2018. 05. 14.
Faust & The Fury Road (máj. 14-15-16-17.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Faust & The Fury Road (máj. 14-15-16-17.)

 

 

 

 

 

 

HÉTFŐ, MÁJUS 14.:
WERTHERWALKER...
0

...in stormy weather.

Talán érdemes:
Filmbox Extra HD, 21:00: Tegnap éjjel – Rövidke romantikázás a szürkezónás megcsalásokról (nem én mondom hanem az ajánló). Házaspár mindkét tagját megkísérti a test ördöge: a nő (Keira Knightley) találkozik egyik exével miközben a férj (Sam Worthington) munkaügyből kifolyólag tölt hosszabb időt munkatársnőjével (Eva Mendes, így mintha nem csak a schumeri gray area miatt maradt volna itt múlt hétvégéről hanem az ő jelenléte okán is). Nyolc után tíz perccel David Attenborough Zöld bolygójának „folytatása” az M5-ön: a Kék bolygó a vizek világába kalauzol el minket az elődjétől megszokott magas színvonalon. Rögtön utána ugyanitt Goethe művének klasszikuszenei adaptációjával kedveznek a sznoboknak: címbeli rövidüléstől függetlenül Werther szenvedései a régiek ahogy az ifjúsága is. Elspoilerezni nem lehet a beteljesíthetetlen szerelmek non plus ultráját, az érzelmes költő négy felvonás alatt háromszor környékezi meg Charlotte-ot, először annak házassága előtt de mivel amaz már ígéretet tett anyjának hogy „rendes” férje lesz, minduntalan el kell utasítsa és csak akkor viszonozza mikor Werther a kezei között haldoklik öngyilkosságból kifolyólag. Természetesen Massenet operájához is jár Előszó, azzal együtt 21:10-kor kezdik. A Film+-on féléjfélkor adott Óráknak (ami Összeláncolva néven is szerepel a műsortervben) semmi köze nincs híresebb névrokonához, ez a 2005-ös nyúorlinszi káosz idején játszódik és egy apa (Paul Walker) küzdelméről szól újszülött lányáért akit nem akar anyjával (Genesis Rodriguez) együtt elveszíteni. Mindent meg is tesz hogy fenntartsa az inkubátor folyamatos működését, szemben az időjárás összes viszontagságával meg az azokat kihasználó fosztogatókkal… Ha Walkerre akarunk emlékezni, ezzel tegyük, lényegesen jobb és értékesebb mint a Fast & Furious bármelyik része (aki onnan ismeri, csalódni is fog).

Katy Perry? LESZAROM!
Katy Perry szupercsapatot verbuvált legújabb videoklipjéhezLESZAROM.
Taylor Swift jól megszívatta Katy PerrytMINDKETTEJÜKET LESZAROM Muhahaha, azt remélem is!
oh yeah – Katy Perry hivatalossan is a Twitter királynője lett 100 millió követőjével: „Perrynek 15 millióval több követője van, mint Taylor Swiftnek és háromszor annyi, mint Donald Trumpnak.”LESZ Nem ez a baj hanem hogy a követőinek is van szavazati joga.
Katy Perry sírva beszélt arról, hogy öngyilkos akart lenni: „Meg arról, hogy alkoholista volt. Hála az új lemezének elég sok minden kiderül az énekesnő életéről.” – Nem, csak arról beszélt hogy LESZAR mivel promózza az új albumát:
Nézegesse Katy Perry-t egész hétvégén!: „Az új lemezét promótáló livestream őrült izgalmas, az énekesnő alszik, miközben egy nő dominókat pakol.”LESZ Majdnem annyira HA HA VERY FUNNY! mint mikor a livejasminon bealszik a stripper.
Gumicukor – Katy Perry Eminemmé változott – Miért, eddig mi volt? o_O – „Az énekesnő mostanában nagyon sokat kísérletezik a külsejével.” – Fiatal még, majd eldönti mi akar lenni: férfi, nő, Eminem, delfin...
Katy Perry felismerhetetlen az Interview címlapján – Na, hát pont erről beszélek ^^
Gasztro-NSFW klippel jött ki Katy Perry: „Az új számához készített videó egy radikális kísérlet az ember-élelmiszer viszony újragondolására.”LESZA MAGYARUL: kannibalizmus-promó.
Katy Perry talán a Florence + the Machine gitárosával járLESZA Vagy nem:
Katy Perry és Orlando Bloom azért motoroznak együtt, mert megint járnak?: „Ki lehet mondani, hogy megint együtt vannak? Vagy ez se jelent semmit?”LESZAROM hogy mit jelent...
neverending sztori? – Gumicukor – Katy Perry és Orlando Bloom igazán elárulhatná már, hogy miről is szól a kapcsolatuk – Elárulom: arról szól hogy LESZAROM.
Sose találná ki, hogy Katy Perry kivel töltött meghitt perceket – Nem találjátok ki, de GIANNA MICHAELS-SZEL LESZAROM.
a-lista – Katy Perry szex alapján rangsorolta az exeitSEKSZISTÁSKODIK? LESZAROM!!4 Bezzeg fordított esetben még nézni se szabad rá:
Katy Perry melleit a nők sem bámulhatják: „Ellen DeGeneres a Twitteren tárgyiasította az énekest. Van is belőle kisebb botrány.”LESZAR Weinstein, Dunham, Richardson és most DeGeneres...én már csak egy kólát kérek :))

ciseaux 2014. április 7. 23:50
...és a jó hírek csak jönnek és jönnek!


KEDD, MÁJUS 15.:
JOHN A HOLDON.
0

Combat at the Mortemharket.

Nem érdemes:
Tíz előtt tíz perccel keresztény tematikájú horror a DIGI Filmen. A Crucifixionnél minden adott volt hogy nagyot szóljon: jön vissza a köztudatba az ördögűzősdi, meg (ez is) valós történeten alapszik, Maricica Irina Cornicién akit „gonosztól való megtisztítása” közben 2005-ben meggyilkolt pár bigott idióta (és akit itt Adelina Marinescura kereszteltek át). Próbálják is leütni a labdákat, lesz minden ami vallásellenes marhaságokban szokott (seksz, vér, sokkolás), de a végeredmény mégsem több a szegény ember Emily Rose-ánál. Mindezt az esetről tudósító amcsi médiagenya foglalja keretbe aki Isten létezését cáfolná a sztorival de minduntalan a beavatkozó természetfelettinél köt ki hogy mire végül szinte pozitív / hívő lezárással befejeződjön, már el is veszítsük az érdeklődésünket.

Talán érdemes:
22:55-kor az Isteni műszak és a Viszkis után újabb külföldi mintát hazai terepen követő darab a Film+-on. A Cop Mortem annyiból más mint az említettek (vagy akár az Argo) hogy megkísérli beemelni az Angyalszív-féle okkult vonalat is. A rend itteni őrei az állományukat tizedelő gyilkos nyomát ütik bottal, segítené őket ebben Angliából importált kollégájuk, John Holdon is (Kamarás Iván), már ha a magyar zsaruk nem állnának hozzá kissé bizalmatlanul… Gáti Oszkárt főleg Rambo-szinkronjára (és a belőle született mémre) alapozva válogatták ide és számomra ő a legerősebb láncszem. Érződik hogy a Mortemet filmes közegből jött figura hozta tető alá (Kovalik József kaszkadőr) de attól hogy valaki rendszeresen kameraközelben van még nem lesz rendező. Egy estét azért megér, és ha látni akarjuk hogy csinálják ezt a nagyok akkor 01:25-kor ott lesz a Dzsungeltúra lúzereknek JCVD-vel a Mozi+-on – bár ha szigorúak vagyunk, az is vérszegény újrázás a természetbe száműzött városiakról akiket a főnök küldött keményítőkúrára. Kár hogy (a magát alakító-parodizáló) Van Damme hamar eltűnik és a gárda egyik tagjára (Adam Brody) hárul a trópusi viharba keveredett (és két csapatra szakadt) hivatali patkányok egyesítése (de főleg a munkahelyén ötleteit lopkodó legyek ura-riválisa legyűrése némi man up-pal).

Konteó rovat:
spúrman – Fogadjunk, hogy eddig te sem így használtad az alufóliát – Dehogynem, sőt jobban: sapit csináltam belőle. Problem?
Reese Witherspoonnak három lába, Oprah Winfrey-nek három keze lett egy elfuserált címlapfotón: „A Vanity Fair címlapján történt a photoshop baki.” – Ja, kivételesen nem fotosoppolták le róluk a gyíkemberes extra feature-öket.
Kate Middleton egy kultikus horrorfilmben híressé vált ruhában mutatta be az újszülött herceget a nyilvánosságnak: „Ugyanilyet ruhát hordott Mia Farrow a Rosemary's childban.” – Véletlen? ALIGHA!44
Először azonosították emberben a H7N4 madárinfluenza vírustörzset: „Újabb év, újabb influenzamutáció.”Wait, a challenger appears:
Bill Gates: jövőre milliók halálát okozhatja egy járványTudjuk, tudjuk...mennyi az áldozatok kitűzött száma, azt mondjátok már meg!!
Felforgatók, bajkeverők társaságába keveredett Peppa malac a kínai hatóságok szerint: „A brit mesefigura Kínában az ellenkultúra sztárja lett, ez lehet a veszte.” – Tilcsákbe!44!
podcast – Tömegpszichózissal veszi át a Disney az uralmat felettünkWait, a challenger appears:
Sötét világ jöhet, ha a kormányod balra húz majd téged az élet Tinderén – De legalább b***ogatni nem fognak. Ja de: „Kínában épül a modell, ami minden állampolgárt aszerint értékel majd, hogy hogyan viselkedik az életben. De sok jel utal arra, hogy ez a disztópikus jövő nem csak a kínaiakat, hanem a többi országot is fenyegetheti.” – Tévedtetek: nem „épül” hanem már készen áll:
Egyre több munkahelyen figyelik állandóan a munkások agytevékenységét Kínában: „A megfigyelési technológiák új generációját más országokban is fejlesztik, de Kínában kezdett el villámsebesen terjedni.” – Nincs mese, el kell vinni oda is a demokráciát. Ja nem. Nap kommentje:
0

SZERDA, MÁJUS 16.:
ÁTMENŐ FORRADALOM

0

Egy malomban két Vitéz.

Talán érdemes:
Újra Goethe, újra adaptáció, újra az M5-ön csak már modernebb formában. A Faust, az elkárhozott nagy utat járt be míg végül eljutott a nagyközönség elé: Dubrovay László még évtizedekkel ezelőtt álmodta meg balettként hogy aztán a közelmúltban, a Tavaszi Fesztivál keretein belül végre eljusson méltó helyére, a MüPába. 21:10-től kezdik (még jó hogy Előszóval). Ugyanitt maradva megemlítem hogy 20:10-től folytatják a Kék bolygót is. Az M3-on egymás után két közlekedősdit is kapunk, előbb 20:20-kor az Átmenő forgalommal egy pre-sastamásosdit mert itt is egy bisztró a helyszín, abban várják egy autó utasai (többek közt Bujtor István, Tomanek Nándor és Szilágyi István) a szerelőket, addig pedig megvitatják ügyes-bajos dolgaikat. Rögtön utána ugyanitt fél tízkor hasonló téma Gorkij írásából, ugyancsak Bujtorral de már egy orosz vasútállomáson ahol Naponta két vonat jár mindössze, ezt az eseménytelenséget dobja föl két itt dolgozó kisember akikkel a felettük állók kegyetlen játékot játszanak. 00:25-kor (azaz már csütörtökön) ad le a Duna egy Kemény Henrikre koncentráló, de rajta keresztül az egész bábjátékos-szakmát bemutató doksit (Az elátkozott malom). Ezt nézve csak még jobban fáj ami Keményék népligeti mutatványosbódéjával történt (mondjuk az egész Népliget állapota egy katasztrófa, de az más lapra tartozik).

Kis hírek a nagyvilágból:
Civil nem teheti be a lábát az Apple ötmilliárd dolláros főhadiszállására: „Túl sok ott a titok, nem való az mindenkinek.” – Hát akkor HALÁL AZ APPLE-RE IS. Illetve nem, kipusztulnak ők maguktól:
Annyira dizájnos az Apple főhadiszállása, hogy már kétszer is mentőt kellett hívni a sok üveg miatt: „A dolgozók ugyanis belesétáltak az üvegajtókba.”...and nothing of value was lost that day.
A brüsszeli hajléktalanokat akaratuk ellenére is beviszik a menedékhelyekre a nagy hidegben: „Tíz embert már őrizetbe is vettek. Ilyen ez a Brüsszel.” – Ja, pedig igazán tudhatnák hogy a Város Mindenkié!!4
nyilván – Alekosz szerint neki köszönhető Észak- és Dél-Korea javuló kapcsolata – Ha ekkora szükség van a közvetítésére a két ország között, költözzön mondjuk a problémásabbikba.
Ugye ismerős az az érzés, amikor egy parlamenti frakció összes képviselőjének az arcát végig akarja nézni? – Istennek hála NEKEM NEM AZ :)))
A Hezbollah terrorszervezet nyerte a libanoni választást – ...törvényesen és tisztességesen, demokratikus keretek között. Oszoljunk, oszoljunk, nincs itt semmi látnivaló!!
Megöltek egy rendőrt az iraki választáson: „Több szabálytalanság, 900 ezer rendőr és katona, valamint alacsony részvétel mellett szavazott Irak.” – De azért remélem ott is a Hezbollah nyert!!4
A YouTube azt állítja, csak tévedésből törölte a jobboldali csatornákat SEEMS LEGIT! Ja nem:
A YouTube diszkriminálja a fehér férfiakat egy HR-es szerint – Hát akkor erről ennyit :((
Vízbe rejthette VV Fanni holttestét gyilkosa: „Két hete Dunaújvárosnál keresték a búvárok.”Állítsák az ügyre a bedemarcit, majd ő kideríti ^^
Ha az állam kivégez egy bűnözőt, nem csak őt öli meg, hanem az egész családját – Bár úgy lenne, de nem erről van szó hanem hogy Mekkora Traumát okoz egy-egy közveszélyes elem kiiktatása a társadalomból: „Az Egyesült Államokban még mindig rendszeresen végeznek ki gyilkosokat a börtönökben, pedig az áldozatok családtagjainak ez nem hoz megnyugvást, a kivégzőket pedig évekkel később is kísérti a megölt emberek arca. Vajon támogatja-e még a halálbüntetést a nő, aki 278 kivégzést nézett végig?” – Nyilván nem ha kétszer is lehoztátok ugyanazt ugyanúgy két helyen csak közben a számokat növeltétek:
A nő, aki végignézett 300 kivégzést: „Tudósítóként, majd szóvivőként volt munkaköri kötelessége Texasban. Halálbüntetés-párti volt, az is maradt, de amikor gyereke lett, besokallt.” – Tanulság? Le kell váltani hadd gyerekezzen és kinevezni egy tökösebb kollégát a helyére. Nap kommentje a 444-ről:

0

CSÜTÖRTÖK, MÁJUS 17.:
JACK'S NIGHTS IN BLACK SATIN...
0

...under the Cherry Moon.

Talán érdemes:
Filmbox Extra HD, 21:00: Álmok a porban – …avagy van akinek Las Vegas nem végállomás hanem az út kezdete. Így van ezzel Jack Satin is az egykor állítólag sikeres énekes aki gengszterek elől menekülne a hírnévbe de félúton lerobban a kocsija. Minden rosszban van valami jó: emberünk eme baleset nélkül nem találkozna élete szerelmével aki esetleg visszaadhatja a hitét is – már ha le tudja választani régi szeretőjéről aki még mindig ragaszkodik hozzá és ezt kifejezésre is juttatja. De előkerül egy zenekedvelő szerelő is aki Jacket az éneklésen túl némi önvédelemre is oktatja…

Talán ismétlés, talán érdemes:
Film Mánia, 00:50 – A robotizálás nemcsak a munkaerő,-hanem a sekszpiacot is veszélyezteti, de erre már 1988-ban felhívták a figyelmet a Cherry 2000-rel, igaz némi medmexes körítéssel. Ebben a 2017-ben játszódó sci-fi akciózásban a MGTOW-lét szépségeit élvező jómódú pasasnak (David Andrews) elromlik címbeli jelzésű robotja (Pamela Gidley) ezért útra kel hogy beszerezze a szükséges alkatrészeket (vagy inkább egy teljesen új példányt az általa favorizált szériából). Ebben segíti a conani barbarizmus cyberpunk amazon képviselője, E. Johnson (Melanie Griffith) akivel hősünk annyira összemelegszik hogy talán a gépcsajt már nem is kell rebootolni… Tűrhető B-mozi a kortársak (pld. Space Hunter, abban is volt gyönyördroid) színvonalán néhány ismertebb arccal (Brion James, Laurence Fishburne) és ma már aktuális mondanivalóval. Félelmetes hogy szinte napra pontosan mi minden megvalósult abból amit itt poénként írtak a forgatókönyvbe (írásos beleegyezés mindkét fél részéről a hagyományos sekszuális együttléthez, stb.), arról nem szólva hogy ebben már harminc éve bedobták az Erős Női Karakter-kártyát is. Viszont ha már seksz-bot, akkor jöjjön is a

More human than human rovat:
Egyre jobban hódít a sörutánzat: „A titok nyitja: elkezdett hasonlítani a sörre.”More sör than sör, de nincs minden veszve:
Megnyilvánult a magyar géniusz: itt a gazdájának sört hozó tankrobot: „Követ, lát, nem beszél, sör van nála. Gyomaendrődről forradalmasítjuk a robotikát.” – Remélem nem rak semmit a piámba :SSS
Apró robotok esnek-kelnek, elindult a robotok síversenye: „Zajlik egy párhuzamos téli olimpia, sokkal több nevetéssel.”HA HA VERY FUNNY Induljanak a nők és transzneműek között az egyenlőség nevében.
Végre befuthat az új Brad Pitt: „Armie Hammer rég Hollywood nagy ígérete, a Call Me By Your Name sikere után végre szárnyakat kaphat a karrierje. Most új thrillert forgat.”More Brad Pitt than Brad Pitt.
Befogták a száját egy szószátyár robotnak: „Ankarában elhallgattattak egy robotot, mert közbeszólásaival többször megzavarta egy török miniszter beszédét.”Erdogan likes this.
A robotok jobban olvasnak az embernél: „Az Alibaba mesterséges intelligenciája nyerte a Stanford Egyetem szövegértési tesztjét.” – Vagy mégsem, mert:
A Google betiltotta a gorillát: „A képfelismerő algoritmusuk 2015-ben majomnak nézte a feketéket. Azóta sem találtak a cenzúránál jobb megoldást.” – ...szigorúan a demokrácia nevében.
A brit rendőrök egy programmal szerették volna szűrni a pornót a neten, de az állandóan pornónak nézi a sivatagos képeket: „De azt mondják, 2-3 év múlva üzemkész lesz.” – Az igazi perverzek addig is a sivatagra izgulnak ^^
Találkoztunk az igazi robotzsaruval: „Követett minket, aztán fenyegetőn körbeálltuk, de csak udvariasan köszönt, úgy tett, mintha mosolygna és csendben továbbgurult San Francisco utcáin.” – Bezzeg ha szegények lettetek volna:
Robottal zaklatják a San Franciscó-i hajléktalanokat: „A robot órabére olcsóbb, mint egy emberé, de sokan embertelennek tartják az eljárást.”More közterületes than közterületes. Remélem a Város Mindenkié már szervezi a tiltakozó tüntetéseket!!
Freee timez – Láttad már a láthatatlan monitort?MORE MONITOR THAN MINOTAUR, LOL„Az eszköz kikapcsolt állapotban gyakorlatilag nem látszik.” – De akkor hogy kapcsolják be?! NORMÁLIS?!
godmode – A gép még azelőtt észreveszi a hibát, hogy az ember elkövetné: „A Ubisoft mesterséges intelligenciája figyeli a játékfejlesztőket, és szól, ha éppen hibáznának.” – Ez nem az az Ubisoft amelyik alt right-os keresztény terroristákkal riogat a Far Cry 5-ben? Jó ötlet volt őket megbízni.
Mesterséges intelligenciára alapuló forgalomirányítás épül Kínában: „A mentők bevetési ideje a felére csökkent, a forgalom 15%-kal gyorsult.” – Agyturkász kormány, mesterséges intelligenciára építő forgalomirányítás...asszem hamarosan a halálos gázolások száma is emelkedni fog 1000%-kal:
Szoftverhiba miatt követte el a halálos gázolást az önvezető Uber: „Az autó szenzorai érzékelték a gyalogost, a szoftver viszont figyelmen kívül hagyja. A fejlesztők a nagy sietség miatt lehettek óvatlanok.”FIGYELMEZTESSE ŐKET AZ UBISOFT Végülis csak egy ember halt meg, semmi gond.
Gyorshajtási rekordot állított be egy Tesla Szlovákiában: „126 km/órával lépte túl a megengedett határt.” – Összekapcsolják az Uberrel és máris itt az IRL Death Race 2000!
Finnországban robot segít a tanításban: „Négy tamperei iskolában tesztelik a baglyokhoz illetve emberhez hasonlatos robotokat.” – Megtanulhatták volna hogy a baglyok sosem azok amiknek látszanak...
Ijesztően élethű Trumpot gyurmáztak mesterséges intelligenciávalMore Trump than Trump :SSS

VISZLÁT SZOMBATON!

Kulcsszavak: LESZAROM

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés