2018. 06. 11.
Kolumbia Deltája (jún. 11-12-13-14.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Kolumbia Deltája (jún. 11-12-13-14.)

 

 

 

 

 

 

HÉTFŐ, JÚNIUS 11.:
JONATÁN, A KAPITÁNY
0

Húszéves sem volt talán.

Talán érdemes:
Úgy tűnik a hétfő az új szerda mivel minimális ajánlhatóságokkal kezdődik a hét, elsőként kilenckor egy francia bűnügyi drámával (Assassinée) a Filmbox Plus-on melyben egy anya akar igazságot szolgáltatni huszadik születésnapján meggyilkolt lányának. Az átlagos sztorihoz nem sikerült nagy neveket megnyerni, egyedül Serge Hazanavicius és Patricia Kaas lehet közülük ismertebb. Éjjel negyed tizenkettőkor több értelemben is forró szerelmi sokszög a Cinemaxon Németországból, talán nem véletlenül a Pride-hoz időzítve. Egy átlagos vidéki srácnak, Jonathannak anyja öngyilkossága után rákbeteg apja gondozásába besegít egy ápolónő akivel össze is melegednek, ám az igazi hidegzuhany akkor éri az ifjú párt mikor teljesül a papa utolsó kívánsága és előkerül régi szerelme – aki férfi… Piotr J. Lewandowski munkája inkább a betegség feldolgozásáról és az elszalasztott lehetőségekről akarna szólni (meg tudjuk-e ismerni szüleinket eléggé mielőtt elveszítenénk őket) és csak utána jön a gay love story. Ha csak ennyinek ugrott volna neki, az is bőven elég lett volna de sajnos muszáj volt beleerőltetnie direkt beteges dolgokat (Jonathan vérfertőzős kapcsolata a nagynénivel, meztelen fotók a mamájáról), így ami viszonylag hihetően indul az a végére mundrucós-flígaufos marhasággá silányul.

Hétfő? #LESZAROM™.
lifeadvisor – Mit tegyél, ha nem tudsz döntést hozni?: „Íme 5 tipp,ami segíthet ilyen helyzetben.” – Adok EGY tippet: le kell szarni:
Mi történik akkor, ha a világ leghosszabb mérgeskígyója és a világ leghosszabb kígyója egymásnak esik?LESZAROM amíg a négy fal között csinálják!44
Meg van mentve a világ: itt a Tökéletes Szöveg – Sőt, a Tökéletes Szó is: LESZAROM.
ettől puffadsz - Tápanyagok, amik kicsinálják a beleket: „A glutént és a laktózt már jól ismerjük. De akad még itt más problémás anyag is.” – De nem akkor ha LESZAROM!
Jobangel – Hogyan kezeld a szekrényből kidőlő csontvázakat?: „Az elődöd által elkövetett szakmai baklövések világossá válnak számodra, amint munkába állsz. Mit teszel?” – Lásd fentebb.
Justin Trudeau kijavított egy nőt, mert nem megfelelő kifejezést használt: „Soha nem találod ki, melyik szó nem volt elég PC a világ legprogresszívebb miniszterelnökének.”LESZAROM. Akkor is ha ez volt a kifogásolt szó :DDD
ruhádismijen – Látványos? Fura? Szokatlan? Vagy merjük kimondani, hogy ronda? – Én inkább azt mondom hogy LESZAROM.
Titokban felvittek az űrbe egy diszkógömböt – Nyilvánosan SZAROM LE.
Sorba kell állnod, hogy bemehess a boltba, ahol többet nem kell sorba állni: „Lehet, hogy ez a jelenlegi civilizációnk csúcspillanata, és innen már csak lefele lesz.”IGEN, MERT LESZAR Wait, a challenger appears:
A kíváncsi és önmagukban kételkedő algoritmusok mutatják a mesterséges intelligenciák jövőjét: „Már ott tartunk, hogy egy algoritmus négy óra alatt megtanul sakkozni, majd megveri a világ legjobb sakkszoftverét. És elképzelni se tudjuk, mi vár még ránk.” – Dehogynem, sőt én azt is tudom mi vár a mesterséges intelligenciára: az, hogy LESZAROM.


KEDD, JÚNIUS 12.:
ENTER THE SAND, MAN!
0

Malone is never alone!

Talán érdemes:
Nyolckor aki akar Dermesztő titkokra bukkanhat a Film4-en egy kétórás idei thrillerrel amiben egy horroríróhoz frissen hozzáment jóasszony kezd gyanakodni hogy férjura regényeinek lehet némi valóságalapja, előző felesége is tisztázatlan körülmények között tűnt el és az árnyék most őrá vetül… Más. Vörösmarty Mihály klasszikusa a Csongor és Tünde többször, több formában is voltmár nálunk, de úgy rémlik hogy a Pécsi Nemzeti Színház tavalyi modernizált verziója eddig kimaradt, nade most végre bevezetővel együtt 21:10-kor levetíti az M5 így akit érdekel milyen egy örökzöld színes-szagos-vetítéses up-to-date remixben az csekkolja. Éjjel egykor harmincéves akciózás a Film Mánián melyben Burt Reynolds játssza a visszavonult CIA-ügynököt, Richard Malone-t akit munkaadói szeretnének teljesen nyugállományba helyezni ezért utánaküldenek egy fiatalabb, általa kiképzett kolléganőt (Lauren Hutton). Mindeközben barátunk kocsija lerobban egy kisvárosban amit rejtélyes milliomos birtokos, Charles Delaney (Cliff Robertson) tart markában, pontosabban a zsebében. Végső célja a kormánybuktatás szélsőjobbról, de addig is amíg a Fehér Ház közelébe ér, megelégszik a neki be nem hódoló helyiek terrorizálásával, így a Malone autóját műhelyében javítgató apával (Scott Wilson) és lányával (Cynthia Gibb). Semmivel sem rosszabb mint bármelyik Stallone,- Schwarzenegger,- Van Damme,- vagy Seagal-mestermű, mégis nagyot bukott a pénztárnál mert a közönség ekkor már az imént felsorolt urakra volt kíváncsi és ha már őket emlegettem, kilenckor belőlük is kapunk egy Van Damme-nyit a Paramount Channelen, hasonló történettel (és ugyancsak Cynthia Gibb mellékszereplésével). Louis Burke (JCVD) épp jól megérdemelt szabadságát töltené Mr. Sandman (Patrick Kilpatrick) elkapása után de neki magának kell átmennie bört rejnoldszba amikor következő megbízatása a rácsok mögé szólítja – kár hogy a Homokembert is ugyanide sodorja a bírói ítélet így Burke inkognitójának lőttek… Ha a Börtöncsapda forgatókönyve ismerős valakinek az jól tudja, Stallone is csinált ilyesmit a Lock Up-pal de ő tudtommal nem szervdonorként használt foglyok eltűnése után nyomozott, és ha már bűntények, itt a

Szelfibűnözés rovat:
Pécsiek a világ legbutább telefontolvajai: „Boldogan fotózták magukat és a lopott pénzt a lopott telefonnal. Aztán eladták a telefont a képekkel együtt.” – Wait, a challenger appears:
Facebook szelfi segített elítélni a 21 éves kanadai nőt: „A képen későbbi áldozatával és a gyilkos fegyverrel együtt szerepel.”Keep calm, majd megússza pussypass-szel :)))
megosztotta a kórházi videókat – Cinthya Dictator befeküdt a pszichiátriára – Wait, a challenger appears:
Amy Schumer kórházba került: „Vesefertőzést kapott, de szerencsére már volt ereje az instára posztolni.” – Wait, a challenger appears:
A pornós tinianyu dizájnervaginát csináltatott és ezt jól dokumentálta is: „Farrah Abraham számára fontos volt, hogy megossza az intimplasztikai élményt.” – Á, ez olyan elmaradott és konzervatív. Bezzeg ha férfivé operáltatta volna magát és utána kivasaltatta volna a heréit!4!!
Kettévágatta a nyelvét, a varratokkal a szájában szelfizett: „Láttunk már ilyet, csak nem közvetlenül műtét után. Ez a brit fiatalember most jött rá hogy, így nem lehet normálisan fagyizni.” – Hát őt se az eszéért szeretik de legalább a génjeit nem örökíti tovább: „James Reeve-Shillito a képen látható fiatalemberrel él kapcsolatban, élettársát Davidnek hívják.”
Kanye West csak jót akart, de ez se sült el valami jól: „Szeretlek-kihívás elé állította a rajongóit, akik baromira megszívták.” MUHAHA, azt remélem is, legközelebb kombinálja valami súlyosabbal:
A mosószerevés lett 2018 első komoly Youtube-dilije: „Undorító? Igen. Veszélyes? Igen. Többen belehaltak már? Igen. Mégis a Tide Pod Challange az új őrület, mely még a Google-t és a Facebookot is megrémítette.”MUHAHA, azt remélem is, Charles Darwin likes this:
Hogyan lesz trend a dezodoros önkínzás?: „Dezodoros önégetés, mosószerevés, óvszerszippantás – ilyenekkel pörgetik magukat az amerikai tinik. De miért?” – Engem hidegen hagy amíg másnak nem ártanak vele, és a négy fal között csinálják.
Majdnem meglett a Darwin-díj: megivott 25 energiaitalt, agyvérzést kapottDE LEGALÁBB A FOTÓ SIKERÜLT? LOL Wait, a challenger appears:
Élete végéig kerekesszékben marad az ausztrál fiatal, aki bátorságpróbából lenyelt egy meztelen csigát: „A rögbijátékos ritka agyhártyagyulladást kapott a csiga által elfogyasztott patkányszar miatt, több mint 400 napig volt kómában.”Év kommentje-candidate:

0

SZERDA, JÚNIUS 13.:
HULK? HOGYAN?!
0

Elázott a szép új dzsörzsé ^^

Nem érdemes:
Filmbox Plus, 21:00 – Az Absolutely Fabulous a maga idejében tabudöntő, provokatív és rendkívül szórakoztató sorozat volt a brit divatshow-k nímandjairól, köszönhetően annak hogy Jennifer Saunders és Joanna Lumley remekül hozták az örökifjúság álmában élő középkorú alkesz szingliket akik ötven felé is fullba tolják a PARTY HARD!!!!-ot a lassítás helyett. Míg manapság mozifilmeket folytatnak sorozatként, akkoriban az volt a kérdés hogy át lehet-e ültetni egy ilyen szériát egészestés szórakozássá. A félhivatalos válasz 2001-ben érkezett Franciaországból a Nőrültekkel amiben Josiane Balasko és Nathalie Baye tett kísérletet az AbFab-adaptálásra, nem is működött ahogy a francia komédiák angol/amerikai remake-jei sem (lásd a Jöttünk, láttunk… USA kiadását), Saunders és Lumley pedig másfél évtizeddel később megcsinálta a maga folytatását is 2016-ban ami szintén nem ütötte meg az originál színvonalát de legalább autentikus volt (be is válogattam).

Talán érdemes:
A Világok harca is visszatérő vendég nálunk (Orson Welles-szel egyetemben) azonban ma fél kilenckor az események másik oldalát láthatjuk a Cinemax 2-őn: hogyan élték meg mindezt a hallgatók, New Jersey nagyjai – hát valahogy úgy mint a Shop Show-ban a zuhanó repülő utasai, azaz mindenki akkor és ott igyekezett behozni ami (szerinte) kimaradt vagy hasznossá/emlékezetessé tenni az utolsó perceket és ha már Kevin Smith-t emlegettem, a Brave New Jersey-t a helyszín is „megidézi”. Féléjfélkor coming of age-vígjáték a Paramount Channelen arról hogy milyen volt Amerikában a nyolcvanas években tinédzsernek lenni és az izgalmas európai cooltúra helyett egy környékbeli Kalandparkban melózni egész nyáron. Hogy "ma" forgatták azt Kristen Stewart jelenléte mellett az agendanyomatáson is lemérhetjük (a drog jó, a kereszténység nem), viszont a zenéket nagyjából korrektül szedték össze hozzá (ahogy Margarita Levieva is emlékezetes), nekem mégis az maradt meg tanulságként belőle hogy ha Greg Mottola le tudna szakadni a fűpropagálásról, akár értéket is tudna létrehozni (nem is vették a lapot azok akiknek bejött a Superbad).

Friss hírek a filmgáláról:
Recorder – Cate Blanchett is ugyanazon sírta tele a zsepijét, mint mi – Szerintem meg úgy sírnivaló egész Cannes ahogy van:
Rekordot döntött Cannes-ban a Walking Dead sztárjának filmje: „A Murakami Haruki novellájából készült Burning a legjobb pontszámot kapta a kritikusoktól.”Év filmje, remélem hozzánk nem jut el ahogy ez se:
előzetes – Nézzen bele a filmbe, ami kiborított egy fesztivált: „Lars Von Trier botrányfilmjéről tódultak ki a nézők” – Nincs mese, le kell cserélni a közönséget...és a kritikusokat is:
recorder 18+ cannes – Lars von Trier mélyen bebújt a saját valagába – Mért, eddig nem ott volt? LOL! – „Gyerekgyilkosság, hullagyalázás, mell-levágás. A dán zseni min­dent bedob, csak foglalkozzon már vele valaki.” – Én nem foglalkozok vele, egyszerűen csak LESZA nem, nem és NEM! Csakazértse!44!
A nemi alapú megkülönböztetés ellen tüntettek Cannes-ban: „82 színésznő vonult fel a vörös szőnyegen.” – Átment az üzenet, másnak is ez volt az első gondolata a felvonulásról. Ja nem:
csinik – Extramély dekoltázsok lepték el a Cannes-i vörös szőnyeget
Irina Shayk bugyi és melltartó nélkül tekintette meg Cannes-t
Marion Cotillard kommandóscsizmában ment puccoskodni Cannes-ba
Gumicukor – Cannes női csipketerítőben, függönyben és díszzsebkendőben szexiskedtek: „Még messze vagyunk a nagyon extrém ruháktól, de ezek azért látványosak voltak.” – Nem baj, a lényeg ugyanaz maradt:
Recorder – cannes – Cannes nem úszhatja meg többé nőügyek nélkül: „El kell gondolkodniuk, mi többet tehetnek a dekoratív színésznők vörös szőnyeges felvonultatásánál.”SEEMS TOTALLY LEGIT, főleg hogy ezt olvashatjuk alatta:
blogozine 18+ Kendall Jenner kimaxolta a pucérságot Cannes-banEGY KARDASHIAN? AKÁR LE IS SZARHATNÁM Gondolom a #metoo jegyében, mert mit is olvashatunk alatta:
18+ Gumicukor – A bugyimutogatás idén a legnagyobb divat Cannes-ban: „Ráadásul a legkedveltebb fazon a Bridget Jones-féle nagyibugyi.” – Engem nem zavar amíg A NÉGY FAL KÖZÖTT CSINÁLJÁK nem folytatják a bridzsitdzsónszt!!4!!négy!!


CSÜTÖRTÖK, JÚNIUS 14.:
THE WAR IS KONYEC.
0
Nem kért tűt, csupán egy pisztolyt és egy vödröt :)

Talán érdemes:
…de csak ha nem sokkol le minket mi lett a gyönyörű Heather Locklearből merthogy a Szerelmi játszma elvileg az ő visszatérése lett volna a sportos vonalra de ehelyett partvonalon kötött ki vele. A first world problem egy kosárlabda-csapat ami családjánál is többet jelentett tulajdonosának és ettől próbálná megszabadítani exneje (Locklear) is a gyerekei közreműködésével – vagy csak visszakönyörögné magát az Erős Nő álarca mögé bújva? Tízkor aki akarja kiderítheti a Duna TV-n, ugyanitt maradva 23:35-től különc(ködő) cím (Ki-be tawaret) mögé rejtett kaotikus szerelmi vallomás Terézvároshoz másfél órában lezavarva ami a duplájának fog érződni a lila-elvont megoldások miatt. Az alapfelállás kettős életet élő idős pasas és nagyonfiatal csaj, hozzájuk kapcsolódnak emberek-stílusok vegyesen merthogy melodrámától krimiig mindent bevetettek mint pár évvel később a Liza, a rókatündérben, de míg ott összeállt valamivé mindez, itt max. azt tudom pozitívumként felhozni hogy ez Kerekes Vica rövid időn belül második jelenése nálunk (és gondolom itt is villant majd egyet). Éles váltás: annyit emlegettem a muszklimiskák újhullámát hogy 02:10-re zsánklód mellé csaknorrisz is befutott a Paramount Channel-re, ráadásul tesójával, Aaronnal a direktori székben. A Delta kommandó első része voltmár nálunk, az Görögországban és egy gépeltérítésen játszódott, a 2. már emeli a tétet és rögtön a dél-amerikai kábszerkereskedelmet akarja felszámolni a Kolumbiai kapcsolat elvágásával amit Billy Drago testesít meg (nem először és nem is utoljára) mint McCoy társait fogvatartó übergonosz (akiben nem nehéz felismerni Pablo Escobart). A Delta Force 2. Aaron rendezése, Drago jelenléte és a csaknorrisz-mémeknek tápot adó keménykedés mellett sajnos még egy végzetes forgatási balesetről is nevezetes.

Kis hírek a nagyvilágból:
Többé nem kötelező teljes testet elfedő köpenyt hordaniuk a nőknek Szaúd-Arábiában: „Az egyik vallási vezető új trendeket hirdetett meg a rádióban.” – Ez nagy előrelépés, de gondolom ez is csak jövőre lép érvénybe és addig ugyanaz érvényes rá mint a vezetésre.
Kiesett a repülő ajtaján és meghalt egy brit turista Törökországban: „Éppen el akarták távolítani a gépről, ahol a személyzettel kötekedett.” – Esés előtt gondolom ötször főbe is lőtte magát.
A korlátlan időre megválasztott kínai elnök azt ígéri, nem mások kárára fognak fejlődni: „Hszi Csin-ping szerint egyedül a szocializmus mentheti meg országát.”SEEMS LEGIT, már csomagolom is a bőröndöket és indulok Kínába. Ja nem.
Kim Dzsongun-hasonmást vettek őrizetbe Szingapúrban – ...miközben az eredeti szabadlábon van.
Nem látott jövőt a börtön után a gyerekpornóért elítélt Glee-sztár: „Mark Salling elismerte bűnösségét, hamarosan börtönbe kellett volna vonulnia. Egy folyóparton öngyilkos lett, barátai-kollégái gyászolják. (...) Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható (...) telefonszámot!” – Szóval elismerte a bűnösségét de azért csak gyászolják és kirakják a segélyhívó számát is. NICE!
indavideo – Kettévágta kislányát a bűvész: „Justin Flom bűvész apuka trükkjének titkát azóta is csak találgatják a nézők.” – Ha a lányát nem tudták elérni akkor én már tudom a megoldást :SSS
Meghaltak, mégis túlélték – Mégis él a meggyilkolt orosz újságíró: „Babcsenko meggyilkolását az ukrán titkosszolgálat rendezte meg. A felesége sem tudott róla.”Nap kommentje:

0

VISZLÁT SZOMBATON!

Kulcsszavak: LESZAROM, Cannes

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés