizálás ezt is megoldaná ahogy Mexikóban, sőt Morgan Freeman is ezt akarná, stb. stb... Kösz, de maradok inkább a bevált módszernél:
videó – Kalandtúra egy másnapos agy mélyén: „Fekete Ádám saját részeg és másnapos agymenéseit rendezte meg A Jeditanács összeülben. A kutatómunka nagy része: ivás.” – Én is iszok mint a kefekötő de szerencsére nem érzem szükségét hogy színdarabot írjak belőle...
Ha asztal alá iszod a sátánt, kapsz egy második esélyt: „Infernális tivornya az Afterparty-ban: kalandjáték Belzebubbal a Gyehenna VIP-jében.”ÉDES FASZOM, már az alkoholizmusból is játékot csinálnak?! Csakazértis egy üveg misebort mindenkinek! EGÉSSÉG!
pár-baj @ index2 – Miért vonzóak annyira a „rosszfiúk”? – Miért, miért...mert utána lehet menni sírni a jófiúkhoz:
Megjelent a kapcsolatunkban egy rendes, izmos BMW-s: „Folyamatosan gyűrtük a lepedőt” – írja kapcsolatáról olvasónk, aki egy 8 évvel idősebb nőbe lett szerelmes. Mégis belépett egy harmadik.” – Ez a Magyar Férfiak hibája, le lett vezetve:
randi – Idejönnek egy hosszú hétvégére, elmegyünk egy luxushotelbe: „Olvasónk elsősorban külföldi férfiakkal szokott csetelni a Tinderen. Elmesélte nekünk, mi történik, ha összejön a match.” – Biztos órákon át beszélgetnek az Élet Értelméről, romantikus filmeket néznek és semmi seksz, mert ők ilyen erkölcsösek. Ja nem:
Nálam szóba sem jöhet magyar pasi immár 10 éve: „Olvasónk azt írja, 3 fő dolog van, amiben a nálunk élő külföldi férfiak szerinte beelőzik a magyarokat. Nézzük, mik ezek!” – Nyilván mindenben. Ideje lenne kimondani hogy vesszenek a magyar férfiak és járjon minden magyar nőnek alanyi jogon egy jól kereső külföldi pasas, ez a boldogság kulcsa. Ja nem, mert utána ottmaradnak egyedül és jönnek az ilyen önigazoló posztok:
kívül tágasabb – A szingli nők boldogabbak, mint a szingli pasikMUHAHA, hát persze, főleg a falnak csapódás után. – „Egy friss felmérés szerint az egyedülálló nők 6, a szingli férfiak 49 százaléka boldog csupán.”Nap kommentje:

Mr. Waszabi 2017.11.17. 17:05:30
Úgy látszik, ennyi volt elvtársak. Az elvtársnők másik Paradicsomba mennek - nekik már jó egyedül is.

VISZLÁT HÉTFŐN!

 

 

Kulcsszavak: rest of, 2017

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés