2018. 05. 26.
Balzac 4 Harambe!44 (máj. 26-27.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Balzac 4 Harambe!44 (máj. 26-27.)

 

 

 

 

 

 

SZOMBAT, MÁJUS 26.:
EN GARD, LA GUARD!
0
Now with extra púp.

Talán érdemes:
Duna TV, 20:35: A púposIsmétlésgyanús de még így is húszéves remake amiben Daniel Auteuil lép Jean Marais nyomdokába Lagardere lovagként meg persze a címszereplőként. Utóbbi testi hibája mögé bújva könnyedén bosszút állhat mentora, Nevers herceg megöléséért és annak lányát is egyszerűbben tudja megóvni az elkövetőtől aki nem más mint az unokafivére, Gonzague (Fabrice Luchini). Az eredetihez képest itt Nevers (Vincent Perez) többet van jelen (talán emiatt ment két óra fölé a hossza), de a lényeg ugyanaz maradt, hála Philippe De Broca direktori munkájának.

TV2, 21:00 – A Barátság extrákkal megint olyasmi amiről nem tudom volt-e vagy csak a sztorija: két first world problémákkal küzdő fiatalnak (Mila Kunis és ASHTON KUTCHER Justin Timberlake) modern világunk rohanásában nincs ideje az érzelmekre ám mivel nem élhetnek MUZSIKASZÓ testi szükségleteik kielégítése nélkül ezért lefekszenek majd lefektetik ennek törvényeit is: csak szex és más semmi (tényleg, az volt az egyik ilyen meg a Csak szexre kellesz), ám a rom. kom.-ok valóságot nyomokban sem tartalmazó karaktereik mellett arról is ismeretesek hogy előbb-utóbb beszivárog aminek nem kéne, azaz a partnerek rájönnek hogy egymásnak teremtette őket az Ég. Elsősorban Magányos Hölgyeknek ajánlom, mozibubusok még amiatt se nézzenek bele hogy nyomokban stílusparódiát tartalmaz, ugarjanak ehelyett az M3-ra aholis 21:25-kor egymás után két 1980-as adagot kapunk Karinthy Frigyes utánozhatatlan humorából. Az Agyrémek jövője a mi jelenünk, bár ez lassan mindennapos a disztópiák esetében amelyekből a kiutat továbbra is a vidámság jelenti.

A seksz, a szipu rovat:
The Mexikó Edition:
drog – Miért nem kell még legalizálni?: „A legalizálásra meg kell érni - és a magyar társadalom még nem tart ott.” – Igen, ki kell mondani, mi magyarok ebben is genetikailag alattvalók vagyunk, bezzeg Mexikó mennyivel jobban teljesít:
Meztelen bringások egy mexikói városban – ...de már nem sokáig:
A mexikói hatóságok azt hitték, csak baleset érte a két európai bringást, pedig az egyiküket le is fejezték – Bizony arrafele ez már nem „baleset” hanem a mindennapok velejárója:
Mérgező gáz okozta turisták halálát Mexikóban: „Négytagú amerikai családot találtak holtan egy nyaralóban a karibi Yucatán-félszigeten.” – Még jó hogy legalább egymást nem ölik csak a hozzájuk érkezőket. Vagy nem is:
Vérengzés Mexikóban: egy család 11 tagját ölték meg, köztük gyerekeket: „Később a közelben megöltek még négy embert.”Keep calm, azóta tisztázták...mármint a gyilkosokat:
Egy család 11 tagját végezték ki egy mexikói faluban: „A vérengzésnek nincs köze a drogháborúhoz.”HÚ DE MEGNYUGODTAM!44 négy
Mészárlással végződött egy 15 éves kislány születésnapja Mexikóban: „Legalább 11 ember vesztette életét. A lövöldözés olyan heves volt, hogy a rendőrök sem tudták megközelíteni a helyszínt.” EZ MÉG AZ ELŐZŐ ESET VAGY MÁR EGY MÁSIK? Eddig azt hittem ekkora bulik csak a Közel-Keleten vannak! Mindjárt értem már miért van ott az a fal az USA-Mexikó határon...
c:c – Pablo Escobar testvére megfenyegette a Netflixet: „Az egykori kokaincsempész csak egy barátságos megkeresést küldött a sorozat gyártóinak. A maffia stílusában.” – Olcsón megúszták, mások nem ilyen szerencsések:
Családja szeme láttára lőtték agyon a csinos mexikói modellt
Drogbanda rabolhatta el a mexikói futballistát
Szitává lőttek egy ismert mexikói polgárjogi aktivistát
Rivális banda tagjainak hitték a három diákot, savban oldották fel a holttestüket: „A mexikói rendőrök a három eltűnt diák nyomára bukkantak, de lehet, hogy még több áldozat van.” – Még jó hogy a templom itt is menedéket ad mindenkinek. Ja nem:
Gyóntatás közben öltek meg egy papot Mexikóban – Nem baj, Ferenc pápa majd elbeszélget az elkövetővel hogy őt ilyennek teremtették, ne küzdjön a természete ellen ^^
Meg is kínozhatták a 43 eltűnt mexikói diák egyikét: „Csaknem két évvel a történtek után azonban még egy gyanúsított sem állt bíróság elé.” – Adjanak nekik Kossuth-díjat oszt’ jónapot.
Megtalálták a mexikói nyomozók holttestét, akiket egy drogkartell arra kényszerített, hogy kivégzőosztag előtt szidják a kormányt: „A szabadnapjukon rabolták el őket.” – Biztos így készülnek a választásra. És tényleg:
Már 36 képviselőjelöltet megöltek Mexikóban: „Pedig még több mint egy hónap hátravan a választásokig. Vannak körzetek, ahol már senki sem mer elindulni.” – Nem baj, azóta belehúztak:
82 jelöltet öltek meg a mexikói választási kampányban: „A drogkartellek jó előre igyekeznek megfélemlíteni a leendő köztisztségviselőket és helyi vezetőket. Újévkor kezdődött a vérfürdő, és a szavazás csak júliusban lesz.” – Szerintem szavazzanak úgy mint Libanonban, úgyis a kartellek győznek :DDD
Szabadon engedték El Chapo elrabolt fiát: „Fegyveresek rabolták el egy étteremből a legnagyobb mexikói drogbáró legkisebb fiát, de a család már megállapodott az emberrablókkal.” – Business as usual, oszoljunk-oszoljunk, nincs itt semmi látnivaló.
kt 18+ Erőszak, drogok és pros­titúció minden mennyiségben: „Nem film, valóság. A mexikói kar­tellek háborújának mindennapjai.” – Hát igen, nekik is mások az udvarlási szokásaik és tombol bennük a tesztoszteron:
Megölték a hírhedt Los Zetas drogkartell egy alapítóját: „A mexikói-amerikai határnál ismét tombol az erőszak.” – ...and nothing of value was lost that day.
Megölték a Templomos Lovagok egyik vezetőjét: „Rájár a rúd a mexikói drogkartellre, több tagjukkal végeztek.”Jacques de Molay likes this.
Savval maratta szét három diák holttestét a mexikói Youtuber: „A népszerű gengszterrapperől kiderült, hogy ért is ahhoz, amiről nótái szólnak” – Hívjuk meg a Sziget Nagyszínpadára <3
Teljesen kiürítettek egy mexikói börtönt – Biztos azért mert a bentlakók bűnei elévültek, akié meg nem az jó útra tért. Ja nem: „Miután 23-an meghaltak egy szökési kísérletben.” – ...de azért van jó hír is:
Sean Penn Oscar-díjas színésznek adott interjú tett be a Köpcösnek: „Német mérnökök építették neki a szökéshez használt alagutat. Elismerte, hogy drogkereskedő. Mexikó valószínűleg kiadja.” – Eddig azt hittem a full retard Sean Penn-nek van fenntartva :DDD
 

VASÁRNAP, MÁJUS 27.:
PASSAGE AS REQUESTED
0

A gyarmatbirodalom diszkrét vágya.

Ajánlott:
23:25-kor Sir David Lean (Arábiai Lawrence, Híd a Kwai folyón) 1984-es visszatérése (több mint húsz év kihagyás után) a Film Mánián. Az Út Indiába (melynek fényét a Kwai-hoz hasonlóan Sir Alec Guinness is emeli) akár ma is készülhetett volna: a vőlegényéhez utazó Adela Quested (akit annak anyja kísér) romlatlan naivitással szeretné megismerni India igazi arcát amit ha ma indulna el, viszonylag hamar megtalálna, de mivel ez a gyarmatbirodalom idején játszódik így nem őt erőszakolják meg hanem ő vádol meg vele egy teljesen normális, képzett helyit aki pedig mindent megtett hogy cáfolja a lányban az otthonról hozott előítéleteket. Azizt minden beilleszkedettsége dacára már jóval a tárgyalás előtt bűnösnek könyvelik el és csak egy angol áll ki mellette… Lean mindig mindenből a legnagyobbat akarta megalkotni, nem csak díszletben hanem hosszúságban is, így a Passage to India is majd’ három óra, a kérdések amiket feszeget ma már túlhaladottnak hatnak de attól még továbbgondolásra érdemesek (ellentétben mondjuk Merchant és Ivory műveinek többségével amik a Kipling-féle Birodalmat mutatják). Az „anglicizált” indiai muszlim és „civilizált” angol nő barátsága-szerelme lehetetlen: a férfi sosem lesz annak a kasztnak a tagja amelyik kiemelte övéi közül, a nő pedig sosem fogja egyenrangúnak tartani. Lean felesleges prédikálás nélkül prezentálja a menyasszonyt akit sokkolnak és felizgatnak az erotikus szobrokkal díszített templomok (le is mondja az esküvőt) és a hamis vádakkal meghurcolt anglofilt aki a per után meggyűlöli a helytartókat és kicsit a nőket is – most, az egyre inkább túltolt mítúzás fényében új értelmet kap ez is. Ilyesmi témát dolgoztak fel amúgy a Mister Johnsonnal is (ami szintén voltmár nálunk).

Talán érdemes:
Nyolckor Ben Affleck-re köszönt rá a vadászidény a Cinemaxon, nem Good Will Hunting kettőként hanem befordult Könyvelőként aki mintha a Chocolate hősnője és John Wick gyereke lenne: előbbinél annyiban másabb hogy kicsit sem sárga, cserébe puhányabb és amerikaibb (itt a Wick-hatás). Fél kilenckor Uruguay-ból érkezik egy variáció az Éjjeliőrös sémára a Cinemax 2-őn bár az itteni fickó nem hullaházban csak egy bontásra ítélt épületben ügyel amiben – ahogy az lenni szokott – Gyanús Hangok hallatszanak... Éjfél után öt perccel sportkomédia a retekklubbon ami már angol címe (Balls Out: Gary the Tennis Coach) és készítési éve (2009) miatt is dúskál az övön aluli poénokban. A szimpatikus lúzer gimiportás, Gary Houseman (Seann William Scott) nem tudja felejteni ifjúkori sikereit a pályán és mindig a suli edzője (Randy Quaid) körül sündörög aki meg is teszi nemhivatalos helyettesének. Amikor azonban „főnöke” meghal, Gary meglátja a lehetőséget és beugrik az üresen álló teniszcipőbe hogy Ütős csapattá kovácsolja a handa-bandát, rajtuk keresztül jutva el a helyi bajnokságra ahova annak idején önerőből nem tudott. Ha megvágták volna a forgatókönyvet (csak egy tipp: nyolcéves kislányt nem illik „felnőtt” viccek tárgyává tenni) még akár jó is lehetne, így viszont max. közepes, egyébként meg fonákkal, kisk*cs*g! FONÁKKAL!!4!!! négy

Kiemelten nem ajánlott:
Az HBO újabban sorozatban szállítja a szemetet: még a Rocky Horror sem volt elég toleráns nekik ezért megcsinálták abból is az újbeszél-verziót kimiskárolt zenével és gagyi látvánnyal, ma nyolckor pedig Ray Bradbury klasszikusán tesznek erőszakot. A Fahrenheit 451 (ahogy 1984 is) prófétikus mű az olvasás szabadságáról, épp ezért szomorú hogy áldozatul esett a mai SJW véleményvezéreknek akik azzal hogy Guy Montagot fekete színésszel játszatják el kb. a könyvégető tűzőrök szintjén vannak (lásd még a Ghostbusters és a Hét mesterlövész polkorrekción átesett változatait). A szar áradásának még nincs vége, régóta fenyegetnek Orwell regényének remake-jével is, és akkor jöjjön is a

Remake rovat:
A Predator visszatér és jól megöl mindenkit: „Korhatáros, véres sci-fi lesz a The Predator, sztárparádé szereposztással és végre a világosban rohangáló, randa idegennel. Szeptemberben jön.” – Patakvér, korhatár, STÁRparádé...nem is tudom hol hallottam ilyen hype-olást legutóbb. Ja de, az Alien: Covenant-nál.
előzetes – Az igazi Dzsungel könyvéhez tér vissza az élőszereplős Maugli – Remélem itt már a CÁPA tigris fog győzni!44
A Fox futószalagon készíti elő a Marvel-filmeket: „A Disney ugyan megvette a céget, de a korhatáros tartalmakat meghagyta a Fox brandnek.” – ...és ezen úgy belelkesültek hogy nagyon:
Most már életünk végéig szuperhősös filmeket fogunk nézni a moziban – Mármint ti? Biztosan :DDD – „A Marvel tíz éve ontja magából a szuperhősös filmeket, már a tizenkilencediknél járnak, és annyi pénzt kerestek velük, mint soha senki Hollywoodban. Mi a titkuk?” – A zsenialitás és a magas színvonal...ja nem:
előzetes – Csapatot épít Deadpool a film folytatásában: „Itt az új előzetes a Deadpool 2-höz, amiből kiderül, hogy mi kell ahhoz, hogy még 20 évig folytatható legyen a franchise. Lesznek akciók is.”Év filmje! Vagy nem is, mert:
Már Deadpool sem a régi: „Nem annyira vicces, nem annyira látványos, cserébe több az érzelem. Nem ezt vártuk a Deadpool 2-től.” – Ugyanez a 444-en:
Deadpool 2 – Így lesz a punkból greatest hits: „Az első részben Deadpool letolta a gatyáját, és premier plánban kezdett a farkával helikopterezni, most már csak villant egyet, és utána udvariasan elnézést kér.” – Dehát ezt akartátok, nem? Tudjátok: mítú, Oprah-beszéd, Fekete Párduc meg a multikulti hősök:
Mozi - Muszlim szuperhős jön a Marvel-moziverzumba? – MÁR VAN, BURKA AVENGERNEK HÍVJÁKHa Captain Marvel kasszát robbant, Miss Marvel, az alakváltó pakisztáni tini is saját filmet kap.” – Szerintem lovagolják meg a mostani családos-öngyilkos-merényletes vonalat és csinálják meg a Hihetetlen család - Incredibles dzsihadista verzióját, ha a kassza nem is de a robbantás garantált :DDD
c:c – Ez nektek bajusz?: „Feltámasztották Magnumot, női Higginsszel, bajusz nélkül. Hogy állunk a minekkel?” – Minek, minek...hát hogy ez legyen az Év sorozata!!4 Nap kommentje:

Bambano 2018.05.17. 14:55:14
ez a promó mekkora lol... (f..ág). ott van a csúcsszuper excommandós, jön két figura, lazán leverik és megölik. ugyanezek leverik magnumot. majd megtámadják a gyenge nőt, aki felsikálja velük a házat.
elsőre tökre úgy látszik, mintha összeült volna a kreatív csapat, és már nagyon akartak valamit de nem jött az ötlet, a csíkok is elfogytak, és a végén megszülték ezt, kb. mint amikor a szorulásos elefánt 5 nap kínlódás után végre megkönnyebbül.
 

VISZLÁT HÉTFŐN!


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés