2018. 04. 16.
I’m a poster now (ápr. 16-17-18-19.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
I’m a poster now (ápr. 16-17-18-19.)

 

 

 

 

 

 

HÉTFŐ, ÁPRILIS 16.:
KIS, VÁROSI SOROZATOK
0

Mulder, she wrote.

Megjött a rossz idő és vele a kevés jóság is melyek közül a következőket ajánlom nektek:

Talán érdemes:
21:10-től a zsidóságát ÉS magyarságát is büszkén vállaló Goldmark Károly operája az M5-ön egy régi ószövetségi legenda, Sába királynője és Bölcs Salamon találkozása ihletésére, a szerző korának megfelelően „modernizálva” (de a mai nézőnek még így is „antik” lesz). Ugyanitt maradva 00:25-kor valamelyest kapcsolódó oknyomozósdi egy festmény mögött talált fotó szereplői után. Így bontakozik ki két gyermek sorsa és persze szüleiké is: a zsidó család – hogy legalább egyikük túlélje a holokausztot – egészséges babáját elcseréli a másik halálos beteg kisfiára, az utána kutató író pedig a túlélő sorsán keresztül tud meg egyre többet a vészkorszakról. Éjfél után tíz perccel krimi az HBO-n abból a fajtából amiben valóság és kitaláció kölcsönösen merít egymásból. Egy befutott Agatha Christie-wannabe (Vanessa Ray) heti rendszerességgel szállítja fiktív bűneseteit (lásd: Gyilkosság folytatásokban), azonban vele egyidőben az övéire emlékeztető bűnesetek történnek, a rendőrség pedig nem tudja eldönteni hogy copycat-tel van dolguk vagy netán maga az írónő álcázza illegális tevékenységét ponyvairodalommal. Nekünk sznoboknak Daniel Villeneuve operatőrködése miatt lehet érdekes, ami a fő kérdést illeti (az-e a gyilkos, aki, stb.), talán elmondható hogy mégha ez is a tényállás, úgyis megússza és akkor a hétfői leszarás helyett jöjjön is a

Pussypass rovat:
Katie Price bosszúpornóval fenyegeti exférjét – Á, neki lehet, ez female empowerment ahogy ez is:
Katy Perry egy tévéműsorban váratlanul megcsókolt egy 19 éves fiút, aki csókszűz volt, szexuális zaklatással vádolták sokan, de a fiú nem érzi úgy, hogy áldozat lenne: „Na de mi lett volna, ha egy 34 éves férfisztár smárol le egy 19 éves félénk, konzervatív szűz lányt?” – Nyilván a fejét követelnék a feministák. Vagy nem, mert:
szocio- és/vagy pszicho- brazília – Lemészárolta 47 rabtársát, mégis kiengedték a börtönből az igazi DextertWait, a challenger appears:
Teherbe ejtette a barátnőjét a szexi bűnöző: „A rabosítási fotójából karriert csinált Jeremy Meeks egy milliárdosnő gyerekének az apja lesz.” – Nem baj, majd ha őt is megöli biztos mindenkinek egyértelmű lesz, milyen ember. Ja nem:
Rengeteg együttérző levelet kap a floridai iskolai tömeggyilkos: „Kislányoktól kezdve meglett férfiakig, szexuálistól, bátorító, barátkozó jellegűig mindenfélét írnak.” – ...sőt, már hím kutyák is megúszhatják a gyilkosságot:
Életben maradhat a kutya, aki megölte gazdáját és fiát Németországban: „250 ezren írták alá a kegyelmet kérő petíciót. A hatóságok elismerték, hogy követtek el hibákat, ezért maradhat el az elaltatás.”MAGYARUL: nem kijavítják a régi hibájukat hanem elkövetnek egy újabbat.
Szenátor akar lenni a börtönt megjárt, katonai titkokat szivárogtató, férfiból nővé lett Manning: „A kongresszusba készül.” – A pussypass nála is működik, szerintem meg sem áll az USA elnöki székéig :)))
4 évet kapott a volt rúdtáncos, amiért öngyilkossági megállapodást kötött egy postással, de meggondolta magát: „A brit nő ugyanezt több férfival is megtette.” – Bezzeg ha a saját fiát akarta volna megölni még ennyit se kapna:
l – A bíró megkegyelmezett az anyának, aki meg akarta gyilkolni autista gyermekét: „A férje egy éve elhagyta. Ekkor ébredt rá igazán, hogy mi lesz a fiával, ha ő meghal.” – Szóval ez nem előre megfontolt rosszindulatú szándék hanem anyai aggódás? NICE :)))) Wait, a challenger appears:
Fél év börtönt kapott a youtube-os tréfamester, aki viccből agyonlőtte a pasiját: „A pár azt hitte, hogy a négy centi vastag könyv, amit a férfi maga elé tart, megállítja a pisztolygolyót. Nem állította meg.”Nap kommentje:

0

KEDD, ÁPRILIS 17.:
FŐVÁRISCSI, KANYEC!
0

MMM-MMM-MMM-MMM

Talán érdemes:
Előszóval együtt 21:10-kor kezdi az M5 Spiró György művét ami Moliére Tartuffe-jét veszi mintának egy színház a színházban-drámához, annak alcímével (Az imposztor) kiemelve a főszerepet játszó Boguslawski (Major Tamás) markáns viselkedését. Mindezen még a helyszín (orosz fennhatóság alatt álló litván főváros) is csavar egyet, az aktorok és az író személye mellett még a díszletekért-jelmezekért felelős Pauer Gyula miatt is nézzük. Féléjfél előtt öt perccel kirándulás a XXI. század segítségével az aszódi javítóba ami – ahogy a legtöbb fiatalkorú-átnevelő – inkább halmozta a meglévő problémákat mint orvosolta őket. Ezt mutatta volna be Urbán Tamás bent készült fényképsorozata, de a durva rögvalóság annyira nem fért bele a szocialista irrealizmusba hogy akkortájt nem is engedték nagyközönség elé (a Bebukottakat sem nagyon reklámozták de azt legalább elcsíphette aki akarta). A retekklubb most visszatért a fotóssal a régi helyszínre hogy felidézzék a múltat és eloszlassák a féligazságokat, én pedig kalapot kell emeljek előttük hogy ilyesmivel is foglalkoznak a kertévés dzsuva terjesztése mellett. 23:55-kor „mai” komédia a DIGI Filmen szinte kötelezően felnőtt-témára (seksz-telefon), kultarcok (Seth Rogen, Kevin Smith) feltűnéseivel. Két régi iskolai ellenséget összehoz a szükség: a visszafogott jókislányt (Lauren Anne Miller) kidobja a barátja és meleg haverja pont örihari ismerőséhez (Ari Graynor) irányítja. Mikor kiderül hogy amaz keresetét buja telefonokkal egészíti ki, az új lakó felajánlja segítségét hogy aztán egyre jobban megtalálja a maga hangját ebben a „szakmában”… Smith-hez a cameón túl nemcsak az fűzi hogy itt is sokat dumálnak mindenféle disznóságokról hanem az is hogy mintha a Zack and Miri női kiadását akarták volna megcsinálni (így vész kárba a magyar forgalmazó Soderbergh-utalása a Szex, barátság, telefonnal), mondjuk az se normális aki az internetes pornó hőskorában fizetős erotikus számokat tárcsáz…

Kis hírek a nagyvilágból:
Múmiát leltek az üresnek hitt egyiptomi fakoporsóban: „A Sydney Egyetem 150 éve szerezte meg a 2500 éves koporsót, amiről most derült ki, hogy vannak benne emberi maradványok.”Wait, a challenger appears:
Koporsóban szülte meg a gyerekét egy több napja halott középkori nő: „A tragikus esetet egy sikertelen orvosi beavatkozás okozhatta.” – ...de betegességben azért továbbra is a japók vezetnek:
ma is tanultam valamit - A japán szerzetesek, akik élve mumifikálták magukat Túlélték, mégis mumifikálták magukat!44
Hozzátartozók perelhetik Szaúd-Arábiát szeptember 11. miattMUHAHA, hát persze :DD – „Az áldozatok családjai és amerikai cégek is kártérítését követelnek a szaúdi kormánytól.” – Majd véletlenül spontán mind meghalnak egyszerre.
A Microsoft betiltja káromkodást az Office-ban és a Skype-on: „Májustól nem engedi a cég a csúnya beszédet és a meztelen képeket a termékeiben. Cortanának sem szólhatunk be.”Igeen?! AKKOR A K***A ANYJUKAT!!44 négy
Alföldi Stohlról: „Mélyen megvetem, de nem szeretem kevésbé” – Az elsőben egyetértek vele, a másodikban nem mert akit megvetek, azt nem tudom szeretni :)))
Németországban már van olyan város, ahol Marx dönti el, hogy átmehet-e egy gyalogos az útonEZÉRT ÉRDEMES VOLT LEBONTANI A BERLINI FALAT Nem baj, hamarosan a sariarendőrség fogja eldönteni ugyanezt ^^
Egy debreceni pizzás ellopta a főnöke pénzét, majd eljátszotta a helyi kaszinóban: „Meg akarta többszörözni, de nem volt szerencséje.” - Wait, a challenger appears:
István 61 millió forintot vesztett, mert rosszul ikszelt a Tippmixen – Nem, nem azért „vesztett” 61 milkát mert „rosszul ikszelt” hanem mert eleve nem a saját pénzével játszott: „Vissza akarta adni a pénzt a játékszenvedéllyel küzdő pénzszállító, négy évet kapott.” – Tudja magáról hogy játékfüggő és pénzszállítónak megy?! NORMÁLIS?!
A debil címadás hivatalos mértékegysége az egy BlikkWait, a challenger appears:
c:c - A Bors leért a pöcegödör aljára: „Vajna András lapja képes egy családi tragédiát is kampánycélokra használni.” – Még jó hogy az ilyesmi távol áll az Indextől és a 444-től. Ja nem:

Kukubenko 2018.03.31. 15:32:11
@sixx: Szerinted ezzel a kurvaanyázós "cikkel" te felülemelkedtél rajtuk ?
De nem ám.

SZERDA, ÁPRILIS 18.:
ELKERÍTŐ TERÍTŐ
0

Van nekem egy helikofferem...

Talán érdemes:
Nyolckor valóságalapú akciózás tavalyról a Cinemaxon amiben spanyolok ugranak föl a demokráciaexport-vonalra egy lezuhant mentőhelikopter ürügyén és a rajta tartózkodók megmentéséért. Mivel mindez Afganisztánban játszódik így megtippelhető hogy a helyzet fokozódásával maguk a katonák is Bekerítve találják magukat és tényleg, az okos felettesek – mielőtt a tálibok háborús győzelemként prezentálnának egy balesetet – parancsba adják hogy védjék a gépet is amíg még egy csapatot nem küldenek értük, amit még ők sem látnak előre az az hogy a támadók erre is felkészültek és a felmentő sereg érkezése előtt le akarnak csapni. Nem egy Ryan közlegény, viszont amit vállal azt teljesíti, így nekem se lehet egy szavam sem (pedig köztudott mit gondolok a közel-keleti beavatkozásokról). 22:40-kor megint tömegközlekedésre felfűzött társadalmi látlelet a Duna TV műsorán. A Budapesti mesék „főhőse” rendhagyó módon egy villamos, mintha mindenki más csak asszisztálna a jármű kocsiszínbe érkezéséhez ami a nehézségek halmozódásával egyre mitikusabb jelentőséget kap. A Magyar vándor sokat merített belőle (itt is érintik történelmünk főbb „megállóit”), csak épp a lényeget hagyták ki (Szabó István több szinten értelmezhető, szinte örkényi forgatókönyvét és Sára Sándor operatőri megoldásait). Mindeközben 20:35-kor folytatják Durrellék korfui kalandjait is a Dunán a harmadik résszel.

Ünnepi rovat:
...mert idén húsvétkor is volt mit szemlézni:
sound of mind – A húsvét és a társadalmunk megalázása: „Érdemes lenne egyszer átgondolni, hogy milyen hagyománykört ápolunk.” – Tudjuk, bezzegnyugaton és bezzegamerikában bezzeg milyen más, feminista tavaszköszöntő szokások vannak:
ma is tanultam valamit – Először Szűz Máriához imádkoznak, aztán a nők véresre pofozzák egymást: „A falusiak kört alkotnak; középen zajlik a verekedés. Az idősebb, tapasztaltabb nők provokálni kezdik a fiatalabb lányokat, hogy szálljanak ringbe, és ontsák a vérüket. Mert az összecsapásoknak nem a győzelem a célja, hanem a fröcskölő vér. A kifolyt vért vödörbe gyűjtik; ezzel locsolják meg a földeket, jobb termésért imádkozva. (...) A bunyóba néha a férfiak is beszállnak, de többnyire meghagyják a nőknek és a gyerekeknek (...), mert a hagyomány szerint a férfi a földjén dolgozik; a verekedés az asszonyok dolga.” – Gondolom a Femen és a Pussy Riot már szervezi a mexikói turnét. Ja, nem :DDD
Nagyszombaton fosztották ki a zsámbéki templomot: „Percekig élvezhették csak a zsákmányt.” – Remélem a TASZ azóta már letette az óvadékot!!!4!!
kv – Miért nem eretnek Ferenc pápa?: „Egyes katolikusok az Egyház iránti szere­tetükből készek szakítani Ferenc pápával.”EZZEL ÉN IS ÍGY VAGYOK Gondolom véletlen hogy a blog logója egy az egyben az Angszocéra emlékeztet...
szemlélek – Szexről és nőkről beszélgetett a pápa fiatalokkal: „Szóba kerültek tetoválások, prostituáltak és a meztelen igazság is a római eseményen.”HÁT IGEN, MINDENKI ARRÓL BESZÉL AMIHEZ ÉRT, LOL Keep calm, egy hét múlva ezt is megcáfolják:
Vatikán: Igenis van pokol: „A húsvéti Nagyhét elején jelent meg az olasz sajtóban, hogy a Szentatya szerint nincs pokol. A Vatikán szerint Ferenc pápa nem ezt mondta.” – Nagyon remélem hogy ez egy pápacsere előjátéka.
látható transzok - Ma van a Transznemű láthatóság nemzetközi napja: „Íme hét dolog, melyet mindenki megtehet, hogy ez a nap valóban számítson.” – Nem, most is Húsvét van, más kérdés hogy ezt az évfordulót is véletlenül egyházi ünnephez időzítették...
Itt volt az ideje egy feminista Jézus-filmnek – Mikor máskor tennétek ezt is főoldalra mint Húsvétkor :))) De nyugi, volt lejjebb idén is:
lukácsi - Tagja volna-e Jézus a Viszlát Kétharmadnak?: „A Viszlát Kétharmadon keresztül is az ország szeretete zajlik.” – Nem is tudom mit mondjak mikor valaki a választásba is bekeveri a hitet...ja de:

EU zászlót mindenhova! 2018.04.02. 11:49:18
A harminc ezüstpénzt megkaptad e már..?
 

CSÜTÖRTÖK, ÁPRILIS 19.:
HOGYAN NEVEZIK A GYEREKET?
0

A nevén : )

Nem érdemes:
HBO, 20:00 – A menekültválsággal sorra jöttek a rá jól-rosszul reflektáló alkotások és a rovatból sejthetően az Isten hozott Németországban az utóbbiak közé tartozik. Mint egy állatorvosi ló: túl hosszú, túl idealista (már eredeti elnevezése is Merkel egyik jelszavára utal), emiatt teljesen kontraproduktív (lásd még az Állampolgárt, a Jupiter Holdját, Kaurismaki közhelygyűjteményét hazánkról vagy Michel Hazanavicius legutóbbi dobását). Emellett több okból is sértő, az egy dolog hogy az alkoholista anya a teljes tabula rasa nevében beújít egy nigériai menekültet, de ahogyan ezt megvalósítja, na az az igazán döbbenetes, kb. mintha egy állatmenhelyről cibálna haza valamit csak hogy megnyugtassa a lelkiismeretét (ha már menhely: ott jóval szigorúbb feltételekhez kötik az örökbefogadást, de hát itt „csak” egy emberről van szó, nem kutyáról-macskáról). Nem maradhat ki az óvatoskodó családtagok és a szélsőjobbosok klisés ábrázolása sem hogy végül a vígjátéki indítás után Simon Verhoeven dobjon egy mundrucót/flígaufot, azaz tolná ő is komolyabb irányba az egész katyvaszt. Nem tudom van-e köze az elemiösztönös névrokonához vagy alanyi jogon csinálta de végülis mindegy, kerüljük messzire és kész.

Talán érdemes:
Arthur Miller, az író sikerként él a köztudatban, de lányának, Rebeccának hála most az érem másik oldala is elénk kerül, a feketelistázások (a legdemokratább földrészen akkoriban nem volt túl menő baloldali eszméket vallani), a leghíresebb múzsa, Monroe elvesztése (amit sosem tudott feldolgozni), egyszóval az HBO-n tíztől olyan közel kerülhetünk Miller múltjához mint még soha, ne hagyjuk ki. Előtte 21:10-kor francia bohózat az M5-ön minden leendő apa felmerülő Nagy Kérdéséről: mi legyen az újszölött neve? A későn érő-házasodó férfi és barátai-rokonai közös ebédjén ezt kezdik kitárgyalni hogy aztán előkerüljön sokminden más is a társaság múltjából… Tagadhatatlanok a hasonlóságok Polanski 2011-es művével de Matthieu Delaporte eme munkája színpadon kezdte és az ottani felállást a gyöngyvászonra is átmentették: egyhelyszínes, kevés színészes, nagyon szövegpárti, hogy azt ne mondjam oldschool szórakozást kap aki leül elé, de a Hogyan nevezzelek? nem csak emiatt „elmaradott” hanem mert azóta minden gyerek maga dönthet a neméről és ezáltal a neméről is! Sőt, ha nagyon akarja akkor pld. egy fiú fölvehet lány identitást és mellé hagyományos férfinevet is:

Szakálla volt genderrovat:
10 éves, transzvesztita és imádja az Insta: „Két éves kora óta érdekli a divat a brooklyni fiút.” – Már majdnem megdicsértem milyen koraérett aztán rájöttem hogy még csak tíz éves, van hova fejlődnie.
nesze!szer – A macska, aki kutyának képzeli magát és egész jól öltözködik – Engem nem zavar amíg A NÉGY FAL KÖZÖTT CSINÁLJA nem faszbúkozik-instázik ő is :SSS
Történelmet írt egy transznemű nő a pakisztáni tévében: „Ő lett az ország első transznemű hírolvasója.” – Gondolom most majd lesavazzák :(((
ő a b az LMBT-ből - nico tortorella - Megnősült Hollywood egyetlen biszexuális színésze – Mi ez a kirekesztés, indexes elvtársak?! MI AZ HOGY „EGYETLEN”?! Mit lehet tudni hánymillió sorstársa bujkál most is Halivúdban!! És főleg, mi ez a gender assume hogy „megnősült”?! ÉBERSÉG!!!
Már ez is megtörtént: először szült egy hivatalban lévő amerikai szenátor – Ha „csak” nő akkor ennek még így sincs hírértéke.
Először tudott kisbabát szoptatni egy transzgender nőNA LÁTJÁTOK, ÍGY KELL EZT, EZ A MENŐSÉG Wait, a challenger appears:
Két éve tojásokat tojik egy 14 éves, indonéz srác: „A fiú családja szerint csoda látható a videón, az orvosok viszont csalásra gyanakodnak.” – ...és még csak 14 éves! Mekkora jövő áll előtte is!!4!4
Ez a srác döntőbe jutott egy női szépségversenyen: „Fogadásból nevezett a versenyre, de fontos üzenete is van azzal, hogy ilyen sikert ért el.” – ...az hogy le lehet győzni saját terepükön is a nőket. Ja nem:
Szörnyű sérülést szenvedett a transznemű súlyemelő: „Kifordult Hubbard könyöke a Nemzetközösségi Játékokon. Támadják, amiért a nők között indul.” – Hiába, a férfi az nőként is férfi marad, bezzeg mikor nő indult férfiak között, mindenki ünnepelt…
Mozi - Michael Moore be akarta bizonyítani, hogy a nők jobbak a férfiaknál, de egy nő megcáfolta: „Így legyen okos az ember.” – Tehát egy nő szerint is jobbak a férfiak? OK, ez innentől kőbevésett hivatkozási alap :)))
1f – 9 híres márka logóját változtatták meg a nők tiszteletére: „A női egyenjogúság ügye egyre nagyobb hangsúlyt kap.”Nap kommentje 1.:

Denise Hogyisdugják 2018.03.21. 05:48:33
megérett a világ az atomra... mi lesz legközelebb, jenny walker, georgina ballantine's?

…és igen, nem tudnak akkora hülyeséget írni a kommentelők hogy két nappal később ne váltsák valóra a genderisták az egyenjog nevében:
Jön a Johnnie Walker női verziója, a Jane Walker: „Egyelőre csak az amerikai piacra. A cél a női fogyasztók megszólítása. (...) A Jane Walker első körben 250 ezer üveggel fog megjelenni az Egyesült Államokban márciustól kezdve. Minden egyes eladott üveg után pedig egy dollárt fognak adni egy női jogokkal foglalkozó szervezetnek.” – Nagyon kell ez is, nincs még elég női alkoholista :((( Az meg mekkora vicc hogy eladott üvegenként egy dollárt adakoznak az előre fixen legyártott 250 ezer darabból. Ha igazán tökös lett volna a gyártó, simán csak utalt volna negyedmilliót de hát ugye azon nem tudna kaszálni… Nap kommentje 2.:

0

VISZLÁT SZOMBATON!

Kulcsszavak: éberség, Béla bácsi

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés