2018. 06. 18.
Veri az élet: gulliveri. (jún. 18-19-20-21.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Veri az élet: gulliveri. (jún. 18-19-20-21.)

 

 

 

 

 

 

HÉTFŐ, JÚNIUS 18.:
DIEGO UNLEASHED
0

Némaradonna a pázsiton.

Biztosan érdemes:
Nyolckor szerethető variáció a szinglikre a Cinemaxon. A Póráz nélkül Emmája annyiszor csalódott a pasikban (főleg miután a legutóbbi szíve mellett egy fejlesztői ötletét is ellopta) hogy már csak állataiban bízik, a kötelező macska mellett egy kutyát is tart mígnem egy napon mindkét házikedvence eltűnik, ezzel egyidőben felbukkan két új pasas, a könnyen kiismerhető, mindig jópofa Sam (a kutya) és a titokzatos de épp ezért vonzó Diego MARADONA (a macska, ofkorsz). Bár a legtöbbeknek az emberré vált állatokat megtestesítő Justin Chatwin és Steve Howey lesz ismerős (mindketten a Shameless-ből), az igazi STÁR mégiscsak a multitalentum Kate Micucci (Big Bang Theory), neki köszönhetően lesz az Unleashed mentes a rom.kom.-ok típushibáitól (ebben is meg témaválasztásában is a Vonzások és állatságokat követve), aki lemarad az holnap 12:05-kor pótolhat ugyanitt.

Ismétlés, de érdemes:
Cinemax, 21:35 – Addig-addig idézgettem a Jay és Néma Bob visszavágot hogy végül megesett rajtam a műsorszerkesztők szíve és beválogatták. Amellett hogy Smith ezzel nyerte meg magának a buta vígjátékok közönségét, itt még sikerült egyensúlyba hoznia a trágár tréfákat utalásokkal (főleg az általa kitalált nyúdzsörzi-univerzumra) és igazságmorzsákkal (főleg az álomgyár és a feministák működéséről) ahhoz hogy a straight edge sznobok is élvezni tudják a saját filmjüket elszabotálni induló két füves ámokfutását.

Hétfő? #LESZAROM™.
Képtelenség nem belátni Bella Hadid szoknyája alá: „Persze nyilván az is volt a célja, hogy jól megmutassa, mit visel alatta.” – Képtelenség nem leszarni őt és a többieket is:
nagyon kevés – Cindy Crawfordot kevés választotta el a teljes mellvillantástól – ...viszont a LESZAROMtól semmi nem választotta el!
Brigitte Nielsen kapcsolata nemcsak a késői terhesség miatt különleges – ...hanem attól is hogy LESZAROM.
wtf 18+ - Köszönjük meg a hét legbizarrabb fotóját a Toalettvilág művészcsoportnak: „Ez aztán a performansz!”ÉBERSÉG ELVTÁRSAK, HÁT HOGY ENGEDÉLYEZHETTE EZT A SARIATANÁCS?! LESZAROM.
Meghallotta a vásárló, amikor beszóltak rá a boltban: zseniálisan reagált – Remélem leszarta, én azt szoktam.
szagértő – Emberhatározó: a mezei bunkó: „Elnézést, szabad az a hely?“ A válasz?”LESZAROM.
40 felett – Honnan jön a kapuzárási pánik? – LESZAROM...
Szar hullott az égből Kanadában – Csak beugrottam őket is megtrágyázni :))
Több ezer pelenkát dobott partra a víz Sydneytől északra: „83 konténert hagyott el egy teherhajó.” – A valódi magyarázatot lásd fentebb.
Szexi fotók az ÉNB sztárjairól: „Úgy is fogalmazhatnánk, hogy ÉNB Bori és ÉNB SZofi ledobta a textilt.” – Én meg úgy fogalmaznék hogy LESZAROM.
Semmi nem történik, és pont ettől félelmetesen erős ez a fotó – Nem, hanem attól hogy LESZAROM.
Összecsinálod magad az idei wc papírból készült menyasszonyi ruhaverseny győztesén – Dehogyis, inkább csak LESZAROM. Miért ne, a WC-papír arra való, nemigaz?
ma is tanultam valamit – Mit keresnek a sztriptíztáncosok a tajvani temetéseken? – Nem tudom de LESZA én is ilyen temetést akarok :DDD
 

KEDD, JÚNIUS 19.:
AZ UTOLSÓ TANGÁM PÁRIZSBAN HAGYTAM
SCAMPOLÓ KISLÁNY…
0

mesél a kriptonról.

Talán érdemes:
A Liliomfi is számtalanszor voltmár nálunk de mintha a Budaörsi Latinovits Színház-féle eddig kimaradt volna. Ezt Ifj. Vidnyánszky Attila dirigálta, a lényeg ebben is ugyanaz: vándorszínészség és szerelem kontra kispolgári lét, bevezetéssel együtt 21:10-kor kezdi az M5. Blast from the past 22:10-kor az M3-on egy nosztalgiakoncerttel ami hihetetlen, de tényleg húszéves: 1998-ban az akkor már jóideje szólóban taroló Komár László összehozta régi bandáját a Scampolo-t egy stílszerűen Valentin-napra időzített bulira. A Szerelmes levelek másfél órás időutazás amit elsősorban a magyar Elvis rajongói fognak értékelni. 22:55-kor Christian Slater kirándulása az action movie-k vad vidékére Karátok és ellenségek közé a Film Mánián, engem mégis a direktor neve hoz lázba, Takács Tibor ugyanis a Lies & Illusions-szel mutatta meg hogy a tornádók, vérszomjas hörcsögök, óriáskígyók és polipok mellett a gájricsics üldözéses-dumás műfajhoz is ért – helyesebben tudja benne hozni a maga szintjét. A spoileres magyar cím mögött egy erőszakos műgyűjtő bűnöző (Cuba Gooding Jr.) hálójába akadt self help-író kálváriája húzódik aki menyasszonya gyilkosát kergetve próbálja kideríteni, hova dugta a nő a gyémántokat amikért meg kellett halnia. Elvileg lesz minden amiért Richie-t szerettük: bombanők, nagy dumák, még nagyobb poénok, rejtélyes szajré, gyakorlatilag mindez szétfolyik Tiborunk kezei közül. Míg Gooding a Machete gyilkolban önironikusan „rossz” filmben játszott, ez csak szimplán rossz – Takács munkásságát ismerve aligha meglepő, sőt épp azért nézzük mert egy ideje hivatalosan is ő a magyar Uwe Boll. Ugyanitt maradva háromnegyed egykor sekszy thriller ami arról nevezetes hogy az Amerikai szépség alkotóit is „megihlette” (MAGYARUL: loptak belőle ezt-azt). A Gyilkos erotika húzóNEVEteste Kelly Lynch de vele együtt is az elején közelebb áll David dolgaihoz: öngyilkossági kísérlete után Kate elszökik a kórházból és meg sem áll egy sivatagi kisvárosig ahol úgy berúg hogy örök hűséget esküszik egy mystery man-nek. A dévidlincs-hangulat ekkor vált át az Utolsó tangóra meg a Betty Blue-ra (utóbbi hosszúsága és az előbbi nőgyűlölete nélkül): férfi és nő sokat sekszelnek egy Elhagyatott Házban és közben az Élet (de legalábbis a házasságuk) értelmét kutatják. Ha európai arthouse rendező követte volna el akkor már a Warm Summer Rain is a kánon része lenne a zsékategóriás magyarítás helyett.

Nem érdemes:
Mintha nem lehetne máris Dunát rekeszteni szuperhősökkel, nyolckor jön egy nagyonfriss széria első része az HBO-ra ami legjobb esetben is az itt is meglevő magyar szál, Shaun Sipos miatt érdekelhet minket. A Krypton természetesen a Szupermen előtti időszámítás eseményeit veszi sorra a kéktrikós figura nagyapjával, Seg-Ellel akinek meg kell védenie az említett bolygót Brainiactól – vagy épp hagynia kell elvesznie hogy unokája megtegye amit kell, és akkor még ott van a fura időutazó, Adam Strange is, ergo a felállás ugyanaz mint bármelyik képregényben vagy belőle készült mozgóképes feldolgozásban csak jóval gyengébben megcsinálva (nem véletlen hogy a fanboyoknak is feltűnt a Kripton-lakók angol-ír akcentusa) és akkor jöjjön is a

Konteó rovat:
Ezrével azonosította tévesen bűnözőként az embereket a walesi rendőrség arcfelismerő szoftvere: „Egy arcfelismerő rendszer se száz százalékos" - mondja erre a rendőrség. Valóban nem, az övék például az esetek 92 százalékában tévedett.” – Még szerencse hogy legalább a faszbúkra lehet számítani ilyen esetekben, igaz nem a rendőrségnek:
Terroristáknak terrorista ismerősöket ajánlott a Facebook algoritmusa – Ha meg a CIA-nak vagy az FBI-nak „ajánlotta” volna őket akkor tele lenne a sajtó a személyiségi jogaikra való hivatkozással :SSS
A – Az Apple-nek beszállítani olyan, mintha az ördöggel üzletelnél: „A bankok egy külön listát vezetnek a cégekről, akik az Apple-nek szállítanak be.” – Remélem is hogy nyilvántartják azokat akik a sátán földi helytartóját támogatják!!! Ugyanezt tessék megcsinálni a guglival, a faszbúkkal, az amazonnal, az IBM-mel és a mekdonálccal is!44
Gumicukor – Különleges kép került elő Beyoncé és Jay-Z esküvőjéről: „A sztárpár kilenc éve házasodott össze, és nem sok felvétel van a szertartásról. Most felbukkant egy új.” – ...de akinek megvolt az Eyes Wide Shut sátán-orgiája annak semmi újat nem fog mutatni ez se ^^
Kritika – Kapd be Uram, le vagyok töltve!: „Milyen lehet egy olyan világban élni, amiben tényleg csak nagyon nehezen lehet meghalni? Az Altered Carbon című cyberpunk sorozat egy olyan jövőt mutat be, amiben nagyon nem szívesen élnénk.” – ...és milyen érdekes, itt is a kereszténységhez társítják az antikrisztus ismérveit (fenevad bélyege, NWO), amit bezzegha a sátánegyháza meg a techika nevében forszíroznak akkor tök jó:
újra meg újra – Te be fogsz hódolni az MI-istennek?: „Még az is lehet, hogy egy gép fogja megmon­dani minden nap, hogy hogyan éld az életedet.”SZÓVAL BEVALLJÁTOK? Igen, bevallják: „2015-ben Anthony Levandowski, az Uber egykori problémás mérnöke új vallást hívott életre - egy nonprofit vallási szervezetet alkotott, melynek neve "A Jövő Útja". Küldetése (...) egy mesterséges intelligencián alapuló istenség felismerésének az elősegítése, és a társadalom jobbá tétele ennek az istenségnek a megértésén és imádásán keresztül.(...) Levandowski szerint A Jövő Útjának egyházának nemsokára épülete is lesz, ahol rébredhetnek az emberek a felsőbb MI létezésére, és imádhatják. Állítólag saját szent könyvük is készülőben van.” – Nem fogom pontonként kielemezni miért úgy f***ság az egész ahogy van, azonban szeretnék én is ilyen „nonprofit” lenni: „2017-en az IRS szerint a szervezet 15 000 fontnyi felajánlást fogadott el, 1 100 fontos tagsági bevétele volt, és más formákban másik 15 000 fontot keresett.” – Szóval ha egy ezeréves egyház tizedet szed az ciki, ha egy páréves kis techno-szektának fizet a sok buta birka, az menő? NICE :)))
Az emberen túli ember megmutatásával érte el a Gucci, hogy mindenki az új kollekciójukról beszéljen: „A világ egyik legismertebb divatmárkája előbb kifutóra szabadította a transzhumán őrületet, majd félmillió dollárt ajánlottak fel a fegyvertartás szigorításáért küzdő tüntetés szervezőinek.”Nap kommentje:

0
SZERDA, JÚNIUS 20.:
A CUKORHEGY-GALAXIS ŐRZŐI
0

Ha nem nyitok cukrászdát Bécsben akkor meg azabaj.

Talán érdemes:
Fél kilenckor melegdráma Izraelből a Cinemax 2-őn egy német JUHÁSZ Cukrász nyomozásával vevője családja után akivel összejött. Az ok az hogy barátja balesetben meghalt, ő pedig tisztába akarja tenni a dolgokat, meg sem áll Jeruzsálemig ahol Oren feleségének bizalmába férkőzik, be is áll melózni az asszony kávéházába hogy süteményeivel puhítsa a környezet (család, barátok) szívét, erre szüksége is van mivel senki sem tudja, mi is volt közte meg a néhai férj között, de arra ő maga számít legkevésbé hogy lassan az özveggyel is olyan kapcsolatba kerül ami már bőven túl van a barátságon… Ofir Raul Graizer debütálása kicsit a Crying Game-et idézi, a Cakemaker-be a megrögzött homofóbokon kívül bárki belekóstolhat. Kilenckor 2010-es remake a DIGI Filmen Swift klasszikusából. A Gulliver utazásai saving grace-e Emily Blunt és Billy Connolly, tőlük eltekintve ez sima Jack Black-komédia. Gulliver itt levélkézbesítő egy újságnál és úgy kerül Lilliputba hogy szerkesztője (miután lyukat beszélt a hasába) a Bermudákra küldi, csak aztán máshol köt ki. Messziről jött ember azt mond amit akar, nem csoda ha a törpék között testi adottságai miatt ő lesz a király majd ennél is tovább megy és elnöknek adja ki magát… Baj van ha a főarc a legunszimpatikusabb, márpedig Black bizonyította hogy csak kis adagokban, háttérben elviselhető, ott ahol nem tűnik fel mennyire ugyanazt adja, azaz a szüleivel élő Star Wars-fanatikus füves rockert (aki itt még geek is egy kicsit mivel folyton a Guitar Herot nyomja). 23:05-kor az M3-on végre törlesztenek valamit egy kettétört karrierből a Főszerepben: Bara Margittal. Ő a magyar mozi és színház nagyasszonya lehetett volna ha valaki nem haragudott volna meg rá, a sugárzó szépségű és emellé még tehetséges és intelligens nőről egyszercsak ocsmány pletykák kezdtek terjedni amik túl azon hogy igaztalanok voltak, még le is nullázták az ígéretes kezdést. Érdekes a kettősmérce: Tordai Teri vetkőzéseiből senki sem csinált ügyet ahogy a mai celebek dubajozásából sem (sőt, ezek ma már szinte elvárt stációk az érvényesülésben), de Bara Margitot akkor nem kímélte a sajtó, manapság pedig nem siettek igazságot szolgáltatni neki. Hogy mi történt talán sosem tudjuk meg, az Indexen amúgy egy egész korrekt cikkben foglalkoztak az üggyel és most itt van ez a doksi is amibe talán még Palik László riporterkedése ellenére is belenézek.

Nem érdemes:
HBO 2, 23:30 – Hogy a Guardians of the Galaxy akkorát szólt, amekkorát, abba a nosztalgiafaktor is bejátszott, hogy folytatják az kb. onnantól lett egyértelmű ahogy az is hogy a második részbe még több kell mindenből amiért az elsőt bekajálták. Ennek megfelelően a Galaxis őrzői vol. 2. bedob Hasselhofftól Stallonén át (CGI-vel fiatalított) Kurt Russelig mindenkit aki él és mozog a nyolcvanas évekből, de mi a helyzet minden mással? A látvány mellé minimális sztorit kapunk ami bármelyik Fast & Furious-ban elment volna csak itt a tét nagyobb, egyből világegyetemeket kell a Családnak megmentenie (itt maradva, Peter apjáról is kiderül egysmás). Kihagyom.

Kis hírek a nagyvilágból:
Alzheimer-falu épül Franciaországban: „Segítheti-e a betegek állapotát, ha kórház helyett egy barátságos faluban lakhatnak?” – Ööö...mi is volt a kérdés? o_O
Lopott PSZH-val furikázott egy katona Richmondban: „Ha azt gondolod, hogy egy ilyet viszonylag nehéz feltartóztatni, jól gondolod.” – Ez is valami? Bezzeg nálunk 2006 őszén...
pervenimus - A világ legbékésebb és legveszélyesebb országai: „Összességében elmondható, hogy ma Afrika és Ázsia a két legveszélyesebb kontinens.” – De már nem sokáig:
A pakisztáni tálibok óriási követ dobtak a divat állóvizébe: „Nagyon váratlanra sikerült a dzsihadisták új egyenruhája.”ÉN ASZITTEM TÁLIBOK CSAK AFGANISZTÁNBAN VANNAK Divatbemutató hamarosan Európában.
Az FBI is beszállt a nyomozásba VV Fanni ügyébenIt looks like a job for BICYCLE REPAIR MAN  bede márton ^^
Az élet néha ilyen” - mondta a perui elnök, miután felgyújtottak egy nőt az utcán, tüntetések kezdődtek: „Peruban brutálisan sok nőt ér szexuális erőszak, Martin Vizcarra csak olajat öntött a tűzre.”PERU? EGÉSZ BIZTOS NEM INDIA? „Olajat a tűzre”, mi? I see what you did there!
Erdogan ingyenes kávéval, teával és süteménnyel kampányolt: „Készül a június 24-i elnökválasztásra.” – ...és aki nem kér az legközelebb már börtönkosztot kap, de ha már elnökök és választások:
urbanista - Kiről nevezték el az Elnök utcát? – Csakis Fluor Tomiról, mert így lett az emberből legenda!44
Havas Henrik: Szerintem én már soha többé nem tévézek: „Nincs olyan csatorna, ahol szívesen dolgoznék, mondta a Blikknek.”...vágó istván meg csatornát váltott, and nothing of value was lost that day. Nap kommentje:

0

CSÜTÖRTÖK, JÚNIUS 21.:
ARCOM CSAK EGY VAN
0

Roxanne, you don’t have to turn on the red light!

Talán érdemes:
Nyolckor Heather Locklear után a lányát, Avát is lecsekkolhatjuk egy idei thrillerben a Film4-en, ő játssza az eltűnt csajszit aki után mamája (Arianne Zucker) saját szakállára nyomozni kezd miután egyre több gyanús dolog derül ki barátnőjéről (Sierra Pond). Az Anya csak egy van megint valami ami másfél órásra megvágva sokkal jobban működne (és akkor az olcsó megoldások is kevésbé tűnnének föl). Kilenckor harmincéves remake egy újabb örökbecsűből a Duna TV-n, a mai áldozat Edmond Rostand Cyranója amit Steve Martinnal és Daryl Hannah-val gondoltak újra, a nagyorrú széplélek (aki itt nem nemes, csak lánglovag) és leendő (?) csaja, Roxanne között pedig Rick Rossovich közvetít.

Ajánlott:
21:10-től ismét Bergman, ismét Előszóval az M5-ön. Az Arc közhelyes címe megintcsak összetettséget rejt: egy vándorló mutatványos-csapatot Stockholm városának vezetősége kiemelt figyelemmel kezel és azt kérik tőlük hogy tudásukat előbb nekik prezentálják mielőtt szélesebb közönség elé engednék őket. A show STÁRja A. E. Vogler, a tudatalatti dolgokat felszínre hozó hipnotizőr (Max von Sydow) akiben nem nehéz felfedezni Bergman alteregóját és így az értelmezés is könnyebb: a művészek (és az általuk létrehozott varázslat) szembenállása a rideg valósággal (amit itt a hatalom személyesít meg) TALÁNSPOILER melyben a látszólagos vereség dacára hosszú távon mindig előbbi győz TALÁNSPOILER VÉGE. A másik elmélet szerint a csodatevő Vogler és társai az őskereszténységre utalnak (SPOILER ezt támasztja alá a hipnotizőr halála majd „feltámadása” is SPOILER VÉGE) és akkor jöjjön egy másik karakteres arc:

Gianna Michaels rovat:
b1Szubkult – Ez az 5 legjobban öltözött nő a világon: „Szerintetek is?” – Nem, szerintem a lista első öt helyét egy az egyben Gianna Michaels foglalja el.
Dementor vagy valami más rémség jelent meg az égen Zambiában? – Gianna Michels volt az.
Felismeri ezt a szőke hírességet?: „Annyit elárulunk, hogy énekesnő, de dívasmink nélkül, melegítőben nem nagyon hasonlít régi önmagára.” – Engem nem lehet megtéveszteni: ez Gianna Michaels!
Na, vajon ki nem lesz ott Harry herceg esküvőjén a szűk családi körből?: „Ezt a bulit ki kell hagynia.” – Meglep hogy a füves Markle-t meghívták, a pornós Giannát meg nem.
Ki lesz az Index orákuluma? – Nagyon remélem hogy Gianna Michaels!
Felesküdött a vezető, akinek a pártja nagy többséggel megnyerte a választást, most kezdi a negyedik ciklusát, és rengetegen tüntetnek ellene: „Na, ki az?” – Csak az biztos hogy NEM Gianna Michaels, ellene senki se tüntetne :)
benne van a zix – Megvan ki lesz az X-Faktor negyedik mentora – Gianna Michaels, mert ő egyből 3X-es faktorral bír :DDD
Volt látványosabb a revütáncosnőnek öltözött Britney Spearsnél a héten?MI AZ HOGY, NAGYONIS: Gianna Michaels ruha nélkül!!
Az egyetlen futballista, akit Zlatan Ibrahimovic is tisztel – Hát igen, Gianna Michaels-nek a labdaérzéke is verhetetlen.
Kinek áll jobban a diszkógömb ruha? – Giannának, mert ő alapból tele van kerek idomokkal 8)
Melyik celebnek van a legjobb feneke jelenleg az Instán? – Most és mindörökké Gianna Michaels-nek a legjobb a feneke és nemcsak az Instán:

0

VISZLÁT SZOMBATON!


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés