2018. 03. 31.
Jane Blondie Strikes Black (márc. 31.-ápr. 1.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Jane Blondie Strikes Black (márc. 31.-ápr. 1.)

 

 

 

 

 

 

SZOMBAT, MÁRCIUS 31.:
SZŐKÍTSD AZ ATOMOT, NE SIRÁNKOZZ
0
SZÓFIA BUTELLÁK
Nem ölhetek muzsikaszó nélkül!!4 négy

Talán érdemes:
Haladjunk időben visszafelé. Ha már a München kapcsán szóba került Budapest, 21:35-kor újabb nálunk forgatott kémesdi érkezik a DIGI Filmre az Atomszőkével amiben unásig ismert helyszíneket láthatunk nyugati megközelítésben, ugyancsak unásig ismerten: a női, leszbikus James Bondot (Charlize Theron) Berlinbe szólítja a mission impossible ahol hozzá hasonlóan láncdohányos és alkoholista segítőjével (James MacAvoy) keresnek egy kettősügynök-listát és muzsikaszóra aprítják a KGB-seket meg akik még útjukba állnak. A Galaxis őrzői után megint mindenki fullba nyomja nyolcvanas éveket de ahogy abban, úgy itt is olyanok csinálják olyanoknak akik teljesen kimaradtak belőle. Kétpercenként Bowie, Depeche Mode és persze Nena 99 lufija sem maradhat ki, a többit a John Wick-ben bevált agyatlan mészárlás (feláldozható, arctalan rosszfiúk tömkelege) és seksz tölti ki. Hogy ez utóbbi miért baj? Mindig is kevertem Charlize Theront és Cameron Diazt (ahogy Mihalik Barbarát és Palvin Enikőt is), eddig azzal tudtam megkülönböztetni őket hogy csak Diaznak volt szoftpornós múltja de most hogy Theron is bevállalt egy kis leszbizést végképp összezavarodtam. Nagyon jópofa (NEM) hogy a mítú évében ezzel (na meg némi nosztalgiával) akarnak egy semmi kis forgatókönyvet eladni (hogy ezek a férfi-női MI6-ügynökök mindig sekszyk és jólfésültek valamint sosem látszik rajtuk mennyit isznak abba már bele sem kötök). Kapcsolódó hírek:

Charlize Theron Depeche Mode-ra rendez vérfürdőt: „Megérkezett a második, korhatáros előzetes a Magyarországon forgatott Atomszőkéhez.”MAGYARUL: A CSÜRHE DEHUMANIZÁLÁSA TOVÁBB FOLYTATÓDIK Wait, a challenger appears:
Egy csomó jó színész szitává lövi egymást, és ez annyira jó: „A Kereszttűz szinte végig egy akciójelenet, amiben egy rakat ember próbálja lepuffantani a másikat. A maga műfajában csodálatos. Kritika.” – Csodás, sőt, Év filmje:
Hülyék kezébe inkább ne adjunk fegyvert: „Egy tucat kiváló színész lövi halomra egymást, és ez nagyon szórakoztató.” – De nagyon rámentek az Indexen erre az agresszióra mert mit is olvashattunk mellette:
Nem kell állandóan csesztetni a gyerekkorunkat: „Az új Power Rangers-film olyan, mint a Dawson és a haverok. Felnőtt tinédzserek szomorkodnak ahelyett, hogy péppé vernének mindent.” – Nyugi, 2018-ban biztos lesz aki ezt a ziccert se hagyja ki :DD

Háromnegyed kilenckor 2006-os doksi a világ egyik legismertebb zeneszerzőjéről akinek ugyanakkor számtalan fehér folt van az életében, ideje volt hát hogy szakértők is feltegyék a kérdést: Ki valójában Wolfgang? Erre keresik a választ két órán keresztül az M5-ön miközben leróják a tiszteletköröket a készítéskor épp 250 éve született (és fiatalon meghalt) zseni előtt. Nyolckor igaz történetből készült dráma az HBO-n ami emlékeztet minket rá hogy miről is kell(ene) szólnia a mozinak, például egy festő-ambíciókat dédelgető házvezetőnő, Maudie (Sally Hawkins) és az őt alkalmazó halkeresedő (Ethan Hawke) lassú egymáshozcsiszolódásáról és a szürke hétköznapokról amikből a művészet jelent neki kiutat.

Remake rovat:
Bazdmegelés, vicceskedés és erőszak a Deadpool 2 előzetesében: „Végre rendesen belenézhetünk a második részbe.” – ...hiszen már az első is az Év filmje volt.
Folytatódik az öldöklés a John Wick 3-ban: „Kiderült, hogy kik lesznek Wick ellenfelei a folytatásban. A forgatás egy hónap múlva indul.”LÁSD FENTEBB Wait, a challenger appears:
c:c – Sorozat lesz a John WickbőlÉDES FASZOM, hát nem lesz semmi gyerekkompatibilis program? Ja de:
Broadway – Megvalósította minden kislány álmát: ő lett Elza a Jégvarázsban: „Caissie Levyt érte az a megtiszteltetés, hogy ő játszhatja a hókirálynőt a Broadway-en. Nézze meg, milyen jól áll neki az Elza-jelmez!”Csak ne igyon előre a medve bőrére ez a kirekesztő, ciszheteró nőszemély:
Mozi – Újabb meleg szereplővel gazdagodik a Disney-univerzum?: „Még az is lehet, hogy a Jégvarázs 2-ben kiderül: Elsa leszbikus.”NAGYON HELYES, mert mi az ami állandó dizniéknél:


Őrületes lesz a szex a Szürke50 utolsó részében is: „A trilógia befejező részének előzetesében megint brutálisan szeretik egymást a szereplők.” – Már meg is vettem rá a jegyemet. Ja nem, ahogy erre se fogom:
A Cloverfield negyedik részében őrült náci tudósok szabadítják el a szörnyeketEZ EGY NAGYON AKTUÁLIS PROBLÉMA „Még be sem mutatták a szörnyfilm harmadik részét, mindjárt kész a negyedik.” – Be se mutassák egyiket se csak folytassák, folytassák...
Ha Mel Gibsonon múlik, Jézus visszatér – ...és ha nem rajta múlik, akkor is. Ja hogy nem a Második Eljövetelről van szó? – „Valószínűleg újra Jim Caviezel játssza röhejesen akciófilmes című A passió: Feltámadásban.” – Csináljon egy közös univerzumot a Szürke50-nel, a Cloverfielddel és az Aliennel is, jobban már úgyse tudja elkufárkodni a hitét... :SSS
Színház.hu – A nap fotója – Kékszakáll mint vígjáték az Operettszínházban: „Székely Kriszta rendező régi álma vált valóra.”GEORGES BIZET & CARMEN LIKES THIS Wait, a challenger appears:
A könyveknek égniük kell, az a jó, ha ostoba vagy - Fahrenheit 451: „Megérkezett a teljes előzetes az HBO filmjéhez, ami Ray Bradbury durván aktuális kisregénye alapján készült.” – És igen, Truffaut sem menekülhet a PC agybaj elől: „A kisregényből François Truffaut készített filmet 1966-ban, de (...) az HBO májusban mutatja be a legfrissebb feldolgozást Michael B. Jordan Michael Shannon és Sofia Boutella főszereplésével (...). A kornak megfelelően modernizálták a sztorit, és az alkotók nem titkolták, hogy a történetbeli disztópiát Donald Trump politikája miatt elég aktuálisnak találták.” – Nagyon vicces (NEM) hogy a remake nevében ugyanazt csinálják a Fahrenheittel mint amit benne a könyvégetők, és az is tök logikus hogy egy Guy Montag (gy.k.: hétfő, németül) nevű fickót fekete színész játsszon. Ja, nem az. Nap kommentje:

0

VASÁRNAP, ÁPRILIS 1.:
EGY ÚR A JÁRMŰBŐL
0

May the Last Farce be with you!

Talán érdemes:
23:05-től egy (nem annyira, de azért eléggé) rendhagyó ünnepi koncertfelvétel az M3-on: 1993-ban Babos Gyula és barátai (a jazz legjobbjai, Szakcsi Lakatos Béla, Balázs Elemér, Snétberger Ferenc és sokan mások) némi Húsvéti könnyűzene kedvéért ültek össze egy templomban. A TV2-őn kilenc előtt tíz perccel adott Rumlis vakáció eredeti címe (RV) egyben a járműre is utal amivel egy szeleburdi család megteszi az utat Los Angelesből Coloradóba. Az apuka, BUNNY Bob Munro (Robin Williams) így ütne két legyet egy csapásra: letudná a nyaralást és vele egyidőben egy üzleti megbeszélést is, már ha szeretteinek be tudja adni hogy havajozás helyett ez jut nekik... Nem ugyanaz a súlycsoport mint Chevy Chase road trip-je de vannak ennél sokkal rosszabbak (igen, még Williams oeuvre-jében is), és ez elé legalább kicsi-nagy egyaránt leülhet (mérsékelt alhasi humorforrások included). Kereken 21:00-kor Charlize Theron újabb közelmúltban lezavart szerepe a Filmbox Premiumon, újabb vetkőzéssel, újra érdektelenségbe fulladással a téma ellenére. Az Utolsó próba idealista-humanista romantikázás amiben egyszerre feszegetik hogy lehet-e Afrikán segíteni (SPOILER: nem igazán amíg a bürokrácia és egyéb helyi jellegzetességek nem hagyják) illetve kibírja-e ezt egy párkapcsolat (most spoilerezzem el ezt is?...). Ugyanezt a leckét ugyanilyen félgőzzel már egyszer felmondta a Constant Gardener, így a Last Face max. Theron és Javier Bardem (na meg az őket dirigáló Sean Penn) rajongóit fogja lázba hozni. Bár elsősorban az európaiakhoz akartak vele szólni, a BLM megváltoztatta ezt a széljárást is és ugyanazok a kritikusok akik a Gardenert egekbe menesztették itt már vasököllel sújtottak le ugyanazért (az orvosok mind fehérek és felsőbbrendű lényként mentik a feketéket, stb.). Szomorú hogy itt tartunk, de lesz még rosszabb:

Nem ajánlott:
HBO, 20:00 – Ami DeNirónak a kanos Nagyfater elszabadulása, az Goldie Hawn-nak az Ó, anyám! amiben kénytelen a szakítása után vele utazgató lányával (Amy Schumer) együtt harcolni a túlélésért Dél-Amerikában (ÉDES FASZOM, múlt hétvégén Daniel Radcliffe rándult ki ugyanide!) miután el,-és kirabolták őket. Akárha két szkriptet szabtak volna egybe: az eleje még szódával elmegy, de a rablásos jelenet után sima trágárság lesz az egész. Még április elsejei tréfának is rossz és bár DeNirónak volt honnan leesnie, Hawn-nak kevésbé, de még így, a földön fekve is öt-tíz emelettel Schumer fölött áll. Ha a Jól áll neki a halál és az Óvakodj a törpétől! Hawn-jára akarunk emlékezni, kerüljük messzire (meg egyébként is), szegény Goldie épp olyan lett mint a Jól áll neki...-ben alakított karaktere, az örök szépséget sebészi úton kereső és közben embertelenre csúnyult nő. Viszont nincs kizárva hogy korábban már dolgozott Schumerrel:
0

Ünnepi rovat:
...csak hogy lássuk hogyan is állunk 2018 húsvétján, mert mit is rakott címlapra az Index:
téveszmék – "Ha pedig Krisztus nem támadt fel, semmit sem ér a ti hitetek"Ha nem támadt volna föl még akkor is volna értelme hinni, DE FÖLTÁMADT!! :)))„A keresztény vallás legnagyobb téveszméje, hogy a húsvéti ünnepkörben látja Jézus küldetésének lényegét.” – Látom virgácsot kaptál Karácsonyra és kimaradt hogy valaminek történnie kellett a keresztrefeszítés után ami miatt hívek százezrei vállalták a mártírhalált (és vállalják ma is akár), így már csak egy kérdés maradt:

Namir 2018.03.26. 06:11:29
Kedves Szerző, neked mint kivülállónak mi a véleményed az intelligenciáról?

kötőszó – Szexizmus a gyülekezetben: „Lelkésznők arról, hogyan látják a nők helyzetét hivatásukban.” – Svédországban már ezt is megoldották:
szemlélek – Jézus semleges nemet kap Svédországban: „A transzszexuálisok és transzvesztiták felé nyitnának a skandináv evangélikusok.”HÜLYE EVANGÉLIKUSOK, EVANGÉLIKUS HÜLYÉK Legyen a lelkésznőjük sarah kisbetűvel silverman!
s – Így politizálna Jézus: „Nem pártoskodna, de aktívan véleményt formálna a közélet fontos témáiban.” – Nemet váltana, politizálna...ti már csak tudjátok :DDD
szemlélek – Ezért káros a társadalomnak a túl sok egyházi iskola – ...olvashatjuk egy „katolikus” blogon. Nem baj, lehet örülni:
Leégett az apátság, ami ihlette A rózsa nevét, aminek a végén leég az apátság: „Az észak-olaszországi Susa-völgyben álló, több mint 1000 éves kolostorban élő három szerzetes még időben elhagyta az épület.” – Van rá egy tippem hogy szolidaritásból spontán öngyilkos lett az apátság:
szemlélek – nagyvilág – Botrány tört ki egy egykori német dóm lerombolásából: „Sokan háborognak miatta, de a valóság ezúttal is árnyaltabb, mint elsőre gondolnák.” – ...és ezt is megmagyarázzák egy „katolikus” blogon. NICE!
szem – Nem a lerombolás a legrosszabb, ami egy egykori templommal történhet: „Night club, gördeszkapálya, konditerem, autószerelő műhely, bankfiók, diszkó - hódít a "church conversion" trend.” – ...és ennek is egy „katolikus” blogon örvendenek vala fennen.
Szentségtörés-e a cirkusz a templomban? – Á dehogy, inkább „MENŐSÉG”:
menőség – Templom volt, uszoda lett! – ...ahogy minden más vallás megszentelt épületéből átalakított középület is menő lenne. Ja nem, ütni csak a kereszténységet szabad.
Ferenc pápa azt mondta egy olasz újságírónak, hogy a pokol nem létezik: „A Vatikán szerint az újságíró félreértette a pápát.” – Én simán kinézem belőle hogy komolyan gondolta. NEM KELLETT VOLNA KÁBSZIZNI TÚLZÁSBA VINNI A MISEBORT, SZENTATYÁM!
hampló – Pápák menekülőútja: „A régi vatikáni városfal belsejében húzódó Passetto di Borgo-t két pápa is használta szorult helyzetében.” – Hamarosan egy harmadik is fogja, attól tartok. Visszatérve a templomrombolásra meg az azt mosdató „katolikus” bloggerekre:
0

VISZLÁT HAMAROSAN!


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés