2018. 04. 19.
Best of Recorder 2017
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):

EGYEBEK (LÁNGOLÓ GITÁROK, STENK, STB.)
…mert idén a változatosság kedvéért velük kezdünk.

 

r – Február 5 leginkább várt rocklemezeMore Recorder than Recorder :D
stenk – Snoop Dogg fegyvert ránt Trumpra – …szigorúan a demokrácia védelmében, és nem azért mert szétszívta az eleve egybites agyát.
Nem szabad gombát etetni a kutyával: „A Run Over Dogs pszichedelikus klipje másfél éven át készült, mindenképpen látni kell.” – Eltölthették volna értelmesebben is azt a másfél évet mint stilizált állatkínzással.
o – Amikor Iggy Pop lekúrta Etta Jamest!: „Egy nagyon egyedi zenekar a 90-es évekből.” – Ja, annyira egyedi hogy két másik világsztárral meg trágársággal kell minket rá emlékeztetni.
lángoló gitárok – Leszbicsók a Red Hot Chili Peppers öltözőjében: „A zenekar új klipjében egy szertelen lány kalandjait látjuk.” – Hát inkább ez minthogy megint ők csókolózzanak a klipben mint a One Hot Minute idejében :DDD
Stenk – Nyilvánosan enyelgett a gitárjával: „Felkorbácsolt vágyak, karneváli hangulat, David Bowie és The Weeknd a Videódiszkóban.”
Ezek a meztelen férfiak nagyon szeretik egymást: „A Dope Calypso új klipjére nagyon nehéz szavakat találni.” – Dehogyis nehéz, ott van például a LESZAR wait, a challenger appears:
lángoló gitárok – Vérben tocsog az Uzipov új klippje – És? Attól jobb lesz? :DD
lángoló gitárok 18+ Sztriptízbárban énekel countryt a rocker: „Meztelenséggel teli klippel támad a Behemoth frontembere.” – Lásd fentebb...
Weskó – Orgazmussal az operáért: „A svéd Folkoperan operaház nem szórakozott.” – Szegény, szegény bloggerek! Egyik pillanatban egymással versenyeznek azon ki tud sekszistább tartalmat prezentálni, aztán meg nem győznek mítúzni és elhatárolódni önmaguktól:
caruso – Operahősök és a szexuális erőszak – …és még így sem tudják megnyerni a fiatalokat, igaz a könnyűzenészek sem:
fülesbagoly 18+ zene – 10 fülledten erotikus lemezborító: „Persze a zene a lényeg, de miért ne lehetne azt ilyen figyelemre­méltó csomagolással ellátni?” – …mert akkor a kutya se venné. Mondjuk Manson még ezzel együtt se tudta megközelíteni a régi sikereit:
lángoló gitárok 18+ Johnny Depp egy rakás jó nővel szexel: „Mindezt Marilyn Manson klipjeiben teszi.” – Nyilván itt is a zene a lényeg. Ja, nem.
videodiszkó – Magasról tesz a szabályokra Tove Lo – Igen, tudjuk, ő nem azért vetkőzik, hanem mert… :ásít: És azt is megtudjuk, hogy a rape nem rape ha nő csinálja:
stenk – Amikor a rasztáid vetkőztetnek le: „Megtudhatjuk, hogy nézne ki egy Army Of Lovers-klip 2017-ben, és hogy micsoda tréfát lehet kihúzni két mókás figurából és két pár női lábból.”
Rihanna megkopasztotta Pharrell táncosát: „A N.E.R.D új száma egy régi Rihanna-rejtélyt oldott meg. Ezen kívül a Gorillaz, Flying Lotus és a Converge a Videódiszkóban.” – …de a legalja mégis az volt amikor már a fotósblogok is erre a vonalra álltak rá:
Mai Manó Ház 18+ fotó – Japán erotika ésa ngolh umor: „5 híres fotográfus, akim ájusbans zületett.” – A recorderes címadás nektek is nagyon megy, írni viszont továbbra sem tudtok, váltsunk is át a gagyi címadások tiszta forrására:

BLASZFÉMIA
Ide valahogy kevesebb jutott idén (még jó hogy egyéb blogok kipótolták), a legszánalmasabb „provokáció” továbbra is a Manson-Depp kettősé:

recorder 18+ Szexapácák! Sátán!: „És Johnny Depp! Sokkoló vagy annak szánt videók.” – :ásít:
Recorder blog – Melegek a templomban: „Így fohászkodik elfogadásért a queer himnuszok férfi-nő zenekara.” – ...mert jelenleg a keresztények jelentik a melegekre a legnagyobb veszélyt. Ja, nem. Lapozzunk is:

ERŐSZAK
Mintha ebből is visszavettek volna, majd látni fogjuk minek a javára:

r – Agyonverte a barátnőjét. Érdemel-e címlapot? – Nálatok? Hát hogyne érdemelne címlapot: „És ha ő a legjobb francia énekes?” – Így igaz, kár lenne pörlekedni, áskálódni azon hogy ki ölt meg kit, hisz’ nem temetés ez hanem vidám lakodalom!
recorder 18+ Orosz vérfürdő: „Ebből a videóból kiderül, mi okozta a cirkuszban kitört halálos pánikot.”
Recorder blog – Pofádba egy gázspray, nyakadon egy kés: „1993: vézna, mutáló magyar fiúk olyan dumával jöttek, ami ter­me­tes négerektől is vicces lenne.” – Nem, még tőlük se lett volna az, már akkor sem.
rec – Szex, drogok, Beatles: „Lennon félholtra ver egy havert, Harrison levarrja Ringo feleségét: a bájos fiúk másik arca.” – Nem kellett volna kábszizni. Apropó narkó:

BROG

Recorder – Így fest Kurt Cobain lánya: „Mivel keres milliókat az öngyilkos Nirvana-énekes 24 éves lánya?” – Az apjától örökölt depresszióval :SSSS
r – Hurrá, véget ért a drogozás!: „És most? Kérdezi Bérczesi Robi, akinek 8-9 év kiesett az életéből.” – …aztán utólag szép lassan növekedésnek indultak azok az elpocsékolt évek:
Recorder blog – 11 év bedrogozva: „Bérczesi Robi új lemezén egy dal élete legsötétebb időszakából jön.”TISZTELET neki hogy lejött meg minden, de ugye nem baj ha nem esek hasra tőle és maradok a hagyományos bódulatoknál? Persze nem mindenáron:
Recorder – „Nem az a baj, hogy be va­gyok rúgva, hanem az a jó” – Nem, azabaj hogy Belgáék is továbbmentek, azaz beálltak az alkoholizmus-népszerűsítő zenekarok közé, mondom ezt full alkeszként. És hogy miért baj ez? Hát mert így tinikkel fog felhígulni a kocsmák törzsközönsége a TRVE KVLT részegek helyett!!!

ROCK AND ROLL
2017 a rock and roll forradalom éve volt és ahogy eddig, most is uncsibbnál uncsibb élő és halott úttörők (nem) zavarták az állóvizet:

Recorder blog – Hajrá nők, hajrá halottak!: „Tavaly végre nem csini fiúbandák uralták a slágerlistákat. Hanem kik?” – Ez ugye ilyen költői kérdés volt?
Recorder blog – Rihannától öngyilkosságig: „Megölte magát a zenekritikus, aki szerint a buli és a szex is munka.”
Recorder – Miért ölte meg magát a Linkin Park énekese?: „Szexuális erőszak, drog, példaképe öngyilkossága is lehet a tett oka.”
Recorder – Eladó Kurt Cobain gitárja!: „A Nirvana énekese ezt a kék csodát nyűtte.”
Recorder – 2017 legjobb lemezei: „Az új Depeche Mode szerintetek is odafér Lorde és Lana zenéi mellé?”MI AZ HOGY, NAGYONIS, SŐT!!!!4
r – Mocskos szájú magyarok – ...mert attól jobb lesz a zene. Ja nem.
r – Magyarok hódítják meg Amerikát: „Mocskosak, szakadtak, szőrösek, és mégis.” – Beszéljenek csúnyán ők is, tuti siker lesz.
Recorder – Kínos pillanatok a panelból – Kitalálom: mocskos szőrös fickók káromkodnak?…
Recorder – Oscar-díj után magyar klip: „Út a hollywoodi szuperprodukcióktól a Kertész utcai punkok videójáig.”
Recorder – Lajkó Félix technót játszik: „Idén az ő citerájára táncolnak majd a hippik az Ozora Fesztiválon.” – Azt tartják a Velencei-tó mellett, ugye? Lesz majd prodidzsáj meg dévidgetta is? LOL!!4
Recorder – ! – A Metallica Magyarországon koncertezik!AZ VOLT MÁR HOGY LARS NEM TUD DOBOLNI? Csak akkor megyek ha a Lulut turnéztatják.
Recorder – Az Apple már öltöztet is?: „A cég megmondja, milyen ruhát tilt az általa rendezett koncerteken.”…de nem nekünk, heteróknak!!!!
Recorder blog – Amitől az igazi férfi soha nem válik meg: „A pufidzsekijétől! Fergeteges videó.” – Lásd fentebb.
Recorder – Matt Bianco nem is létezik: „Tudtad, hogy egy fiktív film kamu zenéjéhez kitalált név?” – A nyolcvanas években még érdekelt volna.
Recorder – Ciki a cigányzene?: „Hát nem: ez a banda úgy nyomja, hogy az hihetetlen!”
Recorder – Oláh Gergő roma musicalje: „Müller Péter és a Pa-Dö-Dő egyik tagja is beszállt a produkcióba.”
Recorder – Ha 50 zenész együtt tolja: „A Random Trip összehozza a hazai sztárokat és fiatalokat. De jól teszi!”
r – Jé, ő egy magyar lány?: „Babé Sila szerelmes, vágyakozó dalai a világ élvonalába tartoznak.”
Recorder – David Bowie Budapesten: „Az MTK-pályán zenél, James Brown a PeCsában, Michael Jackson meg a Népstadionban. Halott sztárok és lerombolt épületek régi plakátokon.”
Recorder – 1967-1979: a magyar beat újra szép lett: „Az Illés leváltja a régimódi tánczenéket, Zalat­nay és Kovács Kati legyűri Angliát, rendőrök leverik a miskolci rockereket, Szűcs Judit feneke diszkósztárrá válik.”
RECORDER – Tina Turner akartam lenni: „A Süsü, a sárkány a kedvence az Afrikában született énekesnőnek!”
Recorder – Máté 18 éves. És világhírű.: „12 éves korában kezdte el kirakni az internetre a zenéit. Megérte.” – ...alapíthatna Máté Péter néven zenekart, megvan a másik tagja:
r – „És van egy Wartburgom“: „Péter nemrég még a Nickelode­ont bámulta, ma már sci-fi zenéket ír.”Wait, a challenger appears:
Recorder blog – Kicsit retro, kicsit modern: „Zoltán 1978-ba képzelte magát, és megszületett a magyar Kraftwerk!”
Recorder – Miért nincs jó új rockzene?: „A Killers megmondta, miért. Sokan mérgesek lesznek rájuk” – …köztük én is, mert pld. miattuk sincs jó rockzene. Meg a régi hősök miatt sem:
Rec' – Lovasi teljes életműve: „Kispál-, Kiscsillag- és a szólólemez a mai 50 éves jubileumi koncert elé.”
r – Ezért zseni Lovasi András: „Magyarország szegényebb lenne az 50 éves férfiú dalai nélkül.” – Elismerem, de jó volna ha kilépne az árnyékából az új generáció:
Recorder – Hazai pálya – Miből lett a Kispál?: „A 80-as években még úgy is hívtak zenekart Pécsen, hogy The Pertő. Aztán jött egy lovas, Lovasi a neve.” – Az a baj hogy nem ment tovább, viszont követték:
Recorder blog – Pécs ontja a sztárokat – Elég baj az nekünk, Művelt Fővárosiaknak!44
Recorder blog – Utcazenészekből sztárok: „Két éve még aluljárókban nyomták, most már körbeturnézzák a világot.”Wait, a challenger appears:
Recorder – Szupersztár a kocsmából: „A világ minden listáját vezeti a pár éve még ingyen sörért zenélő fiú.” – Asztalnál, kocsmában meghalna. Mármint itt nálunk.
r – Szupersztár Szlovákiában: „Kis-Beyoncé Nagy-Magyarországon.”
Record – Lány a Cool Lista tetejéről – És? Attól jobb lesz az EU Cannibal hogy bedemarcika promózza? Ugye hogy nem.
Recorder – 100000$ a nagy semmiért: „Ennyit fizetett a zenész a videóért. Csak nem ment el a forgatásra.” – És? A pénztől jobb lett a zenéje?
Recorder – Kell valami téli depi ellen?: „Ettől a videótól pár percre elfelejted a lehúzó szürkeséget és a hideget.” – Ezek után jöhet bármi…
Recorder – Londonból Tatabányára: „Magyarországon jobban ment a munka a zenészeknek, íme a lemez.”
Recorder blog – Évek óta tőle lopunk: „Így kell elegánsan törleszteni, ha már egyszer lenyúlod más zenéjét.” – Tessenek inkább saját kútfőből meríteni.
rec – Filózós gyíkemberrap: „Szellemes szóképek, henye beatek és egy vicces videó magyaroktól.”
r – Ryan Gosling és szaxofon: „Vajon tudja a Drive főszereplője, milyen jó zenéket ihletett a film?” – Addig jó amíg nem tudja…
r – Mi jön az Aranyélet után?: „A főcímzenét író srác új számai például máris meghallgathatók.”
rec – Pimpilimpi a popódba!: „Melyik zenész-állami tisztviselő­nek ez a kedvenc káromkodása?”
Recorder – fotó – A Sziget, full őszintén: „Egy fotóslány titokban lekapta a fesztiválozók éjszakai pillanatait.” – Majd beperlik. Ja nem, neki szabad.
recorder +18 fotó – Ritka fotók a 80-as évek magyar alternatív zenéjéről: „Pácser Attila 1980-tól nagyjából az évtized közepéig fényképezte a magyar new wave-koncerteket.”
r – A Sziget legfurább fotói: „Cigit kunyerál a világsztártól ra­jongója, énekes mackógatyában, nyelves páros a nagyszínpadon.”
Recorder blog – Révész a Piramisról: „Miért ment 13 évesen Angliába? Miért énekelt egy óceánjáró hajón? Miért él most egy alföldi tanyán? Ritkán ad interjút, most megtette.”
Recorder – A fiatal bőr titka Pharreltől: „A sztár húsz éve pont ugyanúgy néz ki, biztos tud valamit.”
Recorder – 6 hónap = 4,6 milliárd katt: „Megdőlt a streaming világrekordja, mire tippelsz, ki az új csúcstartó?” – Bár ma nem hétfő van, én azért csak LESZAROM.
Recorder – A tökéletes mém: „Spongyabob, a zenekritikus.”
Recorder – Kövér tánctanár kövér öreg faszikat oktat: „Aztán jön a 230 centis nőci.” – ...és mindezek végén jövök én és LESZAROM : )
Recorder blog – Így készül a hanglemez: „Vadiúj üzemben nyomják a retro bakeliteket. Gyárlátogatás-videó.” – ...de már ennek az old media-nak is van riválisa:
rec – Kis kazettatörténet: „Egy formátum felemelkedése.” – Kicsit túltoltátok a retrót, nem?
r – Itt az új Despacito: „Ez a latin sláger fogja meghódítani a világot Beyoncé segítségével.”ÉDES FASZOM, hát még a régi is itt rohad a nyakunkon!!
Recorder – A komolyzene mai sztárjai: „Van, aki dolgozott a Radiohead­del, van aki dj-ként komponál.” – …és ez úgy tűnik működik fordítva is:
Recorder – A DJ-lány szimfóniát írt: „A világ legmenőbb táncklubjai után Pécsre jön az angol-cseh sztár.” – Wait, a challenger appears:
Recorder – Sebző, Sena, Marley, Mahler: „Ki ez a magyar zenész, aki a világ legnagyobb fesztiválján lép fel?”LESZAROM.
r – Új arcot kapott Tyler, The Creator: „Michael Jackson után újabb sztár próbál arcot váltani. Horrorvideó.”MAGYARUL: Same shit, different asshole.
Recorder – Kínos égés a tehetségkutatóban: „A zsűri nem ismerte fel a sztárt.” – Nehogy már a zsűri szégyellje magát! Tessenek remekműveket alkotni oszt’ jónapot!
Rec' – Egyre több a kül­föl­di siker a magyar zenében: „Ez történt itthon a zenében idén.” – Húsz éve meg ez:
Recorder – A kilencvenes években minden jobb volt: „Legalább azok szerint, akik akkor lettek gazdagok és híresek.” – Szerintem is, pedig én akkor is ismeretlen csóró voltam és most is az vagyok:
Recorder – Ciki vagy menő? Ezt hallgattuk 1997-ben: „Spice Girls, fiúbandák, gyászdalok, a rock és az elektronika násza.”
Recorder blog – retro – Bestiák, Baby Sisters és Carpe Diem: „Húsz éve ezek voltak a legnagyobb magyar slágerek. Hányra emlékszel?” – Istennek hála egyre sem, de ezzel mások is így vannak : ))))

IT WASN’T RAPE-RAPE!44!
2017 a Weinstein-botrány és a #metoo éve volt, nagyon vicces volt látni ahogy a sekszistábbnál sekszistább címekkel operáló site-ok (Velvet, Recorder és társa) hirtelen túltolták a biciklit és átvedlettek nőjogi egyletekké – de még mulatságosabb volt amikor egymás után hozták ezeket (és olykor női szerzők tollából hisz' így mindjárt más).

Recorder – Twin Peaks: fúj, protekció!: „És az milyen már, hogy a rendező beteszi a filmbe a saját fiát? Ilyen.” – ...de neki legalább nem kellett a szereposztó díványra feküdnie:
rec – Lánycsapat vagy prostihálózat?: „A siker ára a szex volt - mondja a kilépett énekesnő. Dagad a botrány.” – Mert a Pussycat Dolls a seksz(ista neve) nélkül is megállt volna a maga lábán, a lányok vokális tehetsége és hangszeres tudása miatt. Ja nem.
recorder +18 „Szexfüggő voltam, viselnem kell a szégyent”: „15 éves lánytól csikart ki meztelen képeket az emo-sztár.” – …de szerinte még most is csak őt kell sajnálnunk. Aztán az emósok után a tinibálványok is ledőltek:
recorder 18+ Nemi erőszak – A Backstreet Boys tagját vádolják nemi erőszakkal: „Áldozata 18 éves volt és szűz.” – Bextrítz bekk, ólrájt! Ja, NEM de:
Recorder – botrány – Most akkor R.Kelly fogva tart tinilányokat vagy sem?: „Pedofilvádak, és -botrányok, gyerekpornó vádak, pisiszex kiskorúva - volt itt már minden.” – Oscart neki, megbüntetni a BLM miatt úgyse fogják…
Recorder – erőszak – Nő vagy és zenélsz? El kell viselned a tapizást!: „Sorra jönnek a durva esetek.” – …de csak ha férfi követi el, mert:
r – Gitározol, erre letapiznak: „Videó az énekesnőről, aki hagyja, hogy más nők iránti vágya kitörjön.” – …és igen, így rögtön nem zaklatás :DDD
recorder 18+ „Azt mondta, segít, aztán megerőszakolt“: „A svédeknél győzött a feminizmus? Úgy tűnik, mégsem.” – Sarkítások helyett várjuk meg a sariatanács és a genderbizottság véleményét!44!!
Recorder – „Nőként csak a szex árán lehetsz sikeres”: „Újabb nemi erőszak-vádak a zenei világban.” – …olvashatjuk ezt egy nőket rendszeresen tárgyiasító blogban (lásd még a velvetes borosjuli 444-es ámokfutását) és akkor a fenti kilenc mítús hírek után lássuk, egyébként hogyan is állnak a nőkhöz:

SEKSZ

Recorder – 69 éves és szuperszexi: „Melyik nyugdíjas énekesnő ejtette ámulatba a trendi fesztiválozókat?”BIZTOS HOGY NEM GIANNA, Ő MÉG TÚL FIATAL EHHEZ LESZAROM, nyugdíjasoknál maradva:
recorder 18+ Elton John szexjátékot kapott nászajándékba: „Gyémántosat, Eminemtől.”Mindig is sejtettem hogy valójában nem heteró!!! Íme megint bebizonyosodott hogy a leghangosabb homofóbok titokban mind melegek!!!
rec – Meglepetés a színpadra ugró meztelen rajongónak
Recorder – Bugyi a színpadon: „A Marilyn Manson-koncert sokkoló volt, csak másképp, mint vártuk.”
R – Szürreálszexuális diszkó: „Ezen a koncerten azt sem tudod majd, hogy fiú vagy-e vagy lány.” – Ne siettessetek, majd eldöntöm!!4
rec – Rajtakaptam a férjemet női ruhában: „Pink megfordítja a nemi szerepeket.” – Majd ő is eldönti, ne legyen már ennyire patri-konzervatív.
r – Így táncol a legforróbb magyar srác: „Ennél menőbb magyar videó nincs.” – Na, erről beszélek ^^
Recorder – Kazettapornó: „A színes, a metal, az átlátszó.” – Maradok heteró bakelitrajongó.
Recorder – Mi köze a Despacitónak a pornóhoz? – Sajnos semmi, pedig: „Pornóellenes törvény tiltotta a reggaeton zenét.” – Én a reggaeton „zene” ellen hoznék törvényt. A Deszkapitáció mellett 2017 sajnos még Beyoncé éve is volt:
Rec' - Miért csalta meg Jay-Z Beyoncét?: „És hogyan kerülték el a válást?”
recorder 18+ Terhes és meztelen: „9000000 lájkkal világrekorder lett a nagyhasú Beyoncé pucér fotója.” – Biztos a baba is lájkolta az anyaméhből!!!
r – Dave Gahan szőke csaja: „Exkluzív interjú a Depeche Mode előzenekarának brit énekesnőjével.” – Hé, hát az ő szőke csaja a kelemenanna volt, nem? o_O
recorder 18+ Te kivel szexelnél?: „Ennek a lánynak élénk a fantáziája: mindenkivel elképzeli. Svéd videó.” ÉN MÉG MINDIG GIANNÁVAL SEKSZELNÉK, DE CSAK HA NAGYON MUSZÁJ Akkor mégsem győzött a feminizmus a svédeknél? Vagy igen, csak ezt jelenti? Tanácstalan vagyok : ( Szerencsére a címadások segítenek:
Recorder – Szórakoztató szexizmus: „Fogadjunk, hogy ennyi női segget még nem láttál egy videóban!”HA HA VERY FUNNY, biztos csak egyedi eset. Ja nem:
Recorder – Ilyen seggrázós videót még nem láttál!: „Bomba nők, művészi megvalósítás.”
RECORDER – BULI! – Egzotikus seggrázás: „Elképesztő bulizenék a világ minden részéről.”
Rec 18+ Spriccelés a szereposztó díványon: „Nehezen, de összejön. Egy meglepő klipp.” – Külön poén hogy a „zenekar” egyik tagját Keresztény Tamásnak hívják :SSS
Recorder – A 29-es szoba titkai: „Hollywood sztárjai évtizedekig rosszalkodtak e diszkrét hotelben.” – Visszamenőleg tegyék jóvá az erkölcstelenségeiket, bontsák le a hotelt!!!!
rec – Összefutni az exeddel: „Kínos, szörnyű érzés. Bezzeg a csábítás és a titkos kapcsolatok!”
recorder +18 Élvezzük-e a szexet?: „Ha félünk a fájdalomtól, tudunk-e nemi örömöt érezni? Durva videó.” – Ez is egy ilyen költői kérdés lehetett mert meg is válaszolták rögtön:
recorder 18+ Na, ők aztán élvezik: „Sejtelmes, érzéki videó a saját testük örömeibe feledkező nőkkel.”
recorder +18 Vér, ondó, tűz és víz – …és az ötödik elem, a LESZAROM!
Rec 18+ Majka szexszel hajt a nézettségre – …és sajnos tudják fokozni…mármint a címadást, mert ugyanazt kirakták másodjára is, még clickbait-esebb címmel:
Rec 18+ Majka hármas szexszel ismételné a Belehalok sikerét – …de még így is csak a LESZAROM jut neki.
recorder 18+ A szexen jár az eszed? – Nekem? Á, dehogy:
Recorder – Zene szexhez: „Ha csak ezen jár a Portishead-boss esze meló közben, miért titkolná?” – …és ezt én miért is ne szarjam le?...
recorder +18 Ha a szexről szól a lemez: „Akkor a videoklipet is tele kell rakni pornóval. King Dude pont ezt tette. (...) King Dude (...), a Johnny Cash-orgánumú előadó a tavaly ősszel megjelent, SEX című lemezével érkezik, amelyhez a legújabb klip (...) még inkább ráerősített a SEX gátlástalan hangulatára: a nemrég megjelent, BSDM-pornóban gazdag, illuminátus narrációval teletűzdelt videó alább látható” – …seksz, vállalt illumináltság...és még így se veszi senki :DDD
recorder 18+ tune in – Top 12 szexszám: „Érzéki erotika, botrányos brutalitás: íme 2016 korhatáros csúcsvideói.” – …és ez a trend 2017-ben is folytatódott:
recorder 18+ Top 10 szexvideoklip
recorder 18+ Csupa csupasz csaj: „Ennyi meztelenség rég volt videón. Vajon mikor veszi le a YouTube?”Majd amikor a gyerekeket terrorizáló horrorvideókat. HA HA VERY FUNNY!
recorder +18 A főnök szexrabszolgája: „Gondolatébresztő videóval jelentkezett a Svájcban működő, de a holland és amerikai tagokból álló Odd Beholder duó.” –Gondolom ezt már egyből a Pornhubra rakták föl. De jó is amikor a patriarchátus elleni harc nevében meztelenkednek :DDD
Recorder – Szőrös, szerelmes lányok: „Mi lesz a jó csajokból, ha elhagyják magukat a szakításon búslakodva?” – Hát ha egyikük sem total rasiert, akkor semmi nem lesz belőlük, ahogy azt bedemarci megmondta XDDDD
recorder 18+ Szexboszorkák között: „Leitatják, levetkőztetik, megfürdetik és véresre bűvölik az ártatlan lányt.” – Nők, nekik szabad. Ha sátánista férfiak lennének, akkor is szabad lenne nekik!
recorder 18+ Meztelen a menyasszony: „De csak pár pillanatra, amíg át­veszi a ruháját: jól figyelj hát!”
recorder 18+ Szexéhes háziasszony: „Hogyan elégíti ki testi vágyait a magányos nő? Íme pár tipp videón.” – KONYHAMŰVÉSZET: DOING IT WRONG.
recorder 18+ Orgazmus eltáncolva: „Alig egy pillanatnyi pucérság van ebben a videóban, mégis érzéki.” – …és még így is fotosopp, mert női orgazmus nem létezik.
r – Érzéki videón a színésznő:
„Lenge ruhában merült a Palatinus fürdő vízébe Marozsán Erika. Íme.” – A szegény ember gryllusdorkája: színészet, meztelenkedés, zene, meztelenkedés…kár hogy lemezt eladni már full frontal nudity-vel sem lehet:
recorder 18+ Ezekért a mellekért érdemes mindent feladni: „Mutogatja is rendesen az énekesnő. (…) Tove Lo új klipjében szexszel és drogozással teli utazásra indul egy Muppet Show-szereplőre hasonlító bábuval. A svéd énekesnőtől nem idegen a szexualitás, koncerteken például rendszeresen megmutatja a mellét. (…) Előadóként az alábbi számmal futott be, ami arról szól, hogy a szakítás utáni bánatot csak a folyamatos betépéssel, szexklubba járással bírja elviselni, netán azzal, hogy morcos apukákat szed fel a játszótéren.” – …és ez sem sekszizmus és nem rape :DDD
0
recorder +18 „Fürödjetek meztelenül, én meg lefilmezlek”: „Ezt az R.E.M.-videót nem játszotta az MTV.”…and nothing of value was lost.
r – Taylor Swift meztelen? Testszínű ruhát hord?: „Merész videó az énekesnőtől, akiből eddig csak a köldökét láttuk.” – Hát igen, tudja hogy nem sok ideje van a falnak csapódásig, ki kell használnia ^^
recorder 18+ A suli legjobb pasija előtt másik lány térdel: „Ilyen a kamaszkor. Videó.”
rec – Nem én bújtam ágyba két nővel - az az ikertesóm!: „Fergeteges szappanopera-paródia.”HA HA VERY FUNNY!
recorder +18 Meztelen képét árulták, kirakta ő maga: „Sia jól kitolt a lesifotóssal.”HA HA VERY FUNNY, nem lennék most a KAPITALISTÁK patriachátus-hívők helyében!!
recorder +18 Leszbikus édeshármas robbantja fel az internetet: „Nicki Minaj saját magával, háromszor.”TEHET RÓLA, TEHET ELLENE Mondom én hogy egyszerűbb volna pornóznia...wait, a challenger appears:
recorder 18+ Nemrég még műpéniszt reklámozott, most sztár: „Út a sztriptíztől a slágerlista éléig. (…) Cardi B-nek sikerült, ami eddig egyedül Lauryn Hillnek: női rapperként egyedül jutott a slágerlista csúcsára. Pedig nemrég még sztriptíztáncos volt, és "New York történelmének legnagyobb szexboltját" reklámozta.” – …és ehhez nem kellett mást tennie mint a testét mutogatnia meg eladnia a lelkét az illuminált gyíkembereknek. Pedig maradhatott volna a seksz-munkánál ő is meg mások is:
RECORDER +18 Sztriptízes lány videón: „A meztelenkedős csaj rájön, hogy tud énekelni. De vetkőzni is szeret.”NYILVÁN NEM EZZEL AKARJA ELADNI A ZENÉJÉT Remélem sztriptízesnek jobb mint énekesnek, mert hangja egy szál se.
recorder 18+ Pucér pár a kádban: „A lengyel lány erős videójában sok minden történik, többször kell látni.”NYILVÁN A MÉG TELJESEBB MŰÉLVEZET ÉRDEKÉBEN Legyetek erősek: a kádban általában mindenki meztelen csak nem mindenki dugni megy oda és ha igen, akkor sem teszi ki a netre videoklipként.
Recorder – Kövéren a kánikulában: „Ez a lány nem szégyelli a testét: bátran merítkezik a jéghideg vízbe.” – Az a baj hogy nem otthon, a négy fal között…vagy ez voltmár?
recorder 18+ Szex közben fénylik a test: „Nyílt szexjelenet és metaforikus összeolvadás egy videóban.” – …nyilván csak a meta-amforák vagy mik kedvéért.
recorder 18+ A leszbikusok is szeretnek szexelni, igen: „Most már nyíltan énekelnek is erről.” – Mekkora újítás...ja nem. Jimmy Sommerville forog a sírjában pedig a fószer még nem is halt meg.
recorder 18+ Meztelenül az utcán: „Meglepődnél, ha bejönne egy pucér csaj a boltba vagy a giroszoshoz?”TEHET RÓLA, TEHET ELLENE Nem lepődnék meg, csak jól leszarnám aztán még föl is jelenteném szatírkodásért a genderegyenlőség nevében :)))
Rec18+ Maszturbáló lány a buszon: „Izzasztó videó a nadrágjába nyúló, piros pulcsis csaj szexfantáziáiról.” – …lásd fentebb.
recorder +18 Mosodai meztelenség: „Ez a lány mindenét bekoszolta, hogy csak a kalapja maradt rajta?” – …lásd fentebb…
recorder +18 Csillognál csupaszon?: „Nem lennénk a modellek helyében: mindenük telement csillámporral.” – Remélem Terry Richardson fotografálta őket ^^

POLITIKA
Kezdjük külföldön majd fejezzük be hazai pályán:

r – Nemrég a Szovjetunióban: „Észtország fővárosa még éjszaka is európaibb, mint Budapest nappal.”Így is van! Be kéne tiltani Budapestet amiért éjjel-nappal nem tud olyan európai lenni mint Észtország fővárosa!!44 Hinaus mit uns!!!!
Recorder – A finn csaj a strandról – …aztán nagy ugrás Északról a forró Délre:
r – Így pasizik az etióp lány: „Fekete bőr, szőke paróka, igéző szemek és hang. Ellenállnál?”MI AZ HOGY, NAGYONIS Sunáznám: szerelemmel a megkülönbözetés ellen!!4
Recorder – Szíriából az USA-ba: „Ennek a migráns lánynak a zenéje Nixon Amerikájába repít vissza.” – Maradhatna is abban az idősíkban a zenéjével együtt.
r – Ilyen egy iráni zenészcsaj: „Alig tudjuk levenni a szemünket a túlfűtött, jéghideg lányról.”AZ A BAJ HOGY NEM MEGY TOVÁBB Sztahanovista rekorder-elvtársak, mi ez a sekszizmus? Mi ez a tárgyiasítás? Mi ez a gender assume?!
rec – Blues-rajongó arabok: „A Beatles és Chopin is bejön a két, Budapestre érkező bejrúti srácnak.” – Náluk viszont komolyan gondolom hogy az a baj hogy továbbmennek.
Recorder blog – „A bevándorlásiak bámulták a meztelen fotóimat“: „Egy énekesnő kalandja az ausztrál hatóságokkal.” – És, túlélte? Mármint aki kénytelen volt a fotóit nézegetni :SSS
Recorder blog – Dalok a menekültekről: „A We Are The World giccsén túl kell lépni.” – Szerintem kérjék fel Ariana Grandét és az Eagles of Death Metalt, az ősbemutató lehetne a Bataclanban vagy Manchesterben, turnézárás meg a Ladyfesten:
Recorder – Csupacsaj fesztivál: „Ladyfest: csak nők szervezik, csak nők lépnek fel, de férfiak is nézhetik.” – Nap kommentjei a 444-ről:
0
…és igen, azóta a férfiak nézőként sem léphetnek be. De nem baj:
0
Recorder – Kutyavédő világsztárok: „Iggy Pop állatmentő szuperhősként cuki videón énekli Nick Cave dalát.”TISZTELET!
r – Román rock, afrikai after: „Jé, ghánai énekesnő Shakespeare-t rappel egy budapesti fesztiválon!”TISZTELET neki is.
Recorder blog – Ettől a beszólástól hangos most az internet: „Eminem Trump ellen, de keményen.” – Sőt, dulván :DDD
r – Rapperek Trumpék ellen: „A harcra kész fekete rapperek régóta lázadnak a rendszer ellen. (...) Ennek a generációnak már nem létezik jó és rossz oldal, nincsenek fekete-fehér szituációk, csak a nagy szar, amit fel kell forgatni, hogy itt valami valaha is érdemben megváltozzon.” – ...avagy mi történik ha fullba nyomják a GTA-t és a BLM-et, és mivel nem sikerült újra lángba borítani Los Angelest, maradnak az egyre vadabb fantázia-videók:
Recorder – Le kéne lőni Trumpot? – Természetesen csak és kizárólag a demokrácia védelmében, tudjuk-tudjuk ^^ Persze nálunk is szítják a lángot rendesen:
r – Fellázad majd az ország – Szeretnétek, mi? :)
Recorder blog – Depeche Mode: forradalmat!: „Új dalában a lázadásra buzdít a nemsokára Pesten játszó zenekar.” – Könnyű is szocializmusról pofázni tele zsebbel, bezzeg mi megéltük:
Recorder – történelem – Rákosiék lefújták a bulit: „1945-48: Karádyék 16 éves szöszikről és zsidó mamákról énekelnek. Aztán jönnek a kommunisták és vége lesz az édes életnek.”
Recorder – Deák Billt lenégerezték – …de az már csak az alcímből derül ki hogy nem pejoratív módon: „A rockisten Chuck Berry feketének hitte a pesti sztárt hangja alapján.”
Recorder – Momentum, halló!: „Vidékiek videója: Pest a fehérvári, szegedi, kápolnásnyéki fiúk szerint.”
Recorder – A TEK belehajt a videóba: „Kockázatok, ha erkélyen filmezel: bunkó szomszéd, tűzoltó, anyuci.”
recorder +18 Parlamentet lepisilő kisfiú: „Seggrázás és üzekedő állatok a Terror Házánál. Botrány vagy vicc?”LESZAROM, nem érdekel...
r – 1980-89: lázadó zenészek: „Ricse és a sziget, Kádár és a punkok, Fenyő Miki és a rapperek, Lendvai Ildi és a rockerek, Hitgyüli és a drogok, Tilos az Á és a Pecsa.”
r – Ne buzizz, inkább bulizz!: „Ez a szexi tánc a melegfelvonulást gyűlölőknek adott válasz: swerlk!”
recorder 18+ Politikai pornó pörgő rímekbe szedve: „A rapper, aki beszól Orbánnak, Gyurcsánynak és Majkának is.” – Na haver, kb. innentől lőttek a karrierednek, hiába tesznek ki egymás után kétszer is:
Recorder – Orbán és Gyur­csány a nyilvános vécében – Biztos ez is Év lemeze, ennél csak az biztosabb hogy LESZAR kihagyom.
Recorder – Majka kiborult, mert nem játsszák a rádiók: „Pedig a YouTube-on milliók nézik.” – Én örülök ennek, jútúbon el tudom kerülni, a rádióban meg kapcsolgatnom-tekergetnem kéne.
Recorder blog – zene – „Voltam zsidó, komcsi, cigány, férfinak lány“: „Lakásfelújítás a Quimbynél.”
Recorder – Magyar zenekar Koreában: „A fesztiválszervező elsírta magát.”Wait, a challenger appears:
Recorder – A rocker, akit sírva gyászol a miniszterelnök – …de igazán akkor sírna ha Észak-Koreába született volna:
r – Putyin és Kim Dzsongun boldog karácsonyt kíván – Azért valahol jó jel hogy a szeretet ünnepét mindketten megtartják <3
rec – Cuki, vagány kis­lányok követelik a szabadságot: „Hatásos videó, megrázó adatok.” – …melynek hatására a tálibok és a Boko Haram is bűnbánatot tart, elengedi a foglyokat és spontán becsület-öngyilkosságot követ el magán. Ja nem.
Recorder – Justin Bieber-koncerten ölt volna a fehér tini terrorista: „Autóval akart a tömegbe gázolni.” – ...és ilyenkor címlapon kell kihangsúlyozni hogy fehér az elkövető. NICE!
Recorder – Komár László nyilasként fegyelmezte Psota Irént: „Aztán rájöttek, hogy minden nő őt nézi, és sztár lett. Öt éve halott.” – ...és ezzel megvan az idei év leggusztustalanabb címadása.

VISZLÁT JÖVŐRE!

Kulcsszavak: LESZAROM, Recorder blog, 2017

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés