2018. 03. 12.
(S)ekszklúzyv Pussy Riot-interjú és tévéajánló!!! 1. rész (márc. 12-13-14-15.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
(S)ekszklúzyv Pussy Riot-interjú és tévéajánló!!! 1. rész (márc. 12-13-14-15.)

Ki kell mondani: jelenleg a Pussy Riot a legjobb zenekar a világon még úgy is hogy semmin sem tudnak játszani. Fontosabbak mint korábban bárki – és az utánuk jövők sem fognak soha a nyomukba érni. A Pussy Riot tagjai a year zero a könnyűzenében akik ground zero-val teszik egyenlővé a Maszkulin, Elnyomó Zenekarok idejétmúlt hagyatékát. Innentől fölösleges lesz a Beatles, a Stones, a Led Zep – de addig is amíg a lányok a polkorrektség nevében újrafelveszik az említett előadók lemezeit csak már feminista szemszögből és hangszeres tudás meg elhivatottság nélkül, maradnak az interjúk ahol gát nélkül szakadhat ránk eme zabolátlan Géniuszok LÓCIJA jelleme. A banda Akváriumos performansza tökéletes apropót szolgáltatott hozzá hogy Béla bácsi tíz-tizenöt korsó sör után elbeszélgessen velük, kérdéseire Galuska Nagyezsda-Valagonya (a továbbiakban G N-V) válaszolt és ő kommentálta a tévéműsorokat is (a többiek a MaNcs-ot, az Indexet, a HVG-t és a 444-et boldogították).

0

Zdrasztvujtye ungarise tavarise! Köszönjük a meghívást amit csak azért fogadtunk el hogy végre az ellenkező oldal is képviseltesse magát ebben a közismerten sekszista blogban. Remélhetőleg a feminista világforradalom hamarosan elsöpör téged, addig én kérdeznék először: szereted a zenénket?

Titokban reméltem hogy ezt nem hozod szóba, az a helyzet ugyanis hogy még életemben nem hallottam egy ennyire szar valamit. Komolyan, ez még zajként is értékelhetetlen.

Akkor elérte célját, mert a mi produkciónk attól működik hogy nem működik, nem jó és felháborít.

Ha a punkról beszélsz az utoljára úgy negyven éve volt aktuális...

...meg most is, mivel mi feministák igenis kimondjuk hogy Punk’s Not Dead…

Ezt nem ti mondtátok hanem Wattie az Exploitedből.

Tőlünk lopta a rohadék kizsákmányoló!…

kizsákmányolt, mert ezt jelenti MAGYARUL! a zenekara neve…

…szóval a punk nem halott, nem halhat meg amíg egyvalaki is el van nyomva, különösen ha az a valaki nő és az elnyomás azt jelenti hogy nem posztolhatja a mellét twitteren vagy facebook-on. Miért van az hogy a férfiak lehetnek félmeztelenek, mi meg nem?! Mi az oka hogy a testszőrzet, a hónalkutya férfiaknál férfias de nőknél nem nőies hanem az ápolatlanság jele?! Égető kérdések ezek. A punkot is nők találták fel csak jött Malcolm a McLaren-istállóból...

OK, hagyjuk…már a Fementől is meg akartam kérdezni: az nem tárgyiasítás hogy terhesen múzeumban kamatyoltok, csirkéket dugtok fel meg rendszeresen mutogatjátok magatokat?

Nem, mert ha mi csináljuk az feminizmus.

Amanda Palmer is szó szerint emögé bújt...

És igaza volt! Neki is bejött, nekünk is be fog. Neki se volt egy saját ötlete, nekünk sincs, nem is kell mert címlapon vagyunk megalakulásunk óta és sikert sikerre halmozunk.

Nem úgy tűnik mert ahhoz képest mekkora hírverést kaptok, még nála is kisebb helyeken léptek föl. Nem gondoljátok hogy a médiajelenlétetek meg a „lemezeteken” segédkező STÁRok nincsenek arányban a valós jelentőségetekkel? Mert ugye ha olyan nagyok volnátok mint amilyen híresek, már rég stadionokban kéne játszanotok.

Szó nincs erről. Ha akarnánk, simán megtöltenénk a Népstadiont is naponta kétszer, akár egy egész hónapon át. Az elnyomó patriarchátus miatt nem tesszük, meg azért sem mert tudtommal kétszer is leégett. Amúgy óriási ránk a közönségigény, legutóbb is a Szigeten léptünk fel…

igen, beszélgetéssel egy civil sátorban, most meg valami színdarabbal :DDD Visszatérve az előző kérdése, szerinted egy férfizenekar után is így kapkodna a média ilyen zenei és művészi teljesítmény után?

Bizonyára, mert egyenlőség van. Nézd, senki nem azért figyel a Femenre mert meztelenkednek, ahogy ránk sem azért kíváncsiak mert – mint mondtad – valamelyikünk terhesen izélt egy múzeumban egy performansz keretében vagy templomokban üvöltözünk szar zenére. A népet a Forradalmi Eszmék vonzzák, nem a pucér csöcsök meg muffok…

hát az biztos hogy nem a szépségetekkel hódítotok :DDD

Már vártam ezeket a tárgyiasító, patriarcha megjegyzéseket. Én azt mondom, a lehetőség nyitva áll, bármelyik férfi alapíthat egy Cock Riotot és rohangálhat meztelenül az utcán, lóbálhatja a farkát templomban, senki sem tartja vissza. Lehet jobban csinálni nálunk!

…ja, csak az ilyeneket szatírnak hívják és beviszik őket, ti meg pussypass-szal megússzátok. Apropó egyenlőség, felmerül a kérdés hogy miért nem a Közel-Keleten turnéztok a Femennel együtt? Például Szaúd-Arábiában…

Ne kezdd már te is! Szaúd-Arábia hatalmasat változott mióta utoljára rákerestem a guglin. Úgy hallottam a nők ott már szavazhatnak meg autót is vezethetnek, szóval nekünk itt, a Bűnös Nyugaton van tennivalónk ahol a Kereszténység és a Patriarchátus láncba veri a lányokat-asszonyokat és nem rakhatnak ki magukról meztelen fotókat. Nekem amúgy semmi bajom a férfiakkal amíg a négy fal között maradnak, a zenekarunknak is vannak férfitagjai…

és kb. ők az egyetlenek akik játszanak is valamilyen hangszeren…

Igen, és? Mi nem tudunk egyszerre provokálni, zenélni, letépni a ruhánkat meg hülye símaszkokat varrogatni…

Nem inkább arról lehet szó hogy a Femenhez hasonlóan nektek is van egy Malcolm McLarenetek aki a háttérből szervezi a balhékat?

Ilyen aljas, antimatriarcha kérdésekre nem válaszolok és kikérem magamnak még a feltételezést is! Visszatérve a fölvetésedhez, hidd el hogy ha akarnánk, tudnánk zenélni is, de nem akarunk. (Valahonnan törmelék potyog ránk.) Újrafölvehetnénk a White Albumot, a Sergeant Pepper-t, a Physical Graffiti-t, a Dark Side of the Moon-t és jobb lenne mint az eredeti! (További törmelékek, arrébb ülünk.) Saját terepén győzhetnénk le Hendrixet, Page-et meg a többi groupie-faló hímsovént, de mi úgy gondoltuk hogy a rockot meghagyjuk a patriarchák végső mentsvárának. Nagyobbak lehetnénk mint John Lennon, de nem akarunk, ezt úgy hidd el ahogy mondom. (A mennyezet jókora része lezuhan és agyonüt egy arra bóklászó fotóst, vér fröcsög és agyvelőcafatok röpködnek mindenfelé. Nagyezsda-Valagonya a maradványok közé túr, kihúz egy lábszárcsontot és lerágicsálja róla a húst.) Hol is tartottam? Ja igen, mi punkok vagyunk, ahhoz nem kell semmi és közöttük is a Slits a példaképünk, nem pedig a Sex Pistols vagy a Clash!

ÉDES FASZOM, pont a Slits akik még behangolni sem tudták a gitárokat?! Ők is csak akkor produkáltak hallgatható dolgokat amikor bevettek pár férfi háttérzenészt… Na mindegy, ott hagytuk abba hogy a koncertjeitek kis klubokban zajlanak és a lemezeitek sem ostromolják éppen a slágerlistákat…

…de csak mert az elnyomó patriarchátus megakadályozza. Amúgy ha már lista, én összeírnék mindenkit aki nem jár Pussy Riot-koncertre és nem veszi a lemezeinket. Ezek az emberek közveszélyesek mert távolmaradásukkal igazolják bigottságukat, azzal meg hogy nem adnak pénzt nekünk, gátolják a művészi kiteljesedésünket. Ez már szinte olyan mintha börtönbe csuknának minket, sőt rosszabb mert ott van ingyenkoszt itt meg fizetni kell mindenért... Naszóval minden ilyen elemet listázni kéne és átnevelő táborba küldeni, a Pussy Riot-lemezeket meg már bölcsődében kötelező hallgatnivalóvá tenni. Itt nálatok Bukarestben hány boltban lehet kapni az albumunkat?

Budapesten, és tudtommal még egyben sem, szerencsére.

Na erről beszélek. Hát where is the revolution?! Ezt is megmondtuk előre!

Ezt sem ti mondtátok hanem a Depeche Mode.

Tőlünk lopták ők is. Szóval ahogy Camille LaPaglia is megmondta, a forradalomhoz három dolog kell: pénz, pénz és pénz, én ezt még kiegészíteném Anne Coulter örökbecsűjével miszerint sors bona nihil aliud is kell hozzá. Meg az is hogy jókor legyünk jó helyen, nem véletlenül március 12-ét választottuk, úgy hallottuk nálatok ekkor van a Nagy 1856-os Októberi Forradalom évfordulója…

persze, márciusban, nyilván… Mik a terveitek?

Miután újrafelvettük a Sergeant Pepper-t, én Grimes-szel és Peaches-szel fogok egy közös technoprojekten dolgozni, már a neve is megvan: G.N.V Nation...

HA HA VERY FUNNY! Mit várhatunk a ma esti előadástól?

Anarchista performansz lesz amiben párosítjuk a punk erejét az Ősanya-kultusszal, velünk egyidőben Lana Del Rey és a halivúdi boszorkánykörök szertartást tartanak melynek eredményeképp másnap lemond Donald Trump és az összes többi férfi vezető.

MAGYARUL: olyan lesz mint egy általános iskolai matiné alföldi robi rendezésében. Akarsz még valamit üzenni az olvasóinknak?

Igen! Ne hagyjátok hogy a társadalom béklyói lehúzzanak a realitás talajára! Csak láncaitokat veszíthetitek, de a Föld fog sarkából kidőlni ha összeszeditek magatokat. Semmik vagytok, de minden lehettek, mert minden férfi és nő egy STÁR, főleg a nők! Harcoljatok a kereszténység, a hagyományos családmodell, a szépség és a tehetség ellen, csak így valósulhat meg az NWO akarom mondani a szép új világ, és most lássuk a tévéműsort:
 

HÉTFŐ, MÁRCIUS 12.
 

Ajánlott:
RTL Klub, 21:45: Éjjel-nappal Budapest – Hiánypótló széria ami végre olyannak mutatja Bukarestet amilyennek a turisták látják, azaz egy végtelen bulinegyednek. A Friends hatása kicsit erős és ebben sincsenek afroamerikaiak, szóval van még hova fejlődni, jó viszont hogy a Magyarországon dúló diktatúra dacára már az 1227. résznél jár. Nagyon örülök neki hogy a bulinegyedben élő nyuggerek és begyepesedett családok szavazása elbukott és egyetlen brit legénybúcsús sem lesz korlátozva demokratikus jogaiban.
M2 / Petőfi TV, 22:40: A DAL 2018 Akusztik – Sokan azt hiszik hogy a zenélés a képességekről szól, még jó hogy ezekkel a tehetségkutatókkal elvágják a régi stílusú férfiközpontú STÁRok utánpótlását.
DIGI Film, 01:15: Krampusz – Jó feministaként én is szívből gyűlölöm a vallást meg a szeretet úgynevezett ünnepét, ezért örülök bármilyen keresztényfikázó műalkotásnak, ennek is. Nőként is azonosulni tudok a kissráccal akinek tele a töke az ünnepekkel és kiszabadít egy figurában lakó démont ami meg aktivál pár játékot és ajándékot hogy megöljék a háziakat... Ha előrehaladott sátánista lennék, én is ezt tenném, de addig még sokat kell tanulnom.

Nem ajánlott:
Filmbox Family, 21:00: Nővérem gyermekei Egyiptomban – Elég öt percet látnunk ebből a förmedvényből hogy megértsük, miért kell megszüntetni a hagyományos családmodellt. Oké, az jó hogy apa helyett annak megkeseredett nővére vigyáz a kölykökre a piramisok árnyékában de attól ez még az, ami: egy alig leplezett nosztalgiázás a letűnt gyarmatbirodalom után amikor az őslakosok királyként fogadtak minden európait. Öröm és boldogság hogy azóta Egyiptomban is beállt a tavaszi vagy milyen fordulat, így nem lehet csak úgy odamenni gyerekestül.
Duna TV, 00:05: Marslakó a Tündér utcából: Temesi Ferenc portré – Be kell valljam, Temesitől olvastam ezt-azt mert állítólag be volt tiltva és abban reménykedtem hogy lelki pussyriot-társra találok benne. Képzelhetitek mekkorát csalódtam amikor egyik sekszista, tárgyiasító jelenet a másik után jött a Porban! Azt hittem hogy ezen hibák az akkori ivászatai meg az elsőkönyvesség számlájára írhatók, de nem: sajnos egyik kötetében sincsenek nemváltoztatások, erős női karakterek, a fiúk fiúsak, a lányok lányosak, a nőket folyton megdugják, a Porban még asszem versenyeznek is melyik férfinak van előbb orgazmusa egy seksz-partin, a nők csúcsra jutását meg nem jegyzik föl... Nem hozott megnyugvást a Pejote sem pedig imádom a drogos írókat de Temesi nem tudott annyit szívni hogy levetkőzze a belénevelt nemiséget és felfedezze női énjét. A későbbi konzervatív pálfordulása is csak engem igazolt, amúgy meg miért nem tud minden férfi úgy írni mint Sofie Oksanen?!

KEDD, MÁRCIUS 13.
0

Kiemelten kötelező:
Viasat3, 23:00: Lucifer – Ehhez nem kell magyarázat. Nagyon jó hogy végre a tévében is terjesztik a sátánizmust, és a Gonoszt jónak, emberinek és szimpatikusnak ábrázolják. Már épp ideje volt, ahogy az iskolai sátánista szakköröknek is. Fel kell számolnunk a családot és a hagyományos értékeket, ehhez az ilyen műsorok jelentik az első lépést, nézni kell őket és kész. Ugyanez érvényes az ugyanitt éjjel egykor adott Amerikai Horror Story-ra amiben még Lady Gaga is szerepel. Persze mi Madonnával smúzoltunk, vagyis az illuminált STÁRok ősforrásához mentünk vissza, nem a gyagya epigonokhoz!

Ajánlott:
Cinemax, 20:00: Beatriz, mint vendég – Putyin mellett a másik nagy ellenségünk Donald Trump. Miguel Arteta ezen drámája emlékeztető minden amerikainak hogy sehol se lennének illegális mexikói bevándorlók nélkül, akiket itt Salma Hayek képvisel mint egyfajta pogány istennő-szerűség, mert gyógyítással foglalkozik, de a milliomos amerikai fehér férfi, John Lithgow kihasználja, ám mikor hosszabb időt kénytelen vele eltölteni, rádöbben mennyire igaztalanul bánt vele és rituális szapporót vagy mit követ el... Legalábbis én nagyon remélem hogy ez lesz a vége, mert bár Amerikában játszódik, az egész világ hím-lakossága magára vehetné, szóval ez egy igazi univerzális remek.

Nem ajánlott:
Filmbox Family, 22:35, Vincent és én – Bár kanadai gyerekfilm, sajnos nem olyan haladó szellemű mint kétezertizes évekbeli társai. Mi az hogy egy kislány a fülvagdosós Van Gogh iránt rajong?! Nincs elég female artist Kanadában hogy a dekadens Franciaországig kell mennie példaképért? Mondjuk el is nyeri méltó büntetését amiért túl jól utánozza a festőt, felfigyelnek rá a hamisítók...ez egy lecke arról hogy senki se akarjon túl szépet létrehozni se zenében se képzőművészetben. Még egy bajom van vele: muszáj volt Tchéky Karyo-t beválogatni? Gabourey Sidibe nem ért rá, vagy mi?!
Film Mánia, 00:30: Az ellenkező nem – Na még egy patriacha rom.kom. ami áldozatszerepre neveli a nőket. Tessék szépen megtanulni hogy a „nem” nemet jelent, ahogy a „talán” és az „igen” is. Nem lennék meglepve ha Enyedi Ildikó innen lopta volna a Testről és lélekrőlt, itt is egy egymásnak teremtett párocska jön rá hogy az élet nem habostorta, az együttélés meg főleg nem.
 

SZERDA, MÁRCIUS 14.

Kiemelten kötelező:
Sony Movie Channel, 00:45: Damien, a sátán kegyeltje – Ez ugyanaz a kategória mint a Lucifer meg az AHS. Már óvodában nézetni kéne a gyerekekkel.

Kötelező:
Filmbox Extra HD, 21:00: Gondolatrendőrség – Lesz akit meglep hogy épp ezt ajánlom, le is kell szögezzem hogy természetesen nem a putyini példát támogatom, az elnyomó és gonosz. Bezzeg Amerika és Európa megmutatta hogy meg lehet tölteni pozitív tartalommal is ezt a lejáratott fogalmat, főleg ha ciszheteró faszbúkozók és bűnözők ellen irányul. New Orleans-ban már be is vezették a lakosság tudta nélkül, és én ezt támogatom!

Ajánlott:
RTL Klub, 22:55: Szulejmán – Ahogy a gondolatrendőrségnél, itt is meg kell magyaráznom mire gondolok, főleg hogy az interjúban is előkerült a vesszőparipa hogy miért nem a Közel-Keleten terjesztjük az igét, főleg hogy egyesek szerint a szüjjélmán sötétebb a Szolgálólány meséjénél. Nos a Femen török képviselőitől azóta megtudtam hogy a háremek valójában a female empowerment bölcsői, hogyaztemondjam melegágyai voltak, és a sorozat valójában az Erős Nőkről szól akik bábkormányként kézivezérlik a szultánt.

Talán érdemes:
Sundance TV, 20:30: Bread and Butter – Megint valami amiben elfeledkeztek a no means no alapigazságáról! Egy harmincéves aggszüzet két férfi is üldöz, az egyik őrült, a másik inkább normális, bezzeg ha ő is forradalmár lenne, egyszerre sekszelne mindkettővel...mondtam már hogy elítélem a hagyományos kapcsolatokat?...
M3, 22:25: A szabadság fővárosa – 1848 – Én imádom a lázadást de elszomorítanak a nemzeti ünnepek, ez egy feloldhatatlan oximoron nekem, talán mert az én életem is egyetlen PENETRÁNS permanens PERFORMANSZ forradalom, és egyszer majd engem is úgy fognak ünnepelni mint Magyarországon a márciusi ifjakat. Persze az már egy szebb, nemzetmentesített, egyesített közös világban lesz, közös évfordulókkal és karácsony meg húsvét nélkül. Sok még addig a tennivalónk, mindenesetre igyekszem mellőzni az ünnepi műsorokat.
Paramount Channel, 01:10: 9 hónap letöltendő – Én is annyit adnék Albert Dupontelnek aki ezt a „francia vígjátékot” elkövette egy bírónőről aki a kelleténél jobban ellazul a céges bulin és terhességének oka egy elítélt bűnöző, őt a direktor játssza, egyébként pedig jellemzően negatív képet fest az egyedülálló karrieristákról. Feltűnik még Terry Gilliam is sorozatgyilkosként, nem is tudom hogy készülhetett el ez a borzadály, nagy előrelépés hogy azóta Párizsban már a Femen és a sariabíróság együttesen vigyáz a nők erkölcseire.


CSÜTÖRTÖK, MÁRCIUS 15.
0

Ismétlés, nem érdemes:
Cinemax, 20:00: Beverly Hills-i zsaru – Szeretem a fekete főhősös mozikat és könnyek között drukkoltam Obamának is, de Eddie Murphy-től kiráz a hideg. Az egy dolog hogy a stand up előadásai a sekszista tárgyiasítás mintaképei, de ide is átmentette ezt az attitűdöt. Még az sem kizárt hogy Murphy a valóságban is ilyen nagyszájú macsó...mi is a másik, szintén vígjátéknak hirdetett izéje? Ja, a 48 óra, annak is lett folytatása meg ennek is, én a szólásszabadság, a kvóták meg a BLM híve vagyok de Eddie-t egy kanál vízben meg tudnám fojtani...és basszus, ugyanitt háromnegyed tízkor nem leadják a Beverly Hills-i zsaru 2-őt is?! Nincs ma semmi nőcis-csajos itt nálatok?!
TV2, 23:20: Tomb Raider – Biztos sokan vannak akik az első female superhero-t látják Lara Croftban de nem én, főleg úgy hogy Angelina Jolie játssza. A kapitalisták már a játékkal is egyszerre akartak a lányok és a fiúk között kaszálni, eleve úgy csinálták meg hogy lehesen rá nyálat csorgatni meg feminista ikonként ünnepelni, ugyanez volt a cél a filmmel is. Nagyon remélem hogy ennek is elkészül a remake-je Gabourey Sidibével.

Talán érdemes:
M3, 22:50: Tolcsvay & Tolcsvay Óriáskoncert a Budapest Sportcsarnokban 1994. március 15-én – Én ezeket nem ismerem, fizimiska alapján ilyen hardrock-heavy metal banda lehetnek akik ha jól tudom népzenével is foglalkoztak... Szomorú hogy a szocializmusban engedték az ilyet, még jó hogy a megvalósuló szebb új rendben nem lesz népzene csak gépzene. Kár hogy a koncert időpontjában még meg sem születtem, odamentem volna a femenes barátnőimmel tiltakozni ellenük. Mi? Hogy aznap volt a forradalom évfordulója? Mint mondtam, feministaként nem tudok nemzeti ünnepekkel azonosulni, ezt az ajánlót is igyekeztem gendersemlegesen összerakni.

Kiemelten kötelező:
HBO, 22:10: Közúti ellenőrzés – Na ezt a doksit mindenkinek látnia kell aki kíváncsi mi zajlik Trump make great Amerikájában a mexikói fal mögött!!! A helyszín a rasszista Texas ahol egy bunkó fehér és ciszheteró férfi rendőr visz be valami dindunuffin-ért egy fekete tanárnőt akinek már a vezetékneve is utal Rodney,-és Martin Luther King-re akiket ha jól tudom ugyancsak Texasban és dettó ok nélkül miatt meszeltek el. A rendezőnő eme Oscarra jelölt műve szerencsére nem ad túl sok szót a rendőrnek, inkább Breaion King cuki home videóival tölti ki az időt hogy lássuk, milyen nemes jellemet löktek a bürokrácia fogaskerekei közé. A rendőrséget be kéne tiltani, főleg hogy már van gondolatrendőrségünk KÍNÁBAN New Orleans-ban... Huhh, nyolc óra, asszem én most húzok fellépni a Gödörbe...

Akvárium, a Gödör ezer éve bezárt...

Mindegy, vár a színpad, VISZLÁT SZOMBATON!

0


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés