2018. 01. 27.
Machu Pikachu (jan. 29-30-31., feb. 1.) + The Rest of 2017 vol. 5.
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Machu Pikachu (jan. 29-30-31., feb. 1.) + The Rest of 2017 vol. 5.

 

 

 

 

 

 

HÉTFŐ, JANUÁR 29.:
NATURAL BORN DISASTERS

0

Oh, Porthos!

Lehet készülni a rossz időre mert megint hiánya vagyon a jó műsoroknak:

Biztos nem érdemes:
Sony Movie Channel, 21:00 – Steven Seagal múltheti akciózását direkt hagytam ki de most kénytelen leszek elmondani mit is gondolok a kétezertizes évekbeli munkásságáról. Szóval az a helyzet hogy amint egyre kevesebben voltak rá kíváncsiak Amerikában majd Nyugat-Európában, úgy tette át működését Közép-Kelet Európába, miközben ugyanazt játssza ugyanúgy, ezúttal egy nemzetközi titkosügynököt (minő meglepetés!) akinek véletlenül Romániban akad dolga (drog,-és fegyvercsempészek kiiktatása). A fordulópont társa megölése (minő meglepetés!), az addig Zen-nyugalommal (nem) megáldott helyi terminátor ekkor vált át véglegesen dukenukem üzemmódba. Nem tudom mi az oka hogy a Dallas Pashamende forgatását leállították ezt meg nem, pedig amannál sokkal negatívabb országimázs. Anyway, sokan példálóznak vele hogy csak az olcsóságunk miatt jönnek Magyarországra forgatni, nos mit mondjunk arra a STÁRra aki már Romániában sem az, ezért egyre élénkebben kacsintgat Oroszország felé? Ezzel a tempóval az sem kizárt hogy megérhetjük amint Észak-Koreában kér állampolgárságot, és hogy a Született pusztító mit pusztít, Seagal kinézetéből adódóan nyilván jóféle sütiket és zsíros húsokat.

Talán érdemes:
Nyolckor
nem egyszerhasználatos romantikus dráma a Cinemaxon az egyéjszakás kalandok kihatásairól. A tanárával is összefekvő diáklány és rövidtávú amerikai barátjának kocsmában induló viszonya elsőre ugyanolyan mint ezer másik társa, ami a Porto 35 mm-t emlékezetessé teszi az hogy hossza (azaz rövidsége, hiszen egy és negyedórás) ellenére jobban megragadja az effajta afférokat, pontosabban azon fajtájukat amikor érzelem IS van bennük, nem csak tinderes bejelölések.

Emily Ratajkowski? LESZAROM.
...mert 2017 nem csak Palvin Enikőről és Mihalik Barbaráról szólt:
Emily Ratajkowski bemutatta a tökéletes segget – Bemutatom akkor én is a tökéletes LESZAROMot:
Szőkén vagy barnán csinosabb a folyton szexiző Emily Ratajkowski? – Minden formájában LESZAROM.
indavideo18+ Emily Ratajkowski nem tud rendesen enniMAJD ÉN MEGTANÍTOM, LOL „Mit sajnáljunk - a fehérneműt, vagy a kaját?” – Mindkettőt LESZAROM, a kajáért már úgyis kár:
tésztaság fél egészség – Emily Ratajkowskinak új bugyikat hozott a Mikulás: „Beindult a modell saját bikinimárkája, kitett új reklámfotókat, miközben a Love magazin megbízásából magára kent egy rahedli spagettit.”AFRIKÁBAN MEG ÉHEZNEK LESZAROM.
szóljanak neki is – Gumicukor – Értsük már meg végre, Emily Ratajkowski meztelen – Értsétek már meg hogy LESZAROM!
Gumicukor – Ön látja, milyen bugyit viselt Emily Ratajkowski napozás közben?: „Annyira a fenekébe húzott fürdőruhában pózol, mintha semmi sem lenne rajta. Így betekintést nyerhettünk a napozási szokásaiba.” AZ A BAJ HOGY NEM CSAK ABBA NYERHETTÜNK BETEKINTÉST, LOL LESZAROM.
forróság – Emily Ratajkowski az év legszexibb fotóit posztolta magáról: „Pedig már eddig is magasra tette a lécet - most viszont egy bikinikollekciót reklámoz, egy medencés házban.”LESZAROM.
Instahíradó: Emily Ratajkowski meztelenLESZAROM.
Emily Ratajkowski újra anyaszült meztelen! – De jó, akkor újra LESZARhatOM!
Ratajkowski most láncokkal borította be meztelen testét – Beborítom én is a LESZAROMmal :)
Strange – dögös – Emily Ratajkowski meztelenül lovagol: „A Harper's Bazaar augusztusi számában egy fehér lovat ül meg anyaszült meztelenül.”ÉN CSAK A LOVAT SAJNÁLOM LESZAROM.
Ratajkowski mellei több kérdést felvetnek: „A legegyértelműbb, hogy vajon fázott-e.” – Egyértelmű hogy 2018-ban is le fogom szarni!!!
 

KEDD, JANUÁR 30.:
AZ ÜLNÖKASSZONY EMBEREI

0

Red Light District Special.

Talán érdemes:
Kezdjük a kései-korai kezdésekkel: 02:10-kor egy újabb (viszont nem új gyártású) Móricz-adaptáció (Forró mezők) várja a kitartókat az M5-ön amit gondolom a mondandója miatt dugtak el ekkorra (a mai napig jelenlevő korrupció tárul fel benne egy gyilkosságon keresztül). Éjfél előtt öt perccel a természet-film kapcsolatot boncolgatják a retekklubbon a XXI. századtól elvárható (=felületes) színvonalon.
M3, 22:05 – Az átkos szocializmus tévésorozatait ma már sokan csak gagyiságuk miatt kedvelik, de mit szóljunk akkor ha még így is prófétikusabbak mint mai társaik? Az Elnökasszony negyvenhárom éve megjósolta a mai genderista trendeket: a világhatalom USA élén itt egy nő áll aki nem késlekedik NWO-kompatibilissé tenni hazáját úgy hogy közben az elődeit sújtó átok is a feje felett lebeg ezért terveit egyre határozottabb eszközökkel igyekszik ráerőszakolni környezetére. A jövőbelátó forgatókönyvért Hernádi Gyulát illeti a dicséret, csak egy-két dologban tévedett: az egyik a dátum mert 2060 helyett akár 2017-ben megvalósulhatott volna Hillary győzelmével, a másik hogy a Kedves Vezetőnő itt kifejezetten nőies és szép. Mondjuk ma már Hernádi és Jancsó művei is mehetnének az SJW-k máglyáira, nem kizárt hogy fognak is, addig nézzük ezt a szériát is amíg lehet. Kilenckor gyenguska De Niro-thriller a Sony Movie Channelen: egy parajelenség-leleplező pszichológus (Sigourney Weaver) figyelmét felkelti ama karizmatikus halottlátó (Robert De Niro) comeback-je akin már harminc éve se talált fogást, asszisztense (Cillian Murphy) pedig erőltetni kezdi a nyomozást míg végül megszállottjává válik a Gyilkos médiumnak. Túl hosszú (110 perc) de elfogadható befejezést így sem tudtak rittyenteni neki, a vége majdnem akkora csalódás mint mikor TALÁNSPOILER Weaver karaktere egyszercsak meghal TALÁNSPOILER VÉGE. Murphy egymaga próbálja elvinni a hátán a show-t, kevés sikerrel még úgy is hogy hozzácsapnak egy segítőt aki egyben love interest is (Elizabeth Olsen) de csak azt érik el – mint a 28 nappal később-nél – hogy a közös hullámhossz hiánya a laikus számára is egyértelmű lesz.

Swingerwarrógép rovat:
Best of 2017 Volume 2.:
A klubok, ahol az emberek erotikától túlfűtött, szürreális lényekké válnak: „Buja, erotikus fotók!” – ...de csak a kalifátus bevezetéséig ^^
intimszféra – 7 fontos dolog a szexualitásban: „Mi van akkor, ha egy kapcsolatban többen vannak, mint kettő?” – Á, ez annyira 2016...és tényleg akkori cikk :DD Lapozzunk is:
Ébredő szexualitás – Nem szabad szexelni egy nyolcévessel! (#metoo) – ...és a poliamória után erre a vonatra is rászáll...tényleg csak a gombvarrás marad ki a hírnévért hozott áldozatok közül.
swinger +18 – Sétakör a swingerklubban, harmadszor: „Itt is lehet pofára esni, de ha beindul a szekér, nincs megállás.” – ...de azért gyakoribb a pofáraesés, sőt lehet mondani hogy csak az van:
Swingerpár 18+ Pofára esés egy swinger klubban: „Ne gyere be, mert pofára fogsz esni!” – ...ahogy a szerző is, mert vannak ellentmondások az írásban.
Swinger pacák 18+  Az első...: „Később a lakására mentünk, úgyhogy elég jó folytatása is lett a dolognak.”DO NOT WANT, maradok heteró :SSS
Sw18+ Ilyen egy swinger házibuli!: „Az orgazmus csak jön? Vagy elmarad?” – Mármint a Fffférffffiaknál? Dehogyis marad el :)))
Pornó' – Így lesz pornószínésznő a feleségéből otthon!: „Egy olvasó megkérte a barátnőjét, hogy próbálkozzon, ő ezt meg is tette, a siker viszont elmaradt. Miért?” – Nyilván mert nem volt seggből szájba. Jó ezt olvasni, meg rögtön utána a feminista-pisológus cikkeket a pornó káros hatásáról :DDD
sp 18+ Nem fogod elhinni, de ilyenek is járnak swingerbe!: „A férfin most is barna zokni és férfi tanga van.” – Szóval gúnyolódtok mások kinézetén? Gondolom akkor én is poénkodhatok azon hogy nem éppen úgy néztek ki mint amilyen imázst kialakítottatok magatokról a médiában, inkább mint egy baráti házaspár egy svéd/dán pornóból. Ha már kinézet:
Swinger – A férfitest csodás látványa: „Annyi férfit láttam már meztelenül és aztán vagy előtte felöltözve, hogy nekem mindegy, hogy felöltözve van.”ÉDES FASZOM, és ez se tud írni („felöltözve van”). Nem is olvasom tovább, heteró vagyok...
Swingerpár 18+ Halálra ítélt kapcsolatok: „Amikor az egység nem létezik, már semminek nincs értelme.” – Esküszöm nem értem! Hát ti meg a társaitok pont a hagyományos kapcsolatok tönkretételén dolgoztok, ha meg sikerül, jön a picsogás... Nap kommentje:

Lesi_the_Globetrotter 2017.12.30. 16:23:03
"Mondják a bölcsek: megszerezni egy férfit könnyebb, mint megtartani! Fordítva sincs másképp, pedig a férfiak a Marsról, a nők pedig a Vénuszról jöttek."
Még így év végén sikerült elcsípni az aranyközhely díjat ezzel a poszttal.
 

SZERDA, JANUÁR 31.:
A JÓGA-LESZÁMOLÁS

0

More cop than cop!

Talán érdemes:
HBO, 20:00 – Bajban vagyok, mert...ehh, kezdjük máshonnan.
Az utóbbi idők legmulatságosabb jelensége volt amikor a nőket előszeretettel tárgyiasító halivúd hirtelen reverse fokozatra váltott: nem győzték díjazni a színész,- és rendezőnőket, s persze egyszeriben menő lett minden feminista téma. A Számolás joga már ennek a polkorrekt kornak a terméke és elvileg arról szólna hogy az ötvenes évek hidegháborús űrversenyét Amerika nem nyerhette volna meg három fekete és női matematikus nélkül. Ez szép és jó, de visszatérve a vicces dolgokra, nagyon jópofa (nem) hogy a kvóta betartásához, az imázs fenntartásához ugyanúgy jogosnak tartják a történelemhamisítást mint korábban a nemierőszak-ügyek eltussolásánál, mintha az igazságnak se a szebbik, se a csúnyábbik oldala nem lett volna elég. A lényeg ugyanaz maradt mint a könyvben (pár nő gyakorlatilag elvégzi több számítógép munkáját dacára minden szegregációnak és előítéletnek ami a nemüknek vagy a bőrük színének szól), csak az arányokkal estek át a ló túloldalára. Mondjuk érthető: tizenöt-húsz évet késtek vele, ha akkoriban csinálták volna meg (és mondjuk doksiként), én emelném elsőnek a kalapomat a készítők előtt, csakhogy 1995-ben ugyanazok a producerek tojtak nagy ívben ezekre a rejtett figurákra akik most egymást taposva igyekeznek minél drámaibban megfilmesíteni őket, ezért van hogy a Hidden Figures-ben mindenki hidden agendákat fog keresni – és mivel a hatás kedvéért beáldozták a tényeket, találni is fognak, például interjúkat a neten ahol a számolók maguk cáfolják a durva rasszista megkülönböztetést vagy hogy fél mérföldet kellett volna rohangálniuk a vécéig. A leghihetetlenebb jelenetetről még nem is beszéltem: el tudja képzelni bárki hogy az IBM kiküldött szerelői nem tudnak egy számítógépet bekapcsolni? Még jó hogy Európában, azon belül Franciahonban hagyománya van a női vezetőknek, legyenek azok akár rendőrök is, de ide is rögös út vezetett. Martine Monteil nem Csak egy zsaru volt, hanem az első asszony magas poszton aki ráadásul egy rettegett bűnözőt igyekezett elkapni. Az ő önéletrajzából és Mathilde Seigner főszereplésével készült ez a krimi ami szerencsénkre nem tolja fullba az erősnős közhelyeket, én inkább ezt fogom nézni 22:40-kor a Filmbox Premiumon.

Wonder Woman rovat:
...mert 2017-ben ez is az Év filmje volt:
élet – Wonder Woman tényleg létezik, egy amerikai katonanő személyében: „Nem véletlen, hogy már 200 ezer követője van az Instán.” – ...az semmi, de még színésznek is jobb.
dc – Batman mellbimbójától Wonderwoman bokájáig: „Minden, amit tudnod kell 'Az igazság ligája' filmről.”Év filmje. Ja, nem:
Kritika – Ennek a Batmannek már egy foga sem maradt: „Batman és Superman bemegy a kocsmába. Na, még ez is egy jobban kezdődő történet, mint amilyen Az igazság ligája lett.” – Harley Quinn nem ugrott be Csodanő mellé hogy mentse a menthetőt? Nem baj, jön az utánpótlás:
Tényleg lesz X-23 film, és ezt Wonder Womannek köszönhetjük: „Egy DC film sikere kellett ahhoz, hogy egy Marvel projekt előre tudjon lépni, de nagyon úgy tűnik, hogy az X-23, vagyis Logan klóngyermeke saját filmet vagy akár filmeket kaphat.”2018-as Év filmje díj megelőlegezve!
Történelmet írhat egy chilei film főszereplőnője: „A fesztiválokon is imádják, de az A Fantastic Womannek arra is megvan az esélye, hogy úttörő legyen az Oscar-gálán.” – Nyilván az eredeti címe miatt. Ja nem, hanem azért mert:
A chilei A Fantastic Woman című film főszereplője, Daniela Vega lehet az első transznemű színésznő, akit Oscarra jelölnek.SUNÁZ Ja, akkor nem :SSS
Jövőre kezdik forgatni a Wonder Woman 2-t, Csodanő szovjeteket ver benne – Hát igen, most megint ők az aktuális gonosz :DDD – „Ben Affleck szerint az Igazságliga is lesz olyan jó, mint a Bosszúállók. DC-hírek, ömlesztve.” – ...vagy nem, mert veszélybe került a folytatás:
Gal Gadot otthagyhatja a Wonder Womant: „Addig nem szerződik le a következő filmre, amíg a Warner Bros. meg nem szabadul Brett Ratnertől.” – Sokat követelődzik ahhoz képest hogy ő maga hogy viselkedett egy zaklatás-áldozattal, és akkor egy hír idénről:
A Wonder Woman 2 forgatásán nem lehet csak úgy zaklatni senkit: „A hollywoodi producerek új irányelveket fogadtak el a forgatások biztonságosabbá tételéhez.” – Nem lehet „csak úgy” zaklatni senkit? Ezt így hogy? Lesz kijelölt zaklatózóna? WTF???!! o_O

 

CSÜTÖRTÖK, FEBRUÁR 1.:
CASSELREPÜL

0

...nem csak az anyagtól.

Talán érdemes:
...de csak ha bírtuk a Guardians of the Galaxy-t – vagy nem, mert a Galaxis őrzői vol. 2. beleesik a folytatások csapdájába, kevesebb akció és humor, több duma és lelkizés (főleg a srác apjáról meg a család fontosságáról). Ha az eredeti sima fan service volt, ez már egyértelműem a not-so-awesome mix kategória amit nem biztos hogy a geekeken túl bárki is értékelni fog – dehát nem is az a cél és a bevétel, a pozitív kritikák özöne a Marvelt igazolja. Kimaradt a kezdés: HBO2, 21:00. Negyed tízkor Az én pasim után újabb szokatlan francia párválasztás (Az én szerelmem) az M5-ön: egy jólmenő ügyvédnő (Emmanuelle Bercot) emlékszik vissza síbaleset utáni lábadozása közben viharos házasságára ami szépen indult de az étteremvezetőként dolgozó férj (Vincent Cassel) idővel egyre többet enged meg magának és mindig kimagyarázza akármin is kapják rajta (megcsalás, drogozás, stb.). Persze nincs kizárva hogy Maiwenn Le Besco részben saját sorsából merített ihletet, a rendezőnő korábban Luc Besson csaja volt és mintha itt akarna visszavágni neki – miközben maga is jól tudja hogy a jó nők mindig a rosszfiúkra buknak... 22:25-kor szokatlan családi program a Filmbox Family-n ami lehetne az Abwarts és a Doctor Who keresztezése is pedig csak holland gyerekkönyv-adaptáció Annie M.G. Schmidt tollából. Kis társaság kényszerutazik egyik földrészről a másikra, Európából Amerikába és ott New Yorkból egy Dél-amerikai forradalomba (de az őslakos indiánok se maradnak ki a családlátogatásból). Abel, a repülő liftes fiú kalandjai akkor kezdődnek amikor a tiltás ellenére megnyomja a Nagy PIROS Zöld Gombot – bár inkább erre tenyereljen rá mind a rakétaindítóra...

Heterovat:
...best of 2017:
Ez lesz az év trendszíne: „Mindenki ezt keresi majd!” – Kivéve a heterókat:
Az internetezők új szerelme ez a szakács: mém lett belőle: „Ezt a hintést önnek is látnia kell, rögtön szerelembe esik.” – Csak ha nagymellű női szakácsról van szó.
randi – Ritkán látunk férfit ilyen sok különböző nővel nyilvánosan smárolni: „Pont az agyonplasztikázott Ken baba lenne a celebvilág legnagyobb bikája? Valamiért azt szeretné, hogy ezt gondoljuk.” – Szerintem csak álcázza magát. Az igazi heteró akkor is az ha épp nincs barátnője!
hoki – Justin Bieber zsebre vágott kézzel fogadja a bikinis nőket – Lásd fentebb.
neverordinary – divat – Itt a megfizethető Victoria Beckham! – Már alig várom! Oh wait: „Már nem kell sokat várnunk, ugyanis április 9-től kapható a kollekció 105 darabja!” – ...ja hogy ruhamárka? Akkor kösz, kihagyom ^^
c:c – Látta már Anger Zsoltot latexben? – Istennek hála nem :)))
Kilenc órát kellett szexelnie Ben Affleckkel, megviselte a dolog – Meg tudom érteni, engem már egy óra is megviselt volna :SSS
Curry inkább lefeküdt a Görög Szörnynek, mint hogy az megalázza – ...mint fentebb...
Menő vagy ciki az átlátszó műanyag csizma? – Nálunk a tanyán nem lenne az. Wait, a challenger appears:
TEJBEN-VAJBAN – Itt van a pasiknak szánt menyasszonyi- és pucérruha!: „Felkötheti a gatyáját a Gucci és a Vetements, mivel Palomo Spain rendesen felkavarta az állóvizet New Yorkban.” – Újabb ok hogy mi, heterók ne házasodjunk.
TEJBEN-VAJBAN – Segítség, divat lett a tréninggatya!: „Hihetetlen, de a szezon slágere körömcipővel, blúzzal és bundával is menő.” – ...de nem a heteróknál!!!
Ennél jobb nem történhet a zuhany alatt: „Evett már meztelenül narancsot tusolás közben, miközben a hideg gyümölcs leve a meleg vízcseppekkel együtt csorog végig a testén? Mi igen, és megváltoztatta az életünket.” – Jó hogy a szappanért hajolgatós részt kihagytátok. Brrrr :SSS
TEJBEN-VAJBAN – Mutatjuk a férfi divathét legelborultabb szettjeit!: „Csíkos leggings, ocelot a nyakba és színes szőrme minden mennyiségben: hordaná?” – Nem, mert HETERÓ VAGYOK félek az ocelotharapástól!!!

VISZLÁT SZOMBATON!

Kulcsszavak: LESZAROM, rest of, 2017

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés