2018. 03. 12.
(S)ekszklúzyv Pussy Riot-tévéajánló!!! 2. rész (márc. 17-18.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
(S)ekszklúzyv Pussy Riot-tévéajánló!!! 2. rész (márc. 17-18.)

...és a szó újra Galuska Nagyezsda-Valagonyáé! Milyen volt a „koncert”?

Meg kell mondjam csalódtam a magyarokban! Nem tört ki semmi, nem halt meg senki és Trump se mondott le, de még ennél is jobban fájt hogy azok sem foglalkoztak vele akik ezerrel promózták, egyedül a HVG írt rólunk, ez szégyen. De az aktivisták élete nem csak játék és mese, az ilyen apró csatavesztések csak még jobban ösztönöznek hogy megnyerjük a háborút! Megyek is tovább csak még gyorsan összeállítom nektek a tévéműsort…

SZOMBAT, MÁRCIUS 17.
0

Ajánlott:
Cinemax 2, 20:30, Kút – Végre egy magyar film gyenge, alkoholista férfiakról és erős, testükből élő nőkről! Nagyon ideje volt már ennek, főleg a Viktória, avagy a zürichi expressz nyafogása után. A prostitúció igenis ugyanolyan szakma mint az összes többi, sőt keményebb, és attól még nyugodtan lehet jó anya bárkiből hogy emberek százai mennek át rajta Svájcban. Mindez a patriarcha társadalom hibája, az a legkevesebb hogy minél több lóvét gombolnak le ezért a kuncsaftokról!
Film Mánia, 23:35: Moon In Scorpio – Sokan elintéznék egy legyintéssel ezt is hogy sima PTSD-horror meg ilyenek, főleg hogy már külföldön is két címmel tukmálták rá a közönségre melyek közül a Blood Moon volt az első, holott ez is csak azt mutatja mennyire nem akarnak tudomást venni a valóságról az elnyomó ciszheteró fehérek! Három Vietnam-túlélő ex-katona nyaralni megy csajostul, de nem számítanak rá hogy tetteik pont ekkor szállnak vissza a fejükre... Most volt a My Lai-mészárlás évfordulója, de nehogy azt higyjük hogy csak Amerika követett el ilyeneket, egy átlagos európai férfi lelkén sokkal több szárad, ennek tudatában nézzük, a nők azért hogy megutálják a pasikat, a pasik meg azért hogy akár az öngyilkosságig nőjön bennük a bűntudat!44

Nem érdemes:
Film Mánia, 21:00: Nicholas Nickleby – Charles Dickens-adaptáció és szerintem sejtitek is mit gondolok róla, igen, ezt is be kéne tiltani a tomszója-könyvekkel együtt a bennük található rasszizmus és sekszizmus miatt, lásd az író nevét: DICK-ens. Az itt szereplő Anne Hathaway nagyon gyanús nekem, nem lehet véletlen hogy pont a metoo idején maradt a legnagyobb csöndben, igazán tudhatná hogy a némák a legnagyobb cinkosok!
Filmbox Family, 21:00: Elvis évről évre – Na felette is legalább annyira eljárt az idő mint Dickens fölött, hamarosan újravesszük az ő slágereit is és akkor végre be lehet zúzatni az originál mesterszalagokat, Graceland-et pedig földig romboljuk és sóval fogjuk behinteni.

Nem ajánlott:
TV2, 23:05: Vadkanok – Újabb tárgyiasításos-sekszes vígjáték, ráadásul ebben még házasodás is van! Illetve csak lesz, ha a fogadásból megrögzött agglegények közül a két utolsó egyike sikeresen rábírja a haverját, és erre szüksége is van mivel az így elnyert pénzt tartozás-kiegyenlítésre használná fel. Ha nem volna elég a sekszista történet, a ciszheterókat még Shannon Elizabeth és Jaime Pressly bájai is csábítják. Visszataszító!

Kiemelten nem ajánlott:
RTL Klub, 23:20 – Ha a Vadkanokat fikáztam, mit mondjak az Arénára? Ez maga a megtestesült macsóság, még az sem menti hogy a főhős nője életéért küzd a címbeli helyen. Mondtam már hogy támogatom a Black Lives Metoo-t, de amit itt Samuel L. Jackson levág azért egy fejlettebb országban börtön járna. Miért nem a Logan futásának remake-jét vállalta ha már az itteni karakterét is úgy hívják?! Itt Katia Winter meztelenkedik, és nekem azzal sincs bajom ha nemes cél érdekében teszik, mint például a Femen vagy mi szoktuk.
Duna TV, 01:05: VI. Pál - Viharos idők pápája – Na ez már tényleg a no comment kategória. Ki akartok tolni velem?! De nem baj, én is kitolok veletek, csakazértis lemaradtatok az első részről mert ez már a második, hahaha!


VASÁRNAP, MÁRCIUS 18.

0

Talán érdemes:
Filmbox Family, 21:00: A levélíró – Hát ez akár rólam is szólhatna, én is pont ilyen lázadó kiscsaj voltam mint az itteni Maggy csak nekem senki nem küldött motiváló leveleket, nem is kutattam a föladó után hogy megköszönjem neki… Amúgy szeretném hinni hogy pár kedves szótól jobb lesz a világ, de a pubertáskorral rájöttem hogy sokkal többet el lehet érni hisztizéssel meg sekszuális sokkolással, szóval azt lehet mondani kinőttem az egyik idealizmusból és átváltottam a másikra.

Nem érdemes:
M3, 22:40: Bús szívből énekelni... – Jaj már megint ez a white privilege nostalgia az elmúlt aranykor és a vele elmúlt aranytorkú énekesek után. Üzenem a magyaroknak hogy nem csak Elvis, de Szécsi Pál is meghalt, lehet szépen továbblépni és hallgatni új időknek új dalait! Például a mieinket!!!

Nem ajánlott:
Duna World, 21:35: Halhatatlanok: Limanova, a magyar győzelem 1914 – Be kell látnunk, a férfiak uralma katasztrófa felé sodort minket. Itt van például ez a fél-doksi ami a galíciai fronton elesett katonákról meg a vezetőjükről, Muhr Ottmárról szól amit még úgynevezett hagyományőrzőkkel is súlyosbítanak akik újrajátsszák a történteket ahelyett hogy levonnák a tanulságot miszerint a háború egy rossz, patriarcha találmány, a honvédelem szintén. Persze sajnálom a halottakat de ha megnyitották volna a határt az ellenállás helyett, és próbálták volna megérteni az ellenséget akkor talán ma is élnének! Ja hogy ez az első világháború és az oroszok ellen harcoltak? Akkor vissza az egész, tedd át az ajánlottak közé, mennem kell, daszvidannyija, a maradék idővel azt csinálsz amit akarsz, de azért valahol örülnék ha velünk foglalkoznál.

OK, azt fogom tenni:

Kis hírek a nagy pussyból:
Botrány a Pussy Riot amerikai koncertjén: „Az orosz punkegyüttes tagjai Putyin távozását követelték. Az orosz ENSZ-nagykövet berágott. (...) A koncertet megelőzően Aljohina és Tolokonnyikova (...) találkozott (...) Samantha Power amerikai ENSZ-nagykövettel. Ez váltott ki éles reagálást Vitalij Csurkin orosz ENSZ-nagykövetből, aki (...) azt kérdezte, hogy vajon Power nem akar-e csatlakozni a punkegyütteshez. "Esetleg egy világ körüli turnét is szervezhetnének közösen. Felléphetnének a washingtoni Nemzeti Székesegyházban és a római Szent Péter-bazilikában, aztán talán elmehetnének a szaúd-arábiai Mekkába, és befejezhetnék a jeruzsálemi Siratófalnál" - mondta Csurkin kissé pikírten. Powell a Twitteren jelezte, hogy mivel nem tud énekelni, így nem száll be a Pussy Riotba.”DE MOST POWERNEK VAGY POWELLNEK HÍVJÁK? Miért? Énekelni egyik se tud, attól még ő is simán beszállhatna, majd zenélnek helyettük mások:
mup: A Pussy Riot-tagok Patti Smith gitárosával stúdióznak: „A lányok Lenny Kaye-jel vesznek fel hamarosan egy új dalt.” – Hát igen, Smith és társai mindig tudták mikor melyik vonatra kell felugrani, legyen az beatnikség, art-punk, vagy most épp a fizetett lázadás...
Egy svéd menedékházba menekült a Pussy Riot két tagja: „A provokatív, Putyin-ellenes orosz feminista punkzenekar tagjai menedékjogot kértek.” – ...nade minden jó, ha jó a vége:
A feminista Pussy Riot Másája összejött egy szélsőjobbos aktivistával: „A férfit ki is zárták az Isten Akarata nevű mozgalomból, miután olyan zenekar tagjába szeretett bele, akik ellen többször is tiltakoztak. (...) Aljohina és Enteo 2016 októberében találkoztak egy buliban, a férfi ezután Twitteren üzengetett a feminista aktivistának (...). Mása végül decemberben úgy döntött, megpróbálja megérteni az embert, aki egy olyan mozgalmat vezet, ami a Pussy Riot tagjait börtönben akarta látni, és felhívta magához a férfit. (...) Mása a riporternek azt mondta új párjáról, homofób kicsit, majd gyorsan korrigálta magát, mert nem is homofób, nincs baja az LGBT emberekkel, csak a melegpropagandát nem szereti, meg a felvonulásokat. (...) Azóta is együtt vannak, és Aljohina állítja, nem akar semmilyen változást ráerőltetni a férfira, de ő járja tovább a maga útján. A szerelem szót sem szívesen mondja ki, mert szerinte ha túl sokat használja, értékét veszti. Még a párkapcsolat kifejezés is felháborítja, nem érti, miért kell mindenre címkéket ragasztani és definiálni. A kapcsolat jövőjére vonatkozóan semmit nem tud mondani, hiszen van-e értelme jövőről lehetne beszélni egy ilyen jelenben?” – Az originál cikk helyesírási hibáit benthagytam, jöjjön a Nap kommentje:

0

Ami meg a jövőt illeti:
0

VISZLÁT HAMAROSAN!


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés