2018. 03. 05.
Delila számsor! (márc. 5-6-7-8.) + The Rest of 2017 vol. 15.
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Delila számsor! (márc. 5-6-7-8.) + The Rest of 2017 vol. 15.

 

 

 

 

 

 

HÉTFŐ, MÁRCIUS 5.:
EBALTATÓ
0

Mizu, bubus?

Nem érdemes:
Általában cikizni szoktam Alföldi Róbertet aktuálpolitizálás meg a sekszuálisan explicit plakátok-szövegkönyvek miatt de megint az van hogy feltűnt egy csellendzser. Ha hinni lehet a műsorújságnak, Komlós Andrásnak köszönhetjük Charles Gounod remeke, a Faust remake-jét amire abszolút semmi szükség nem volt mert így, ebben a formában három óra tömény tortúra. Nem vagyok opera-szakértő de laikusként is meg tudom ítélni mi működik és mi nem, ha az őskáosz volt a cél akkor mission accomplished, ha netán valami üzenet átadása akkor legközelebb nem ártana mást megkérni rá. 21:10-tól adja az M5 de az Előszó sem fog segíti a dekódolásban.

Talán érdemes:
M2 / Petőfi TV, 20:15 – Bejött a papírforma már ami az Oscar díjátadó gála 2018-at illeti, győzött az amcsi prüdéria Enyedi Ildikó költőisége felett de hardcore mozibubusok attól még megnézhetik az Összefoglalót. Más. A közelgő választásokkal megszaporodtak az ezzel foglalkozó alkotások is, kilenckor komikus megközelítésben láthatjuk a Döntő szavazat sorsát a Filmcafén ami egy full átlagos fickón, Bud Johnson-on (Kevin Costner) múlik. Johnson éli az elvált apák életét egy lakókocsiban éles eszű lányával, Mollyval (Madeline Carroll) aki papájával ellentétben képben van a közélet eseményeivel de még ő sem készült fel arra a médiafelhajtásra amibe kerülnek... A humoros felszín mögött felsejlik az a cicaharc amit a képviselők vívnak választóik kegyeiért, ofkorsz minél több múlik rajtuk annál többet ígérnek hogy aztán látványosan megfeledkezzenek róluk, ergo a Swing Vote akár drámának is felfogható (és a kicsit többet piáló apjára vigyázó kislány illetve a totál alkoholista anya karakteréből ítélve annak is szánták). 21:40-kor tűrhetően kezdődő finn fekete komédia a Cinemaxon ami sajnos átmegy prédikálásba. Egy idős úr rendes melója melletti hobbija az állatok humanista eutanáziája amit egyfajta gerébágnesi lelkesedéssel valósít meg. Veijo Haukka jobban szereti az embereknél kis kedvenceiket és az árait is eképp szabja meg, minél rosszabbul bánik a gazdi a „tulajdonával”, annál drágább a „kezelés”, sőt akár sajátos büntetést is kiszabhat az idealista Elaltató… Ha Teemu Nikki megmaradt volna ezen a vonalon egy szavam se lehetne, de mivel 2017-es így mindenképp kellett bele tenni egy szélsőjobbost aki – kitaláltad – olyan szinten hanyagolta el kutyáját hogy Veijo nem hajlandó átküldeni a másvilágra, ezzel éktelen haragra gerjesztve a gazdit (ezt is kitaláltad).

Hétfő? #LESZAROM™.
Best of 2017, Oldschool Edition vol. 2.:
Chrissy Teigen magára fotósoppolta Nicki Minaj seggét, aztán jött a Twitter népe és szétszedte – ...aztán jöttem én és leszartam mindenkit:
Pink TÉNYLEG tud fejjel lefelé énekelniTényleg LESZAROM!
és ez? – Eddig el se tudtuk képzelni, hogy ilyen, amikor Bella Hadid a gátlásait is levetkőzi <3 – ...és ilyen az, amikor LESZAROM:
El se tudjuk képzelni, mennyi festéket kennek a híres nők arcára igazából: „Mi van, ha kicsit közelebb megyünk?” – Akkor látni fogjátok hogy nem festék az hanem a LESZAROM.
gerillamarketing – A kommentelők 4 alaptípusa: „Vajon te melyikbe tartozol?” – Na vajon melyikbe:
rém kínos - Nem akarlak megbántani, de... rettentően büdös vagy!LESZAROM, nem a népszerűségre utazok ^^
Zseni volt, de élete végén már csak egyetlen szót tudott kimondani – Én is zseni vagyok de már most csak egy szót tudok, azt hogy LESZAROM.
Bella Hadid cérnatangában ünnepelte, hogy 21 éves lettLESZAROM.
laskai nelli – 10 gyakorlat, ami azonnal kimozdíthat a rosszkedvből – Nem tíz csak egy, a (be)leszarás:
Aaron Carter készen áll arra, hogy pasival járjon: „Az énekes nyáron comingoutolt biszexuálisként, de még csak ismerkedik az LMBTQ közösséggel.” – Majd eldönti, addig is LESZAROM.
b1 fotó – cuki – A szelfik új sztárja ez a kis szőrös cukiság: „Se nem cica, se nem patkány, mindig mosolyog és szívesen pózol bárkivel, mi az?”LESZA Gigi Hadid lesz az:
ŐRÜLET! Gigi Hadidnak is van hónaljszőre!VAJON Ő A BELLA TESTVÉRE? LOL LESZAROM.
Hat márka hatféleképpen látta meg Gigi Hadidban a bombanőt: „Nézze csak, mennyi mindent ki tudnak hozni Hadidból a divatmesterek! A sok szexiskedés mellé egyszer még majdnem intelligensnek is kinézett.”„MAJDNEM INTELLIGENS”? MI EZ A PATRIARCHA TÁRGYIASÍTÁS, INDEXES ELVTÁRSAK?! LESZAROM.
Mi a jóég van ennek a nőnek a fején?: „Egy Ausztráliában híres helyi énekesnő nagyon extravagánsat választott. Ön érti, hogy ez mi?” – Értem én, csak LESZAROM.
Hujber Ferenc örül felesége új szerelmének: „Ez az ő ajándéka és ezzel tartozott. Nem biztos, hogy értjük, de hátha ön értelmezni tudja a nyilatkozatot.” – Most még nem ittam eleget ahhoz hogy értsem, mindenesetre LESZAROM.
18+ Gumicukor – Justin Bieber csak papírral szexel, John Mayernek fétisei vannak - grupik meséltekHARVEY WEINSTEIN LIKES THIS LESZAROM.
Mit szólnak Selena Gomez új, szupermű hajához?: „Az énekesnő mind színben, mind formában váltott, így most már eléggé emlékeztet pasijára, Justin Bieberre.” – Még egy ok hogy leszarjam őt is.
Selena Gomez szakított The Weeknddel és templomba ment Justin Bieberrel: „Véletlen lenne? Aligha!” – Alighanem LESZAROM ezt is!
nem kim kardashiané – Gumicukor – Kinek a feneke ez? – Ha nem Giannáé akkor LESZAROM.
hopsz – Gumicukor – Miley Cyrus annyira sokat evett, hogy terhesnek néztékLESZA NOTHING COMPARES 2 THE WALL! :DDD
Van valami közös ebben a két pankrátorban, a bőrszínükön túl: „Két bődületesen nagydarab, részben afro-amerikai pankrátor látványos Instagrammal és dülledő izmokkal. Na de mi bennük a közös MÉG?” – Az hogy LESZAROM őket, és ha már pankrátorok:
Dwayne Johnson egyre komolyabban foglalkozik az elnökség gondolatával: „Szerinte elég jól hangzik, hogy "Az Emberek Elnöke" megnevezés.” – Szerintem meg 2018-ban is a LESZAROM fog a legjobban hangzani ^^
 

KEDD, MÁRCIUS 6.:
IT’S RAINING DOG SOLDIERS
0

Remo ütött először. És utoljára is.

Talán érdemes:
21:10-től újra magaskultúra az M5-ön Móricz Zsigmond örökbecsűjével, ugyancsak update-elt kivitelben, remélem a Légy jó mindhaláligot a két Tibor, Kocsák és Miklós jobban oldotta meg mint Komlós András Gounod-t.
Filmbox Plus, 22:25 – A hét első állatsága más formában jelentkezik mint a vasárnap későn adott road trip: miután egy testvérpár idősebb tagja meghalt Vietnamban és ezt kutyája, Rain nem bírta feldolgozni, a katona öccse fegyvertársaira bízza, hátha magára talál és még hasznot is hajt, így kerül az Ebadta katona a felderítő hadosztály „élére” és ezzel az ellenség célkeresztjébe is. Cinikusan mondhatnám hogy kutyával mindent el lehet adni, még az ilyen majdnem-propagandát is, de inkább örülök hogy végre a hadviselés „néma” hősei előtt is tisztelegnek (akiknek ugye a humanoid újoncokhoz képest nem volt választásuk sorozáskor). Háborúknál maradva a retekklubbon 23:25-től megint örökérvényű téma a XXI. században, ezúttal A doni katasztrófával ami – akár a mohácsi vereség – hosszú árnyékot vetett történelmünkre.

Ajánlott:
23:20-kor kult-krimi a Film Mánián ami a jó öreg faked death-szcenáriót követi. Egy közrendőr (Fred Ward) rablás áldozataként hivatalosan meghal, valójában harcművész-továbbképzésen vesz részt egy sorozatrajongó sensei-től (Joel Grey, a Kabaré konferansziéja) hogy aztán új identitással, immár Remo Williams-ként és Fegyvertelen, de veszélyes módszerekkel, illegálisan támogassa törvényes keretek között tevékenykedő kollégáit a CURE (nem a zenekar) tagjaként. Guy Hamilton és a szkriptfelelős Christopher Wood hozzák a Bond-szériában megszokott színvonalukat és nagyjából át is ültetik a Remo/Destroyer-regények hangulatát. Ma már jellemzően ugyanazok fikázzák az „elavult” megoldások és CGI hiánya miatt akik amúgy térdre esnek minden posztmodern képregényadaptációtól ami az akciót és öniróniát vegyíti (Kingsman, Green Hornet, Kick/Ass), pedig a legmodernebb technika hiányával együtt is annyira megelőzte korát hogy alcímével (The Adventure Begins...) ellentétben nem folytatták, nem úgy mint a jóval kevesebb értéket képviselő Tremors-t (viszont azzal legalább Ward is tartósan beírta magát a köztudatba).

Halál a faszbúkra! rovat:
Best of 2017 vol. 3.:
Meghatározták a facebookozók 4 fő csoportját. Te melyikbe tartozol?: „Kapcsolatépítő, Kirakatnézegető, Rikkancs vagy Szelfi?” – Én abba amelyik leszarja a facebookot a hét bármelyik napján:
Gigabüntetést kapott a FacebookMUHAHA, azt remélem is:
Buktassa le a Facebook ön után kémkedő ügynökeit! – Dehát az egész egy merő kémprogram:
A Facebook egyenesen az agyunkat célozza meg: „A cég több akar lenni, mint közösségi oldal; egy éve alapított egy titkos labort, amiben kísérleti hardvereket fejleszt. (...) A végére hagytuk a legizgalmasabbat, nevezhetjük nem-invazív agyhullámszkennelésnek, neurológiai képalkotásnak, elektrofiziológiai adatelemzésnek, de inkább mondjuk ki magyarul: a Facebook gondolatolvasással kísérletezik. (...) Ennek tükrében elég durva belegondolni is, hogy milyen lesz a Facebook, ha ennek a projektnek az eredményeit is beleépítik. Addig gondoljunk bele, míg ezt megtehetjük anélkül, hogy a Facebook tudna róla.” – Nahát, csak nem valóra vált egy újab konteó? LOL. Nap kommentje:

0

Facebook-élőzte egy férfi, ahogy megöl valakit: „Az eset Clevelandben történt, az amerikai rendőrök még mindig keresik az elkövetőt.” – Már nem kell:
Öngyilkos lett a facebookos gyilkos: „A 190 centiméteres, 110 kilós Steve Stephens az autójában ölte meg magát.”...and nothing of value was lost that day. Wait, a challenger appears:
Facebook-élőn végzett a lányával, majd magával is egy thai férfi: „Nem ez volt az első eset mostanában, a cég azt ígéri, tesz ellenük.”MAGYARUL: nem fognak tenni semmit:
Az állatkínzás mehet, a digitális pina nem: „A Guardian több ezer oldal titkos dokumentumot publikált a Facebook moderációs elveiről. Kannibalizmus és hírértékű halott gyerekek a világ legbizarrabb illemtankönyvében.” – Így már ez is érthető:
Bizarr katasztrófapornót posztolt Mark Zuckerberg, hogy hirdesse a Facebook új fejlesztését: „Borzasztó zavarba ejtő videóban jelent meg rajzolt mása a hurrikán sújtotta Puerto Rico romjai fölött, hogy ott arról beszéljen, mennyire csodálatos dolog a VR-technológia.”Palvin Enikő likes this.
Oroszország betilthatja a Facebookot:
„Ha a cég nem hajlandó helyben tárolni az orosz felhasználók adatait, jövőre bezárhatja a boltot.” – Majd megoldják mint Kínában...vagy Európában:
A Facebook algoritmusa Skpye-on zajló beszélgetéseket figyelve tanulja el, hogyan fejezik ki érzelmeiket az emberek: „Olyan robotot akarnak fejleszteni, ami életszerűen reagál az emberi párbeszédekre.” – Még szerencse hogy fejlesztés érdekében hallgatnak le magánbeszélgetéseket. Ja nem: H*A*L*Á*L A FASZBÚKRA!!!

0

SZERDA, MÁRCIUS 7.:
AZ ELVESZTEGETETT IDŐ VÁROSA
0

Gondolsz-e majd Velencére?

Talán érdemes:
Nyolckor antiutópisztikus köldöknézés a Cinemaxon Dániából kicsit a 12 majom nyomdokain, azaz itt is egy sötét jövőből, 2095-ből küldenek vissza valakit a derűsebb múltba, a mi jelenünkbe (2017), bár itt a küldő és küldött ugyanaz, a titkosszolgálat feje aki álnéven bujkálva kutatná fel a (női!44!) tudóst aki megoldhatná a bolygó problémáit. A Qeda: az időutazó onnantól lesz érdekes hogy az alteregónak nyoma vész és az originál személyiségnek kell másolata nyomába erednie… 21:25-kor ismétlésgyanús tévéfilm az M3-on a kurucok és labancok korából, Jókai Mór regényéből, a Nagyenyedi két fűzfa főleg klasszikus volta miatt lesz érdemes figyelmünkre.

Ismétlés, talán érdemes:
DIGI Film, 21:50 – Fentiekkel szemben a Szövetség egyértelműen voltmár, én részben a gyér felhozatal miatt raktam ide meg azért is mert úgy érzem, igaztalanul bántak (el) vele a kritikusok holott ha elvonatkoztatunk attól hogy Alan Moore leszedette a nevét a stáblistáról (szerinte nem voltak hűek a képregényéhez), akkor egy tűrhető popcornmozit kapunk Sir Sean Connery utolsó jelentős feltűnésével. A lényeg röviden: a világot megint fenyegeti a gonosz és csak viktoriánus superhero-k (Alan Quatermain, Dorian Gray, Dr. Jekyll, Némó kapitány, Tom Sawyer, Mina Harker, na meg a Láthatatlan Ember) menthetik meg a maguk sajátos FRAZEOL steampunk kiegészítőivel. Ezekre szükségük is van mert a GYŰRŰ Szövetsége hamar elkezd belülről repedezni…. Connery a legjobb de Naseeruddin Shah Némója sem rossz (eltekintve az ordítóan dublőrrel-CGI-vel készült párbaj-jeleneteitől), Stuart Townsend ügyesen hozza közös nevezőre Dorian Gray-t és Russel Brand-et, Peta Wilson sem gyenge vérszívó Miss Harkerként. Mindent összevetve el kell ismerni hogy nem lehet annyira rossz ha ezt is remake-elni akarják (lásd még a Van Helsing-et amit a maga idejében ugyanígy lehúztak), ami meg Moore vádjait illeti, továbbra is érdekes pont ezt pont tőle hallani aki szabado(sa)n kezelte mások szellemi tulajdonát (így csinált az Alice Csodaországban sztorijából leszbikus gyerek-szoftpornó-comicsot).

Tinderkert rovat:
Best of 2017:
gondolatok – Van értelme a társkereső oldalaknak?: „Zsákbamacska elvárásokkal. Egy párkereső tapasztalatai.” – ...és azóta is keresi, kutatja, repül...gallyról gallyra :DDDD
intimszféra – 13 ok, amiért Tinderezünk: „Sokak szerint a Tinder az egyéjszakás kalandok keresőinek való. Igaz ez?” – Á, dehogy, mindenki Kantot és Nietzschét olvasni jár oda. Ja, mégsem:
élet – Egymillió tinderezőnek lehet lapostetveMAGYARUL: ennyi vallotta be, a valós szám ennek kb. két-háromszorosa lehet :SSS
Itthon rekedtem Pesten, beüzemeltem a Tindert: „Külföldön élő olvasónk most itthon is kipróbálta, milyen online pasizni. Egy dolog nagyon meglepte.” – Az, hogy LESZ Ja az nem ma van, bocsesz.
Randiblog inbox – Nem terveztem, hogy velem marad éjszaka: „Olvasónk a Balatonon volt, a Tinderen megismerkedett egy sráccal. Az első estét felelsz vagy mersz játékkal kezdték, na vajon mi lett a vége?” – Nyilván LESZAR elsöprő, egész életre tartó szerelem. Ja nem.
Könyves – Jo Nesbo leghíresebb nyomozója három év után visszatér: „Harry Hole egy tinderes gyilkos nyomába ered.”...ÉS HARRY HOLE MINDEN GLORYHOLE-BA BELENÉZ, LOL Faszbúkos gyilkosról miért nem ír? Az megtörtént, ez meg csak fog:
Több nemi erőszakot hoztak a randiappok – Az ilyen „jobbanteljesítésnek” valahogy nem tudok örülni :SSS
n – Férfiak a húspiacon - avagy mi kell a nőnek?: „Milyen férfiakat keresnek a nők?” – Középkorú, éljen szegényen de becsületes munkából, legyen családközpontú és monogám...ja nem:
Lehúzza a 28 év felettieket a fizetős Tinder: „A randiapp idősebb felhasználóinak négyszer annyit kell fizetniük, mint a fiatalabbaknak.” – Édzsizmus. Nem baj, legalább lesz okom hogy fiatalabbnak hazudjam magam, ha már kocsira nem futotta:
Szingli anya – Petike a Tinder macsó – „38 éves. Profil fotóján a nyelvét kinyújtva ül a kabriójában.“Nap azóta sajna törölt kommentje:

Jóska Pista 2017.09.08. 19:25:16
"keresem a szerelmet (...) Tinder, elittárs, Puncs.hu és társai segítségével."
Ja, néhány éve én is kerestem szerelmet, minden estémet éjszakai bárokban töltöttem, de valahogy elkerült a másik felem.
Aztán meg elmentem úszni a könyvtárba, de az sem jött össze.
Tinder és puncs.hu ahol te a szerelmet keresed? És a tindermacsó a hülye?

a szerető – 7 ok, amiért az a "másik nő" is szenved! – ...és igen, már az is szenvedő alany akivel megcsalják a feleségeket. Még rosszabb, hogy ennél többet képzel magáról:
Ébredő szexualitás 18+ Szex – Hogy viselik a nők az egyéjszakás kalandokat?: „Onnantól, hogy hátat fordít és elalszik, én totálisan visszautasítva éreztem magam.“ – Isten hozott a valóságban, kicsi lány, avagy:

Pihent Operátor 2017.08.25. 10:09:23
Ha intimitásra vágysz, akkor ne menj bele egyéjszakás szexbe. Ilyen egyszerű a képlet. Ha mégis belemész, ne nyavalyogj. Ha mégis nyavalyogsz, legalább ne írj belőle blogot.
 

CSÜTÖRTÖK, MÁRCIUS 8.:
MAGPIE PLANS…
0

...Gréta garbója végez.

Talán érdemes:
Háromnegyed egykor a Lady Bird-del nagyot dobó Greta Gerwig 2015-ös filmje az HBO 2-őn amit nem dirigált „csak” lead actor benne mint Nagy Ő-re váró harmincas, aki leendő gyereke apját egy házas prof.-ban (Ethan Hawke) találja meg. Miután meggyőződik afelől hogy a pasas egy olyan nővel él aki szakmailag sikeresebb nála (Julianne Moore), Maggie terve végrehajtásába kezd és ügyes manipulációi eredményeként (besegít a férfi könyvébe, stb.) össze is jön vele miközben a gyerekvállalást sem bízza a véletlenre (mesterséges megtermékenyítés régi koleszos barátja hozzájárulásával). Három évvel később azonban hősnőnk megunja a család biztonságát, rájön hogy elege van a férjéből és újabb tervet eszel ki, ezúttal arra hogy összehozza a régi exével akitől pont ő csábította el… Ez is csak addig vígjáték amíg női oldalról, női főszereplővel és női rendező (Rebecca Miller, az öreg Arthur lánya) csinálja – mondjuk Woody Allen egész karrierje effajta first world problémázásokra épül, és ha a Gerwig által játszott figura ismerős valahonnan az sem véletlen, Zooey Deschanel-t már számtalanszor láthattuk ilyen bogaras, de szerethető (=irritáló) csajokat alakítani.

Talán ajánlott:
Kilenckor Darren Aronofsky húszéves debütálását (Pi) adja a Paramount Channel ami ha jól emlékszem még nem volt nálunk, csak hivatkoztam rá. Egy magányos megszállott szuperszámítógépe, az ABULAFIA Euclid segítségével fejtené meg a FOUCAULT-INGA részvények titkát, érthető hogy többen is érdeklődnek a tehetsége iránt. Az egyik társaság motivációi anyagi természetűek, a másiké misztikusak, amikor pedig Max Cohen (Sean Gullette) bepötyögi a PC-be a héber ábécét az rögvest Umberto Eco territóriumára vezeti, az így kapott számsor ugyanis a kabbalisták szerint állítólag Isten neve… Aronofsky-t mindig is vonzotta a visszakacsintó mélységgel való szemezés és talán itt tudta legjobban megragadni azt a szétforgácsolódódást amit később a Black Swan-ban vitt tökélyre, fekete-fehér művészkedésére art-technósok (Aphex Twin, Autechre, Orbital és társaik) na meg a későbbi házi-zeneszerző, Clint Mansell tesznek rá nem egy lapáttal. Eraserhead-szintű és atmoszférájú elsőzés.

Trump rovat:
Best of 2017 vol. 2.
Trump: Igazából zseni vagyok Mi az hogy, nagyonis:
Trump olyan harci gépekről beszélt, amik csak a Call of Duty-ban léteznek: „Büszkén számolt be a Norvégiának szánt, nem létező F-52-es gépekről.” – Lehet hogy csak jólértesült és tudja, hamarosan legyártatják őket!!
WSJ: Trump ügyvédje fizetett egy pornósztárnak, hogy hallgasson a viszonyukról: „Az ügyvéd szerint ez a vád már korábban is felmerült, és továbbra is határozottan tagadják.” – WSJ? Egész biztos nem SJW? LOL!!44
vagy direkt csinálja? – Gumicukor – Már biztos: Donald Trump nem tudja, hogy kell vizet inni – Nem olyan nagy szám, én se tudom hogyan kell, mondjuk kamaszkorom óta csak fürdésre használom ^^
Tékozló Homár – Donald Trump Asztalos Bt.: „Ha jól megdugnának, majd jobban emlékeznék, mit rendeltem.” – és hogy mi köze a Donaldnak az asztaloshoz? Semmi, csak ahogy az egyik hozzászóló is észrevette, „teljesíteni kell az indexes keretet”: „Az alábbi levél egy ideig egy Mekk Elek epizód leírásának tűnik, aztán hirtelen feltűnik mint egy mellékesen a címben idézett mondat, amitől az emberben felmerül, hogy a nagy szakállal és önbizalommal megáldott szakmai antitalentum helyett Donald Trump lóbálja a sztoriban a szerszámos ládát. Mit gondolnak ezek az emberek magukról, a munkájukról, a szolgáltatásról és egyáltalán a világról? Reméljük, Rita nem hagyja magát, és végigviszi az ügyet.” – Sőt, az amerikai elnök keze már Budapestre is betette a lábát:
Kőbányán valósággá vált Trump álma: „Bizonyára sok olyan dologról álmodozik az amerikai elnök, amelyről fogalmam sincs, de abban biztos vagyok, hogy nagy örömmel konstatálná, ha bárhol a világban 40-50 újságíró rács mögé kerülne. Ez pedig ma meg is történt Kőbányán a Fővárosi Büntetés-végrehajtási Intézet Venyige utcai objektumában. Igaz, csak néhány órára, és csupán játékból.” – ...azaz nem Moszkvában hanem Szentpéterváron, nem Moszkvicsokat hanem Volgákat és nem osztogattak hanem fosztogattak, minden más stimmel.
Trump háborút indított a szabad internet ellen: „Obama újabb fontos netvédő törvényét törölnék el, csütörtökön szavaznak róla, a nagy netszolgáltatók már dörzsölhetik a tenyerüket.” – Aztán itt is kiderült az ellenkezője mint a kőbányás cikknél:
Obama búcsúzóul még belerúg a magánszférába – ...és ennyi :DDD
élet – Ismerje meg az anyukát, akinek eltökélt szándéka, hogy Melania Trumppá műttesse magátIt’s so last year, ma már azzal sem robbantaná fel a netet ha Donalddá műtetné magát:
Dívány – A Marvel új szuperhősnője mindaz, amit Donald Trump utál – És? Szerintük nem nőtt ki a képregényekből, vagy mi? – „Miss America eredetileg a Ken baba jellegű Amerika kapitányhoz hasonlított, ő volt a szuperhősök Barbie-ja, a jó családból származó, szőke cicababa. A karakter viszont mostanra alaposan megváltozott. 2011-ben jelentették be, hogy Miss Americát ezentúl egy America Chavez nevű karakter fogja megszemélyesíteni, akiről azt kell tudni, hogy tinédzser, az LMBTQ-közösség tagja és bevándorló, de olyannyira, hogy még csak nem is a Földről származik.” – Hanem A SZÍRIUSZRÓL gyíkember?! ÉBERSÉG!!!!
Trump: Inkább a kínai börtönben kellett volna hagyni a kosarasokat: „Három bolti tolvaj játékost mentett ki Trump, de az egyikük apja beszólt az amerikai elnöknek.” – Ha kihozza őket azabaj, ha ottmaradnak a börtönben akkor meg azabaj, ha paróka van rajta, azabaj, ha kopasz akkor biztos bőrfejű, az is baj...
Beperelték Trumpot azok, akiket az elnök letiltott Twitteren: „Azt mondják, az amerikai alkotmányt sérti ezzel.” – Ezek nem ugyanazok akik máskor a távkapcsolót szokták javasolni? :D
Rettenetesek mégis lenyűgözőek ezek a szobrok a Trump házaspárról: „A művész szerint igazán sikerült visszaadnia múzsái személyiségét.” – Ha csak feleannyira parásak mint az Obama-portrék én már rettegek is!!
Trumpnak fogalma sincs, mi legyen Szíriával az ISIS kiűzése után – ...ha nem avatkozik be, azabaj, ha beavatkozik, akkor meg azabaj:
Hatalmas csokitortát evett Trump, amikor megbombázta Szíriát – Vagy nem, mert:
MOZI – Trump Szíria bombázásakor épp Vader jelenetét nézte: „A legjobb poénokat sajnos az élet írja: a Zsivány Egyes ment az elnök különgépén a nagy bejelentéskor.” – ...és mindeközben még gyerekeket is evett, bizony.
Picit meg kellett bökni Trumpot, hogy a himnusz közben a szívére tegye a kezét – Bezzeg ha kosaras lenne most a Time címlapjára került volna:
Trump: A kurva anyját annak, aki nem áll fel a himnusz alatt: „Nekiment a focistáknak, akik a rasszista rendőrök ellen tiltakoztak térdepléssel.” – Úgy látszik a 444.hu ha korrektort nem is, de egy fordítót végre már fölvett:

0

VISZLÁT SZOMBATON!

Kulcsszavak: éberség, LESZAROM, rest of, 2017

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés