2018. 02. 19.
Don't Very, Be Shy! (feb. 19-20-21-22.) + The Rest of 2017 vol. 11.
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Don't Very, Be Shy! (feb. 19-20-21-22.) + The Rest of 2017 vol. 11.

 

 

 

 

 

 

HÉTFŐ, FEBRUÁR 19.:
THERE IS NO HOPE...
0

...at the end of the TV channel.

Nem érdemes:
Tízkor majdnem-gyászmunka a Sundance-en: az eziádig tévés körökben mozgó Hope Litoff 2017-ben úgy döntött, doksival teszi túl magát nővére, Ruth öngyilkosságán. A próbálkozás dicséretes, az kevésbé hogy a 32 Pills: My Sister's Suicide hamar one MAN woman show-ba fordul és az okok feltárása átcsúszik önsajnáltatásba, szimpátia helyett pont ellentétes reakciót váltva ki. Erre csak rátesz egy lapáttal hogy Hope többször is túlspilázza, például amikor többévnyi józanság után visszaesik az alkoholizmusba, természetesen kamerák előtt – maradjunk annyiban hogy egy igazi alkesz nem ilyen profin csinálná. Ez a színészkedés ráül az egészre, így a végére inkább médiagenyának fogjuk tartani mint együttérezni vele. Ugyanitt maradva 01:10-től rövidebb, de szintén kerülendő nyomasztás a prostitúcióról, ugyancsak „számos” formában (90 Days) amiben a kilencven nap a hongkongi turistavízumban engedélyezett tartózkodásra utal, de már az első rosszul sül el: a kínai lány csak egy telefont akar lebonyolítani de ettől egyre messzebb kerül ahogy egyre mélyebbre merül a félvilági szállodák útvesztőjében… Majdnem olyan mintha mundrucó benedek vagy flígauf kornél rendezte volna és ez nagy szó.

Talán érdemes:
Filmbox Plus, 21:00: Az új vezetőség – Maffiózó-família fekete báránya (= becsületes munkából élő unokaöcs) ígéretet tesz nagybátyjának és egyben a „Család” fejének hogy gondoskodik alkalmazottairól (és nem úgy hogy megszabadul tőlük), csak megfeledkezik arról hogy az FBI ÉBERSÉG!e nem csökkent irántuk – bár ez akár még jó is lehet, hiszen női ügynököt állítottak rá… Az Under New Management kevesebb pénzből készült mint hasonszőrű társai, de talán emiatt szorult bele valamivel több lélek. Ugyanitt 22:40-től már jóval drámaibb színek és kivételesen a cím sem árul zsákbamacskát: a Nincs út haza pont olyan pesszimista mint amilyennek képzeled, egy börtönből szabadult testvér (Tim Roth) és drogkereskedő bátyja (James Russo) kapnak össze az utóbbi meztelentáncosként melózó feleségén (Deborah Kara Unger).

Sznobriadó rovat:
Előszóval 21:10-től kezd az M5 egy kegyetlen operát. Ha Christopher Sly-ról azt hisszük van bármi köze Stallonéhoz akkor a szerzőt, Ermanno Wolf-Ferrarit is összekeverhetjük az autógyárosokkal. Pedig rosszul tesszük, Sly egy lecsúszott poéta akit legutóbbi dorbézolása a kelleténél mélyebb delíriumba lökött ezért egy rosszindulatú gróf úgy dönt, megtréfálja: beöltözteti saját ruhájába, elviszi a kastélyába ahol eljátsszák hogy valójában a szegényköltő-létet álmodta és amit most lát, az a valóság. Persze az operai (= szomorú) vég itt sem maradhat el… Mondjuk az alapötlet még így is more BADASS Jackass than Jackass.

#LESZAROM a celebgyerekeket is!
Best of 2017:
A büszke szülők – Ennek az átlagos házaspárnak ki a világhírű gyereke?LESZAROM:
Az első fotók – Nos, ő lenne Mick Jagger új, 52 évvel fiatalabb barátnője: „Lehetséges, hogy Noor Alfallah lesz a zenész kilencedik gyermekének az anyja?” – Csak az a biztos hogy LESZAROM.
Cindy Crawford lánya a nagyok új favoritjaLESZAR Ja, majd Terry Richardson is elkéri a számát:
nesze!szer – Cindy Crawford lánya egyra magasabbra tör: „Természetes szépségként tündököl most az angol Vogue oldalain.” Wait, a challenger appears:
Cindy Crawford fia túl van élete első hármasszexi-fotózásán: „Presley Gerber strandfotózásán volt mellalj-villantás és ágyéktájék-fogdosás. Presley Gerber 18 éves.”LESZAR Wait, a challenger appears:
karácsonyi szülinap – Gumicukor – Eminem lánya mellaljat mutogatva kívánt magának boldog szülinapotTEHET RÓLA, TEHET ELLENE LESZAROM.
Gumicukor – Carrie Fisher lánya szakított a Twilight vérfarkasával: „Pedig igazán csodás pár voltak, akik mindenben támogatták egymást, aztán mégis ez lett a vége.”LESZAROM.
Katherine Heigl is volt meztelen terhesenLESZAROM.
Gloria Estefan leszbikus lánya bemutatta a barátnőjét: „Ahogy mostanában szokás: az Instagramon tette hivatalossá a kapcsolatot.”LESZAROM, magánügy.
Ismerje meg jobban a sztárok transznemű és krosszdresszer gyerekeit!: „Azt sokan tudják, hogy Angelina Jolie egyik lánya évek óta fiúként él, de nem ő az egyetlen sztárgyerek, aki szembemegy a nemi sztereotípiákkal.”LESZAROM, magánügy.
Comingoutolt Jackie Chan tinédzser lánya: „A lánynak már barátnője is van, aki közös fotót is posztolt magukról.”LESZAROM, magánügy.
aztahétszázát! – Gumicukor – Madonna fia nincs még 18, de már közterületen sörözik – Lásd fentebb.
Tyűha, mennyire hasonlít az anyjára Gillian Anderson lánya! - LESZAR Pedig a kis szürkére is hasonlíthatna :D
Gumicukor - Emilia "Daenerys" Clarke-nak nagyon jól áll a babázásAVAGY ÍGY LESZ A SÁRKÁNYOK ANYJÁBÓL HÁZISÁRKÁNY, LOL Jól áll neki a... LESZAROM.
Offline – Nem Beyoncé lánya a legszerényebb 5 éves – ...hanem az öthónapos gyereke lesz az, ha felnő:
Friss fotók Beyoncé 5 hónapos ikreirőlLESZAROM.
Csodálja meg újra Sylvester Stallone lányait együtt!: „Ők a Kardashian klán S-betűs megfelelői: Sophia, Sistine és Scarlet Stallone. Íme a három nővér együtt és külön-külön, nagyon kirittyentve!”LESZAR Ja nem, hátha Sly is olvassa a blogot :SSS
Bruce Willis összes lányát megnézheti most, egy helyen!: „A legkisebbek meglátogatták egy forgatáson - ennek alkalmából szemléljük meg mindannyiukat, és közöljük egyik kedvenc elméletünket!” – Lásd fentebb...
A nap képei: ő nem az unokája Mel Gibsonnak, hanem a csaja: „Íme, az ember, aki valóban lecseréli minden, öregecskedő nőjét.”LESZAR TISZTELET!
Gyereket vár Földes Eszter és Lovasi András: „A Facebookon jelentették be a hírt, boldogságuk határtalan.”LESZAR Engedd meg hogy gratuláljak, minden másra ott a Nap kommentje:

0

KEDD, FEBRUÁR 20.:
SEJ, A MI ROBOGÓNKAT…
0

Day of the PATriots.

Van egy tippem hogy ma rossz lesz az idő és ezt szokás szerint a gyér felhozatal mondatja velem:

Talán érdemes:
21:50-kor rövidke krimi az M3-n az akkor (1979) még regnáló szocializmusról ahol minden bűntényt KÉT HÉT ALATT felderítettek, főleg ha betett az ötéves tervgazdaság megvalósulásának. Mivel a gépgyár pénztára körzetében sűrűbben hullanak a dolgozók a kelleténél, jön aZ ÖNKÉNTES rendőr és megoldja az ügyet… A Halál a pénztárban ma már főleg a húzónevek (Mádi Szabó Gábor, Harkányi János) miatt jó, egyébként ez is „csak” kuriózum egy letűnt korból, igaz tűrhetően megírva.

Nem érdemes:
Nyolckor faékegyszerű propaganda a DIGI Filmen a 2013-as bostoni robbantásról. Az eseményt minimum kétszer már adaptálták az ugyancsak közhelyes Maratonnal és Hazafiak napjával, a Stronger az egyik elkövetőt beazonosító hétköznapi hős, Jeff Bauman talpraállásával foglalkozik – szó szerint, mivel emberünk elvesztette a lábait, de a kitartás meghozza gyümölcsét és a végén mindenki győztesként ünnepli és persze a zászló is fennen lobog… Csak remélni tudom hogy az önéletrajz amiből készült nem ennyire egysíkú és több van benne. Jake Gyllenhaal jó mint mindig de elkedvetlenít hogy effajta (rossz értelemben vett) patriótaságokhoz adja a nevét (Miranda Richardsonért külön kár), a készítők meg forgathattak volna akár a crisis actorokról is de hát azzal nem lennének túl népszerűek.

Halál a faszbúkra! rovat:
Best of 2017 vol. 2.:
c:c – A Facebook elkészíti a legmenőbb norvég sorozat amerikai változatát – Jaj dehogy, hiszen épp egy nagyon menő angol regény IRL adaptálásán dolgoznak:
Titokban lehallgat minket a Facebook?: „Szép összeesküvés-elmélet, de a portálnak nincs szüksége erre.” – Nem is kell, mert ez nem elmélet hanem gyakorlat:
Titokban feltöltött fotóinkat is elfogja a Facebook – Nahát, ki hitte volna...
A Facebook nem jelöli többé a kamuhíreket, mert rájöttek, hogy amit így jelölnek, arra csak még többen kattintanak: „Azt hitték, ezzel majd megoldják az álhírproblémát, de csak súlyosbodott a helyzet.” – Érthető, mindenki kíváncsi rá mit akarnak előle eltitkolni.
Valós jogok – Jogszerűen ellenőrizhetők az állásra jelentkezők közösségi oldalon megosztott adatai? – MI AZ HOGY, NAGYONIS, sőt ezt is lehetőségnek álcázzák:
Megjelent egy új kategória, állást is kereshetünk a Facebookon Wait, a challenger appears:
Aki amerikai vízumot akar, azt is be kell vallania, mit csinált a Facebookon: „Hol dolgozott az elmúlt 15 évben?“ „Hova utazott?“ „Mi volt a korábbi email-címe?“ – Ennyi...
Váratlanul távozik a Facebook szupertitkos projektjeinek vezetője: „Regine Dugan korábban az amerikai hadsereg kutatás-fejlesztési projektjeit vezette, most nem árulta el, hová igazol és miért.” – Fentiek után nem is kell ^^
A Facebook kitalálta a kussgombot: „A Snooze funkcióval bárkit letilthatunk 30 napra.”YOU SNOOZE, YOU LOOSE! ...egyetlen föld-levegő rakéta pedig nem egy hónapra hallgattatná el a faszbúkot.
Harvardi diplomájával tette büszkévé édesanyját Mark Zuckerberg: “Anya, mindig mondtam, hogy visszajövök és megszerzem a diplomámat” - örvendezett Zuckerberg, aki tiszteletbeli doktori címet kapott az egyetemtől.” –Vajon mennyit fizetett érte a vizsgabiztosnak? :D
Valami baj van a rendszerünkkel: „Olyan beszédet mondott a Harvard évzáróján, mintha politikai pályára készülne.” – Dehát tényleg arra készül:
Trump tökéletes antitézise: Zuckerberg 2020-ben elnök akar lenni?: „Bár ő maga tagadja, egy csomó jel utal arra, hogy a Facebook-vezér politikai pályára készül, és elnök lenne 2020-ban. Vagy később. A közvélemény-kutatók már mérik, és szerintük le is győzné Trumpot.” – Gondolom ezek ugyanazok akik megjósolták Hillary győzelmét :DDD
Dollármilliárdokat készül eljótékonykodni a Facebook alapítója: „Visszavonta legutóbbi, sokak által demokrácia-ellenesnek tartott ötletét, és inkább a világ megmentésére koncentrál.”Ne haggggyuk hogy Zuckerberg nevessen a végén!!44
Mark Zuckerberg elment egy autógyárba, és megállapította, hogy a fizikai munka nehéz: „A Facebook vezetője továbbra is olyasmiket csinál, amiket általában politikusok szoktak. Most éppen egy detroiti Ford-gyárba látogatott el. A beszámolójában többek között azt írja: „Egy gyártósornál dolgozni fizikailag nehéz.”THANK YOU CAPTAIN OBVIOUS, akkor belekóstolhattál azok munkájába akikét robotokkal akarod elvenni. HALÁL A FASZBÚKRA!
Abbahagyja a trükközést a Facebook: „Magyarországon is adózni fog a cég.”MAGYARUL: nem fog.
Már majdnem több facebookos van a világon, mint keresztény: „2017. Júniusi adatok szerint a Facebook átlépte a 2 milliárd regisztrált felhasználót, maga mögé utasítva ezzel a zsidókat, a buddhistákat, a hindukat és a muszlimokat is. Az utolsó vallás, aminek még mindig több követője van a legnépszerűbb közösségi oldalnál, a kereszténység maradt, 2,3 milliárd taggal. De, amíg a keresztények csoportja évente átlagosan csak 0,8 százalékot bővül, a Facebook 22,8 százalékot növekszik.” – Csak nekem tűnik fel hogy kihagytatok két dolgot? 1., a faszbúk nem vallás, 2., a felsorolt vallások tagjai ugyanúgy használják a faszbúkot, nincs vagy-vagy...
Zuckerberg gyesre megy: „Ősszel születik a Facebook CEO második lánya.” – Nem is tudtam hogy nővé operáltatta magát, nagyon halad korral ez a Márk gyerek!
Pusztán a Facebooktól nem lesz depressziós senki: „A kutatások szerint amúgy se az számít, mennyi időt töltünk ott, hanem hogy mire használjuk. Vagy hogy mi mást használunk még.” – ...aztán ennek is kiderült az ellenkezője:
A Facebook elismeri, hogy árthat a felhasználók mentális egészségének: „De hogy erre szerintük mi a megoldás? Még többet kell használni! Mindezt azután írták, hogy egy volt Facebook-vezér azt mondta, egy dolgot tehetsz, nem használod azt a szart.” – Véletlen? ALIGHA! De van remény:
Igen, a Facebook tényleg árt az egészségednek, és ez csak egyike a gyülekező viharfelhőknek: „2017 rossz éve volt a Facebooknak, és egyre több jel utal arra, hogy jövőre is komoly kihívásokkal kell megküzdeniük. Morgó hirdetők, ráunó fiatalok, megtelő piacok jelenthetnek problémát Zuckerberg számára.”MUHAHA, azt remélem is! HALÁL A FASZBÚKRA!!

 

SZERDA, FEBRUÁR 21.:
HAJADISMIJEN, LOL!4 NÉGY

0
Evolution of the peanut eaters.

Talán érdemes:
A mai nap főleg a gyerekeknek fog kedvezni vagy inkább a kindertraumának mert kilenctől egy harmincéves proto-herripottert vetít a Filmbox Family amiben egy kiskölyköt úgy megrémít a szellemek lakta rém-rom hogy kihullik a haja és csak az ott elhunyt (amúgy hajléktalanként élt) kísértetektől kapott recepttel tudja visszanöveszteteni – azaz csak tudná, ha a megfelelő összetevőket használná a megfelelő sorrendben és főleg a megfelelő helyeken… Node amikor végül visszanő a testszőrzet abban sincs köszönet mert nem áll meg a növésben, ezzel felkeltve a gonosz rajztanár figyelmét aki ecsetet (!) akar csinálni barátunk hajából. Élcelődhetnék akár hogy a Minél hosszabb, annál rosszabb csak másfél óra ezért nem is lehet annyira sz**, de minek? A Peanut Butter Solution odatehető a Goonies és a Monster Squad mellé kiskamaszok horrorpótlójaként de azokkal ellentétben ettől tényleg komoly rémálmai lehetnek az erre hajlamosaknak hogy aztán felnőve nosztalgiával gondoljanak vissza rá... Vagy nem, de akárhogy is, nagyon kicsik ne nézzék, akkor már inkább a Sundance TV-n tíztől egy doksi a Curious George-könyveket szerző házaspárról, Hans és Margret Rey-ről (Monkey Business) akik a fasizálódó Németországból menekültek a tengerentúlra. Részben exodusuk alatt született meg Kíváncsi George figurája aki nagyjából az Amerikának ami nekünk volt Boribon, és csak remélni tudom hogy a magyar gyerekkönyv-szerzők is kapnak majd olyan mindenre kiterjedő tribute-ot mint amerikai társaik. Ma már más szelek fújnak, Bogyó és Babóca mindenek felett és egy új Curious George-ból is akkora botrány lenne mint a H&M pólós hirdetéséből. Más: háromnegyed tizenegytől J.K. Simmons újabb jelenése az HBO-n egy nagyonfriss sorozattal amiben rögtön a Képmását is eljátszhatja. A konteósoknak kedvező story szerint létezik egy párhuzamos dimenzióba vezető ajtó amit BRÜSSZEL az ENSZ „nyitott meg” és bár igyekeztek titokban tartani, mégis történt szivárgás mindkét oldalon (ezért a modern és ma már antik tárgyak keveredése). A mai szériák közül perpill. az egyetlen talánérdemes (pláne hogy Stephen Rea is feltűnik benne), bár a doppelganger / parallel dimenzió-vonal erősen voltmár (például a Fringe-ben is).

Talán ajánlott:
Filmbox Premium, 21:00 – Manapság viszonylag ritkán kapunk normálisan vallásparodizáló műveket, annál több a hitet egyszerűen lebunkózó „vígjátékot”. A Mikor eszünk már? ráadásul a zsidóságon viccelődik olyasmi alaphelyzettel amit a Halálos temetésben láthattunk, csak itt a család feje szed be valamit amit nem kellett volna (LSD). Minden adott hogy igazolja a legrosszabb félelmeimet, de nem: Salvador Litvak debütálása pörgős, humoros, és egy balul sikerült széderen keresztül tart görbe tükröt az összes sztereotípia elé miközben pozitívkodik is (Stuckman papa az acid hatására átélt megvilágosodástól vezetve rendezni akarja kapcsolatát rokonaival). Jópont még hogy kisköltségvetésből hozta össze (ennyit arról hogy minden a tuggyukkik kezében van), emiatt viszont mindent a forgatókönyvre tett fel – és be is jött neki, ezzel elnyerve a koronát a Héber pörölytől.

Trónok harca rovat:
Best of 2017 vol. 1.:
A Trónok harca szereplőinek azért elkelne egy jó pszichiáter: „Némelyik szereplő annyira szokatlanul viselkedik, hogy a szakemberek szerint tanítani lehetne rajtuk a személyiségzavart.” – Tényleg? Én azt hittem ők a normalitás mintaképei...
Miért szurkolunk még mindig Arya Starknak?: „Senki nem látja, hogy egy hidegvérű gyilkos lett belőle?” – Miért, eddig nem az volt? o_O
Gumicukor – Mi már tudjuk, fog-e szexelni egymással két Trónok Harca-szereplő: „Hogy kikről van szó, és mi a válasz, csak görgetés után derül ki a cikkből. De ezt nem tarthattuk magunkban.” – ...de aztán beelőzött jobbról egy challenger:
Brad Pitt 120 ezer dollárt fizetett volna, hogy megnézhessen egy Trónok harca részt Emilia Clarke társaságában, de nem jött össze nekiÍGY KEZDŐDIK EGY MEETOO MUHAHA, azt remélem is :D
tónok harca – Jon Snow már mindent tud és ettől elsírta magát: „Kit Harington előtt már nem titok, hogyan ér véget a Trónook harca.” – Sírok én is mert nem tudtok helyesen írni (OK én sem de én alkoholista vagyok!4) és mert nincs vége:
Idén nem lesz Trónok harca, 2019-ig kell várnunk: „Rossz hírünk van a rajongóknak.” – Nem, ez jó hír, EZ a rossz hír:
Sophie Turner elárult egy-két dolgot az utolsó Trónok harca-évadról: „Már csak 6-7 hónapot kell forgatniuk, szóval azz is lehet, hogy nem kell 2019-ig várni a 8. évaddal.” – Sebaj, addig is kitöltik az időt rajzfilmekkel:
c:c – Azt hitted, mindent tudsz Westeros történelméről?: „Megjelent egy 45 perces animációs film, ami mindenkinek tud újat mutatni.” – Nekem nem, mert LESZ ja az nem most van, sorry.
!!! – Fontos találkozás – Daenerys Targaryen az elhunyt férjével kocsmázottMEGHALT, MÉGIS ISZIK?! ÉBERSÉG!
c:c – Röhejesen rejtegeti a Trónok harca forgatókönyvét az HBO – Inkább azt rejtegetik hogy nem készült el:
Megvan a tuti recept a Trónok harca végének kiszivárgása ellen: „Még a színészek is meg fognak lepődni.” – Ja, mert egyik se tud rögtönözni :DDD
Egy robot megírta a Trónok harca folytatását: „Olyan sokáig kell várni Martinra, hogy egy programozó inkább megíratta a következő könyvet egy mesterséges intelligenciával.”More R. R. Martin than R. R. Martin, but still better than Twilight.
A Trónk harca színésznője a hétköznapokban annyira átlagos, hogy rá sem ismerni: „Nézze meg a képeket és őszintén mondja meg: ön felismerné a rajtuk látható hölgyet?” MAGYARUL: KAYFABE.
c:c – Dollármilliókat keresnek a Trónok harca színészeiNap kommentje:

Zacskóstej 2017.08.07. 15:31:21
Sean Bean disliked this...

 

CSÜTÖRTÖK, FEBRUÁR 22.:
NŐK, HATORIK, HASZAKAD
0

...mert kell ott lenn egy hetedik mennyország.

Talán érdemes:
Kilenckor újra családkompatibilitás a Filmbox Family-n ami egyben a természetvédelem fontosságára is felhívja a figyelmet. Az Ebihal és a bálnák közül előbbi egy kislány beceneve aki kicsi kora óta „vízben él”, utóbbiak közül pedig az egyik épp az ő segítségére szorul – ez elé már nyugodtan le lehet ültetni a kisebbeket is. A Szerelem a hatodikon viszont már felnőtt bohémkodás lesz az M5-ön ami visszarepít minket a hatvanas évek Párizsába és a kezdődő sekszuális forradalomba – ja nem, a csigazabálók abban mindig élen jártak. Szóval egy jómódú pasas felesége karjaiból a felettük lakó (ez valami szimbólum akar lenni) spanyol cselédek egyikéhez menekül akit asszonya alkalmazott a korábbi takarítónő helyett. Igazából a hatodik emelet asszonyai a „főszereplők” (lásd a francia címet is), nélkülük nem működne olajozottan a rendszer, ők pedig tűrnek, hallgatnak hogy aztán egymás közt nagy bulikkal oldják a feszültséget. Ezt az életörömöt irigyli meg a bróker férj (Fabrice Luchini), hátra is hagyja érte a kihűlt hitvesi ágyat és az ott fogant, elkényeztetett gyerekeket, ennek jelentősége azonban eltörpül amellett hogy a hozzá képest nincstelen gazdasági bevándorlók körében újra magára talál – amire szüksége is lesz amikor a nő akinek mindezt köszönheti, hazautazik… Az almodóvaros fílinghez Lola Duenas és Carmen Maura jelenléte is hozzájárul, és mivel majdnem art movie ezért ehhez is jár Előszó, azzal együtt 21:10-kor kezdődik. NEM menekültsajnáltatós agymosás, egyrészt mert 2010-es, másrészt mert Franco uralma alatt tényleg volt okuk a spanyoloknak külföldön keresni a boldogulást. Végül éjfél után tíz perccel újabb flashback a Sundance TV-n de már az ír válság „legszebb” napjaira, egész pontosan Bobby Sands éhségsztrájkjára és halálára ami ráirányította Európa figyelmét az ottani gondokra és ez végül a megoldáshoz is elvezetett – vagy inkább szeretnék egyesek hogy ezt gondoljuk. Azt mondják a történelmet a győztesek írják és ez a 66 Days-ra is áll: a doksi természetesen az angolok szemszögét veszi alapnak néhány velük szimpatizáló beszélő fejjel, akik Sands-et művésznek (!) állítják be és eltussolják a britek atrocitásait (a legnyilvánvalóbb csúsztatás a ’72-es zavargásoknál ütközik ki, ugyanis látványosan kussolnak az ezeket kirobbantó Véres Vasárnapról). Még beszédesebb amikor párhuzamokat akarnak vonni Sands meg más forradalmárok között és képileg is egybemossák Maóval meg Che Guevarával, véletlenül kihagyva Gandhit. Ugyanígy nem mondják el miért is került börtöbe (segítek: nem a békés protestálásért), még szerencse hogy az archív felvételeket és Sands rajzait-naplóját nem írták újra, ezek adnak neki valamelyest létjogosultságot.

HA HA VERY FUNNY! rovat:
...best of 2017 vol. 2.
Feldühített elefánt taposott agyon egy kínai idegenvezetőt Thaiföldön: „Egy tréfás kedvű turista meghúzta az állat farkát, mire az őrjöngeni kezdett.”HA HA VERY FUNNY!
Vajon mi járhatott az afgán menekült fejében, amikor bombával akart viccelődni – Nem tudom, de ez is HA HA VERY FUNNY!
katona humor – Két katonai pilóta órási péniszt rajzolt az égre, a hadsereg szerint ez nem vicces: „Szerintünk viszont mégiscsak mókás, úgyhogy megmutatjuk.”HA HA VERY FUNNY!
Viccből köveket dobáltak az autókra, megöltek egy családapát: „Unatkozó tinik egy felüljáróról célozták az autókat, szórakozásból. Értelmetlen tragédia lett belőle.”HA HA Wait, a challenger appears:
A népligeti gyilkos azt állítja, szexuálisan bántalmazták gyerekkorában: „Orvosi segítséget kért a hatóságoktól.”HA HA VERY FUNNY!
Szecsuán – Érdekes világ – Ahol mindenki milliomos: „Vietnámé ma a leggyorsabban fejlődő gazdaság.”HA HA VERY FUNNY!
m – Medgyessy Péter, a médiapolitikusHA HA VERY FUNNY!
Lendvai Ildikó: Piszkos ruhát nem úgy váltunk, hogy a szennyesládában keresgélünk: „Hullarablók, keselyűk, hiénák, mérgező szósz: a kábé utolsó életerős MSZP-politikus a Facebookon rontott neki a balos szavazókat édesgető Vona Gábornak. És nem tett lakatot a nyelvére.”HA HA VERY FUNNY, ez mehetne a Bagoly mondja rovatba is...
hello karrierista: Miért, mennyit, hogyan tegyél félre vész esetére: „Milyen stratégiákat kövess, hogy a lehető leggyorsabban és leg­hatékonyabban gyűjtsd össze?”HA HA VERY FUNNY!
[NERD] – Pompás Sajdik-borító­val, de hitvány viccekkel jött ki az 50. Hahota: „Marabu rajzaival, sok képre­gény­nyel, 7500 példányban tért vissza a kultikus zsebkönyv.”HA HA VERY FUNNY, akkor pont olyan mint régen volt.
sz – 50 ezer forint, és máris modern hercegnő lehetszHA HA VERY FUNNY!„Hálóba akadt kis hableány lehet az idei nyár legmenőbb harisnyadivatja.” – ...de nem a heteróknak.
béren kívül – Érdekel, hogyan lehet jó nyugdíjad?: „Mutatjuk hogyan érdemes gondoskodni önmagunkról, hogy szép summánk legyen nyugdíjasként. És az egészségünkre is jusson.”HA HA VERY FUNNY!
IFL Gazdaság – Hogyan ne élj napról napra?: „Mondunk 3 racionális tanácsot, amin nagyon meg fogsz lepődni.” – Hitelkártya annak aki még a keresetét se tudja beosztani? HA HA VERY FUNNY, Nap kommentje:

bekov 2017.07.05. 10:38:41
mondok én egyetlen példát, amire a poszter nem gondolt és ezen aztán felráncolhatja a szemöldökét (vagy amije van): keress ötször annyit, mint az átlag, és nem kell malacperselyt törni 25. környékén ;-) ennyi, minden más csak hókusz-pókusz... na? na? ez ám a jó tanács, mi?

VISZLÁT SZOMBATON!

 

Kulcsszavak: éberség, LESZAROM, rest of, 2017

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés