2018. 04. 01.
Élmunkásőrség a munka ünnepén!!4 (ápr. 2-8.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Élmunkásőrség a munka ünnepén!!4 (ápr. 2-8.)

Köszöntöm az egybegyűlteket ma, április elsején, a munka ünnepén, amikoris újabb csapást mérünk a fejlődés sötétben bujkáló kerékkötőire. A kongresszus az alábbi műsortervet hagyta jóvá dolgozó népünk LEépülése céljából:

HÉTFŐ, ÁPRILIS 2.

AXN, 19:00: Hazárd megye lordjai: Irány Hollywood! – Kádár apánk első gyengesége volt hogy beengedte ezeket a nyugati sorozatokat, onnantól kezdve minden kölyök déli zászlóval rohangáló texasi szeszcsempész akart lenni. Ez a 2000-es remake vagy folytatás vagy mittudoménmi nem azonos a Reunionnal amiről már esett szó itt nálunk, most az álomgyárba mennek a régi csibészek, vagyis kétszeresen is elültetik a plebs-be hogy többre vágyjon mint amit a Párt kínál neki: legyen STÁR és még lázadó is mellé. Nos akinek ennyi felesleges energiája van azt várja szeretettel a Magyar Néphadsereg aknaszedő zászlóalja!
M5, 21:10: Wagner: Parsifal – Tisztelt kongresszus, már megint egy hátsó szándékokkal terhelt opera! Kit érdekel a német mitológia ezen a jeles napon? Miért nem inkább a Dalolva szép az életet vagy a Négy páncélos és a kutyát ismétlik?! Mindannyian tudjuk hova vezet a pángermán eszmék tüzének az élesztgetése!
HBO, 23:55, Timothy Green különös élete – Csak a hanyatló nyugaton keresnek új utakat a gyerekcsinálásra, csak ott születhetnek Frankensteinek, Gólemek meg homonkuluszok. Itt például egy házaspár nem képes beletörődni hogy se örökbefogadni, se normálisan összehozni nem fognak tudni senkit, ezért összeírják kitalált gyerekük tetszőleges tulajdonságait majd a kívánságlistát elássák a kertben. Másnap elő is mászik a földből a címszereplő... Eizenstein, de még az a tévelygő Tarkovszkij se talált volna ki soha semmi ilyesmit és ha mégis, zombihorrort csináltak volna belőle, itt meg szinte családi programmá idealizálják...mondjuk nem meglepő ha tudjuk hogy a Disney csinálta és a gonosz Frank Zappa egyik fia is ott sertepertélt körülötte.
TV2, 01:35: Kvagga – Mindenkinek kötelező megnéznie ezt a magyar animációt amit a legjobb marxista-kommunista alapvetések ihlettek. Bár itt a kapitalista javakat a fény szimbolizálja amiből a kiváltságosoknak sok jut, az alsóbb néposztályoknak meg semmi, mi mind tudjuk, miről szól valójában!
0

KEDD, ÁPRILIS 3.

M3, 21:10: János király – Őt még sajnos nem a proletariátus fosztotta meg földjétől hanem egy kollégája. Ettől függetlenül örülnünk kell a burzsoázia diszkrét bukásának, az egymást nyíró koronás főket végül úgyis a sprickoló néptömegek fogják elválasztani nyakuktól.
M5, 21:10: Füst Milán: Boldogtalanok – Nagyszerű korrajz a züllött 1910-es évekről amikor a legfontosabb kérdés a szeret-nem szeret volt és a csalódásokat senki se munkában hanem önpusztításban heverte ki. Még jó hogy közbejött a Tanácsköztársaság, ’45 után meg mindenki számára fölszámolódott a boldogtalanság mint olyan.
Duna TV, 23:10: Szerelmem a szomszédom – ...avagy a Rómeó és Júlia keresztezése a Szomszéd nője mindig zöldebb-bel csak itt megfordulnak az arányok, két egymás mellett lakó örök rivális anya közé hozza el a megbékélést gyerekeik házassága – vagy nem, mert az épp csak kibékült fiatalok majdnem elállnak terveiktől mikor meglátják mekkora esküvőt terveznek a mamák. Ilyenkor örülök hogy a szocializmusban már csak szerény polgári esküvők vannak!
TV2, 02:05: Kegyetlen csillogás: Irány Atlanta – Már megint egy kapitalista agymosás ami olyasmi iránt kelt vágyat fiainkban-lányainkban amiben egy átlagos kétkezi munkásnak sosem lehet része, ráadásul néhány STÁRral (Naomi Campbell, Missy Elliott, Lenny Kravitz, Queen Latifah) még azt is elhazudják hogy Amerikában verik a négereket! Jellemző hogy a főhősnő is azt hiszi, szülei azért keresztelték Star névre mert előadói pályára szánták és ezt hajkurássza holott a valódi ok az hogy minden szülő csillaga és szeme fénye a gyermek. Szomorú de Star nem képes elfogadni hogy a megcsinált tinizenekarosdi számtalan lemondással jár, pedig ugyanezen lemondások hírnév nélkül ugyanúgy jelen vannak a szocialista embertípus képviselőiben is és akkor már jobb ha robotolunk a gyárban a színpadon bohóckodás helyett.

SZERDA, ÁPRILIS 4.

Duna TV, 20:40: Durrellék – Na végre valami ami minden néposztálynak bejöhet, sosincs elég korán természetjárásra nevelni a fiatalokat. Két kifogásom azért még így is van, az egyik hogy muszáj megint jómódú angol családdal mutatni a követendő példát?! Így mindenki saját korfui villáról fog álmodozni! A másik baj az hogy MIÉRT PONT A FELSZABADULÁSUNK ÜNNEPÉN ADJÁK?! Azonnal kérem a piros telefont hogy leszóljak az illetékeseknek.
Filmbox Plus, 21:00: Gyanú – Bezzeg az itteni Darrel még annyira sem lehet ideál mint Gerald és egyéb állatfajtái. Hiába hogy halálos betegsége miatt jó útra tért, a gengszterkedést nem lehet csak úgy máról holnapra levetkőzni! Erre maga is rájön amikor betalálja egy pincérnő, ezzel párhuzamosan viszont a múltja is és megtanulja hogy az igazi változások a nullás újrakezdéstől datálódnak.
Duna TV, 22:40: Pupendo - Irány a tenger! – Ez már közelebb áll a szocialista eszményekhez, nem is csoda hiszen csehszlovák elvtársaink készítették, mondjuk nem értem miért kell nekik mindenbe rendszerkritikát keverni! Ez egy trilógia negyedik része, az első kettő az ötvenes-hatvanasokról, a harmadik a második világháborúról, a befejező (?) Pupendo pedig a nyolcvanas évekről szól. Kicsit hamis állítás az is hogy a művészek csak megalkuvásból léptek be a Pártba hogy belülről bomlasszák mert ami tökéletes azt nem lehet belülről rágni mint fát szokták a lárvák! Aki meg a tökély ellen lázad az ne csodálkozzon ha a három T közül nem fér be az utolsóba!
0

CSÜTÖRTÖK, ÁPRILIS 5.

HBO, 20:00: A magas ősz férfi társat keres – Igen, nem szabad elfelejtenünk hogy az öregkor a Nyugaton élő magas szőkéket, így Pierre Richardot is érinti aki felesége halála után nyolcvanévesen interneten keres társat, talán még a faszbúkra is beregisztrál...
M5, 21:15: Pitypangok – Megint francia mákvirágok de már nem olyan viccesen, itt két gyerek barátsága hozza össze a szülőket, kár hogy az egyik házas. Ha nem 2012-ben hanem most forgatnák, a fekete humor helyett össznépi swingerparti lenne a végeredmény. Illetve ismerve a franciákat – kivéve persze a ’68-as vöröslelkű ifjakat – még így is lehet ez a vége... :SSS
HBO, 21:40: Garry Shandling élete – Judd Apatow idáig az amerikai erkölcstelenségek gyártásában jeleskedett de most talán végre valami értelmeset is csinált amikor két részletben elmesélte kedvenc kultikus komikusa biográfiáját jó sok visszaemlékezővel. Ezzel együtt Shandling a mi stand-uposaink lába nyomába se érhet...még itt a kongresszus előadói között sem.

PÉNTEK, ÁPRILIS 6.

HBO 3, 22:00: 2 Dope Queens - két csaj a világ ellen – ...avagy mi történik ha nem foglaljuk le a dolgozó nőket: természetesen pletykálkodásban és podcastolásban élik ki magukat. Phoebe Robinson és Jessica Williams annyira „népszerű” lett ebben a netes műfajban hogy immár tévésorozatban osztják az észt mindenről amihez nem értenek. Ha a kohászok között követelnék a női kvótát azzal még egyet is értenék, de ki kíváncsi azokra a kapitalista semmiségekre amikből itt elefántot, bocsánat: kibeszélőshow-t csinálnak?!

SZOMBAT, ÁPRILIS 7.

Duna TV, 20:35: A színésznő – Haladéktalanul intézkedni fogok hogy ne engedjék műsorba ezt a törvényeinket sárbatipró, a titkosszolgálatot bemocskoló kis darabot! Elvtársak, mi az hogy megvádolnak minket színésznők mataharivá képezésével?! És ha így is van, nem az a lényeg hogy mindenki a maga eszközeivel építse gyönyörű rendünket?! Akinek fizikai erő adatott az húzzon le a bányába, akinek szépség az meg a külföldi diplomaták ágyába oszt’ jónapot!
M5, 20:45: Szerelmeim: Makk Károly portré – Ennek is utána kell néznem leadható-e. Az egy dolog hogy Makk Károly korábban is hajlott rá hogy kiemelje rendszerünk visszásságait ahelyett hogy a megoldást kereste volna, de itt még a sorsában és filmjeiben komoly szerepet játszó nők is megszólalnak! Jól hallották, NŐK!! Hol van Erdős doktor amikor szükség lenne rá?!
Sundance TV, 23:20: All This Panic – Újabb „realista” betekintés az amerikai imperialista tinédzserek first world problémákkal bonyolított vad életébe. Üzenem innen a pulpitusról hogy el lehet menni traktoristának meg krumpliszedőnek a twitterezés, bulikázás meg önsajnálat helyett!

VASÁRNAP, ÁPRILIS 8.

M3, 20:05: VII. Olivér – Ezt látva újfent örülhetünk hogy végre magunk mögött hagytuk a királyság elavult intézményét. A címbeli uralkodónak is elege van a felelősségből, megpuccsolja magát majd megpucol hogy Mátyásként vegyüljön el alattvalói közt. Ebben nem az vezérli – ellentétben ugyanezen módszerrel operáló civilruhás ügynökeinkkel – hogy jobban megismerje őket hanem hogy végre azt csinálja amit szeret. Hallom hogy vannak mindenféle monarchisták akik Ádámig-Éváig, de legalábbis az Osztrák-Magyar egységig visszamennének, nos inkább őértük megy majd egy szép fekete autó!
Cinemax 2, 20:30: Más nyelven álmodok – Szerencsére iskoláinkban és a TIT/KISZ laborjaiban bárki bármilyen tudást elsajátíthat, még a holt nyelvekét is. Bezzeg a kapitalisták Mexikóba mennek törzseket tanulmányozni meg kibékíteni a kihaló nyelvet beszélő utolsó őslakókat!!!
Filmbox Plus, 22:20: Acélváros – Imperialista hangulatkeltés a kétkezi munkások felé. Az itteni propahantával szemben az iparban dolgozók igenis elégedettek létezésükkel és fizetésükkel, nincsenek lappangó titkaik, családfenntartóként nem okoznak balesetet de ha mégis, a börtönbüntetés ideje alatt a többi kolléga támogatja az egyedül maradt anyát és gyermekeit. Minden amit ebben a jellemzően amerikai drámában láthatunk, merő kitaláció. Így, szocialista szellemben folytatjuk, VISZLÁT HAMAROSAN!

0

Kulcsszavak: Béla bácsi, április 1.

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés