2018. 04. 23.
Stormy in a Teacup (ápr. 23-24-25-26.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Stormy in a Teacup (ápr. 23-24-25-26.)

 

 

 

 

 

 

HÉTFŐ, ÁPRILIS 23.:
NYARALHOTEP A MAMMERTÁBORBAN
0

Ámor fia-laborja.

Talán érdemes:
Befürödtünk ezzel a héttel és nem csak az eső miatt hanem mert a kevés ajánlhatóság zöme későn kezdődik mindjárt az első napon. 21:10-kor nyissunk is egy opera-válogatással az M5-ön ami mellé Előszó is jár, nem mintha a Lukács Gyöngyi 30. bevezetőt igényelne, a klasszikuszene-rajongók (és a hozzám hasonló sznobok) tisztában vannak operaénekesnői kvalitásaival. 22:30-kor doksi egy identitás-problémáktól sújtott fiú-lány testvérpárról a Duna World-ön akik erdélyi magyar anyától és román (ráadásul titkosszolgaként dolgozó) apától származnak. Anyanyelvüket a csaucseszku-érában nem is gyakorol(hat)ták, az egyetlen ahhoz fűződő kapcsolatot a rokonoknál tett látogatások jelentették. Csak hosszú évek múlva, apjuk halálakor ébredtek rá eltemetett örökségükre és kezdtek érdeklődni erdélyi gyökereik és vele vallásuk iránt is, az Egy Isten, két nemzet ezt a fordulatot követi és talán csak a megszállott cinikusoknak nem fog tetszeni. Még távolabbi időpontokra vadászva a TV2 hajnal 03:25-kor kezd egy tinivígjáték-sorozatot (előtte a Humor+-on adták ugyancsak jó későn, gondolom ezt humornak szánták). Anyway, a Mámor tábor valamelyest a Piték a csúcson-vonalat követi már amiatt is mert nyaraló fiatalokról szól, de a hangsúly az elmagányosodott ÖRS táborvezetőnőn (a Sírhant Művekből ismerős Rachel Griffiths) lesz akit faképnél történő hagyás mellett anyagi nehézségek is sújtanak, jó hogy egy munkatársa (aki a közeli, gazdag kölykökre célzott tábort vezeti) segítségére siet.

LESZAROM a kardashianokat...
...és az egész családjukat:
van rá igény –18+ Divatba jött Kendall Jenner mellbimbója – És mi az ami eleve sosem ment ki a divatból? Hát a LESZAROM:
pretty in pink – Nézze meg Kim Kardashian új, rózsaszín haját!: „Fotót és videót is posztolt róla, rögtön parókaviseléssel gyanúsították meg. De nem paróka, hanem igazi.” – Ahogy a LESZAROM is az :)
farizmatikus nőszemély – Mégis mivel tűnhetne ki a tömegből az orosz Kim Kardashian, ha nem a méretes fenekével?MORE KARDASHIAN THAN KARDASHIAN Wait, a challenger appears:
A luxusfeleség lánya Kardashian-feneket akart magának: „Illetve itt az alkalom, hogy megnézze, miként énekel a női Eminem, azaz Catherine.”EZT TEHETNÉM AZ OLIGARCHÁSBA IS akarom mondani LESZ Wait, a challenger appears:
Kylie Jenner szemöldököt akart, helyette meztelencsigákat kapott a szeme fölé – ...és még azok is szebbek mint a Jenner-szemöldök :DDD
Madonna és Kim Kardashian kebelbarátnők lettek. És/vagy üzletfelek: „Valami nagy dologra készülnek közösen, de az Instagramra eddig kitolt anyagok alapján nem vagyunk túl optimisták.”LESZAROM csak egyik se vetkőzzön-énekeljen:
Van vaginám!” – énekli Kendall Jenner: „Az év legfurább slágere Lil Dicky (azaz kb. Kicsi Pöcsi) és Chris Brown közös dala meglepetésvendégekkel.”LESZA Már van vaginája? Ezek szerint teljesen átoperáltatta magát :SSS
Kim Kardashian kipróbálta a photoshopot. Nem kellett volnaLESZAR Azóta már korrigálta...vagy nem:
#yesmakeup – Kim Kardashiannal is csodát művel egy leheletnyi smink – Azért én még így is csak LESZAROM ^^
Kylie Jenner őrült elfoglalt: kétszer is megváltoztatta a hajszínét a hétvégén: „De melyik áll neki jobban?” – Az amikor majd én egyszer LESZAROM.
Kylie Jenner testén egyáltalán nem látszik, hogy pár hete még terhes volt: „De ha önt a lapos hasánál jobban érdekli a kéthónapos lánya, őt is megnézheti, hiszen róla is posztolt a celebhölgy.” – Nem hat meg: LESZAROM.
Divathírek – Kylie Jenner is Fendit tologatLESZ Mielőtt elalélnánk milyen jó anya, olvassuk tovább a híreket:
:((((((((((((((((((((((( - Két táborra szakadt a világ, mert Kylie Jenner elment a Coachellára úgy, hogy otthon hagyta kéthónapos gyermekét – Egy a tábor, egy a zászló: LESZARO Wait, a challenger appears:
mutiba készült – Kim Kardashian végre megmutatta újszülött kislányát: „Az egyhónapos Chicago West macifüles filterrel debütált az Instagramon.”LESZ FILTER?! Nem szép dolog már gyerekként cigire szoktatni!!!4
csak ez hiányzott – Kim Kardashian végre a kőművesdekoltázsát is megvillantotta – Majd ha elvégzi egy kőműves munkáját is, akkor szóljatok, addig LESZAROM.
A Kardashian család a világ top influenszere statisztikailag: „Nagyon nagy siker az örmény migránsok számára. Tekintetében. A világegyetem top 15 influenszeréből 4 Kardashinan, 1 wannabe Kardashian, 1 meg lehet még Kardashian.”ÍRNI MEG MÉG MINDIG NEM TUDTOK Engem továbbra sem befolyásolnak, viszont továbbra is mindet LESZAROM.


KEDD, ÁPRILIS 24.:
NEW COW-WORKER
0

Fő az ernyő!

Talán érdemes:
21:10-kor újra M5, újra Előszóért kiáltó program Dosztojevszkij leghíresebb művével (Karamazov testvérek) melynek most a Morcsányi Géza-féle változatát tekinthetjük meg és feledkezhetünk bele apa és fiai bűneibe-bűnhődéseibe. Valamivel előtte kilenckor egynekjó rom. kom. a Filmcafén egy férfiakból kiábrándult, dühét álnéven írt vitriolos cikkekben kiengedő nőről (Ashley Judd) aki A csábítás elméletét vonzások és állatságok-szintre egyszerűsíti (férfiak = bikák, nők = tehenek akik közül az „új” mindig vonzóbb mint a „régi”) és kész a WGTOW-nak szentelni magát (ja, neki szabad), de végül pont onnan kap Őszinte Érzelmeket ahonnan a legkevésbé várná azaz egy rámenős, egyéjszakás kalandokra esküdő munkatársától (Hugh Jackman) akinek lakásában kénytelen volt meghúzni magát miután a legutóbbi Nagy Ő átejtette. Alig kilencven perc és lesz egy-két Ffffférrffi-kompatibilis poén is, szóval mindkét nem megtalálja benne a magáét (én meg a végére hagytam a legjobbakat, azaz Ellen Barkint és Marisa Tomei-t). Ha már nemtúlhosszúság akkor 00:25-kor az AMC-n még a [Rec] 2 is befigyel melynek tényleg rövidsége a fő erénye mert egyébként a folytatások összes tünetétől szenved. Az első rész valami újat hozott a FPS/POV-mozik közé azzal hogy bevitte a zombis-fertőzős vonalat és ezt pluszba még kamara-kameramegoldásokkal is keresztezte (zömmel az egész egy bérházon belül játszódott). A folytatás (ahogy az Alien: Covenant is) annak áldozatául esik hogy próbál okos lenni meg magyarázot találni a miértekre (be is viszik a vallásos szálat) és minő meglepetés (NEM) ide is csupa darwin-díjas katona jutott. A kamerarángatás inkább idegesítő mint ijesztő és a zombik sem félelmetesek.

Kis hírek a nagyvilágból:
Az Index újságírója nyerte a Minőségi Újságírás DíjátGRATULÁLOK, ezek szerint végre lesz pénzetek fölvenni egy korrektort :))) Ja nem:
Lekaszabolt ellenségek bronzkori maradványokra bukkantak Jászberénynél – Lekaszabolták őket, mégis rábukkantak a saját maradványaikra!!!4! négy
Tévedésből élve temettek el egy nőt Brazíliában, aki aztán napokon keresztül próbált kiszabadulni a saját sírjából: „Hiába.” – Túlélte, mégis meghalt :(((
A világ legmodernebb tudományos játszótere költözik az Andrássyra – Remélem nem a 60-as szám alá :SSS
Felrobbantotta magát a texasi robbantó: „De lehet, hogy többen vannak. 19 nap alatt 6 robbantás volt a térségben.”Keep calm, a magyarázat rögtön alatta olvasható:
Öngyilkos merénylő robbantott, sokan meghaltak Kabulban: „A városban éppen a perzsa újévet ünneplik.” – De vajon azért robbantott mert ő így ünnepel vagy mert nem tetszik neki ahogy mások ünnepelnek?...
Damon Albarn betintázva kelt ki a Brexit ellen a Brit Awards Gálán: „De a Gorillaz és a Blur frontembere így is nagy tapsot kapott.”NEM KELLETT VOLNA KÁBSZIZNI Ez is inkább zenélne a politizálás helyett. Ja, inkább ne :SSS
:((((((((((((((((((((((( - Gumicukor - Nem mert elmenni a férfi a vacsorára, amit Kelemen Annával költhetett volna elHA MEG ELMENT VOLNA MINDENKI SEKSZIZMUSSAL VÁDOLTA VOLNA Én se mertem volna elmenni, féltem volna hogy NEKEM KELL FIZETNEM megesz a csaj :SSSS
Nyilvánosságra került egy hangfelvétel, amelyen Sinead O'Connor kifejti, milyen ember volt valójában Prince: „Az énekesnő a zenész halálát követően a rendőröknek mondta el ezeket. És hát nem csupa jót...” – Nyilván ennek semmi köze a mostani ámokfutásaihoz meg hogy a zenéjére már senki se kíváncsi. De már itt is jön egy trónkövetelő:
Minden bálvány ledől: Pam Dawber szerint Robin Williams rendszeresen zaklatta őt a hetvenes években: „Williams 2014-ben öngyilkos lett, így már nem áll módjában védekezni a vádak ellen. Mondjuk Dawber nem is várná ezt, a történtek ellenére szép emlékeket őriz Williamsről. "Én tényleg nagyon szerettem Robint, és ő is nagyon szeretett engem" - mondta.”TÖK HIHETŐ, nyilván véletlenül pont az önéletrajza megjelenéséhez időzítette ezt a nyilatkozatát. Nap kommentje:
0

SZERDA, ÁPRILIS 25.:
SPOILER ALERT:
0

Ő a legjobb dolog a Brazilokban MÁRMINT A SÖRÖN KÍVÜL, LOL.

Nem érdemes:
Cinemax 2, 20:30 – Direkt nem fogok politizálni még akkor sem ha a Brazilok készítői eleve erre (meg alibiként a sportra) bazíroztak, egy film ugyanis vagy megáll a maga lábán vagy nem, ez pedig jó nagyot esik. Miért? Mert kb. annyira hihető feldolgozása a magyarországi viszonyoknak mint a Szőke Kóla csak még annál is hazugabb és általánosítóbb: van egy „menő” vidéki focicsapat (csupa ellenszenves figura) és az őket kihívó szegény, de lelkes roma társaság (őket az egyetlen majdnemszimpatikus magyar, a helyi pap vezeti), a tétet csak tovább emeli hogy a győztest egy ex-pat falubeli majd kiviszi a futball őshazájába. Mi van még? Az önmagát alakító Gáspár Lacin kívül Dobó Kata és Gryllus Dorka (na meg Farkas Franciska aki nagyon remélem soha nem csúszik le Dorka mai szintjére). Mindent összevetve kb. olyan rossz mintha groó diána rendezte volna, az alapötletet az FC Romától nyúlták (ami egy valóban létező sportegyesületről szólt) szóval még az eredetiségét sem lehet díjazni, ahogy a bátorságát sem mert az összes lazaság dacára minden művész nagyon fázik az érem másik oldalának bemutatásától (lásd a felemás Marian Cozma-drámát vagy Szögi Lajos emlékének színházi meggyalázását).

Talán érdemes:
Féléjfél után öt perccel a Bőrnyakúak 3. része jön a DIGI Filmre aminél nem egyértelmű hogy azért hagyták meg az angol címét mert kimaradtak a korábbiak vagy mert eleve nem szinkronizálták le. Akárhogy is, a Jarhead 3: The Siege legerősebb láncszeme még mellékszerepre kárhoztatva is Scott Adkins, mivel a korábbi epizódokhoz max. nevében köthető. A védendő helyszín ezúttal egy nagykövetség, lesz ISIS-es terrorista és CIA-gyanús szőkecsaj, minden(ki) más mintha a nyolcvanas évekből szabadult volna.

Trump rovat:
Trump megcsinálja saját Vietnamját: „Az amerikai elnök eldöntötte, hogy megbünteti az egész világot, mert tönkretették az amerikai acélipart. Ezzel viszont leginkább saját országának árthat. Na meg a fél világnak.” – Bezzeg a korábbi elnökök tényleges vietnamjai-demokráciaimportjai!!44négy!
mosoly+temetés=obama <3 - lehet, hogy Melania Trump még obamát is jobban szereti a férjénél? – Nincs kizárva, once you go black never come back :))
Trump fegyvereseket rendelt az amerikai-mexikói határhoz: „A Nemzeti Gárdát vetette be.” – ...ahelyett hogy megnyitná a kapukat. EZ FELHÁBORÍTÓ!4
A botrány, ami még Trumpot is elnémította: „Ilyen se volt még a világtörténelemben: Donald Trump, aki a legapróbb sérelmekért is ordítva szokott elégtételt venni, szinte meg se szólal Stormy Daniels pornószínésznő vádjairól.” – Bezzeg Clinton és Lewinsky!!4
Könyves - Amerika apokaliptikus jövője nyomokban még igaz is lehet: „A hét könyve A Mandible család - 2029-2047.”ÉV KÖNYVE Wait, a challenger appears:
K - Sean Penn keményen nekimegy Trumpnak az első regényében: „Főhőse szerint Amerikának merénylőre lenne szüksége Mr. Házmester ellen.”KATHY GRIFFIN, MARILYN MANSON, EMINEM & SNOPP DOGG LIKES THIS Úgy látszik nem volt elég neki a Nevem Sam, megint full kretént kellett nyomnia. Ha már itt tartunk:
Quincy Jones Trump lányával randizott 72 évesen, az elnököt csak „crazy motherfuckernek” hívja, és azt mondja, hogy a Beatles tök hülye volt a zenéhez: „Na meg azt is tudja, hogy ki ölte meg Kennedyt.”R.I.P., SZERETTEM A ZENÉJÉT Ja hogy még él? Akkor koncentráljon inkább a muzsikára. És ha már zene:
A Sex Pistols frontembere kiállt Trump mellett TISZTELET, az öreg Rohadt Jancsi mindig punk marad :D


CSÜTÖRTÖK, ÁPRILIS 26.:
JULIETTE ÉS TÁRSASÁGA
0

Mondd ki hogy kit választanál!

Talán érdemes:
Nyolckor francia küzdelem (Te válassz!) a bőség zavarával az HBO-n csupa first world problemmel mert hogyan máshogy nevezhetnénk ha valaki még a legalapvetőbb dilemmákhoz is családja-barátai segítségét kéri? Negyvenéves korára azonban Juliette (Alexandra Lamy) olyan feladványt kap amit csak maga oldhat meg: véletlenül pont egyszerre ismer meg két önálló és szabad pasit…2017-es és még komédia is, szóval a végkifejlet gondolom az lesz hogy Juliette felfedezi poliamór énjét és onnantól egyszerre kettőt (vagy többet) fog szeretni, tapasztalatairól pedig blogot-regényt ír. Franciáknál maradva meglepő hogy a Fordulópontot pont az M5 adja, ez ugyanis egy sima toleranciamese némi sportmezbe bújtatva. Egy wannabe Fa Nándor (Francois Cluzet) hajója verseny közben balesetet szenved és javításra szorul, de barátunk csak későn veszi észre hogy a Kanári-szigeteken megejtett kitérője alkalmával egy fiatal migráns is fellopózott a fedélzetre. Választania kell mi fontosabb neki, a humanitárius érzelmek vagy a teljesítmény mert utóbbinál mielőbb meg kell szabadulnia potyautasától, nehogy kizárják… Döntésében a regatta egy másik kimentett résztvevője segíti és innentől még ha kihagyjuk, akkor is megtippelhetjük a végét. Negyed tízkor kezdik és mentségére szóljon hogy NEM a menekültválság ihlette mert még azelőtt, 2013-ban készült.

Kossuth-díj rovat:
Csak az újságíró feldarabolását ismerte el a dán feltaláló: „A gyilkosságot, a szexuális bántalmazást tagadja.” – Ez felmentő körülmény, nyilván az áldozat sajátmagát erőszakolta és ölte meg, ő csak feldarabolta. Kossuth-díjat neki de izibe!!44
Javier Bardem nem akarja megfeszíteni Woody Allent: „Kétségei vannak a rendezőt ért gyermekmolesztálási vádakkal kapcsolatban.”SEEMS LEGIT, Kossuth-díjat Allennek és Polanskinak is, az Oscart már úgyis megkapták :))
Nem tett vallomást a Szentendrei úti ámokfutó: „Megkezdték O. Á. tárgyalását, aki tavaly márciusban ittasan halálos balesetet okozott.” – Nem is kell vallomás, anélkül is jár neki a Kossuth-díj. Meg neki is:
Rezesová nyáron szabadulhatREMÉLEM, KOSSUTH-DÍJJAL Wait, a challenger appears:
Szabadlábon védekezhet a nő, aki a zebrán gázolt el egy anyát és négyéves gyerekét: „A négyéves gyerek életveszélyes sérüléseket szenvedett. A gázoló segítségnyújtás nélkül elhajtott.” – Szerintem az ő Kossuth-díját az áldozatai családjával fizettessék meg! Az a négyéves gyerek például még jó sokáig aktív kereső lehet...
bandita – Legalább 3000 ember halálát okozta, most YouTube-sztár Pablo Escobar egykori bérgyilkosa – Hát igen, elég ha sekszy bűnöző vagy, máris jön a pussypass és a Kossuth-díj ^^
Kijött a börtönből Szilágyi István fia: „Büntetlen előítélete miatt három évre felfüggesztették az édesapját összeverő férfit.”„BÜNTETLEN ELŐÍTÉLET”? FREUD ÖRÜLNE HA LÁTNÁ Adjanak neki is Kossuth-díjat, az apjától úgyis elvenné…és ha már megúszott börtönök:
Geréb Ágnesnek egyelőre nem kell börtönbe vonulnia – A nyilatkozatai alapján neki is jár a Kossuth-díj:

0

VISZLÁT SZOMBATON!

Kulcsszavak: Geréb Ágnes, LESZAROM

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés