2018. 03. 24.
A Dzsumbuj könnye (márc. 24-25.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A Dzsumbuj könnye (márc. 24-25.)

 

 

 

 

 

 

SZOMBAT, MÁRCIUS 24.:
BULVÁR, VÁLTÁS
0

Rács, csodálkozás.

Talán érdemes:
Cinemax 2, 20:30 – Bár a mítú mellett a túlsúlyproblémát is túltolták de attól még az is aktuális, ergo igenis beválogatom az ezzel foglalkozó alkotásokat. A Ne beszélj Irene-nal! főszereplője egy kinézete és kütyümentessége miatt kiközösített lány akit emellé még fel is függesztettek – na nem a maga hibája hanem az őt zaklatóké miatt. Ha egy nomál cheerleadert – ami ő is lenni szeretne – dobnának be büntetésül az öregek otthonába egy kis közmunkára, biztos nem úgy reagálna mint Irene aki sorstársra talál közöttük és tőle merít erőt-ihletet nyugdíjas tánccsapat verbuválására és benevezésére egy X-faktor-szerű reality-tehetségkutatóba… Sajnos mivel tavalyi, ebben is hangsúlyos a (transz)gendertéma de még így is van minimum egy érv a megtekintése mellett, hogy Geena Davis játssza Irene képzeletbeli segítőjét. Váltsunk: Előszóval együtt 20:40-től kezdi az M5 Bizet örökbecsűjét nem kisebb név mint Franco Zeffirelli kameráján keresztül aki szerencsére még azelőtt (2010-ben) forgatta le a maga verzióját hogy a Carment is elérte volna a PC agybaj:

Átírják a Carmen végét a firenzei operaházban, hogy a nők meggyilkolása ellen tiltakozzanak: „A hősnőt eredetileg megölik a világ egyik leghíresebb operájában. Olaszországban viszont olyan sok nőt ölnek meg féltékeny férfiak, hogy a készítők nem akarják ezt tovább népszerűsíteni.”GONDOLOM AKKOR CARMEN CSAPODÁRSÁGÁT IS ÁTÍRTÁK Logikus, hisz’ a felnövekvő generációk az Operába járva tanulják ezt a viselkedést, nem a környezetükből vagy a tévéből-videójátékokból, és Bizet célja is biztos a patriarcha gyilkosságok népszerűsítése volt!!44 négy!
Carment nem leszúrják, hanem ő lő az opera új verzójábanGeorge Lucas & Greedo likes this, egyébként meg ez is úgy és akkorát szólt mint a Szellemirtók-remake: „A firenzei premieren (...) háborgott a közönség (...). A premier estéjén Carmen kellékpisztolya nem működött, így a jelenet, amitől a közönség eleve nem volt elragadtatva, elág kínos véget élt. "Pfujolás és ócska fegyverek - az életben maradó új Carmen leszerepelt Firenzében" - írta a La Repubblica című olasz lap, amely azt is kritizálta, hogy a történetet a 19. századi környezetből a késő 1970-es évek Olaszországába emelték át.” – Nincs mese, le kell cserélni a közönséget, megmondta a polgármester is: „Az előadást ért negatív kritikák nyomán Firenze polgármestere, Dario Nardella védelmébe vette az operaház vezetőjét és rendezőjét. "Támogatom a döntést, miszerint változtassuk meg a #Carmen végét" - írta Nardella a Twitteren, hozzátéve, hogy Olaszországban is egyre erősödik az a kulturális, társadalmi és etikai üzenet, amely a nők elleni erőszak elítélését hirdeti.” – Gondolom akkor majd ugyanilyen erővel lépnek fel pld. a becsületgyilkosságokkal szemben is. Ja nem, vissza a műsorajánláshoz:

Retekklubb, 21:15 – 2017-ben egymást érték a túlélősdik, DiCaprio után Daniel Radcliffe is visszatért a vadonból de medve nélkül és jelentős csapatleépülés után Yossi Ghinsberg-ként. A nyughatatlan utazót Bolíviában várta legnagyobb kalandja amikor haverjaival egy őrült osztrák szakértelmére bízták magukat – hogy mi történt miután bevették magukat az Amazonas ismeretlen vidékeire azt szűk két órában mesélik el nekünk, de nyilván nem az amit a túravezető ígért nekik (elveszett törzsek és némi arany). Megvághatták volna és adhattak volna neki a Dzsungelnél kicsit fantáziadúsabb nevet is, egyébként tűrhető és nagy előrelépés a néhai Harry Potternek, ám itt is felmerül a kunczei kérdés: MINEK MENTEK ODA ha egyszer köztudottan veszélyes hely? 23:25-től jól megcsinált drámázás a Story4-en egy rákbeteg anyját (Meryl Streep) ápoló, szakmáját ideiglenesen feladó lánygyerekről (Renée Zellweger) aki közben megismeri szülei házasságának hátterét is, főleg a mama áldozathozatalát férje álmaiért. Már ez is elegendő lenne a kétórás játékidő kitöltésére de az Életem értelmébe még az eutanázia-szálat is beleszövik. Szabad-e megrövidíteni a biztos szenvedést? Az ottani törvények szerint nem, elő is veszik a morfium beadásával leginkább gyanúsítható személyt, azaz a lányt... Meryl Streep tényleg megkaphatta volna az Oscart, és igazán adhatnák korábban is.

Zene” és „film” rovat:
Angol regényt plagizált könyvében Tolvaly Ferenc: „Különös egybeesés: A Zsolnay-kód kerettörténete már megjelent egy angol regényben. Szó szerinti fordítások sajátként eladva: szembesítettük Tolvalyt a felfedezéssel.” – Nincs ebben semmi meglepő, már a vezetéknevét se tudta rendesen (pontos J-vel) ellopni, amúgy meg Esterházy de főleg bódis kriszta óta tudjuk hogy ez interSEKSZteksztualitás...vagy valami olyasmi, érted.
c:c – Akár a plágiumgyanús YesYes is indulhat majd az Eurovízión – Na, hát pont erről beszéltem :)
fülesbagoly – "Van még bőven dolgom az életben": „Lovasi András múltról, jelenről, álmokról és lehetőségekről.” – Engem nem zavar amíg NÉGY FAL KÖZÖTT CSINÁLJA nem egy újabb Kispál-búcsúturnéról álmodozik.
kritika – Csak elmesélni egy brutális darabolós gyilkosságot, és ennyi: „Hegedűs D. Géza őrületesen meghízott, Nagy Zsolt horrorisztikusan néz ki, a kegyetlenség pedig förtelmes a Hentes, a kurva és a félszemű című filmben. De ez semmire sem elég.”
art&go – Vér és szex a Horthy-korszakból „Ezt a filmet még a meztelen Gryllus Dorka sem menti meg.” – Ne már, pedig megmondtátok hogy pont emiatt lesz ez az Év filmje:
Mozi – KRITIKA – Gryllus Dorka egy darab hús - A hentes, a kurva és a félszemű: „Szász János egy véres bűntettet dolgozott fel. Jó véresen. (...) Mészárszéken járunk, ahol egész nap állatokat ölnek és húst trancsíroznak, és a három főhős közül az egyikre is hasonló sors vár. Nem Gryllus Dorkára, mert az ő teste a legfontosabb fizetőeszköz.”INDEXES ELVTÁRSAK, MI EZ A PATRIARCHA TÁRGYIASÍTÁS?! Wait, a challenger appears:
Jennifer Lawrence rémes frufruval kurválkodott Budapesten: „A Red Sparrow egy szimpla kémfilmnek tűnik, de legalább itt forgatták. Bemutató márciusban.” – Gryllus Dorka likes this. Ja ő pont nem:
artandgo – mozi – Jennifer Lawrence meztelen, de minek?: „A népszerű színésznő mellei és Budapest sem mentik meg a Vörös verebet.”
Az oroszok bőrhámozóval dolgoznak – Vörös veréb: „Mentális és fizikai bántalmazásról szóló tanulmányként működik, kémsztoriként kevésbé Jennifer Lawrence új vetkőzős filmje, ahol a vetkőzésben nincs semmi köszönet.”EKÖZBEN GUANTANAMÓBAN ÉS ABU GHRAIB-BAN ...akkor a Hentes... után ez sem lesz az Év filmje? LOL!!44
Idén Keszthelyen lesz a B my Lake: „A fesztivál átköltözik Zamárdiból.” – Menjenek a Karacsájra, ott sokkal olcsóbb a területbérlés...
Armin Van Buuren mutatja be Szaúd-Arábia első veretését: „A királyság első partiját június közepén rendezik.” – És tessék mondani, veretés után ugye lesz kövezés meg lefejezés is? LOL!!4
Ridley Scott arctámadó alienek után Merlinről forgatna filmet: „Artúr király legendás varázslóhaverjáról két film is készül éppen, Scott cége mindkettőt legyártaná.” – Ne aprózza el, csinálja kettő az egyben alapon mint Michael Bay-ék a Transformers középkorba helyezésével!
lángoló gitárok - Orwelli világ Magyarországon: „A USEME új dalának szövegéhez nagyon illett az 1984 szimbolikája.” – Eközben a nagyondemokratikus Angliában:

0

VASÁRNAP, MÁRCIUS 25.:
NEMCSAK HOLNAP HAJNALIG
0
Run run run run run, take a drag or two!

Talán érdemes:
Filmbox Premium, 16:15 – Be kell valljam nem tudom hogy a Futás volt-e nálunk, és azért vagyok bizonytalan mert ez a sokadik bőrlehúzás a park-kórságról, bár itt a főhős srác családja nem ellenzi a dolgot, sőt: egyedülálló apjával egyik balhét csinálják a másik után miközben sosem maradnak túl sokáig sehol sem (erre a papa régi gengszterhaverjai is motiválják őket), mígnem a kölyök megelégeli a dolgot és elvállalja utolsó melóját ami azonban – mily meglepő! – nem úgy sül el ahogy tervezték… Egyszernézős kamaszakciózás, annak el is megy.
Cinemax, 20:00 – A hidegháborús űrverseny immár mozis eszközökkel zajlik tovább és a Salyut-7 próbálja megugrani hasonszőrű halivúdi társai, de főleg az Apollo 13 szintjét. Itt is elvész a kapcsolat az űrállomással csak itt nem Houstonnak szólnak le hogy van egy kis probléma, de legalább annyi minden forog kockán – hiába, presztízsvesztést egyik nagyhatalom sem engedhetett meg magának. Hogy ebből miért szűrtem le a máig tartó vetélkedést? Hát mert nagyon igyekeztek az itteni eseményeket az Apollóénál is pátoszosabbra venni, holott a valóságban azért nem volt olyan súlyos a helyzet hogy pld. a vezetés a kilövésüket fontolgassa (és ha már itt tartunk, az űrhajósok sem dohányozhattak meg ihattak szabadon a Szaljuton). Jó hír azonban hogy a Gravitációhoz képest itt tiszteletben tartották a fizika törvényeit.

Nem ajánlott:
HBO, 20:00 – Miután a Másnaposok szélesre tárta a házasodásos igénytelenség kapuját, rögtön jöttek a folytatások és az egyenjogúbbnál egyenjogúbb műremake-ek amik azt bizonygatták hogy lealjasodás tekintetében a nőket se kell félteni. A szaröntés sajna nem állt meg Koszorúslányokkal, 2017-ben jött a Csajok hajnalig amiben Scarlett Johansson szabadult meg nőiessége látszatától (egyúttal jópár rajongójától is, ami a többieket illeti: Jillian Bell-től onnantól nem várok semmit hogy rövid időn belül két mocsokban is feltűnt, ebben meg a Hivatali Karácsonyban). Pár öribarinő egyikük (Johansson) esküvője alkalmából leánybúcsút szervez neki a züllött LAS VEGASBAN akarom mondani LOS ANGELESBEN Miamiban, és a buli olyan jól sül el hogy drogos állapotban véletlenül megölik a férfisztriptíz-táncost. Egy rész Hóbortos hétvége, egy rész Legénybúcsú, egy kis Ronda ügy, némi Trump-bashing, és persze itt pozitívum meg fun a bekokózva elkövetett gyilkosság is meg az is hogy pussypass-szal megússzák. Képzeljük el ugyanezt teljesen megfordítva: lehetne-e viccesre venni mondjuk ahogy a Zürichi expressz Viktóriáját munkája végzése közben megöli egy falka kanos brit legénybúcsús? Költői kérdés, ilyen ötlet természetesen még a papírra vetésig sem juthatna el, és akkor jöjjön is idén először

A seksz, a munka rovat:
nagykép – Van, aki nem tudja feldolgozni, hogy háromszáz nő megőrül érte: „Nem elég izmosnak és sármosnak lenni, a legfontosabb az intelligencia a férfirevüben, amiben a szexista társadalom erőviszonyai pár órára kifordulnak önmagukból. Jó munka, csak kevesen képesek rá, és rengeteg áldozatot követel az embertől.” – Mindjárt meg is sajnálom őket a minimálbéremből vett sörömet szürcsölgetve. Ja nem:
Éjszakai bárban volt táncos, most a Föld legszebb helyein jógázik: „A 24 éves Ekaterina Terenina élete már csak az utazásból és a jógázásból áll.” – ...és egyszercsak ő is nekicsapódik a falnak és rájön hogy nincs jogdíj:
Drog, börtön, hajléktalanság, halál: szétcsúszott topmodellek – Tudjuk, a patriarcha férfiak hibája ez is akik megvették az újságokat amikben vetkőztek, nem pedig a médiáé ami újratermeli ezeket az életutakat:
12 tipp: így kereshetsz pénzt az utazással: „Szeretnél eljutni Balira vagy Londonba? Mit szólnál, ha még fizetnének is érte? Egy jól sikerült Instagram-poszttal tied lehet a világ.” – Kösz nem, maradok heteró és becsületes munkás, ahogy ő is:
Ez a lány 20 évesen vett magának saját lakást, pedig nem is fitneszmodell az Instagramon: „Szinte hihetetlenül hangzik, pedig igaz. Ehhez az kell, hogy 16 évesen 5 részmunkaidős állása legyen az embernek az iskola mellett.” – Hát igen, ez a nehezebb, nem csoda hogy kevesen követik, inkább a gyerekprostitúciót mosdatják:
nádfedeles – Kényszer, vagy példakövetés a gyermekprostitúció?: „Sokszor és sokat beszélgettem már olyan lányokkal, akiket családjaik kényszerítettek az utcára. Elbeszélésükből számomra világossá vált: előttük nincs is más perspektíva a felnőttkénti boldogulásra, már egészen pici koruktól fogva erre a tevékenységre készítették fel őket családtagjaik. (...) Kiemelendő tény: eközben nem érzik úgy, hogy kényszerítve volnának, mert a társadalmi közegükben elfogadott tevékenységet végeznek, a családon belül is példák sora áll a rendelkezésükre ahhoz, hogy ne tudják észrevenni: a személyiségfejlődésükre nézve rendkívül veszélyes dolgot tesznek velük a felnőttek.” – Tudjuk, mindenki más a hibás. És tényleg: „Ne ítéljétek hát el őket! Jusson eszetekbe az: ők csak a családjaik, és a rendszer áldozatai, mert sem a családjuk, sem pedig a rendszer nem védi meg őket. Elméletileg az iskoláitok gyermekvédelmiseinek tudnia kellene az ilyen helyzetekre a megoldásokat.” – Tudjuk ezt is: ha kiemelik őket azabaj, ha nem emelik ki őket akkor meg azabaj...lapozzunk:
Megöltek egy magyar prostituáltat Olaszországban No problem, majd a bedemarci ír neki is egy szép nekrológot ^^
Berlinben prostituáltakat futtató magyar férfiak ellen emeltek vádat: „A hat férfi ellen a Heves Megyei Főügyészség emelt vádat, tizenkét magyar nőt futtattak.” – Azabaj hogy nem jöttek időben haza:
Megengedte, hogy a barátnője az önkormányzati lakásában kurválkodjon: „A csongrádi nő különös megállapodást kötött a Svájcból hazatérő barátnőjével.” – Nincs ebben semmi különös, biztos előtte sem volt más perspektíva.
Órási hisztit okozott, hogy rúdtáncosok léptek fel egy idősek otthonában – Mi van, nekik nem jár sekszmunkás lelkitárs? HÁT HOL ITT AZ EGYENLŐSÉG?!
noemia – A szexbábuk sok ferde hajlamúból potenciális bűnelkövetőt faraghatnak?: „Prostitúció-e az, ha csak babákat lehet igénybe venni?” – Azóta már tudjuk hogy igen:
Bezáratnák Párizs első szexbababordélyházát – Hát igen, ettől félnek a sekszmunkások a legjobban, megjönnek a robotok, tombol bennük az ösztrogén és elveszik a munkájukat :DDD Nap kommentje:
0

VISZLÁT HÉTFŐN ÉS NE FELEJTSÉTEK AZ ÓRAÁTÁLLÍTÁST!


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés