2018. 04. 30.
Mammerworld.hu (ápr. 30., máj. 1-2-3.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Mammerworld.hu (ápr. 30., máj. 1-2-3.)

 

 

 

 

 

 

HÉTFŐ, ÁPRILIS 30.:
BLACK CAT, WHITE HEAT
0
Fast & Furious in the Shane McGowan Lane.

Talán érdemes:
20:10-kor 1974-es tévéjáték az M3-on George Bernard Shaw művéből Tolnay Klárival. Ő itt egy (jó értelemben vett) feminista írónőt alakít aki nyaralásakor magyarázkodni kénytelen környezete meg gyerekei felé mivel apjuk személye még előttük is titok. Mondjuk ilyen családoknál Sosem lehet tudni ki viseli a nadrágot, de azt igen hogy jól választunk ha emellett döntünk mert Tolnay-n kívül ott lesz még Schütz Ila, Huszti Péter és Mensáros László is, szóval személyük (na meg az íróé) a garancia (aki lemarad, holnap délután negyed kettőkor elcsípheti ugyanitt). A Filmbox Premiumon fél tizenegykor pszichothriller elhunyt apja Rosewood közben levő házába költöző rádiós pszichiáterről (Rose McGowan) aki szomszédja pletykájára alapozva arra tippel hogy az újságkihordó felelős a(z egyébként agresszív és alkesz) papa haláláért. Gyanúját csak táplálja amikor költözésében segítő barátja is eltűnik, az újságos pedig egyre többször telefonál be a show-jába. Victor Salva leginkább a Jeepers Creepers miatt lehet ismerős és az is olyan volt mint egy egészestésre bővített Homályos Zóna-epizód, nos itt is bedobják a természetfelettit a stalker sráccal. Egyszer meg lehet nézni (főleg mert olyan legenda is feltűnik benne mint Ray Wise), utána éjfélkor jön Michael Mann unalomba fulladó kísérlete a hackermozira a DIGI Filmen. A Blackhat nem árul zsákbamacskát de nem is húzza elő a fehér nyulat a címbeli bizonyosból: börtönből szabadult etikus (fehérkalapos) hekker nálánál jóval nagyobb (és gonoszabb) játékost üldöz egy nemzetközi összefogás keretében amit még szorosabbra fűz Lien Chen (Wei Tang) megjelenésével. Chris Hemsworth hihetősége szájbergyerekként egy dolog, nagyobb gond hogy SPOILER megtekintése után megint megnő azok száma akik azzal kísérleteznek hogy a papír megfogja-e a golyót SPOILER VÉGE. Az is szomorú hogy Mann egyik zsánert dobja be a másik után hogy egyiknél se maradjon meg tartósan: a főhős mindenben profi, engedélye van ölni is (á la James Bond), kocka de azért buknak rá a nők...nem folytatom, másfél órában, önparódiaként működhetne de így több mint két órát vesz el az életedből.

Emily Ratajkowski? LESZAROM.
10 vadító fotó a veszélyesen szexi Emily Ratajkowskiról: „Nem is tudjuk, hogy hova lehetne még ezt fokozni.”LESZAROMmal ez sem lehetetlen:
Ha nem lenne szexi modell, biztos építész lenne: „Ha esetleg már a könyökén jönne ki a folyton szexi Emily Ratajkowski, akkor most fellélegezhet, hisz nem róla van szó.” – Ha nem Giannáról akkor LESZAROM hogy kiről!
Golden Globe after: Emily Ratajkowski és Heidi Klum szájon csókolták egymástLESZAR Szerencsére azóta megtért és heteró lett:
nocsak – Úgy tűnik, Emily Ratajkowskinak új pasija van – Sőt:
Emily Ratajkowski egy szempillantás alatt hozzáment az új pasijához – Seperc alatt LESZAROM mindkettejüket!
Dívány – Divathíreink: a Zarában kapható Emily Ratajkowski menyasszonyi ruhájaLESZARO Hát igen, nem volt rá sok szüksége:
Ki gondolta volna? Emily Ratajkowski a nászútján is teljesen meztelen volt: „Egész véletlenül elfelejtette már, hogy néz ki a modell ruha nélkül? Akkor most segít önnek felidézni!”TUTI Ő AZ EGYETLEN AKI NÁSZÚTON LEVETKŐZIK LESZAROM.
Emily Ratajkowski férje fenékpaskolással járult hozzá neje topless fotózásához: „Ilyen rendkívül segítőkész férfi ez a Sebastian Bear-McClard.”LESZA Vagy nem is annyira segítőkész, mert:
gyanús – hűtlenséggyanús fotók készültek Emily Ratajkowski férjérőlVAN AKINEK SEMMI SEM ELÉG JÓ LESZAROM.
[nerd] – kacér – Emily Ratajkowski mellével adják el a Trónok harca-sztárok filmjét: „Pedig Margaery, Daario és Jeor Mormont is szerepel az In Darkness című thrillerben.” – Nem fogom megnézni, viszont LESZAROM.
Nocsak, Emily Ratajkowski csúnyán elvesztett egy dekoltázsmeccset: „Volt egy divatgála Los Angelesben, ahol a folyton pucérkodó modell a diszkrétebben felöltözöttek közé tartozott. Meg vagyunk lepve.” – Talán nem meglepő ha LESZAROM!
ilyen világban élünk – Gumicukor – Amit szabad Emily Ratajkowskinak, nem szabad egy plus-size modellnekLESZ Dehogyisnem, ő maga mondta:
Emily Ratajkowski: a szexizmus nem egyenlő a feminizmussal: „Egy interjúban beszélt arról, hogy miért lenne fontos erről egy párbeszédet indítani.” – ...meg persze a kövérség elfogadására is kitért. Nap kommentje:

0

KEDD, MÁJUS 1.:
RAIDING OF THE LOST CHILD
0

Négy szülő közt elvész a gyerek.

Nem érdemes:
...még Maisie Williams (vagy Stephen Dorff) ellenére sem kilenckor kirándulást tenni a Gyilkos sivatagba mert könnyen napszúrást (Heatstroke) kaphatunk a sok logikátlanságtól. Hiénaspecialista (Dorff) és zűrös korszakát élő lánya (Williams) vitatkoznak, utóbbi el is dönti hogy hazamegy de útközben vadorzókkal akadnak össze. Az apát megölik, a lány pedig a papa orosz barátnőjével bujkál előlük. Ez sem éppen a Filmbox Premiumra illik, dehát ez van. 23:15-kor Sean Penn nyom full kretént a Film+-on miközben igazodna a mostani trendekhez. Baj csak annyi hogy – Keanu Reeves-hez hasonlóan – benne is nehéz meglátni azt a Gunmant akit Jason Statham gond nélkül hoz(na, ha rábízták volna). Vegyük bele az elcsépelt forgatókönyvet (államilag alkalmazott bérgyilkosra felettesei kiadják a kilövési engedélyt) és azt hogy mindezt majd’ kétórásra nyújtják pedig másfél is bőven elég lenne belőle. Értem én hogy Pierre Morel ebben is az első Takent próbálta másolni de abban volt egy Liam Neeson is.

Talán érdemes:
Ez a rovat ma a felemás bohózatoké lesz. Nyolckor az As You Are után megint kilencvenesévek-idézés a Cinemaxon családi titkok és hazugságok ürügyén a Forródróttal. Lánytestvérpár idősebbik tagja házasságába bezavar hogy összejön régi exével, mi a megoldás ilyenkor? Lázadó húgával felderíti küszködő író apja (John Turturro) sötét titkát, egy szeretőt akit erotikus versekben örökített meg. Itt is érvényesül hogy amit magunknak megbocsátunk (hűtlenség) azt szüleinknél nem tudjuk feldolgozni, ám ez jó alkalmat ad nővérnek-húgnak saját szennyesük tisztába tételére is: a nagyobbik mérlegelheti hogy készen áll-e tartósabb kapcsolatra, a kisebbik pedig tenni akar valamit a rajta elhatalmasodó a drogfüggőséggel. Negyed éjfélkor újra dark comedy a Duna TV-n, már ha hinni lehet az előzeteseknek. Két házaspár gyereket akar, mindkettő külsős segítőben gondolkozik, így kerül a képbe egyiküknél egy férfi, másikuknál pedig egy nő. A felállás már így is elég bonyolult, de rátesznek egy lapáttal: ott ahol bérapát akartak bevetni a feleség végül mégiscsak teherbe esik – a másik pár férfitagjától, viszont közben a béranya már NEM a neki kijelölt pasastól vár gyereket. A társaság addig-addig veszekszik hogy melyik újszülött kihez tartozik hogy az egyik nő elvetél... A Négy szülő és egy gyerek végső megoldását állítólag egy átpiált nap után hozzák össze a férjek, remélem nem mozaikcsaládban gondolkozva. Éjfél előtt tíz perccel ugyancsak viccesnek szánt akciózás az HBO-n Danny Boontól ami olyan lesz a MTGOW-osoknak mint bikának a vörös posztó. Boon a Szuper-Hipochonderben a képzeltbeteges-bevándorlós vonalat, a RAID-ben meg azt tette célkeresztbe hogy egy teljesen inkompetens csaj (Alice Pol) mindenáron a szuperkatonák közé akar tartozni (pedig csak A törvény nemében cselekszik). Változtak az idők: ami 2016-ban humorforrás volt az most már simán elképzelhető, lásd a Happyhunter cikkét a női ICT-sről aki „Lehet, hogy nem tud (...) programozni (...), de egy olyan különleges látásmódot és dinamikát hozhat a csapatba, amely annak teljesítményét akár meg is sokszorozhatja (...).” Mindemellé sajnos a kötelező melegtémát is beerőltetik, így kénytelen vagyok átértékelni az anno a Szuper-Hipochonderről írtakat, a Raid Dingue-hez képest még az is egy Funes-mestermű, és mivel ma van a munka ünnepe, jöjjön is az

Alapjövedelem rovat:
Jobangel – Mi a munka értelme?: „Még egy rosszul fizető állásnak is van értelme.”NEM, NINCS, MEGMONDTA A ZINDEX IS:
ajm – Ki akar ma már 8-4-ig dolgozni?: „Egyre inkább úgy tűnik, hogy senki.”ÉDES FASZOM, mindenki mindenki ellen, mindegy csak dolgozni ne kelljen...de gondolom a közért meg a rendelő azért csak legyen nyitva a hét minden napján folyamatosan...
K – Az alapjövedelem szükségszerűvé válik?: „Az emberi munka alapú gazdaság eltűnése miatt igen.”
Járjon-e pénz csak azért, mert élünk? – Nektek, ezzel a logikával? NE. – „Az alanyi jogon járó alapjövedelem egyesek szerint felszámolná a szegénységet és a munkanélküliséget, mások szerint a lustaság melegágya.” – Kizárt dolog...
téveszmék – Miért hülyeség az „Aki nem dolgozik, ne is egyék“-mondás?: „Dubaj minden állampolgára 3000 dollárnak megfelelő havi apanázst kap a központi költségvetésből.” – Érthető, Dubajban zömmel külföldi bérrabszolgák dolgoznak.
hello90 – Elmondom, miért jársz jól azzal, ha ingyen dolgozol: „Sokan panaszkodnak, hogy a munkaadók tapasztalatot várnak el, de egy friss pályakezdő, mégis hogy érhetné ezt el? Legjobb módszer erre az önkénteskedés, hiszen lehetőséget biztosít arra, hogy segíts mások életén egy kicsit” – Ez azért vicces mert máskor ugyanitt azt nyomatják hogy ne dolgozzunk, de kapjunk pénzt:
hello90 – Mi lenne, ha munka nélkül is kapnál minden hónapban egy csomó pénzt? – Mi lenne, mi lenne...leszarnám mert nekem úgyse jutna belőle :DDD
Az egész társadalom szívatja a baglyokat: „Sose csinált még semmi értelmeset a munkahelyén délelőtt 11 előtt? Nem önben van a hiba, hanem a cirkadián ritmusát nem tolerálja a társadalom. Pedig mindenkinek megérné, ha később kezdődne a munkanap.” – Sőt a legjobb az volna ha egyáltalán nem kezdődne el a munkanap, tudjuk-tudjuk.
moma – Hülyék-e a svájciak?: „A lakosság csaknem háromne­gyede elutasította a havi nagyjából hétszázezer forintnyi alapjövedelmet.” – Bezzeg a finnek:
Csodát művelt az alapjövedelem: „Finnországban. Kijött az első eredmény: aki pénzt kap a semmiért, az kevésbé stresszel.” – Mennyire meglepő! Rá se jöttünk volna a BRIT finn tudósok emberkísérletei nélkül!!4 négy
Skóciában is bevezethetik az általános alapjövedelmet: „Több szegényesség-ellenes csoport is támogatja a törekvést, ami az előretörő jobboldali populizmus ellenszere lehet.” – Ennyit a híres skót smucigságról. Eközben Északon:
Véget ér a finn alapjöveledem-kísérlet: „Ez volt az első nemzeti szintű kísérlet az alapjövedelemmel. Nem folytatják.” – Bizonyára azért mert akkora csoda volt :DDD

SZERDA, ÁPRILIS 2.:
ASS ABOVE, SO BEYOND
0
Heaven sent? Menny már...

Nem érdemes:
Kilenckor felejthető drámázás a Filmbox Premiumon két rendőrről akik közül az egyik a barátságon túl többet is érez társa felesége iránt. Vágyait mintha tudat alatt teljesíteni akarná mert bevetés közben véletlenül meglövi kollégáját, amaz lebénul és attól fogva nem képes hozzáérni úgy az asszonyához. Sok irányba lehetne ezt elvinni (a pisztolyt elsütő anyagilag-fizikailag segít, „áldozata” megbékél sorsával, a nő pedig rájön nem csak az számít ki hogyan funkcionál az ágyban), az írók azonban úgy képzelték el az Önzetlen szeretetet hogy a pasas átadja helyét annak aki lebénította! Az Above & Beyond akár ma is készülhetett volna, lásd a cuckolding-propagandát minden swingerblogban, Alexandra Paul legnagyobb alakítása meg továbbra is a Sexydrownwatch-ban volt.

Talán érdemes:
Duna TV, 22:40: Cseh Hattyúk – Szimpatikus doksi pár nyugdíjas néni álmáról ami nem más mint a Hattyúk Tavának beépítése rendszeres mazsorett-programjuk közé. Lelkesedésük a falujuk melletti város, Ostrava balettintézetének igazgatójára is átragad aki egy profit küld hozzájuk betanítani Csajkovszkij klasszikusát. Éles váltás: tizenegytől francia krimi a Filmcafén. Hugues Pagan mintha sajátmagát írta volna meg a Diamant 13 kiábrándult rendőrében akit egy rossz útra tért régi haver (Olivier Marchal) húz elő a visszavonultságból és késztet harcmezőre lépésre. A fő húzóerő az ő és Depardieu „újraegyesülése” (meg valamelyest a rendező Gilles Béhat visszatérése is), nekem ezzel együtt sem lett emlékezetesebb mint Párizs aljas utcáin bóklászó hasonszőrű társai (és Depardieu-nak elég rosszul állnak már a verekedések, sorry).

Ajánlott:
Cinemax, 20:00 – Kieslowski halálakor is egy trilógián dolgozott, de a Heavent már Tom Tykwer (A lé meg a Lola) fejezte be. Az eredmény hű maradt a direktor-zseni elképzeléseihez és szervesen illeszkedik az oeuvre-be (noha ténylegesen nem ő csinálta), ám a magyar forgalmazó/fordító nem állt a helyzet magaslatán amikor A gyilkosok is a mennyországba mennek néven akarta eladni, így aki pörgős krimit vár az hatalmasat csalódik Philippa és Filippo megrázó történetében. Az angol Philippa (Cate Blanchett) férje halálát akarta egy bombával megbosszulni amit a neki drogot eladó dílernek szánt, de négy ártatlant ölt meg vele, Filippo (Giovanni Ribisi) pedig az olasz rendőr akit tolmácsolni rendeltek ki mellé de megismerve a nő összetett helyzetét (s hogy a rendőrség nem volt hajlandó elkapni a drogkereskedőt) úgy dönt, ő is a maga kezébe veszi az igazságszolgáltatást.

More human than human rovat:
Leigáznak minket a gépek, ha nem lépünk: „Az Alibaba vezére szerint minden az oktatástól függ. Úgyhogy valami olyat kell tanítani a gyerekeinknek, amit a gépek nem tudnak.” – Tudjuk, kiborggá kell válnunk vagy robotokra kell bíznunk a gyerekeinket:
Így segíthetne a magyar oktatáson egy cuki robotrovar: „Programozható oktatórobotokkal felszámolható lenne a digitális analfabétizmus. Az algoritmikus gondolkodás alapjai már óvodás korban elsajátíthatók, csak a megfelelő eszközökre lenne szükség a fejlesztéséhez.”MORE ROVAR THAN TANÁR Szerintem előbb ott a szerkesztőségben számoljátok fel az análfabétet vagy micsodát.
Önparkoló papucsot mutattak be Japánban: „A vendégházban van még önvezető asztal, és a tatami matracok is maguktól a helyükre találnak.”MOAR PAPUCS THAN PAPUCS És Fukusimát megoldották már, tessék mondani?
Én egy kígyó vagyok! - mondta a férfi, majd megharapta a rendőrtMore kígyó than ember.
Mesterséges szentjánosbogarak fényénél olvashatunk hamarosan: „Elkészült a 3 milliméteres japán Luciola.”FUKUSIMÁN DOLGOZZATOK B+!!!
Emberi agydarabkákat ültetnek egerekbe: „Nem lettek zsenik, de a kísérlet határfeszegető.”More egér than ember.
Az Amazon épített egy esőerdőt a seattle-i irodájában, mert miért neMORE AMAZONAS THAN AMAZONAS Inkább a valódi esőerdők megóvására ügyelnének ők is...
Robotápolókat alkalmaz egy japán kórház: „A rutinfeladatokat látják el, így tehermentesítik a szakképzett emberi dolgozókat.” – ...míg végül egészen tehermentesítik őket:
Itt az alvórobot, ami nyugodt ritmusban lélegzik melletted, hogy el tudj aludni: „A Somnoxot alvászavarral küzdőknek ajánlják: meditációs zenét és gyengéden lélegző hangokat is képes kiadni, reggel pedig barátságosan ébreszt.” – ...vagy méreginjekcióval ^^ Somnox ha mondom, segít a gondon!
Mesterséges intelligencia a gyógyászatban: algoritmus jósolja meg, mikor érkezik a halál: „A modern előrejelző rendszerek hat órával korábban képesek figyelmeztetni a szervezet közelgő összeomlására, az életvégi ellátásban részesülők esetében pedig egy algoritmus 90 százalékos pontossággal mondja meg a betegek halálának várható időpontját.” – ...és ha nem hal meg, megölik ők.
Rákklónok hadserege árasztotta el Európát, és már világuralomra tör: „A márványrák 25 éve még nem is létezett, egy fura mutáció, illetve egy, a száz számra születő klónjaitól szabadulni akaró német akvarista szabadította rá a világra.”More rák than rák. Nap kommentje:

0

CSÜTÖRTÖK, ÁPRILIS 3.:
KOMMENTÁLOM A DIREKTÍVÁT
0

Elvtársak, csak sportosan!

Ajánlott:
Háromnegyed tízkor Radványi Géza utolsó (1980-as) munkája a Duna TV-n (némi akkori NSZK-s segédlettel) ami a Fel a fejjel! kissé realistább (és ezért szomorúbb) párja is lehetne, nem csak mert kb. ugyanakkor játszódik hanem Páger Antal feltűnése miatt is. Ő itt egy prof.-ot alakít akit egy vándorcirkusz-igazgatónőnek (Margittai Ági) kellene eljuttatnia Jugoszláviába, a Circus Maximust rajtuk kívül még Major Tamás és Reviczky Gábor teszi emlékezetessé, amúgy „csak” arról szól amit a Valahol Európában is pedzegetett, azaz a háború kontra humanizmus dilemmáról. Szégyen hogy ritkán adják, de most mindenki pótolhat.

Talán érdemes:
Tíztől egy elvileg 1983-ban (valójában tavaly) készült román krimiszéria (Nyomozó elvtárs) első része az HBO3-on amerikai szemmel és költségvetéssel. Más téren is posztmodernkednek amikor az egészet úgy tálalják mintha propagandát látnánk (Derrick és társai), vagyis ha nagyon lebutítjuk a Comrade Detective-et az tulajdonképp a Borat keresztezése a Miami Vice-szal Bukarestben. Az erőszak és a káromkodások tudom hogy kikacsintásnak vannak szánva ahogy a valláson-hívőkön gúnyolódás is, nos az egyik nem ment volna át anno a szűrőn, a másik meg simán gusztustalan, de éjfél után húsz perccel még így is (megint) valami régi, magyar és jó vár minket az M3-on: Psota Irén Brecht dalokat énekel.

Kiemelten nagyon nem ajánlott:
HBO2, 21:50 – A Howards End (Szellem a házban) voltmár nálunk, akkor a kiemelten nem ajánlottságok közé tettem mivel a Merchant-Ivory páros összes hibáját felvonultatta. Eljöve 2017 amikoris a Schlegelek és Wilcoxok eleve dagályos sztoriját minisorozattá remake-elték és itt is kénytelen vagyok revideálni korábbi véleményemet mert ez még a réginél is ezerszer rosszabb és hazugabb. Legyünk őszinték és felejtsük el a mai PC-séget: az Edward-korban nem sűrűn fordultak elő fekete-fehér vegyesházasságok, indiai háziorvosok meg fekete szobalányok. Mondanék arra is valamit hogy Jacky Bast-et szintén befeketítették de nem fogok, még Julia Ormond kedvéért se kapcsolok rá, és ha már polkorrektség:

Szakálla volt genderrovat:
Dokumentumfilm készült a fekete aktivistáról, akiről kiderült, hogy valójában fehér: „A rendező két éven át követte, mi történt Rachel Dolezallal és fiaival.” – OK, a transracialsága még kérdéses, de a nemét attól még eldöntheti ő maga, nem? :DD
Nemsemlegesre íratná át a német himnuszt az esélyegyenlőségi miniszter: „A szülőföld szóban az apa, a testvériségben a testvér nem stimmel.” – Na erről beszélek! Szerintem szüntessék meg egész Németországot és kezdjék újra nulláról polkorrekt himnusszal-történelemmel-nyelvvel!!!44 négy !!
K – A svéd főváros betiltaná a szexista és rasszista reklámokat: „A politikusok dolga eldönteni, melyik hirdetés megy túl messzire?” – Majd eldönti a sariatanács oszt’ jónapot.
Sokkoló számok: a nők 94 százalékát (!) zaklatták már szexuálisan Hollywoodban: „Felmérés készült az amerikai filmiparban dolgozó nők körében, amiből kiderült mennyien estek már áldozatul szóbeli vagy testi szexuális zaklatásnak.”De ez nem mindig rape-rape, mert mit olvasunk alatta:
Natalie Portmant megkérdezték Woody Allenről, nagyon jót válaszolt: „A színésznő szerint van valami, ami miatt teljesen mellékes, hogy a rendező karrierjének akkor most befellegzett-e vagy sem.” – Biztos a metoo az. Ja nem: „Nem gondolom, hogy erről kéne szólnia a diskurzusnak. (...) Ne arról beszéljünk, hogy most melyik férfi karrierje ér véget. Arról beszéljünk inkább, hogy mennyi műalkotás nem készült el amiatt, hogy a nők, a színes bőrűek, a mozgáskorlátozottak és az LGBTQ+ közösség tagjai nem jutnak lehetőségekhez. Erről a veszteségről beszéljünk, ami mindannyiunkat érint a művészetben. Egy hatalmas lyuk van a kultúránkban, erről kéne beszélni.” – Szóval lehet hogy bennem is ott szunnyad egy Festő, egy Filmrendező csak nem jutottam lehetőséghez? Jó tudni, gondolom heteró majdnemötvenes pasiként is fogok kapni esélyt. Ja nem:
Meleg szuperhős debütál a Power Rangersben: „Rövid időn belül ez a második nagy költségvetésű hollywoodi film, amiben LMBT-karakter szerepel.” – És? Attól jobb lesz? :DD
Kevesebb képregényt vesznek, ha a főhős nem fehér férfi?: „A Marvel szerint a változatos karakterek elijesztik az olvasókat. A számok némileg mást mondanak.” – Tudjuk, a Burka Avenger is mekkora világsiker volt már!
Egy szál töltényhevederben pózolt, aztán lenyírta a haját és háborút indított a szexuális erőszak ellen: „Valószínűleg Rose McGowannek volt a legnagyobb szerepe Harvey Weinstein bukásában. Egy szektában és Hollywoodban is megtapasztalta, mit jelent a nők elnyomása, és ettől olyan dühös lett, hogy Tarantino-filmbe illő bosszúhadjáratot indított.” – De azóta már rajta is túllépett az idő:
Rose McGowannek beszóltak, nagyon nem tudta kezelni: „Videón, ahogy egy transznemű aktivista támadta le minden nyilvánvaló ok nélkül, amitől a színésznő a dührohamig hergelte magát.”Wait, a challenger appears:
Egy generáció feminista hangja volt, a #metoo maga alá temetteMUHAHA, AZT REMÉLEM IS, and nothing of value was lost that day, mert kiről is van szó: „Lena Dunham, a Girls készítője a nagyvárosi feminizmus talán legnagyobb ikonja volt. Most mégis úgy gyalázzák, mintha ő lenne Harvey Weinstein.” – ...pedig épp csak abuzálta a testvérét gyerekkorában. Ja nem abból van a botrány, hanem ő is a cultural appropriation áldozata lett mint McGowan: "A fehér feminizmus szinonimájává vált, és ebben a kulturális közegben ennél alig van nagyobb sértés." - Ez mekkora, a metoo-forradalom amint felfalja gyermekeit! Robespierre likes this :DDD ÉDES FASZOM, mintha a Fellini-féle Nők városát látnám. Mindegy, engem nem érint, minden másra ott a Nap kommentje:
0
Ja és még valami:
0

VISZLÁT SZOMBATON!

Kulcsszavak: LESZAROM

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés